eitaa logo
لحنِ نگاه (روزمرگی های یک معلم)
1.8هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
576 ویدیو
61 فایل
القدس تبقی للمجاهدِ مقصداً -معلّم ومربی پرورشی مناطق کم برخوردار -اینجا شاهد روزمرگی و برداشت هایم از جهان پیرامون هستید. -از دیارِ نخل و آفتاب https://daigo.ir/secret/3411742195 حرف:
مشاهده در ایتا
دانلود
. ↓ «یک خسته نباشید به خودم که سال‌هاست کم نیاورده که سال‌هاست هدف‌های خودش را بغل گرفته و از آن‌ها در مقابل نشدن‌ها محافظت کرده یک خسته نباشید به خودم که بیش از ظرفیت توانش جنگیده که سپاه سختی‌ها را کنار زده و خودش را تا قله‌های بعید آرامش رسانده یک خسته نباشید به خودم که از محدودیت‌ها فرصت ساخته و با ناملایمتی‌ها مدارا کرده یک خسته نباشید به دلم، به روحم، به احساسم..یک خسته نباشید به من به تو و به تمام آن‌ها که هدف داشتند،تلاش کردند و تسلیم نشدند.» حرف‌:‌نرگس صرافیان طوفان .
. ↓ «تمام شدن غم‌انگیز است؛کسانی که به توصیه‌ی کسی راهی حوزه علمیه شدند تا درس بخوانند و منتظر روزی باشند که بالاخره مثل رشته‌های دیگر به‌ اصطلاح فارغ‌التحصیل شوند،گمان نکنم هدف اصیل حوزه رو درک کرده باشند.گاهی به خودم می‌گویم:اساساً من چه کسی هستم که بخواهم راجع‌ به رویه‌ ‌ی برخی طلبه ها اظهار نظر کنم اما جوشش حرف‌های کهنه ام اجازه بی‌تفاوتی را به من نمی‌دهد.در زبان انگلیسی، برای پایان مقطع تحصیلی، از واژه Graduate استفاده می کنند از ریشه ی Grad به معنای «پله» و «گام».پایان مقطع تحصیلی به معنای یک گام به پیش یا حرکت به یک پله ی بالاتر است.ولی ما از کلمه ی فارغ استفاده میکنیم گویا از همان سال های اول بار سنگینی را با خودمان حمل کرده بودیم وسرانجام زمان فراغ رسیده است،‌ولی خدا نکند که تمام شود بی آنکه زبان شهید صدر را نتوانی ترجمه کنی،بی آنکه منطق مظفر را نتوانی شرح بدهی وصرف ونحو را به اندازه ی فهمِ آیات قرآن نتوانی درک کنی ودر کنار این ها که جزئی از حوزه اند وتمام حوزه نخواهند بود،چقدر تلاش کردی که تعالیم وآموزه های اسلام را به دیگران انتقال بدهی؟چقدر در راه پیاده کردن دستورات خدا در جامعه،‌خون دل خوردی؟‌چقدر ایستادگی کردی ومثل آرمان علی وردی کم نیاوردی؟‌..اخیراً چقدر آسان شده است تمام شدن این چند سال ومدرک گرفتن وتمام شدن ماجرا بدون اینکه خودت را محاسبه کنی که چقدر روحت به فضای حقیقی حوزه آغشته شده است؟خدا نکند آدمی باشیم که با هدفِ موجه وارد حوزه شویم اما آخر راه هیچ چیز دیگری جز عنوانِ طلبگی دستگیرمان نمی شود در حالیکه از اصول آن بهره ای نبردیم.به هرحال از قدیم گفته اند:‌طلبگی فارغ التحصیلی ندارد وتا برقراری دولت موعود تو ناخدایِ کشتی هایی هستی که باید به دست صاحبش برسد.» :‌میم.مالک .
«انا القلیل الذی کثّرته»
. -ناامید‌‌‌ت کردن؟‌ -فکر میکنی دیگه دیر شده؟ ‌ولی امام حسن عسکری می فرمایند: «کسی که امور تو را تدبیر می کند، نسبت به وقتی که به صلاح حال توست، آگاهتر است، بنابراین به انتخاب او در همه کارهایت اعتماد کن، تا حال تو اصلاح شود و هرگز برای نیازهای خود قبل از رسیدن وقتش عجله نکن که سبب تنگدلی و چیره شدن ناامیدی بر تو می شود.» منبع:بحار الانوار،ج ١‌٠٠،‌ص ٢٦ .
«فَثِقْ بِخِيَرَتِهِ» به خدا اعتماد کن به خدا اعتماد کن به خدا اعتماد کن.
«نه خط نوشته ای و نه نشانی ز دوری و هجران و غربت،‌دست هایِ ما خالی است..»
«معنای زنده بودن من،با تو بودن است.نزدیک، دور، سیر،گرسنه، رها، اسیر ، دلتنگ، شاد..آن لحظه‌ای که بی‌ تو سرآید مرا مباد!»
-به قولِ کسی کـاش مــا، پشت اتوبوسِ شما می دویدیم.
جوانِ امروز ما،‌وقتی پیشرفت جهانِ امروز رو می بینه،‌از مسأله ی مهدویت دور میشه،‌چون دیدگاهش نسبت به مهدویت،‌دیدگاهِ شمشیر و اسبه! ‌فلذا ناخودآگاه زیبایی و نوآوری های الان بیشتر براش جذابیت داره و البته حق داره؛‌حالا بنظرتون چرا یه جوان باید اینجوری فکر کنه؟‌چون من وشمایِ منتظر نتونستیم قدرت جهان پس از ظهور رو برای خودمون ترسیم کنیم چه برسه به دیگران ودر ضمن پیشرفت جهان امروز به واسطه ی امام عصرِ ولاغیر.
[مُردنی نباش..]
«گفته بودند که ‌ذهن دانش آموزِ امروز ما خالی از اطلاعات نیست؛‌بلکه پر از اطلاعاته و وظیفه ی شما فقط سازماندهی اون اطلاعاته..ولی چیزی که امروز باهاش مواجه بودم یک ذهن خالی که شبیه به قفسه های بدون کتاب بود ویا بهتره اینطور بگم:‌شبیه به برگه های سفید و خالی بود والان قلم رو دادن به ما که جرعه ای از اعتقادات و باورها واحساساتمون رو در اون بنویسیم..کاش جوری بنویسیم که بعد از خوندنش، لبخند بزنه صاحِبمون..»
-آقا اجازه؟ کاش شاگرد ‌اول کلاس شما باشیم.
«به جای اون دانش آموزی که میدونست یه جای کار اشتباهه اما بلد نبود اعتراض کنه؛‌ناراحتم.به جای اون یه نفری که نمیدونست با فرهنگ بیست گرایی،‌روح و روانش رو داغون کردن به جای اون یه نفری که نمیدونست تکرار پایه شدن به پیشرفت کردنش کمک نمیکنه چون کمتر‌ کسی یاد گرفته هر دانش آموزی ‌رو طبق استعداد و علاقه اش بپذیره ‌و تشویق کنه،نه طبق یک معیار همگانیِ چه بسا باطل.»
«گاهی وقتا هم فکر می‌کنم چی واسم خوبه و می‌تونه نجاتم بده؟وخدا دوباره تو رو بهم یادآوری میکنه..»
وجودی که جنونی عظیم را در خود پنهان نداشته باشد،‌بی ارزش است.
یقیناً فرقی هست بین اونایی که قبل از ظهور دغدغه امام‌شون رو پیدا می‌کنند و میفتن به دویدن و نخوابیدن و تلاشِ براش .. با اونایی که بعد ظهور تازه خودشونو به امام میرسونن!