♨️ معرفی وبسایت Sleep calculator
😴 قبل از اینکه برید به استقبال خواب بیاید یه مطلب علمی بهتون بگم :))
‼️ با وجود اینکه تایم کمتری برای خواب دارید ولی اگر ساعت دوازده بخوابید ، ساعت ۶ صبح راحت تر میتونید بیدار شید تا اینکه بخواید ساعت ۷ صبح از خواب پاشید.
• علتش هم احتمالاً همه میدونید چون ساعت ۷ شما تو بخش خیلی عمیق خواب قرار دارید ولی ساعت شیش هنوز به خواب عمیق فرو نرفتید!
• این سایت براتون محاسبه میکنه که تایم آلارمتون رو چه زمانی بزاره قبل از اینکه وارد بخش عمیق خواب بشید!
• البته بیشتر برا کسایی کاربرد داره که مجبورن صبح زود به هردلیلی بیدار بشن.
🌐 SleepCalculator.Com
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ وبسایت انگلیسی میدلایستآی بعد از ناآرامیها و اعتراضات چند صد هزار نفری در اسرائیل نوشته: خیلی از اسرائیلیها به فکر فرارند و دنبال اقامت گرفتن توی یک کشور غربی هستند
خیلی هم خوب، ما سالها پیش طرح انتقال صهیونیستها از فلسطین اشغالی به آمریکا و اروپا رو آماده و ارائه کردیم
تازه خودمون هم کمک میکنیم!
@jonbeshsaybery
📷 یکی از اولین اختلاسگران تاریخ پس از انقلاب، پای ثابت بخور بخور های خصوصی سازی کارخانجات دولتی به قیمت نازل به نام همسر، و کسی که بابت اضافه کردن اسم در لیست امید ۵ میلیارد میگرفت، شده نگران دبه ماست، تو با کارخونه ماست هم کارات رو نمیشه ماست مال کرد.
📌به ما بپیوندید:
@jonbeshsaybery
🔴شرط سابقه کار برای دریافت حق اولاد حذف میشود
🔹نماینده کارگران در شورای عالی کار: یکی از تصمیمات شورای عالی کار این بود، کارگری که برای اولینبار به کارگاهی میرود، در راستای قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، اگر سابقه هم ندارد، اما حق اولاد دریافت کند.
🔹در حالی که در قانون قبلی برای این منظور حداقل 720 روز سابقه لازم بود. آقای وزیر قول حل شدن این موضوع را طی چند ماه آینده دادهاند.
🔹همچنین مقرر شد اگر در سال جاری به هر دلیل حقوق کارمندان افزایش یابد، طبق مصوبه شورای عالی کار باید حقوق کارگران نیز افزایش یابد.
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پروژه صهیونیستها علیه حاج احمد متوسلیان از کجا، چگونه و توسط چه کسانی شکل گرفت و سرانجام 4 دیپلمات ایرانی ربودهشده چه شد؟
📌به ما بپیوندید:
@jonbeshsaybery
⭕️ رکورد تولید تایر بارز شکسته شد
🔹 جمال میرزایی، مدیر عامل گروه صنعتی بارز از شرکتهای تابعه شستا، در گزارش نوروزی خود ضمن تقدیر و تشکر از کارگران، مهندسان و مدیران این گروه از رونمایی ۳۰ محصول جدید، نوآور و دانش بنیان سخن گفت.
🔹 بر اساس این گزارش، رکورد تولید گروه صنعتی بارز در سال ۱۴۰۱ با بیش از ۹۲ هزار تن تولید تایر در کارخانه کرمان و بیش از ۳۸ هزار تن در کارخانه کردستان شکسته شد.
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گزارش شبکه خبر از دستاوردی دیگر در هلدینگ انرژی شستا
✅ صرفهجویی ۴۰۰ هزار یورویی با بومی سازی ۱۲هزار قطعه نیروگاهی توسط نیروگاه طوس مشهد با اتکا به دانش و توان شرکتهای دانشبنیان
@jonbeshsaybery
💢ثبت بیش از ۲۷ هزار شغل در سامانه رصد💢
📝به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر؛ مصدق کشاورزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر در آیین تودیع و معارفه مدیر واحد کار و خدمات اشتغال منطقه ویژه اقتصادی بوشهر اظهار کرد: در استان بوشهر ۳۴۶ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی و ۲۳ هزار واحد کارگری داریم که تلاش میشود بهترین و بیشترین خدمات به این جامعه ارائه شود.
