eitaa logo
کتاب باز
353 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
1.7هزار ویدیو
44 فایل
وقت شما برای ما خیلی ارزشمنده ما باگنجینه‌ای از کتاب‌های خوب، و ارائه‌ی مطالب کاربردی در مورد بهبود روابط‌عاطفی با خانواده،بهت یادمیدیم که آرامش رو به خودت هدیه بدی و بهترین خودت باشی و 🤗خوشحال زندگی کنی ادمین: @ghnbrhdr حیدری روانشناس و مشاوره خانواده
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
23.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کاری که با بچه‌هاتون میکنه... کودکان باید تجربه کنند، تا خود بیاموزند. درمانگر خوبی‌ست 📚 کتاب بخوانیم و رشد کنیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
📝 📝📚📝📚📝📚📝📚📝📚 🔑کلید سی و هفتم: 🌟داستان ۵۵ کلمه‌ای🌟 🌟نوشتن رمان دشوار است و نویسنده تازه‌کار ممکن از بعد از نوشتن چند هزار کلمه دست از کار بکشد، گاهی حتی نوشتن داستان کوتاه هم سخت به نظر می‌رسد. همین‌طور در نوشتن داستان‌های بلند نویسنده غیرحرفه‌ای معمولاً دچار روده‌درازی و زیاده‌گویی می‌شود. در چنین شرایطی نوشتن داستان‌های ۵۵ کلمه‌ای می‌تواند بهترین تمرین برای داستان‌نویس‌های تازه‌نفس باشد. 📝نوشتن داستان‌های ۵۵ کلمه‌ای علاوه بر اینکه سرگرم کننده و لذت بخش است(+)، می‌تواند در تقویت مهارت‌های نویسندگی ما نقش موثری داشته باشد. 📚مهارت در نوشتن داستان‌های ۵۵ کلمه‌ای موجب تقویت خلاقیت ما در خلاصه نویسی می‌شود. همچنین برای تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی نوشتن داستان‌های ۵۵ کلمه ای ژانر مناسبی به نظر می‌رسد. 🌟اولین قانون در نوشتن داستان‌های ۵۵ کلمه‌ای آن است که نویسنده دایماً به خاطر داشته باشد که«داستان» می‌نویسد و نه«شعر» یا«مقاله». بنابراین رعایت: ۱-وحدت مکان و زمان. ۲-وحدت شخص یا اشخاص داستانی. ۳-وحدت موضوع، داشتن درگیری یا گره‌افکنی(پیرنگ داستان). ۴-نتیجه گیری یا گره‌گشایی(دنومان). در داستان‌هایی که تعداد کلمات متن از ۵۵ کلمه بیشتر نباشد، همچون داستان کوتاه و رمان ضروری به نظر می‌رسد. 📝📚📝📚📝📚📝📚📝📚 📚 کتاب بخوانیم و رشد کنیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
حتی یک زندگی شاد هم نمیتونه فارغ از برخی راه‌های تاریک باشه 🔄 کلمه شاد معناش رو از دست می‌داد، اگر توسط غم متوازن نمی‌شد. خیلی بهتره که اتفاقات رو همانگونه که پیش می آیند با و آرامش بپذیریم. 📚 کتاب بخوانیم و رشد کنیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚📚📚 همه ما در درونمان کودکی داریم، که بخش احساسی و عاطفی وجود ماست. این کودک بازیگوش و شهودی و خلاق و خود انگیخته است. اگر چه اغلب اوقات زیر نقاب بالغانه‌یی که به چهره می‌زنیم پنهان می‌ماند. 📝 کلید انس و الفت در روابط، شادابی و طراوت و تندرستی، کشف گنجینه‌های درون و آگاهی از ضمیر نورانی خویشتن، جملگی در دست‌های اوست. 📚کتاب شفای کودک درون 🖋لوسیا کاپاچیونه 📚 کتاب بخوانیم و رشد کنیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ 😡 کودکان خود بخود را بروز نمیدهند، ما در شکل‌گیری آن دخیل هستیم ✍ راهكارهایی برای والدین در مقابل عصبانیت و فرزندان👇👇 1️⃣ ابتدا بر رفتارها و برخوردهای خودتان دقت كنید. ⚡با شخصیت و ویژگی‌های رفتاری خود آشنا شوید و اگر نیاز به بهبودی دارند، آنها را بهبود بخشید. 2️⃣ در كنار فرزند خود باشید، نه در مقابل او. ⚡ این را بدانید كه هر رفتاری دلیلی دارد پس هنگام بروز رفتارهای عصبی با حفظ آرامش خود سعی كنید علت را بیابید. 📚 کتاب بخوانیم و رشد کنیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
💢 شخصیت شما، نتیجه‌ی مجموعه‌ای از عادت‌های شماست. ♨️ وقتی اجازه می‌دهید تا عادت‌های بد قدرت بگیرند، این عادت‌ها به شکل موانعی در مسیر شما قرار می‌گیرند. 💥 چالش اصلی اینجاست که عادت‌های بد، موذی هستند و به آرامی در وجود شما ریشه می‌کنند، تا جایی که حتی متوجه زیانی که به شما میرسانند نیز نمی‌شوید. زنجیرهای عادت، آنقدر سبک هستند که آنها را حس نمی‌کنید؛ تا زمانی‌که به اندازه‌ای سنگین می‌شوند که دیگر نمی‌توانید آنها را پاره کنید. 📚 کتاب بخوانیم و رشد کنیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
👈 علت بسیاری از رفتارهای غلط مانند ، ، مصرف سیگار، افت تحصیلی ریشه در کمبود یا ضعف آنها دارد. 👈در واقع اگر نوجوان از خودباوری و عزت نفس مطلوبی برخوردار باشد از موقعیت و کارآمدی بالاتری نیز برخوردار بوده و از آسیب های روانی و اجتماعی مصون خواهد ماند. ⏪ از دوران کودکی، توسط والدین و اطرافیان شکل می‌گیرد. به عنوان نمونه اگر کودکی در محیطی پر از ترس بزرگ شود، یاد می‌گیرد که بترسد یا اگر در محیط پر از تشویق بزرگ شود، به خوبی می آموزد که اعتماد کند. 👈درواقع عزت نفس کودکان به نوع نگرش و رفتاری که دیگران نسبت به او دارند، برمی گردد. ⭕️ رفتارهایی مانند طرد، عدم محبت، عدم توجه، غفلت، جدی نگرفتن، توجه به نکات منفی، گوش ندادن، عدم احترام، تحقیر، تمسخر، سرزنش، تهدید، مقایسه، انتظار بیش از حد و بد رفتاری با کودک باعث کاهش عزت نفس او در همه مراحل رشد به ویژه دوران نوجوانی می شود. ✅ از طرف دیگر رفتارهایی چون پذیرش، احترام، محبت، توجه، جدی گرفتن، احساس تعلق، تشویق، حمایت، تحسین، احساس ایمنی و انتظارات مناسب، افزایش عزت نفس در کودکان و نوجوانان را به همراه دارد. 📚 کتاب بخوانیم و رشد کنیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویر خیره کننده از ، آلپ ایران 📚 کتاب بخوانیم و رشد کنیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.
منتظرِ معجزه نباش؛ 🌼 معجزه خودِ تویی...🌱 یادتون باشه! اگر چه گاهی تکه ابری جلویِ تابش خورشید رو می‌گیره ولی خورشید پابرجاست… نگذارید لکه‌هایِ اَبرِ غم و مشکلات مانعِ تابشِ خورشید به زندگی‌تون بشه از زندگی لذت ببرید 📚 کتاب بخوانیم و رشد کنیم 🪴 👇 @ketabebaz لینک ما را به دوستانتون هدیه بدهید.