.
📌ایران را آزاد میکنیم اما ما را نزنید!
✍ انتشار یادداشت علی کردانی، عضو تحریریه مدادالفضلاء در روزنامه وطن امروز
🖇در ناآرامیهای اخیر و اردوکشیهای خیابانی و تئوریپردازیها برای حل مشکلات جامعه، بسیاری از گفتمانهای حق و ناحق لباس رسانه و مطالبه بر تن کردند.
🖇ردپای آمریکاییها را براحتی میشد در شعارها و آتشبازیهای خیابانی پیدا کرد؛ وقتی شعار «زن، زندگی، آزادی» را سر دادند، چندی بعد بایدن گفت: ایران را آزاد میکنیم. کلمه آزادی از خیابانهای تهران به تریبون بایدن سلام داد؛ آزادی را هر دو سر دادند. بیتردید این هماهنگیهای گفتاری و رفتاری رازی فراتر و پروژهای عظیمتر را برملا میکرد.
🖇آمریکا همان اسیری است که هر چه به لحظههای واپسین فرمانروایی و یکهتازی خود در دنیا نزدیک میشود، آرامش خود را از دست میدهد و رو به ایران کرده و ناسزا میگوید: «هر که دست از جان بشوید، هر چه در دل دارد بگوید».
🔗متن کامل در سایت روزنامه وطن امروز
#پیغام_ایران
#دنیای_امروز
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۲۷ آبان ۱۴۰۱
⁉️ چه باید کرد...
✍ احمد اولیایی، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🔸جامعه، امروز روزهای خاصی را می گذارند. این روز ها با تمام اغتشاشات، ناآرامی ها، خشونت ها و حتی بالاتر از اینها یعنی جنگ قبلاً هم در ایران عزیز تکرار شده و به لطف خداوند، هدایت امام و رهبری و سرمایه اجتماعی مردم پشت سر گذاشته شده است.
اما این روزها فقط شاهد اغتشاش نیستیم بلکه اعتراضاتی هم وجود دارد. اعتراضاتی که ممکن است بعضی از آن ها وارد و قابل تأمل باشد.
هیچ کس نمی تواند این اغتشاشات افسار گسیخته که این روزها با خون مردم و حتی خردسالان آمیخته شده و موج سواران در کمین، دیگر به صورت عریان سوار بر این ناآرامی ها شده، هم بر آن می دمند و هم ماهی خود را صید می کنند، را محکوم نکند اما هیچ کس هم نمی تواند بعضی کاستی ها را کتمان کند. بنظر می رسد اگر این اعتراضات رنگ و بوی اغتشاش نمی گرفت و در آرامش برگزار می شد احتمال افزایش معترضین هم وجود داشت اما حال که دیگر تبدیل به جولان تجزیه طلبان و داعش صفتان شده است، معترضین به کاستی های کشور که عاقلانه و صادقانه و دلسوزانه اعتراضاتی دارند، صف خود را جدا کرده اند و ترجیح می دهند زمانی در باب ایران صحبت کنند که به نفع دشمن و این اغتشاش تمام نشود.
◀️با ترسیم صحنه فوق، وظیفه چیست؟ آیا باید نسبت به هر دو ساکت بود و اقدامی نکرد؟ همه می دانیم که نهاد ها و بخش های امنیتی و نظامی مثل همیشه در صف اول مشغول آرام کردن اوضاع هستند و البته این حق است و باید ادامه داشته باشد اما بخش دیگر چه کند؟
در یک یادداشت و مقال نمی توان راه حل کامل و همه جانبه ارائه داد چراکه چالش ها و پیچیدگی های حکمرانی و جامعه داری مردان اندیشه ورز در همه حوزه ها و مجریان قوی در همه عرصه ها را می طلبد اما شاید بتوان یک یا دو راه حل برای کمک به حل مسأله در بحران ارائه داد.
🔷من این دو پیشنهاد را با شما به اشتراک می گذارم، ممکن است ایراد داشته باشد و ممکن است کمکی باشد به قدر وسع این قلم؛
1- سریعا چند نفر از اغتشاشگران اصلی را که بنا بر قانون محارب هستند اعدام کنید. این می تواند بخش عمده ای از اغتشاشگران را سرجای خود بنشاند. این کار ناظر به آن بخش اغتشاشات است. حدود دوماه از اغتشاشات می گذرد و هیچ اجرای حکمی دیده نمی شود! لذا میبینیم که هشتگ پایان مماشات گسترش یافته است.
