وایپ
❓ابرقهرمانان چگونه متولد می شوند؟ چرا مجموعه کمیک ایلیا بین نوجوانان ناشناخته است؟! 🔺با شروع سال ت
🔸 «ایلیا» میتواند یکی از اولین ابرقهرمانان داستانهای کمیک در ایران باشد. «ایلیا: تولد یک قهرمان» نام مجموعه کتابهای مصور (کمیک) است که اولین قسمت آن در سال ۱۳۹۷ به نویسندگی امین توکلی روانه بازار شد.
داستان این مجموعه مصور در رابطه با چهار «نوجوان» با محوریت اصلی یکی از این نوجوانان یعنی «امیرعلی» است که طی ماجراهایی تبدیل به «ایلیا» قهرمان شهر میشود تا به مبارزه با نیروهای شرور و شیطانی که شهر به آشوب کشیدهاند، برخیزد.
🔸مجموعه کمیک «ایلیا: تولد یک قهرمان» از نمادها و آموزههای دینی برای خلق داستان استفاده کرده و به نوعی سعی دارد در قالب یک داستان ابرقهرمانی، نوجوانان را با اعتقادات و نمادهای مذهبی آشنا کند؛ برای مثال امیرعلی یا همان ایلیا، فرزند یک مبارز به نام ابراهیم است که در خارج از مرزهای ایران در راه مبارزه با تاریکی به شهادت رسیده و پلاک خود را برای امیرعلی به یادگار گذاشته تا راه او را ادامه دهد.
امیرعلی در کهف شهدا با پیرمردی سبزپوش به نام خضر آشنا میشود. در قسمت پنجم این مجموعه امیرعلی با خضر همراه میشود تا از حقایق پشت پرده این جهان آشنا شود.
قائن فرزند آدم است که با سپاهیانش از ابتدای بشریت تا کنون در جبهه مقابل حق قرار دارند که بی وقفه علیه خاندان نور و حق دسیسه میکنند. در طراحی خاندان سایه از نشانههایی مانند جلسات فراماسونی استفاده شده و «حام» یکی از اعضای خاندان سایه بهطور آشکار یک صهیونیست یهودی است.
در ادامه خضر امیرعلی را به سرزمین خضرا میبرد تا با متصل شدن به درخت طوبی (نشانهای از خاندان نور) و دریافت یک انگشتر به یک مبارز و قهرمان تبدیل شود؛ قهرمانی که باید با خاندان سایه یعنی قائن و فرزندانش به مبارزه برمیخیزد...
❗اما چرا «ایلیا: تولد یک قهرمان» با گذشت پنج سال از انتشار اولین جلد و با داشتن استانداردهای یک مجموعه کمیک موفق مانند داستان جذاب، طراحی حرفهای و وجود نسخه موشنکمیک برای هر جلد، هنوز هم آنطور که باید در بین مخاطب نوجوان شناخته شده نیست؟
🔸در کشورهایی مانند آمریکا و ژاپن که قطبهای صنعت کمیک شناخته شدهاند، یک قهرمان تحت شرایط و تمهیدات از پیش تعیین شده متولد میشود.
بهطورکلی ویژگیهای مهم و بارز مجموعه کمیکهای موفق را میتوان اینگونه بیان کرد: کیفیت تصویر و جذابیت داستان، انتشار پیدرپی و مداوم (بهصورت هفتگی و یا ماهانه)، تبلیغات گسترده، استفاده از شخصیتهای اصلی در تولید محصولات مختلف(عروسک، نوشت افزار، لباس، کیف و...)، ارزان و در دسترس بودن سریع و آسان مجموعه کمیک، ساخت موشن کمیک، انیمیشن و فیلم از روی نسخه چاپی است.
🔸«ایلیا: تولد یک قهرمان» بهغیر از جذابیت داستان و طراحی حرفهای تصاویر و همچنین تهیه موشنکمیکهای با کیفیت از محصول چاپی، در دیگر موارد یاد شده برای یک مجموعه کمیک دچار ضعفهایی است که مانع تولد یک قهرمان در سطح ملی و در میان مخاطب نوجوان میشود.
❗️انتشار تنها ۱۷ جلد در طول «پنج سال» آن هم بهطور نامنظم، عدم «تبلیغات» مناسب و گسترده، عدم استفاده از شخصیتهای اصلی کمیک در «محصولات» مختلف، قیمت بالای محصول، دسترسی سخت به نسخههای چاپی و همچنین موشنکمیک را میتوان از ضعفهای بارز این مجموعه کمیک دانست.
