#به_وقت_تفکر
برگرفته از کتاب اخلاق جنسی در اسلام و جهان غرب (شهید مطهری )
عشق و عفت
(#قسمت_هفتم)
مقصود او از اخلاقیات چیست؟ او كه عفت و تقوا را محكوم می كند، حتی ازدواج را مانع عشق بلكه مانع هیچ گونه تمتع از غیر همسر شرعی و قانونی نمی داند و معتقد است كه زن فقط باید كاری بكند كه از غیر همسر قانونی باردار نشود، او كه زنا را جز درصورت عنف و یا درصورتی كه صدمه ی جسمی برطرف وارد شود مجاز می شمارد! او كه اخلاق را جز تطبیق كردن و هماهنگ ساختن منافع خود با اجتماع نمی داند، او كه چنین فكر می كند چه تصور صحیحی از اخلاقی كه مانع و رادع تمایلات جنسی و پرورش دهنده ی احساسات لطیف عشقی باشد دارد؟ ! .
به هر حال، آنچه مسلّم است این است كه محیطهای اشتراكی جنسی یا شبه اشتراكی كه آقای راسل و امثال او پیشنهاد و آرزو می كنند، كُشنده ی عشق به مفهومی است كه فیلسوفان از آن دم می زنند و آن را اوج حیات و حد اعلای شور زندگی می خوانند، از او به عنوان معلم و مربی، الهام بخش و كیمیا یاد می كنند و كسی را كه همه ی عمر از آن بی نصیب مانده است لایق انسانیت نمی شمارند.
@ircom_8
#داستان_کوتاه
برگرفته از کتاب دختر شینا (قدم خیر محمدی کنعانی)
#فصل_ششم (#قسمت_سوم)
یکی از مرد های فامیل که صدای خوبی داشت ، تصنیف های قشنگی درباره حضرت محمد می خواند و همه صلوات می فرستادند . صمد رفته بود روی پشت بام و به همراه ساقدوش هایش انار و قند و نبات توی کوچه پرت می کرد . هر لحظه منتظر بودم انار یا نباتی روی سرم بیفتد ، اما صمد دلش نیامده بود به طرفم چیزی پرتاب کند . مراسم عروسی با ناهار دادن به مهمان ها ادامه پیدا کرد .عصر مهمان ها به خانه هایشان برگشتند . نزدیکان ماندند و مشغول تهیه شام شدند . دو روز اول ، من و صمد از خجالت از اتاق بیرون نیامدیم . مادر صمد صبحانه و ناهار و شام را توی سینی می گذاشت . صمد را صدا می زد و می گفت : غذا پشت در است . ما کشیک می دادیم ، وقتی مطمئن می شدیم کسی آن طرف نیست ، سینی را بر می داشتیم و غذا را می خوردیم .
@ircom_8
#تربیتی_و_روانشناسی
✅ مهارتهایی که هر مردی در تعامل با همسرش باید بلد باشد
(#قسمت_پنجم)
خانمها نیاز حیاتی به صحبت کردن دارند، به ویژه زمانی که ناراحت و دلخور باشند. معمولاً از نظر آقایان صحبتهای خانمها خستهکننده، تکراری، بیفایده یا حتی اعصابخردکن است اما باید توجه داشته باشید که خانمها به نفس «صحبت کردن» نیاز دارند. ممکن است یک خانم بارها و بارها راجع به مسئلهای که برایش ناراحتکننده بوده است صحبت کند، فقط به این دلیل که احساسات منفی خود را تخلیه کند و کمی به آرامش برسد. معمولاً وقتی خانمها راجع به نگرانیها و ناراحتیهایشان صحبت میکنند، مردها به چند شکل واکنش نشان میدهند.
@ircom_8
🌷به یاد مردی که فرنگ دیده بود؛ اما "فرنگی" نشد
امروز اولین سالروز درگذشت نادر طالبزاده است؛ مردی که فرنگ را با همه رنگ و لعابش در روزهای جوانی دیده بود، اما هیچ وقت تحت تأثیر یا شیفته آن نشد...
نادر مثل بسیاری از رجعتکنندگان از فرنگ که در همان جوانی و بعضاً با مدارک تحصیلی ناقص و تکمیلنشده، به پستهای مدیریتی بالا رسیدند و بعداً هم تکنوکرات، کارگزار و فلان و بهمان شدند، عمل نکرد و با وجود تسلط به زبان خارجی و تحصیلات و سابقۀ کار خارج از کشور، به کنج امن اتاقهای مدیریتی نرفت و راه جبههها را در پیش گرفت، تا دین و تعهدی را که در خود به انقلاب و مردم احساس میکرد، ادا کند. او نهتنها هیچگاه دنبال میزهای عافیتدار و نانهای چرب و مزایای آنچنانی نبود، که حتی در سال 1368 در اقدامی عجیب، اموال پدریاش را که خود او در آن ساکن بود، مصادره کردند و تا آخر عمر مستأجر بود و حتی توصیۀ رهبر انقلاب برای مساعدت در بازگرداندن اموال پدری هم توسط مسئولان امر نادیده گرفته شد!
او تقریباً همه کار انجام داد، ایدههایی مفصل و بلندپروازانه داشت، از خبرنگاران دنیا، برنامهسازان تلویزیونی دنیا، سیاستمداران، یا بعضی از مسائل خاص سیاست و فرهنگ آمریکایی اطلاعاتی داشت که برای خیلی از اهالی فرهنگ و هنر، حالت تبیین و روشنگری داشت. شاید مشکل نادر طالبزاده این بود که خیلی از کارها را بلد بود و این «خیلی بلد بودن» باعث شد دشمنان آشکار و پنهان زیادی داشته باشد. او سرانجام در 68سالگی و در نهم اردیبهشت 1401 کنار دوست شهیدش سید مرتضی آوینی، برای همیشه آرام گرفت
نادر مرد رسانه.pdf
9.12M
🌷بمناسبت سالگرد نادر طالب زاده، کتاب مرد میدان رسانه، تألیف ناصرکاوه، تقدیم شما سروران گرامی می شود، لطفا ضمن مطالعه با نشر مجدد آن در شبکه های محازی، ما را در راه بازسازی معنوی و بزرگداشت یاد و خاطره امام و شهدا، یاری فرمائید.... ارادتمند #ناصرکاوه
#پاسخ_به_شبهه
🟩 آخوندهای ایران بر خلاف دستور قرآن ( آیه 22 سوره فاطر که می فرماید: کسانیکه در گور خفته اند صدای انسانها را نمی شنوند) معتقدند امام رضا صدای انسانها را همانند خداوند می شنود و خداوند این اذن را به امام رضا داده است که صدای همه انسانها را همانند الله بشنود اما سوال اینجاست این اذن کجاست و چگونه آخوندها از این اذن اطلاع پیدا کردند در حالیکه در هیچ جا به این اذن اشاره نشده است.
۱. در کتب معتبر اهل سنت و شیعیان روایات فراوانی وجود دارد که نشان میدهد مردگان صدای زنده ها را میشنوند.
۲. در قرآن نیز آیاتی وجود دارند که نشان میدهند مردگان صدای زنده ها را میشنوند.
۳. و اما سوال اینجاست که چرا خداوند در ۲۲ سوره فاطر چنین فرموده است.
درواقع خداوند در این آیه به جاهلین و کفار کنایه میزند و آنها را همانند مردگان میداند.
شبیه به همان ضرب المثل معروف که میگوید:
کسی را که خوابیده میتوان بیدار کرد اما کسی که خودش را به خواب زده نمیتوان بیدار کرد.
۴. به عبارتی معنای آیه چنین میشود:
و ابدا زندگان (علم و ایمان) با مردگان (جهل و عصیان) برابر نیستند. (ای رسول بدان که) خدا هر که را بخواهد شنوا (ی کلام حق) سازد و اما تو آن کس را که در گورستان (کفر و جهالت و شهوت پرستی) فرو رفته .
@ircom_8
#ایران_زیبا
قلعه شوش یادگاری از دوره قاجار در استان خوزستان است که تکهای از چغازنبیل و کاخ داریوش را در خود به امانت محفوظ داشته است. این قلعه که از جاهای دیدنی شوش به شمار میآید، در نزدیکی بسیاری از جاذبههای تاریخی این شهر قرار دارد.به نظر اثری باستانی است؛ اما در واقع کمی بیش از ۱۰۰ سال قدمت دارد .
قلعه شوش از جاهای دیدنی استان خوزستان به شمار میآید و در شهر شوش و خیابان طالقانی روی تپه آکروپل واقع شده است. این قلعه تا مرکز شهر شوش، تنها دو کیلومتر فاصله دارد.
@ircom_8
نادر متن.pdf
3.03M
🌷بمناسبت سالگرد نادر طالب زاده، کتاب نادرترین یار انقلاب، تألیف ناصرکاوه، تقدیم شما سروران گرامی می شود، لطفا ضمن مطالعه با نشر مجدد آن در شبکه های محازی، ما را در راه بازسازی معنوی و بزرگداشت یاد و خاطره امام و شهدا، یاری فرمائید.... ارادتمند #ناصرکاوه