عارف و حکیم
✍️آواز خدا| قسمت دوم 🔹️دستگاه الهی، مکتب اسلام است. اگر ان شاء اللّه از محرمات فاصله بگیریم و آدم
✍️آواز خدا| قسمت سوم
🔹️باید چنان باشیم که اگر کلامی از ما صادر شد، مورد اعتماد همه باشیم. اگر مورد اعتماد بودیم، سند و دادگستری هم نمی خواهد. دادگستری مال افرادی است که به تکالیف الهی عمل نمی کنند. انسان تا تزویر نکند از دادگاه نمی ترسد. خدا همه را به آگاهی، موفق کند همه با مکتب اسلام آشنا شوند و معایب خود را درک کنند و خود را بسازند که اساس اصلاحات، ساختن نفوس بشری است.
▪️آیت الله بهاء الدینی رحمة الله علیه
📚«پای درس عارفان»
@hakim_alahe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍کوچ از نفس...
🔹یک بساط مسابقه بر سر دنیا راه انداختند، تا دم قبر آدمهارا مشغول کردند، سیدالشهدا میفرمایند من میخواهم بروم این حجاب را کنار بزنم ...
🎥 آیت الله میرباقری
@hakim_alahe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍منزلت امامت
🔹وجود مبارك امام هشتم سلام الله علیه امامت را معرفی كرد، تا در سایه شناخت امامت، مقام والای امام شناسایی شود. مرحوم كلینی از امیرالمؤمنین نقل كرد كه خدا را با خدایی بشناسید، رسول را با رسالت بشناسید و اولوا الامر را با امر به معروف شناسایی كنید: «اِعْرِفُوا اَللَّهَ بِاللَّهِ وَ اَلرَّسُولَ بِالرِّسَالَةِ وَ أُولِي اَلْأَمْرِ بِالْأَمْرِ بِالْمَعْرُوف» و مانند آن. اگر ما امامت را شناختیم، امام شناس خواهیم بود. و ... .
🗓سخنرانی ۱۳۷۶/۰۴/۱۵
🎥علامه جوادی آملی حفظه الله تعالی
@hakim_alahe
سلام و عرض ادب خدمت همراهان عزیز
✍ان شاء الله این کانال از روز پنجشنبه [فردا] به شیوهی جدیدی فعالیت خواهد کرد و مطالب، کتاب محور خواهند بود و از پراکندگی مباحث جلوگیری خواهد شد .
▪️به این صورت که مباحث هر کتاب رو از اول و به ترتیب و در قسمت های کوتاه بارگذاری خواهیم کرد تا شما عزیزان به صورت مداوم و در یک سیر مشخص با کتب بزرگان شیعه در ارتباط باشید و برای ایجاد تنوع در مطالب از کلیپ ها و مباحث معرفتی دیگه هم استفاده خواهیم کرد لکن سیر علمی کانال همون مباحث کتاب محور خواهد بود
🔹اولین مسیری که شروع خواهد شد بارگذاری کتب مرحوم علامه سید محمد حسین حسینی طهرانی رحمة الله علیه خواهد بود و اولین کتاب از آثار ایشان: رساله شریف #لب_اللباب_فی_سير_و_سلوك_أولى_الألباب. انشاءالله.
🔸مدیریت کانال عارف و حکیم
@hakim_alahe
May 11
📽 #زندگی_نامه_علماء| معرفی اجمالی
➕بسم الله الرحمن الرحیم
🔹علامه آیتالله حاج سید محمدحسین حسینى طهرانى [۱۳۴۵ - ۱۴۱۶ هـ.ق] عارف، فلیسوف، فقیه و تربیتیافتۀ مکتب عرفانی آخوند ملاحسینقلی همدانی است. ایشان از برجستهترین شاگردان سلوکی علامۀ طباطبایی بوده و نیز سالها از محضر آیتالحق حاج سید هاشم حدّاد کسب فیض نموده است. ایشان در حیات پُربرکت خود به دستگیری از مستعدّان سیروسلوک و تألیف دورۀ علوم و معارف اسلام [در حدود ۹۰ جلد] همت گماشت. #ادامه_دارد
♻️معرفی تفصیلی و کامل ایشان به مرور خواهد آمد ان شاء الله
@hakim_alahe
✍معرفی مختصر رساله #لب_اللباب_در_سیروسلوک_اولی_الالباب
🔹مولف گرانقدر ،مرحوم علامه طهرانی در مورد این رساله میفرمایند:
🔸«اصل این رساله اولین دوره از درسهای اخلاقی و عرفانی است، که حضرت استاد گرامی ما علامه طباطبایی (روحی فداه) در سالهای ۶۹، ۱۳۶۸ هجری قمری در حوزه علمیه قم برای بعضی از طلاب بیان فرموده و این حقیر به عنوان تقریرات درس به رشته تحریر در آورده بودم و قرائت و مرور بر آن را در اوقات قبض و کدورت و خستگی، موجب تنویر روح و تلطیف جان خود می دانستم. اینک یک دوره بر آن مرور نموده با تنقیحات و اضافاتی آن را برای چاپ مهیا... می کنم.»
@hakim_alahe
🗒 #رساله_لب_اللباب| آغاز سیر الی الله؛
قسمت اول
🔹انسان در كمون ذات و سرشت خود حركت به سوى كعبه مقصود و قبله معبود را مىيابد و به نيروى غريزى و فطرى الهى بار سفر مىبندد و با تمام شراشر وجود بدين صوب رهسپار مىشود. لذا تمام اعضاء و جوارح او بايد در اين سفر به كار افتد.
🔹عالم جسم و مادّه او كه طبع اوست، و عالم ذهن و مثال او كه برزخ اوست، و عالم عقل و نفس او كه حقيقت اوست همه بايد در اين سفر وارد گردند و با يكديگر تشريك مساعى كنند.
🔹بدن بايد وجهه خود را رو به كعبه نموده، در حال نماز به قيام و ركوع و سجود در آيد، ذهن بايد از خاطرات، خود را مصون داشته و رو به سدرة المنتهى كند، و روح بايد غرق انوار حريم حرم الهى گردد و درون حرم آمن حضرت احديّت محو و مدهوش شود. #ادامه_دارد
▪️علامه طهرانی رحمة الله علیه
📚مقدمه کتاب لب اللبالب در سیر و سلوک اولی الباب| صفحه ۹ تا ۱۵
@hakim_alahe
عارف و حکیم
🗒 #رساله_لب_اللباب| آغاز سیر الی الله؛ قسمت اول 🔹انسان در كمون ذات و سرشت خود حركت به سوى كعبه مقصو
🗒 #رساله_لب_اللباب| آغاز سیر الی الله؛
قسمت دوم
🔹و از اينجا بدست مىآيد كه عدّهاى كه به ظاهر پرداخته و از عباديّات و اعمال حسنه فقط به فعل قالبى اكتفا كنند و از مغز و جوهره به پوست قانع گردند چقدر از كعبه مقصود دور و از جمال و لقاى او مهجورند.
🔹و همچنين عدّهاى كه به معناى فقط گرويده و از اتيان اعمال حسنه و عبادات شرعيّه شانه خالى كنند چقدر از متن واقع كناره بوده، و از حقيقت به مجاز، و از واقع به تخيّل و توهّم قناعت كردهاند.
🔹مگر نه آنست كه نور خدا در تمام مظاهر عالم امكان سارى و جارى است؟ پس چرا بدن را از عبادت معاف داريم و اين عالم جزئى را از تجلّى انوار الهيّه تعطيل نمائيم؟ و به الفاظ وصول و لبّ و مغز و عبادت قلبى اكتفا كنيم؟ آيا اين عبادت فقط از يكسو نيست؟ #ادامه_دارد
▪️علامه طهرانی رحمة الله علیه
📚مقدمه کتاب لب اللبالب در سیر و سلوک اولی الباب| ص ۹ تا ۱۵
@hakim_alahe
عارف و حکیم
🗒 #رساله_لب_اللباب| آغاز سیر الی الله؛ قسمت دوم 🔹و از اينجا بدست مىآيد كه عدّهاى كه به ظاهر پرداخ
🗒 #رساله_لب_اللباب| آغاز سیر الی الله؛
قسمت سوم
🔹أمّا النّمط الأوسط و امّت وسط آن دستهاى هستند كه جمع بين ظاهر و باطن نموده و تمام درجات و مراتب وجودى خود را به عبادت و انقياد حضرت محبوب واداشته و در اين سفر ملكوتى تجهيز مىكنند.
🔹ظاهر را عنوان باطن، و باطن را جان و حقيقت ظاهر نموده، و هر دو را با يكديگر چون شير و شكر بهم درآميختهاند، از ظاهر، مرادشان وصول به باطن، و باطن را بدون ظاهر هَباءً مَنْثُوراً شمارند. اللّهُمَّ نوّر ظاهرى بطاعتك، و باطنى بمحبّتك، و قلبى بمعرفتك، و روحى بمشاهدتك، و سرّى باستقلال اتّصال حضرتك، يا ذا الجلال و الإكرام.
