🔅رهبر انقلاب: یک کارشناس معروف آمریکایی گفته ما خواهان ثبات در ایران و عراق و سوریه و لبنان نیستیم، آنوقت یک یاوهگوی آمریکایی میگوید ایران موجب بی ثباتی در منطقه است.
✔️ ما موجب ثبات هستیم و در مقابل بیثباتسازی آمریکا ایستادیم.
🔻سال ۸۸ در اینجا میخواستند آشوب و جنگ داخلی راه بیاندازند، خداوند متعال موفقشان نکرد، سال ۹۹ خداوند متعال به سر خودشان آورد.
#رهبر_انقلاب
#آمریکا #فتنه_88
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
✍ درباره توئیت آقای رسول جعفریان
بعد از رحلت حضرت آیت الله مصباح یزدی، آقای جعفریان در حساب کاربری خود در توئیتر مطلب ذیل را منتشر کرد:
(آیت الله مصباح که حق استادی بر بنده داشت به رحمت خدا رفت. از چهل و چند سالگی دغدغه اش شریعتی و بعدها سروش بود.شگفت آنکه خودش فیلسوف بود یعنی به تفسیری از دین باور داشت که بسیاری از علمای اسلامی آنرا انحراف از نوع بدخیم آن میدانستند و دغدغه آنرا داشتند.چه راه حلی وجود دارد؟)
⭕ مطلب فوق از کسی صادر شده است که در زمینه تاریخ معاصر قلم زده است.
ایکاش ایشان قبل از نوشتن این توئیت، قدری تامل و دقت نظر داشتند تا متهم به خروج از جاده انصاف و تقوا نشوند.
⭕⭕ برای آنکه درباره آنچه آیت الله مصباح با آن مبارزه میکرد و نیز درباره ارتباط مشرب فلسفی او با سخنان و آثارش قضاوت کنیم باید نکات ذیل را در نظر بگیریم.
🔷 یکم. مبارزه با یک یاچند فرد با مبارزه با یک یا چند جریان فرق دارد.
در مبارزه بافرد انگیزه های انتقام جویی یا حسادت یا تحقیر و... وجود دارد.
لکن در مبارزه با جریان التقاطی و انحرافی، مبارزه کننده باید دوراندیشی، همت بلند،وسعت نظر و از همه مهمتر رفعت علمی و هوش وافر داشته باشد.
در اوایل انقلاب مناظرات ایشان به نمایندگی از حوزه علمیه که یک تنه به مصاف با جریانات مختلف التقاطی و انحرافی میرفتند، از صداوسیما پخش شد.
مناظره با فدائیان خلق،مجاهدین خلق(منافقین) جنبش حبیب الله پیمان، حزب توده و... مبارزه با جریان است نه فرد.
همچنین مبارزه و مناظره علمی ایشان در سالهای 76تا84 با جریانی که در دهها نشریه زنجیره ای، صریحا دین را افیون ملتها معرفی میکرد و قیام سیدالشهدا را جنگی قبیلگی میان بنی امیه و بنی هاشم معرفی میکرد و وحی را تجربه ای خطاپذیر از پیامبر مکرم اسلام معرفی میکرد و عصمت انبیا و اهل بیت و نیز احکام قطعی اسلام را زیر سوال میبرد، مبارزه با جریان است نه شخص.
جفای بزرگی در حق استاد بزرگ حوزه علمیه آیت الله مصباح است که گفته شود دغدغه او دکتر شریعتی و سروش بود ( اگرچه بین شریعتی و سروش فرق بسیاری است)
او که شهر به شهر، دانشگاه به دانشگاه، حوزه به حوزه میرفت و باجوانان و فرهیختگان، ساعتها گفتگوی علمی صمیمانه داشت.
آنچه علامه مصباح پیگیری میکرد،تبیین اصول عقایدی اسلام و تولید و بسط علم دینی و علوم انسانی اسلامی و بالطبع تبیین انحرافات عمیق جریان التقاط و انحراف و دین ستیز و غربگرا بود.
آنهم در شرایطی که تفکر مارکسیسم در دانشگاههای قبل انقلاب و بدو آن و تفکر لیبرال دموکراسی در دوره به اصطلاح اصلاحات در دانشگاهها جولان میداد.
به حق میتوان گفت اگر نبود فعالیتهای علمی مجاهدانه شهید مطهری و علامه طباطبایی و آیت الله مصباح،امروز دانشگاههای ایران به مرکز جذب و توسعه جریانات دین ستیز یا التقاطی و انحرافی مبدل شده بود.