2- سریعا چند نفر از مسئولانی که در مسئولیت های مهم حضور داشته و دارند و بخشی از کاستی های موجود حاصل فعل یا ترک فعل آن هاست به دادگاه آورده و بررسی علنی کنید. این کار نیز ناظر به بخش اعتراضات است. آیا عملکرد هیچ مسئولی در وضعیت ارز، گرانی اجاره و مسکن، تورم، بورس و به طور کل کاستی ها تاثیر نداشته است؟! آیا امتداد این تأثیر، منجر به نارضایتی ها نشده است؟!
🔸هردو پیشنهاد متوجه قوه قضائیه است. قوه قضائیه می تواند با عملکرد سریع و دو جانبه (ناظر به اغتشاشگران با اعدام و ناظر به اعتراضات حقه با تشکیل پرونده چند مسئول) اوضاع ایران امروز را متفاوت کرده و بخش عمده ای از اعتماد به حاکمیت، امید به حل مسائل و ناامید کردن دشمن را احیا کند.
گاهی سریع، دیر می شود...
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۲۷ آبان ۱۴۰۱
#با_کاربران
آیا جنگ ترکیبی وجود دارد؟!
✍ سید محمدحسین، میرحبیب الله
پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷، و استقلال یافتن ایران، این کشور از دو قدرت بلوک غرب و شرق، با شعار نه شرقی نه غربی فصل تازه ای را در مناسبات بین المللی آغاز نمود.
در واقع با توجه به موقعیت استراتژیک و منابع سرشار طبیعی این کشور، و همچنین پس از تسخیر لانه جاسوسی امریکا، الگویی جدید برای تمام کشورهای تحت سلطه دو قدرت شرق و غرب ظهور یافت.
نمود جنگ ترکیبی را می توان در استقلال خواهی اقوام گوناگون، سهمخواهیهای نابجا، ترور مردم بی دفاع و ۸سال جنگ تحمیلی ابراز کرد. این درحالی بود که وقتی هیتلر دنیا را به کام جنگ جهانی دوم فرو برد، تنها پنج سال طول کشید!
گفتنی است ملت ایران با مقاومت مثال زدنی خود در این هشت سال، ترورها و جداییطلبیها را نیز خنثی کردند.
پس از رحلت امام خمینی(ره) بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران، و انتخاب حضرت آیت الله خامنه ای به جانشینی ایشان، دشمنان جنگ دیگری را با ایران اسلامی آغاز کردند که رهبر انقلاب اسلامی از آن به تهاجم فرهنگی یاد کردند. این تهاجم باعث شد برخی از مسئولان نظام از مسیر اصلی منحرف شوند، و با شعار آزادی، زمینه اغتشاشات خیابانی سال۷۸ را به وجود آورند.
پس از عبور از این دوره پر فراز و نشیب، با آشکار شدن برنامه هسته ای ایران توسط یکی از اعضای منافقین، جنگ دیگری با عنوان جنگ دیپلماسی آغاز گردید.
پس از مذاکرات فراوان ایران در باب انرژی هسته ای با غرب و عدم حصول نتیجه دلخواه، نظام جمهوری اسلامی به این نتیجه رسید که فعالیت هسته ای خود را گسترش دهد و در پی این تصمیم توانست چندین نیروگاه هسته ای تاسیس نماید.
به دلیل عبور سربلند ایران اسلامی از مراحل قبلی، و پیش رفت روز افزون، دشمن این بار تمام توان رسانه ای خود را به کار بست تا به مردم ایران القا کند که در انتخابات سال۸۸ تقلب صورت گرفته است، و رای آن ها برای جمهوری اسلامی ارزشی ندارد، تا به دنبال آن فتنه ای برپا نموده و به اهداف شوم خود دست یابند.
پس از ظهور بهار اسلامی و تحولات منطقه ای، ایران توانست این بار با غلبه بر داعش، قدرت منطقه ای خود را نیز تثبیت نماید.
دشمنان ایران اسلامی که در مقابل قدرت این کشور ناکام مانده بودند، با طراحی مرگ مشکوک یک خانم جوان جنگی چند بعدی علیه جمهوری اسلامی و ایران عزیز آغاز کردند. آن ها در حقیقت با پیش رفت ایران قوی و اسلامی مخالفند و آن را تاب نمی آورند.
