📆 1403.4.23
🔰 چرا دانشآموزان در سراسر جهان دارند خنگ میشوند؟
✅ تأثیر گوشیهای همراه بر روی دانشآموزان!
🔸 معروفترین معیار سنجش توانمندی دانشآموزان در سطح جهان، آزمونی موسوم به پیآیاسای است که هر سه سال یکبار عملکرد دانشآموزان هشتاد کشور جهان را در ریاضی، علوم و درک مطلب میسنجد. در سالهای اخیر هربار که نتایج این آزمون منتشر میشود، سیاستگذاران و برنامهریزان آموزشی در جهان را به تعجب وا میدارد.
🔸 طی چندین آزمون گذشته، نمرات دانشآموزان تقریباً در همۀ درسها و تقریباً در همهجای دنیا به طور مداوم در حال کاهش است. حتی کشورهایی مثل فنلاند و کرۀ جنوبی که نظامهای آموزشی بسیار باکیفیتی دارند هم مستثنی نیستند.
🔸 چه چیزی باعث افت نمرات در دانشآموزان سراسر جهان شده است؟ برخی از تحلیلگران همهگیری کرونا را عامل اصلی دانستهاند. اما روند افول نمرات از چندین سال قبل و مشخصاً از سال ۲۰۱۲ به بعد آغاز شده است و کرونا فقط شیب آن را افزایش داده است. گزارش پیآیاسای به سه دلیل «گوشیهای همراه» را عامل اصلی معرفی میکند:
1️⃣ اولاً دانشآموزانی که روزانه کمتر از یک ساعت از اوقات فراغت خود را با دستگاههای دیجیتال سپری میکنند، عملکرد ریاضیشان حدود پنجاه درصد بالاتر از دانشآموزانی است که روزانه بیش از پنجساعت به اسکرین چشم میدوزند.
2️⃣ ثانیاً به نظر میرسد که صفحهنمایشها باعث نوعی حواسپرتی فراگیر در میان همهٔ دانشآموزان شدهاند، حتی دانشآموزانی که مدام چشم به آنها ندوختهاند نیز در اثر حواسپرتی اطرافیانشان درگیر میشوند.
3️⃣ دلیل سوم این است که تقریباً نیمی از دانشآموزانی که در این آزمون شرکت کردند، گفتند وقتی از دستگاههای دیجیتال خود دور هستند، احساس «کلافگی» یا «اضطراب» میکنند. به همین روال، نیمی از دانشآموزان گفتند که بدون دستگاههای دیجیتالشان از زندگی رضایت کمتری دارند. این اضطراب رابطهای معکوس با عملکرد تحصیلی دانشآموزان دارد. در مجموع، دانشآموزانی که بیشتر با تلفن همراه خود کار میکنند در مدرسه نمرات بدتری میگیرند، حواس دانشآموزان دیگر را پرت میکنند و احساس بدتری نسبت به زندگی خود دارند.
🔸 البته آزمون پیآیاسای تنها پژوهشی نیست که پیوستگی استفادۀ زیاد از دستگاههای دیجیتال و عملکرد بد تحصیلی را نشان میدهد. جاناتان هایت، در پژوهشی جدید به این نتیجه رسیده است که صرفِ وجود یک گوشی هوشمند در دیدرس، باعث افت قابلتوجه تمرکز حاضرین میشود.
نظر شما چیست؟
🔸 هایت پیشنهاد میکند که بهتر است گوشیهای هوشمند کاملاً در مدارس ممنوع شوند. به نظر میرسد تحلیل پیآیاسای نیز استدلالی قوی در حمایت از این سیاست باشد. صدها پژوهش جدی دیگر در دهسال اخیر نیز به نتایج مشابهی رسیدهاند. اگرچه بعضی میگویند اگر دانشآموزان مهارت استفاده از گوشی را بیاموزند، شاید کمتر در معرض خطر باشند، اما ممنوعکردن تلفن در مدرسه اقدام آزمایشی جسورانه و بدیعی خواهد بود. شاید مؤثر نباشد، اما غلط است اگر فکر کنیم هیچ کاری نکردن و حفظ وضع موجود، بیضرر خواهد بود. وقت، وقتِ یک مداخله جدید است.
