فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😳 تشخیص لحظهای احساسات شما با استفاده از هوش مصنوعی!
⏺ ممکنه هوش مصنوعی در آینده بتونه انسانها رو حتی بیشتر از خودشون درک کنه.
#هوش_مصنوعی
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
13901005_3817_192k.mp3
7.24M
🔹کلیپ صوتی
یک حرکت بجا، تاریخ را نجات میدهد؛ یک حرکت نابجا گاهی تاریخ را در ورطهی گمراهی میغلتاند.
۱۳۹۰/۱۰/۰۵
#بصیرت
#پادکست
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
#سلسله_یادداشت
〽️موج چهارم جنگ نرم؛ نبرد اراده و تکنولوژی(بخش اول)
🌀جنگ نرم، واژه ای نام آشنا و البته جدید در ادبیات سیاسی جهان(براندازی بدون نبرد نظامی)
➖ شاید امروزه در مطبوعات، رسانه ها و... زیاد واژه جنگ نرم و قدرت نرم را شنیده باشید؛ باید گفت این دو رابطه متقابلی با یکدیگر دارند؛ جنگ نرم یکی از ویژگی های اصلی عصر پساجنگ سرد می باشد که برای کسب امتیازات سیاسی، اقتصادی و... طراحی و اجرا می گردد؛ دامنه این جنگ محدود به درگیری نرم افزارانه نیست؛ بلکه نبردی تمام عیار و همه جانبه علیه مرزهای جغرافیایی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، امنیتی و... است که به صورت هدفمند و کاملاً برنامه ریزی شده با ماهیتی خصمانه به دنبال ضربه زدن به طرف مقابل می باشد.
▪️تبارشناسی جنگ نرم نشان می دهد تاکنون جنگ نرم چهار موج را پشت سر گذاشته است؛ موج اول، جنگ روانی؛ موج دوم پیشرفت صنعتی و به موازات آن پیچیده تر شدن الگوهای نبرد نرم؛ موج سوم مربوط به دوران پساصنعتی می باشد که به باورها و ارزش های فرهنگی حمله شد و ابزارهای پیشرفته روانی، تبلیغی، هدف قرار گرفتن احساسات و عواطف و روان از یک سو و مبادی فرهنگی و هویتی جامعه از سوی دیگر است.
▫️موج چهارم که هم اکنون در آن قرار داریم پس از پایان جنگ سرد و فروپاشی نظام دوقطبی و تلاش های نظری و راهبردی برای استقرار نظم جدید پدید آمد. این موج در مقایسه با سه موج قبلی مبتنی بر چهره چهارم قدرت یعنی قدرت نرم است و ویژگی منحصر به فرد آن استفاده مؤثر و بهینه از فضای مجازی در پیگیری اهداف می باشد و در همه زمان ها چه جنگ و چه صلح در حال برنامه ریزی و اجرا می باشد.
〰️ادامه دارد🔜
📝برگرفته از کتاب موج چهارم جنگ نرم
✍️#محمدصادق_خرسند
#جنگ_نرم
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🌱 اندکی درنگ
#آزادی
آزادی که نباشد، انگیزهها که سهل است حتی غرایز هم از بین میروند.
این حادثه در استراحتگاه مجاور پناهگاه کومبارو در کارناتاکا رخ میدهد
پلنگی سگ را تعقیب کرد، سگ از پنجره وارد توالتی شد ک درِ آن از بیرون بسته بود.
پلنگ پشت سگ وارد شد و هردو در توالت گیر کردند. وقتی سگ پلنگ را دید وحشت کرد و آرام در گوشهای نشست.
پلنگ با اینکه گرسنه بودو سگ را تعقیب میکرد سگ را نخورد. او میتوانست در یک جهش سگ را بخورد.
اما این دو حیوان تقریبا 12ساعت در گوشه های مختلف باهم بودند. در این 12ساعت پلنگ هم ساکت بود
اداره جنگلبانی با کمک شلیک یک دارت آرامبخش ، پلنگ را گرفت
حال سوال اینجاست ک چرا پلنگ گرسنه سگ را نخورد؟
محققان حیات وحش در پاسخ به این سوال میگویند : حیوانات وحشی نسبت به آزادی خود بسیار حساس هستند، به محض اینکه متوجه میشوند آزادیشان سلب شده، احساس اندوه عمیقی میکنند، بطوری که میتوانند گرسنگی خود را فراموش کنند.
انگیزه طبیعی آنها برای تغذیه معده شروع به محو شدن میکند. آزادی و شادی به هم مرتبط هستند، آزاد فکر کردن، عمل کردن، زندگی کردن به روشی که ما آرزو داریم.
#درنگ
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
#پرسمان
💠چرا دعایم مستجاب نمیشود؟
➖پاسخ مولی المتقین امیر مومنان (ع) را بشنویم:
امیر المومنین امام علی(عليه السلام) در بخشی از نامه 31 «نهج البلاغه» به امام حسن(علیه السلام) چهار دلیل برای این پاسخ بیان میکنند:
1️⃣ نخست اينكه نيّت دعاكننده در اجابت مؤثر است لذا بسته به نیت شخص که مثلا از عمق وجود و و شدت اضطرار باشد یا از روی استغناء و بی نیازی، استجابت تقدم و تأخر پیدا می کند. حضرت مى فرمايد: (و هرگز نبايد تأخير اجابت دعا تو را مأيوس كند؛ زيرا بخششِ پروردگار به اندازه نيّت [بندگان] است)؛ «فَلَا يُقَنِّطَنَّكَ إِبْطَاءُ إِجَابَتِهِ فَإِنَّ الْعَطِيَّةَ عَلَى قَدْرِ النِّيَّةِ».
2️⃣ حضرت به دومين مانع اشاره كرده و مى فرمايد: (گاه مى شود كه اجابت دعا به تأخير مى افتد تا اجر و پاداش درخواست كننده بيشتر گردد و عطاى آرزومندان را فزون تر كند)؛ «وَ رُبَّمَا أُخِّرَتْ عَنْكَ الْإِجَابَةُ، لِيَكُونَ ذَلِكَ أَعْظَمَ لِأَجْرِ السَّائِلِ وَ أَجْزَلَ لِعَطَاءِ الْآمِلِ». به بيان ديگر خداوند اجابت دعاى بنده اش را به تأخير مى اندازد تا اجر و پاداش بیشتری نصيب او گردد و اين نتيجه علاقه اى است كه خدا به او دارد.
3️⃣ آن گاه درباره سومين مانع چنين مى فرمايد: (گاه مى شود چيزى را از خدا مى خواهى و به تو داده نمى شود در حالى كه بهتر از آن در كوتاه مدت يا دراز مدت به تو داده خواهد شد يا آن را به چيزى كه براى تو بهتر از آن است تبديل مى كند)؛ «وَ رُبَّمَا سَأَلْتَ الشَّيْءَ فَلَا تُؤْتَاهُ، وَ أُوتِيتَ خَيْراً مِنْهُ عَاجِلًا أَوْ آجِلاً». اشاره به اينكه گاه چيز كوچكى از خدا مى خواهى و خداوند به مقتضاى عظمتش و گستردگى رحمتش آن را به تو نمى دهد و از آن برتر را زود يا دير در اختيار تو مى گذارد؛ مانند كسى كه به سراغ شخص كريمى مى رود و از او تقاضاى خانه محقر معينى مى كند و او درخواستش را نمى پذيرد؛ اما بعداً خانه اى وسيع و آباد و مرفه در اختيار او مى گذارد.
4️⃣ سپس حضرت از علت چهارم سخن مى گويد كه از مهمترين علت هاست و مى فرمايد: (گاه چيزى از خدا مى خواهى كه اگر به آن برسى مايه هلاك دين توست [خداوند آن را از تو دريغ مى دارد و چيزى بهتر از آن به تو مى دهد])؛ «أَوْ صُرِفَ عَنْكَ لِمَا هُوَ خَيْرٌ لَكَ، فَلَرُبَّ أَمْرٍ قَدْ طَلَبْتَهُ فِيهِ هَلَاكُ دِينِكَ لَوْ أُوتِيتَهُ».
✍️#محسن_مروتی
#پاسخ_به_شبهات
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🌁 #عکس_نوشت
💎 مقام معظم رهبری: حجاب شرط اول است.
➖در نظام اسلامی زنان باید از درک سیاسی برخوردار باشند. فن خانهداری و همسرداری را بدانند و در صحنۀ فعالیتهای اجتماعی، سیاسی و علمی مظهر عصمت و طهارت باشند و به این مهم توجه کنند که حجاب شرط اول است.
➖زیرا بدون حجاب، زن فراغت لازم را برای دستیابی به مراتب بالا بدست نخواهد آورد.
#سبک_زندگی
#عفاف
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
💿 حقیق در #سه_ماهه_اول_1402
▫️ با کلیک روی هر عنوان به پست مربوطه دسترسی خواهید داشت.
📗 فهرست مطالب
1️⃣2️⃣ مجموعه عکس نوشت جایگاه زن در غرب مدعی
▫️عکس 1
▫️عکس 2
▫️عکس 3
▫️عکس 4
▫️عکس 5
▫️عکس 6
▫️عکس 7
▫️عکس 8
▫️عکس 9
▫️عکس 10
▫️عکس 11
#لیست_مطالب
#جایگاه_زن_در_غرب
#حقیق
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
💿 حقیق در #سه_ماهه_اول_1402
▫️ با کلیک روی هر عنوان به پست مربوطه دسترسی خواهید داشت.
📗 فهرست مطالب
2️⃣2️⃣ مجموعه عکس نوشت کتاب
▫️کتاب در سبد کالای مصرفی خانوار
▫️بچهها را به کتابخوانی عادت دهید
▫️کتاب دروازهای به سوی جهان
▫️ارزش کتابخوانی در فرهنگ ژاپنی
▫️ارزشمندترین فراورده بشری
▫️یکی از بهترین ابزارهای کمال بشری
▫️بهار کتاب
▫️کتاب، مادر تمدنها
▫️بچههای کوچک باید با کتاب انس پیدا کنند.
▫️باید جامعه با کتاب انس بگیرد.
▫️باید مسأله کتاب همواره یک مسألۀ اصلی در جمهوری اسلامی باقی بماند.
#لیست_مطالب
#کتاب
#حقیق
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
هدایت شده از حقیق
11.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 بازنشر💯
🎥 آخرین حربه
🔶قسمت چهارم: جنگ شناختی
کاری از مرکز فضای مجازی حقیق
#جنگ_ترکیبی
#حقیق
#موشن_گرافیک
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
#یادداشت_اقتصادی
🛢میدان گازی آرش و سهمی که انکار می شود!؟
🏗چند روز پیش خبری به نقل از وزارت خارجه عربستان پیرامون عدم سهم ایران در میدان گازی آرش منتشر شد که محافل خبری را در شوک فرو برد. این میدان از میادین مشترک ایران با کشورهای کویت و عربستان سعودی است که ذخیره گازی آن ۲۰ تریلیون فوت مکعب و ذخیره نفت خام آن نزدیک به ۳۱۰ میلیون بشکه برآورد میشود. حدود ٪۴۰ محدوده میدان گازی آرش در آبهای ایران قرار دارد. از سال 2001 اختلافات بر سر آن شروع گردیده است. پس از گذشت چند سال، بحث میدان گازی آرش دوباره به سر خط خبرها بازگشته است. سعد البراک، وزیر نفت کویت، حفاری برنامهریزی شده ایران در میادین گازی آرش را غیر قابل پذیرش اعلام کرد. علاوه بر کویت، عربستان سعودی هم مدعی شد که ایران حقی در این میدان ندارد.
♨️باید توجه داشت این موضع عربستان در بحبوحه گسترش روابط با ایران، مورد استقبال طرف های مخالف تنش زدایی در روابط این دو کشور واقع شده است. آنچه مسلم است برقراری روابط حسنه با کشور مهمی چون عربستان سعودی می تواند نقش مهمی در تأمین منافع ملی ایران داشته باشد و باید اجازه داد بررسی مواردی چون میدان گازی آرش در مسیر درست و عقلانی به دور از جنجال های سیاسی حل و فصل گردند. بدون تردید جمهوری اسلامی ایران از حق خود در میدان گازی آرش نخواهد گذشت و دو کشور دیگر شریک ایران با توجه به صبغه جمهوری اسلامی نیز از واقعیت آگاه هستند.
⁉️در قضیه این میدان آنچه مبرهن است؛ همکاری ایران با دو کشور کویت و عربستان برای حل و فصل دوستانه این مسأله است. با اینکه کویت از سال 1975 در حال بهره برداری از این میدان است، هرگاه ایران به کار تحقیقاتی و اکتشاف در آن روی آورده، با قیل و قال مانع فعالیت آن شده است، اما همزمان این کشور با همراهی عربستان طرحی مشترکی را از سال ۲۰۰۰ آغاز کرده که به فعالیتهای اکتشافی و توسعهای روی این میدان گازی بدون اطلاع ایران پرداخته است. دستگاه دیپلماسی باید به طور جدی برای استیفای حق 40 درصدی ایران وارد صحنه شود و تکلیف مرزهای آبی را یک بار برای همیشه مشخص نماید.
💢نگاه ها به دولت دوخته شده تا به استیفای منافع ایران در میدان گازی آرش بپردازد؛ امری که بی توجهی به آن ضمن کاهش اعتماد عمومی، تلاش های دولت در حوزه سیاست خارجی را زیر سوال خواهد برد.
✍️#محمدصادق_خرسند
#اقتصاد_سیاسی
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
اختلاس گر
بیت المال رو
ملک شخصی خودش میدونه
بدحجاب
جامعه رو.
