*بیانیه وزارت اطلاعات درباره حوادث مدارس کشور*
🔹در بیانیه وزرات اطلاعات آمده: مواد سمی در هیچیک از مدارس کشور پخش نشده اما عوامل غیرسمی که موجب ایجاد هراس شدهاند، بهطور سهوی یا تعمدی در برخی از محیطهای گزارش شده استعمال شده است.
🔹درخصوص عوامل انسانی، افراد متعددی که متهم به کاربست مواد فوقالذکر بودند شناسایی، احضار یا بازداشت شدند و به تناسب تخلفات یا جرایم خود، مورد تذکر، تشکیل سابقه یا معرفی به مرجع محترم قضایی قرار گرفتند.
🔹قطعاً شبکهی انتشار مواد مسموم کننده در کشور، وجود نداشته اما شبکههای متعدد در فضای مجازی (از داخل یا خارج از کشور) به تولید و انتشار شایعات، دامن زدن به مدرسههراسی، تلاش برای تعطیلی مدارس، به اعتراض کشاندن اولیاء دانشآموزان، متهمسازی تعمدی نظام جمهوری اسلامی و افراد و جریانات معتقد به نظام، به تعداد قابل توجهی ردیابی و شناسایی شدند که جملگی آنها تحت تعقیب قرار گرفته یا خواهند گرفت.
🔹ایفای نقش دشمن در دامنزدن به غائله، کاملاً محرز و انکارناپذیر است. اعم از افراد، کانونها، گروهکها و حسابهای کاربری و رسانههای جریان مسلط رسانهیی غربی (بهویژه فارسی زبانها) که در چند ماه گذشته این موضوع را هدف و سوژهی اصلی خویش قرار داده بودند.
🔹با توجه به مجموعه آثار منفی و مخربِ موضوع مسمومیتهای ادعایی بر جامعه بهویژه بر دانشآموزان و نونهالان کشور و اولیاء محترم آنها و بر درس و تحصیل و تلاشهای علمی کشور، ارادهی قطعی نظام بر برخورد جدی و بدون اغماض با عوامل دامن زننده به آن میباشد.
*تکمیلی| وزارت اطلاعات: تمارض دانشآموزان در ماجرای مدارس اثبات شد*
🔹از نکات بسیار مهم اینکه در بیشتر موارد، ادعای بدحالی مختص دانشآموزان بوده و نمونههای بسیار انگشتشماری از اعلام مسمومیت در کادر آموزشی یا عوامل خدماتی مدارس گزارش شده است.
🔹«تمارض» یکی از عواملِ اثباتشده به تعداد قابلتوجه بوده است. در بررسی انگیزههای تمارض، ۳ انگیزۀ بازیگوشی، فرار از درس و امتحان، و در موارد اندکی ایجاد التهاب و اغتشاش دخیل بوده است.
🔹نقش عاملِ هراسِ جمعی در بسیاری از حوادث مدارس انکارناپذیر است.
@Farsna
📲 فضائلی، عضو دفتر حفظونشر آثار رهبر انقلاب: آیتالله خامنهای تجسس در امور شخصی و خصوصی دیگران در فضای مجازی و حقیقی را جایز نمیدانند
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️تَبَرُّج در اسلام به معنای جلوهگری آمدهاست؛ بدینگونه که زن خود را از بالای برج، متبرّج میسازد.زنان عرب جاهلی عادت داشتند از درون خانه و در برابر پنجرهها و درها اندام برهنهٔ خود را برای رهگذران جلوهگر سازند
☀️تَبَرُّج خودنمایی و آشکار کردن زینتهای زنانه در انظار عمومی است. این واژه قرآنی از آیه ۳۳ سوره احزاب خطاب به همسران پیامبر(ص) برگرفته شده است؛ اما در تفاسیر، همه زنان را مشمول این حکم دانستهاند. تبرج دراسلام حرام است و بر اساس شواهد قرآنی منحصر در زنان نیست.
☀️امام خامنه ای:در اسلام، تبرّج ممنوع است. تبرّج، یعنی همان خودنمایی زنان در مقابل مردان، برای جذب و فتنهانگیزی. این، یک نوع فتنه است و خیلی اشکالات دارد. اشکالش فقط این نیست که این دخترجوان، یا این پسر جوان به گناه میافتند - این اوّلیش است؛ شاید بتوانم بگویم کوچکترینش است - دنبالهاش به خانوادهها میرسد. اساساً آنگونه رابطه بیقید و شرط و بیقید و بند، برای بنای خانواده سمِّ مهلک است؛ چون خانواده با عشق زنده است. اصلاً بنای خانواده با عشق است. اگر این عشق - عشق به زیبایی، عشق به جنس مخالف - در صد جای دیگر تأمین شد، دیگر آن پشتوانه قوی ای که استحکام خانواده باید داشته باشد، از بین خواهد رفت و خانوادهها متزلزل میشود
☀️در آخرزمان تیرج و خودنمایی، به جایی میرسد که، مردان آنقدر بی غیرت و بی تعصب بر روی ناموس خود می شوند که 👈 حاضر می شوند زنان، دختران و ناموس خود را بی حجاب و با آرایش های اغوا کننده، بیاورند در خیابانها و به مردم نشان بدهند، و به تعبیری دیگر تعارف بزنند
#جاهلت_مدرن
#بی_غیرتی
ارادتمند #ناصرکاوه
☀️بدانید آنانیکه خیابانهای شهر را با شعار زن زندگی آزادی به آتش کشیدند اصلا درکی از مشکل معیشت و نداری ندارند
.. *امیرالمومنین علی ع فرمود:*
*روزی من و فاطمه به محضر پیامبر صل الله و علیه و آله رسیدیم، ایشان را گریان و محزون دیدیم، سئوال کردیم یا رسول الله چرا محزون و گریانید؟! فرمود: در سفر معراج زنانی از امتم را در عذابی وحشتناک دیدم.*
*مشاهده و یادآوری آن صحنه برایم ناگوار و متأثر کننده است؛ زنی را دیدم که به موهایش آویزان شده بود و مغز سرش می جوشید؛ جرم او این بود که در دنیا موهای سرش را از نامحرمان نمی پوشانید.*
*زنی دیگر گوشت بدن خود را می خورد و دیگری بدن خود را با قیچی های آتشین قطعه قطعه می نمود، جرم آنها این بود که در برابر نامحرمان آرایش کرده و زینت خود را برای نامحرمان آشکار نموده و به جلوه گری می پرداختند و…*
*منع: بحار الانوار*
*سند روایت که در کتاب عیون اخبار الرضاع شیخ صدوق، متوفای ۳۸۱ق آورده شده، بدین شرح است: علی بن عبدالله ورّاق، محمد بن أبی عبدالله کوفی، سهل بن زیاد آدمی، عبدالعظیم بن عبدالله حسنی، محمد بن علی، رضا، موسى بن جعفر، جعفر بن محمد، محمد بن علی، عن أبیه علی بن الحسین، و...
☀️خبرگزاری فارس | انواع تبرج زنانه
https://www.farsnews.ir/news/13940604000009/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%AA%D8%A8%D8%B1%D8%AC-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%87
#تبرج!؟
☀️امام خامنه ای:👇
توجّه به اینکه نوگرایی یکی از ویژگیهای انسان به شمار میرود و نوعاً در مسائلی از قبیل آرایش و پوشش خودنمایی میکند، نظر جنابعالی در مورد نحوه برخورد با اینها چیست؟ دستگاه های دولتی چه کارهایی تاکنون انجام دادهاند؟ آیا موفّق بودهاند یا نه؟
در پاسخ شما، آن چیزی که حالا میتوانم عرض کنم، این است که اصل گرایش به زیبایی و زیباسازی و زیبادوستی، یک امر فطری است. البته این شاید با مقوله نوگرایی مقداری تفاوت کند. نوگرایی امر عامتری است. این مسأله آرایش و لباس و چیزهایی که شما گفتید، مقوله خاصی است که انسان - بخصوص جوان - از زیبایی و زیباسازی خوشش میآید و دلش میخواهد که خودش هم زیبا باشد. این عیبی هم ندارد؛ یک امر طبیعی و قهری است؛ در اسلام هم منع نشده است. آن چیزی که منع شده، فتنه و فساد است.
☀️این زیبایی و زیباسازی، بایستی موجب این نشود که در جامعه انحطاط و فساد به وجود آید؛ یعنی ابتذال اخلاقی نباید به وجود آید. چگونه؟ راه هایش مشخّص است. اگر ارتباط بیقید و شرط و بی بندوباری در روابط زن و مرد وجود داشته باشد، این موجب فساد خواهد شد. اگر به صورت افراطی به شکل مُدپرستی درآید، این به فساد خواهد انجامید. اگر این مقوله زیباسازی و رسیدن به سر و وضع و لباس و امثال اینها، مشغله اصلی زندگی شود، انحراف و انحطاط است؛ مثل اینکه در دوره طاغوت، آن خانمهای اعیان و اشراف، پشت میز آرایش می نشستند. فکر میکنید چند ساعت می نشستند؟ شش ساعت! این واقعیت دارد و ما خبرهای دقیق داشتیم که شش ساعت می نشستند! یک انسان، این مدّت برای آرایش صرفِ وقت کند که میخواهد مثلاً به عروسی برود و موی سرش را، یا صورتش را این طوری درست کند! اگر کار به این شکل درآید، انحراف و انحطاط است؛ اما فی نفسه، رسیدن به سر و وضع و لباس، بدون اینکه در آن خودنمایی و تبرّج باشد، عیبی ندارد.
☀️در اسلام، تبرّج ممنوع است. تبرّج، یعنی همان خودنمایی زنان در مقابل مردان، برای جذب و فتنهانگیزی. این، یک نوع فتنه است و خیلی اشکالات دارد. اشکالش فقط این نیست که این دختر جوان، یا این پسر جوان به گناه میافتند - این اوّلیش است؛ شاید بتوانم بگویم کوچکترینش است - دنبالهاش به خانوادهها میرسد. اساساً آنگونه رابطه بیقید و شرط و بیقید و بند، برای بنای خانواده سمِّ مهلک است؛ چون خانواده با عشق زنده است. اصلاً بنای خانواده با عشق است. اگر این عشق - عشق به زیبایی، عشق به جنس مخالف - در صد جای دیگر تأمین شد، دیگر آن پشتوانه قویای که استحکام خانواده باید داشته باشد، از بین خواهد رفت و خانوادهها متزلزل می شود و به همین وضعی درمیآید که امروز متأسّفانه در کشورهای غربی هست؛ بخصوص در کشورهای اروپای شمالی و امریکا.
☀️اخیراً امریکایی ها بهشدّت دچار این مشکلند. خانوادهها متلاشی میشوند و این مصیبت بزرگی شده است. این مصیبت هم در درجه اوّل، ضررش به خود خانمها برمیگردد. البته مردان هم بسیار سختی ها می کشند؛ اما بیشتر به زنان میرسد؛ بعد هم به آن نسلی که متولّد میشود. این نسل بزهکار و تبهکار موجود دنیا و امریکا را می بینید؟ اینها همهاش از آنجا شروع می شود؛ یعنی مقدّمه و کلید شرّی است که دنبالش همینطور پی درپی شرور میآید!
☀️در اسلام، به مسأله زیبایی اهمیت داده شده است. زیاد شنیدهایم که : «انّ الله جمیل و یحبّ الجمال» (۴)؛ خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد. در خصوص رسیدن به سر و وضع، روایات زیادی در کتب حدیثی ما هست. در کتاب «نکاح» مفصّل بحث میشود که مرد و زن بایستی به خودشان برسند. بعضی خیال می کنند که مثلاً مردان باید موی سرشان را بتراشند؛ نه. در شرع، برای جوانان مستحبّ است که موی سر بگذارند. در روایت هست که «الشَعر الحسن من کرامة الله فأکرموه» (۵)؛ موی زیبا، جزو کرامتهای الهی است؛ آن را گرامی بدارید. یا مثلاً روایت دارد که پیامبر اکرم وقتی میخواستند نزد دوستان شان بروند، به ظرف آب نگاه میکردند و سر و وضع خود را مرتّب می کردند(۶). آن زمان که آینه به این شکلی که حالا هست و فراوان هم هست، نبود. جامعه مدینه هم که فقیر بود. پیامبر ظرف آبی داشتند، که وقتی می خواستند نزد دوستان شان بروند، از آن به جای آینه استفاده می کردند. این، نشاندهنده آن است که سر و وضع مرتّب، لباس خوب و گرایش به زیبایی، امر مطلوبی در شرع اسلام است؛ منتها آن چیزی که بد و مضرّ است، آن است که این وسیلهای برای فتنه و فساد و تبرّج شود. همانطور که گفتم، ضررهایش تا خانواده و نسل بعد هم میرسد.۱۳۷۷/۰۲/۰۷
بیانات در دیدار جمعی از جوانان
#حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 «تمام احزاب جمع شدن برای نابودی انقلاب»
تحلیل جایگاه جهانی جمهوری اسلامی ایران در کلام شهید شفیع زاده - بهمن ۱۳۶۳
🔹️ این فیلم کوتاه بریده شده از دومین سمینارسراسری فرماندهان،گروه ها،توپخانه لشگرها و تیپ های مستقل در سمیناری با نام شهید حسن غازی در بهمن ماه ۱۳۶۳ است.
◇ شهید حسن شفیع زاده در این سمینار به جایگاه جهانی جمهوری اسلامی ایران و تحلیل های منطقه ای در اوج دفاع مقدس پرداخته شده است.
◇ #شهید_حسن_غازی که این سمینار به نام ایشان است در دانشکده پزشکی دانشگاه اصفهان داروسازی قبول شد، عضو تیم فوتبال سپاهان بود و به تیم ملی هم راه پیدا کرده بود.
