eitaa logo
QASiM.ZARIF.RESEARCH
1 دنبال‌کننده
196 عکس
6 ویدیو
13 فایل
پیوند عضویت در صفحه اینستاگرام: instagram.com/ghzresearch
مشاهده در ایتا
دانلود
نشانه‌گذاری (6) انواع نشانه‌گذاری نشانه های مکث موقت نشانه ویرگول ویرگول یا درنگ نما که در زبان فرانسه virgule، در انگلیسی comma، در عربی «الفارزه، الفاصلة الفصله)» نامیده می شود، یکی از رایجترین و پرکاربردترین نشانه های خط فارسی است و برای درنگ یا مکث کوتاه به کار می رود. از این نشانه برای رفع ابهام در پاره‌ای از جمله‌ها و نیز سهولت در خواندن و درک مطلب استفاده می شود؛ اما نباید در کاربرد آن افراط کرد. ویرگول برای توقف یا درنگ کوتاه به کار می رود؛ اما این درنگ در زبان فارسی در حد حبس نفس است؛ یعنی وقتی سخن می گوییم، اگر درنگ ما در حد داشتن نفس و نه تجدید آن باشد، از «ویرگول»؛ اما اگر به دم و بازدم بینجامد، از «نقطه-ویرگول» استفاده می کنیم. در نهایت اگر بتوان نفس را کاملا رها کرد، از «نقطه» استفاده می‌کنیم. پس می توان از ویرگول هنگام حبس نفس در سینه استفاده کرد. حد استفاده از «نقطه-ویرگول» در حد تجدید نفس، و نقطه در هنگام رها کردن کامل نفس است. میزان درنگ دونقطه (:) بیشتر از ویرگول و کمتر از نقطه - ویرگول است و به حد نقطه نمی رسد. ادامه دارد ... منبع: دانش نشانه‌گذاری در خط فارسی دکتر ناصر نیکوبخت
چگونه خوب درس بخوانیم؟ (3) آموزش مجازی جان سخن در فرسته پیشین این بود که باید پیش از شروع درس آگاهی نسبتاً کاملی از ویژگی‌های آن درس پیدا کرد. و نیز گفته شد که حتماً با روش فراگیری درس در نیز آشنا شد. البته همه آنچه در آموزش حضوری گفته شد در آموزش مجازی نیز جاری است. با پیشرفت تکنولوژی و گسترش اینترنت از گوشه و کنار زمزمه آموزش در بستر فضای مجازی به گوش رسید. پیش‌بینی شده است در آینده‌ای نه‌چندان دور همه مجامع علمی، همه یا دست‌کم بخش زیادی از آموزش خود را مجازی ارائه خواهند کرد. با فراگیری گسترده ویروس کرونا آن آینده خیلی زودتر خود را نُمایان کرد. در این میان بسیاری از درس‌ها، نشست‌ها و همایش‌های علمی در بستر فضای مجازی برگزار شد. آموزش مجازی این نیست که استاد صوتی را ضبط کند و در اختیار شاگرد بگذارد و او نیز آفلاین گوش کند. البته منظور، نفی کامل این کار نیست. چه کرونا باشد و چه نباشد! یکی از بهترین روش‌ها در آموزش مجازی این است که استاد در ابتدا صوت درس را ضبط می‌کند و شاگرد نیز گوش ‌می‌کند. ممکن است استاد تمرین و تکلیفی را نیز در نظر بگیرد. شاگرد تمرین و تکلیف را انجام می‌دهد. سپس کلاس درس -حضوری یا آنلاین- درباره محتوای درس گفت‌و‌گو می‌شود. اشکال‌ها پاسخ داده می‌شود. درباره تمرین‌ها میان استاد و شاگردان و شاگردان با هم بحث می‌شود و در پایان جمع‌بندی می‌شود. در پایان یادآور می‌شوم آنچه گفته شد سخن آخر نیست و هنوز جای بحث و نِقاش و تجربه و... هست. می‌توانید دیدگاه خود را به نشانی زیر بفرستید👇👇👇 نویسنده متن: @GhasemZarif بیشتر بخوانید.
بازتاب خبری برگزاری کارگاه در پایگاه اطلاع رسانی حوزه علمیه خراسان. http://www.hozehkh.com/OneEntry?entryID=38453 برای شنیدن و خواندن محتوای این کارگاه، اینجا بیایید.