اخیرا روزنامه اینترنتی صدای ایران که وابسته به رسانه خامنهای داتآیآر هست، یک نسخهش رو تقدیم کرده به شهیده نیلوفر قلعهوند و تصویر این شهیده رو بدون حجاب منتشر کرده.
این قضیه باعث شده خیلی از مذهبیها و مخصوصا ادمین کانالهای خیلی مذهبی ایتا ناراحت بشن و صدای اعتراضشون بلند بشه.
و حتی کار رسیده به توهین به شهیده و گفتن این که این بنده خدا اصلا شهید نیست و...
ببینید
من نه میخوام کار رسانه رهبری رو کاملا تایید کنم نه رد.
نه مثل اونهاییام که معتقدن راه بهشت رو فقط خودشون میدونن و فقط بلدن برچسب ضدانقلاب و نفوذی به همه بزنن و تند و تیز و غیرمنطقی رفتار میکنن،
نه مثل کسانی که به اسم جذب حداکثری و وحدت و وفاق، از خط قرمزهای اصلی هم کوتاه میان!
حالا با توجه به این موارد، چندتا نکته رو عرض میکنم خدمتتون:
۱. خامنهای داتآیآر رسانه رهبری هست، ولی شخص آقای خامنهای ادمین کانال نیستن😐 این رسانه سعی داره بیانات و نقطه نظرات رهبری رو منعکس کنه، ولی افراد زیادی درش کار میکنن و اینطور نیست که پستها از زیر دست شخص رهبری بگذره. پس ممکنه چیزی در این رسانه منتشر بشه که خلاف نظر رهبری باشه. محتوای این رسانه وحی منزل نیست!!
۲. توی جنگ دوازده روزه و حتی قبلش توی وقایع دیگه، شهدایی بودند که محجبه نبودن. حتی بین شهدای آقا هم شهدایی هستن که خیلی مذهبی و مومن نبودن. ولی همه این عزیزان، کسانی بودند که مظلومانه و ناجوانمردانه، به دست رژیم صهیونسیتی شهید شدند، شهید هستند و محترم. کسی حق نداره به بهونه دفاع از حجاب، به شهید وطن بیاحترامی و توهین کنه.
۳. این که بیحجابی حرامه، شکی درش نیست. حجاب واجب شرعیه و شهیدهای که حجاب نداشته، مرتکب گناه شده بوده. این که یه شهیده بیحجاب داشته باشیم، به این معنی نیست که بیحجابی کار خوبیه.
۴. ولی به این معنی هم نیست که اون شخص آدم بدیه!
شاید اون شهیده قبل از شهادت توبه کرده. شاید آگاهی کافی نداشته. و به قول رهبری، گناه و نقص این شخص در پوشش و ظاهرشه ولی خیلی از ما نقصمون در درون ماست. شاید اون شهیده اعمال نیک دیگهای داشته. به هرحال خدا این شهید و همه شهدا رو قضاوت میکنه و ما خدا نیستیم، پس در مقام قضاوت این که این شخص شهید هست یا نه هم نیستیم و حق نداریم با علم ناقص خودمون بگیم نخیر این شهید نیست!
فقط میتونیم بگیم این کار شهید اشتباه بوده.
۵. این که یه نفر شهید میشه، به این معنی نیست که معصومه و هیچ گناهی نکرده. همه شهدا یه گناهانی داشتن، چون اونها هم مثل ما آدمهای معمولی بودند. بعضی کمتر، بعضی بیشتر. بعضی شهدا از بچگی خیلی دقت داشتن روی اعمالشون، بعضی توی بزرگسالی توبه کردند. ویژگی شهید گناه نکردن نیست، بلکه تلاش برای رشد و پرهیز از گناهه. رشد هرکس هم یه جوره، مثلا یکی مثل شهید احمدعلی نیری که خیلی اهل عرفان و عبادت بوده، حتی از مکروهات هم دوری می کرده، ولی بعضی شهدا رشدشون همین بوده که واجباتشون رو انجام بدن یا مثلا یه عادت بدی رو ترک کنن.
۶. شهیده نیلوفر قلعهوند و سایر شهدا همه فرزند ایرانن و این به معنی تایید بیحجابی نیست. یه پدر شاید به فرزندانش تذکر بده که یه رفتار اشتباه رو انجام ندن، ولی اونها رو طرد نمیکنه.
۷. درسته که این شهیده و چند شهیده دیگه، به هر دلیلی حجاب نداشتن و انتشار تصویر بدون حجابشون هم براشون مهم نبوده، ولی الان از دنیا رفتن و خیلی از حقایق رو اون طرف دیدن. به اشتباهشون پی بردن و حتماً الان دیگه راضی به انتشار تصویر بیحجابشون نیستن. دستشون از دنیا کوتاهه و از انتشار تصاویر بیحجابشون معذب هستن. من خودم تا حالا حواسم به این قضیه نبود و اخیرا متوجه این نکته شدم. قبلش فکر میکردم باید شهدا رو همونطور که بودن نشون داد، ولی بعد با تذکر یه نفر، به این فکر افتادم که نکنه شهیده، اون دنیا یقه منو بگیره و بگه: «من بخاطر اینکه تو تصویر بیحجابم رو منتشر کردی، این طرف عذاب کشیدم»؟؟!