🔹و از همين جا روشن مىشود كه براى تكميل نفس و طىّ مدارج و معارج كمال انسانيّت اكتفا به علوم الهيّه ذهنيّه تفكيريّه مانند تعليم و تعلّم فلسفه به هيچ وجه من الوجوه كافى نخواهد بود. #ادامه_دارد
▪️علامه طهرانی رحمة الله علیه
📚مقدمه کتاب لب اللبالب در سیر و سلوک اولی الباب| ص ۹ تا ۱۵
@hakim_alahe
عارف و حکیم
📽 #زندگی_نامه_علماء| معرفی اجمالی ➕بسم الله الرحمن الرحیم 🔹علامه آیتالله حاج سید محمدحسین حسینى ط
📽 #زندگی_نامه_علماء/معرفی تفصیلی مرحوم علامه طهرانی رحمة الله علیه
▪️ولادت و رحلت
🔹ولادت: علامه سید محمدحسین حسینی طهرانی در 24 محرمالحرام سنۀ ١٣٤٥ هـ. ق در محلّۀ شاهآباد طهران، دیده به جهان گشود.
🔹رحلت: ایشان در نهم صفر الخیر سال 1416 هـ.ق در مشهد مقدس، دعوت حق را لبیک گفت و در آستان مطهر قدس رضوی به خاک سپرده شد.
▪️خانواده،نسب و اجداد
🔸والد ایشان آیتالله سیّد محمدصادق طهرانی از علمای برجستۀ طهران و از شاگردان بنام آیتالله میرزا محمّدتقی شیرازی و همبحثی آیتالله سیّد عبدالهادی شیرازی رحمةاللهعلیهم بود.
🔸جدّ ایشان نیز آیتالله سید ابراهیم طهرانی از شاگردان بنام آیتالله میرزا محمدحسن شیرازی بود که با مراجعت از سامرّاء در محلۀ شاهآباد طهران سکنیٰ گزید.
🔸جدّ اعلای ایشان، امامزاده سیّد محمّد ولی، از نوادگان امام سجّاد علیهالسلام است که مزار ایشان در درکۀ طهران میباشد.
🔸همچنین نسب ایشان از طریق مادرِ پدر، به علامه محمدتقی مجلسی و از طریق مادر به آیتالله ملّا مهدی نراقی منتهی میگردد.
#ادامه_دارد
📚(مهرفروزان،ص 24؛ به نقل از: امام شناسی، ج ١٥، ص ٤٨؛ مهر تابان، ص ٥٥، تعلیقه ١؛ مطلع انوار، ج ١، ص ٤5؛ معادشناسی، ج 2، ص 222.)
@hakim_alahe
عارف و حکیم
🗒 #رساله_لب_اللباب| آغاز سیر الی الله؛ قسمت سوم 🔹أمّا النّمط الأوسط و امّت وسط آن دستهاى هستند كه
🗒 #رساله_لب_اللباب| آغاز سیر الی الله؛
قسمت چهارم
🔹چون ترتيب قياس و برهان بر اساس منطق صحيح و مقدّمات صحيحه نتيجه اقناعيّه براى ذهن مىدهد، ولى قلب و روح را اشباع نمىكند و روان را از تشنگى و عطش وصول به حقايق و شهود دقايق سيراب نمىسازد.
🔹گرچه علم حكمت و فلسفه داراى اصالت و متانت است، و اشرف علوم ذهنيّه و تفكيريّه است كه توحيد را بر پايه برهان استوار نموده و راه هرگونه شكّ و شبهه را مسدود مىكند، و بر اين اصل قرآن مجيد دستور داده و روايات وارده از راسخين دانش و دين: ائمّه طاهرين كه پاسداران وحى و نبوّتند نيز امر به تعقّل و تفكّر و ترتيب قياس و برهان و مقدّمات استدلاليّه نمودهاند، ليكن اكتفا نمودن به توحيد فلسفى و برهانى در مكتب استدلال بدون انقياد دل و وجدان ضمير و شهود باطن، امرى است نارسا. #ادامه_دارد
▪️علامه طهرانی رحمة الله علیه
📚مقدمه کتاب لب البالب در سیر و سلوک اولی الباب| ص ۹ تا ۱۵
@hakim_alahe
عارف و حکیم
🗒 #رساله_لب_اللباب| آغاز سیر الی الله؛ قسمت چهارم 🔹چون ترتيب قياس و برهان بر اساس منطق صحيح و مقدّم
🗒 #رساله_لب_اللباب| آغاز سیر الی الله؛
قسمت پنجم
🔹گرسنه گذاردن دل و باطن را از غذاهاى روحانيّه معنويّه عالم غيب و انوار الهيّه ملكوتيّه جماليّه و جلاليّه و قناعت كردن به سير در كتابها و كتابخانهها و مكتبها و درسخواندنها و درس دادنها گرچه به اعلى درجه از اوج خود برسد، سير كردن عضوى است از اعضاء و گرسنه گذاردن عضوى بالاتر و والاتر.