🔸مصدق کشاورزی حمایت از تولید اشتغال و توسعه بهرهوری را یک ضرورت دانست و اضافه کرد: رسیدگی به سه هزار و ۴۰۰ پرونده حل اختلاف بین کارگر و کارفرما و پنج هزار پرونده مشاغل سخت و زیانآور در دستور کار است.
🔹وی رفع مشکلات کارگری در منطقه ویژه پارس را یکی از برنامههای مهم این ادارهکل عنوان کرد و افزود: ۱۴ تشکل صنفی کارگری در این منطقه تشکیل شده و از کارفرمایان نیز خواستهایم که تشکل خود را تشکیل دهند.
🔸مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر از امضای یک تفاهم همکاری با دانشگاه علمی و کاربردی خبر داد و بیان کرد: تامین نیروی تخصصی مورد نیاز صنایع از برنامههای مهم در استان است.
🔹وی سهمیه اشتغال امسال استان بوشهر را ۲۱ هزار و ۴۰۰ نفر عنوان کرد و ادامه داد: تاکنون بیش از ۲۷هزار شغل در سامانه رصد ثبت شده که نشاندهنده افزایش ۲۵ درصدی است.
🔸کشاورزی به عقبافتادگی تاریخی استان بوشهر در زمینه مهارتآموزی اشاره کرد و گفت: باید فرهنگ مهارتآموزی در استان بوشهر نهادینه شود، اکنون فقط ۳۲ درصد دانشآموزان استان در هنرستانها و مراکز کار و دانش تحصیل میکنند.
@jonbeshsaybery
📺 برنامه زنده #جهانآرا
👈🏼 موضوع: ریشه های تورم و راهکار های مهار آن
📌مهمان: سید یاسر جبرائیلی، رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست های کلی نظام
✅ دوشنبه 14 فروردین 22:00
تکرار فردا 14:30
ofogh_tv
حتما ببینیم
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 آیت الله میر باقری
🔸مبارزه با راننده اسنپ و رستوراندار و … در موضوع مبارزه با بدحجابی، اقدام ناموفقی است چرا که فقط با کسانی که مرتکب جرم شدهاند برخورد کردهاید اما با شبکه اشاعه و اقامهی آن درگیر نشدهاید.
اینطور نمیشود که به اقامهکننده بیعفتی لقبِ کارشناس ارشد و دانشمند بدهید اما به خانمی که مرتکب فسادی شده که از لوازم آن دانش است، لقب عملکننده به منکر بدهید.
🔸 در موضوع حجاب، مسئولینی که ۴۰ سال است دنبال اشاعه فرهنگ غربی هستند، باید پاسخگو باشند.
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کمبود کارگر داریم، با وجود اسنپ و تپسی کسی جذب کارخانهها و کار تولیدی نمیشود!
🔹مجتبی نائلی، رئیس هیات مدیره انجمن ماشین سازان صنایع غذایی: مشکل جذب کارگر داریم، با وجود اسنپ و تپسی هیچ کارگری حاضر نیست در کارخانهها کار کند.
🔹 کارگران متخصص ما جذب ترکیه و آلمان میشوند.
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ #کارگران کمدرآمد و فقرا، بیشترین درد را متحمل خواهند شد
📌رابرت ریچ، وزیر کار دولت کلینتون:
🔹مردم! آماده باشید؛ جنگ با تورم در حالِ کشیده شدن به جاهای باریک است. فدرال رزرو به دنبال ادامهی افزایش نرخ بهره برای کند کردن اقتصاد است. این یک اشتباه بزرگ است.
🔸میدانید چه کسی بیشتر درد سیاست فدرال رزرو را متحمل خواهد شد؟ نه شرکتهای قدرتمندی که برای مقابله با کاهش حاشیه سود خود، قیمتها را افزایش میدهند، نه مدیران شرکتها، نه وال استریت، نه افراد ثروتمند و نه طبقهی متوسط؛ بیشتر درد را #کارگران کمدرآمد و فقرا متحمل خواهند شد.
🔹محققان صندوق بینالمللی پول تخمین میزنند که برای پایان دادن به بحران تورم آمریکا، ممکن است نرخ بیکاری به ۷.۵ درصد برسد که دو برابر سطح فعلی است؛ این یعنی حدود ۶ میلیون شغل از بین میرود. و کارگران کم درآمد، دستشان زیر ساطور است زیرا معمولا آنها اولینها هستند که اخراج میشوند.
🔸میدانید واقعا چه چیزی باعث تورم میشود؟ نه دستمزد و نه هزینههای دولتی؛ محرک واقعی، شرکتهای انحصاری هستند که قیمتها را برای به حداکثر رساندن سود افزایش میدهند.
🔹بهعنوان سهمی از اقتصاد، حاشیهی سود شرکتهای ایالات متحده در سه ماههی دوم سال ۲۰۲۲ به بالاترین سطح خود از سال ۱۹۵۰ رسیده است.
#نظام_سرمایهداری
@jonbeshsaybery
🔴 وزیر امور اقتصاد و دارایی: وعده کرده بودیم تا فروردین ۱۴۰۲ صورتهای مالی هزار شرکت دولتی را در کدال با شفافیت کامل منتشر کنیم.
🔹امروز این عدد به هزار و ۱۲۰ شرکت رسید که در آغاز دولت سیزدهم تقریبا برابر صفر بود.
🔹نظارت ۸۵ میلیونی دوای درد مدیریت ناکارآمد است.
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هدیه ویژه حسنین الحلو عراقی به مسلمان شده برزیلی و همسرش
🔹حرم امام حسین(ع) جاییه که زندگی من رو عوض کرد...
@jonbeshsaybery
نرخ ارز باید بره بالا
قیمت محصولات داخلی بره بالا
مردمی که ندارن نخرن و زیر چرخهای توسعه له بشن
برای تولید کنندهی انحصاریِ داخلی، صادرات بصرفه!
بعد هم با واردات، انحصار داخلی رو بشکنیم!
یعنی تولید انحصاری داخلی رو هم به فنا بدیم تا تولیدکنندههای انحصاری بینالمللی سود کنند تا اقتصاد جهانی بچرخه!
ما هم که نمیتونیم رقابت کنیم همون نفت خاممون رو بفروشیم بسه!
اونم که تحریمیم
بریم وا بدیم و تو زمین سیاست ببازیم
و فرهنگ و ۲۰۳۰ و کوفت و زهرمار
همه حرف نئولیبرالهای ریشو و غیرریشو همینه
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی:
@jonbeshsaybery
1680557504_اصلاحات ساختاري در نظام بانكي كشور- دوشنبه 14 فروردين.pdf
83.3K
متن کامل یادداشت پرفسور درخشان با عنوان "اصلاحات ساختاری در نظام بانکی"
➕مجموعه ای از راهبردهای حل مشکلات اقتصادی توسط استاد دکتر درخشان ارائه شد. متخصصان اقتصاد اسلامی هم ۱۰ راهبرد اساسی جهت حل مشکلات اقتصادی تبیین کردند.
این دو دسته راهبرد در یک روز منتشر شد.
حال باز هم عده ای می گویند متخصصان اقتصاد اسلامی راهکار برای حل مشکلات ندارند. کسی که خود را به خواب زده را نمیتوان بیدار کرد. چون بنای بیداری ندارد.
دیشب هم آقای جبرائیلی برخی از ابعاد این راهبردها را در برنامه جهان آرا تبیین کرد.
@jonbeshsaybery
🎡 کاهش بهرهوری و اضمحلال قدرت سازمانی دولتهای ضد آمریکایی با استفاده از نیروهای نفوذی
🔰 این مطلب براساس دستورالعمل: Simple Sabotage Field Manual که از سال ۲۰۰۸ از محرمانگی خارج شده، شیوه کاهش بهرهوری و اضمحلال قدرت سازمانی دولتهای ضد آمریکایی با استفاده از نیروهای نفوذی رو از سال ۱۹۴۴ به بعد نشون میده.
📚 منبع:
https://www.hsdl.org/c/abstract/?docid=750070
۱. ساخت کمیته برای هر کاری. از کمیتههای تحقیقاتی گرفته تا کمیتههای اجرایی. سعی کنین کمیتهها هر چقدر که ممکنه بزرگ باشه. هرچی تعداد بیشتر، مخالفتها هم بیشتر
۲. اصرار به ساخت پروسه برای هر کاری، جلوگیری از ساخت هرگونه میانبر و تسهیل روندها، به بهانه اینکه داشتن پروسه باعث اصولی جلو رفتن کارها میشه
۳. با هدف پایین آوردن امید و انگیزه افراد کارآمد و حرفهای، به افراد ضعیف و غیرمتخصص بها دهید. افراد غیرمتخصص را مرتب ارتقا دهید و از آنها تعریف کنید.
۴. در هنگام تقسیم کار، اول کارهای غیر مهم را به آدمهای متخصص و سپس با اولویت کمتر (و منابع کمتر) کارهای مهم را به آدمهای ناکارآمد تخصیص دهید!
۵. مشغول کردن سیستم با موارد غیرمرتبط، غیر ضروری و غیرمهم (مثال امروز: Woke, CRT)
۶. اصرار به استفاده از ادبیات و لغات درست، که در پی آن بحثهای طولانی و بی فایده شکل خواهد گرفت.
۷. انجام مستمر سخنرانیهای طولانی و تکراری؛
سعی کنین نکاتی که بارها عنوان شده را دوباره تکرار کنید.
از انجام دوباره یک سخنرانی نترسید و سعی کنید در هیچ سخنرانی حرف تازه نزنید.
همه را مجبور کنید تا در سخنرانیهای طولانی شرکت کنند و گوش دادن را وارد پروسههای کاری کنید.
۸. 👈 به بهانه ایده آل بودن، به قسمتهای غیر مهم گیر بدهید، دوباره کاری بسازید و منابع زیاد را صرف بهبود قسمتهای غیر ضروری کنید.
۹. تا آنجا که میتوانید مجوز بسازید و پروسه مجوز گرفتن را طولانی و سخت کنید. به بهانه ساخت امنیت، حداقل هر پروسه را سه شخص/سازمان مختلف باید تایید کنند.
۱۰. با ساخت فرآیند کاری سخت (اجبار از استفاده از سیستمهای خاص، حضور در شرکت و...) کار کردن کارمندان را کند کنید.
۱۱. 👈 فرآیند کاری را طوری بچینید که یک نفر مسئول هیچ قسمتی نباشد و همیشه هر شخص بتواند یک نفر/تیم دیگر را برای هر اشتباه و قصوری، مقصر معرفی کند.
۱۲. جلوی آموزش درون سازمانی و یا بین هم تیمیها را بگیرید. همیشه اصرار کنید به خاطر داشتن بهترین بازده، همه باید آموزش یکسان داشته باشند که توسط سازمان تصویب شده.
https://ble.ir/ictv24
(همراه با اندکی ویرایش)
😯 به همت برخی مسوولین نفوذی یا بی کفایت و با توجه به ساختار حکمرانی دارای اختلال، بسیاری از دستورالعملهای فوق، بطور کامل و دقیق در کشور در حال پیاده شدن است.
🤝 به همراهی یکدیگر، مباهات و افتخار می کنیم
─┅─•🍃🌸🍃🍃🌸🍃•─┅─
🔺کلکم راع و کلکم مسوول عن رعیته
⚖️ زمینه سازی برپایی عدالت و احقاق حقوق عامه با حکمرانی مسوولانه
@jonbeshsaybery
⭕️ مشکل ساختار تصمیمگیری باید حل شود/ قریب به دویست شورا در کشور تشکیل شده است
🔹شورایعالی آب، شورایعالی خاک، شورایعالی انرژی، شورایعالی آمار، شورایعالی پول و اعتبار، شورایعالی فولاد، شورایعالی اقتصاد، شورایعالی صادرات، شورایعالی صنایع، شورایعالی گمرک، شورایعالی صنایع دریایی، شورایعالی استاندارد، شورایعالی بیمه، شورایعالی بورس، شورایعالی اشتغال، شورایعالی مناطق آزاد تجاری–صنعتی، شورایعالی سازمان بنادر و کشتیرانی، شورایعالی هماهنگی ترابری، شورایعالی صنعت دریانوردی، شورایعالی عمران مرزها، شورایعالی بهداشت، شورایعالی سلامت، شورایعالی معادن، شورایعالی اداری، شورایعالی بانکها، شورایعالی مالیاتی، شورایعالی اجرایی بهداشت، شورایعالی هماهنگی صادرات خدمات فنی و مهندسی، شورایعالی گسترش و نوسازی صنایع ایران، شورایعالی صندوق توسعه کشاورزی ایران، شورایعالی میراث فرهنگی و گردشگری، شورایعالی توسعه صادرات غیرنفتی، شورایعالی اطلاعات و جهانگردی، شورایعالی ایرانگردی و جهانگردی، شورایعالی برنامهریزی، شورایعالی سرمایهگذاری، شورایعالی تامین اجتماعی، شورایعالی شرکتهای دولتی، شورایعالی هواپیمایی کشوری، شورایعالی رفاه و تامین اجتماعی، شورایعالی اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی، شورایعالی شرکت ملی نفت ایران، شورایعالی بررسی و تعیین الگوی مصرف، شورایعالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور، شورایعالی هماهنگی آموزش فنی و حرفهای، شورایعالی مبارزه با جرم پولشویی و ...
🔹اینها بخشی از مراکز تصمیمگیری درباره اقتصاد در کشور است. در امنیت، فرهنگ، اجتماع، حقوق، فناوری، علم و دانش نیز وضعیت به همین منوال است.
🔹با نگاه به این وضعیت، مشروح مذاکرات تغییر و اصلاح قانون اساسی در سال 1368 منظر جالبی پیدا میکند. یکی از تغییرات این قانون نسبت به قانون 1358 حذف تصمیمگیری شورای عالی قضایی بود و رئیس قوهقضائیه جایگزین شورایعالی قضایی و رئیس صدا و سیما به جای هیئتی بود که صدا و سیما را اداره مینمود.
🔹در دهه شصت کشور به این نتیجه رسید که یک نفر باید در هر حوزه تصمیم بگیرد و پاسخگو باشد و ساختار قانون اساسی به این سمت حرکت کرد. اما بعد قریب به دویست شورا در کشور تشکیل گردید که شوراهای مربوط به حوزه اقتصاد را در آن مشاهده میکنید. اضافه شدن معاونت اقتصادی به دولتها هم در دهه گذشته بر این تشتت افزود.
🔹تاکید بر شورا در قرآن کریم بر همگان واضح است، لکن هیچکس به نکته عزم ریاست مجموعه توجهی نمیکند. خداوند بعد از دستور به شور به پیامبر دستور میدهد که باید عزم کنی: و شاورهم فیالامر فاذا عزمت توکل علیالله.
🔹آنچه این تصمیمگیری را به مسلخ برده است، شخصی نیست که عزم کند و مسئولیت را بهعهده گیرد. درحالی که تصمیمگیری در قانون اساسی بسیار روان و ساده است: مجلس شورای اسلامی برای امور کلان جاری، مجمع تشخیص و سیاستهای کلی مقام رهبری برای امور کلان و هیئت وزیران برای امور جاری تحت قوانین و سیاستها. برای تسهیل در امور جاری نیز هیئت وزیران با ریاست رئیسجمهور میتواند کمیتههایی مثل کمیته اقتصاد، امنیت، فرهنگ و اجتماع با مشارکت وزرای ذیربط تشکیل دهد و در امور فوری و ضروری با تصویب هیئت وزیران یک نفر نماینده ویژه باشد. همین! حال تصور کنید صد هزار صفحه قانون و نزدیک به دو میلیون صفحه مقررات در 116 سال گذشته قانونگذاری مصوب شده است و موتور کماکان روشن و درحال تصویب است.
