▼ گزارش روز
دیپلماسی اقتصادی در حیاط خلوت آمریکا
رئیسجمهور کشورمان در صدر هیئتی سیاسی و اقتصادی و با هدف تقویت روابط با کشورهای دوست و همسو، عازم کشورهای ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا در آمریکای لاتین شد.
گزاره خبری: 1ـ آیتالله رئیسی پیش از عزیمت به ونزوئلا، به منظور دیدار از 3 کشور منطقه آمریکای لاتین، با بیان اینکه این سفر به دعوت رسمی رؤسایجمهور ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا انجام میشود، گفت: «امروز عمده کشورهای منطقه آمریکای لاتین کشورهایی هستند که میخواهند مستقل زندگی کنند و روحیه آزادیخواهی، استقلالطلبی و مقاومت در مقابل نظام سلطه وجه مشترک کشورهایی است که در این منطقه با جمهوری اسلامی ایران ارتباط خوبی دارند.» همچنین رئیسجمهور ارتباط بین ایران و کشورهای مستقل در آمریکای لاتین را ارتباطی راهبردی توصیف کردند.
2ـ مادورو (رئیسجمهور ونزوئلا) در دیدار با رئیسجمهور کشورمان اظهار داشت: «برای دور جدیدی از تلاشها در راستای گسترش روابط با ایران عزم جدی داریم. دو کشور در حوزه گردشگری، کشاورزی و دامپروری ظرفیتهای مناسبی برای همکاری دارند.»
گزاره تحلیلی: 1ـ همکاری بیشتر با متحد قدیمی: رئیسی در گام اول وارد کاراکاس پایتخت ونزوئلا شد؛ کشوری که از آن به عنوان متحد استراتژیک تهران در حیاط خلوت آمریکا نام برده میشود. مراسم امضای اسناد همکاریهای دوجانبه ایران و ونزوئلا در حضور رؤسایجمهور دو کشور برگزار شد و مقامات عالیرتبه حاضر 19 سند و تفاهمنامه همکاری امضاء کردند. همکاری و مشارکت در حوزههایی همچون ارتباطات و فناوری اطلاعات، انرژی، بیمه، حمل و نقل دریایی، آموزش عالی، کشاورزی، دارویی و پزشکی، تبادلات فرهنگی و همچنین توسعه همکاریهای معدنی. از جمله اسناد مهم امضا شده میان وزرای امور خارجه، نفت، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، بهداشت و درمان و فرهنگ و ارشاد اسلامی با همتایان ونزوئلایی بود.
2ـ اهمیت توافق راهبردی ۲۰ ساله: این روزها که ایران و ونزوئلا بر تحریم و مشکلات اقتصادی فائق آمدهاند، انتظار میرود که سطح همکاریهای آنها بیش از پیش افزایش یابد. پیشتر میزان صادرات غیرنفتی ایران به ونزوئلا رقمی حدود ۴۰ میلیون دلار و صادرات ونزوئلا به ایران حدود ۲۰ میلیون دلار بود اما این رقم در دولت سیزدهم بنای افزایش مشهود و ملموس را در پیش گرفته است. همچنین با توجه به اختصاص مسیر تجاری ویژه میان تهران و کاراکاس و امضای اسناد راهبردی بلندمدت ۲۰ ساله بین دو کشور، انتظار میرود که این رقم تا 20 میلیارد دلار ارتقا یابد.
3ـ موفقیت دو کشور در برابر تحریمهای آمریکا: ریشه اصلی اتحاد ایران و ونزوئلا را باید در ضدیت با زیادهخواهی و سیل تحریم دامنهدار آمریکا دانست. اما امروزه نشانههای شکست راهبرد آمریکا در ایران و ونزوئلا بیش از هر زمانی آشکار شده است. در سال اخیر صادرات و واردات کشور ونزوئلا به ترتیب 32/57 درصد و 11/43 رشد داشته است. رئیسجمهور ونزوئلا میگوید برای اولین بار در بیش از صد سال، این رشد مربوط به اقتصاد غیرنفتی است.
