سلام و احترام
آقای سیدرضا محبوبی رو ملاحظه بفرمایید
جزو مبلغین برتر کشوری هستند و بسیار در هیات های قم فعال اندمتاسفانه در یکی دو سال گذشته درگیر بیماری سرطان شده اند ولی هم چنان به فعالیت های تبلیغی خود می پردازند. حس مسئولیت پذیری ایشان کم نظیر است.
ورود ایشان به جرگه استعدادهای برتر شاید الگوسازی برای بقیه مبلغان جوان تر هم باشد اما متاسفانه شرایط ورود (سن_معدل) را ندارند.
👆
پیام بیش از یکسال پیش من به یکی از مسئولین حوزه، خدایش بیامرزد، ناگهان خیلی زود دیر می شود، این اواخر با شرایط وخیمی که داشت منبر را حتی در نقاط محروم کشور ترک نکرد.
https://virasty.com/rostamikia/1734886629992153039
بر خود لازم می دانم به خانواده ایشان تسلیت عرض نمایم. روحش را با نثار فاتحه ای شاد کنید.
————-
فلسفه زبان اسلامی در ایتا
🆔@projectsystem
🌐@kiamojtabaphd
پیوند میانِ مادری سیر و سلوک
خیلی ها مادری را شغل ۲۴ساعته می دانند. درست هم همین است، مادر بودن شب و روز و تعطیلات و روزهای کاری نمی شناسد. تمام ساعات روز، حتی زمانی که کنار فرزندانت نیستی، دغدغه ی آنان را داری. کافی است کمی حس کنی فرزندت تب دار است، تا صبح بیدار میمانی که نکند تبش زیاد شود و تو خواب باشی.
اما به نظر من مادری یعنی خودسازیِ مداوم،
یعنی جریان داشتن در تمام زندگی،
یعنی جهاد شبانه روزی.
اینکه حواست به خودت باشد و بدانی در تکتک لحظات، فرزند کوچکت از تو الگو میگیرد.
اینکه حواست باشد بین فرزندانت تبعیض قائل نشوی، حتی با کوچک ترین رفتار.
اینکه حواست باشد، به جایش اخم کنی به جایش قاطع باشی و سر وقتش مهربان و گرم باشی.
اینکه حواست باشد، کجا جای تذکر است و کجا باید تغافل کنی و به روی خودت نیاوری.
اینکه سعی کنی مادر کنترل گری نباشی و اجازه دهی با اینکه دقایقی پیش خانه را مرتب کرده ای، اما فرزندت خانه را زیر و رو کند تا به قول روان شناس ها، رشد و تکاملش آسیب نبیند.
مادر یعنی از صبح تا شب مدارا کردن.
مادر یعنی اگر هم عصبی و ناراحت شوی، به دنبال جبران بودن.
مادری یعنی عذاب وجدان های گاه و بی گاه که نکند خوب مادری نیستم!
نکند این حرف من خطا باشد، این رفتارم نادرست باشد.
به نظر من مادری پیوند عمیقی با سیر و سلوک دارد. چرا که در مادری کردن هر لحظه باید حواست به رفتار و کردار و اعمالت باشد. و این یعنی مراقبه و شب که می شود و فرزندانت می خوابند، رفتار و اعمال خود را بررسی کردن و این یعنی محاسبه.
و در ورای همه ی مراقبه ها و محاسبه ها، مادری ما را پیوند می دهد با بهترین مادر عالم، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، درست همان جایی که نمیتوانیم و یا کم می آوریم. و از ایشان میخواهیم تا مارا یاری کند. اینکه مادرجان من هرچه هم حواسم به خودم باشد. ناتوانم در برابر نفسم، ناتوانم در تربیت فرزندم، شما برایش مادری کن! شمایی که در واپسین لحظات زندگی ات به یاد ما بودی وبه امام علی علیه السلام فرمودی:« به فرزندانم تا روز قیامت سلام مرا برسان!»*
سلام ای بهترین مادر، تولدتان مبارک ای ریحانه ی پیامبر صلی الله علیه و آله، و ای عزیزدل امیرالمومنین علیه السلام، برای ما و برای مادرانمان و فرزندانمان مادری کن.
✍🏻مریم زارعی
پ ن: روز مادر بر همه ی مادران سرزمینم مبارک🍃
*وَ أَقْرَأُ عَلَى وُلْدِیَ السَّلَامَ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَة
منبع: وسائل الشیعة، ج 13، ص311؛ دلائل الامامة، ص42.
https://eitaa.com/az_jan_nevesht
#خبر
#تسلیت
انا لله و انا الیه راجعون
با نهایت تاسف و تاثر خطیب با صفا و با فضیلت حجت الاسلام والمسلمین سید رضا محبوبی قدس سره الشریف از اعضای فعال مجمع خطبا اصحابالصاحب علیه السلام دار فانی را وداع گفت.
روح پاکش با اجداد طاهرینش محشور باد.
✅ کانال رسمی مجمع خطبا🔻
https://eitaa.com/ashab_saheb
مرکز مطالعات راهبردی تسنیم با همکاری مدرسه اندیشه ورز رحا برگزار میکند:
🔻 نشست هماندیشی کنشگری حوزویان
و شناخت مسائل اجتماعی
🎙 سخنران:
حجت الاسلام والمسلمین دکتر شمس الله مریجی، جامعهشناس و رئیس مؤسسه آموزش عالی امام رضا(ع)
💠 با حضور:
➖ نویسندگان حوزوی
➖ اعضای تحریریه رحامدیا
➖ اعضای تحریریه مدادالفضلاء
📆 دوشنبه ۳ دیماه
⏰ ساعت ۱۸ عصر
📍شهرک قدس، خیابان حضرت ولی عصر(عج)، کوچه ۳۱، پلاک ۳، مرکز مطالعات راهبردی خبرگزاری تسنیم
@howzavian | نویسندگان حوزوی
نوشتن یا گفتن؟
تا ابد نوشتن
ماه گذشته پنج نمایشنامه از مارتین مک دونا خواندم تا بتوانم در جلسهی حلقهی ادبی به خوبی دربارهاش نظر دهم. ولی شب قبل از جلسه به دلیل کسالت تصمیم گرفتم صبح آنلاین در جلسه شرکت کنم. پس چون میخواستم نکات را از روی حاشیهنویسیهایم در نمایشنامهها توضیح دهم منسجمشان نکردم.
روز بعد تصمیمم عوض شد و نیم ساعت مانده به جلسه از خانه بیرون رفتم و چون یادداشتنویسی نداشتم برداشتهای کلیام دربارهی آثار را گفتم.
ایدههای نوآورانهی نمایشنامهها بیش از سایر ویژگیهایش برایم چشمگیر بود.
چون اخیراً دربارهی ایدهیابی و ایدهپروری مطالعه کرده بودم در جلسه فیالبداهه دربارهی اهمیت ایدهیابی در کار نویسنده صحبت کردم. نظراتم مورد توجه حضار قرار گرفت و شب تصمیم گرفتم همان نظرات را بنویسم و منتشر کنم.
هنگام نوشتن متوجه شدم صبح اجمالی نظر دادهام و برای ساختن مطلبی ارزشمند نیازمند جزئینگاری بیشتری هستم.
وقتی به خاطر آن مطلب برای نخستین بار از ایدهیابی نوشتم ذهنم را دربارهی موضوعْ پراکنده یافتم. هنگام مطالعه از مباحث مهمی سهلانگارانه عبور کرده بودم که با نوشتن به اهمیتشان پی بردم؛ از این رو دوباره به منابع بازگشتم، دقیقتر مطالعهشان کردم تا بتوانم مستدلتر دربارهی کتابها بنویسم. اگر دربارهاش نمینوشتم هرگز متوجه خطایم نمیشدم و بازاندیشی نمیکردم و مدتها در اشتباهم میماندم؛ اشتباه کوچکی که به خاطر اعتماد به نفسم از مطالعاتم و درست به نظر رسیدنشان هنگام گفتن میتوانست سبب گمراهی عظیمی شود.
