توشیتسوگو تاکاماتسو در 10ام مارس سال 1887 در هیوگوی ژاپن به دنیا آمد. در 9 سالگی پدرش او را نزد پدربزرگ مادری اش فرستاد تا آموزش هنرهای رزمی را آغاز کند. در جریان آن سال ها او در مکتب های مختلفی به درجه ی استادی رسید که آن ها را از پدربزرگش شینریوکن تودا و نیز اساتید دیگری چون ماتسوتارو ایشیتانی و یوشیتارو تادافوسا میزوتانی آموخته بود .در جوانی در مسابقات زیادی مقابل رزمی کاران دیگری از سبک های مختلف مبارزه کرد که در نتیجه ی آن مبارزات پرده ی گوش او سوراخ شد و شنوایی یکی از گوش های خود را از دست داد . در اواخر نوجوانی به چین رفت تا چند سالی را آنجا زندگی کند . در بیست سالگی دوباره به ژاپن برگشت و به کوهستانی نزدیک خانه اجدادی خود در ناحیه ای اطراف کوبه عزیمت کرد تا در آنجا سلامتی خود را دوباره به دست آورد و به تعلیم خود بپردازد . پس از اینکه سلامتی خود را بازیافت ، 10 سال بعد را به چین برگشت . در آن جا افراد زیادی را دید که در مبازرات متعددی شرکت کرده و تا سرحد مرگ با یکدیگر مبارزه می کردند.
در سال 1919 او در کمک به خانواده ی کوکی برای احیا کردن هنر رزمی فراموش شده شان که کوکیشین ریو نام داشت ، نقش بسزایی ایفا کرد و در طی 30 سال بعدی به آن ها در گسترش کوکیشین ریو کمک کرد . در سال 1950 او تشکیلات مربوط به خانواده ی کوکی را ترک کرد و خود به تنهایی تمریناتش را ادامه داد . دو نفر از قدیمی ترین شاگردان او ، آکیموتو و کیمورا نیز با او همراه شدند. آکیموتو تا زمان فوتش در اوایل دهه ی 1960 همچنان یکی از شاگردان تاکاماتسو باقی ماند و کیمورا نیز تا زمان مرگ تاکاماتسو در دهه ی 1970 همچنان یکی از شاگردان او بود . تاکاماتسو در سال 1957، یوشیاکی هاتسومی که بعدها نام خود را به ماساکی هاتسومی تغییر داد را ملاقات کرد و به جای شاگرد خود ، یو انو تاکاشی، مسئولیت تعلیم این مرد جوان را برعهده گرفت . تاکاماتسو را " آخرین نینجای واقعی " دانسته اند که واقعا به میدان نبرد رفت و مانند یک نینجا مبارزه کرد.
توشیتسو گوی جوان را نینجاهای توگاکوره - ریو از خاندان تودا در ایگای شمالی آموزش دادند و او بعدها هنگامی که همراه با بهترین استادان بوکس در اوایل دهه ی 1900 در چین زندگی و تحصیل می کرد ، عنوان ببر مغولی را به دست آورد . استاد تاکاماتسو در تمام دوران حیاتش، آموزش های نینجایی خود را همچون رازی حفظ کرد و در این کار چنان دقیق عمل کرد که وقتی همسایه هایش سوابق وی را در سال 1972 در آگهی ترحیمش خواندند، مبهوت شدند .
توشیتسوگو تاکاماتسو در ماه می سال 1972 و در 84 سالگی دار فانی را وداع گفت ...
هدایت شده از آموزش نینجاوهنررزمی
استاد ماساکی هاتسومی :
اگر شما ورزشهای رزمی را با یک روح درست و سالم انجام ندهید، به جای حفاظت از خودتان، کنترل تان را از دست داده و خودتان را از بین خواهید برد .
استاد اکبرفرجی متولد شهر تهران یکی از اساتید برجسته هنرهای رزمی در کشورمان ایران میباشند . وی از سال 1351 ورزش رزمی را با هنر کاراته و کونگ
فو آن زمان در کنارشنا قهرمانی آغاز کردند وی در دوران کودکی چندین دوره قهرمانی استان وقهرمانی کشور را تجربه کرده اند.
و سعی کردند سایر ورزشهایی همچون دوچرخه سواری ، سنگنوردی ، دو میدانی و ورزشهای رزمی را باجدیت دنبال کنند.
وسرانجام براي اولين بار در ايران بوجين كان دوجو نين جوتسو (نينجا ) توسط استاد اكبر فرجي در زمستان 1369 در شهر كرج تأسيس شد. در آغاز كار به دليل
ناشناخته بودن در ميان ورزشكاران و ورزش دوستان ،مشكلات فراواني داشت .
همچنين بخاطر اينكه اين ورزش از ابزار و سلاحهاي متعددي در امر آموزش استفاده ميكند براي اكثريت ذهنيت غربيي به وجود آورده بود.
ولي با ياري خداوند متعال و زحمات گرانقدر كانچو اکبر فرجي اين رشته نوين و جذاب توانسته جايگاه خود را در ميان ساير رشته ها پيدا كند .
کانچو فرجی چندین کتاب به تالیف رسانده اند که می توان ( نینجوتسو درایران - نینجا ازاسطوره تا حقیقت - رازهای یک نینجا - نین جوتسو را بشناسید،
آنچه از استاد نینجا سوال میکنید - سلاحهای مخوف نینجوتسو - نینجا روح تسخیر ناپزیر - مراحل آزمون درجات نین جوتسو ، کونوایچی زنان نینجا
دل سیاه دشمنان نینجا وصد ها جزوه ومقاله که در روزنامها ومجلات رزمی ایرانی وخارجی به چاب رسیده است را نام برد.
پندی از: استاد کانچو اکبر فرجی
هرگز به خود و دیگران دروغ نگویید و با اطمینان و آرامش در دوجو قدم بردارید.
کارهایتان را برای روح انجام دهید نه تنها برای سود و زیان
اگر با خدا باشید و راستی پیشه کنید دل هرگز دروغ نخواهد گفت
جریان آب هرگز به عقب بر نمیگردد،همین لحظه هم هرگز به عقب بر نمیگردد.
قدر جوانی و سلامتی خود را بدانید
دیروز ، دیروز بود و امروز امروز است! نگذارید لحظه ها به سادگی از کنار شما نینجاها عبور کنند.
وقایع خوب و بد پس از وقوع برگشت ناپذیر هستند،پس ذهن خود را بیهوده خراب نکنید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم چندتا تکنیک با فوندو یا همون طناب از اساتید نینجوتسو ببینین بعد آموزش چندتا دفاع شخصی با این وسیله رو میزارم🤩🌹🙏
@Ninja2021
#سنسی_محمد_سعیدی
تکنیک های بالا توسط سنسی عزیز آقاس محمد سعیدی انجام شده
🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️
忍術忍者格闘技
کانال NINJUTSU NINJA
⚔️🙏 هنر های رزمی نینجوتسو(نینجا)
کانالی پراز فیلم، عکس، مطالب نینجایی
🌺که همشون واقعی هستن🌺 درضمن باپیوستن به این کانال ازرشته
جذاب هنرهای رزمی نینجوتسو(نینجا)
اطلاعات کسب کنید😀وسوالات خود رادرباره رشته نینجوتسو(نینجا)ازما بپرسید😃
🌹تمامی مطالب کانال معتبر هست
از کانال رسمی نینجوتسو کشور، بوجینکان بودو تایجوتسو🌹
⚔️😉پیشنهاد می کنم یه سر بزنید😉⚔️
کانال:
https://eitaa.com/joinchat/1099890713C3f71c1c6d4
🌹🥋⚔️🥋⚔️🥋⚔️🥋🥋⚔️🥋🌹
هدایت شده از هنرجویان نینجوتسو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند حرکت از بچه های یگان ویژه💯
@Ninja2021
@honar_ninjutsu2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کانچو اکبر فرجی و سنسی مجید کولیوند در تای کای
@honar_ninjutsu2
معلم کسی است که از سنت دفاع می کند ، او در جلو می ایستد و به آینده می نگرد.
سوک ماساکی هاتسومی
@honar_ninjutsu2
هدایت شده از آموزش هنر رزمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ فوق العاده رزمی نینجا لطفا این فیلم را ببینید @honarrazmi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد ماساکی هاتسومی
@honar_ninjutsu2
هدایت شده از آموزش نینجاوهنررزمی
تکنیکهای اساسی را میتوان به سه شاخه وسیع و اصلی، تقسیمبندی نمود. ای هن جوتسو Taihen Jutsu شامل کلیه روشهای حرکات فیزیکی انفرادی از جمله افتادن (با انداختن خود)، غلطیدن، جست زدن و خیز برداشتن و نیز روشهای خاص راه رفتن که ویژه نینجوتسو و منحصربهفرد میباشند.
داکن تای جونسنو Daken tai jutsu شمل ضربات دست، پا (لگد) و مشت و نیز تکنیکهای مسدود نمودن (یا بلوکه نمودن مسیر ضربه - م) نینجا که سیستم مبارزه غیرمسلحانه میباشد، میگردد.
جو نای جوتسو Jutasijutsu روش چنگگیری و گلاویز شدن برای انداختن، مسدود کردن مسیر تنفسی، گرفتن و نگاه داشتن و گریز و رهائی از چنگ دیگران میباشد.
