🔴 سلبریتی، سوز واکسن یا ساز آنارشیسم؟
هر متنی در زمینه ای فهم می شود و همچون جزیی که در یک کل قابل فهم است و قطعه ای که در سیستمی معنادار می شود بایستی سراغ فرامتن هر متن برویم تا شان نزول آن تک بیت در منظومه حاکمش #رمزگشایی شود.
اینکه واکسن بخریم یا بسازیم مساله ای طبیعی و البته ضروری است که باید اتفاق بیفتد. اما وقتی یک مساله از ریل عادی خود خارج می شود و در بستر هیجانات عمومی ضریب جعلی و تورمی پیدا می کند، قابل تامل و بررسی می شود و از آن دست مسائلی است که باید فضای حاکم بر مساله را واکاوی نمود تا اصل مساله و چرایی مساله بودنش شفاف و روشن شود.
👈 خواندن بیشتر 👉
✍علیرضامحمدلو
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📖 ۵۷ ریشتر، پسلرزههای انقلاب اسلامی ایران در آنسوی مرزها...
📌تهیه و تنظیم: مجله الکترونیکی اخوت
🔻برای تهیه کتاب با شماره 02537746490 تماس و یا به لینک زیر مراجعه کنید و با قیمت ۷۵۰۰ تومان! خریداری کنید
https://basalam.com/raheyar/product/547475
🆔 اخوت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✴️ مراقبت در جنگ شعار و شعور
این روزها دوباره شاهد بالا گرفتن جنگ شعار و شعور هستیم که قدمت آن به طول تاریخ بشریت میرسد، جنگی که مهمترین مولفه قدرت و اثرگذاری در آن افکار عمومی است.
در دورانی که مردم یک جامعه اهل تفکر و اندیشه باشند و اول فکر کنند بعد به کنش و واکنش بپردازند قطعا پیروزی با شعور است اما زمانی که فشارهای روانی ذهن مردم را خسته کرده و رسانهها به افزایش عملیات روانی بپردازند، بستر برای افزایش سطحی نگری و کم اندیشیدن فراهم میشود و اینجاست که شعارهای پوچ در برابر شعور، قد علم میکنند و افراد ابتدا به کنش یا واکنش میپردازند و سپس درباره عملکرد خود فکر میکنند.
حال که دوران کرونایی با سختیها و فراز و نشیب فراوان ذهن مردم را خسته کرده و بیتدبیریها در امور معیشت مردم، باعث فشارهای روانی بر جامعه شده است، شاهد رشد قارچگونه مجدد شعارهای سمی هستیم و باید دقت خود را بالا ببریم تا کنشگریها و واکنشهای ما به خصوص در فضای مجازی کنترل شده باشد که خدای ناکرده آب به آسیاب دشمن نریزیم و باعث ناامیدی خود و اطرافیان نشویم.
قطعا ملتی که در طول تاریخ اهل مقاومت و پایداری بوده و در برابر تهاجمات مدعیان قدرت، ایستادگی به خرج داده و خسته نشده است، مغلوب جیغ خسته شدنهای افراد ضعیف یا قلم فرسایی ناامیدکننده بازیگران شبکه صهیونیسم نخواهند شد، اما این جیغ و دادها و توییت پراکنیهای متوهمان اثرگذاری بر جامعه حاکی از افزایش عملیات روانی در دوران کروناست که باید بیشتر مراقبت کرد.
نکته مهم این است که در این مرحله از جنگ شعار و شعور، صرفا اهالی رسانه اثرگذار نیستند بلکه تمامی کاربران فضای مجازی با کنش و واکنش خود، در پمپاژ امید و ناامیدی موثر هستند لذا باید مراقب نظر دادنها و بازنشرها و رفتار مجازی خود باشیم تا سلبریتی زده نشویم.
✍ محمد صدارت
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
😊 طنز داستانی مرد زرگر؛ حکایتگر تبلیغات انتخاباتی جریان غربگرا
هرچقدر به ایام انتخابات ۱۴۰۰ نزدیکتر می شویم، بازار وعده ها و وعیدها و نطقهای آتشین و سینه چاک کردن جریان تحریف و جریان شبه روشنفکران غربزده برای مردم بیشتر و گرمتر می شود.
طنزنامه مرد زرگر شاید تا حدودی توانسته باشد بیانگر شگردهای فریبکارانه جریان لیبرال غربگرا در انتخابات ۱۴۰۰ برای جلب ارای مردم در سبد انتخاباتی خویش باشد.
سکانس اول :
پیر مردی زیبا صورت و خوش منظر با چهرهای موجه، مذهبی، قدسی و نورانی وارد مغازه طلا فروشی شد. فروشنده با احترام از پیرمرد نیکو صورت استقبال کرد. پیرمرد به فروشنده گفت: من عمل صالح تو هستم!. مرد زرگر قهقههای عاقل اندر سفیه زد و با تمسخر گفت: درست است که چهرهای نورانی و زیبا دارید اما هرگز گمان نمی کنم عمل صالح بنده چنین شکلی داشته باشد !!. در همین حین، یک زوج جوان وارد مغازه شدند و یک انگشتر طلا با فلان خصوصیات منحصر بفرد را تقاضا کردند.
متن کامل👇
http://asremrooz.ir/vdcjote8auqehtz.fsfu.html
✍ رسول رضایی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#جشنواره_های_حق_التألیفی_چیست؟
✍️ درباره این پرسش و ایدههای پس از آن با شما گفتوگو میکنیم.🖌...
#پیش_به_سوی_همگانی_شدن_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
نویسندگان حوزوی
💐با سلام خدمت اعضای محترم نویسندگان حوزوی 🔹این کانال همواره به دنبال شناسایی زمینههای رشد نویسندگی
#یادآوری
🔔 عزیزانی که برای جشنواره حضرت ابوطالب قول یادداشت دادهاند، از قافله عقب نمانند!😊
#یادداشت #یادداشت_نویسی
⭕️ انقلابی کیست؟ / بخش نخست
✅ خودسازی برای تحقق آرمانها
⁉️ اکنون که انقلاب اسلامی علیرغم خواست دشمنان به ۴۰ سالگی خود رسیده است، این پرسش که «وظیفه نیروهای انقلاب در دهه پنجم انقلاب اسلامی چیست؟» ذهن انقلابیون جامعه را به خود معطوف کرده است. برای یافتن پاسخی دقیق برای این پرسش باید به نکاتی توجه کرد که عبارتند از:
‼️ جداسازی محافظهکاری و انقلابی
💠 نیروهای انقلابی کسانی هستند که دارای معرفتی صحیح از مبانی اسلام ناب هستند و با درک درستی از وضعیت مطلوب و نامطلوب موجود میخواهند با اقداماتی صحیح، وضعیت نامطلوب موجود را به وضعیتی مطلوب تبدیل کنند. بر اساس این تعریف، محافظهکاران کسانی هستند که خواسته و یا ناخواسته حافظ وضعیت غیر مطلوب موجود هستند.
1️⃣ محافظهکاران به سه دسته تقسیم میشوند: دسته اول کسانی هستند که وضعیت موجود را وضعیت مطلوب میدانند و دلیلی برای تغییر نمییابند و حتی برای حفظ وضعیت موجود با نیروهای انقلابی مقابله میکنند.
✍️ سید مجید اشکوری
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
گذری به نیم قرن خیانت
🔻#صحیفه_خوانی
🔹... ما پنجاه سال است که هیچ چیز #آزاد نداشتیم. همۀ شما می دانید، از آن وقتی که رضا شاه آمد تا الآنی که من اینجا نشسته ام، ما غیر از اینکه حالا ـ اخیراً شده است ـ ما هیچ چیز آزاد نداشتیم. نه #مطبوعات آزاد داشتیم، نه یک #دادگستری مستقل داشتیم، نه یک کانون وکلای مستقل. همه اش آنها تصرف داشتند. نه یک #دانشگاه داشتیم، نه می توانستند جوانهای ما را تربیت صحیح بکنند ... اینها را عقب نگه داشتند. #فرهنگ ما یک فرهنگی است که برمی گرداند بچه های ما را به طرف عقب. یک باب مفصلی است اینکه راجع به فرهنگ، اینها چه کردند.