🔸هرچند تقریبا دو سال است که سعی میشود از راههای مختلف مجموعه کمیک «ایلیا: تولد یک قهرمان» به مخاطب نوجوان معرفی شود اما باید اعتراف کرد این قهرمان آنگونه که باید جایگاه خود را میان مخاطب پیدا نکرده است. امید است با بکارگیری تمهیدات مناسب «ایلیا» و ابرقهرمانان ملی دیگری در میان مخاطبان آنگونه متولد شوند که تصاویرشان «جایگزین ابرقهرمانان آمریکایی» شود و نامشان قبل از اسپایدرمن، بتمن، سوپرمن و... بر زبان مخاطب کودک و نوجوان ایرانی جاری شود.
📝زهرا تیمورینژاد
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
وایپ
🔴 ماداگاسکار؛ اشاره غیرمستقیم به رژه افتخار دگرباشهای جنسی 🔺این روزها سریال انیمیشنی ماداگاسکار در
🔺در قسمت ۱۸ این سریال قرار است رژه حیوانات طبق هرسال برگزار شود. در این رژه هر حیوان ارابه و رنگ مخصوص خودش را دارد. با ورود موجودی که ترکیبی از چند حیوان است شخصیت گورخر(مارتین) سعی میکند او را در یکی از ارابهها جای دهد، اما این موجود با امتحان هر ارابه به این نتیجه میرسد که متعلق به هیچ گروه از حیوانات نیست و درواقع خودش است و به خودش افتخار میکند، در اینجا صحنه رنگینکمانی میشود و همه با خواندن ترانه به خودشان افتخار میکنند. طی یک اتفاق همه ارابهها خراب میشود، پس حیوانات ارابهای جدید میسازند؛ ارابهای مشترک برای همه با نماد رنگینکمان...
❗اگر چه هر رنگینکمان و نمادی تبلیغ و ترویج انحرافات جنسی نیست اما چه بخواهیم چه نخواهیم این قسمت از ماداگاسکار بهطور غیرمستقیم به رژه افتخار دگرباشهای جنسی اشاره دارد و برای پذیرش این رژه در ناخودآگاه کودکان تولید شده. شبکهی پویا نیز با خوشخیالی این قسمت را برای کودکان پخش میکند، درحالی که اکثر والدین با اعتماد به این شبکه کودکانشان را پای تلویزیون مینشانند به خیال اینکه مسئولین این شبکه حواسشان هست چه به خورد کودکانمان میدهند!
🔺سیاست غرب در تزریق تفکرات تابوشکن و انحرافات اخلاقی و جنسی به جامعه، مصداق داستان قورباغه آبپز است و بیشک یکی از کارگزاران این سیاست، شرکتهای انیمیشنسازی هستند. بنابراین از مدیران شبکهی پویا انتظار میرود با نظارت بیشتری به پخش انیمیشنهای این شرکتها اقدام کنند تا ناخواسته مجری سیاستهای آنان نشوند.
🔴همهی ما داستان آزمایش قورباغه آبپز را شنیدهایم؛ اگر قورباغه را در آب جوش بیاندازیم بلافاصله برای نجات خودش تلاش میکند، اما اگر همین قورباغه در ظرف آب سردی گذاشته شود که به مرور زمان بر روی حرارت به نقطهی جوش میرسد، واکنشی از خود نشان نمیدهد و در حالی که احساس میکند شرایط مساعد است با گذشت زمان آبپز خواهد شد!
🔺بیست سال پیش اگر در انیمیشنی رابطه بین دو جنس موافق نشان داده میشد اکثریت والدین واکنش شدید نشان میدادند و حتی این موضوع برای بچهها هم قابل پذیرش نبود؛ بنابراین باید زمینهها فراهم میشد و ظرف آب سرد را با شعله ملایم به نقطه جوش میرساندند. این پروژه نفوذ در ناخودآگاه برای پذیرش یک تابوشکنی چند مرحله دارد:
۱- همهی انسانها و موجودات با هر شرایطی قابل احترام هستند؛ باید با هم مهربان باشیم و همه کنار هم در دنیایی شاد زندگی کنیم. بسیارعالی، چه تفکر زیبایی...
۲- باید تفاوتهای یکدیگر را هر چه که هست بپذیریم تا بتوانیم کنار هم دنیایی شاد و لذتبخش داشته باشیم.
۳- هیچ کس کار اشتباهی انجام نمیدهد، فقط با بقیه فرق دارد؛ پس باید قابلیتها و تفاوتهای خودمان را بشناسیم و به آنچه هستیم افتخار کنیم.
۴- عدم پذیرش یک فرد متفاوت مساوی با بیاحترامی به او و کوتهفکری است. حواستان باشد فقط آدم بدها تفاوتها را نمیپذیرند و نمیخواهند ما کنار هم در دنیایی شاد زندگی کنیم!
۵- خب تقریباً بدون اینکه احساس کنیم آب به نقطه جوش رسیده؛ حالا ناخودآگاه ما آماده پذیرش هرگونه تفکر انحرافیست...
🔺تغییرات به مرور زمان رخ میدهد و عادی میشود. باید حواسمان باشد سهلانگاری و خوشخیالی برخی مدیران و مسئولین در خرید و پخش محصولات شرکتهایی که سیاستهای آشکاری در عادیسازی بسیاری از انحرافات دارند، ما و فرزندانمان را تبدیل به قورباغه آبپز نکند!
📝زهرا تیمورینژاد
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
🔴در باب حواشی توییت شهبازی برای مرحوم کاویانی
📺 مجریِ برنامهی پرمخاطبِ پاورقی، اظهارنظری در مورد مرحوم کاویانی داشت که با توجه به صدق نیت این مجری میتوان اطمینان داشت که این مطلب، برای بازیگر دوستداشتنی آن روزها طلب خیر بوده و قطعا استقبال امیرالمومنین آرزوی هر انسان آزاده و معادباوری در هنگامهی ورود به برزخ است.
وایپ
🔴در باب حواشی توییت شهبازی برای مرحوم کاویانی 📺 مجریِ برنامهی پرمخاطبِ پاورقی، اظهارنظری در مورد م
⁉️سوال اینجاست که چرا یک توئیت بدون آنکه در آن مطلبِ شاذی گفته شده باشد، اینگونه چهرهها(سلبریتیها) را برآشفته است؟
🔍 جوابش را باید در برنامهی پاورقی یافت.
برنامهای منطقی و دارای قدرت جدال احسن در مقابله با رسانههای مختلفی که جهتشان همواره ضدمنافع ملی بوده است که به حق توانسته قدرت برخورد با جماعت سفیه را بالا ببرد.
⚰🎉 در این بین چهرهها هم موضوع این برنامه شدهاند که سطحی بودن آنها را نشان داده است، این برنامه توانسته یک چهرهی دیگری از برخی چهرهها برای مخاطب بسازد، به عنوان مثال محسن تنابنده دیگر نقی معمولی نیست بلکه فردی است که دوست دارد از خوشی در هالووین کرهی جنوبی بمیرد.
🔍 از طرف دیگر اقبال عمومی مردم رسانهی ملیبین از این برنامه و این مجری به حدی بوده است که توانسته یک جریان بسازد برای مقابله با جریانی که از مجریان و چهرههای مخالف نظام برای برنامهسازی استفاده میکند، مثالش حذف رشیدپور مجری پرحاشیه، سطحی و منفعتطلب با سبقهی مقابله با رسانهی ملی و نظام است.
♦️بنابراین این مقابله طبیعی است، آنچه غیرطبیعی است درخواست پرویز پرستویی از جناب جبلی است! اویی که همراه همقطارانش رسانهی ملی را بیخاصیت میپندارند و در همین پیام بهظاهر خیرخواهانه صداوسیما را مردهای میداند که گورش را لرزان میبیند!
قطعا جناب جبلی باید به نصایح افرادی گوش دهد که صداوسیما برایشان دارای جایگاه عظیم فرهنگی و آدمسازی است. چه شده که جناب پرستویی حتی نصایحش بوی طعنه دارد.
♦️یا خانم کارگردانی که مجری را بیسواد میداند با چه منطقی این کلام هیجانی را بیان کرده؟ درحالیکه اطلاعات تاریخ معاصر این مجری به یقین از خیلی از سینماگرایان بالاتر است و به پشتوانهی این سواد است که میتواند اینگونه با هجمههای توهمیِ جماعت برانداز مقابله کند!
پ.ن: به آقای شهبازی هم پیشنهاد میشود که حالا اینقدر خار چشم شده است، حواسش به کلمات و جایگاه آنها و موقعیت زمانی و مکانی باشد تا الگوی کاملی از برنامهسازی شود.
📝 زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
🔵خانم دباغ میتواند نمونه چندین کار هنری فعال باشد
🔸حضرت آیتالله خامنهای تاثیرگذارترین روش برای زنده نگه داشتن نام شهدا را استفاده از شیوههای هنری برای تولید آثار فاخر برای معرفی این الگوها، برشمردند و خاطرنشان کردند: یک نمونه از این الگوها، مرحومه خانم دباغ از همدان است که همچون شهدا بود و وی میتواند به عنوان الگوی برجسته یک زن اسلامی به جامعه معرفی شود.
🔸 همین یک نمونه میتواند مضمون و محتوای چندین کار هنری فعال باشد که تصویر واقعی از زن در نظام اسلامی را ارائه کند.
🔸 بارها تاکید شده که جمهوری اسلامی در موضوع زن در موضع تهاجم است و نه دفاع زیرا غرب باید پاسخگوی لگدمال کردن عزت و شرافت زن باشد.
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
✍باز نشر به مناسبت تاکید رهبر معظم انقلاب برای تولید آثار هنری درباره مرحومه خانم دباغ 👇👇👇
هدایت شده از وایپ
🔵هنر هفتم بدهکارِ انقلاب/
سرگذشت مرضیه حدیدچی ظرفیت ساخت فیلمهای متعدد جهانی و پرفروش را دارد
✳️ تاریخ انقلاب اسلامی، شاهدِ ظهور و بروز جانهایی بوده، هست و مطمئنا خواهد بود که توانایی الگودهی به نسلها در سراسر جهان را داراست.
♦️اگر هنر هفتم، همتی در طراز انقلاب اسلامی داشت، قطعا فراتر از هالیوود به جریانسازی و تربیت نفوس جهانی دست یافته بود.
✅ در انقلاب اسلامی، زنانی بروز یافتهاند که اگر سینما آنان را به نمایش بگذارد، قطعا مخاطبین بسیاری در جهان پیدا خواهد کرد.
❌ زیرا ادبیات شرق، زن را حاشیهای معرفی کرده که نمودش در مادرِ فیلم پدرسالار مشاهده میشود.
هدایت شده از وایپ
⛔️ اما در ادبیات غرب که نمودش سینمای هالیوود است، قدرت زنان بهصورت همکار ابر قهرمان بودن یا داشتن قدرتهای فوق طبیعی یا استفاده از جذابیتهای زنانه برای پیشبرد اهداف یا ... نمایش داده شده که تصویری غیرواقعی از استعدادهای عظیم انسانی در زنان است؛ و هیچگونه تناسبی با ماهیتی که خالق زن را خلق کرده ندارد و حتی با آن در تضاد است. همچنین بهدلیل غیرقابل دسترسی بودن، تنها زنان را وارد رقابتهای پوچ خواهد کرد، زیرا آنها نه دارای قدرت فوق بشری هستند و نه حتی جذابیتی در طراز بازیگران زن دارند.
⚛ زن در حاشیهی تاریخ نیست بلکه در بطن تاریخ است، نگاهی که امامین انقلاب هم با توجه به نوع حضور زنانهی حضرت زهرا سلامالله علیها و حضرت زینب علیهاالسلام به زنان دارند.
این حضور در عصر امام خمینی رحمهالله در قامت زنانی چون مرضیه حدیدچی عینیت یافت.
زنی شجاع، دنیادیده، فرمانده، و البته چکیدهی زن انقلاب اسلامی که به عنوان نماینده امام به دیدار گورباچف میرود؛ و هیچیک از این امور او را از وظیفه اصلی و فطریاش یعنی همسری و مادری بازنداشته و از عهده آن نیز بهخوبی برآمده است.
✴️ زندگی مبارزاتیش در شرایط خاص آن دوران، فصل مهمی در تبیین الفبای مبارزات زنانه با حفظ حیا و عفت و غرور است.
زندانی شدنش، تبیینگر خباثتهای ساواک و رژیم منحوس پهلوی و نمایشگر تاریخ پهلوی است.