حرف آخر این که،
این کار رسانه خامنهای داتآیآر خوب بوده که به همه شهدا از همه اقشار توجه کرده. کار بسیار لازم و درستیه و کسی حق نداره بگه این فرد شهید هست یا نه. ولی کاش تصویری که از شهید منتشر میشد، باحجاب بود. به هرحال حتما شهیده یه عکس پرسنلی با حجاب داشته، یا میشده همین تصویر رو طوری ویرایش کرد که پوشیدهتر باشه. چون ممکنه برداشتهای بدی از این موضوع بشه...
هدیه به روح شهیده نیلوفر قلعهوند و همه شهدای جنگ ۱۲ روزه صلوات✨🌱
#جامعه_شناسی #لشگر_فرشتگان
هدایت شده از یادداشتهای یک دانشجو 🇮🇷
🏴روز اول روضههای فاطمیه🏴
امسال پدر تصمیم داشت روز شهادت حضرت زهرا «س» روضهای برپا کند اما ناخودآگاه هرروز دهه فاطمیه را روضه گرفتیم.
روز اول روضه از آخرین ساعتهای روز شنبه ۲۴ آبان ماه شروع شده بود؛ همان موقعی که مادر تنها در خانه، همه فرزندانش را تنها گذاشت و برای همیشه رفت.
مادر است دیگر، نمیخواست بچههایش شب اذیت شوند و یک روز بیشتر از دیگر روزها بیتابی کنند.
اما بیچاره فرزندانی که بی خبر از همه جا، صبح روز یکشنبه تلفن به دست به مادر زنگ زدند تا حالش را بپرسند، اما دریغ از جواب.
پدر میگفت خود را به خانه مادر رسانده، زنگ در را زده اما جوابی نگرفته.
با خود فکر کرده شاید مادرش نشنیده، در را باز کرده و از پله ها بالا رفته، در اتاق را که باز کرده با شنیدن صدای تلویزیون خوشحال شده و با خود فکر کرده که مادر حتما غرق در تلویزیون شده است. کمی جلوتر که رفته بود و وارد پذیرایی که شده بود مادر را از نیمرخ دیده بود که روی مبل جلوی تلویزیون به خواب رفته و صبحانهاش جلویش است.
امیدوار به سمت مادر رفته و تکانش داده بود، صدایش زده بود، اما ناگاه با بدن خشک شده و سرد مادرش روبهرو شده بود.
روضه واقعی آنجایی است که فرزندی غافل از دنیا، امید دارد مادرش باز برخیزد و آن را به آغوش کشد، بیدار شود و باز هم برایش دعا کند و اما مادر جوری به خواب رفته بود و دستش بالا بود که انگار داشت باز هم برای فرزندانش دعا میکرد.
مادر رفت همان گونه همیشه برای خودش دعا میکرد، نه ذلیل شد و نه افتاده و نه وبال گردن کسی!
مادر رفت و این تازه شروع روضه بود...
#ادامه_دارد
14040906.pdf
حجم:
3M
حتما حتما بیانات آقا رو بخونید.
خواندن دقتتون رو در مطالعه بالا میبره.
بیانات پنجشنبهشون خیلی پدرانه و قشنگ بود🌱🥲
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
🔹️ در تماس تلفنی از سوی دفتر مقام معظم رهبری با همسر آقای رضا امیرخانی، ضمن ابلاغ سلام و نگرانی رهبر معظم انقلاب از حادثهی پیش آمده برای این نویسنده متعهد کشورمان، تأکید شد که حضرت آیتالله خامنهای دعاگوی سلامتی و بهبود وی هستند.
👈 همسر آقای امیرخانی نیز در این تماس از رهبر معظم انقلاب تشکر کرده و از همه خواست برای سلامتی وی دعا کنند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
☫مهشکن🇵🇸🇮🇷
📢 پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب 🔹️ در تماس تلفنی از سوی دفتر مقام معظم ره
خوش به حالشون😭😭😭😭😭😭
کاش از این توفیقها خدا به منم بده🥲
انشاءالله خدا سلامتی آقای امیرخانی رو بهشون برگردونه.
چه حال خوشی داشتم با ارمیا و بیوتن و منِاو🥲🌱
☫مهشکن🇵🇸🇮🇷
انشاءالله خدا سلامتی آقای امیرخانی رو بهشون برگردونه. چه حال خوشی داشتم با ارمیا و بیوتن و منِاو🥲🌱
فقط ارمیا و حال خوبش و دعوایی که سر کتاب داشتیم توی مدرسه
چیزی که جالبه اینه که توی رمان ارمیا که اولین اثر نویسنده بوده و توی سن پایین اونو نوشته، خامی قلم خیلی مشخصه.
یعنی کاملا آدم میفهمه این اولین کار نویسنده ست.
ولی این خامی توی آثار بعدی نیست یا خیییلی کمرنگه و مشخصه که قلم به بلوغ رسیده.
همیشه اولین اثر نویسنده، داد میزنه که اولین اثره. چون نقص داره، ناپخته ست، چون اولین اثره!😁
ولی اگه با دیدن این نقصها ناامید نشی و ادامه بدی، کمکم قلم به بلوغ میرسه.
میخوام بگم اگه علاقه دارید به نویسندگی، ولی نمینویسید چون منتظرید همون اول یه شاهکار خلق کنید،
باید بگم سخت در اشتباهید.
اگه میخواید یه اثر فوقالعاده مثل منِاو خلق کنید،
باید اول یه اثر خامتر مثل ارمیا نوشته باشید.
باید اولین نوشتهتون رو بنویسید، هرچند خودتون و مخاطب میدونید که واقعا افتضاحه😅