🔰 استقلال را در عرصه مجازی هم دریابیم
👤 #محمدحسین_آزادی
🔸شاید بسیاری از جوانهای امروزی مثل من آنطور که باید و شاید قدر نعمت غرورانگیز «استقلال» را ندانند. نعمت استقلال چیزی شبیه نعمت سلامت است و به قولی معروف؛ قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید. شاید اگر با پدران و جوانان نسل گذشته از استقلال صحبت کنیم بهتر بتوانند از این دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی سخن برانند. آنها مصیبت جانکاه وابستگی و دخالت بیگانگان در امور مملکت را از نزدیک دیده و لمس کردهاند و میدانند رهایی از چنگال شرق و غرب و ایستادن بر پای خود چه رهآورد سترگی است.
🔸طی گام نخست انقلاب اسلامی، مردم با تمام وجود در برابر لشکرکشی متجاوزان بعثی و حامیان آنها، ترورهای متعدد، فشارهای اقتصادی و فرهنگی ایستادگی کردند تا نعمت ارزشمند «استقلال» را به جوانان گام دوم تحویل دهند.
🔸وظیفه جوانان در گام دوم برای پاسداری از این اصل اساسی انقلاب اسلامی بسی دشوار و پیچیدهتر از گذشته شده چرا که شگردهای دشمن برای ستاندن استقلال ملت ایران پیچیدهتر گشته است. اینک دستاندازی بدخواهان به استقلال ایران اسلامی، از شیوه سخت و نظامی به شیوه نرم و رسانهای تغییر شکل یافته است. تلاش دشمن آن است تا با لشکرهای سایبری خود و استفاده از رسانههای نوین که مرزهای مرسوم جغرافیایی را در نوردیدهاند بر افکار عمومی مسلط شده و از این رهگذر اهداف خود را پی بگیرند.
🔸جنگ رسانهای که با هدف بر هم زدن امنیت روانی مردم و همگام با فشارهای سیاسی و اقتصادی دنبال میشود منجر به یک تهاجم ترکیبی علیه کشور شده است، چنانکه پایگاه خبری آمریکایی ماتر جونز در گزارشی مدعی شده بود، رسانهها، بازوی تبلیغاتی فشارهای اقتصادی دولت آمریکا در پروژه فشار حداکثری علیه ایران بودند. این رسانهها با شگردهای دقیق روانشناختی، اذهان مخاطبان را با انبوهی از اطلاعات منفی بمباران میکنند و آنقدر وضعیت را آشفته و سیاه جلوه میدهند که برخی از شهروندان البته اندک شمار با اثرپذیری از این تهاجم، در بزنگاهها، فشارهای روانی ناشی از این بمباران رسانهای را با آشوبهای خیابانی تخلیه میکنند.
🔸این مسئله آنقدر اهمیت دارد که طی سالهای گذشته بارها مورد تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفته است. ایشان حتی در بیانیه گام دوم شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن و مقابله با جریان ناامیدسازی دشمن را نخستین و ریشهایترین جهاد جوانان دانستند. بیشک مواجهه با جریان گسترده تحریف و واژگونهسازی حقایق نیازمند آمادگی و حضور مؤثر جوانان و تبعیت از رهنمود مهم رهبر انقلاب یعنی «جهاد تبیین» است. علاوه بر این، برداشتن گامهای مهم برای دستیابی به استقلال در عرصه مجازی که این روزها جولانگاه ارتشهای سایبری دشمنان شده است،
#مقاله_وارده
https://kayhan.ir/001E6p
@Kayhan_online
📷 مشترک مرفه و بی درد تهرانی به اندازه ۵۳ خانه برق مصرف کرد
🔸قبض برق یک مشترک خانگی نیاوراننشین که در خرداد امسال ۱۶ هزار کیلووات ساعت برق مصرف کرده ۵۰ میلیون تومان شده است.
🔸مصرف برق این خانه معادل یک محله با ۵۳ خانه است.
🔸چهارشنبه هفته گذشته نیروگاههای ایران ۱.۶ میلیون مگاوات ساعت برق تولید کردند. رقمی که ۱.۵ برابر حداکثر تولید برق ثبت شده در کشور ترکیه است.