با نوشتن علاوه بر فهمیدن نقص نظراتم در گفتار، متوجه شدم بیش از آن چه میپنداشتم دربارهی ایدهیابی میدانم و میتوانم تا چند صد کلمه نوشتهام را گسترش دهم. فهمیدم برای نوشتن مقالهام دچار وسواس شدهام و به جای آغاز نوشتن مدام منابع جدید مطالعه میکنم. چیزی که برعکسش را نیز تجربه کردهام. بارها شده چون همیشه دربارهی موضوعی حرف میزدم خودم را مسلط بر آن میدانستم؛ ولی همین که نوشتنش را آغازیدم دستهایم را خالی یافتم و فهمیدم همواره نوشتن بر گفتن برتری دارد.
هر بار که اول دربارهی موضوعی یادداشت یا مقاله مینویسم و سپس دربارهاش میگویم، سخنرانیهایم را کاملتر و قابل استنادتر میدانم. اما در چنین تجربههایی که اول حرف میزنم و بعد با نوشتن به خلأهای دانشم پی میبرم، پشیمان میشوم که چرا قبل از گفتن نکوشیدم با نوشتن عمیقتر تأمل کنم؛ زیرا همواره تفکر کتبی، عمیقتر و دقیقتر است و فقط کسی که مینویسد به آن نایل میشود.*
برای نوشتن در واژهها غور میکنم تا بتوانم بهترینشان را برای انتقال منظورم برگزینم. به تکتک کلمههایم میاندیشم تا مستند و مستدل اول خودم و سپس مخاطبم را قانع کنم و با این کار بسیاری چیزها را تازه با نوشتن میآموزم و دانش خود را کاملتر میکنم.
✍️ مریم نانکلی
* کتابپژوهی. محمد اسفندیاری. ص ۱۵۹.
#نویسندگی
#تبلیغ_مکتوب
@howzavian | نویسندگان حوزوی
کارگردانی یمن
سریالهای آخر الزمانی دیگر در استودیوهای خیالی هالیوود ساخته نمیشود. یمن کارگردانی را به دست گرفته. اولین فیلم حقیقی نبرد حق و باطل را وسط دریای سرخ میسازد. ژنرالهای آمریکایی بدون گریم موشی هستند در دست حوثیها! باید با کشتیهایشان توی دریا آبکش شوند. مثل آیزنهاور و روزولت!
یمن تماشایی شده. مثل همان که باید باشد. همان جایی که چشممان باید متوجهاش باشد. آمریکاییها سالها سعی کردند با قدرت رسانهای از خودشان غول بسازند. یک غول شکست ناپذیر. اما یمنیها در حال بلعیدن قدرت نظامی غرب در منطقهاند. محمدعلی الحوثی در واکنش به تهدید رسانهای علیه یمن خطاب به آمریکاییها گفته:" پیام دیروز ما عملی بود. یمنیها سالار دریا بودند و هستند!" یعنی اینکه ما لات کوچه خلوت رسانه نیستیم. توی میدان حرفهایمان را میزنیم.
شاید یمن به یک نمایش طنز از بازی گرفتن خاخامها و ژنرالها بسنده کند. حیثیت خیالی ابرقدرتها را به سخره بگیرد و دل مستضعفان مقاوم را شاد کند. مثل جدیدترین نمایش ارتش این کشور. باید نامش را بگذارند تحقیر سرخ آمریکاییها. یک حمله پیشدستانه علیه تجاوز نیویورکیها. یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن در مورد این تحقیر گفته است:"با هدف قرار دادن ناو هواپیمابر یو.اس.اس هری ترومن و ناوگروه آن تجاوز آمریکا به یمن را به شکست کشاندیم."
یمن فیلمهای حماسیاش را ساخته. آن وقتی که از گرسنگی سنگ به شکم بست ولی دست به ظالم نداد. عزت برای عزیز است. کسی لیاقت به بازی گرفتن طاغوتها را دارد که جز در برابر عزیز مطلق سر خم نکرده باشد.
یمن عزیز است. عزیز و مقتدر!
