هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
تکلیف ایمان راسختر فریدمن به بازارهای آزاد چیست؟ سیاستهای لیبرتارین در دهۀ ۱۹۹۰ به بالاترین حد خود رسید، بهطوری که صنایع مختلف، از تولید برق گرفته تا صنعت بانکداری، از نظارت دولت خارج شدند و محدودیتها و مقررات دستوپاگیرشان برداشته شد. اما بسیاری از این محدودیتزداییهای مخاطرهآمیز به مصیبت انجامید و حوادثی مانند بحران برق کالیفرنیا از ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۱ و، بله، بحران بانکی سال ۲۰۰۸ را به بار آورد.
کروگمن، نیویورک تایمز
https://www.nytimes.com/2021/08/03/books/the-two-economists-who-fought-over-how-free-the-free-market-should-be.html
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
«شَرِّقَا وَ غَرِّبَا لَنْ تَجدَا عِلْماً صَحِیحاً إِلَّا شَیْئاً یَخْرُجُ مِنْ عِنْدِنَا أَهْلَ الْبَیْت»
💠 @h_abasifar
اقتصاد مقاومتی که ما مطرح کردیم -که یک مجموعهی کار است، یک مجموعهی حرکت و اقدام است- چند نقطهی کلیدی برای امروز و فردای نزدیک ما دارد که همان مسئلهی #اشتغال است و مسئلهی #تولید است... این #اولویت است.
#امام_خامنهای
💠 @h_abasifar
البتّه مسائل اقتصادی کشور مسائل متعدّدی است -مسئلهی اصلاحات بانکی، اصلاحات گمرکی، اصلاحات مالیاتی، بهبود فضای کسب و کار و از این قبیل- لکن نقش #تولید یک نقش یگانه و بیهمتایی است...
اگر چه که تولید به فروش و به بازارهای خارجی احتیاج دارد، امّا ما هم ضمن اینکه میتوانیم با بازارهای خارجی ارتباط داشته باشیم، عمدهی بازار فروش ما داخل کشور است با این جمعیّت هشتاد میلیونی- اگر بشود تولید را انشاءالله حرکت بدهیم و پیش ببریم، مشکلات اقتصادی قطعاً تمام خواهد شد و این تحریمهایی که کردهاند به نفعِ ما تمام خواهد شد.
#امام_خامنهای
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اقتصادخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
⁉️چرا واردات خودرو نه باعث کاهش قیمت است
نه عامل تنظیم بازار؟!
🔷 دقیقا برای حل چه مشکلی
باید واردات خودرو داشته باشیم؟
🖊سید امیرحسین حسینی/پژوهشگر اقتصادی
لینک یادداشت: http://fdn.ir/71817
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥 ببینید | حجت الاسلام حسینی قمی استاد حوزه و کارشناس برنامه سمت خدا:
فقط این چهار قلم گران نمی شود تمام قلم های دیگر با این چهار قلم گران می شود.
می خواهید یک شماره حساب بدهید مردم اضافههای ۳۰۰هزار تومان را به دولت برگردانند!😊
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
⚠️تعریف و تمجید خانم کریستین لاگارد، رئیس صندوق بین المللی پول، از طرح هدفمندی یارانه های اجرا شده در دولت احمدی نژاد، به روایت سید شمس الدین حسینی، وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت نهم و دولت دهم، در کتاب محرمانه های اقتصاد ایران، جلد اول!!!
⛔️به نظر شما، چرا باید صندوق بین المللی پول که خباثت آن آشکار هست، از این کار تمجید کرده باشد؟!
❌سازمانی که به تعبیر ارنست ولف، در کتاب «وام برای ویرانی»، سیاستهای صندوق بینالمللی پول, عامل گسترش جنگ و فقر در جهان شده است و می شود.