◇ اما با شروع غائله کردستان هم دانشگاه و هم تیم ملی را رها کرد و در کردستان حضور پیدا کرد.
◇ در ۱۱ اسفندماه ۱۳۶۲ در عملیات خیبر در خط مقدم محاصره شده طلائیه هدف تیر مستقیم تانک دشمن قرار گرفته و پیکر شهید غازی در طلائیه ماند و زیر آب رفت و دیگر بازنگشت...
🌷سردار شهید حسن شفیع زاده پس از عملیات طریق القدس و شکست حصر آبادان، به فرماندهی ستاد تیپ کربلا منصوب شد و در عملیات فتح المبین نیز در قامت معاون تیپ المهدی(عج) به ایفای نقش پرداخت. راه اندازی توپخانه سپاه خود افتخار دیگری است که در دفترچه اعمال پرتلاش او ثبت شده است که مجالی دیگر می طلبد.
شهید شفیع زاده ضمن شرکت در کلیه صحنه های عملیاتی، مسئولیت فرماندهی توپخانه و طرح ریزی و هدایت آتش پشتیبانی را در قرارگاه های مختلف به عهده داشت و آخرین مسئولیت ایشان فرماندهی توپخانه نیروی زمینی سپاه و قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) بود.
عشق خدمتگزاری به آستان شهید پرور حضرت اباعبدالله(ع)
در مرداد ماه سال ۱۳۳۶ در یک خانواده مذهبی در شهرستان تبریز متولد گردید و تحت تربیت پدر و مادری مؤمن، متدین و مقلد امام پرورش یافت. از همان کودکی در مجالس دینی از جمله برنامه های سوگواری امام حسین(ع) حضور داشت و عشق خدمتگزاری به آستان شهید پرور حضرت اباعبدالله(ع) در عمق وجودش ریشه دوانید. سادگی، بی آلایشی و گذشت او در سنین کودکی زبانزد همه بود.
شهید شفیع زاده فردی صبور، متواضع، گشاده رو و بشاش بود. در تمام امور، ایثار و گذشت بسیاری از خود نشان می داد و در هر کاری که پیش می آمد ابتدا خود پیش قدم می گردید. به هنگام عملیات و در زمانی که آتش دشمن در خط مقدم شدت پیدا می کرد، در خط اول حضور می یافت و آخرین وضعیت منطقه را برای برنامه ریزی صحیح و هدایت دقیق آتش، بررسی می کرد. در تصمیم گیری ها از نظرات دیگران سود می جست و در برخوردها و قضاوت، عدالت را رعایت می کرد. در روابط اجتماعی، با دیگران رفتاری پخته و پسندیده داشت و در هر محیطی که حضور پیدا می کرد همگان را تحت تأثیر قرار می داد.
از تشریفات و تجملات به شدت دوری می جست
شهید شفیع زاده در انجام واجبات و ترک محرمات کوشا بود. به مستحبات اهمیت می داد. اهل نماز شب بود. کم سخن می گفت و با کردارش دیگران را به عمل صالح دعوت می کرد. از تشریفات و تجملات به شدت دوری می جست و سادگی و بی آلایشی را مشی خود قرار داده بود. در ایام پیروزی انقلاب اسلامی شب و روز نمی شناخت و بعد از آن، در طول جنگ تحمیلی، مخلصانه انجام وظیفه می نمود و هرگز راحت در بستر نخفت.
شهید حاج قاسم سلیمانی از شهید شفیع زاده روایت می کند
سردار دلها در باره شهید حسن شفیع زاده، فرمانده توپخانه سپاه گفته است : در مورد برخورد شهید شفیع زاده با من در جلسات عرض کنم، من با شهید شفیع زاده خیلی رفیق بودم و رفاقتی که با شهید شفیع زاده داشتم از بچه های دیگر بیشتر بود، ما معمولاً در جلسات کنار هم می نشستیم و با هم دیگر بیشتر شوخی می کردیم.
حاج قاسم در میان خاطراتش از دوستان شهیدش، به خاطره ای از شهید حسن شفیع زاده، اشاره کرده که حدود یک ساعت قبل از شهادت حسن اتفاق افتاده است.
یادم است، در کربلای ۱۰ به همراه برادر عزیزمان سردار اسدی رفته بودیم برای تثبیت خط. چون شب گذشته عملیات بود، رفتیم به بچه ها سر بزنیم، یکی از بچه های بسیجی موجی شده بود، به حالت تعرضی به ما چیزهایی گفت ،بین رزمنده ها ما همیشه من باب شوخی چیزهایی داشتیم، ایشان هم منتظر این نکته ها بود و جواب می داد، شروع کردم به صحبت و شوخی کردن.
در یک جلسه ای تقریباً عملیات را در قالب یک فیلم آوردیم، وقتی که رسیدیم به موزیک، معمولاً در فیلم به ترتیب گفته می شود کارگردان چه کسی است، بازیگران و… بازیگران را خودمان معرفی کردیم، وقتی که رسیدیم به موزیک متن، گفتیم موزیک متن شفیعزاده. خدا رحمت کند، ۱۰ دقیقه حسن می خندید و می گفت بار دیگر بگو و شاید کمتر از یک ساعت قبل از شهادتش بود. بعد ایشان از همان جا بلند شد و برای سر زدن به منطقه عملیاتی رفت پیش آقای محتاج که در ارتفاع قرارگاه تاکتیکی بود که همان جا توسط اصابت گلوله توپ به خودرویش شهید شد.
فعالیت های دوران انقلاب
او با شور وصف ناپذیری در روزهای سرنوشت ساز ۲۱ و ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷ تلاش می کرد و برای به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی از هیچ کوششی فروگذار نبود. هنگامی که در اوج پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی درب پادگان ها بر روی مردم باز شد به همراه تعدادی از جوانان و دانشجویان حزب الهی تبریز برای جلوگیری از افتادن سلاح های بیت المال به دست ضد انقلاب، بخشی از سلاح ها را جمع آوری و گروه مسلحی را جهت دستگیری ضد انقلاب و ساواکی ها تشکیل داد.
ورود به سپاه و مقابله با ضد انقلاب
شهید شفیع زاده بعدها به دنبال تشکیل سپاه، به همراه دیگر برادران، اولین هسته های مسلح سپاه را پی ریزی کرد و در سمت مسئول عملیات سپاه تبریز در سرکوبی خوانین و اشرار آذربایجان و حزب منحرف خلق مسلمان نقش فعال داشت.
#اطلاع_رسانی
کرسی تلاوت قرآن کریم ویژه برادران از مبتدی تا پیشرفته
توسط استاد و قاری ممتاز کشوری
آقای محمدرضا برقعی
زمان:دوشنبه ها بعداز نماز مغرب و عشاء مکان:حسینیه امام رضا(ع)
@Ircom_8
#اطلاع_رسانی
کلاس آموزش مداحی
در دوره مقدماتی و تکمیلی زیر نظر مداح اهل بیت
حاج حسین هوشیار
روز های شنبه از ساعت 18
درمجتمع امام رضا علیه السلام
در صورت تمایل به شماره ذیل در ایتا پیام بدهید
09903500210
@ircom_8
لینک گروه آموزش مداحی
https://eitaa.com/joinchat/2097938675C9c192eebb1
*دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب*
🔹در دومین ماه از سال «مهار تورم، رشد تولید» و بهمناسبت هفته کار و کارگر، جمعی از کارگران با رهبر انقلاب دیدار کردند.
رهبر انقلاب: اگر زندگی کارگر ارتقا پیدا کند وضع کشور ارتقا مییابد*
🔹ارزش کارگر ارزش حیات جامعه است. ارزش زندگی مردم است.
🔹در کلام، همه از کارگر تعریف میکنیم ولی تعریف زبانی کافی نیست؛ برای کارگران باید کار کرد. هم مسئول دولتی و هم کارآفرین و سرمایهگذار بدانند که اگر تلاش شد تا زندگی ارتقا پیدا کند، وضع کشور ارتقا پیدا خواهد کرد.
🔹وقتی کارگر دغدغه نداشته باشد، امنیت شغلی و رفاه داشته باشد و زندگیاش راحت بچرخد، کیفیت کار و محصول بالا خواهد رفت.
رهبر انقلاب: جامعه کارگری اعتراض دارد اما با دشمن مرزبندی کرده است*
🔹اعتراضهایی در محیط کارگری وجود داشته، بعضی از این اعتراضات تا جایی که بنده سراغ دارم اعتراضات به جایی بوده: اعتراض تاخیر حقوق و اعتراض به واگذاری غلط، این کمک به نظام و دولت و آگاهکردن نظام است.
🔹هرجا هم در این چنین موارد دستگاههای مسئول دنبال قضیه رفتند، دیدند حق با اینهاست؛ منتهی در همین قضایا جامعهی کارگری با دشمن مرزبندی کردند؛ نگذاشتند دشمن از این اعتراض سوء استفاده کند. حرکت کارگری این است.
*رهبر انقلاب: بسیاری از آسیبهای اجتماعی ناشی از بیکاری است*
🔹رهبر انقلاب: بیکاری منشأ فساد است. خیلی از این فسادها بر اثر بیکاری است. ما چند سال قبل از این، ۳،۴ سال پیش یک حرکتی را با دولت وقت شروع کردیم برای شناخت آسیبهای اجتماعی. بنده حتی خودم در جلسات شرکت میکردم.
🔹آنی که من خودم به نتیجه رسیدم این است که بسیاری از این آسیبها ناشی از بیکاری است. اعتیاد، فساد، دزدی، طلاق و انهدام خانوادهها مربوط به بیکاری است.
🔹آن دستگاههایی که مسئول تولید کارند بدانند که تولید کار، ایجاد کار، ایجاد اشتغال به معنای واقعی کلمه چقدر برای جامعه مهم است و سرمایه گذاری کنند.
🔹بنده ۲۰سال پیش گفتم که با اژدهای ۷سر فساد باید همه جانبه مبارزه کرد. اگر از آن روز دولتهای محترم و مسئولان محترم دنبال میکردند این قضیه را ما امروز وضع بهتری داشتیم.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 *رهبر انقلاب در دیدار کارگران: باید فرهنگ ثروتهای بادآورده در کشور متوقف شود/ درآمد باید با کار ارتباط مستقیم داشته باشد*
ارادتمند: ناصرکاوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 *رهبر انقلاب: اگر مسئولی جرات مقابله با مفسد داخلی را نداشته باشد، جرات مبارزه با زورگوی خارجی را نخواهد داشت*
امید این است که دولت مردمی و مجلس انقلابی مبارزه با اژدهای هفتسر فساد را دنبال کنند.
ارادتمند:ناصرکاوه
📌 باز هم جنایت داعش صفتانه علیه روحانیت
🔹 صبح امروز حوالی ساعت ۷ طلبه ای در خیابان صفائیه قم با ضربات چاقو مجروح می شود!
🔻 طبق مشاهدات عینی: راننده خودرو ابتدا عامدا طلبه را زیر گرفته سپس پیاده شده و با چاقو به این طلبه حمله کرده و طلبه را که توان بلند شدن از زمین نداشته با سه ضربه چاقو در ناحیه گردن و پهلو مجروح می کند. در همین حین ماشین گشت نیروی انتظامی و بسیج از راه می رسد، راننده به سمت مأموران حمله ور شده تا اسلحه را تصاحب کند، اما وقتی نمی تواند کاری از پیش ببرد، با چاقو خود زنی می کند که مأموران دستگیرش می کنند.
📎 پ.ن: این طلبه در بخش فوریتهای پزشکی بستری است و تلاش تیم پزشکی برای درمان وی ادامه دارد.
#نهج_البلاغه
وَ قَالَ (علیه السلام) لِبَعْضِ أَصْحَابِهِ فِي عِلَّةٍ اعْتَلَّهَا:
جَعَلَ اللَّهُ مَا كَانَ [مِنْكَ] مِنْ شَكْوَاكَ حَطّاً لِسَيِّئَاتِكَ، فَإِنَّ الْمَرَضَ لَا أَجْرَ فِيهِ وَ لَكِنَّهُ يَحُطُّ السَّيِّئَاتِ وَ يَحُتُّهَا حَتَّ الْأَوْرَاقِ، وَ إِنَّمَا الْأَجْرُ فِي الْقَوْلِ بِاللِّسَانِ وَ الْعَمَلِ بِالْأَيْدِي وَ الْأَقْدَامِ. وَ إِنَّ اللَّهَ سُبْحَانَهُ يُدْخِلُ بِصِدْقِ النِّيَّةِ وَ السَّرِيرَةِ الصَّالِحَةِ مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ الْجَنَّةََ.
امام(عليه السلام) هنگامى كه يكى از ياران خود را بيمار مى بيند (ضمن احوال پرسى) به او مى فرمايد:
خداوند اين درد و بيمارى تو را سبب ريزش گناهانت قرار داد. زيرا بيمارى پاداشى در آن نيست; ولى گناهان را مى ريزد، همچون ريزش برگ درختان. اجر و پاداش، تنها در گفتار به زبان و عمل با دست و پاست. خداوند سبحان كسانى را از بندگانش كه بخواهد (و لايق بداند)، به موجب صدق نيت و پاكى باطن داخل بهشت مى كند.
(#حکمت_42)
@ircom_8
#طب_سنتی
زیره بهعنوان طعمدهنده در محصولات غذایی-تجاری متنوعی به کار میرود. عرق این گیاه از طریق تقطیر با بخار آب، برای مزهدار کردن نوشیدنیها، دسرها و چاشنیها مصرف میشود و همچنین جزء معطر کرمها، لوسیون ها و عطریات است.