✍مریم حمیدیان
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
👈نامه اساتید حوزه درباره حکمرانی فضای مجازی و تقاضا برای امضا
✅جمعی از اساتید حوزه های علمیه با نگارش پیشنویس نامه ای به ریاست محترم جمهور، خواستار حکمرانی صحیح در فضای مجازی و عدم وابستگی در این عرصه مهم و حیاتی شدند.
✅در این نامه، با تذکر فرمایش صریح مقام معظم رهبری در دیدار با هیات دولت چهاردهم، از نامه اخیر دو هزار استاد دانشگاه به سران سه قوه درباره لزوم حکمرانی در فضای مجازی، حمايت شده است.
✅برای مطالعه نامه و امضای آن👇
https://survey.porsline.ir/s/bJGzm125
✅اساتید محترم حوزههای علمیه، لطف کنند این پیام و لینک را در گروهها و کانالهای مرتبط ارسال فرمایند.
✍️نویسندگانحوزویچهارمحالو بختیاری
با ما همراه باشید.
https://eitaa.com/howzavian_chaharmahalbakhtiari
🔻 فقیه جریانساز
▫️شیخ نورالله نجفی اصفهانی از جمله علمای مجاهد عصر مشروطه و دوره رضاشاه پهلوی است.
▫️در دوره سلطنت قاجار، بهواسطه پایگاه اجتماعیاش در اصفهان توانست بهعنوان یک مجتهد عالیرتبه، راهبری مردم در مبارزه با دستگاه ظلم را بر عهده بگیرد.
▫️آقا نورالله همچنین نسبت به تحرکات دولتهای استعمارگر خارجی در ایران توجه جدی و هُشیاری عمیق داشت.
▫️وی در سال ۱۳۰۷ ق به همراه برادرش آقا نجفی به قلع و قمع بابیها اقدام کرد که موجب تبعید آن دو به تهران گردید.
▫️ایشان در جریان قیام تنباکو نیز فعالانه شرکت داشت.
▫️حاج آقا نورالله در زمینه مسائل اقتصادی بر حمایت از تولیدات داخلی و تلاش برای استقلال اقتصادی کشور تأکید میورزید؛ چنانکه در تأسیس شرکت اسلامیه مشارکت مستقیم داشت.
▫️در جریان جنبش مشروطه به جمع مهاجرین و متحصنین قم پیوست و پس از پیروزی مشروطهخواهان، نخستین انجمن ملی را با نام «انجمن مقدس ملی اصفهان» به همراهی گروهی از علما و بزرگان، از جمله سیدحسن مدرس تشکیل داد.
🗓 ۵ دی، سالروز شهادت آقا نورالله نجفی اصفهانی
#فقیه_مبارز
🆔 @howzavian_fars
چرا مینویسم؟.mp3
2.69M
💢چرا مینویسم؟
🔻«میاندیشم پس هستم» شاید یکی از مشهورترین جملات تاریخ فلسفه باشد. این جمله را رنه دکارت در چند کتاب خود از جمله «گفتار در روش» و «تاملات» بیان کرد.
▪️اما یک نویسنده میگوید: «من مینویسم تا بمانم» زیرا که نوشتم ایجاد یک اثر است و «بودن» پیش فرض اثر گذاریست؛ در واقع آنکه اثر گذار است تنها به فکر «بودن» نیست بلکه به فکر «ماندن» است.
🔹معنای دیگر این ادعا این است که: من مینوسیم زیرا که میدانم آنچه در اندیشه من است ارزشش را دارد که بماند و به نسل های بعد منتقل شود.
✅ پس من مینویسم و تا زمانی که این نوشته باقیست خود نیز باقی خواهم ماند؛ شاید تا ابد و برای همیشه.
✍️مصطفی گودرزی
⭐️مدرسه تولید محتوا وارد شوید
@howzavian | نویسندگان حوزوی
با حضور اعضای تحریریه نویسندگان حوزوی در قم
نشست هماندیشی کنشگری حوزویان
و شناخت مسائل اجتماعی
🎙 سخنران:
حجت الاسلام والمسلمین دکتر شمس الله مریجی، جامعهشناس و رئیس مؤسسه آموزش عالی امام رضا(ع)
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia