eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
3.8هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
564 ویدیو
801 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
◻️ [جلسه‌ی دوم] شرح احادیثِ کتابِ عیون‌اخبارالرضاعلیه‌السلام، باعنوان: ➖ ۱۴دی ۱۴۰۲شمسی ➖ فیش منبرهای 🔻 مطالب مطرح شده: ۴. ادانه‌ی‌مقدّمه‌‌ی چهارم: شروح و تعلیقه‌های بر کتاب عیون _ در مدح کتاب عیون _ محتوای کتاب عیون ۵. مقدّمه‌‌ی پنجم: درباره‌ی دولت شیعی آل‌بویه و وزیرش _ بیوگرافی صاحب‌بن‌عباد _ انگیزه‌ی تأليف کتاب عیون ۶. کلمات علما درباره‌ی شیخ صدوق .
. .پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : بالاى هر نيكوكارى، نيكوكار [ديگرى] است تا آن گاه كه مرد در راه خدا كشته شود . پس ، چون در راه خدا كشته شد، بالاتر از آن نيكى (ارزشى) وجود ندارد . : فَوقَ كُلِّ ذِي بِرٍّ بِرٌّ حتّى يُقتَلَ الرجُلُ في سبيلِ اللّه ِ ، فإذا قُتِلَ في سبيلِ اللّه ِ فليسَ فَوقَهُ بِرٌّ . [1] 📚 الكافي : 2/348/4  .
2_144200951340163766.mp3
13.34M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مداحان اهل‌بیت(علیهم‌السلام). ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ .
◻️ [جلسه‌ی سوم] شرح احادیثِ کتابِ عیون‌اخبارالرضاعلیه‌السلام، باعنوان: ➖ ۱۵دی ۱۴۰۲شمسی ➖ فیش منبرهای 🔻 مطالب مطرح شده: درس اوّل: اهمیّت شعرگفتن و کارکردنِ برای اهل‌بیت علیهم‌السّلام ۱. چرا شعرگفتن درباره‌ی اهل‌بیت علیهم‌السّلام اهمیت دارد؟! _ اشعار _ اشعار حسن‌بن‌هانی در مدح امام هشتم علیهم‌السّلام _ اشعار در مدح امام سجاد علیه‌السلام _ اشعار درباره‌ی امام صادق علیه‌السلام _ اشعار کمیت در مدح امام باقر علیه‌السلام _ اشعار در مدح امام رضا علیه‌السلام _ صله‌ی سیدالشهداء علیه‌السلام به شاعری ۲. شعرایی که در مدح امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه شعر سروده‌اند _ اشعار در مدح امام عصر ارواحنافداه _ اشعار در مورد غیبت امام عصر ارواحنافداه 📚 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
| √ «علائم ظهور» با «قواعد ظهور» فرق داره! چیزی که باعث «تحقق ظهور» میشه کدومه؟
🔖عصمت واژه در هیأت! 💠نوحه‌سرا و مداح اهل‌بیت(ع) استاد حاج اکبر درباره مفهوم «غنا»ی مدنظر فقیه دینی گفتند: ⚠️اگر محتوایت وَهن است و ملت را به امام حسین(ع) نمی‌رساند، بعضی وقتها غناست؛ ولو به وسیله آن از مردم گریه هم میگیرید! 💢به طور کلی هر اثر موسیقایی که👇🏻 ⬅️یا شما اجرا می‌کنید ⬅️یا قاری قرآن ⬅️یا ابتهال خوان ⬅️ یا گروه تواشیح ⬅️ یا آن ترانه خوان غربی ⬅️یا هر کسی که به هر نحوی اسمش خواننده است اجرا می‌کند: ♻️ چهار فاکتور به مستمع می‌دهد؛ 🔺مضمون 🔺نغمه و دستگاه‌ها 🔺ضرب و ریتم 🔺صدایی که می‌خواند 👆🏻هر کدام از اینها به زعم «فقیه» نباید باطل باشد. 🔗اگر هر کدام خراب شد همه را حرام می‌کند. 🎙اولین صحبتی که من از حضرت آقا درباره موسیقی شنیدم این بود که فرمودند: «غنا یک امر محتوایی است قبل از آنکه یک امر قالبی باشد» 🌀یعنی اول به محتوایت نگاه کن! 🔴اگر معنی عصمت واژه را در هیأت نمی‌دانی، بدان کار مشکل دارد.. و در این صورت ستایشگری شما امروزه یک کار هنری نیست.. .
. 🌸 مودت امام محمد باقر(ع) با دشمنان مردى از اهل شام در مدينه ساكن بود و به خانه‌ى امام بسيار مى‌آمد و به آن گرامى مى‌گفت: «در روى زمين بغض و كينه‌ى كسى را بيش از تو در دل ندارم و با هيچكس بيش از تو و خاندانت دشمن نيستم! و عقيده‌ام آنست كه اطاعت خدا و پيامبر و امير مؤمنان در دشمنى با توست، اگر مى‌بينى به خانه‌ى تو رفت و آمد دارم بدان جهت است كه تو مردى سخنور و اديب و خوش بيان هستى!» در عين حال امام عليه‌السلام با او مدارا مى‌فرمود و به نرمى سخن مى‌گفت. چندى بر نيامد كه شامى بيمار شد و مرگ را روياروى خويش ديد و از زندگى نااميد شد، پس وصيت كرد كه چون در گذرد امام باقر(ع) بر او نماز گذارد. شب به نيمه رسيد و بستگانش دریافتند که او مرده است، بامداد وصى او به مسجد آمد و امام باقر عليه‌السلام را ديد كه نماز صبح به پايان برده و مشغول به تعقیبات است. عرض كرد: آن مرد شامى از دنیا رفته و خود چنين خواسته كه شما بر او نماز گذاريد. فرمود:«او نمرده است… شتاب مكنيد تا من بيايم.» آنگاه به خانه‌ى شامى آمد و بر بالين او نشست و او را صدا زد و او پاسخ داد. امام او را نشانيد و پشتش را به ديوار تكيه داد و شربتى طلبيد و به او داد و به بستگانش فرمود غذاهاى سرد به او بدهند و خود بازگشت. مدتی نگذشت كه شامى شفا يافت و به نزد امام آمد و عرض كرد: گواهى مى‌دهم كه تو حجت خدا بر مردمانى. 📚منبع امالى، شيخ طوسى، ص ۲۶۱ .
🟢 عبادت کردن امام باقر (ع) در توصیف عبادت کردن امام باقر (ع) همین بس که ذهبی، محدث و تاریخ نگار بزرگ اهل سنت نقل کرده است که آن حضرت ۱۵۰ رکعت نماز در هر شبانه روز اقامه می‌کرد و وصیت کرده بود پیکر مطهرشان را پس از مرگ در همان جامه‌ای به خاک بسپارند که با آن نماز می‌خواند. 📚منبع بحارالانوار، علامه مجلسی، ج ۴۶، ص ۲۲۰ .
❇️ حلم و بردباری امام باقر(ع) مردى از اهل شام ساکن مدینه بود و وقتی با امام مواجه می‌شد، به ایشان اهانت می کرد. مثلا خطاب به آن حضرت می‌گفت: «از اهل دنیا، بیشتر از تو از کسی کینه در دل ندارم و بیش از تو و خاندانت، با هیچ کس دشمن نیستم». با این وجود امام با او مدارا می کرد و پاسخ این اهانات را با سخنان نرم می‌داد. پس از چندی آن مرد شامی بیمار شد. وصیت کرد اگر مرد، امام بر جنازه‌اش نماز بخواند. نیمه شبی بود که گفته شد آن مرد شامی از دنیا رفت. صبح روز بعد کسی به مسجد آمد و وصیتش را به اطلاع امام رساند. امام اما فرمود: «آن مرد نمرده. اندکی صبر کنید تا من بر سر بالینش حاضر شوم.» امام به منزلش رفت و بار بالینش نشست و صدایش زد. او به هوش آمد و پاسخ امام را داد. امام نوشیدنی به او داد و به بستگانش سفارش کرد غذاهای سرد به او بدهند. اندکی نگذشت که آن مرد شامی شفا یافت و نزد امام آمد و اعتراف کرد که امام، همان حجّت خدا بر زمین است. 📚منبع الامالی، شیخ طوسی، ص ۴۱۰ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Kashani-14021005-HazrateOmmolbanin(S)-Hkashani_Com.mp3
33.44M
📋 اهمیتِ نقشِ مادریِ حضرت امّ البنین سلام الله علیها 🎙 📆 سه شنبه ۵ دی ماه ۱۴۰۲ 📋
. به نام خدا در جهاد تبیین اند شاعران آئینی یار و یاور دین اند شاعران آیینی اینها که همه شاعر درگاه رسول اند دلداده ی آل علی و نسل بتول اند روی دوش شاعر ها لاله گون عَلَم باشد در حمایت از قرآن تیغ شان قلم باشد این طایفه با عشق خریدار بلایند مانند فرزدق همه رهپوی ولایند شاعران آل الله شاعران خورشیدند مثل محتشم بنگر ماندگار و جاویدند اینها همه چون دعبل و حَسّان و کُمیت اند یعنی همه روشنگر دل بیت به بیت اند شاعران آئینی گر قلم به کف دارند از عنایت زهرا وز شه نجف دارند از حیدر و آلش همه یک عمر نوشتند حالا همه در سایه ی طوبای بهشتند ** حاج محمود تاری «یاسر»✍ .