🔸بیش از نصف مصرف برق ایران طی روزهای گرم در خانههای مردم مصرف میشود.
🔸با توجه به مواردی اینچنین در مصرف برق که از جانب اقشار مرفه صورت میپذیرد، برخی کارشناسان از لزوم تعریف سقف برای مصرف خانگی می گویند و برخی دیگر معتقدند قیمت باید به صورت پلکانی زیاد شود تا مشترکان پرمصرف هزینه واقعی و بدون یارانه انرژی را بپردازند.
@Kayhan_online
نگاهـی به فیلم «شور عاشقی»
🔰 جنگ امروز
👤 #آرش_فهیم
🔸فیلم «شور عاشقی» در ایده و مضمون نشان میدهد که حماسه عاشورا، این قلب تپنده تاریخ از چه ظرفیت والا و شگفت انگیزی برای پرداختن به موضوعات امروزی برخوردار است. هر چند که متأسفانه این فیلم در ساخت، به اندازه ایده و سوژه، پیشرو و بهروز نیست!
🔸محور قرار گرفتن یک زن با نام «سلما» (با بازی شهره موسوی) یک جسارت در این فیلم است. سلما که به نوعی سایه حضرت زینب و بهنظر، سخنگوی بانوان عاشورایی است در مقابل دژخیمان یزیدیان ایستادگی و علیه آنها قیام میکند؛ ماجرائی که به طور کنایهآمیز به نبرد شناختی و رسانهای علیه ایران با رویکرد بانوان اشاره دارد و در قالب شخصیتهای تاریخی، جنگ امروز را روایت میکند.
🔸این روزها مختارنامه درحال بازپخش است و همزمان، فیلم شور عاشقی هم روی پرده رفته است. تماشاگری که مختارنامه را دیده است، موقع تماشای «شور عاشقی» احتمالا به طور ناخودآگاه به قیاس روایت، بازیها، فضاسازی، بازنمایی اشقیاء، موسیقی متن، ریتم و بهویژه حس و حال این فیلم با آن سریال خواهد پرداخت.
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001E5t
@Kayhan_online
سالروز مرگ محمدرضا پهلوی
🔰 آخرین التماس شاه به آمریکا: حالا کجا باید برم؟!
🔸«... بعدازظهر یكی از روزهای نهم یا دهم شهریور(۱۳۲۰) ولیعهد به من گفت: همین امروز به سفارت انگلیس مراجعه كن. در آنجا فردی است به نام «ترات» كه رئیس اطلاعات انگلیس در ایران و نفر دوم سفارت است. او در جریان است و درباره وضع من با او صحبت كند... نمیدانم نام «ترات» و تماس با او را چه كسی به محمدرضا توصیه كرده بود، شاید فروغی، شاید قوام شیرازی و شاید كس دیگر؟! من به سفارت انگلیس تلفن كردم و گفتم با مستر ترات كار دارم... از این موضوع استقبال كرد و گفت: همین امشب دقیقا راس ساعت ۸ به قلهك بیا در آنجا در مقابل در سفارت، جنگل كوچكی است در آنجا منتظر من باش...»
🔸اینگونه بود که تلاش محمدرضا پهلوی برای جانشینی پدرش آغاز شد. علیرغم تاکید قانون اساسی آن زمان مبنی بر به تخت نشستن ولیعهد پس از مرگ یا کنارهگیری پادشاه، اما محمدرضا بهشدت تردید داشت که وی به همین راحتی و طبق قانون اساسی بتواند شاه ایران شود. چراکه هم قانون اساسی و هم شاه قبلی و هم شاه بعدی را کسانی تعیین میکردند که اینک محمدرضا برای کسب تکلیف، به حسین فردوست ماموریت ملاقات با آنان را محول کرده بود.