#عفاف_حجاب
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
#یادداشت_سیاسی
💢 نبرد تمدنی غرب با اسلام در گستره جهانی(بخش اول)
1️⃣ مسأله اسلامهراسی و اهانت به مقدسات دینی در جهان غرب پدیده تازهای نیست. تمدنی که بنیان آن را اومانیسم لیبرالیستی تشکیل داده، چنین رفتارهای سخیف دور از انتظار نیست. تمدنی که مغز متفکر و راهبری فکری آن با کسانی مانند ماکیاول است، بیشتر از این خروجی اخلاقی نخواهد داشت. لئواشتراوس از جمله متفکران غربی و منتقد ماکیاول است که اساس بحران اخلاقی جاری در غرب را مدرنیته مبتنی بر سکولار میداند. او ریشه این بحران را در بیاعتقادی غرب به اهداف و ارزشهای خود بیان میکند.
2️⃣ گسترش روزافزون اسلام غرب را به وحشت انداخته است. طبق گزارش مرکز تحقیقاتی «پیو»(PEW) درآمریکا، اسلام در حال حاضر بیشترین رشد را در قیاس با سایرادیان جهان دارد. درحال حاضر حدود 1.8 میلیارد نفر مسلمان در جهان وجود دارد که تقریباً یک چهارم جمعیت جهان را تشکیل میدهند. با این حال، تخمین زده میشود در اواسط قرن 21 (بین سالهای 2050 تا 2070)، اسلام پرجمعیتترین دین جهان شود. پیتر شولاتور مفسر سیاسی آلمان میگوید: «اکنون نهضت بازگشت به دین و مدینه فاضله آغاز شده است». چنانکه جوانان سوئد قبل از یازده سپتامبر گفتهاند که انتخاب اولشان اسلام است.
3️⃣ این تفوق و استعلاء، درسایه نوعی قرائت خاص از اسلام بوجود آمده است که همان قرائت شیعه اثنی عشری است. این تفکر به اسلام سیاسی و ظلمستیز معتقد است. مارتين كرامر، اسلامستيز آمريكايي مينویسد: «مذهب شيعه در طول تاريخ اسلام، به عنوان نوعي عقيده وجود داشته است، به طوري كه امروزه از هر ده مسلمان شايد يك نفر به آن پايبند باشد. ايران تنها كشوري است كه شيعيان، اكثريت غالب جمعيت آن را تشكيل ميدهند... اما با اين محاسبه سطحي، تاثير عميق مذهب شيعه براسلام معاصر و شناخت آن، ناديده گرفته ميشود؛ زيرا شيعياني وجود دارند كه مصمم هستند جريان فكري و سياسي نه تنها مذهب شيعه، بلكه كل اسلام را دگرگون سازند».
➖ براساس این قرائت از اسلام بود که نظریه و پارادایم «پایان تاریخ» فوکویاما که معتقد بود؛ لیبرال دموکراسی و ارزشهای آن یعنی آزادی، فردگرایی و لیبرالیسم اقتصادی به دلیل مقبولیت آن از سوی مردم و فقدان جایگزین بهتر به ایدئولوژی مسلط بر جهان تبدیل میشود، به بایگانی تاریخ سپرده شد. و فوکو پس از سالها از آن نظریه عقبنشینی کرد.
▪️ برژینسکی نظریهپرداز آمریکائی میگوید: «تجدید حیات اسلام بنیادگرا در سراسر منطقه با سقوط شاه و تشنجات ناشی از ایران یک مخاطره مستمرّ برای منافع ما در منطقهای که حیات جهان غرب کاملاً به آن وابسته است».
▫️ تجاوزها و خونریزیهای آمریکا ریشه دراین نوع نظریات دارد. تئوری جنگ تمدنها و پایان تاریخ به مبنای فکری و تئوریک سیاست خارجی آمریکا تبدیل شد. اما اندیشه شیعی فقط در عراق تیلیاردها دلار آمریکا را آتش زد.
➖ الکساندر هیگ(وزیر دفاع اسبق آمریکا) چنین میگوید: «به نظر من خطرناکتر و مهمتر از این مشکلات بینالمللی عواقب گسترش بنیادگرایی(تشیع) اسلامی است که در ایران پا گرفته و اکنون عراق و رژیمهای عرب میانهرو را در منطقه تهدید میکند، میباشد اگر این از کنترل خارج شود منافع ابرقدرتها را به خطرناکترین وجه به مخاطره خواهد انداخت».
ادامه دارد🔜
✍️#مهدی_جبرائیلیتبریزی
#تمدن_غرب
#تمدن_اسلامی
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center