eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
5.5هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
612 ویدیو
835 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔳 روزهای بیماری چگونه گذشت؟ در یکی از همین روزها، پدر عزیزش رسول خدا (ص) را در خواب دید و از مصائبی که بر آن حضرت وارد شده بود شکایت کرد. پیامبر اکرم(ص) فرمودند:«آمدنت به نزد من نزدیک است.» روز دیگر چنین خواب دیدند: فرشتگان بسیاری در صف‌های منظم از آسمان به زمین فرود می‌آیند. پیشاپیش آنان دو فرشته است.حضرت صدیقه اطهر (س) را به آسمان بردند. در آنجا قصرهای مرتفع، بوستان‌ها و نهرهای جاری زیبایی را مشاهده فرمودند. کنیزانی شاد و متبسم از کاخ ها برای استقبال بیرون آمدند که می‌گفتند: کسی که بهشت برای او آفریده شده خوش آمد! ما به خاطر پدرش خلق شده‌ایم. فرشتگان، آن عزیز بارگاه کبریا را بالا بردند تا آنکه او را در مکانی که کاخ‌های بسیار زیاد داشت وارد کردند. داخل کاخ‌ها اطاق‌های بی شماری بود که با سندس و استبرق و اشیاء گوناگون، داخل ظروف طلا و نقره، غذاهای رنگارنگ متنوع، آماده و مهیا شده بود. در آنجا نهرهایی از شیر سپیدتر و از مشک و عنبر خوشبوتر جاری بود. حضرت پرسیدند: «این مکان از آن کیست؟ و این نهرها چیست؟» عرضه داشتند: اینجا همان فردوس اعلی است که بالاتر از آن بهشتی نیست. فردوس اعلی منزلگاه پدر شما و پیامبرانی است که با او هستند و هرکس که خدای تعالی او را دوست داشته باشد. این، نهر “کوثر” است که پروردگار وعده داده آن را به پدرت عطا می‌فرماید. پرسیدند: «پدرم کجاست؟» عرضه داشتند: اکنون نزد شما می آیند. در این گفتگو بودند که کاخ‌هایی را بالاتر از آن کاخ مشاهده کردند که به بهترین وجه آذین شده بود. پدر عزیزش را دید که در آنجا نشسته‌اند و گروهی نزد آن بزرگوار حضور دارند. پیامبر اکرم (ص) با دیدن حضرت صدیقه‌ی اطهر (س) او را در آغوش گرفته، ما بین چشمانش را بوسید و فرمودند: «دخترم! می‌بینی آنچه را خدای تعالی برای تو آماده فرموده است، تو در آنها وارد می‌شوی؟» آنگاه قصرهایی در نهایت شکوه و زیبایی را به آن حضرت نشان دادند که در آن لباسها، زیور آلات و … بود. سپس فرمودند: «این خانه‌ی تو، همسرت و دو فرزند تو و هر کس که تو و آنها را دوست بدارد است. پس دل خوش دار که پس از چند روز دیگر نزد من خواهی آمد.» حضرت زهرا(س) با نشاط و شادمانی از خواب بیدار شدند و خواب خود را برای امیرمؤمنان(ع) نقل نمودند. هرگاه امیرمؤمنان(ع) به ایشان می فرمودند: «خدا به تو عافیت دهد و تو را باقی بدارد.» می‌فرمود: «یا اباالحسن! به زودی به رسول خدا (ص) ملحق خواهم شد.» 📚منبع مقتل، مقرم، روزهای بیماری چگونه گذشت؟، ص ۲۵۳ .