شرایط واقعی حفاظت از خود، چه جنگ با یک حیوان درنده باشد، چه مبارزه با یک انسان دیگر، و یا سالم ماندن به دنبا افتادن از یک ماشین در حال حرکت، همواره مجموعهای (رشتهمانند) از لحظات آتی هستند، که ما بدن و ذهن خود را با یک سری نیروهای خارجی درگیر ساخته و مرتبط مینمائیم. به همین دلیل، طیف وسیع تمرینهای نین جوتسو، تکامل یافتهاند تا روشهائی را برای مقابله و برخورد با هر شرایطی، گردد.
انسانی که تنها مشتزنی یاد گرفته باشد، در صورت برخورد با شرایطی که مهارتها مشتزنی او بیتأثیر یا نامناسب باشد. طبعاً دچار مشکل خواهد شد. فردی که متخصص گرفتن (حریف به هنگام مبارزه) است هنگام رویاروئی با حریفی که خود را از دسترس او دور نگاه میدارد و یا با ضربه وارد میسازد، مأیوس خواهد شد.
کارآئی حقیقی در حفاظت از خود، نتیجه ترکیبی از مهارتهای فیزیکی است و طبعاً نمیتواند ناشی از پدیده محدود و خطرناک کسب یک مهارت خاص باشد یعنی محدود شدن تنها به یک تکنیک شما باید در تلاش فراگیری تکنیکها و فنونها متنوع نین جوتسو به مهارت برسید.
او کمی (ukemi) یا تکنیکهای زمین زدن سبک نیتجونسو که در مراحل ابتدائی در سطح وسیع و بهطور مداوم بر روی آنها تمرین میشود، تا هنرآموز با ویژگیهای طبیعی بدن خود آشنا گردد و حالتی از نرمی و قابلیت تحرک سریع در او ایجاد گردد. از حرکاتی مانند غلطیدن (غلطت زدن) و معلق زدن و سقوط ناگهانی برای سازش (بدن) و تطابق با شرایط محیط، در مواردی که نینجا مجبور به زمین گیر شدن در اثر افتادن، سقوط در اثر ضربه، یا زمین خوردن بر اثر حمله حریف و یا حتی به وسیله عوامل طبیعی گردد. استفاده میشود.
از طریق ایجاد احساس عدم مقاومت پذیرش شرایط پیشآمده و اراده برای استفاده از شرایط به نفع خودمان، اجازه داده میشود، تا ذهن و بدن در جهت دفاع موفقیتآمیز از خود هدایت گردند.
تکنیکهای اساسی اصلی تای هن جونسو اوکمی شامل روشهای حرکتی فیزیکی میگردند، به صورتی که به نینجا اجازه میدهد بهگونهای حرکت کند یا زمین بخورد که (بدن) خود را با شرایط حمله (حریف) وفق دهد و هرگز خود آسیب نبیند.
تکنیکهای اساسی مجموعه از اعمال فیزیکی یک نینجا فوقالعاده میباشد که با ترمینات و ممارست توانسته است اندام بدن خود را تقویت کرده و در خدمت خود قرار دهد تا هیچ چیز او را شکست ندهد چه از نظر روحی و چه از نظر فیزیکی، در دروس پایهای سبک تین جوتسو به هنرجویان آموزش میدهند که شکست باید انرژی خفته تو را بیدار کند. هنرجو باید بیاموزد طناب در ضعیفترین نقطه پاره میشود استراتژی فنون یک نینجا به وی این اجازه را میدهد تا بتوان استعدادهای نهفته خود را کشف کرده و از آن در راه خدمتگذاری استفاده نماید استراتژی یک نینجای واقعی تکیه بر (آموزش، قدرت، فروتنی) میباشد.
متأسفانه دیده شده مربیان فلاپی با عناوین گوناگون و فریبدهنده سعی در گمراهی اذهان عمومی و سرپوش گذاشتن تخلفات خود با عناوین نینجا با تین جوتسو دارند. ولی حقیقت نباید فراموش شود اصل هویت یک نینجای واقعی ایمان و اعتقاد نسبت به آئین و مقررات سبک و بهخصوص مربی خویش است. امروز متأسفانه لقبها به مانند آدامس ما بین افراد جابجا میشود. انشاءالله روزی به آن خواهیم رسید به یک فرهنگ سالم رزمی و معنای واقعی هنرجو بودن را درک خواهیم کرد.
نا امیدی مرگ نینجاست - احترام نمره عشق است.
انتظار بزرگترین سلاح نینجاست
نینجا شمشیر بست در میان خیزران
برداشتی از کتاب (نینجا از حقیقت تا اسطوره): تألیف و گردآوری اکبر فرجی
بنیانگذار و مؤسس بوجین
کان دوجو نینجا
جمهوری اسلامی ایران.
منبع : مجلهرزمآور