ادامه 👈 بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم
#دهه_فجر
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔵مجازات پاسخگویی بدون علم🤫
1️⃣ بعضی و قتها از روی غفلت و یا سَرسَری گرفتن پاسخگویی دینی، ممکن است در مواجهه با پرسش، بدون آگاهی لازم و یا تحقیق ضروری ، به پاسخدهی بپردازیم و یادمان رفته باشد که مراجعه مردم به ما برای آشنایی با دین خدا و آگاهی از حکم اوست، نه شنیدن آراء و نظریه های شخصی و روبرویی با طَبَق طَبَق افاضات بی سند و مدرک ما.
بد نیست برای آشنایی با پیامدهای( اخروی و دنیوی) این نوع پاسخگویی( و بی نیاز از هر توضیحی)این روایت رابخوانیم و به خاطر بسپاریم.
2️⃣ عن ابن أبي عمير، عن رجل، عن إسحاق بن عمّار قال: قلت لأبي عبد اللّه عليه السلام : إنّ رجلاً استشارني في الحجّ و كان ضعيف الحال فأشرت عليه أن لا يحجّ، فقال: ما أخلقك أن تمرض سنة، قال: فمرضت سنة.
اسحاق بن عمار به حضرت امام صادق (علیه السّلام) عرض کرد: مردى با من، در رفتن حج مشورت کرد و چون او را ضعیف الحال دیدم( بدون بررسی دقیق مسئله اسطاعت حج) او را از حج رفتن بازداشتم. امام (علیه السّلام) فرمود: «چقدر سزاوارى که براى این کارى که کردى یک سال مریض شوى» .اسحاق گفت: همانطورىکه امام (علیه السّلام) فرموده بود، یک سال مریض شدم . (الکافي ج۴ ص۲۷۱- من لا یحضره الفقیه ج۲ ص۲۲۱- تهذيب الأحكام ج۵ ص۴۵۰)
✍️ سیدحسن هاشمی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔰 #ادبستان
🔸امام حسن(ع) می گویند: "السَّلامُ عَلَیک یا اُمّاهُ"
🔹حضرت صدیقه طاهره(س) جواب می دهند: "وَ عَلَیک السَّلامُ یا قُرَّةَ عَینی وَ ثَمَرَةَ فُؤادی؛ بر تو باد سلام ای نور دیده ام و میوه دلم"
✅ نکته: در گفتگوهای بین اعضای خانواده، انتخاب واژه های اثرگذار و اهمیت به وضعیت روحی افراد، بسیار مهم است.
📚 کتاب ادبستان(نکات تربیتی از حدیث شریف کسا)
با کانال ◀️ مدار فرهنگی فتوتیترهای فرهنگی را انتخاب کنید.
#تربیت
#حدیث_کسا
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💬 نوشتن، اکسیژن است و نویسندگی نان شب.
📢 جامعه امروز چه مقدار از فعالیت حوزویان در عرصه ادبیات، فرهنگ، سیاست و اجتماع باخبر است؟
✍️ اصلا حوزوی ها درباره چه مسائلی فکر می کنند و می نویسند، دغدغه اصلی آنان چیست؟؟
🌻دوستان تان را به #نویسندگان_حوزوی دعوت کنید.👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
📢 فرصتی برای نشر دیدگاه نخبگان و نوقلمهای حوزوی
#پیش_به_سوی_نوشتن
✍️ زیرژانرهای روایت غیرداستانی(1)
ادبیات غیرداستانی شامل آثاری است که بر پایهی حقایق نوشته شدهاند، هرچند عناصر داستانی هم در آنها جای دارند. روایت غیرداستانی با ارائهی خشک و صریح حقایق و اطلاعات، مثل نامههای تجاری، تفاوت دارد.
هدف ادبیات غیرداستانی تعلیم (البته نه به معنای آموزش کاملاً علمی و تخصصیِ عاری از ملاحظات زیباشناختی)، ترغیب، یا بیان تجارب و واقعیات از طریق مکاشفهی «مبتنی بر واقعیت» است. ژانر ادبیات غیرداستانی به مضمونهای بیشماری میپردازد و فرمهای متنوعی دارد.
#نویسندگی
#مدرسه_نویسندگی
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6