4ـ پیامی برای ضد انقلاب خارجنشین: رئیسجمهور، نه برای «فرار» بلکه برای «قرار» و تحکیم مناسبات سیاسی و اقتصادی به کشور ونزوئلا سفر کرد. ایران اسلامی بر اساس برنامه گام دوم انقلاب در حال مدیریت و برنامهریزی به منظور رسیدن به قلههای پیشرفت و تعالی است، این مسئله را فلان رئیس دولت اروپایی که دیروز با ضد انقلاب فراری عکس یادگاری میگرفت، درک کرد و اکنون با رئیسجمهور ایران درباره آینده مناسبات جهانی و منطقه مشورت یکونیم ساعته میکند؛ موضوعی که ضد انقلاب آن را درک نکرد. در مورد آنها به درستی باید گفت: «صُمٌّ بُكمٌ عُميٌ فَهُم لا يَرجِعونَ».
فرهاد کوچکزاده
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
زیباکلام هم صادق شد
صادق زیباکلام با نقد براندازی و براندازان جمهوری اسلامی در مصاحبه با جماران گفت: «یک فرد دموکراتیک در اپوزیسیون وجود ندارد. این افراد هنوز به قدرت نرسیدهاند اینجور صحبت میکنند وای به حال روزی که به قدرت برسند! جز تغییرات و تحولات آرام هیچ گزینه دیگری وجود ندارد. باور دارم که با براندازی ما از چاله در آمده و به چاه خواهیم افتاد و مهمترین دلیل این است که اپوزیسیون به جز فحش و توهین و شعارهای توخالی کاری بلد نیست. این رفتار را در منشور همبستگی مشاهده کردید که موضوع کردها موجب شد که در همان جلسه اول دعوا راه بیفتد. در واقع این اپوزیسیون علیرغم برخورداری از این همه امکانات حتی در مورد بدیهیترین موضوعات هم فکری نکرده است. شما با یک اپوزیسیون روبهرو هستید که نه یک طرح دارد نه برنامه.
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
✔️تمجید رئیسجمهور ونزوئلا از شهید سلیمانی
🔺 مادورو در مذاکرات با هیات ایرانی:
🔹خیلیها از خدمات ژنرال سلیمانی این مرد بزرگ خبر ندارند.
🔹مثلا چند سال پیش که به برخی زیرساختهای ونزوئلا از طرف آمریکا حمله سایبری وحشیانهای شد؛ ژنرال سلیمانی به کمک ما آمد.
🔹بزودی سردیس ژنرال سلیمانی را در مقبره سیمون بولیوار رونمایی میکنیم.
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
ایران و ونزوئلا چه تفاهمنامههایی امضا کردند؟
🔸همکاری در ارتباطات و فناوری اطلاعات بین وزارتخانه های ذیصلاح در ایران و ونزوئلا برای توسعه در این امور با رعایت برابری، متقابل و رعایت قوانین داخلی.
🔹یادداشت تفاهم دام بین وزارتخانه های کشاورزی و اراضی ونزوئلا و ایران برای صادرات گوشت منجمد.
🔸امضای الزام و پروتکل بهداشتی صادرات و تجاری سازی گاو به ایران.
🔹یادداشت تفاهم همکاری برای تقویت حمل و نقل دریایی دوجانبه
🔸تفاهم نامه همکاری بندری و دریایی برای حمل و نقل و سازمان بنادر دریایی ایران.
🔹تفاهم نامه ایجاد مرکز نوآوری ایران و ونزوئلا بین مرکز بین المللی تأسیسات علمی و فناوری دانش بنیان.
🔸تبادل فرهنگی بین وزارتخانه های فرهنگ دو کشور، برای دوره 2023-2028.