🔹سوال این میشود که کدام تصویب، کدام اجرا، کدام مسئولیت؟
🔹در دولت کنونی چالش عمیقتر است: عبارت بهخط کردن اقتصاددانان برای رفع معضلات اقتصادی که توسط رئیسجمهور محترم پیش از انتخابات بیان شد به حقیقت پیوست و تعداد زیادی در مناصب تصمیمگیری و اجرا در دولت بهخط شدند و نتیجهای شگفت پیش آمد: اختلاف رئیس سازمان برنامه و معاون اول، اختلاف معاون اول و وزیر اقتصاد، اختلاف هر سه با معاون اقتصادی، اختلاف همه با وزرای ساکت کار و کشاورزی و به همین منوال دیگر وزرا و تصمیمگیران دولتی در کنار تشتت سیاستگذاری در مجلس شورای اسلامی.
🔹آنچه چالش است، آن است که قبل از مشکلات محتوایی تصمیم، مشکل ساختاری تصمیمگیری باید حل گردد. بسیاری از قوانین مربوط به ساختاری تصمیمگیری با ابتکار لوایح دولتی باید نسخ گردند، وظایف و تکالیف وزارتخانهها در قوانین تاسیس باید با خی واضح و روشن تعیین گردد: تکلیف بار شود، تصمیم گرفته شود و پاسخگویی در برابر نمایندگان ملت عیان باشد. این چالش ابرچالش است و کسی که آن را شناسانی نکرده و به رسمیت نشناسد، از حکمرانی بویی نبرده است: حکمرانی یعنی تصمیمگیری دقیق و اجرای قاطع.
✍️ جلیل محبی
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻چرا با افزایش قیمت دلار، پراید هم گران می شود؟
🔸سید یاسر جبرائیلی (رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام):
🔹اتومبیلی مثل پراید هم از مواد اولیهای ساخته میشود که با افزایش قیمتهای جهانی و همچنین افزایش قیمت دلار، گران میشوند در حالیکه همه آنها دارند در داخل تولید میشوند!
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨ارتباط معصومه ابتکار و محمد علی نجفی با معصومه قمی کلا
@jonbeshsaybery
.
♻️ کار مقابله با بیحجابی را به کاردان بسپارید!
🔰 حمید رسایی: اکنون وقت آزمون و خطا نیست. جمهوری اسلامی چارهای ندارد جز اینکه در برخورد با مساله بیحجابیهای سازماندهی شده این روزها که به سمت برهنگی در حال پیشروی است، کار را بسپارد به #کلیددار_اعظم جناب حسن روحانی. دقت کنید، روزی که همه بیحجاب بودند جز دو سه نفر، او کار را جمع کرد و کوتاه نیامد. الان چی؟ فقط دو سه نفر هستند که در حالت کشف حجاب به ادارات مراجعه میکنند. کار را بسپارید به حسن روحانی، او خوب بلد است این مسأله را حل کند.😉
#کلیددار_اعظم
#بانی_وضع_موجود
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️ آیا مقایسه قیمت کالاها در ایران و جهان درست است؟
🔸سید یاسر جبرائیلی (رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام):
🔹ارزش پول داخل جیب مردم را با افزایش قیمت دلار کاهش دادهاند و آن وقت با مقایسه قیمت کالاها در سطح جهان و ایران، می گویند یارانه پنهان میدهیم!
🔹چرا حرفی از تفاوت مزد کارگر ایرانی و اروپایی نمیزنند؟
⏰ «جهان آرا»
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻یاسر جبرائلی: با فضاسازی اجازه کاهش تورم را به دولت نمی دهند!
🔸سید یاسر جبرائیلی (رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام):
🔹در سال 1374 دولت هاشمی سیاست تثبیت نرخ ارز را اجرا کرد و قیمتها کاهش یافت، اکنون آقای رئیسی آماده این کار است ولی فضاسازی به گونهای است که به دولت اجازه چنین کاری نمیدهد.
🔹هر وقت دولتها بنزین را گران کردهاند از تورم ناشی از آن متضرر شدهاند.
@jonbeshsaybery
از نظر لیبرالها
آن پرچمهای رنگینکمانی ایدئولوژی نیستند!!!!
آنها خود خود علماند!!!!
ولی این صلیب چوبی ایدئولوژی و خرافات است!
این تصویر تمثیلی زیباست از تقابل سرمایهداری و اسلام.
روشنفکران غربزده،
رویِ سرمایهداری، نام علم نهادند!
و روی اسلام، نام خرافات!
#فریب_بزرگ
@jonbeshsaybery