🔹دين قويم كه بر صراط مستقيم است هر دو جنبه را رعايت مىكند و قوا و استعدادهاى نهفته انسان را از هر دو جهت تكميل مىنمايد. #ادامه_دارد
▪️علامه طهرانی رحمة الله علیه
📚مقدمه کتاب لب البالب در سیر و سلوک اولی الباب| ص ۹ تا ۱۵
@hakim_alahe
💬 #حدیث_نگار| لازمه تهذیب نفس
🔹ينْبَغِي لِمَنْ أَرَادَ صَلَاحَ نَفْسِهِ وَ إِحْرَازَ دِينِهِ أَنْ يَجْتَنِبَ مُخَالَطَةَ أَبْنَاءِ الدُّنْيَا
🔹برای کسی که می خواهد خود را اصلاح و دینش را حفظ کند، لازم است که از معاشرت با اهل دنیا [دنیا طلبان] اجتناب کند.
▪️امیرالمؤمنین علیه السلام
📚 «غرر الحکم و درر الکلم» ص ۷۹۸
@hakim_alahe
هدایت شده از کانال علامه حسن زاده آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍تقوای الهی
🎥مرحوم علامه رحمة الله علیه
_______________________________________
💠کانال علامه حسنزاده💠
♦️●@alame_Hasanzade●♦️
_______________________________________
عارف و حکیم
🗒 #رساله_لب_اللباب| آغاز سیر الی الله؛ قسمت پنجم 🔹گرسنه گذاردن دل و باطن را از غذاهاى روحانيّه معنو
🗒 #رساله_لب_اللباب| آغاز سیر الی الله؛
قسمت ششم
🔹از سوئى ترغيب به تعقّل و تفكّر مىكند، و از سوى ديگر امر به اخلاص و تطهير دل از زنگار كدورتهاى شهوانى، و آرامش دل و اطمينان و سكينه خاطر، و پس از يازده سوگند عظيم و جليل: قَدْ أَفْلَحَ مَنْ زَكَّاها- وَ قَدْ خابَ مَنْ دَسَّاها مىسرايد.
🔹اين آيات قرآنيّه كه با جان انسان گفتگو دارد و با باطن انسان تكلّم مىكند چگونه افرادى را از متفكّرين و مدرّسين و معلّمين مكتب فلسفه و استدلال دعوت به تعبّد و مراقبه و محاسبه نفس نموده تا با اخلاص در عمل براى رضاى خدا طبق كلام رسول خدا: من أخلص للّه أربعين صباحا ظهرت ينابيع الحكمة من قلبه إلى لسانه؛ چشمههاى جوشان معارف الهيّه از منابع دل آنها جارى و بر زبان آنها سارى شده و بالاخره سيل خروشان انديشهها و الهامات و واردات رحمانيّه از كانون وجودشان به حركت درآمده است. #ادامه_دارد
▪️علامه طهرانی رحمة الله علیه
📚مقدمه کتاب لب اللبالب در سیر و سلوک اولی الباب| ص ۹ تا ۱۵
@hakim_alahe
عارف و حکیم
🗒 #رساله_لب_اللباب| آغاز سیر الی الله؛ قسمت ششم 🔹از سوئى ترغيب به تعقّل و تفكّر مىكند، و از سوى دي
🗒 #رساله_لب_اللباب| آغاز سیر الی الله؛
قسمت هفتم
🔹فخر فلاسفه شرق، بلكه افتخار فلاسفه عالم، صدر المتألّهين شيرازى پس از گذراندن عمر خود را در حكمت متعاليه، در پايان،چنان انجذابى به عبوديّت و عبادت و تطهير باطن و تزكيه سرّ پيدا مىكند كه از قلم تواناى او مىگذرد:
🔹همانا من از خداوند طلب آمرزش و عفو بسيار دارم از براى آنكه پارهاى از عمر خويش را به بررسى آراء مدّعيان فلسفه و جدالكنندگان اهل كلام و نازكبينىهاى آنان و آموختن سخنان و شيوههاى بحثى آنان به پوچى گذراندم، تا اينكه سرانجام در پرتو فروغ ايمان و تأييد خداوند منّان دريافتم كه واقعا قياسات آنها بىنتيجه و صراط آنها غير مستقيم است. #ادامه_دارد
▪️علامه طهرانی رحمة الله علیه
📚مقدمه کتاب لب البالب در سیر و سلوک اولی الباب| ص ۹ تا ۱۵
@hakim_alahe
عارف و حکیم
🗒 #رساله_لب_اللباب| آغاز سیر الی الله؛ قسمت هفتم 🔹فخر فلاسفه شرق، بلكه افتخار فلاسفه عالم، صدر المت
