eitaa logo
کلام الهی| تفسیر کوتاه قرآن⁦
1.4هزار دنبال‌کننده
181 عکس
231 ویدیو
10 فایل
☆ تفسیر کوتاه و پیامرسانی قرآن ☆ آیه به آیه از ابتدای قرآن:: 🟣 کپی آزاد ؛✅ 📚منابع ؛ عمدتاً از تفسیر تسنیم و از المیزان ، نمونه ، نور ✴به روش نکته برداری ،ساده نویسی ✍️تحقیق @ali_khoobi
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 قرائت فصیح و ترجمه گویا|بقره۲۷ صفحه ۵ 🔅فرصت مناسبی برای یادگیری قرائت فصیح این آیه در اختیار شماست ، از دست ندهید. 🔹️خداوند فرصتی داده تا این آیه را حفظ و زیبایی اش را نوش جان کنید. @tafsiran .
🚥 ترجمه کلمه به کلمه | بقره۲۷ همان کسانی که می شکنند پیمان الهی را پس از استوارکردن آن (پیمان) ومی گسلند آنچه فرمان داده است خدا به آن که پیونده داده شود و تباهی می کنند در ۚ زمین آنان خود زیانکار هستند @tafsiran .
💠🚥 تفسیر کوتاه | بقره ۲۷ فاسقان نشانه هایی دارند که در این آیه سه مورد را بیان می کند : ● 1- نقض عهد الهی : عهد الهی همان دین است ، خداوند از همه عهد گرفته که به دین خدا پایبند باشند این عهد بوسیله فطرت ، عقل و وحی از انسان گرفته شده است. فاسقان این عهد را می شکنند با نافرمانی . نقض عهد یک صفت روحی هست که با تحقق عملی شاه کلید نافرمانی میشود و پس از ِآن مابقی گناهان و صفات رذیله( پایین تر از سطح انسان) ردیف میشود. ● 2- قطع رابطه : خداوند به رابطه با خانواده ، فامیل ، ارحام ، برادران دینی ، همسایگان ، امت اسلامی و امام مسلمین دستور داده است و قطع این رابطه ها خروج از امر الهی و فسق است. ● 3- تباهی مداوم در زمین : هر اقدامی که نظم و قانون زندگی اجتماعی و دینی را طوری به هم بزند که عمل به دین برای مومنین غیر ممکن یا خیلی سخت شود و یا آنها را منحرف یا در معرض انحراف قرار دهد ، فساد در زمین است مانند ترویج کفر ، ترویج انحرافات اجتماعی و اعتقادی و... کسانی که این سه ویژگی را دارند فطرت و عمر آنها که سرمایه ای برای کسب بهشت و سعادتمندی است از بین می رود و به زیان همیشگی می رسند. @tafsiran .
1562045346-9576-34-2_230508_125145.pdf
373.3K
✍ عنوان مقاله : معناشناسی توصیفی "فساد" در قرآن ▪︎ نویسندگان : فتحیه فتاحی زاده معصومه شیردل ▪︎ فصلنامه علمی پژوهشی مطالعات تفسیری
🚥 مفهوم کلمات و عبارات | بقره ۲۷ = نقض در برابر ابرام (محکم کردن) به معنی گسستن و شکستن و فسخ کردن است. = وقتی در امر مخصوصی باید پایبند و ملتزم باشی ، این پایبندی "عهد" هست. عهد خدا همان دین اوست. = قوی و محکم کردنی که اطمینان بخش باشد . = خسارت به معنی ضرر نیست بلکه به معنای از بین رفتن بخشی از یا همه سرمایه هست . خسارت در برابر ربح هست و ضرر در برابر نفع. @tafsiran .
27.mp3
5.82M
💎تفسیر صوتی استاد قرائتی سوره بقره آیه ۲۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 قرائت فصیح و ترجمه گویا | بقره ۲۸ صفحه ۵ ☆ هدف از این پست این هست که با چند بار گوش کردن قرائت فصیح آیه را یاد گرفته و از روی( قرآن بدون ترجمه ای که در خانه داریم) همین یک آیه را حفظ کنیم . حفظ یک آیه فقط چند دقیقه زمان می برد ولی برکات فراوانی در دنیا و آخرت دارد. عضویت👇 https://eitaa.com/joinchat/3874488522C11ad090f0c 🔅 کانال تفسیران را به دوستان خود معرفی کنید تا در اجر معنوی آن - که امید داریم خدای متعال تفضّل فرماید - شریک شوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁ترجمه کلمه به کلمه | بقره ۲۸ چگونه کافر می شوید به خدا ؟ درحالیکه بودید مردگانی ۖ پس زنده کرد شما را سپس می میراند شما را و پس از آن (دوباره) زنده می کند شما را آنگاه به سوی او بازگردانده میشوید @tafsiran .
🚥 تفسیر کوتاه و پیامرسانی | بقره۲۸ 🔸️این آیه "توبیخی آمیخته به دعوت به تفکّر در آفرینش" در باطن خود دارد تا از مسیر آن جرقه ای در دل کسانی که احتمالاً بدلیل جهل هنوز ایمان نیاورده اند روشن شود و به سمت ایمان بیایند. 🔹️وقتی سوال از کسی پرسیده میشود برای اینکه بتواند به آن پاسخ دهد تمام قوای ذهنی و عقلی خود را به کار می گیرد و در این آیه از این روش استفاده شده است. اگر جاهل است می گوید "راست می گوید" اگر معاند است زبانش قفل میشود و دیگر بهانه نمی آورد. ۱-نطفه = مرده (کنتم امواتاً) ۲-جنین = زنده ی دارای روح (فاحیاکم) ۳-مرگ در دنیا (یمیتکم) ۴-زنده شدن در قیامت(یحییکم) 🔸️کافران در مورد زندگی دنیا آن را به خدا نسبت نمی دهند و زندگی پس از مرگ را قبول ندارند. 🔅پس انسان هم از مبداء ازلی آمده و هم به مرجع ابدی خواهد رفت. 🔹️تفکّر در آفرینش خود انسان که به آن " آیات انفسی " می گویند یکی از راههای عقلی خداشناسی هست که در این آیه این تفکر را در ذهن زنده می کند. 🌀 انسان خود نمی تواند خودش را خلق کند و سایر موجودات هم که فقیرتر و ناتوان تر از انسان هستند پس آفرینش انسان توسط یک خالقی بالاتر از موجودات انجام شده است . همینطور خود انسان و موجودات عالم هیچکدام قادر نیستند به انسان روح بدهند و سپس در برزخ روح او را از جسم آزاد کنند و بعد از آن در قیامت دوباره جسمی بر آن روح خلق کنند. @tafsiran .
🚥 مفهوم کلمات و عبارات | بقره ۲۸ = چگونه ، ▪︎یا میخواهد توبیخ کند ▪︎یا تعجب خود را نشان میدهد ▪︎یا یک سوال می پرسد تا آنها را به تفکر واردارد . ویا هرسه مد نظر است. @tafsiran .