36.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلسله درس گفتارهای آموزشی مقتل فاطمیه جلسه اول: مصیبت فراق رسول الله (ص) دکتر حسین محمدی فام
4_6046635420949678315.mp3
2.97M
سلسله درس گفتارهای آموزشی مقتل فاطمیه جلسه اول: مصیبت فراق (ص) دکتر حسین محمدی فام
986717953_1730149253.pdf
133.9K
پدر کجا رفتی که بی تو دلگیرم ▪️متن pdf نوحه فاطمیه اول ▪️سال ۱۴۰۲ ▪️سروده برادران حسین محمدی فام و حسین شاهقلی 👇
1115365122_-2034098243.opus
154.4K
▪️ ▪️ سال ۱۴۰۲ پدر کجا رفتی که بی تو دلگیرم کشیده شد آتش به برگ تقدیرم دگر نمی بیند رنگ خوشی زهرا بریده ام دل از تمامی دنیا شده لاله ی سرخ تو پرپر شده چشم من از غم تو تر روزی ام شده داغ مکرر ابتا ابتا رسول الله
. ◾️مقام شفاعت حضرت زهرا (س) درمحشر حضرت رسول الله صلى الله عليه وآله در ضمن بیان وقایع روز محشر برای حضرت فاطمه زهرا عليها السلام می‌فرمایند: «… ثُمَّ یَقُولُ جَبْرَئِیلُ یَا فَاطِمَةُ سَلِي حَاجَتَكِ فَتَقُولِینَ يَا رَبِّ شِیعَتِي فَیَقُولُ اللَّهُ قَدْ غَفَرْتُ لَهُمْ فَتَقُولِینَ یَا رَبِّ شِیعَةُ وُلْدِی فَیَقُولُ اللَّهُ قَدْ غَفَرْتُ لَهُمْ فَتَقُولِینَ یَا رَبِّ شِیعَةُ شِیعَتِي فَیَقُولُ اللَّهُ انْطَلِقِي فَمَنِ اعْتَصَمَ بِكِ فَهُوَ مَعَكِ فِي الْجَنَّةِ فَعِنْدَ ذَلِكَ تَوَدُّ الْخَلَائِقُ أَنَّهُمْ کَانُوا فَاطِمِیِّینَ.» «… سپس جبرئیل می‌گوید: ای فاطمه! حاجت خود را بخواه. سپس می‌گویی: خدایا به فریاد شیعیانم برس! خداوند می‌فرماید: آنها را بخشیدم. سپس حضرت زهرا(س) مجددا عرضه می‌دارند: خدایا به فریاد شیعیان فرزندانم برس! خداوند می‌فرماید: آنها را نیز بخشیدم. سپس حضرت زهرا(س) عرضه می‌دارند: خدایا به فریاد پیروان شیعیانم نیز برس! در این موقع خداوند می‌فرماید: برو و هرکس که دست توسل به دامان تو زده با تو در بهشت خواهد بود در این هنگام جمیع خلایق آرزو می‌کنند که ای کاش از فاطمیین بودند. 📚منبع بحار الأنوار، علامه مجلسی، ج ۸، ص ۵۴ .
. 🔳 حزن و اندوه فاطمه سلام الله علیها فتّال نیشابوری در کتاب روضةالوعظین می‌نویسد: روایت شده که فاطمه(س) بعد از مرگ رسول الله(ص) مانند انسان بیماری بود که روز به روز ضعیف‌تر می‌گردید و در مصیبت مرگ پیامبر(ص) پیوسته مغموم و محزون و مکروب با چشمی گریان و قلبی سوخته و هر ساعتی بی‌تاب‌تر از ساعت قبل می‌گشت و هرگاه لحظاتی را که پدر بزرگوارش به خانه وارد می‌شد به یاد می‌آورد اندوهش بیشتر می‌شد و حسنین علیهاالسلام را پیش رویش قرار می‌داد و گاهی به حسن(ع) نگاه می‌کرد و گاهی به حسین(ع) و می‌گفت: «کجاست پدرتان (رسول الله) آنکه شما را گرامی می‌داشت و شما را در آغوش می‌گرفت و شما را با خود می‌برد کجاست؟ کجاست پدر شما که به شما به شدت علاقه داشت و کمال مهربانی را می‌نمود؟ انا لله و انا الیه راجعون آری به خدا قسم جد شما و محبوب قلب من دیگر هرگز درب این خانه را باز نمی‌کند و دیگر شما را بر شانه‌های خود نمی‌نشاند.» 📚منبع روضةالواعظین، نیشابوری، ج ۱، ص ۱۵۰ المناقب، ابن شهر آشوب، ج ۳، ص ۳۶۲ مصائب الاولیا (مقتل چهارده معصوم)، اصغر تاجیک ورامینی، ج ۱، ص ۱۷۴ ........................ 📢 اندوه امام جواد(ع) در مصائب فاطمه سلام الله علیها طبری به سند خود از زکریابن‌آدم علیه الرحمه نقل می‌کند که گفت: من در محضر حضرت رضا(ع) بودم که حضرت جواد(ع) را خدمت آن حضرت آوردند در حالی که سن مبارکش کمتر از چهار سال بود. پس آن جناب دست مبارکش را بر زمین زد و سر مبارک خود را به سوی آسمان بلند کرد و مدت طولانی در فکر فرو رفت. امام رضا(ص) به او فرمود: «جانم فدای تو چرا انقدر فکر می‌کنی؟» امام جواد(ع) عرض کرد: «به آن ظلم‌ها و ستم‌هایی که به مادرم فاطمه(س) کردند فکر می‌کنم. بدانید به خدا قسم هر آیینه آن دو نفر را از قبر بیرون آورم سپس آتش می‌زنم سپس آنها را ذره ذره خرد می‌کنم و گرد و غبار آنها را به دریا می‌ریزم.» امام رضا(ع) او را نزد خود طلبید و چشمان او را بوسید و فرمود: «پدر و مادرم فدای تو باد تو شایسته امر امامت هستی.» 📚منبع دلایل الامامه، طبری، ص ۲۱۲ بیت الاحزان، شیخ عباس قمی، ص ۱۲۴ مصائب الاولیا (مقتل چهارده معصوم)، اصغر تاجیک ورامینی، ج ۱، ص ۱۶۴ .