↙️ منبع: وبسایت ترجمان، نویسنده: درک تامپسن، مترجم: نیره احمدی
〰️〰️〰️〰️〰️
▪️اگر مفید بود لطفاً با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
🆔 @tarahomiasl
هدایت شده از Dr.Mutter
داشتم یه فرم اداری رو در مورد خودم پر میکردم که می بایست داخلش مشخصات همسر و فرزندان رو هم مینوشتم.
کادر بعدی نوشته بود علامت بزنید کدوم بچه ها از همسر فعلیتونه؟
کدوما از قبلی؟ خب تا اینجاش از نظر من منطقیه.
ووووولی امان از سوال بعدی
کدوم بچه از هیچ همسرتون نیست😐😔
تعهدات اخلاقی در این جامعه موج میزنه!
(در مورد فرزند خونده جدا پرسیده شده)
البته برای ما خب تبعا بعد از این سالها دیگه طبیعیه ولی ببینید که چقدر این مسئله اینجا رایج و پذیرفته شده است که در فرم های اداری هم نوشته شده.
#ازدواج_سفید_سیاه
کانال #دکتر_موتا در ایتا
دوستانتون رو به این کانال دعوت کنید🌱
مشاهدات و تجربه های یک مادرِ دندانپزشک ساکن آلمان
https://eitaa.com/joinchat/3509321946Cbb998519ef
استفاده از مطالب کانال به هر نحوی فقط با ذکر منبع
هدایت شده از باور
.
🔺علی(ع) و فاطمه(س) چه کار کرده بودند که زینب(س) اینگونه از آب درآمد و حسین(ع) آنگونه؟
🔻اولین اثری که بر اولاد خودشان گذاشتند، این بود که اولاد خود را «نترساندند»، بچه را با وحشت تربیت نکردند، خانهشان خانهی خفقان و وحشت و رعب نبود. بسیاری از پدر و مادرها بچههای با استعدادی دارند و تحمل بچهی بااستعداد، مشکل است. لذا این بچهها را از بچگی مرعوب میکنند...
🔺اصل تربیتی دیگر علی(ع) و فاطمه(س)، «حرمت و احترام»، عجیبی بود که برای فرزندانشان قائل بودند...
🔻اصل سومی که علی(ع) و فاطمه(س) در خانه داشتند «محبت بیدریغ» بود. بسیاری از پدرها میترسند بچه خودشان را ببوسند. بسیاری از مادرها فرزندانشان را کم میبوسند. این غلط است. فاطمه زهرا(س) بچهی خودش را به سینهاش می فشرد. رسولخدا(ص) در هنگام رحلت، اجازه نداد که این بچهها را از روی سینهاش بلند کنند.
🔺این روحیه دادن و محبت کردن است که موجب میشود هیچکس نتواند اینها را با هیچچیز بخرد. محبت کردند تا بچه ها قابل «تطمیع» نباشند. نترساندند تا بچهها قابل «تهدید» نباشند. به بچهها شخصیت و حرمت دادند تا «ابهتهای اجتماعی» و جمعیتهای انبوه آنها را نگیرد و دچار واهمه نکند. زینب کبری(س) وقتی که در بازار صحبت کرد، دچار واهمه نشد؛ وقتی که در مجلس یزید سخنرانی کرد، دچار واهمه نشد.
✍ #آیت_الله_حائری_شیرازی، راه رشد، جلد۲، صفحات ۵۶ و ۵۹.
🌱 #تربیت_حسینی 1⃣1⃣
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹️رهبر انقلاب هماکنون در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس: توصیه موکد من تعامل سازنده مجلس با دولت جدید است. موفقیت رئیس جمهور و دولت جدید، موفقیت همه ما است. ۱۴۰۳/۴/۳۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
چه بگوييم؟ چگونه بگوييم؟
پادشاهى خواب ديد كه همۀ دندانهايش ريخته است. از خوابگزارش تعبير خواب خود را پرسيد. او گفت: همۀ خويشان تو پيش از تو بميرند. شاه بسيار رنجيدهخاطر شد و دستور داد او را صد ضربه شلاق بزنند. سپس خوابگزارى ديگر احضار كرد و تعبير خواب را از او پرسيد. خوابگزار گفت: عمر اعليحضرت از همۀ خويشانش درازتر باشد. شاه به وجد آمد و خوشحال شد و دستور داد تا به اين خوابگزار صد دينار بدادند. تعبير و سخن خوابگزار دوم همان حرف خوابگزار اول بود؛ اما با ظرافت روانشناختى و عبارتى بهتر.
واژهگزينى: ببينيم كدام جمله بهتر است. ساده از داستان بالا نگذريم. در زندگى روزمره، ما به دليل ناآشنايى با ظرافتهاى كلامى و تأثير روانشناختى كلمات بر هيجان و احساس و رفتار ديگران، گرفتار مشكلات فراوانى مىشويم. بسيارى از اختلافات ريشه در چگونگى بيان جملات دارد.
منبع: مثل های روان، محمدحسین قدیری
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منّت خدای را عزّ و جل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت. هر نفسی که فرو میرود مُمِدّ حیات است و چون بر میآید مُفَرّح ذات. پس در هر نفسی دو نعمت موجود است و بر هر نعمتی شکری واجب.
از دست و زبان که بر آید
کز عهدهٔ شکرش به در آید؟
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
آیا حاضری تابلوی نفیس وجودت را لکه دار کنی؟!
جملهای است از پیغمبر اکرم، فرمود: انّی بُعِثْتُ لِاتَمِّمَ مَکارِمَ الْاخْلاقِ [المحجّة البیضاء، ج ۵/ ص ۸۹]. مکرر گفتهام گاهی این جمله را غلط ترجمه میکنند، میگویند پیغمبر فرمود که من مبعوث شدم که اخلاق نیک را تکمیل کنم. این ترجمه رسایی نیست؛ پیغمبر بیشتر از این گفت.
اگر پیغمبر گفته باشد من مبعوث شدم که اخلاق نیک را تکمیل کنم، چیز تازهای نیست. هر صاحب مکتبی هر نوع اخلاقی آورده باشد، عقیدهاش این است که اخلاق نیک همین است که من میگویم. آن اخلاقی که اساساً دستور تَدَنّی و پستی میدهد هم معتقد است که اخلاق نیک همین است. آن دیگری مثل نیچه هم که اساساً میگوید بشر باید تکیهاش به زور باشد، گناهی بالاتر از ضعف نیست، به ضعیف ترحم نکنید و زیر بالش را نگیرید، میگوید اخلاق نیک همین است که من میگویم. پیغمبر نه تنها فرمود اخلاق نیک، بلکه نیکی را هم در مکتب خود تفسیر کرد: من تنها نمیگویم نیک (نیک را همه میگویند، این که چیز تازهای نیست) بُعِثْتُ لِاتَمِّمَ مَکارِمَ الْاخْلاقِ من مبعوث شدم که اخلاقی را تکمیل کنم که در آن روح مکرمت هست؛ یعنی اخلاق بزرگواری، اخلاق آقایی اما نه آقایی به معنای آن سیادتی که بر دیگری مسلط بشوم، بلکه آقاییای که روح من آقا باشد و از پستی، دنائت، دروغ، غیبت، از تمام صفات رذیله احتراز داشته باشد، خودش را برتر و بالاتر از اینها بداند؛ و در این زمینه به قدری ما در آثار اسلامی داریم که الی ماشاء الله.
علی علیه السلام به فرزندش امام مجتبی علیه السلام میفرماید: اکرِمْ نَفْسَک عَنْ کلِّ دَنِیةٍ وَ انْ ساقَتْک الَی الرَّغائِبِ، فَانَّک لَنْ تَعْتاضَ بِما تَبْذُلُ مِنْ نَفْسِک عِوَضاً [نهج البلاغه فیض الاسلام، نامه ۳۱] پسر جانم! روح خودت را گرامی بدار، بزرگوار بدار، برتر بدار از هر کار پستی. در مقابل هر پستی فکر کن که روح من بالاتر از این است که به این پستی آلوده بشود. درست مثل آدمی که یک تابلوی نقاشی خیلی عالی دارد که وقتی لکه سیاهی در آن پیدا میشود، گردی، غباری روی آن میبیند، خودبه خود فوراً دستمال را برمیدارد و آن را تمیز میکند. اگر به او بگویی چرا این کار را میکنی، میگوید حیفِ چنین تابلوی نقاشی نیست که چنین لکه سیاهی در آن باشد؟! حس میکند که این تابلوی نقاشی آنقدر زیبا و عالی است که حیف است یک لکه سیاه در آن باشد. علی علیه السلام میگوید در روح خودت این گونه احساس زیبایی کن، احساس عظمت کن، احساس شخصیت کن که قطع نظر از هر مطمعی، قطع نظر از هر خیالی، قطع نظر از هر حاجت مادی، اصلًا خودت را بزرگتر از این بدانی که تن به پستی بدهی. دروغ پیش میآید؟ دروغ پستی است، دئانت است. تو کریمی، تو بزرگواری، تو عالی هستی، تو زیبا هستی. خودت را برتر از این بدان که با دروغ خود را پست و کوچک کنی. از مردم چیزی مخواه. خواستن از مردم دنائت است؛ تو بزرگی، بزرگواری، زیبایی. تو انسانی؛ مقام انسانیت بالاتر از این است که انسان حاجت خودش را از دیگری به صورت التماس بخواهد. فرمود: التَّقَلُّلُ وَ لَاالتَّوَسُّلُ [همان، حکمت ۳۹۰] به کم بساز و دست پیش دیگری دراز مکن.
استاد شهید مطهری رضوانالله تعالی علیه، آزادی معنوی، صص ۲۰۲_۲۰۱
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا نمی توان ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خود مقایسه کرد؟! پشت پرده برخی نمایش های زوجی در استوری های فضای مجازی!
با بیان شیرین استاد محمدحسین فلاح
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
هدایت شده از معاونت پژوهش دانشگاه علوم اسلامی رضوی
📣 اولین کنفرانس بین المللی کرامت انسانی و چالش های خانواده در جهان معاصر
🔻محورهای همایش:
◽️خانواده محور اصلی حفظ کرامت انسانی در جامعه اسلامی دررجهان معاصر
◽️ازدواج، تجرد و کرامت انسانی در خانواده اسلامی و چالش های آن در جهان معاصر
◽️نقش حجاب در استحکام خانواده مسلمان و ضرورت آن در حفظ کراپت انسانی
◽️اخلاق جنسی مسلمانانه در جهان معاصر
◽️خانواده مسلمان، فضای مجازی و تفریحات در جهان معاصر
◽️ چالش های جهان معاصر برای خانواده در جامعه اسلامی
◽️خانواده و قرابت های نوپدید در جهان معاصر
◽️اقتصاد خانواده مسلمان(اشتغال مادران و همسران، صنعت حلال و...)
🔻تاریخ های مهم:
📅مهلت ارسال چکیده مقالات: ۳۱ مردادماه
📅مهلت ارسال مقالات: ۲۰ مهرماه
📅تاریخ برگزاری کنفرانس: ۲۱-۲۳ آبان ماه
🌐جهت مطالعه توضیح تفصیلی، ثبت نام و ارسال آثار به تارنمای karamahic.com مراجعه نمایید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دهه هشتادی یاااا
دوره ی جدید 《بینهایت شو》 شروع شدددد😍😍
بشتابید بشتابیدددد
این بار با موشن گرافی😳😃
وکلییی جایزه :
اسکوتر برقی 🛴
نیم ست طلا💛
۱۰۰میلیون تومن وجه نقد 💰💵
ساعت هوشمند
گوشی 📱
لپتاب💻
اردوی مشهد 🙂
ویه عالمه جایزه ی دیگه
هیشکی ازین دوره دست خالی بر نمیگرده😌✅
پس..
همین الان عدد۵ رو بفرس به ۱۰۰۰۸۸۸
یا برو به سایت
bn.javanan.org
⭕️⭕️کد معرف :۱۸۸۲۶۳۹⭕️⭕️
این کد برات ۱۰ امتیاز میاره حتما وقتی داشتی ثبت نام میکردی وارد کن😁
برای توضیحات بیشتر بیاید به این آیدی:
@fa_llah313
شکرگزار پروردگارمان برای ولادت سومین دخترمان هستیم
عنه صلي الله عليه و آله: البَناتُ هُنَّ المُشفِقاتُ المُجَهِّزاتُ المُبارَكاتُ، مَن كانَت لَهُ ابنَةٌ واحِدَةٌ جَعَلَهَا اللّه ُ لَهُ سِترا مِنَ النّارِ، و مَن كانَت عِندَهُ ابنَتانِ اُدخِلَ الجَنَّةَ بِهِما، و مَن كانَت عِندَهُ ثَلاثُ بَناتٍ أو مِثلُهُنَّ مِنَ الأخَواتِ وُضِعَ عَنهُ الجِهادُ وَ الصَّدَقَةُ. [كنز العمّال : ج ۱۶ ص ۴۵۴ ح ۴۵۳۹۹ نقلاً عن الديلمي عن أنس.]
✅ پيامبر خدا صلي الله عليه و آله: دختران، دلسوز، مددكار و بابركت اند. هر كس يك فرزند دختر داشته باشد، خداوند، آن را پوششى از دوزخ قرار ميدهد و هر كس دو دختر داشته باشد، به خاطر آنان وارد بهشت شود و هر كس سه دختر يا مانند آن خواهر داشته باشد، جهاد و صدقه [ى استحبابى] از او برداشته مىشود.
الحمدللّه بابت وجود حسنات😍😘💐❤️
✅ عنه عليه السلام: البَنونَ نَعيمٌ و البَناتُ حَسَناتٌ، و اللّه ُ يَسألُ عَنِ النَّعيمِ و يُثيبُ علَى الحَسَناتِ .[الكافي : ۶/۷/۱۲]
امام صادق عليه السلام: پسران نعمتند و دختران حسنه، و خداوند از نعمت ها بازخواست مىكند و براى حسنات پاداش مى دهد.
نقل احادیث از کتاب حکمت نامه کودک مرحوم آیتالله محمدی ریشهری
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
معرفی کتاب
یکی از دغدغههای دست اندرکاران تربیتی، انتقال بازی محور مهارتها و معارف دینی است.
کتاب بازی، کودک و تربیت نوشته علیرضا افشاری مقدم کتابی مفید است که با محوریت بازی، تلاش دارد در انتقال اعتقادات، مسائل تربیتی اخلاقی، معارف عمومی دینی، و آداب خوردن و آشامیدن به مربیان تربیتی کمک کند.
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
اربعین با طعم کار فرهنگی
با سلام و احترام
عزیزانی که علاقهمند به کار فرهنگی بوده و امکان حرکت از یزد را برای سفر اربعین در بازه زمانی تقریبی ۲۴ تا ۳۱ مردادماه دارند، به شناسه زیر پیام بدهند:
@Rh2286358
اسکان و تغذیه با موکب خواهد بود و ان شاءالله ابتدا زیارت دوره انجام خواهد شد و سپس عزیزان برای انجام فعالیتهای فرهنگی خود در موکب مستقر خواهند شد. هزینه تقریبی رفت و برگشت و کرایه ها به ازای هر نفر حدودا ۳.۵ میلیون تومان خواهد بود.
برای کسب اطلاعات بیشتر به شناسه بالا پیام بدهید.
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افتتاحیه یا افتضاحیه؟!
افتتاحیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس به خوبی نشان داد دغدغههای سردمداران غرب، ضدیت با دین (توهین به مقدسات مسیحیان و ...)، رواج شهوات (ترویج همجنسبازی)، تردیدافکنی در بدیهیات (نمایش و ترویج ایدئولوژی جندر در قالب حمایت همه جانبه از هویت جعلی ترنس)، جنسی سازی و شیء انگاری دختران و زنان (در قالب نمایش های اروتیک از زنان و دختران)، و ترویج شیطان پرستی است.
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
هدایت شده از جهان آرا
برنامه زنده #جهان_آرا
♦️نمایش ابتذال در المپیک فرانسه
چرا غرب امروز واجد صلاحیت اخلاقی الگوپذیری نیست؟
🔶دکتر ابوالفضل اقبالی
پژوهشگر حوزه خانواده
دوشنبه ٨ مرداد ساعت ٢٢ از شبکه افق
🆔 @Jahanara_ofogh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درس بزرگ امام خمینی رضوان الله تعالی علیه برای همه دوران ها: این اسلام است که باقی میماند...
#شهید_اسماعیل_هنیه
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
با سلام و احترام
چندی پیش دورهای را به منظور آموزش پاياننامه نویسی مستقلانه برای دانشجویان عزیز برگزار کرده بودیم.
دانشجویان محترمی که تمایل دارند فایلهای صوتی این کارگاه پروپوزال و پایان نامه نویسی را دریافت کنند، از طریق پیوند زیر عضو گروه شوند. دوره رایگان تقدیم به همه شما💐
این پیام را برای هر کسی که تمایل دارد در پروپوزال و پایان نامه نویسی مستقل شود ارسال نمائید.
پیوند عضویت در گروه:
https://eitaa.com/joinchat/282722886Ccacd0f30d0
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
1_12602721935_240802_202244.pdf
5.17M
آشنایی با مشکلات ویژه یادگیری و ارائه راهکارهای اولیه جهت تقویت مهارتهای مرتبط با یادگیری
این فایل مناسب معلمان، مربیان پیش دبستانی، و والدین (در صورت استفاده با همراهی متخصصان) میباشد.
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
هدایت شده از باور
.
🔹 گاهی پدر و مادر، رقابتی را بین بچهها ایجاد میکنند که خود آن، زمینه دعواست؛ مثلاً وقتی پدر از بچهای اذیت دیده، ادب بچه دیگر را به رخ او میکشد و میگوید: تو این کار را نکردی و او کرد یا او مراقبت میکند و تو نمیکنی. گاهی او را به رخ این میکشد و گاهی این را به رخ او میکشد و فکر میکند این یک رقابت سالم بینشان است و درست میشود؛
🔸 اما بچهها لطیف هستند، حساس هستند و گاهی این را بر این حمل میکنند که وجود آن برادر، باعث تحتالشعاع قرار گرفتن من شده و اگر آن برادر نبود، من مورد توجه بیشتری بودم. از این جهت حالت مقابله با او پیدا میکنند.
✍ #آیت_الله_حائری_شیرازی | راه رشد، جلد چهارم، صفحه ۲۵۰
🏷 #روش_رقابت 8⃣
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
هدایت شده از کانال دکتر حسینی "تربیت/همسرداری"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽پاسخ دکتر کمیل حسینی به برنامه مروج همجنس گرایی...
#خانواده #آسیب_شناسی #همجنس_گرایی #آسیب_اجتماعی
⊰᯽⊱┈─────♂️─────┈⊰᯽⊱
🆔 @AcademyOfSexualSciences
⊰᯽⊱┈─────♀️─────┈⊰᯽⊱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخشی از واقعیت های جامعه درباره چرایی تجرد برخی جوانان، با بیان طنز نوید جعفرزاده
#ازدواج
#تجرد
#والدین
#خواستگاری
#انتظارات_و_توقعات_بالا
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231