@jebhetse
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
دشمن را باید شناخت و در مقابل کارهای او باید حسّاسیّت نشان داد؛ حتی اگر نسخهی اقتصادی هم به ما میدهند، باید با احتیاط برخورد کرد؛
مثل این است که دشمنی بیاید به انسان یک دارویی را بدهد و بگوید آقا، این دارو را بخور برای فلان بیماری؛ شما احتیاط میکنید؛ احتمال دارد در داخل این دارو زهر گذاشته باشد. نسخهی سیاسی و نسخهی اقتصادی دشمن هم باید با احتیاط مورد توجّه قرار بگیرد؛ حسّاسیّت در مقابل دشمن این است.
طبعاً این حسّاسیّت وقتی بود، دیگر تبعیّت نخواهد بود، و عرض کردیم که عدم تبعیّت همان جهاد کبیر است|رهبر حکیم انقلاب اسلامی
@syjebraily
هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
⚠️چند نکته!
⛔️در کتاب محرمانه های اقتصاد ایران، جلد اول، به روایت سید شمس الدین حسینی، وزیر اقتصاد دولت نهم و دهم، آمده است که امثال مسعود نیلی با کلیت هدفمندی یارانه ها موافق بوده اند اما معتقد بودند که دولت نباید بازتوزیع یارانه بکند و فقط قیمت ها را بالا ببرد!
🚸این تفکر در دوره روحانی بعد از حذف ارز ترجیحی مربوط به 250 رقم کالا، اتفاق افتاد و بدون سر و صدا به لطف امثال نیلی و بچه های شیکاگو اجرا شد! در ماجرای اقتصادی اخیر نیز، تفکر این عده از افراد، افزایش قیمت ها بدون بازتوزیع یارانه بوده است!
⁉️ولی سوال اساسی این است که آیا بازتوزیع یارانه ها نیز می تواند این تفکر خشن نئولیبرالیسم را درست کند؟! پاسخ منفی است! زیرا یارانه ای که به افراد برای مثال در سال ۸۹ داده شد، به علت افزایش قیمت ارز و کاهش ارز پول ملی، در سال ۹۰، تقریبا ارزش خود را از دست داد و برای مردم فایده چندانی نداشت!
@jebhetse
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
انتشار کتاب دستبرد ناپیدا با ترجمه آقایان دکتر حسین حسن زاده و علیرضا زمانی
و با مقدمه دکتر مسعود درخشان
توضیحی درباره کتاب:
حتماً اين داستان را بخوانيد❗️
♨️ تحليل و نقد سياست پولي، خلق پول، دخالت دولت در سيستم پولي آمريكا و اروپا به سبكي ساده و مقدماتي براي دانشجويان رشتههاي مختلف علوم انساني و پژوهشگران حوزه پولي و مالي
❇️ امروزه شبكه بانكی در كشورهای سلطهجو و سلطهپذیر قویترین و كارآمدترین ابزار برای چپاولگری است. بحران جاری در اقتصاد كشور عزیزمان حاصل چپاولگری و دزدی بانكها بهویژه بانكهای خصوصی است كه بعد از جنگ تحمیلی و بنا به توصیۀ نمایندگان صندوق بینالمللی پول در دولت سازندگی شكل گرفت.
◀️ دولتمردان لیبرالیست ما همۀ موارد توصیه شده در این برنامه را بدون مطالعات كارشناسی آویزۀ گوش كردند. بدین ترتیب بانكها و شركتهای بیمۀ خصوصی به تدریج تأسیس شد و آزادسازی در همۀ بخشهای پولی و مالی و تجارت خارجی و اتخاذ سیاستهای جدید ارزی و جز اینها یك به یك به اجرا درآمد و هنوز هم بههمان شیوه ادامه دارد.
🚧 با اطمینان ميشود گفت كه بحران جاری در اقتصاد كشور حاصل برنامۀ تعدیل اقتصادی است كه حلقههای لیبرالیستی در داخل كشور عزیزمان با افتخار آن را پذیرفتند و با مباهات اجرا كردند و در خلال چندسالی كه فجایع اقتصادی آن ظاهر شده است تقصير را بر گردن كسانی انداختهاند كه از اصول انقلاب اسلامی دفاع میكنند.
اما سرانجام چه خواهد شد؟
✨پول خوب بهترين راهكار است.
◀️ "لیبرالیسم: ریشه فساد و چپاول"؛ و
داستان دزدی بانكهای تجاری و بانك مركزی از سپردههای مردم را
در كتاب دستبرد ناپيدا با مقدمه دكتر مسعود درخشان و ترجمه و تلخيص دكتر حسين حسنزادهسروستاني و عليرضا زماني كه در 188 صفحه به بهاي 65 هزار تومان تنظيم و منتشر شده، و از طريق مجموعه فروشگاه هاي انتشارات دانشگاه امام صادق عليه السلام (مجازي و حقيقي) و شبكه نمايندگيها، در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است، مطالعه كنيد.
🆙 پيوند اينترنتي:
https://b2n.ir/BlindRobbery
🌐 انتشارات دانشگاه امام صادق علیه السلام در فضای مجازی:
press.isu.ac.ir
ble.ir/ketabesadiq_isu
instagram.com/ketabesadiq
#تورم #پول_دولتي #خلق_پول #پول_خوب #ليبراليسم #فساد
✳️ [اخبار دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق علیهالسلام]
🆔 @mgtisunews
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارسال غذا به شهر «الدریهمی» یمن با موشک!
🔹ارتش یمن برای کمک به نیروها و ساکنان محاصره شده شهر الدریهمی در غرب یمن، اقدام به شلیک موشک به این شهر میکند ولی این موشکها منفجر نمیشود بلکه غذا و مایحتاج آنها از آرد، گوشت تا لباس و غیره را به دست محاصره شدگان میرساند.
🔹ارتش یمن هر هفته دو روز اقدام به شلیک ۸ الی ۹ موشک و بعضا ۱۰ موشک به این شهر میکند و تاکنون بیش از ۲۵۰۰ موشک شلیک کرده است. یمنیها نام «موشک غذایی» را به این موشکها گذاشتهاند.
@TasnimNews
هدایت شده از کتابخانۀ قصد
آقای احسان ولدان.mp3
51.8M
🎧 صوت نشست زنده: جمهوری پولی: همه میتوانند پول بیشتری داشته باشند(الزامات فعالسازی حلقههای میانی در نظم پولی کشور)
👤جناب آقای احسان ولدان؛ پژوهشگر شبکه جامع علمی قصد
🗒 | #صدای_جامع
🖥 hgaam2.ihu.ac.ir
┄┅─═◈═─┅┄
🆔 @hgaam2
🆔@farhanghi_E
🔊 روابط عمومی سومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب اسلامی📚
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
🖊تولید ناخالص داخلی شاخص رفاه نیست...
محاسبه رفاه یک ملت از مسیر محاسبه رشد اقتصادی ممکن نیست. به تعبیر یکی از منتقدان مفهوم رشد اقتصادی، قهرمان GDP شهروندی است که سیگار پشت سیگار روشن میکند، بیماری سرطان گرفته و تحتدرمان است، همسرش را طلاق داده و مهریهاش را پرداخت کرده، خودرویش در یک تصادف زنجیرهای آسیب دیده و باید هزینه تعمیر سنگینی بپردازد، در حال خوردن فستفود پشت فرمان و چتکردن با گوشی است. چه، همه این هزینهها به رشد اقتصادی کشور کمک میکند! اینکه رشد اقتصادی را ملاک رفاه قرار دهیم و سپس با اضافهکردن چند مفهوم مثل «فقر» و «بیکاری» و «محیطزیست» و «منابع طبیعی» از «کیفیت رشد» سخن بگوییم، «شترگاوپلنگ»ی ساختهایم که هیچ قسمتش با دیگر بخشها تناسب ندارد.