🗒 #رساله_لب_اللباب| آغاز سیر الی الله؛
قسمت هشتم
🔹از اين رو زمام كار خويش را به خداوند و به فرستاده بيمدهنده و هشداردهنده او سپرديم، و به آنچه از رسول الله به ما رسيده بود تماما ايمان آورده و تأييد نموديم، و در صدد جستجوى توجيه عقلى و روشى علمى براى فرمايشات رسول برنيامديم بلكه پيروى از هدايت و اجتناب از نواهى او را پيشه خود ساختيم
🔹همچنان كه حق تعالى فرموده: «آنچه از دستوراتى كه پيامبر براى شما آورده است بگيريد و پيروى كنيد، و از آنچه نهى فرموده دورى كنيد». تا آنكه خداوند بر قلب ما گشود آنچه را كه گشود، و به بركت اين دنبالهروى از رسول به فلاح و رستگارى رسيد.
▪️علامه طهرانی رحمة الله علیه
📚مقدمه کتاب لب البالب در سیر و سلوک اولی الباب| ص ۹ تا ۱۵
@hakim_alahe
💬 #حدیث_نگار| سبک زندگی
🔹لا تَلْبَسُوا لِباسَ أعدَائی و لا تَطْعَمُوا مَطاعِمَ أعْدائی ولا تَسْلُکوا مَسَالِکَ أعدائی فَتَکُونُواأعدائی کَما هُمْ أعدائی.
🔹لباس دشمنان مرا بر تن مکنید؛ و غذاهای ایشان را نخورید؛ و از راه و روش ایشان پیروی نکنید که مانند ایشان دشمن من باشید.
▪️پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله
📚«وسائل الشیعه» ج ۲۵ ص ۳۶۴
@hakim_alahe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ارزش واقعی اخلاص
🔹انسان باید برای خدا کار بکند... قیمت و ارزش کار مساوی با مقصدش است...
🎥علامه طهرانی رضوان الله تعالی علیه
@hakim_alahe
عارف و حکیم
📽 #زندگی_نامه_علماء/معرفی تفصیلی مرحوم علامه طهرانی رحمة الله علیه ▪️ولادت و رحلت 🔹ولادت: علامه سید
📽 #زندگی_نامه_علماء| معرفی تفصیلی مرحوم علامه طهرانی رحمة الله علیه| قسمت دوم
🔹ارتباط با پدر:
🔸ایشان دربارۀ ارتباط خاصّ خود با پدرشان مینویسد: «مرحوم پدرم به من علاقۀ وافرى داشت و نزد همه تمجید و تحسین مىکرد. و مرا وصىّ خود قرار داد، و کتابخانهاش را نیز در زمان حیاتش به من بخشید.» «این حقیر در سنّ بیستوپنجسالگى بودم که مدّت اقامت و دروس در حوزۀ علمیۀ قم را به پایان رسانیده و عازم تشرّف به نجف اشرف براى ادامه تحصیل بودم که ایشان به رحمت جاودانى حق پیوستند و حقیر ناچار شدم براى تصفیۀ امور و ترتیب وصیت در طهران موقّتاً درنگ کنم و بعد از بهبود و تنظیم امور و تنسیق آنها بدان صوب حرکت کنم.»¹
🔹ازدواج:
🔸علامۀ طهرانی با صبیۀ مرحوم حجةالإسلام و المسلمین حاج سیّد عبدالحسین معین شیرازی ازدواج نمود و حاصل این ازدواج پنج پسر و پنج دختر بود که دو نفر از آنان با نامهای فاطمه و سید محمد جواد در همان کودکی از دنیا رفتند.²
نام سایر فرزندان پسر ایشان به ترتیب سن چنین است:
1⃣ آقا سید محمدصادق
2⃣ مرحوم آقا سید محمدمحسن
3⃣ آقا سید ابوالحسن
4⃣ آقا سید علی³
تمامی پسران ایشان اهل علم و ملبّس به لباس رسول خدا صلّی الله علیه و آله شدهاند. #ادامه_دارد
📚¹نور ملکوت قرآن، ج۱، ص۸۰
📚²مطلع انوار، جلد۱، ص۱۰۶
📚³مهر فروزان، ص ۱۸۲
@hakim_alahe
💬 #حدیث_نگار | ملاک رفاقت
🔹 برادران خود را با دو صفت امتحان كنيد، كه اگر آن دو صفت را داشتند به دوستى و رفاقت خود با آنها ادامه دهيد وگرنه از آنان دورى كنيد: مراقبت بر نماز اول وقت، نيكى به برادران چه در سختى وتنگدستى، چه درهنگام آسايش وگشايش.