🔸ارتشبد سابق فردوست ضمن بیان جملات فوق، ضمن تشریح ماموریتی که محمدرضا برای ملاقات با آلن چارلز ترات، رئیس اداره اطلاعات انگلیس در ایران داده بود، نوشت که ترات را در یک شرایط بسیار مخفیانه و بهگونهای سرّی ملاقات کرد و در آن ملاقات ترات به او گفت:
🔻«... محمدرضا طرفدار شدید آلمانها است و ما از درون كاخ، اطلاعات دقیق و مدارك مستند داریم كه او دائماً به رادیوهایی كه در ارتباط با جنگ است به زبانهای انگلیسی، فارسی و فرانسه گوش میدهد و نقشهای دارد كه خود تو پیشرفت آلمان در جبههها را برایش سنجاق میكنی!...»
🔸محمدرضا پهلوی با کرنشهای فراوان در برابر انگلیس و آمریکا، اجازه گرفت که بر تخت سلطنت بنشیند و همان محمدعلی فروغی که رضاخان را در به سلطنت رسیدن همراهی کرده بود و در دوران دیکتاتوری و سرکوب باورها و اعتقادات مردم، افسارش را در دست داشت و زمانگریختنش از ایران نیز به دستور اربابان ماسونی، وسایل فرارش را آماده کرد، اینک نیز به دستور همان اربابان فراماسون، به عنوان نخستین نخستوزیر شاه جدید، مسئولیت پهن کردن فرش قرمز و راهبری محمدرضا را برعهده گرفت.
🔸اما پس از ۳۷ سال، شاه در موقعیتی قرار گرفته بود که نهضت اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در پی ۱۶ سال مبارزه مستمر، زنگ نابودی سلطنت او و خاندانش و دودمان ۲۵۰۰ ساله ستمشاهی در ایران را به صدا درآورده بود.
🔸ویلیام شوکراس نویسنده و روزنامهنگار انگلیسی که بعدا کتاب «آخرین سفر شاه» را درباره روزهای آوارگی محمدرضا پهلوی و فرح دیبا نوشت، از قول ویلیام سولیوان، آخرین سفیر آمریکا در ایران، روزهای آخر شاه را اینگونه توصیف کرد:
🔻«... شاه در بعضی گفتوگوهایش با سولیوان، مأیوسانه در جستوجوی توصیه و نظر مشورتی بود. میگفت فقط به من بگویید واشنگتن چه میخواهد؟ این سؤال برای سولیوان بسیار سخت بود...»
#دفتر_پژوهشهای_مؤسسه_کیهان
https://kayhan.ir/001E6V
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فاطمه مجلل به شانس مجدد رفت
🔸نمایندۀ ایران در قایقرانی رویینگ تکنفره در مقدماتی المپیک چهارم شد و راهیِ مرحلۀ شانس مجدد شد.
🔸قایقرانان استرالیا، اسپانیا و مصر مستقیم راهی مرحلۀ بعد شدند.
@Kayhan_online
🔰 پایان بساط «ایسم»های نابکار؟!
👤 #سید_سعید_مدنی
🔸بازیهای المپیک آغاز شده است و ورزش دنیا در نمایشگاهی که این بار در پاریس نگاه جهانیان رابه خود جلب کرده، آخرین نتایج، رکوردها، پیشرفتها و افتخارات را ظرف چند روز آینده به نمایش میگذارد. اینجا و در این میدان، بدون حرف و شعار و آمار و خط ونشانکشی و... همه چیز درباره ورزش کشورها، کارآمدی مدیران، تاثیرگذاری برنامهها و روندی که ورزش هر کشور در پیش گرفته و...«رو» و عیان است و در محک تجربه و آزمون و میدان کارزار روشن میشود.
🔸اینجا «عمل» و « نتیجه» تعیینکننده همه چیز است، نه حرف و شعار و وعده . همین جا معلوم میشود که در چهار سال گذشته چه کردهای برای ورزش کشورت، انتظارات مردمت، برای نشان دادن صداقت و راستکاری و تفکرت! اصلا کاری کرده ای؟ قدمی برداشته و برنامهای داشتهای؟ یا هدفها خیلی کوچکتر و پستتر و بیارزشتر از این حرفهاست؟!
🔸قرعه کشی لیگ برتر هم انجام شد. از اواخر این ماه چرخ فوتبال باشگاهی به گردش درخواهد آمد. تعارف که نداریم. درست یا نادرست، این مهمترین و پربینندهترین و جذابترین رقابت ورزشی است که در ایران برگزار میشود.
🔻به سهم و وظیفه خود به همه- و خاصه مسئولان- عرض میکنیم که بیایید مسابقات را خوب و بهتر از همیشه و کم نقصتر از گذشته برگزار کنید. راستی آن است که لیگ فوتبال علی رغم این همه هیاهو و مشتاق و علاقهمند، خوب برگزار نمیشود و نقایص آن فراوان است. بسیاری از استانداردهای جاافتاده در گوشه و کنار دنیا رعایت نمیشود و چون نمیشود، اینقدر که مزاحمها و آویزانها از فوتبال به عناوین و بهانههای گوناگون سود نامشروع میبرند، عایدی نصیب فوتبال و دوستداران پیشرفت و سربلندی ورزش این آب وخاک نمیشود.
🔸همه میدانیم- و همه میگوییم – که هیچکس از این فوتبال و از این لیگ لذت نمیبرد. بیشتر، جنگ اعصاب و تهمتزنی و نفرتپراکنی و حرمتشکنی و دشمنی و تفرقهافکنی است تا رقابت و رفاقت و لذت و پیشرفت و فراغت حال و آرامش اعصاب. دلیل اصلی این وضع هم روشن است. همیشه گفتهایم- و باز هم میگوییم- که مدیران و متولیان، کار خود را جدی نگرفته و به آن بها نمیدهند. اگر میدادند، کار دستیاران و همکاران و معاونان و مشاوران آنان به دستگیری و زندان و اتهام کلاهبرداری و تبانی و تقلب و... کشیده نمیشد.
🔸این بساط که حداقل سه دهه است با شیب صعودی در فوتبال و ورزش ما گسترده شده، باید جمع شود و بیش از هر کسی هم مدیران ورزش باید آن را با همت و نترسی و با کمک افرادی که کاری از دستشان برمیآید، جمع کنند. هرچقدر نظم و منطق و قانون و حساب و کتاب در کار باشد، به نفع کشور و ورزش و فوتبال و مردم است و به زیان و باعث محو جماعت انگلصفت و فرصتطلبی که سروسامان گرفتن اوضاع و برنامهها را مغایر و نقطه مقابل منافع نامشروع و شلنگاندازیهای خود میدانند...
🔸از همه اینها بگذریم و برویم سر اصل حرف و دغدغه همیشگیمان. دیگر بس است. واقعا بس است خود و دیگران را سر کار گذاشتن، ورزش و سرمایهها و استعدادها و امکانات و لیگ و جذابیتها را معطل ساختن و از آن، دکان و کاسبی برای خود ساختن، مردم را دست انداختن و حرفهای مفت را تکرار و تکرار کردن، درجا زدن ورزش و فوتبال و... و هدر دادن عمر و همچنان در شروع کار و نقطه سر خط.
🔸دیگر بس است. وقت آن است که «مسئولان» بازی و تعارف و ترس را کنار بگذارند و با هرچه « ایسم» نابکار است، دربیفتند. « ایسم»های نابکار سالهاست که به جان این ورزش افتادهاند و با گستاخی، مصلحت آن را قربانی منفعت خود میکنند. همه میشناسند آنها را. قالتاقیسم، دلالیسم، لمپنیسم و... این چیزها والله، درخور و شان این ملک و ملت ورزشدوست ما نیستند. اما چه کنیم، واقعیتی است که نمیشود انکار کرد. واقعیات را باید شناخت و در جهت مثبت تغییر داد. این جماعت سالهاست که خون ورزش را در شیشه کرده و میکنند. همه هم میدانیم. آنکه میگوید «من نمیدانم. چنین چیزی نیست» یا از مرحله پرت عوضی آمدهای است یا بیشک سر در آخور منافع نامشروع این دار و دسته تخریبگر دارد.
#نکته_ورزشی
https://kayhan.ir/001E5o
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کاروان الجزایر به یاد کشتار ۱۹۶۱ به رودخانه سن گل پرتاب کرد
🔸در ۱۷ اکتبر ۱۹۶۱، پلیس فرانسه تظاهرات اتباع الجزایری را در پاریس که خواهان استقلال کشورشان بودند، به طرز وحشیانهای سرکوب کرد و اجساد آنها را به رودخانه سن انداخت.
🔸اعضای کاروان الجزایر در مراسم افتتاحیه بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس، به یاد ۲۰۰ الجزایری که به رودخانه انداخته شدند، ۲۰۰ گل به آب انداختند.
@Kayhan_online
🔰 شعبدهبازی ۸۰ درصدی با رأی ۲۵ درصدی!
🔸عضو شورای شهر سابق تهران و مدیرکل سیاسی وزارت کشور در دولت خاتمی میگوید کابینه وحدت ملی باید به جمعیت ۸۰ درصدی خواستار تغییر و ۶۰ درصدی که در انتخابات شرکت نکردند، توجه کند.
🔸محمد جواد حقشناس درباره دولت وحدت ملی به روزنامه اعتماد گفت:
🔻مهمترين وظيفه كابينه پاسخ دادن به مطالبات مردم است. قبل از هر عاملي، كابينه بايد كابينهاي متخصص، شايسته، به دور از فساد و برآمده از همه ظرفيتهاي فكري، مذهبي، قوميتي و جمعيتي كشور باشد.
🔻در واقع كابينه وحدت ملي دولت چهاردهم، بايد به مطالبات ۶۰ درصد عدم مشاركتيها پاسخ بدهد، به خواستهها و نگرانيهاي افرادي كه به پزشكيان رأي دادند توجه نشان بدهد، بايد تصويري از حضور زنان، قوميتهاي كشور ازجمله اهل تسنن، جوانان و... در آن بازتاب يافته باشد... اخيراً باهنر طي مصاحبهاي اشاره كرد كه كشور فقط متعلق به ۱ الي ۲ ميليون حزباللهي نيست.
🔻يعني مطالبات ۸۵ ميليون ايراني را نبايد گروگان جماعت معدودي قرار داد كه هر چند در اقليت هستند اما نفوذ و صداي بالايي دارند.
🔸او در پاسخ این سؤال که «اگر فرض بگيريم كه دولت چهاردهم به دنبال تشكيل كابينه ملي است، اين كابينه چه شرايطي بايد داشته باشد؟» گفت:
🔻اگر قرار است كابينه وحدت ملي تشكيل شود، در وهله نخست بايد به جمعيت بالاي ۸۰ درصدي خواستاران تغيير توجه شود. وی همچنین درباره انتخاب اعضای کابینه روی ملاکهای قومیتی، جنسیتی و مذهبی (غیر شیعه) تأکید کرد بی آنکه روی عنصر کفایت و کارآمدی افراد تأکید و یا حتی اشارهای بکند.
🔸اصرار بر فروکاستن رقم مشارکت ۵۰ درصد به ۴۰ درصد و ادعای عدم مشارکت ۶۰ درصد مردم، یا مصادره به مطلوب افراد رأی نداده که به دهها دلیل مختلف رأی ندادهاند و ضمناً تظاهر به تشکیل دولت فراگیر وحدت ملی، با وجود کسب رأی ۲۵ درصد کل واجدان حق رأی، از بازیهای قابل تأمل افراطیون مدعی اصلاحطلبی در فضای رسانهای است. آنها در حالی دم از ۸۰ درصد مردم میزنند که کلاً رأی 25 درصد واجدان حق رأی را کسب کردند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001E6u
@Kayhan_online
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آمادهباش اورژانس کشور برای گرمازدگی
سخنگوی سازمان اورژانش:
🔸در ساعات پیک گرما (ساعت ۱۱ تا ۱۷) از خانه خارج نشوید.
🔸کارهای ضروری را در ساعات ابتدایی صبح انجام دهید.
🔸استفاده از کلاه لبه دار، عینکهای آفتابی استاندارد و لباسهای نخی در ایام گرما توصیه میشود.
🔸امروز تا این لحظه ۲۲۵ نفر بر اثر گرمازدگی به بیمارستانها و مراکز درمانی مراجعه کردهاند.
🔸اشعه uv (فرابنفش) میتواند برای پوست ایجاد مشکل کند و حتی در طولانی مدت میتواند موجب بروز سرطان پوست شود.
@Kayhan_online
🔰 آغاز به کار رسمی دولت چهاردهم، فردا ۷ مرداد ۱۴۰۳ با تنفیذ و اعطای حکم رئیسجمهور منتخب توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی
🔸مراسم تنفیذ و اعطای حکم چهاردهمین دورهی ریاست جمهوری اسلامی ایران و آغاز بهکار رسمی رئیس جمهور منتخب، یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳ با حضور رهبر انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام در حسینیهی امام خمینی(ره) برگزار و حکم منتخب ملّت برای ریاست جمهوری بر اساس بند ۹ اصل ۱۱۰ قانون اساسی، توسط ولیفقیه تنفیذ میشود.
🔸در این برنامه وزیر کشور گزارشی از روند برگزاری دور اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ارائه میکند و پس از قرائت متن حکم تنفیذ رئیسجمهور منتخب و ایراد سخن توسط آقای دکتر مسعود پزشکیان، رهبر انقلاب سخنرانی خواهند کرد.
🔸بیش از ۲۵۰۰ نفر از مقامات کشوری و لشکری، رؤسا و اساتید حوزه و دانشگاه، نمایندگان اصناف مختلف، جمعی از خانوادههای معظم شهدا و سفرای کشورهای خارجی مقیم در تهران در این مراسم حضور خواهند داشت.
@Kayhan_online
نگاهی به فیلم «استرویید سیتی»
🔰 یک هجونامه شلوغ و پرگو
👤 #سعید_متین
🔸«استرویید سیتی» مانند فیلمهای اخیر
وس اندرسون واقعا فیلم سرراستی به نظر نمیرسد و باید خیلی دقیق و بلکه چندبار آن را دید تا ماجرا دستمان بیاید و تازه متوجه شویم چندان هم پیچیده نبوده و از قضا خیلی سر راست است! ولی به مصداق لقمه را دور سر چرخاندن، وس اندرسون برای بیان یک ماجرای ساده و موضوع سهل و ممتنع، از انبوهی نماها و صحنهها و شخصیتها و دیالوگهای پیچیده و (به روش دو سه فیلم اخیرش)، رگباری استفاده کرده که حقیقتا مخاطب را دچار سرگیجه میگرداند!
🔸لوکیشن استرویید سیتی و همه شخصیتها توسط کنراد ارپ معرفی میگردند و سپس با قطار ۶۵۰ واگنی که همه نوع کالایی ازگریپ فروت و آووکادو تا تراکتورهای جان دیر و پونتیاک و حتی کلاهک هستهای (که قید شده با اجازه رئیسجمهوری باید شلیک شود) حمل میکند، با نوای ترانه «آخرین قطار به مقصد سن فرناندو» به استرویید سیتی میرسیم.
🔸وس اندرسون با فاصله گذاری فیلم سیاه و سفید (برای پشت صحنه همان فیلم درون فیلم) و رنگی (صحنههای خود آن فیلم) مخاطبش را هدایت نموده و بیش از آثار قبلی حتی فیلم «گزارش فرانسوی» از فرمهای ترکیبی تئاتر و رمان و سینما استفاده کرده است.
🔸می توان گفت فیلم «استرویید سیتی»، مثل فیلم قبلی وس اندرسون یعنی «گزارش فرانسوی»، یک هجونامه شلوغ و پرگو است، همچنانکه آن فیلم در واقع هجو رسانهها بود، این یکی نیز به نوعی هجو تبلیغات و پروپاگاندای مراسم دولتی و حکومتی و علم و نوابغ و حتی خود هنر و تئاتر و سینما به نظر میرسد آنچه به گونهای تصویری و سینماییتر شاید در آثار وودی آلن یا فدریکو فلینی و یا ژان لوگ گدار سابقه داشته باشد.
🔸مخلص کلام اینکه فیلم «استرویید سیتی» مانند آثار برخی فیلمسازان خاص (امثال تارکوفسکی و پاراجانف و...) برای سینمادوستانی قابل تحمل است که با فیلمها و سینمای او آشنا باشند و تعقیب آثارش برایشان اهمیت داشته باشد.
از همین روی تماشای این فیلم به سینما دوستان دیگر توصیه نمیشود!
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001E5s
@Kayhan_online