استقامتش در زندان به ویژه با دستگیری دخترش و شکنجه روانی حاصل از آن برای یک مادر، نمایانگر یک زن صبور و مبارز است که هدفش او را عزیز میکند نه ذلیل.
♨️ حضور فعالانه به عنوان فرمانده سپاه همدان فصل دیگری از زندگی این زن غیور است که تبیینگر ماهیت کومله، تفاوت فرماندهی الهی با غیرالهی و نوع نگاه حاکمیت اسلامی به حضور زنان است.
با داشتن هشت فرزند، عملکردی اینچنین داشتن همراه با عفت و حیا از این زن چنان وسعتی میسازد که ساخت فیلمهای متعدد از بخشهای مختلف زندگیاش نهتنها پرفروش خواهد شد بلکه تقویتکنندهی حافظه تاریخی خواهد بود.
⛔️ اما متاسفانه سهم هنر هفتم از معرفی ایشان، تنها مستندی به نام بانوی انقلاب و سریال آتش در گلستان است که با وجود تمام قوتهایش ضعفهایی از قبیل صحنهسازی ضعیف، بازیهای نهچندان مطلوب و پایان مبهم، از اقبال عمومی آن کاست.
📚 حوزه ادبیات جلوتر است و کتابهای زنی از تبار الوند، خاطرات مرضیه حدیدچی (دباغ). پرواز با نور، خواهر طاهره به زندگی ایشان پرداخته است.
🪙 اگر چنین مصادیق عینی با وجود ریز جزئیات زندگانی با اهداف استکبار همخوانی داشت قطعا با ساخت چندین فیلم تابهحال آن را مصادره کرده بودند. اما خلا چنین حضور زنانهای در جهانبینی و ادبیات آنها سبب شده زنان را در قالبهای از پیش تعیین شدهی فلسفی خود بگنجانند که این زن از آزادی تنها به برهنهشدن خواهد رسید.
❇️ اگر همتی در فیلمسازان انقلاب اسلامی باشد میتوانند با نمایش این زن، مرزهای آزادی در اسلام را نشان دهند که این زن به چنان آزادیای رسیده که از آزادی هم آزاد است و در اوج بندگی مقتدر است.
⭕ ️متاسفانه زن و دختر امروزی از وجود اسطورههایی اینچنین بیاطلاع است و در شناخت الگو دچار خطای شناختی شده، درحالی که اسلام و به برکت آن انقلاب اسلامی آنقدر زن موفق و الگو ساخته که اگر تنها چند نمونه از آنها به تصویر کشیده میشدند، در شرایط کنونی میتوانستیم نسبت به جامعه بینالملل در مسئله جایگاه زن در موضع حمله قرار بگیریم و جایگاه فطری زن را به همگان نشان دهیم.
🔷 کاش با این سخنان خانم خزعلی که گفتند: نتوانستیم در فیلم و سینما به زنان قوی بپردازیم، ما همواره زنانی را نشان دادیم که ضعیف هستند و نقص دارند، درحالی که این موضوع در مورد اغلب زنان ایرانی و مسلمان صدق نمیکند.
جریان مالی سازمانهای زیربط به سمت تولیدات باکیفیت از زنانی اینچنین جریان یابد.
❇️ چهبسیارند مادران و همسرانی که جریانساز بودهاند و با تکیه بر تواناییهای فطریشان توفیقات فرزندانشان را رقم زدهاند و با ایثار و محبت و فداکاریای که کمتر به آن توجه شده زمینه رشد و بالندگی آنان را فراهم نمودهاند.
✅ دقیق که بنگریم نهتنها زنانی همچون مرضیه دباغ، که پشت هر قاسم سلیمانی و فخریزاده و... مادران و همسرانی بودهاند که هرکدام بهتنهایی میتوانند نشانگر زن آزاده طراز انقلاب باشند.
📝 زهرا خندان
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
🔴 روایت وارونه از ظالم، مظلوم نمیسازد!
🗃 مکتب صهیونیست هرچند مدعی این است که دین آسمانی را دنبال میکند اما با استناد به عملکرد و عقایدش، نشان داده جزو جامعهی کفار است و تمدن کفار را رهبری میکند؛ و البته قطعاً با یهودیانِ پیرو دین حضرت موسی علیهالسلام (که جان و قلمم فدای این پیامبر عظیمالشان) متفاوت هستند.