نگاهی به سیر تکاملی فرضیه فرازمینی های باستانی 👽🛸🔻
بخش پایانی (قسمت: نهم) 9️⃣
♦️ اولاً- بیگانگان باستانی یک فرضیه است و از آنجا که جوامع علمی و دانشگاهی آن را تایید نکرده اند هنوز به یک نظریه تبدیل نشده است.
🔷 در ثانی چرا باید کل علما با چند انسان که خود (مسئول سایت) آنها را محقق خطاب کرده مخالفت نمایند❓
🔶 آیا دانیکن این قدر ارزشمند است که کل جامعه آکادمیک جهانی با وی از سر لجاجت در بیاید❓اگر مدرکشان مدرک است چرا هیچ دانشگاهی حتی دانشگاه های بومی کشور سوییس از دانیکن حمایت نمی کنند❓
🔷 دوماً- ریشه فرضیه فضانوردان باستانی به سال های ۱۸۸۰ بر می گردد و نه ۱۹۷۰، یعنی زمانی که هلنا بلاواتسکی پایه این بدعت را گذارد و نه اریک فون دانیکن.
🔶 سوماً- هیچ نسخه ای از کتاب ارابه خدایان چه به زبان فارسی چه به زبان انگلیسی یا زبان مادری، منبع ندارد. برای مثال آیا خود دانیکن به ایران آمده و کوزه های تپه سیلک را مشاهده نموده، خودش در مورد فرهنگ و هنر آن زمان ایران مطالعه نموده و خودش به این نتیجه رسیده که آن موجود با شاخ های عجیب یک موجود فضایی در لباس فضایی است و آن شاخ ها در واقع آنتن هستند❓
🔷 در مورد سایر مطالب کتابش چطور❓هر کسی که تاریخ ایران را خوانده باشد می داند که حفاری تپه سیلک را گیرشمن انجام داده است. وقتی ما از حاصل دسترنج دیگران در کار تحقیقی خود استفاده می کنیم، نباید منبع را ذکر کنیم❓
🔶 آیا ذکر نکردن منبع به معنای این نیست که تمام آن کار را خودمان انجام داده ایم❓ تمامی دانشجویان می دانند که کتاب بدون منبع هیچ ارزش علمی ندارد.
🔷 چهارماً- با توجه به این که فرضیه بیگانگان باستانی از بلاواتسکی شروع می شود و توسط اشخاصی مانند الیوت، فورت، لاوکرافت، ویلکینز، کلوسیمو، چاروکس، الهوت، برگیر و پاولز، اگرست، دریک، ویلیامسون، میسراکی، دانیکن، وریلهان، تمپل، سیتچین، برلیتز، چیلدرس و . . . ادامه داده شده است، این فرضیه عام است و نه خاص.
🔶 پنجماً- باستان شناسان در خصوص تمامی سازه های سنگی اظهار نطر نموده اند. بگذارید یک بام و دو هوای طرفداران فرضیه بیگانگان باستانی را بررسی کنیم.
🔷 گروهی از متفکرین بر این عقیده اند که اهرام را با استفاده از سطح شیب دار داخلی ساخته اند و سنگ بکار رفته در بنا از جنس سنگ معمولی معادن اطراف خود اهرام است که اگر به ابوالهول و اهرام در یک تصویر نگاه کنید متوجه می شوید که ابوالهول خودش درون یک معدن خیلی خیلی بزرگ قرار دارد!
🔶 گروه دومی همانند داویداوویتس و بارسوم معتقدند که حداقل مقداری از سنگ اهرام سنگ طبیعی نبوده بلکه سنگ مصنوعی هستند به عبارتی نوعی بتون تحت عنوان کلی جئوپلیمر می باشند.
🔷 حال طرفداران فرضیه بیگانگان باستانی در مقابل هر دو گروه قد علم کرده اند. چگونه❓به این صورت که در جواب گروه اول می گویند جنس سنگ اهرام از گرانیت و دئوریت است و با استفاده از تکنولوژی ضد جاذبه، سنگ ها را شناور نموده اند و در محل مورد نظر مستقر نموده اند. در مقابل گروه دوم نیز پاسخ داده اند که فرمول جئوپلیمر را موجودات فضایی به فرعون جوزر داده اند.
🔶 می بینید که ایشان در هر صورت می خواهند موجودات فضایی را در ساخت اهرام دخیل نمایند، حال به هر قیمتی که شد! غافل از این که اگر بتون است چه نیاز به شناور سازی❓و اگر سنگ است دیگر فرمول بتون به چه کار می آید❓
🔷 ششماً- فقط دو تن(دانیکن و چیلدرس) از ده ها نفر کارشناسان مستند بیگانگان باستانی افراد صاحب دیدگاه بوده اند. به عبارتی به جای این که مستند شهرتش را مدیون کارشناسانش باشد، کارشناسان با اظهار نظر در این مستند به شهرت رسیده اند.
🔶 هفتماً- منظور (مسئول سایت) از این که گفته اند دانشمندان، محققان، نویسندگان، باستان شناسان و متخصصین بزرگی از سرتاسر دنیا درباره این نظریه صحبت کرده اند، چیست❓
♦️ اگر منظورشان چند تن از اشخاص هوادار فرضیه بیگانگان باستانی است که آن هم طوطی وار سخنان پیشینان خود را تکرار می کنند، باید بگویم اینان که نماینده جامعه علمی نیستند. خود علما بر اینان نام حاشیه نویس نهاده اند چرا که همیشه در حاشیه اند و نه در بطن ماجرا!