تعلق ایدئولوژیک به GDP را باید کنار گذاشت. شاخصهای قابلاعتنایی برای سنجش رفاه ابداع شده که میتوان با آنها شروع کرد و توسعهشان داد. برای نمونه، موسسه «Redefining Progress» شاخصی با عنوان GPI برای سنجش رفاه تعریف کرده است که میتواند هم یک شروع خوب و هم یک تجربه مناسب برای تعریف یک شاخص علمی مبتنی بر الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت باشد.
شاخص GPI برخلاف GDP تلاش میکند که هزینه و فایده سرمایههای انسانی، اجتماعی، طبیعی و... را محاسبه کند. GPI با هزینههای مصرفی فرد/ خانوار شروع میکند و سپس آن را بر اساس نابرابری درآمدی تعدیل میکند؛ ارزش کار در خانه، مراقبت از فرزندان و کار داوطلبانه را به آن اضافه میکند؛ ارزش دریافت خدمات از زیرساختهای موجود در خانهها را اضافه میکند؛ ارزش دریافت خدمات از خیابانها و بزرگراهها را اضافه میکند؛ هزینههای زمان از دست رفته برای تفریح، فروپاشی خانوادهها، زمان صرفشده برای رفت و آمدها، و کمکاریها را کسر میکند؛ هزینههای جرایم، تصادفات و استهلاک کالاهای مصرفی بادوام را کسر میکند؛ هزینه تخریب محیطزیست، آلودگی هوا، آلودگی آب، تخلیه لایه ازن، آلودگی صوتی، از دست رفتن زمین کشاورزی، جنگلزدایی، تالابزدایی و... را کسر میکند؛ و نهایتا این محاسبه را با تشکیل سرمایه خالص و استقراض خارجی خالص تعدیل میکند.
@syjebraily
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
✴️ بنیاد راکفلر در سند «سناریوهایی برای آیندهی تکنولوژی و توسعهی بینالملل» مورخ ماه می سال ۲۰۱۰، به طرح سناریوی پاندمی جهانی پرداخته که برای کنترل آن از قویترین و بروزترین تکنولوژیهای سایبرنتیکی و هوش مصنوعی استفاده شده است ( سناریوی Lock Step)
💢 نکتهی مهم آنکه در صفحهی ۱۹ سند مذکور در خصوص چگونگی پایان پاندمی پس از اعمال کنترلهای هوشمند به بهانهی سلامت مردم اذعان میدارد:
The Pandemic Faded..
[بعد از مدتی] پاندمی محو شده...‼️
🔶🔹 و امروز در برنامههای مختلف نظیر خندوانه، شاهد محو شدن پاندمیای هستید که وقوع و اعلامش هم همین مقدار، غیر علمی و رسانهمحور بوده است.
اگر هر بخش از پروتکلها، اعم از دارو، واکسن و ... را عامل پایان پاندمی میدانید؛ لازم است به مسائل بینالمللی کلانتر و #زیرکانهتر نگاه کنید.
✍️ مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از دروس خارج استاد میرباقری
فلسفه اصول 032 27-02-01.mp3
16.63M
🔷فلسفه اصول
📢 صوت جلسه ٠۳۲
سه شنبه 1401/02/27
🔹تبیین تفاوت مقیاس مواجهه با مسائل در فقه سنتی و فقه حکومتی با تطبیق بر نگاه مرحوم آیه الله مؤمن در مسئله «جمعیت»
#صوت_فلسفه_اصول ۰۳۲
@mirbaqeri_dars
هدایت شده از دروس خارج استاد میرباقری
فلسفه اصول 33 28-02-01.mp3
20.47M
🔷فلسفه اصول
📢 صوت جلسه ٠۳۳
چهارشنبه 1401/02/28
🔹تبیین تفاوت مقیاس مواجهه با مسائل در فقه سنتی و فقه حکومتی با تطبیق بر نگاه مرحوم آیه الله مؤمن در مسئله «جمعیت»
#صوت_فلسفه_اصول ۰۳۳
@mirbaqeri_dars