👈 خواندن بیشتر 👉
#عمار_انقلاب
#علامه_مصباح_یزدی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴شهدای هواپیمای اوکراینی
رهبر معظم انقلاب در سخنرانی نوزده دی مسافران #هواپیمای_اوکراینی را «شهید» نامیدند. برخی نیز این تعبیر را از دیدگاه جاهلانه یا مغرضانه خود مورد تعریض و کنایه قرار دادند. این قلم معتقد است با اندکی دقت نظر به راحتی میتوان دریافت که اطلاق عنوان #شهید به این مسافران نه فقط دور از ذهن نیست بلکه به درستی و با نگاه فقیهانه و دقیق انتخاب شده و جایی برای تشکیک در بکار بردن لفظ «شهید» برای این مسافران وجود ندارد.
🔸در روایت داریم که « اذا جاء الموت طالب العلم و هو علی هذه الحال مات شهیدا» . از آنجا که اکثر قریب به اتفاق افراد حاضر در آن هواپیما، برای کسب علم در حال سفر بودند،به صراحت و به سادگی این روایت شامل این مورد میشود و حکم به شهادت این افراد دور از ذهن نمیباشد.
🔸مناط موجود در مسأله #حفظ_نظام در ما نحن فیه جاریست. چرا که در شرایط جنگی، با شهادت حاج قاسم طبل اعلان جنگ توسط آمریکاییها به صدا درآمد و این به معنای شروع جنگ بود؛ نظام اسلامی موظف به اقدامی پیشگیرانه و بازدارنده برای عدم تکرار این اتفاق و کشته نشدن تعداد بیشتری از نفوس محترمه بود. در چنین #شرایط_جنگی احتمال اصابت موشک به مناطق حساس تهران که موجب تلفات بیشتر بود بسیار بالا پیش بینی میشد. حفظ این نظام (که موجب جلوگیری از تلفات سنگین تر هست) گاهی در جبهه جنگ است و گاهی در غیر آن. اینگونه نیست که شهادت در راه حفظ نظام فقط با کشته شدن #مباشری به دست #اعداء معنا داشته باشد.
این به معنای توجیه و تطهیر این #اشتباه_بزرگ و #خطای_انسانی نیست بلکه با #پیچیدهتر_شدن_روشهای_دشمنی و جنگهای نیابتی و استفاده از سیستمهای هک و... به نظر نباید حفظ نظام را صرفا در منطقه جنگی و کشته شدن به صورت #مستقیم و #مباشرتا توسط دشمن تصور کرد.
🔹البته در این مساله چه بسا بتوان گفت #سبب_اقوی_از_مباشر در میان بوده و سبب اصلیِ این اتفاق همان شرایط جنگی موجود در آن برهه بوده باشد. آمریکا با اعلان جنگ و شیطنتهای بی دریغش در منطقه این فضا را به وجود آورده بود که در آن لحظه آن شخصِ مباشر، اشتباها آن هواپیما را یک جسم خطرناک تشخیص داد.
@bahaneee
#رهبر_انقلاب
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#خبر_خوب_ما
📙 کتاب «عمویم سلیمانی» به زبان اسپانیایی در کشور کلمبیا منتشر شد.. این کتاب در کمتر از دو هفته به سومین چاپ در منطقه آمریکای لاتین رسیده است.
#حاج_قاسم
#تبلیغ_بین_المللی
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
🔴 قصهیخون
برای اولین بار در مسجد گوهرشاد قدم میزنم، مسجدی که از آغاز، فلسفهی وجودی تاحال و هوای کنونیاش همه بوی معنویت میدهد و نور، همه تجلی عزت است و انسانیت.
نزدیک صدسال پیش اینجا، جماعتی از مردها و زنها به جرم پایمردی پای دین و به جرم چیزی که این روزها، سرش کشمکش است، به گلوله بسته شدهاند و در خون تپیده اند.
آری! اینجا پر از خون شده وجماعتی به خون غلطیده اند تا امروز امثال مسیح، خانههای میلیارد دلاری در آمریکا بگیرند و برای دختران من و شما، نه مشق بیحجابی که مشق بیحیایی کنند و برای مردانمان مشق بیغیرتی.
راستی جواب آن خونها، جواب دخترکان یتیمشدهی مادران روبند زده وبه همان جرم، کشته شده را چه خواهیم داد؟
کاش حجاب فقط چادر پوشیدن بود شاید اینطور گرگها برایش نقشه دریدن نمی کشیدند...
اما حجاب، تنها گلبرگی ازگل چهلبرگ عفاف است از عفت در نگاه و وقار و سخن و راه رفتن.
و این یعنی از چادر به سرها هم سوال میشود.