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....🔻🔻
نگاهی به سیر تکاملی فرضیه فرازمینی های باستانی 👽🛸🔻
بخش پایانی (قسمت: پایانی) 🔟
♦️ همه می دانیم تا ادعایی ارائه نشود که کسی به نقد و رد آن نمی پردازد.
🔷 پس از ارائه فرضیه فضانوردان به صورت نه کاملاً منسجم بود که به تدریج جنبش مقاومت علیه فرضیه مذکور به سردمداری کارل ساگان، رونالد استوری، کلیفورد ویلسون، مایکل هایزر، هنری اورکات، کنث فدر، جیسون کلاویتو، کالاهان، کارول و . . . شکل می گیرد.
🔶 اکنون با افول فرضیه فضانوردان باستانی، ما شاهد اوجگیری جنبش مقاومت هستیم. ساگان به رد ادعاهای دانیکن و تمپل می پردازد، استوری و ویلسون به نقد دانیکن پرداختند، هایزر نقطه مقابل سیتچین است.
🔷 اورکات به رد شواهد فرضیه بیگانگان باستانی از تمدن مصر پرداخت. امثال فدر، کلاویتو، کالاهان و کارول نیز به کلیت فرضیه یورش آوردند. اما شما نام هیچ یک از این منتقدین را در مستند بیگانگان باستانی نه خواهید شنید و نه خودشان را خواهید دید.
🔶 هشتماً- در همان دقایق ابتدایی فصل اول مستند ابراز می شود که میلیون ها نفر در سراسر جهان بر این باورند که زمین در گذشته های دوری توسط بیگانگان مورد بازدید قرار گرفته است. در سال ۲۰۰۹ هنگامی که راوی مستند در حال ابراز چنین مطالبی می باشد، جمعیت زمین ۷ میلیارد است.
🔷 چند میلیون کجا و چند میلیارد کجا. لذا باید گفت این فرضیه گمنام افتاده و هنوز خیلی خیلی مانده است که فرضیه بیگانگان باستانی بخواهد حرفی برای گفتن داشته باشد. در حالی که طرفداران این فرضیه حتی تا ۹۰ درصد مردم را معتقد به موجود فضایی قلمداد می کنند.
🔶 یادآوری نمایم که به هدف اول و دوم که در مقدمه سری اول بیان کردیم رسیده ایم و از هدف سوم نیز پاسخ سئوال چه کسی بذر فرضیه را کاشت و چه کسی آن را به ثمر رساند، دادیم. اما سئوال آخر از هدف سوم که چه کسی از ثمرات این فرضیه بهره مند گشته است را اجازه دهید در مقاله ای دیگر بررسی کنیم.
🔷 در ادامه کار به باید به بررسی دقیقی از ارتباط بین مفهوم فرازمینی ها و (جن) نیز پرداخت تا سطح بالاتری از هدف این سری مقاله نیز محقق شود.
🔻جا دارد اسمی هم از رودکی بزرگ انسان قرن چهارم ببرم که یک هزاره قبل چنین گفت:
🔷 تا جهان بود از سر آدم فراز- کس نبود از راز دانش بی نیاز
🔶 مردمان بخرد اندر هر زمان- راز دانش را به هر گونه زبان
🔷 گرد کردند و گرامی داشتند- تا به سنگ اندر همی بنگاشتند
🔶 دانش اندر دل چراغ روشن است- وز همه بد، بر تن تو جوشن است.
🔷 قدری درنگ کنیم و ببینیم جوشن بر تن داریم یا خیر.
♦️ نویسنده : یوسف ظریف
#ادعاهای_عجیب #افسانه_های_باستانی #فرازمینیها #اجنه_فرازمینیها #یوفو #رازهای_حل_نشده_تاریخ #جهان_باستان #عجایب_جهان_باستان #فضا #ناسا #فراماسونری #انجمن_های_سری #ایلومیناتی #فرقه_های_سری #فرقه_های_مخوف #کابالا #فرقه_های_ضاله #فرقه_های_انحرافی #موجودات_ماورالطبیعه #نفیلیم_ها #بت_پرستی #آنوناکی_جن #ادیان_ستاره_پرست #پرستش_غیرخدا #پرستش_جن #تمدنهای_ناپدیدشده #جن_گیری #جادوگری #جاهلیت #سحر_جادو #ستاره_پرستان #عرفان_های_کاذب #فرقه_های_ستاره_پرست #مسیحیت_صهیونیستی #تحریف_مسیحیت #تحریف_تورات_انجیل #تحریف_پیامبران_الهی #پرستش_جن_شیطان #بدعت_دردین_مسیح #واقعیت_یا_تخیل #فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
یکی ازعجایب هرم خئوپوس در مصر 🔺
#جهان_باستان
#عجایب_جهان_باستان
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
رویت شئ عجیب در چین سال ۱۹۴۲ 👽🛸🔺
قسمت ( بیست دوم) 2️⃣2️⃣
#ادعاهای_عجیب
#یوفو
#فرازمینیها
#اجنه_فرازمینیها
#واقعیت_یا_تخیل
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد ....🔻🔻
جایگاه صهیونیسمستیزی در منظومه فکری انجمن حجتیه کجاست ❓🔺
#فرقه_های_انحرافی
#انجمن_های_سری
#مدعیان_دروغین
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@ferghe_mavara
🎥مستند : مكانهای اسرارآمیز 🛸👽🔺
قسمت (سوم) 3️⃣
♦️ این مستند (11 قسمتی ) به برسی اینکه آیا مكانهای اسرارآمیز ارتباطی با موجودات فرازمینی دارد می پردازند.
#اتفاقات_عجیب_بی_پاسخ #مکانهای_عجیب #اقوام_ناپدیدشده #تمدنهای_ناپدیدشده #رازهای_حل_نشده_تاریخ #شمنیسم #ستاره_پرستان #بت_پرستی #جهان_باستان #عجایب_جهان_باستان #سفر_در_زمان #ادعاهای_عجیب #پاریدولیا #فضا #ناسا #یوفو #فرازمینیها #اجنه_فرازمینیها #عظمت_جهان_هستی #عجایب_جهان_هستی #واقعیت_یا_تخیل #عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....🔻🔻
آیا « لذات جسمانی » باعث کمال انسان می شود ❓🔻
قسمت (اول) 1️⃣
♦️ عرفان اوشو از جمله مکاتب عرفانی لذتگرا و لذت جوست که انسان را به بهرهوری از دنیا و لذات جسمانی، مانند لذت جنسی، رقص و پایکوبی، سرور و شادی و... دعوت کرده، و لذتجویی را پُلی برای رسیدن به رشد و کمال میداند؛[1]
🔷 بنابراین در نظر اوشو اگر انسان، هوسهایش را کنترل کند، کار او به منزله ایستادن در برابر کمال محسوب خواهد شد.
🔶 او میگوید: «نسبت به لذات جسمانی، حساس باشید؛ هستی در دسترستان است و تمام اسرار، بسیار به شما نزدیکاند، زیرا این تنها راه شناخت پدیدههای اسرارآمیز است. پذیرای لذت جسمانی بودن، نشانگر آن است درهایتان به روی هستی، باز است و آمادهاید که با تپشهای آن، هماهنگ شوید.
♦️ اگر پرنده ای آواز بخواند، انسانی که قابلیت پذیرش لذات جسمانی را داشته باشد، خود را احساس میکند که آواز، از عمیقترین مرکز هستیش، به بیرون، انعکاس مییابد... رشد واقعی، این است که باز، پذیرا و اینکه نسبت به هر چیز، تأثیرپذیر باشید؛ ولی درعین حال، تحت تأثیر چیزی قرار نگیرید. میتوانید در میان لذات جسمانی باشید، ولی بخشی از آنها نباشید.»[2]
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....🔻🔻
آیا « لذات جسمانی » باعث کمال انسان می شود ❓🔻
قسمت (پایانی) 2️⃣
♦️ از نظر اوشو انسان با ارضای نیازهای خود و لذت بردن از آنها است که به کمال، راه مییابد. او میگوید: «لذتجویی، پُلی برای رشد و کمال است.»[3]
🔷 پس حرف اوشو این است که؛ بخور، بنوش، شادباش، ولی این، تمامکار نیست. وقتیکه بهاندازه کافی، خوردی و نوشیدی و شادبودی، آنوقت، چیزی والاتر در انتظار توست و تنها در این زمان است که چیزی بیشتر و والاتر، ممکن خواهد بود.
🔶 وقتی که بخش زمینی، راضی و ارضا شد، آنگاه آسمان، تو را میخواند. ناشناختهها تو را میخوانند... . [4] و خوش باش! لذایذ را دریاب! خداوند شیء نیست، موضِع است، موضع جشن و سرور، غُصه را دور بریز. او به تو خیلی نزدیک است؛ به پای کوبی برخیز، این چهره ماتم زده را کنار بگذار. [5]
🔷 اوشو خود را لذت پرست و افکار و نظرات خود را لذتگرایی میداند: «من، لذت پرستم و تا آنجا که میدانم، همه آنهایی که شناخت پیداکردهاند، هر چه هم بگویند، همواره لذت پرست بودهاند. بودا، عیسی مسیح (علیهالسلام) کریشنا... هم لذت پرستاند. خداوند، غایت لذت پرستی است. او اوج شادمانگی است.»[6]
♦️ بنابراین میتوان گفت: «عرفان اوشو عرفانی کاملاً لذتگراست که انسان را به بهرهوری افراطی از لذتهای دنیوی سفارش میکند و بر اساس آن، رقص، پایکوبی، شادی، سرور، خندههای مستانه، تخلیه هیجانات، بدون رعایت هیچ قانونی، ماهیت و چیستی کمال انسان شمرده میشود .
🔷 اگر انسان با این امیال و خوشگذرانیها به مبارزه برخیزد، سدی بلند در برابر کمال خود، کشیده و به خود و انسانیت، خیانت کرده است و ارضای لذتهای آنی و لحظه ای است که انسان را بالا میبرد و آنگاه، چیزی والاتر را انتظار میکشد.»[7]
🔻 در کلام اوشو یک ناسازگاری درونی و همچنین یک نوع ناسازگاری بیرونی مشاهده میشود. ناسازگاری درونی را میتوان اینگونه بیان کرد؛
🔷 اولاً: تعدیل غرایز و رعایت تعادل در رفتار، تنها راه رسیدن به کمال است. چون دنیا و تمام نعمتهای آن اگرچه برای آسایش انسان آفریده شده، ولی غرق شدن زیاد در آن مانع کمال است، و فرو رفتن در لذتهای آنی و زودگذر مانند: شادی، رقص، پایکوبی و خندههای مستانه، انسان را به لبه پرتگاه و سقوط نزدیک خواهد کرد درحالی که اوشو در تمامی سخنان خود همه را دعوت به لذت پرستی و دنیاگرایی افراطی میکند.
🔶 ثانیاً: غرق شدن در رفاه و سکس، مساوی است با احساس پوچی: اوشو در سخنان خود رفتار غربیها را نقد کرده، و میگوید: «علت خودکشیهای فراوان در غرب، غرق شدن غربیها در آسایش است؛ زیرا همه چیز دارند ولی بازهم در اعماق وجود خود احساس تُهی بودن و پوچی میکنند.
🔷 او در حالی به نقد غربیها میپردازد، بیخبر از آنکه عرفان او انسان را سریع تراز همه چیز بهسوی پوچی پیش میبرد؛ زیرا هرچه انسان در سکس، افراطی عمل کند، غریزه حیوانی او زودتر، اشباعشده و از بُعد معنوی، غافلتر میشود و با ارضای این غریزه بازهم حیران و سرگردان، به دنبال معنویت خواهد گشت.»
🔶 اما ناسازگاری بیرونی را میتوان چنین گفت که؛ کمالجویی و سعادت خواهی، یکی از گرایشهای فطری در هر انسانی است و همه تلاش انسان برای پاسخگویی به این گرایش و زدودن نقصها و دستیابی به کمالها و رسیدن به چنین سعادتی است؛ هرچند ممکن است که در بیشتر موارد، در تعیین مصادیق کمال، به خطا برود.
♦️ ولی از دیدگاه اوشو، کمال خواهی و سعادت طلبی، همان بهرهوری کامل از لذت جنسی و هواهای نفسانی زودگذر است که نتیجهای جز هلاکت بشریت را در پی نخواهد داشت.
🔻 پینوشت
[1]. اوشو، الماسهای اوشو، ترجمه: مرجان فرجی، تهران، نشر فردوس، ص 118.
[2]. اوشو، تائوئیزم و عرفان شرق دور، ج 2، ترجمه فرشته جنیدی، تهران، نشر هدایت الهی، ص 205.
[3]. اوشو، الماسهای اوشو، ترجمه: مرجان فرجی، تهران، نشر فردوس، ص 118
[4]. اوشو، راز، ج 2، ترجمه محسن خاتمی، تهران، نشر فرا روان، ص 104.
[5]. الماسهای اوشو، ترجمه: مرجان فرجی، تهران، نشر فردوس، ص 137.
[6]. همان، ص 246
[7]. سايبان خودساخته عرفان مدرن، محمد اسماعیل عبداللهی، انتشارات باقرالعلوم ع، ص 138.
#عرفان_های_کاذب #عرفان_های_نوظهور #وحدت_وجود #مدعیان_دروغین #ادعاهای_عجیب #پرستش_انسان #پرستش_غیرخدا #پرستش_جن #پرستش_جن_شیطان #تناسخ #خلسه_نشئگی_توهم #عجیب_غریب #فرقه_های_ضاله #فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
چه تعداد کشتی در کف اقیانوس ها به گل نشسته است ❓🛳🔺
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
با ارزش ترین سیارکی که تا کنون کشف شده 💫🔺
#فضا
#ناسا
#عظمت_جهان_هستی
#عجایب_جهان_هستی
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
چالش کمبود اماکن مذهبی در انگلستان ⛪️✝️🔺
#مسیحیت_تبشیری
#فرقه_سازی_درمسیحیت
#تحریف_مسیحیت
#تحریف_تورات_انجیل
#تحریف_پیامبران_الهی
#پرستش_جن_شیطان
#پرستش_انسان
#بدعت_دردین_مسیح
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@ferghe_mavara
🎥 مستند : مكانهای اسرارآمیز 🛸👽🔺
قسمت (چهارم) 4️⃣
♦️ این مستند (11 قسمتی ) به برسی اینکه آیا مكانهای اسرارآمیز ارتباطی با موجودات فرازمینی دارد می پردازند.
#اتفاقات_عجیب_بی_پاسخ #مکانهای_عجیب #اقوام_ناپدیدشده #تمدنهای_ناپدیدشده #رازهای_حل_نشده_تاریخ #شمنیسم #ستاره_پرستان #بت_پرستی #جهان_باستان #عجایب_جهان_باستان #سفر_در_زمان #ادعاهای_عجیب #پاریدولیا #فضا #ناسا #یوفو #فرازمینیها #اجنه_فرازمینیها #عظمت_جهان_هستی #عجایب_جهان_هستی #واقعیت_یا_تخیل #عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....🔻🔻
سَلَفی گری طریقه صوفیان در لیبی 🔻
قسمت (اول) 1️⃣
♦️ بر خلاف تصور شایع از صوفیه به عنوان جریانی بریده از امور دنیایی، طریقههایی از صوفیه در تاریخ ظهور کردهاند که در امور دنیایی نیز غور کرده و اقدام به فعالیتهای سیاسی و اقتصادی نمودهاند.
🔷 از جمله این طریقهها فرقه «مهدیه» در سودان و «سنوسیه» در لیبی است.
🔶 فرقه سنوسیه یک جنبش اصلاحی با پرچم تبلیغ اسلام در آفریقا بود که به دنبال ایجاد نهضتهای اجتماعی با دیدگاه بازگشت به کتاب و سنت و ترک بدعت آغاز شد.
♦️ رشد این حرکت با تهدید استعمار اروپا نسبت به کشورهای اسلامی همراه بود. به همین دلیل مبارزه با استعمار در کنار عبادت و کار برای کسب روزی یک رکن اساسی در این طریقت محسوب میشد.
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....🔻🔻
سَلَفی گری طریقه صوفیان در لیبی 🔻
قسمت (دوم) 2️⃣
♦️ پیدایش فرقه سنوسیه و تفکرات آن
🔷 محمد الأشهب در کتاب «السنوسی الکبیر» میگوید این فرقه منسوب به «محمد بن علی سنوسی» است که در سال 1798 میلادی در تلمسان متولد شد و نسبش به خلفای سلسله ادریسیان که در سالهای 688-974 میلادی در مراکش حکومت میکردند، میرسد. او در دانشگاههای الجزائر و فاس[1] کسب علم کرد و دارای یک ایده تبلیغی با رویکرد سیاسی در جهان اسلام بود.
🔶 احمد الدجانی در کتاب «الحرکه السنوسیه نشأتها و تطورها فی القرن التاسع عشر»[2] اینطور بیان میکند که فرقه سنوسی متأثر از روح تصوف حاکم بر مغرب عربی بود و به دست چند شیخ صوفی تعلیم یافته بود و فقه مالکی را نیز آموخته بود. در کنار آن به امور سیاسی نیز اهتمام داشت.
🔷 ظلم، بی تدبیری و ضعف حاکمان عثمانی در الجزایر و طمع اروپاییان به کشور، ذهن او را مشغول کرده بود. از این رو درخلال حضورش در شهر فاس فعالیت سیاسی خود را آغاز کرد.
🔶 سنوسی در «جامع کبیر فاس» شروع به تدریس کرد و به شهرت زیادی رسید. پادشاه مراکش مولا سلیمان از او خواست تا به دربار برود اما او نپذیرفت و به تبلیغ دینی و سیاسی اتحاد اسلامی ادامه داد تا جایی که پادشاه مراکش نسبت به او احساس خطر کرد که مبادا علیه حکومت او اقدام کند. سنوسی ناچار شد مراکش را به مقصد مکه ترک کند و در مسیر از الجزائر و تونس و لیبی و مصر عبور کند. (احمد الدجانی)
🔷 سنوسی در مکه با شیخ احمد بن ادریس، شیخ طریقه قادریه و خضریه و مؤسس طریقه ادریسیه که متاثر از افکار وهابیت نیز بود، ملاقات کرد و به مدت 15 سال ملازم او شد و از او کسب علم کرد.
🔶 سپس سنوسی دعوت به خود را در مکه آغاز کرد و شاگردانی یافت. برخی از حجاج طرابلس و حجاز نیز دعوت او را پذیرفتند. او اولین «زاویه» برای نشر تفکر اصلاحی خویش را در سال 1827 در ابی قبیس مکه بنا کرد.
🔷 پس از آن زاویههای متعددی یکی پس از دیگری ایجاد شدند. برپایی اولین زاویه او در لیبی به سال1842 در بیضاء برمیگردد و سپس به تمام لیبی، صحرای آفریقا، مصر، مراکش، شام و حجاز گسترش یافت.( محمد الأشهب)
🔶 احمد شربینی استادیار فلسفه دانشگاه قاهره و کارشناس فرقه سنوسیه میگوید: جنبش سنوسیه یک جنبش تجدیدنظر طلب نسبت به تراث صوفیه پیش از خود به شمار میرود. و به این طریقه و طریقههایی چون «مهدیه» در سودان که حامل یک پروژه سیاسی بودهاند و برخلاف صوفیه گذشته، تبشیری بودهاند و برای تحقق اهداف خود به سلاح متوسل شده اند، «صوفیه جدید» اطلاق میشود. چرا که فکر جدیدی را از عالم، شریعت، اعتقاد و تصوف ارائه دادهاند.
🔷 احمد شربینی میگوید: «سنوسیه یک جریان صوفی سنی است که ویژگیهای جریان تجدیدی مانند وهابیت را پذیرفته است؛ چنانکه هر واسطهای میان خدا و بنده را رد میکند.
🔶 در ساحت اجتهاد و تقلید خود را یک جریان اجتهادی فقهی میبیند، یک جنبش توحیدی است که سعی دارد تمام طریقههای قبل از خود را دربر بگیرد.
🔷 نسبت به ظواهر متون دینی از جریانهای گذشته پایبندتر است، باطنیگری را نفی میکند و اشتباهات گذشتگان را کنار مینهد.» (احمد شربینی)
🔶 سنوسی هدف خود را اصلاح فرد مسلمان و ساختن جامعهی اسلامی قوی و نشر اسلام در کشورهایی که تا کنون در آنها نشر نشده است، قرار میدهد و اساس رسیدن به این هدف را «زاویه» و «طریقه تصوف» میداند.
🔷 با این دو است که فرد اصلاح میشود و نفس خود را از طریق تصوف ارتقا میدهد و بهعنوان فردی که از امکانات جامعه استفاده کرده است در اداره آن نیز سهیم میشود. (احمد الدجانی)
🔶 سنوسی به ادعاهای تصوف مانند رؤیا، اتصال و کشف ایمان داشت و خود را دارای یک رسالت و تکلیف دینی میدانست.
🔷 شربینی میگوید:«امام سنوسی بهطور کلی دارای جایگاه مهمی قریب به جایگاه ولی داشته است اما بهدلیل اینکه نهضت راه سلفیت را پیش گرفت این قداست به تدریج از بین رفت.»
🔶 فرقه سنوسیه بدلیل حمایتی که وهابیت از زاویههای سنوسی در حجاز میکردند با آنها مرتبط بود و از سوی دیگر نزدیکی ایدئولوژیکی روشنی هم میان آنها پیدا شد و «سلفیۀ سنوسیه» ایجاد شد.
🔷 این در حالی بود که فرقه سنوسیه نزدیکی خود با فرقه مهدیه در سودان را نفی میکرد بلکه در غرب سودان درگیریهایی نیز میان دو فرقه رخ داد. (شربینی)
♦️ سنوسی با علمای معاصر خود در موضوع اجتهاد به مواجهه پرداخت و تفکر بسته بودن راه اجتهاد به دلیل اجماع علمای گذشته را رد کرد و حتی برخی از مشایخ مصر و حجاز را تکفیر کرد. (دجانی)
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....🔻🔻
آیا جهان به زودی به پایان می رسد ⁉️🔺
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
نظم جدید جهانی، منتشر شده در سال ۱۹۸۹🔺
#انجمن_های_سری
#ایلومیناتی
#فرقه_های_سری
#کابالا
#فراماسونری
#فرقه_های_انحرافی
#پرستش_جن_شیطان
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
هیچ گاه به فالگیران و ساحران مراجعه نکنید 🔺
#نماد_های_شیطانی
#سحر_جادو
#جن_شیطان
#جادوگری
#پرستش_جن_شیطان
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@ferghe_mavara
🎥 مستند : مكانهای اسرارآمیز 🛸👽🔺
قسمت (پنجم) 5️⃣
♦️ این مستند (11 قسمتی ) به برسی اینکه آیا مكانهای اسرارآمیز ارتباطی با موجودات فرازمینی دارد می پردازند.
#اتفاقات_عجیب_بی_پاسخ #مکانهای_عجیب #اقوام_ناپدیدشده #تمدنهای_ناپدیدشده #رازهای_حل_نشده_تاریخ #شمنیسم #ستاره_پرستان #بت_پرستی #جهان_باستان #عجایب_جهان_باستان #سفر_در_زمان #ادعاهای_عجیب #پاریدولیا #فضا #ناسا #یوفو #فرازمینیها #اجنه_فرازمینیها #عظمت_جهان_هستی #عجایب_جهان_هستی #واقعیت_یا_تخیل #عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....🔻🔻
سَلَفی گری طریقه صوفیان در لیبی 🔻
قسمت (سوم) 3️⃣
♦️ زاویه سنوسی مرکز عبادت و کار و تمرین
🔷 زاویه پیش از سنوسیان نیز در عالم اسلامی معروف بود و نوعی پایگاه محسوب میشد. زاویههای سنوسی در مسیر تجاری صحرای سینا ایجاد شدند و در حکم مهمانسرا و پایگاهی برای فرستادن هیئات تبلیغ اسلام به حساب میآمدند.
🔶 در تقویت روابط قبایل لیبیایی نقش داشتند و در رونق تجاری نیز دخیل بودند چرا که امنیت را در مسیرهای تجاری افزایش میدادند. (شربینی)
🔷 محمد شکری در کتاب «السنوسیه دین و دوله» ذکر میکند که سنوسیه از یک نظام دقیقی در ایجاد زاویهها تبعیت میکردند بهگونهای که هر کدام از آنها به مثابه یک دولت با یک حاکم مقتدر برای منطقه خود در صحرای لیبی و صحرای آفریقا بود.
🔶 اینکه لفظ «اخوان» برای اتباع طریقت سنوسی باب شد از این جهت بود که فرقه هویت خود را از دین اخذ کرده بود و این موجب برادری میان لیبیایی و مصری و مراکشی و حجازی و آفریقایی شده بود. (شربینی)
🔷 سنوسیه برخی بذرهای سیاسی را با خود داشت که بعدها بهطور گستردهای به کارگرفته شد. این جنبش از همان ابتدا یک برنامه اتحاد بخش برای جهان اسلام بود و همه طرق صوفیه را به وحدت دعوت میکرد. (شربینی)
🔶 دیدگاه سیاسی محمد سنوسی این بود که زوایا باید در مکانهای مستحکم بنا میشدند تا مانند قلعه باشند و اخوان به ساکنان زاویه آموزش نظامی میدادند.
🔷 این امر به دلیل خطر حمله اروپاییان بود. او در جنگ کشورش الجزایر با فرانسه در سال1830 حاضر بود و این جنگ را تا زمانی که اروپا تمام کشورهای اسلامی را بلعید، ادامه داد.
🔶 در رأس فرقه سنوسیه، «امام» و سپس «مجلس اعلی» قرار داشت که از بزرگان اخوان و رؤسای زاویهها تشکیل میشد. سپس زاویهها بودند و هر ساله اجتماعی برای اشراف به مسائل علمی و دینی و دنیوی در آن منعقد میشد. (دجانی)
🔷 زاویه چند نقش را در فرقه سنوسی ایفا میکرد؛ مرکز حکومت و قضاوت و حل و فصل اختلافات در قبیله بود. مرکز آموزشی، مدرسه قرآنی، مسجد بود. مرکز اقتصادی که در آن بازار دایر میشد و مرکز دفاعی برای محدوده اطراف زاویه بود. (دجانی)
🔻 نقش جنبش در نشر اسلام و مقاومت در برابر استعمار
🔷 سنوسی برای نشر اسلام در آفریقا تلاش کرد و با مسیحیت تبشیری مبارزه کرد و مبلغانی را از آفریقاییان تربیت کرد. وی کاروانی از بندهها را خریداری و آزاد کرد و تبلیغ را به آنها آموخت سپس آنها را به سوی قبیلههایشان فرستاد تا اسلام را نشر دهند. (شکری)
🔶 فرقه نقش مهمی در نشر اسلام در آفریقا داشت. راههای تجاری آن به چاد، نیجر و غرب سودان میرسید. همچنانکه نقش مهمی در مقاومت در مقابل استعمار و توسعه طلبی های فرانسه در صحرای آفریقا و پس از آن، ایتالیا در لیبی ایفا کرد.(احمد شربینی)
🔷 امام محمد سنوسی در سال1860 درگذشت و فرزندش «امام محمد المهدی» جانشین او شد. کسی که اغلب تابعین طریقت، او را مهدی منتظر میپنداشتند.
🔶 فرقه در طول اشغال الجزائر توسط استعمار فرانسه، مقاومت کرد و مقاومت را با مال و مردان جنگی یاری کرد. فرانسه مجبور شد ورود سید محمد سنوسی به الجزائر را ممنوع کند و او در لیبی مستقر شد.
🔷 در سال 1899 فرانسویها به کانم (چاد امروزی) که تحت حمایت سنوسیه بود، حمله نظامی کردند. مهدی سنوسی امام دوم سنوسیه لشگری به فرماندهی برادر زادهاش سید احمد الشریف، تجهیز کرد. این لشگر مبارزات زیادی علیه فرانسه نمود، اما بخت پیروزی با آنها یار نبود. (شکری)
🔶 درگیری سنوسیه با فرانسویها در سودان غربی سرآغاز جهادی بود که سنوسیها مدتها بود خود را برای آن آماده کرده بودند. سید مهدی سنوسی درگذشت و سید احمد الشریف جانشین او شد و باز جهاد علیه فرانسویها از سر گرفته شد تا زمانی که حکومت «ودای» از بین رفت.
♦️ سنوسیها در مناطق دیگری چون «تبسی»، «برقو»، «اندی» و «انیری» نیز در مقابل فرانسویها ایستادند. اما مقاومت سنوسی در صحرای آفریقا بهدلیل کمبود اسلحه و پیمانهای بین المللی که منطقه را تقدیم فرانسه کرد، دیگر از هم پاشیده بود. علاوه بر اینکه جنبش توان خود را به سمت لیبی برد و در 1911 در مقابل ایتالیا ایستاد.
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....🔻🔻
سَلَفی گری طریقه صوفیان در لیبی 🔻
قسمت (پایانی) 4️⃣
♦️ «عمر مختار» رهبر مقاومت سنوسیه
🔷 محمد شکری در کتاب خود ماجرای جهاد سنوسیان علیه ایتالیا را نقل میکند و میگوید این قضیه با اعلام نفرت سید احمد شریف از اشغالگران ایتالیایی آغاز شد و شمار زیادی از قبایل صحرای آفریقا به وی لبیک گفتند و شمار کمی از ترکها هم به این لشگر پیوستند تا جلوی توسعه طلبی ایتالیا در طرابلس را بگیرند.
🔶 در برقه _مقر سنوسیان_ قبایل همراه با سنوسیان از جمله عمر مختار در زاویهها جمع شدند تا عثمانیان را در مقابل ایتالیاییها کمک کنند. سید احمد الشریف به تمام کشورهای عرب برای جهاد با ایتالیا تحت رهبری عثمانیان، نامه نوشت. اما آنها با فشار برخی دولتهای اروپایی توافقنامه1912 لوزان را امضا کردند و از جنگ پا پس کشیدند.
🔷 شکری السنکی، کارشناس لیبی میگوید: «عمر مختار بخشی از تاریخ آزادی ملی لیبی است. او کسی است که تحت فرمان سید احمد الشریف و پس از او سید محمد ادریس سنوسی جنگید.»
🔶 سنوسیه در جنگ جهانی اول وارد مصر شد و در ناحیه «ضبعه» با ایتالیاییها روبرو شد و مقاومت کرد. (شربینی)
🔷 عثمانی سنوسیها را برای وارد شدن در مصر و مقابله با انگلیس تحریک کرد. سید احمد الشریف اقدام به این کار کرد اما شکست خورد و این زمانی است که هنوز سید محمد ادریس روی کار نیامده بود. ایتالیا با بستن بی سابقه مرزها موجب شد کمکهای غذایی و نظامی به آنها نرسد و مردم در خطر گرسنگی قرار بگیرند. از سوی دیگر نیروهای ترکیه علیه سنوسیه قیام کردند و به آن هجوم بردند.
🔶 پس از آن بنا شد ریاست به «سید محمد ادریس» منتقل شود و او اقدام به برقراری صلح با انگلیس کرد. انگلیس برقراری صلح را مشروط به برقراری صلح سنوسیان با ایتالیاییها نمود. بدین صورت پیمان 1917 طبرق بسته شد و طی آن ایتالیا حکومت محمد ادریس در برقه را پذیرفت و این سواحل تحت سیطره او باقی ماند.[3]
🔷 سنوسیان «اجدابیا» را بعنوان پایتخت خود برگزیدند سپس از تمام لیبی[4] برای سید محمد ادریس بیعت گرفتند و این ایتالیا را خشمگین کرد. سید ادریس ناچار شد به مصر برود و رهبری قیام را به عمرمختار بسپارد. (شکری)
🔻 لیبی مستقل به رهبری ملک محمد ادریس سنوسی
🔷 زمانی که جنگ جهانی دوم در سال 1939 در گرفت امیر ادریس با متفقین هم پیمان شد. چون پیوستن به آنها را تنها راه بیرون کردن ایتالیاییها از لیبی میدانست. او با رهبران لیبی در مصر دیدار کرد و بنا شد که یک ارتش ملی از مقیمین لیبی در مصر تحت فرمان انگلیس ایجاد شود و اینگونه بود که «جیش التحریر» با بیش از 11 هزار سرباز ایجاد شد. (السنکی)
🔶 امیر ادریس از لیبیاییها خواست که نیروهای متفقین را یاری کنند که موجب شد سربازان لیبیایی حاضر در ارتش ایتالیا از آن جدا شده و به جیش التحریر بپیوندند.
🔷 ادریس به لیبی بازگشت و یک اقدام سیاسی فرسایشی را، برای پذیرش استقلال لیبی در سازمان ملل آغاز کرد. بالاخره در 1949 نمایندگان وی در سازمان ملل توانستند قطعنامه 289 سازمان ملل را به تصویب برسانند. طبق این قطعنامه، سازمان ملل میبایست استقلال لیبی را تا حداکثر ژانویه 1952 به رسمیت میشناخت.
🔶 روز 24 دسامبر 1951 استقلال لیبی اعلام شد و امیر ادریس خود را پادشاه حکومت پادشاهی متحد لیبی اعلام کرد. (السنکی)
🔷 فرقه سنوسیه اساس برپایی این حکومت جدید در لیبی است و پیش از آن لیبی شهرهایی پراکنده مانند برقه و طرابلس و فزان بود. (شربینی)
♦️ زعامت ملک محمد ادریس سنوسی تا اول سپتامبر 1969 استمرار یافت و در این تاریخ گروهی از افسران نظامی در رأس آنها سرهنگ معمر قذافی کودتا کردند و ملک ادریس به مصر پناهنده شد.
🔻پی نوشت:
[1]: شهری در مراکش
[2]: جنبش سنوسیه و رشد و تکامل آن در قرن نوزده
[3]: طبق این قرارداد لیبی به دو قسمت ساحلی و داخلی تقسیم شد و حکومت محمد ادریس سنوسی در بخش ساحلی آن (یعنی برقه)، توسط ایتالیا پذیرفته شد.
#صوفیه #مدعیان_دروغین_مهدویت #سحر_جادو #خلسه_نشئگی_توهم #اباحی_گری #شطح_گویی_صوفیان #شاهد_بازی_صوفیه #رقص_سماع #وحدت_وجود #فرقه_های_ضاله #فرقه_های_انحرافی #ریاضتهای_شیطانی #فرقه_سازی_دراسلام #بدعت_در_دین #پرستش_انسان #پرستش_جن_شیطان #وحدت_وجود #تناسخ #مدعیان_دروغین #ادعاهای_عجیب #فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
« ماسک مرگ » در مصر باستان 🔺
#جهان_باستان
#عجایب_جهان_باستان
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
آیا حیات می تواند از سیارهای به سیارۀ دیگر منتقل شود❓🔺
#ادعاهای_عجیب
#واقعیت_یا_تخیل
#فضا
#عظمت_جهان_هستی
#عجایب_جهان_هستی
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
تصوف سرآغاز گمراهی 🔺
#صوفیه #سحر_جادو #خلسه_نشئگی_توهم #اباحی_گری #شطح_گویی_صوفیان #شاهد_بازی_صوفیه #رقص_سماع #وحدت_وجود #فرقه_های_ضاله #فرقه_های_انحرافی #ریاضتهای_شیطانی #فرقه_سازی_دراسلام #بدعت_در_دین #پرستش_انسان #پرستش_جن_شیطان #وحدت_وجود #تناسخ #مدعیان_دروغین #ادعاهای_عجیب #فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@ferghe_mavara
🎥 مستند : مكانهای اسرارآمیز 🛸👽🔺
قسمت (ششم) 6️⃣
♦️ این مستند (11 قسمتی ) به برسی اینکه آیا مكانهای اسرارآمیز ارتباطی با موجودات فرازمینی دارد می پردازند.
#اتفاقات_عجیب_بی_پاسخ #مکانهای_عجیب #اقوام_ناپدیدشده #تمدنهای_ناپدیدشده #رازهای_حل_نشده_تاریخ #شمنیسم #ستاره_پرستان #بت_پرستی #جهان_باستان #عجایب_جهان_باستان #سفر_در_زمان #ادعاهای_عجیب #پاریدولیا #فضا #ناسا #یوفو #فرازمینیها #اجنه_فرازمینیها #عظمت_جهان_هستی #عجایب_جهان_هستی #واقعیت_یا_تخیل #عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....🔻🔻
فرق روح با نفس چیست❓🔻
قسمت (اول) 1️⃣
♦️ گاهی در کتابها و سخنان افراد، کلمۀ روح و نفس، مترادف و به جای یکدیگر به کار برده میشود.
🔷 آیا این دو، یک چیزند❓
♦️ اگر نه، چه تفاوتهایی بین روح و نفس وجود دارد❓
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....🔻🔻