19.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_کوتاه
هنرمندی یک ماهی در اعماق اقیانوس!
اگر تا پایانش را ببینید، شاید شگفتزده شوید.
#حیوانات
@ghatreghatre
🌷
#نکته
محقّق فقید [= حدیثشناسِ درگذشته]، سیّد جلالالدّین محدّث ارموی،:
از ثقةالاسلام میرزا محمّد تهرانی، صاحب [= نویسندۀ کتاب] "مستدرکالبحار"، شنیدم که حاجی میرزا حسین نوری[، صاحب «مستدرکالوسائل»،] ـ رضوان الله علیه. ـ در قضای حوائج [= برآوردهکردن نیازهای] برادران مؤمن خود، مبالغه [= تلاش زیاد] و اِهتمام [=کوهشش] بیش از حدّ متعارف مینَمود.
بعضی از تَلامِذهاش [= شاگردانش] سرّ [= راز] این اهتمام را از او پرسیدند. در جواب فرمود: "ما، در بین فرائض [= واجبات] و سنن [= سنّتهای دینی]، کمترعملی داریم که در فضیلت و ثواب به زیارت امام حسین ـ علیه السّلام. ـ برَسد. با وجود این، من در اخبار [= احادیث شریفه] دیدم که ثواب قضای حاجت برادر مؤمن، برتر از ثواب زیارت حضرت سیّدالشّهداء ـ علیه السّلام. ـ است؛ بدین [= به این] جهت است که من به این امر [= کار]، بیش از سایر اعمال اهتمام دارم."»
📖 رهتوشۀ رهروان؛ شرح رسالۀ «زادالسّالک» فیض کاشانی؛ برگرفته از: یک کانال.
#قضای_حاجت
@ghatreghatre
🌷
#داستان
در مقدّمۀ کتاب «خصائصالزّينبيّه» آمده است: مرحوم [حاجآقا] حاج محمّدرضا سقازاده که يکی از وعّاظ [= سخنرانان] توانمند بود، نقل میکند:
«روزی به محضر يکی از علمای بزرگ و مجتهد، حاج ملّا علی همدانی، مشرّف گشتم و از او دربارۀ مَرقَد [= محلّ دفن] حضرت زينب ـ سلام الله علیها. ـ جويا شدم.
در جوابم فرمود: "روزی مرحوم حضرت آيتالله العظمی آقاضياء عراقی که از محقّقين و مراجع تقليد بود، فرمودند: ‹شخصی شيعهمذهب از شيعيان قطيف عربستان، به قصد زيارت حضرت امام رضا ـ علیه السّلام. ـ عازم ايران میگردد.
او در طول راه، پول خود را گم میکند، حيران و سرگردان میماند و برای رفع مشکل، متوسّل به حضرت بقيّةالله، امام زمان، ـ علیه السّلام. ـ میگردد.
در همان حال، سيّد[ی] نورانی را میبيند که به او مَبلغی مرحمت کرده و میگويد: «اين مبلغ، تو را به سامره [= شهر سامَرّا] میرساند. چون به آن شهر رسيدی، پيش وکيل ما، حاج ميرزا حسن شيرازی، میروی و به او میگویی: سيّد مهدی میگويد آنقدر پول از طرف من به تو بدهد که تو را به مشهد برساند و مشکل مالیات را برطرف سازد. اگر او نشانه خواست، به او بگو: امسال در فصل تابستان، شما با حاج ملّا علی کنی تهرانی، در شام در حرم عمّهام مشرّف بوديد. ... ازدحام جمعيّت باعث شده بود که حرم عمّهام کثيف گردد و آشغال ريخته شود. شما عبا از دوش گرفته و با آن، حرم را جاروب [= جارو] کردی و حاج ملّا علی کنی نيز آن آشغالها را بيرون میريخت... و من در کنار شما بودم.»
شيعۀ قطيفی میگويد: چون به سامرا رسيدم و به خدمت مرحوم شيرازی شرفياب شدم، جريان را به عرض او رساندم. بیاختيار، در حالی که اشک شوق میريخت، دست در گردنم افکند و چشمهايم را بوسيد و تبريک گفت و مبالغی را برايم مرحمت کرد.
چون به تهران آمدم، خدمت حاجآقای کنی رسيدم و آن جريان را برای او نيز تعريف نمودم. او تصديق کرد؛ ولی بسيار متأثّر گشت که ای کاش اين نمايندگی و افتخار، نصيب او میشد."»