🔹برنامه تبادل بین کتابخانه ملی ونزوئلا و آرشیو ملی ایران برای به اشتراک گذاری مطالب، عکس ها، میکروفیلم ها، کتابشناختی و انواع مختلف.
🔸ایجاد یک کارگروه ونزوئلا-ایرانی برای همکاری های فنی در معدن، و بررسی گره های حیاتی در این زمینه، برای ترویج ابتکارات کاری مشترک جدید.
🔹تفاهم نامه بین وزارتخانه های بهداشت برای فرآورده های دارویی و تجهیزات پزشکی در همکاری دوجانبه.
🔸یادداشت تفاهم همکاری های پتروشیمی بین دو کشور به منظور گسترش فرصت های اکتشافی و پروژه های مشترک پتروشیمی.
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
🔺جزئیات سه قرارداد نفتی ایران و ونزوئلا/ بعد از پالایشگاه فراسرزمینی حالا نوبت به پتروشیمی فراسرزمینی رسید
🔹 امروز سه قرارداد نفتی بین ایران و ونزوئلا امضا شد. اولین قرارداد، بازسازی و نوسازی یک مجتمع پتروشیمی تولید آمونیاک در ونزوئلا است.
🔹ایران قرار است با صدور خدمات فنی و مهندسی ۴ میلیون تن ظرفیت پتروشیمی ونزوئلا را احیا و در فروش تولیدات این پتروشیمی فراسرزمینی سهیم شود.
🔹قرارداد بعدی توسعه پایانه نفتی خوزه است که نخستین قرارداد EPC یک شرکت ایرانی در خارج از کشور محسوب میشود و نشان میدهد صنعت نفت ایران در مسیر بینالمللی شدن گام برداشته است. این پروژه بستر افزایش صادرات نفت و میعانات گازی ایران به ونزوئلا را مهیا میکند.
🔹سومین قرارداد مربوط به صادرات و تجهیز ۵ ایستگاه تقویت فشار گاز در ونزوئلا است که از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان ایرانی برای صادرات تجهیزات استفاده میشود.
🔹مذاکرات و توافقات دیگری نیز درباره نوسازی پالایشگاه ۳۱۰ هزار بشکهای کاردون، توسعه میادین نفتی و صادرات تجهیزات و ... انجام و نهایی شده است.
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
آیا نظر رهبر انقلاب درباره توافق هستهای تغییر کرده است؟
رهبرانقلاب در دیدار با دانشمندان، کارشناسان و مسئولان صنعت هستهای کشور اینطور گفتند که "توافق اشکالی ندارد اما زیرساختهای صنعت هستهای نباید دست بخورد"
مرور بیانات ایشان در مقاطع مختلف در پروسه پرونده هستهای ایران نشان میدهد ایشان همواره از انجام یک توافق دفاع کردهاند. البته تاکید ایشان طبیعتا بر یک توافق «خوب» بوده نه صرفا هر توافقی.
مهمترین سخنرانی ایشان در این باره به فروردین ۱۳۹۴ باز میگردد در مقطعی که هنوز برجامی امضا نشده و مذاکرات در جریان ایستگاه لوزان است.
ایشان صراحتا میگویند که از رسیدن به یک توافقی که منافع ملّت ایران را تأمین کند و عزّت ملّت ایران را حفظ کند، صددرصد من حمایت و استقبال میکنم.
حتی ایشان با صراحت بیشتری میگویند: اگر کسی بگوید که ما مثلاً با توافق یا با رسیدن به یک نقطه مخالفیم، نه، خلاف حق و خلاف واقع گفته است. اگر یک توافقی انجام بگیرد که این توافق توافقی باشد که منافع ملّت را، منافع کشور را تأمین بکند، بنده کاملاً با آن موافقت خواهم کرد.
آیت الله خامنهای تاکید میکنند که "البتّه این را هم ما گفتیم که توافق نکردن بهتر از توافق بد است."