ضد درد، بی حس کننده، ضد کرم، ضد چسبندگی پلاکتها، ضد باکتری، ضد سم، ضد صفرا، ضد باروری، ضد التهاب، ضد اکسیدان، ضد عفونی کننده، ضد اسپاسم، ضد تومور، تقویت کننده قوای جنسی، قابض، ضد نفخ، ضد احتقان، معرق، هضمکننده غذا، ادرار آور، شیرافزا، دارای خاصیت استروژنی، قارچکش، لاروکش، فتودرماتیت، محرک، تقویت کننده معده، تقویت کننده رحم و التیام دهنده زخم.
@ircom_8
#حدیث_روز
امام علی علیه السلام :
أشَدُّ العَمى مَن عَمِيَ عَن فَضلِنا، و ناصَبَنَا العَداوَةَ بِلا ذَنبٍ سَبَقَ إلَيهِ مِنّا، إلّا أنّا دَعَونا إلَى الحَقِّ و دَعاهُ مَن سِوانا إلَى الفِتنَةِ وَ الدُّنيا .
كورترينِ مردم، كسى است كه از ديدن برترى ما، كور باشد و بدون آن كه گناهى در حقّ او كرده باشيم، با ما دشمنى ورزد. تنها گناهمان اين است كه ما او را به حق، دعوت كردهايم، در حالى كه ديگران، او را به سوى فتنه و دنيا، فرا خواندهاند.
الخصال : ص ۶۳۲ ح ۱۰
@ircom_8
#اخبار
♦️۲۷ کشته و مصدوم در واژگونی اتوبوس در قزوین
رئیس مرکز اورژانس قزوین:
🔹واژگونی یک دستگاه اتوبوس در آزادراه قزوین-زنجان، ۲۶ مصدوم و یک کشته برجای گذاشت.
🔹در حال حاضر حال ۵ نفر از مصدومین وخیم گزارش شده است.
🔹۱۲ مصدوم به بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان، ۷ مصدوم به بیمارستان رازی و ۷ مصدوم به بیمارستان شهید رجایی قزوین منتقل شدند.
@ircom_8
#اخبار
♦️هشدار طغیان «روتاویروس» در تهران / علائم و نحوه انتقال بیماری در کودکان
رئیس بیمارستان کودکان علیاصغر (ع) :
🔹در حال حاضر با طغیان اپیدمی از طریق ویروسی به نام روتاویروس در تهران مواجهیم.
🔹مهمترین علامت این ویروس اسهال و استفراغ است. البته این ویروس در همه سنین دیده میشود، اما در کودکان بسیار شایعتر است.
🔹خانوادهها در صورت مشاهدهی علائم خوددرمانی نکرده و به پزشک مراجعه کنند.
🔹نحوه انتقال این ویروس مانند سایر ویروسهای گوارشی به صورت دهانی و مدفوعی منتقل میشود و مهمترین راه پیشگیری آن هم رعایت بهداشت دست است.
@ircom_8
#کلام_رهبری
پیام تسلیت در پی شهادت حجتالاسلام حاج شیخ عباسعلی سلیمانی
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی شهادت حجتالاسلام عباسعلی سلیمانی را در حادثه سوء قصد به وی تسلیت گفتند.
متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
حادثهی سوء قصد به مرحوم حجتالاسلام آقای حاج شیخ عباسعلی سلیمانی رحمةاللهعلیه را که به شهادت ایشان منتهی شد به خانوادهی گرامی و دوستان و علاقمندان آن مرحوم تسلیت عرض میکنم. ایشان عضو مجلس خبرگان و سالها امام جمعهی زاهدان و کاشان و همواره در خدمت نظام جمهوری اسلامی بودند. از خداوند متعال علوّ درجات و قبول خدمات آن مرحوم را مسألت میکنم.
@ircom_8
#به_وقت_تفکر
برگرفته از کتاب اخلاق جنسی در اسلام و جهان غرب (شهید مطهری )
عشق و عفت
(#قسمت_هفتم)
مقصود او از اخلاقیات چیست؟ او كه عفت و تقوا را محكوم می كند، حتی ازدواج را مانع عشق بلكه مانع هیچ گونه تمتع از غیر همسر شرعی و قانونی نمی داند و معتقد است كه زن فقط باید كاری بكند كه از غیر همسر قانونی باردار نشود، او كه زنا را جز درصورت عنف و یا درصورتی كه صدمه ی جسمی برطرف وارد شود مجاز می شمارد! او كه اخلاق را جز تطبیق كردن و هماهنگ ساختن منافع خود با اجتماع نمی داند، او كه چنین فكر می كند چه تصور صحیحی از اخلاقی كه مانع و رادع تمایلات جنسی و پرورش دهنده ی احساسات لطیف عشقی باشد دارد؟ ! .
به هر حال، آنچه مسلّم است این است كه محیطهای اشتراكی جنسی یا شبه اشتراكی كه آقای راسل و امثال او پیشنهاد و آرزو می كنند، كُشنده ی عشق به مفهومی است كه فیلسوفان از آن دم می زنند و آن را اوج حیات و حد اعلای شور زندگی می خوانند، از او به عنوان معلم و مربی، الهام بخش و كیمیا یاد می كنند و كسی را كه همه ی عمر از آن بی نصیب مانده است لایق انسانیت نمی شمارند.
@ircom_8
#داستان_کوتاه
برگرفته از کتاب دختر شینا (قدم خیر محمدی کنعانی)
#فصل_ششم (#قسمت_سوم)
یکی از مرد های فامیل که صدای خوبی داشت ، تصنیف های قشنگی درباره حضرت محمد می خواند و همه صلوات می فرستادند . صمد رفته بود روی پشت بام و به همراه ساقدوش هایش انار و قند و نبات توی کوچه پرت می کرد . هر لحظه منتظر بودم انار یا نباتی روی سرم بیفتد ، اما صمد دلش نیامده بود به طرفم چیزی پرتاب کند . مراسم عروسی با ناهار دادن به مهمان ها ادامه پیدا کرد .عصر مهمان ها به خانه هایشان برگشتند . نزدیکان ماندند و مشغول تهیه شام شدند . دو روز اول ، من و صمد از خجالت از اتاق بیرون نیامدیم . مادر صمد صبحانه و ناهار و شام را توی سینی می گذاشت . صمد را صدا می زد و می گفت : غذا پشت در است . ما کشیک می دادیم ، وقتی مطمئن می شدیم کسی آن طرف نیست ، سینی را بر می داشتیم و غذا را می خوردیم .
@ircom_8
#تربیتی_و_روانشناسی
✅ مهارتهایی که هر مردی در تعامل با همسرش باید بلد باشد
(#قسمت_پنجم)
خانمها نیاز حیاتی به صحبت کردن دارند، به ویژه زمانی که ناراحت و دلخور باشند. معمولاً از نظر آقایان صحبتهای خانمها خستهکننده، تکراری، بیفایده یا حتی اعصابخردکن است اما باید توجه داشته باشید که خانمها به نفس «صحبت کردن» نیاز دارند. ممکن است یک خانم بارها و بارها راجع به مسئلهای که برایش ناراحتکننده بوده است صحبت کند، فقط به این دلیل که احساسات منفی خود را تخلیه کند و کمی به آرامش برسد. معمولاً وقتی خانمها راجع به نگرانیها و ناراحتیهایشان صحبت میکنند، مردها به چند شکل واکنش نشان میدهند.
@ircom_8
🌷به یاد مردی که فرنگ دیده بود؛ اما "فرنگی" نشد
امروز اولین سالروز درگذشت نادر طالبزاده است؛ مردی که فرنگ را با همه رنگ و لعابش در روزهای جوانی دیده بود، اما هیچ وقت تحت تأثیر یا شیفته آن نشد...
نادر مثل بسیاری از رجعتکنندگان از فرنگ که در همان جوانی و بعضاً با مدارک تحصیلی ناقص و تکمیلنشده، به پستهای مدیریتی بالا رسیدند و بعداً هم تکنوکرات، کارگزار و فلان و بهمان شدند، عمل نکرد و با وجود تسلط به زبان خارجی و تحصیلات و سابقۀ کار خارج از کشور، به کنج امن اتاقهای مدیریتی نرفت و راه جبههها را در پیش گرفت، تا دین و تعهدی را که در خود به انقلاب و مردم احساس میکرد، ادا کند. او نهتنها هیچگاه دنبال میزهای عافیتدار و نانهای چرب و مزایای آنچنانی نبود، که حتی در سال 1368 در اقدامی عجیب، اموال پدریاش را که خود او در آن ساکن بود، مصادره کردند و تا آخر عمر مستأجر بود و حتی توصیۀ رهبر انقلاب برای مساعدت در بازگرداندن اموال پدری هم توسط مسئولان امر نادیده گرفته شد!
او تقریباً همه کار انجام داد، ایدههایی مفصل و بلندپروازانه داشت، از خبرنگاران دنیا، برنامهسازان تلویزیونی دنیا، سیاستمداران، یا بعضی از مسائل خاص سیاست و فرهنگ آمریکایی اطلاعاتی داشت که برای خیلی از اهالی فرهنگ و هنر، حالت تبیین و روشنگری داشت. شاید مشکل نادر طالبزاده این بود که خیلی از کارها را بلد بود و این «خیلی بلد بودن» باعث شد دشمنان آشکار و پنهان زیادی داشته باشد. او سرانجام در 68سالگی و در نهم اردیبهشت 1401 کنار دوست شهیدش سید مرتضی آوینی، برای همیشه آرام گرفت