مخالفین جمهوری اسلامی ایران، با انجام جنگ رسانه ای و انتشار اخبار کذب و کشته سازی، وضع تحریم های فلج کننده اقتصادی، از بین بردن امنیت روانی مردم کشور، و اقدامات هتاکانه علیه احکام شریعت اسلامی، سعی می نمایند تا ایران قوی را به زانو دربیاورند. اما به فضل الهی و با همت آحاد امت اسلامی، این ید واحده، بار دیگر از پیچ تاریخی کنونی و جنگ ترکیبی نیز سربلند عبور خواهد کرد.
#اغتشاش
#جنگ_ترکیبی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۲۷ آبان ۱۴۰۱
15.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ این یک تحلیل نیست 👆
صحنه از همیشه شفافتر است، دیگر با چشم غیرمسلح هم میتوان رد پای جانیان دهه 60 و ریالهای سعودی را دید و صفیر گلولههای ام16 آمریکا را شنید و دست افشاندن و پا کوبیدن کودککشان در تلآویو را نظاره کرد.
این تحلیل نیست، خبر آن را جانبولتون در مصاحبه با رعنا رحیم پور داده بود.
آنچه جانبولتون با صراحت نمیگوید این است:برای انتقام از ایران، باید وارد فاز مسلحانه شد.
📌ما با تروریسم سریالی مواجهیم.
✍ محمدجواد نیکزاد، نویسنده حوزوی
#کلیپ
#ایذه
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۲۷ آبان ۱۴۰۱
۲۸ آبان ۱۴۰۱
سلام و نور
امروز را با نوشتهای از #کاربران_نویسندگان_حوزوی شروع میکنیم به عشق #وطن
👇
۲۸ آبان ۱۴۰۱
💠 اینجا ایران است...
✍️ زهرا یزدانی
اینجا ایران است، اینجا جمهوری اسلامی ایران است، اینجا کشور اسلامی است، اینجا رهبر دارد، ولایت فقیه دارد، ارتش و سپاه و بسیج دارد، اینجا مردمانی دارد که جانشان را فدای نظام و رهبرشان می کنند، اینجا سن و سال ندارد، مرد و زن ندارد برای دفاع از وطن ... اینجا زنان این سرزمین دغدغه رشد دلاورانی را دارند که روزی فدایی رهبرشان کنند . خط فکری مردمان انقلابی راهی است که آنها را به خدا می رساند و از غیر خدا دورشان می کند . هراس در دلهای مردم این سرزمین جایی ندارد و بر این باورند که ظلم هرگز پایدار نمی ماند ...
بیگانه اسمش بیگانه است ... اما! اما تو مورد خطاب من هستی! تویی که ایرانی بودن را افتخار خود می دانی . تویی که با برد تیم ملی غرور ایرانیات گل می اندازد! تویی که در همه جای جهان فرهنگ غنی ایرانی را جار زدهای!
یادت باشد هم وطن من!
برای امنیت امروزت خون هزاران هزار شهید هدیه داده ایم ... حواست باشد جو رسانهای دیروز که خود حاصل سالها تلاش دشمن برای تربیت نوجوانان و جوانانی مثل تو بود سبب نشود به خاک کشورت، به هم وطنت، به ایرانی بودنت پشت کنی ...
خواهرم! به وجدانت تلنگری بزن و خود را از نگاههای مسموم و حریص که امروز تو را بازیچه هدف هایشان قرار داده اند دور کن . اینها امروز خود را در نقاب دل سوزی تو ساخته اند و فردا می شوی نردبانی که بعد از بالا رفتن آنها کنار زده می شوی ...
زنان این سرزمین لایق بهترین ها هستند ...
اینجا ایران است
سرزمین زنان با اصالت و شریف
سرزمین زنان مقتدر و بیگانه ستیز
سرزمین ایران
ایران اسلامی.
#باکاربران
#وطن #عفت #اتحاد
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۲۸ آبان ۱۴۰۱
رادیو اپوز اوریانا.mp3
6.8M
#طنز
😊 اعلاحضرت اینقدر دغدغه زنان رو داشت که ساعات زیادی از روز و حتی شب رو به رَتق و فَتق مسائل زنان میپرداخت
✍️ سمیه رستمی، نویسنده حوزوی برای بخش یازدهم رادیو اوپوز نوشت
📌بخشی از متن:
خو زنیکه شاید زنهایی که شاه باهاشون حشر و نشر داشته، اینجوری بودن. مثلاً مادرش!
خواهراش!
یا زنهاش!
یا بقیه متعلقات!
تو باید به رو والاحضرت بیاری؟!
نشنیدی مشت نمونه خرواره! نه نشنیدی آیا؟!
اصن اعلاحضرت به همه زنان این سرزمین به چشم سرمایههای ملی نگاه میکردن و اختیار دارن درباره سرمایه ملی مملکت هر نظری داشتن بگن. اصن صلااااح ملک خویش؛ ممدرضا داند و بس.
اعلاحضرت اینقدر دغدغه زنان رو داشت که ساعات زیادی از روز و حتی شب رو به رَتق و فَتق امور و مسائل زنان میپرداخت. جوری که دیگه براش توانی نمیموند به سایر امور مملکت برسه.
اصن ایشون جزو اولین کسانی بود که به «زن، زندگی، آزادی» اعتقاد محکمی داشت. حتی فرح پهلوی رو نایبالسلطنه قرار داده بود تا چِشْ چال بقیه کشورها دربیاد خصوصا غربیای بدبخت...
📣 متن کامل را در صوت بالا بشنوید👆
#حجاب #زن
#سلطنت #خانواده
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۲۸ آبان ۱۴۰۱
⏪ «امنیت» را در یابیم!
✍️ بابک شکورزاده، عضو تحریریه مدادالفضلاء
آقاین مسئول امنیتی چه زمانی میخواهیم دست از مماشات بکشیم تا مدافعان امنیت را بدون سلاح یا بدون سلاح کارآمد در معرکه جنگ نفرستیم؟!
چه زمانی میخواهیم به این باور برسیم که در جنگ هستیم و بیسلاح در کارزار جنگ رفتن، نوعی حماقت است! تا کی بسیجیان مظلوم باید سپر بلا باشند و طعمه داعشیهایِ بیرحم و پست شوند؟!
شایسته است، تا کار به جاهای باریکتر نرسیده باید فکری کرد. آیا نباید از تاریخ عبرت گرفت؟! فراموش نکنیم که کارشکنی و نفاق بنیصدر یکی از عوامل اساسی سقوط خرمشهر بود! پس دست بجنبانیم! از برخوردهای دور از اندیشه تا کی باید ادامه داشته باشد و امنیت مردم در خطر باشد؟!
واقعا جای سؤال دارد که چرا مأموران امنیتی نباید مسلح باشند و چرا اجازه شلیک ندارند؟! از چه میترسیم؟! از شبکه تروریستی ایران اینترنشنال؟! از حکومتهای مدعی حقوق بشر که روی هر چه جانی را سفید کردهاند؟! یا از یک مشت سلبریتی نمکنشناس؟! این وابستگان غرب به هر بهانهای ماموران امنیتی و انتظامی را متهم به آدمکشی میکنند...
گمان میرود، روندی که در جریان است چیزی جز تضعیف نیروهای امنیتی و جری شدن اراذل و اوباش نیست.
#امنیت
#مماشات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۲۸ آبان ۱۴۰۱
💢 استراتژی «وِزوِز»؛ تمثیلی از وضعیت این روزها
✍️ حمید احتشام، پژوهشگر حوزه دین و مطالعات شناختی
🔸نوعی استراتژی جنگی با نام (تهاجم مگسی) وجود دارد که میتوان آن را #استراتژی_وزوز هم نامید.
🔸برای درک بهتر این #راهبرد_ایذایی، خود را در یک میهمانی باشکوه همراه با حضور دوستان و آشنایان تصور کنید! پذیرایی و نوشیدنیهای باب میلتان روی میز است و در حالی که بر کاناپه تکیه زدهاید و مشغول گفتگوی گرمی با دوستان خود هستید.
🔸ناگهان #مگسی_وزوزکنان بر روی گونه شما مینشیند. شما با یک حرکتِ دست آن را پَر میدهید. مگسِ نگونبخت وزوزکنان چرخی در فضای مهمانی میزند و اینبار بر پیشانی فرد مقابلتان فرود میآید. او نیز حرکت دستِ شما را تکرار میکند و مگس، وزوزکنان برخاسته و اینبار بر روی قندِ در قندان جا خشک میکند و یکی از مهمانان در حالی که به قندان اشاره میکند با حالت انزجار میگوید: «مگس مگس»!
🔸مگس نگونبخت کمکم حواسها را به خود جلب کرده است، یکی پیشنهاد باز کردن پنجره را میدهد؛ در حالی که دیگری به دنبال مگسکش میگردد، سومی بر گرفتن مگس با دستان خالی تمرکز کرده است.