📖 سيمای زينب کبری (علیها السّلام)، ص ۱۴۳؛ برگرفته از: یک کانال.
#امام_زمان: توسّل به آن حضرت، #حضرت_زینب (علیهما السّلام): قبر آن حضرت و خدمت به ایشان، #علما
@ghatreghatre
🌷
#شعر
این بیت چقدر زیبا است!:
از چشم یار، قامت دلدار، دیدنی است
نام «حسین» از لب زینب شنیدنی است
از: قاسم صرّافان.
#امام_حسین، #حضرت_زینب (علیهما السّلام)، #عشق
@ghatreghatre
🌷
#داستان
محمّدرضا فیضالاسلام، فرزند آیتالله سیّد علینقی فیضالاسلام، شارح و مترجم «نهجالبلاغه» و مفسّر قرآن، میفرمودند:
«زمانی مرحوم پدرم، فیضالاسلام، مبتلا به زخم معده و زخم روده و اثناعشر شدند و از این بیماریها بسیار رنج میبردند.
ایشان نزد دکترهای متخصّص رفته، آنها گفته بودند که ایشان باید ۳ عمل جراحی انجام دهند.
یکی از دوستان به ایشان گفت: "امکاناتی در لندن دارم و میخواهم شما را به آنجا بفرستم و عمل جرّاحی شما انجام شود."
ایشان با توجّه به رنجی که از این بیماریها میبردند، این پیشنِهاد را قبول کردند.
روزی که قرار بود برای گرفتن ویزا و بلیت بروند، شناسنامۀ خود، همسر و فرزندانشان را هم برداشتند و به دوستشان گفتند: "شما که قرار است برای رفتن بنده به لندن ویزا بگیرید، برای رفتن به عراق، بلیت تهیّه کن؛ که دکتر اصلی من نجف است."
سال ۱۳۴۲ بود که همۀ خانواده با هم به نجف رفتیم.
در نجف بین علما جلساتی برقرار میشد و خاطراتِ گذشته را زنده میکردند.
در یکی از جلسات، یکی از علما از پدرم پرسید: "آقای فیضالاسلام! چرا شما به خود میپیچید؟" پدرم گفت: "فُلان بیماری را دارم." آن عالم به ایشان گفت: "از یکی علما شنیدهام که اگر کسی حاجتی داشته باشد و خداوند متعال را ۳ بار به حضرت زینب کبری (س) قسم دهد، حاجت او برآورده خواهد شد و شما که اینقدر با مولا نزدیک هستید، چرا این کار را تا کنون نکردهاید؟!"
ایشان میفرمودند: "پس از خروج از این جلسه، به حرم حضرت علی (ع) رفتم و این قسم را بر زبان جاری و نذر کردم که اگر از این بیماری بهبود پیدا کردم، یک کتابی در حالات حضرت زینب (س) بنویسم. ۲ ـ ۳ روز که از این قضیّه گذشت، دیگر آثاری از این بیماری، در من وجود نداشت." همه تعجّب کردیم.
وقتی به ایران آمدیم، ایشان نزد پزشکی رفتند و علّت برطرفشدن درد را جویا شدند. پس از انجام ۲ بار رادیولوژی متوجّه شدیم که اثری از آثار این بیماری مزمن چندساله، در بدن ایشان نیست و بیماری برطرف شده است.
مرحوم پدر بعد از این عنایت، اقدام به نوشتن کتابی با عنوان "خاتون دو سرا" در حالات حضرت زینب کبری (س) کردند.»
#حضرت_زینب (علیها السّلام)، #شفا، #نذر
@ghatreghatre
🌷
#تبریک
ولادت حضرت زینب کبری ـ علیها السّلام. ـ بر همۀ شما، دوستداران آن حضرت، مبارک باد و روز پرستار بر همۀ پرستاران عضو این کانال، گرامی باد.
@ghatreghatre
🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_کوتاه
مقام معظّم رهبری ـ دامت برکاته الوافرة. ـ خطاب به پرستاران: «هر خدمتی كه شماها به هر بيماری بكنيد، مثل آن خدمت را به شخص اين حقير كردهايد.»
#پرستاری
@ghatreghatre
🌷
#خبر
مطالبی دربارۀ خاطرات امروزم را در کانال دیگرم گذاشتم. لطفاً مطالعه کنید: https://eitaa.com/benisiha_ir.
🌼
27.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_کوتاه
گوش کنید و به دیگران، بهویژه کسانی که برای بچهدارشدن، بهانه میآورند، بفرستید.
#فرزندآوری
@ghatreghatre
🌷