این فرمول، فرمول درستی است و این خط تا امروز تغییری نکرده است.
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
هدایت شده از استوری قرآن و حدیث
🔹صفحه: 218
💠سوره يونس: آیات 79 الی 88
#قرآن #طرح_ختم_قرآن
#تلاوت_روزانه #تلاوت_قرآن
@ahlolbait_story
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«دانیل اورتگا» رئیسجمهور نیکاراگوئه: زنده باد شهید ایران ژنرال قاسم سلیمانی زنده باد ملت ایران
🔸اعلام یک دقیقه سکوت به احترام سردار قاسم سلیمانی در مراسم استقبال رسمی از رئیسی توسط رئیس جمهور نیکاراگوئه
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
✔️جهش بزرگ صادرات ایران به ونزوئلا از صفر به بیش از ۳ونیم میلیارد دلار
🔺مهدی صفری، معاون اقتصادی وزارت خارجه:
🔸قرارداد ۳/۶ میلیارد دلاری ایران با ونزوئلا طی سفر رئیس جمهور به آمریکای لاتین به عنوان نقطه آغاز تحول دوباره روابط سیاسی و اقتصادی ایران با آمریکای لاتین تلقی میشود.
🔸در بخشهای مختلف انرژی، ساخت پتروپالایشگاهها، تجهیزات مخابراتی، نانو، بخشهای گوناگون صنعتی، مونتاژ و اتومبیل سازی، تراکتورسازی و مهم تر از همه در بخش دارو و تجهیزات پزشکی، نیروگاه سیکل ترکیبی، خدمات فنی و مهندسی، ٢٧ توافقنامه به امضا رسیده است که ناشی از عزم جدی ایران در برقراری ارتباط دوباره تجاری و اقتصادی با آمریکای لاتین است.
🔸معادن سنگ، طلا و آهن در این منطقه با مشارکت ایران به بهرهداری خواهد رسید و خط تولید دارو و تکنولوژی نانو نیز از دیگر برنامههای ایران در آمریکای لاتین و به خصوص ونزوئلا است.
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
🔰ناگفتههای یک جلسه تاریخی/ ژنرالهای دولت روحانی به رئیسی چه گفتند؟
🔹ستاوردسازی برای دولتهای یازدهم و دوازدهم یکی از رویکردهایی است که در روزهای اخیر از سوی برخی دولتمردان پیشین در دستور کار قرار گرفته است؛ رویکردی که با نادیده انگاشتن راهبردهای خسارتبار دولت گذشته، میکوشد کارنامهای غیرواقعی از عملکرد خود ارائه دهد.
🔹سپهر خلجی رئیس شورای اطلاعرسانی دولت با تشریح زوایای پنهانی از عملکرد خسارتبار دولت گذشته، برای نخستینبار روایتهایی از دولتمردان سابق بیان میکند:
🔹روزنامههای وابسته به دولت قبل هر روز یک مساله را تبدیل به بحران کرده و موضوعی مانند برجام را بهعنوان نسخه شفابخش و حلالمسائل همه مشکلات مردم جا میزدند.
🔹به اعتراف برخی وزرای وقت، ارتباط رئیس دولت با وزرا قطع و به همان نسبت، ارتباط دولت با مردم نیز کم شده و آنجا هم که قرار بود به مردم توجه شود، با نگاه از بالا به پایین بود.
🔹این ۸سال دقیقاً همان ایامی است که رهبر حکیم انقلاب فرمودند دهه ۹۰، دهه از دست رفته ایران است. دولت وقت خود را در نسبتی با غرب تعریف و وضعیت خود را از دریچه قضاوت آنان ارزیابی میکرد.
🔹نوع رویکرد دولت وقت را در قبال پیشرفتهای موشکی ایران ببینید و با وضعیت الان مقایسه کنید که رئیسجمهور خود در مراسم رونمایی از موشک هایپرسونیک شرکت میکند و دست دانشمندان این عرصه راکه باعث اقتدار و افتخار ایران بزرگ هستند، میبوسد.
🔹مستحضرید که رزمحسینی، وزیر وقت صمت میگوید: «در برق صنایع، ۶۰ درصد شبها و ۳۰ درصد روزها برق هست. برق فولادمان هم ۵۰ درصد بعضی مواقع وصل است.» از این دست اعترافات زیاد داشتهایم.
🔹دولت قبل باید سالی یکمیلیون خودرو تحویل بازار میداد تا بازار متعادل شود که نداد و کار افتاده بود دست دلالان. با حضور دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۱ تیراژ خودرو به یکمیلیون و۴۰۰ هزار دستگاه رسید. جالب است که دولت قبل به بهانه تحریم مدعی بود امکان افزایش تیراژ را ندارد!
🔹در حوزه مسکن هم با همین مشکل مواجهیم؛ یعنی بیعملی دولت در تأمین مسکن مردم در ۸سال دولت قبل و در نتیجه سرریز فشار تقاضا به بازار و افزایش قیمتها و این یعنی تحمیل فشار بهویژه بر طبقات ضعیف و مستأجرها.
🔹موارد زیادی از این دست اسناد در مذاکراتی که مدیران دولت قبل با شخص رئیسجمهور و بعضاً در جلسههای ۲نفره داشتند، وجود دارد که واقعاً الان به مصلحت نیست منتشر شود؛ جریانی که بخش عمدهای از دوران مدیریت بر ارکان کشور را برعهده داشتند؛ یک توهم محض که نه شجاعت اصلاح راهی را که اشتباه رفتند، داشتند و نه شجاعت اعتراف به اشتباه در برآوردهای خسارتآفرین برای زندگی یک ملت بزرگ را.
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
🔰 نمودار قدرت فرماندهان ایران که توسط روزنامه یدیعوت احارانوت اسرائیل منتشر شده است 📊
🔹 علاوه بر این سرلشکر غلامعلی رشید و چند تن از فرماندهان ارشد نظامی ایران در لیست ترور موساد قرار دارند!
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
هدایت شده از انس با امام عصر (عج) 🌺
4_5848209774415448902.mp3
2.02M
🔊مجموعه صوتی
#شناختامامزمان
👤استاد حسن محمودی
📝قسمت نهم
🔖راه رسیدن به شاخصهی اصلی شناخت #امام_زمان عجل الله...
👌کوتاه و شنیدنی
👈بشنوید و نشر دهید.
دختر_شینا
#قسمت_101
این شد تمام حرفی ڪه بین من و او زده شد. چشمم به سِرُم و ڪیسه خونی بود ڪه به او وصل شده بود. همان پرستار سر رسید و اشاره ڪرد بروم بیرون.
توی راهرو ڪه رسیدم، دیگر اختیار دست خودم نبود. نشستم ڪنار دیوار. پرستار دستم را گرفت، بلندم ڪرد و گفت: «بیا با دڪترش حرف بزن.»
مرا برد پیش دڪتری ڪه توی راهرو ڪنار ایستگاه پرستاری ایستاده بود. گفت: «آقای دڪتر، ایشان خانم آقای ابراهیمی هستند.»
دڪتر پرونده ای را مطالعه می ڪرد، پرونده را بست، به من نگاه ڪرد و با لبخند و آرامشی خاص سلام و احوال پرسی ڪرد و گفت: «خانم ابراهیمی ! خدا هم به شما رحم ڪرد و هم به آقای ابراهیمی. هر دو ڪلیه همسرتان به شدت آسیب دیده. اما وضع یڪی از ڪلیه هایش وخیم تر است. احتمالاً از ڪار افتاده.»
بعد مڪثی ڪرد و گفت: «دیشب داشتند اعزامشان می ڪردند تهران ڪه بنده رسیدم و فوری عملشان ڪردم. اگر ڪمی دیرتر رسیده بودم و اعزام شده بودند، حتماً توی راه برایشان مشڪل جدی پیش می آمد. عملی ڪه رویشان انجام دادم، رضایت بخش است. فعلاً خطر رفع شده. البته متاسفانه همان طور ڪه عرض ڪردم برای یڪی از ڪلیه های ایشان ڪاری از دست ما ساخته نبود.»
ادامه دارد...✒️
دختر_شینا
#قسمت_102
چند روز اول تحمل همه چیز برایم سخت بود؛ اما آرام آرام به این وضعیت هم عادت ڪردم.
صمد ده روز در آن بیمارستان ماند. هر روز صبح زود خدیجه و معصومه را به همسایه دیوار به دیوارمان می سپردم و می رفتم بیمارستان، تا نزدیڪ ظهر پیشش می ماندم. ظهر می آمدم خانه، ڪمی به بچه ها می رسیدم و ناهاری می خوردم و دوباره بعدازظهر بچه ها را می سپردم به یڪی دیگر از همسایه ها و می رفتم تا غروب پیشش می ماندم.
یڪ روز بچه ها خیلی نحسی ڪردند. هر ڪاری می ڪردم، ساڪت نمی شدند. ساعت یازده ظهر بود و هنوز به بیمارستان نرفته بودم ڪه دیدم در می زنند. در را ڪه باز ڪردم، یڪی از دوستان صمد پشت در بود. با خنده سلام داد و گفت: «خانم ابراهیمی ! رختخواب آقا صمد را بینداز، برایش قیماق درست ڪن ڪه آوردیمش.»
با خوشحالی توی ڪوچه سرڪ ڪشیدم. صمد خوابیده بود توی ماشین. دو تا از دوست هایش هم این طرف و آن طرفش بودند. سرش روی پای آن یڪی بود و پاهایش روی پای این یڪی. مرا ڪه دید، لبخندی زد و دستش را برایم تڪان داد. با خنده و حرڪتِ سر سلام و احوال پرسی ڪردم و دویدم و رختخوابش را انداختم.
تا ظهر دوست هایش پیشش ماندند و سربه سرش گذاشتند. آن قدر گفتند و خندیدند و لطیفه تعریف ڪردند تا اذان ظهر شد. آن وقت بود ڪه به فڪر رفتن افتادند.
ادامه دارد...✒️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌀 نون به نرخ روزخورهای بیشرف را بهتر بشناسید.
📝 محمود صادقی که تو دولت روحانی پیشنهاد میداد جزایرمون رو بدیم امارات تا درآمدمون چندبرابر بشه حالا از مذاکره در امارات عصبانی شده!
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
🛑مجموعه پوستر تحریف امام | سه
3⃣اگر ملّت ایران بخواهد به هدفهای بزرگ خود برسد، بخواهد این راه را ادامه بدهد، باید راه امام بزرگوار را درست بشناسد، اصول او را درست بشناسد، نگذارد شخصیّت امام را تحریف کنند...[یکی از اصول امام:] در مکتب فکری امام، ضدّیت با استبداد و ضدّیت با استکبار حرف اوّل را میزند؛ امام با مستکبرین سرِ آشتی نداشت. واژهی «شـیـطـان بـزرگ» برای آمریکا، یک ابداع عجیبی از سوی امام بود. ۱۳۹۴/۰۳/۱۴
🔺سیاسی ناحیه بجنورد
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
__تبیین.mp3
3.5M
🔹مطلبی که من بیشتر میخواهم روی آن تکیه بکنم و توجّه شما و دیگرانی که این صحبت را میشنوند جلب کنم، «جهاد تبیین» است که من این را مکرّر تکرار کردهام... مسئلهی «روایت درست» این است.
▪️بیانات در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش
۱۴۰۰/۱۱/۱۹
#روایت_و_تبیین_حقایق
#جهاد_تبیین
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r