. 🔶 كار و كوشش امام باقر(ع) محمد بن منكدر مى‌گويد: «من گمان نمى‌كردم على بن الحسين عليه السلام جانشينى برتر از خود بنهد، تا آنكه پسرش محمّد بن على را ديدم و خواستم او را پند دهم ولى او مرا پند داد.» دوستانش گفتند: امام عليه‌السلام به چه چيزى تو را پند داد؟ گفت: در ساعتى بسيار گرم به بخشى از نواحى مدينه رفته بودم، حضرت امام باقر عليه السلام را ديدم كه مشغول کار بود، پيش خود گفتم مردى از مردان بزرگ قريش در اين ساعت با اين حال در طلب دنياست! سوگند مى‌خورم كه او را قاطعانه موعظه كنم. نزديك او شدم و سلام كردم، نفس زنان جواب سلامم را داد. از شدت گرما عرق از سر و رويش مى‌ريخت. به او گفتم: خدا كارت را به صلاح آورد، بزرگى از بزرگان قريش آن هم در اين ساعت در طلب دنياست، اگر مرگت از راه رسد و تو در اين حال باشى چه مى‌كنى؟ امام فرمود: «به خدا سوگند اگر مرگم برسد و در اين حال باشم بى ترديد به من رسيده در حالى كه در طاعتى از طاعات خدا هستم كه به وسيله آن ارزش وجودم را از تو و از مردم حفظ مى‌كنم. من از مرگ زمانى مى ترسم كه مرا در رسد و من بر گناهى از گناهان باشم!» گفتم: خدا رحمتت كند! خواستم تو را موعظه كنم تو مرا موعظه كردى. 📚منبع الكافی، شیخ کلینی، ج ۵، ص ۷۳ الارشاد، مفيد، ج ۲، ص ۱۶۱ وسائل الشيعه، شیخ حر عاملی، ج ۱۷، ص ۱۹ بحار الأنوار، علامه مجلسی، ج ۴۶، ص ۳۵۰ .
. ✳️ زنده شدن مرده توسط امام باقر(ع) جوانى از اهل شام در جلسه امام باقر صلوات الله عليه زياد حاضر مى شد، روزى در محفل حضرتش گفت: سوگند به خدا! من به جهت محبّت به شما در جلسه شما حاضر نمى‌شوم، بلكه فقط به خاطر فصاحت و دانش شماست كه در اين محفل حاضر مى‌شوم. امام عليه السلام تبسّمى نمود و چيزى نفرمود. چند روزى گذشت و خبرى از جوان نشد، حضرت جوياى حال آن جوان شد. شخصى گفت: او بيمار است. در اين حين شخصى وارد شد و گفت: اى فرزند رسول خدا! جوان شامى كه در مجلس شما زياد حاضر مى‌شد از دنيا رفت. او وصيّت كرده كه شما بر جنازه او نماز بخوانيد. امام باقر عليه السلام فرمود: «وقتى او را غسل داديد، بگذاريد روى سرير باشد و كفن نكنيد تا من بيايم.» آنگاه حضرتش برخاست و وضو گرفت و دو ركعت نماز خواند و دعا نمود، سپس سر به سجده گذاشته و سجده را طول داد، بعد برخاست و رداى رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم را بر تن كرد و نعلين بر پا نمود و به سوى او رفت. وارد خانه شد، آنگاه وارد اتاقى شد كه او را غسل مى‌دادند. او را غسل داده روى سرير گذاشته بودند، حضرت با نامش او را صدا زد و فرمود: «اى فلانى!» ناگاه آن جوان پاسخ داده و لبیک گفت و سر بلند كرد و نشست، حضرت شربت سويقى خواست و به او خورانيد. آنگاه پرسيد:« چه شده به تو؟» گفت: ترديدى ندارم كه قبض روح شدم، وقتى روح از بدنم خارج شد صداى دلنشينى را شنيدم كه تا حال نيكوتر از آن نشنيده‌ام كه گفتند: «ردّوا إليه روحه، فإنّ محمّد بن عليّ قد سألناه.» «روح او را باز گردانيد، زيرا محمّد بن على او را از ما خواسته است.» 📚منبع منتهی الامال، شیخ عباس قمی، ج۲، ص۱۰۷ .