و امان از خونهایی که بر زمین به ناحق ریخته شده و زیر دست و پای بیحجابی ما، لگدمال میشود.
و امان از یوم نبأ عظیم.
✍ باران نجاتی
#مسجد_گوهرشاد
#حجاب #عفاف
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💠 مادری
به تازگی با یکی از اقوام که تازه مادر شده صحبت میکردم. کارمند اداره دولتی بود و عاشق شغلش. چند ماه مرخصی زایمانش رو به اتمام بود و کمکم میخواست به کار برگردد. از او پرسیدم: «حالا خداوکیلی کار بیرون بهتره یا خونه؟» یقین داشتم محکم میگوید کار بیرون اما در کمال ناباوری گفت: «حتما کار خونه» با تعجب پرسیدم: «جدی میگی؟» گفت: «معلومه. کار خونه خیلی آرامشبخشه. خسته میشم ولی لذت میبرم.» گفتم: «مثلا چیش لذتبخشه؟» جواب داد: «همین که با حوصله میپزم و همسرم با اشتیاق میخوره. همین که با علاقه بیشتری خونه رو تمیز میکنم و همسرم کیف میکنه. همین که وقت بیشتری واسه همسرم میذارم و محبت بینمون بیشتر شده. همه اینها حالم رو خوب میکنه و سر کیفم میاره.» زیر لب گفتم: «بیخود نیست میگن جهاد زن خوب شوهرداری کردنه.» پرسید: «چیزی گفتی؟» دستپاچه جواب دادم: «نه ... هیچ چی ... ایشالا قدم نورسیده مبارک باشه!»
✍ علی بهاری
#خانواده
#همسرداری
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📕 کتاب #کشتی_پهلو_گرفته را بخوانیم(۱)
✍️ استاد سیدمهدی شجاعی
🔻فاطمه جان بیا! بیا که سخت در اشتیاق دیدار تو می سوزم، بیا، بیا که دنیا جای تو نیست و بهشتِ بیتو، بهشت نیست.
🔻راستی! به اسماء بگو: آن کافور که از بهشت برایم آمده بود و ثلث آن را خود به هنگام وفات خویش به کار گرفتم و دوثلث دیگر آن را برای تو و علی گذاشتم، بیاورد.
🔻به آن کافور بهشتی حنوط کن دخترم که ولادت تو بهشتی است و وفات تو نیز بهشتی است.
#شهادت_حضرت_زهرا
#فاطمیه #حضرت_فاطمه
#کانون_فرهنگی_یاس_نبی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
20.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️یک بیطرف نسبی؟!
🔸مروری بر گفتگوی سیدیاسرتقوی با فرید مدرسی
@saraeer
پ.ن: کانال «نویسندگان حوزوی» بر این باور است که روزنامهنگاری حوزوی به شدت از سوی حوزه انقلابی و حوزه سنتی جدی گرفته نشده است.
این گونه گفتوگوها را مبارک میدانیم؛ چرا که آن کاستیها را برملا میکند.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
⚡️آشپززادهای در برابر مفتخواران ايران
«در ميان همه رجال اخير مشرق زمين و زمامداران و بزرگان ايران كه نامشان در تاريخ جديد ثبت است، ميرزا تقی خان امير نظام
بی همتاست. ديوجانس یونانی در روز روشن در پی او می گشت. به حقيقت سزاوار است كه به عنوان اشرف مخلوقات به شمار آيد. بزرگوار مردی بود. اگر ميرزا تقی خان ميماند و انديشههای خود را به انجام می رساند، بدون ترديد در زمره كسانی شمرده می شد كه به باور برخی از سوی خدا، به رسالت تاريخی برگزيده شدهاند!»
این جملات رابرت واتسون، نويسنده مشهور انگليسی است درباره شخصیت والاامیر و صدراعظمی که بزرگ زاده و آقا زاده نبود، بلکه آشپززاده ای بود از روستای هزاوه ی فراهان.
درست در يکصد و هفتاد سال پیش، ميرزا تقی خان فراهانی ملقب به امير کبير، در ۲۰ ديماه به نیشتر خیانت و حماقت خواص و تیغ استبداد و نخوت قجری، به شهادت رسید.
شهادتی که رگ حیات و عزت ایران را تا سال های سال قطع کرده و کمر ایران را شکست.
اما شگفت آور این است، آشپززاده باشی و امير شوی؟ عجيب است؛ اما شدنی، چرا که ميرزا تقی خواست و شد.
پسر مشهدی قربان هزاوهای فراهانی بود؛ آشپز مخصوص ميرزا عيسی معروف به قائم مقام فراهانی.