🔸صاحبخانه پیشنهاد استفاده از اسپری ضد مگس را طرح میکند، اما به محض اقدام، یکی از مهمانان با عذر حساسیت نسبت به بوی آن، منصرفش میکند. بالاخره مگسکُش پیدا میشود، اما مگس بیچاره که متوجه اوضاع شده است، یکسره و وزوزکنان در حال چرخیدن است و از نشستن ممانعت میورزد.
🔸همگان منتظرند تا خستگی بر او چیره شود که همین اتفاق میافتد. به محض نشستن مگس، مگسکُش منجنیقوار شلیک میشود، اما نشانهگیری دقیق نیست؛ مگس که میپرد هیچ، چای داغِ استکانِ روی میز در اثر برخوردِ منجنیق، کُپ میشود و پای مهماندار جوان را کمی میسوزاند...
🔸اکنون چند ساعتی است که شکوه مهمانی، تحت تأثیر یک مگس قرار گرفته است، از آن گفتگوهای دلنشین و نوشیدنیهای گوارا خبری نیست. گرچه مگسی بیش نیست، اما امان مهمانان را بریده است. توجهها را به خودش جلب کرده است. اجازه شکلگیری مهمانی را نمیدهد.
🔸وضعیت امروز جامعه ما، وضعیت همین مگس است. استراتژی مگسی با همین شیوه، در حال جلب توجه است. گرچه ریز و ناتوان است، اما فضای مهمانی را تحت تأثیر قرار داده است. مگس داستان ما با عملیاتهای بسیار کوچک ولو یک نفره، اما خود را زنده نگه داشته، تا فضا را تسخیر کند. هدف او تعطیلی مهمانی یا تلخکردن کام مهمانان است.
✅ مگس ناتوان و زبون است، اما #استراتژی_وزوز را جدی باید گرفت.
#ایذه
#ترور #اغتشاش
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۲۸ آبان ۱۴۰۱
#برای_امروز
📌 کاریکلماتورهای یک نویسنده حوزوی
✍️ محمدجوادمحمودی
1️⃣سکوت خواص؛ گوش عوام را کَر میکند
2️⃣ جان نیروی امنیتی ارزان شود؛
به دست آوردن امنیت گران میشود
3️⃣ هزینه در کوچه رقصیدن شما؛
در خون غلطیدن مردم است!
❗️#امنیت_اتفاقی_نیست
#ادبیات #رسانه
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۲۸ آبان ۱۴۰۱
.
🔸نمره کیروش بیشتر از 20
✍️ علیکردانی، عضو تحریریه مدادالفضلاء در روزنامه همشهری نوشت:
📌سرمربی پرتقالی تیم ملی، قاطعانه و ایرانیوار پاسخ شیطنت را داد؛ اما...
📌نمیتوان نمره خوبی به یحیی داد، چرا که یک مربی فوتبال اگر درس سیاست را نمیداند، درس فوتبال را که میداند و درس فوتبال اینگونه تعریف میشود که...
📌امروز امنیت روانی و مدیران کاربلد، مهمتر از تکنیک و تاکتیک خواهد بود.
📌اما چند سوال ساده از خبرنگار انگلیسی؛ آمریکاییها با حمله به عراق، افغانستان و تولید داعش، هزاران نفر از زنان و کودکان بیگناه را کشتند؛ آیا از سرمربی آمریکا هم درباره حقوق کودکان و زنان سوال میکنید؟!
📌اینکه کیروش در پاسخ خبرنگار به او میگوید؛ «بهتر است به اتفاقهای کشور خودت فکر کنی!» پاسخی بجا و لازم بود و دقیقا همان چیزی است که باید بهدنبال آن باشیم؛ چرا که بهتر است پاسخ این سوال را آنها و شرکای اروپاییشان بدهند. از این رو رهبر انقلاب فرمودند: «یک وقتی چند سال قبل در یک جمع یک نفر از من پرسید که شما در قضیّهی زن در مقابل غرب چه دفاعی دارید؟ من گفتم من دفاع ندارم، من حمله دارم! آنها باید دفاع کنند، آنها باید جواب بدهند. زن را تبدیل به کالا کردند. دفاع؟ من دفاع نمیکنم. ما مدّعی هستیم در قضیّه زن.»
🖇متن کامل در سایت روزنامه همشهری
#اجتماعی
#تیم_ملی
#حقوق_بشر
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
۲۸ آبان ۱۴۰۱