▪️امام صادق علیه السلام
📚«وسائلالشیعة» ج۸، ص۵۰۲
@hakim_alahe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍از کجا بفهمیم در راه خدا هستیم؟
🔹علامت قرب، توجه به خداست. وارد شدن در حرم خداست ... .
🎥علامه طهرانی رحمة الله علیه
📚آیین رستگاری، ص ۶۲
@hakim_alahe
عارف و حکیم
📽 #زندگی_نامه_علماء| معرفی تفصیلی مرحوم علامه طهرانی رحمة الله علیه| قسمت دوم 🔹ارتباط با پدر: 🔸ایشا
📽 #زندگی_نامه_علماء| معرفی تفصیلی مرحوم علامه طهرانی رحمة الله| قسمت سوم
🔹تحصیلات آکادمیک:
🔸علامه طهرانی تحصیلات خود را با اخذ مدرک مهندسی فنّی و بهعنوان دانشجوی ممتاز در هنرستان صنعتی طهران به پایان رساند.
🔸ایشان دربارۀ آن دوران مینویسد:
معلّمین ما همه تحصیل کردۀ آلمان و چهوچه بودند... معلّم آلمانىِ ما آقاى علىاصغر صبا... یک آدمى بود بسیار ساعى و کوشا... حدّ اعلاى نمرهاش هفده بود! اصلًا در عمرش دیده نشده بود که به کسى نمرۀ هجده بدهد! یک روز... به من نمرۀ هجده در کتابچّه اش داد و گفت: «حسینى! قسم به خدا پانزده سال است نمرۀ هجده به کسى ندادهام!»¹
«و اینکه من در قسمتهاى فنّى هر ساله شاگرد اول بودم به جهت این نبود که در منزل درس بخوانم؛ بلکه همینقدر که از منزل مىخواستم به مدرسه بروم یکى از کتب دروس را در راه مطالعه مىکردم؛ و همیشه شاگرد اول مىشدم. فقط من رسم فنّىِ حسابِ فنّى و ریاضیات را در منزل حل مىکردم، که آن هم نمىشد رسم را در بین راه کشید!»²
🔹تحصیلات حوزوی:
🔸ایشان مینویسد:
من در آن ایّام راههای متفاوتی برای آیندۀ خود در پیش رو داشتم و سرگردان و حیران از تشخیص رشد و تعالی خویش، روزها را سپری مینمودم؛ تا بالأخره یک شب پس از انابۀ زیاد و التجاء به درگاه قاضی الحاجات... هجده استخاره برای این منظور نمودم و تمامی آنها یکی پس از دیگری بد آمد و فقط و فقط اشتغال به علوم دینی و اکتساب معارف الهیّه و ورود در زمرۀ طلاّب و مشتغلین به علوم آل محمّد صلوات الله علیهم أجمعین منحصر و متعیّن گردید. #ادامه_دارد
📚¹،² وظیفه فرد مسلمان در احیای حکومت اسلام، ص ۱۵ و ۱۶
@hakim_alahe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍از کجا آمدهام، آمدنم بهر چه بود؟!
🔹اولین چیزی که در این راه لازم است بعد از تنبه و بیداری که ما به خود بیاییم و ببینیم ما کی هستیم؟ ... چرا امروز گذشت؟ و در مقابل این روز رفتن چی به دست آمده؟
🎥علامه طهرانی رضوان الله
@hakim_alahe