زمانه، زمانه رشد و پيشرفت سریع جهان بود. درست همزمان با به ثمر رسيدن جهش علمی فكری غرب و هم دوران با بزرگانی چون نيچه، اديسون، ولتر، روسو، ماركس، هگل، كانت و البته بيسمارك.
نخست کارگر آشپزخانه صدر اعظم قاجار بود. سينی غذا براي فرزندان قائم مقام می برد. گاهی می شد که آقازادگان صدر اعظم در کلاس درس بودند، می ايستاد تا درس تمام شود، آنگاه غذا را در برابرشان می گذاشت. آن روز قائم مقام فرزندانش را می آزمود، هرچه پرسيد، آقازادهها در ماندند و ميرزا تقی پاسخ داد. قائم مقام آنجا بود که فهميد فرزند آشپز باشیِ خانهاش، چه گوهر گرانمايهای است. و چنين گفت: «حقيقت من به كربلايی قربان حسد بردم و بر پسرش [ميرزا تقی] ميترسم. اين پسر خيلی ترقيات دارد و قوانين بزرگ به روزگار می گذارد.»
تصورش را بکنيد، فرزند آشپزباشی خانه صدر اعظم قاجار لياقتی داشت که هيچ بزرگزاده و شاهزاده و دربارزاده و حرم پرورده و آقازادهای به گرد پای او هم نمی رسد.
پا برهنه رنج ديدهای که نه در پر قو خوابيده و نه آنکه چشمه بيت المال در جيب پدرش ميجوشد، اما به اندازه يک فوج آقازاده می فهمد.
👈 خواندن بیشتر 👉
✍️ حسن طاهری
#امیرکبیر
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#بلوغ_یاری ▫️شعور شیعی
ما را عواطف مدیریت نمی کند.
ما به خاطر خدا و به خاطر اسلام برخاسته ایم.
چشمان ما باز است. داریم می بینیم که آرایش دشمنیهای طاغوت و دشمنان بشریت نسبت به این انقلاب و سرداران آن چگونه بوده است و اکنون چگونه گشته است.
داریم می شنویم که چه ایده ها و طرحهایی برای تعالی جامعۀ بشری و ایران اسلامی مطرح شده است و اکنون مطرح می شود.
داریم می سنجیم که کدام طرحها از دل توحید برخاسته است، به وضوح قرآنی و جامع نگر است، در حال و هوای شرافتهای انسانی است، از روی آگاهی و اشراف چند بعدی است، دلیرانه و عاقلانه است و متکی به تجربیات یکی دو قرن اخیر است.
اگر از بازیهای آکادمیک و هیجانات سیاسی و تعصبهای باندی فاصله بگیریم، خیلی مخفی نیست که ثمرات نگاههای طوائف مختلف و صاحبان ایده های وطنی و بیرون از ایران اسلامی چه شده است.
داریم می بینیم که چطور صاحبان ایده چون برگ پاییز به پای طاغوت می ریزند و با سبعیّت آنها لگدمال می شوند یا در طرح طاغوت می افتند و با صد صدا دُم طاغوت را گرفته اند و گویا مست «نخوتهای نخبگی» گمان می برند که به وصلت بزرگان(؟) در آمده اند.
👈 خواندن بیشتر 👉
✍ محمدرضا فلاح
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#با_مشارکت_گروه_نویسندگان_حوزوی
📣 جشنواره ادبی ـ رسانهای حضرت ابوطالب(ع)» برگزار میشود
🔸«همایش بین المللی حضرت ابوطالب(ع)؛ حامی پیامبر اعظم(ص)» با همکاری «گروه نویسندگان حوزوی» در نظر دارد، جشنواره ادبی ـ رسانهای این همایش را برگزار کند؛ از این رو نخبگان عرصه ادبیات و نویسندگان رسانهای میتوانند، آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.
🔸دبیرخانه جشنواره ادبی ـ رسانهای حضرت ابوطالب(ع) در سه بخش «شعر»، «نثر ادبی» و «نگارش رسانهای» آماده دریافت آثار است.
✔️شعر در قالب: کلاسیک و نو
✔️نثر ادبی در قالب: دلنوشته و مینیمال
✔️نثر رسانهای در قالب: یادداشت و گزارش
🔗اخبار تکمیلی به زودی در «کانال نویسندگان حوزوی» منتشر میشود.
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
🔶 همزمان با آغاز سال جدید میلادی دومین شماره مجله کودکانه و اسپانیایی گام اول طی روزهای آینده منتشر می شود...
www.revistaprimerpaso.com
#تبلیغ_بین_الملل
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN