❇️پنجمین نشست از سلسه نشستهای تمدنانه با رویکرد «تحقق تمدن نوین اسلامی»، به اهتمام مدرسه تمدن نوین اسلامی (متنا)، روز شنبه یازدهم آبان ماه 1398 در سالن شهید اسداللهی برگزار شد. موضوع نشست حاضر «ظرفیت های تمدن سازی اربعین» بود که توسط حجت الاسلام و المسلمین مصطفی جمالی، عضو هیات علمی فرهنگستان علوم اسلامی ارائه گردید.
🔷 فرهنگ «اربعین» یکی از عینیتهای تمدنی است که لازم است بیشتر در مورد آن بحث شود به همین خاطر با ذکر چند مقدمه، به ظرفیت های تمدنی اربعین اشاره کردند.
🔸 یکی از خلأهای جدی ما در حوزه تمدنپژوهی این است که ما یک «نهاد علم تمدنساز» نداریم یعنی نهادی که همه فعالیتهای پژوهشی به صورت منسجم در آن منعکس شود
🔸 برای اینکه بحث تمدن به درستی درک شود، لازم است مباحثی مانند اربعین و یا حوادث دیگری که در جهان اسلام رخ میدهد، مثل عاشورا، غدیر، بعثت و.... در طرح جامعی، طراحی کنیم، پس نیاز به «فلسفه تاریخ شیعه» مبتنی بر روایات اهل بیت داریم
🔸 عناصر تمدنی، یک موهبتهای الهی هستند که منشأ آن هم، خود اراده ولی خداست
🔸 در عرصه تمدنی، ما دنبال تحقق تمدن هستیم، این غیر از این بحثهای نظری و روشهای نظری هست
🔹 بحث امت سازی حول اربعین ظرفیت دیگری است که باید بر روی آن فکر اساسی شود. یعنی یکی از ظرفیتهای مهم در سطح جهان اسلام که این اختلافات عرب و عجم، شیعه و سنی همه اینها با اربعین رنگ میبازد.
🔶گزارش این نشست را می توانید در سایت متنا مشاهده نمایید:
http://matna.org/اطلاعیه-ها/96-ظرفیت-های-تمدن-سازی-اربعین-حجت-الاسلام-مصطفی-جمالی
✅ امام حسن عسکري عليه السلام
🔶 شما را سفارش مي كنم به:
رعايت تقواي الهي، پيشه كردن پارسايي در دين خود، كوشش بسيار براي خدا، راستگويي، امانت پردازي به كسي كه چيزي به شما سپرده خواه نيكوكار باشد و خواه بدكار، انجام سجده هاي طولاني و خوش همسايگي كه محمد صلي الله عليه و آله بدين روش آمده؛
🔸باز هم سفارش مي كنم به اينكه در ميان قبيله و عشيره هايشان نماز گزاريد، در تشييع جنازه هايشان حضور يابيد، از بيمارانشان عيادت نماييد و حقوقشان را بپردازيد؛
زيرا هر يك از شما كه در دينش پارسا و در گفتارش راستگو باشد و امانت مردم را بپردازد و با آنان خوش اخلاقي نمايد، در اين صورت گويند: اين يك شيعه است من از شنيدن آن جمله شادمان مي شوم. 🔸از خدا پروا نماييد و زينت و مايه سرافرازي ما باشيد نه مايه زشتي و سرافكندگي ، همه دوستي را به سوي ما بكشانيد و هر زشتي را از ما دور نماييد؛زيرا هر خوبي كه در حق ما گفته ايد ما شايستگي آن را داريم و هر بدي كه در باره ما بر زبان آيد ما چنان نيستم. ما را در كتاب خدا حقي است و با رسول خدا صلي الله عليه و آله خويشاوندي است و خداوند ما را پاك شمرده و هيچ كس غير از ما نمي تواند ادعاي چنين مقامي را نمايد مگر اينكه دروغ پرداز باشد.
🔸 بسيار ياد خدا و ياد مرگ نماييد و بسيار به تلاوت قرآن پردازيد و صلوات بر پيامبر صلي الله عليه و آله فرستيد؛زيرا صلوات بر رسول خدا صلي الله عليه و آله ده حسنه دارد. آنچه را به شما سفارش كردم در حفظ آن بكوشيد، شما را به خدا مي سپارم و به شما درود مي گويم.
📚تحف العقول عن آل الرسول علیهم السلام , جلد 1 , صفحه 487
📌 @m_matna
🌐 www.magna.org
🔷 نسبت مدینة النبی با مدینه آرمانی تمدن اسلامی
حجت الاسلام و المسلمین احمد رهدار:
🔸از مدینه اول به عنوان «مُضْغَة» تمدن اسلامی یاد می شود. مدینه ثانیه، مدینه آرمانی تمدن اسلامی است.
🔸واژه تمدن دارای مختصات و ویژگی هایی است که مقیاس واحد این واژه، در ظرف های کوچکی مانند یک شهر (مثل مدینه النبی) و یا حتی یک کشور (مثل عربستان و یا ایران) نمی گنجد. اصل مدینه النبی به لحاظ قلمرو جغرافیایی و کمیت انسانی، جزء آن ظهورات تمدنی نیست؛
🔸به دلیل این که تمدن، واژه ای است که مقیاس واحد ندارد یعنی کوچکترین واحد آن هم بزرگ و گسترده است در نتیجه این بزرگی و وسیع بودن قابلیت ندارد که فقط در مدینه النبی بروز پیدا کند.
🔹پس مدینه النبی مصداق بروز تمدن اسلامی نیست بلکه نخستین سنگ بنای تمدنی اسلامی است.
#مدینه_فاضله
#پنجشنبه_با_اندیشمندان
#رهدار
📌 @m_matna
🌐 www.matna.org/معرفی-منابع-و-اندیشه-های-تمدنی
🔷 البته بعضی از کشورها مقلدند؛
🔸از غرب، از سازندگان تمدن مادی یک چیزی را گرفتهاند، زندگی خودشان را بر اساس آن شکل دادهاند. بله، اینها ممکن است به یک پیشرفتهایی هم برسند، به یک پیشرفتهای صوری و سطحی هم می رسند، اما مقلدند؛
🔸اینها تمدنساز نیستند، اینها بیریشه و آسیبپذیرند؛ اگر چنانچه یک طوفانی به وجود بیاید، اینها از بین خواهند رفت؛ چون ریشهدار نیستند.
🔸علاوه بر اینکه کار آنها تقلید است و تقلید پدرشان را در میآورد، برخی از منافع تمدن مادی غرب گیرشان میآید و بسیاریاش گیرشان نمیآید، اما همهی زیانهای آنها گیرشان میآید.
◽️از بیانات امام خامنه ای در دیدار با جوانان خراسان جنوبی 1391/7/23
#یکشنبه_های_ولایی
#تقلید_ممنوع
#تمدّن_سازی
📌 @m_matna
🌐 Www.matna.org
مصباح1.pdf
395.8K
✅ تبینی از آیت الله مصباح یزدی در موضوع گام دوم انقلاب
اهم عناوین:
🔶 مقابله با جهل و نفاق؛ وظیفه اصلی نیروهای انقلاب در گام دوم
🔹چهل سال دوم؛ گام دوم انقلاب به سوی ظهور
🔹امام خمینی (ره)؛ علمدار تبیین مسائل سیاسی اجتماعی جهان اسلام
🔹نادانی و هواپرستی؛ عوامل اصلی فتنه های اجتماعی
🔹نسل آینده و خطر فراموش کردن انقلاب و اهداف آن
🔹وظیفه اصلی ما در چهل سال دوم انقلاب
🔹مقابله با جهل و نادانی؛ وظیفه ی نخبگان در گام دوم
🔹مبارزه با منافقان؛ وظیفه دوم نخبگان در گام دوم
#سه_شنبه_ها_با_منابع_تمدنی
#گام_دوم_انقلاب
#مبارزه_با_جهل_و_نفاق
📌 @m_matna
🌐 www.matna.org/معرفی-منابع-و-اندیشه-های-تمدنی
هدف گذاری نیروهای مؤمن باید به کدام سو باشد... ؟؟؟
❇️ امام خامنه ای: ملت ایران به فضل پروردگار، با هدایت الهی، با کمکهای معنوی غیبی و با ادعیهی زاکیه و هدایتهای معنوی ولیاللهالاعظم ارواحنافداه خواهد توانست تمدن اسلامی را بار دیگر در عالم سربلند کند و کاخ با عظمت تمدن اسلامی را برافراشته نماید.
🔶این، آیندهی قطعی شماست. جوانان، خودشان را برای این حرکت عظیم آماده کنند.
🔶نیروهای مؤمن و مخلص، این را هدف قرار دهند.
📆بیانات در دیدار جمعی از ایثارگران و خانوادههای شهدا ۱۳۷۶/۰۵/۲۹
#یکشنبه_های_ولایی
#آینده_قطعی_ملت_ایران
📌 @m_matna
🌐 Www.matna.org
❇️ ظرفیتهای تمدنسازی سیرۀ نبوی
✍️عباسعلی مشکانی سبزواری
🔸درباره سیره نبوی و نسبت آن با تمدن و تمدنسازی دیدگاههای گوناگونی وجود دارد. برخی به هیچوجه این مناسبت را برنمیتابند، گروهی به مناسبت حداقلی و بعضی نیز قائل به مناسبت حداکثری هستند. سنجش نسبت سیره نبوی با تمدن با دو نگاه توصیفی و تجویزی قابل بحث و بررسی است. مقاله حاضر با نگاه توصیفی، و با استفاده از اصول و متد اجتهادی موجود، میکوشد تا با مروری اجمالی، اثباتکند که میتوان از پیوندی آشکار و استوار بين آموزههای سیره نبوی و مقوله تمدن و تمدنسازی سخن گفت. هرچند نمیتوان ادعا کرد نظامهای اجتماعی مورد نیاز تمدن، به صورت کامل و آماده الگوبرداری در سیره نبوی موجود است، اما وجود چارچوبهای اصیل و ساختاری تمدن در آن قابل انکار نیست. بدیهی است نگاه تجویزی به سیره نبوی و ارائه نظامهای اجتماعی تام و تمام در حوزههای گوناگون زندگی بشری برای تشکیل #تمدن_اسلامی، در گرو رویکرد کل نگر و فقاهت حکومتی در فرایند اجتهاد و استنباط (فقه حکومتی) است.
#سه_شنبه_ها_با_منابع_تمدنی
#تمدن_سازی
#سیره_نبوی
🌐 @m_matna
📌 www.matna.org/معرفی-منابع-و-اندیشه-های-تمدنی
ظرفیتهای تمدنسازی سیرۀ نبوی.pdf
407.6K
مطالعه مقاله ظرفیتهای تمدنسازی سیرۀ نبوی
❇️ آیا نسخه ی کاملی از تمدن اسلامی محقّق خواهد شد؟
حجت الاسلام و المسلمین احمد رهدار:
🔸تمدّن ظرف و بستری است که اسلام میتواند در آن ظرف و بستر بهصورت تام و تمام تحقق پیدا کند به تعبیر دیگر، تمدن بستر تحقق تام و تمام اسلام در عینیت خارجی است.
🔸 تا به حال نسخههای ناقصی از تمدّن، در بستر تاریخ اسلام وجود داشته است و به تعبیر دیگر ظهورات تمدنی در طول تاریخ به وجود آمدهاند اما تحقّق کامل این نسخه از تمدّن را فقط می شود در حکومت حضرتمهدی(عجل الله تعالی فرجه) جستجو کرد. یعنی در آن زمان، صورت کامل و ناب از تمدن اسلامی محقق خواهد شد.
#پنجشنبه_با_اندیشمندان
#نسخه_کامل_تمدن_اسلامی
#رهدار
📌 @m_matna
🌐 www.matna.org/معرفی-منابع-و-اندیشه-های-تمدنی
واكاوي سبك زندگي متعلّم در تمدن نوين اسلامي و مقايسة آن با آراء انديشمندان غربي.pdf
254.2K
❇️ واکاوی سبک زندگی متعلّم در تمدن نوین اسلامی و مقایسه آن با آراء اندیشمندان غربی
🔹تعليم و تربيت در طول تاريخ بشر، همواره محل توجه همه ی اعصار، تمدن ها و انديشه هاي متفكران بوده است؛
🔹متعلّم (يادگيرنده) به عنوان برون داد هر نظام تعليم و تربيتي از اهمیت ویژه ای برخوردار است و به همین خاطر یکی از اركان اصلي در بحث تعلیم و تربیت به حساب می آید.
🔹از سوی دیگر تمدن های تاريخ ساز از گذشته تا كنون، درباره امر تعليم و تربيت و متعلّم، نظرات متنوّع و متعدّدي ارائه داده اند.
🔹این مقاله در صدد آن است که با بررسي تمدن نوين اسلامي و تمدن معاصر غرب، به ويژگي هاي يادگيرنده (متعلّم) بپردازد و ويژگي هاي متعلّم را در بوته ی مقايسه قرار دهد تا جنبه هاي گوناگون و گاه كمتر مورد توجه اين موضوع مهم و اساسي تعليم و تربيت را واكاوي كند و مشخص نمايد كه براي رشد و تعالي متعلّم در چه وضعيتي قرار داريم و چگونه بايد باشيم.
#سه_شنبه_ها_با_منابع_تمدنی
#سبک_زندگی
📌 @m_matna
🌐 www.matna.org/معرفی-منابع-و-اندیشه-های-تمدنی
❇️ تمدن نوین اسلامی از دیدگاه سید حسین نصر و سید احمد فردید
🔷سید حسین نصر: تمدن اسلامی از بدو پیدایش تاکنون، هر چند با فراز و نشیب هایی همراه بوده است، اما هیچگاه به زوال و تعطیلی منجر نشده است. از این روی تمدن اسلامی همواره در کنار دیگر تمدن ها به موجودیت خود ادامه داده و در حال حاضر نیز تمدنی بالنده و سرزنده است.
🔸بر اساس این نظریه، «فرهنگ» بنیاد تمدن به حساب می آید؛ بر همین اساس تمدن اسلامی در درازنای تاریخ اسلام، به پیشوانه فرهنگش زنده مانده است و همه سرزمین های اسلامی از این پویایی فرهنگی استوار بر بنیادهایی مانند معرفت توحیدی و دانش های اسلامی، بهره برده اند.
🔷فردید: تمدن اسلامی، نه در گذشته هویتی داشته است و نه در حوالت تاریخی غرب زدگی، امکان تحقق خواهد داشت.
🔸از نظر فرید، اگر سقراط مظهر تمدن یونانی و آگوستینوس، مظهر تمدن روم شرقی و امپراطوری مسیحی و دکارت مظهر تمدن غربی است، جهان آینده و تمدن نوین آن توسط امام زمان (عج) تجلی پیدا می کند.
#آراء_اندیشمندان_تمدنی
#پنجشنبه_با_اندیشمندان
📌 @m_matna
🌐 www.matna.org/معرفی-منابع-و-اندیشه-های-تمدنی
🔴 ۱۶ آذر متعلق به کیست؟‼️
🔺جالب است توجه کنید که ۱۶ آذر در سال ۳۲ که در آن سه نفر دانشجو به خاک و خون غلتیدند، تقریباً چهار ماه بعد از ۲۸ مرداد اتفاق افتاده؛ یعنی بعد از کودتای ۲۸ مرداد و آن اختناق عجیب
- سرکوب عجیب همه نیروها و سکوت همه - ناگهان به وسیله دانشجویان در دانشگاه تهران یک انفجار در فضا و در محیط به وجود میآید. چرا؟ چون نیکسون که آن وقت معاون رئیسجمهور آمریکا بود، آمدایران. بهعنوان اعتراض به آمریکا، بهعنوان اعتراض به نیکسون که عامل کودتای ۲۸ مرداد بودند، این دانشجوها در محیط دانشگاه اعتصاب و تظاهرات میکنند، که البته با سرکوب مواجه میشوند و سه نفرشان هم کشته میشوند. حالا ۱۶ آذر در همه سالها، با این مختصات باید شناخته شود. ۱۶ آذر مال دانشجوی ضدنیکسون است، دانشجوی ضدآمریکاست، دانشجوی ضدسلطه است. (رهبر انقلاب ۲۴ آذر ۱۳۸۷)
#روز_دانشجو
📌 @m_matna
🌐 www.matna.org
🔘 البتّه وحدت مراتبی دارد؛ اتّحاد دنیای اسلام مراتبی دارد؛ پایینترین مرتبهاش این است که جوامع اسلامی، کشورهای اسلامی، دولتهای اسلامی، اقوام اسلامی، مذاهب اسلامی، علیه هم دست به تعرّض نزنند، با هم معارضه نکنند، به یکدیگر ضربه نزنند؛ این قدم اوّل است.
🔸البتّه بالاتر از این، این است که دنیای اسلام علاوه بر اینکه به یکدیگر ضربه نمیزنند، در مقابل دشمن مشترک هم دست به دست هم بدهند، اتّحاد واقعی و کافی داشته باشند، از یکدیگر دفاع کنند. این هم یک قدم بالاتر است؛
🔸از این بالاتر هم این است که کشورهای اسلامی، ملّتهای اسلامی همافزایی کنند. کشورهای اسلامی از لحاظ علمی، از لحاظ ثروت، از لحاظ امنیّت، از لحاظ قدرت سیاسی در یک سطح نیستند، میتوانند به یکدیگر کمک کنند، همافزایی کنند، آنهایی که بالاترند در هر بخشی، دست آن کسانی را که پایینتر هستند بگیرند؛ این هم یک مرحلهای از وحدت است.
🔸مرحلهی بالاتر هم این است که همهی دنیای اسلام متّحد بشوند در جهت رسیدن به تمدّن نوین اسلامی. این چیزی است که جمهوری اسلامی هدف غایی قرار داده: رسیدن به تمدّن اسلامی، منتها تمدّن متناسب با این زمان، تمدّن نوین اسلام. اینها مراتب وحدت است.
🔹بیانات امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى 98/8/24
#یکشنبه_های_ولایی
#وحدت_دنیای_اسلام
📌 @m_matna
🌐 Www.matna.org
❇️ کتاب دوران جدید عالم
▫️گردآورنده: سعید اشیری
▫️نام انتشارات : انقلاب اسلامی
🔸کتاب «دوران جدید عالم» عنوان و موضوع کتابی است که گفتمان انتقادی انقلاب اسلامی در شناخت تجدد را بر اساس بیانات حضرت آیتالله العظمی خامنهای مدظلهالعالی بررسی و تبیین نموده است.
🔸کتاب از دو بخش اصلی تشکیل شده است. بخش اول به موضوع «انقلاب اسلامی و جهان متجدد» اختصاص دارد که از پنج فصل تشکیل شده است. در بخش دوم هم موضوع کلان «غربشناسی و تجدد انتقادی» مورد بررسی قرار گرفته است. این بخش از ۱۳ فصل تشکیل شده است.
🔸نخستین بخش کتاب با سخن مشهور رهبر انقلاب دربارهی دوران جدید عالم آغاز میشود که عنوان کتاب نیز از همین بخش گرفته شده است: «بدانید امروز تاریخ جهان، تاریخ بشریّت، بر سر یک پیچ بزرگ تاریخی است. دوران جدیدی در همهی عالم دارد آغاز میشود. نشانهی بزرگ و واضح این دوران عبارت است از توجه به خدای متعال و استمداد از قدرت لایزال الهی و تکیهی به وحی. بشریت از مکاتب و ایدئولوژیهای مادّی عبور کرده است... امروز در میان امت اسلامی، بیشترین جاذبه متعلّق است به اسلام، به قرآن، به مکتب وحی...
#سه_شنبه_ها_با_منابع_تمدنی
#پیچ_تاریخی
#امام_خامنه_ای
📌 @m_matna
🌐 www.matna.org/معرفی-منابع-و-اندیشه-های-تمدنی
❇️ نقش ولایت فقیه در توسعه تمدن اسلامی
🔅 آیت الله حائری شیرازی:
🔹تمدن یعنی انسان به حدی برسد که خودش، خودش را کنترل کند و نخواهد مواظبش باشند.
🔹تمدن اسلامی یعنی دستگاهی حکومتی، نظامی و مکتبی که انسان را از ظلمات، به نور منتقل کند.
🔹ویژگی امام خمینی این بود که انسان را خوب شناخت و انسان را از ظلمت به نور منتقل کرد؛ پس اساس این تمدن را ولایت تشکیل می دهد.
🔹در عالم دو نوع تمدن بیشتر نیست، یکی تمدن با ولایت الهی و دیگری تمدنی با ولایت طاغوت و یا یکی ترقی با ولایت الله و دیگری ارتجاع با ولایت طاغوت پس ترقی و ارتجاع پایه تمدن اسلامی است.
منبع: دو فصلنامه «اندیشه تمدنی
#ولایت_فقیه
#تمدن_اسلامی
#پنجشنبه_با_اندیشمندان
📌 @m_matna
🌐 www.matna.org/معرفی-منابع-و-اندیشه-های-تمدنی
❇️ پنج شاخصِ انقلابی بودن:
🔹شاخص اوّل، پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی انقلاب؛
🔹شاخص دوّم، هدفگیری آرمانهای انقلاب و همّت بلند برای رسیدن به آنها که آرمانهای انقلاب و اهداف بلند انقلاب را در نظر بگیریم و همّت برای رسیدن به آنها داشته باشیم؛
🔹شاخص سوّم، پایبندی به استقلال همهجانبهی کشور، استقلال سیاسی، استقلال اقتصادی، استقلال فرهنگی -که مهمتر از همه است- و استقلال امنیّتی؛
🔹شاخص چهارم، حسّاسیّت در برابر دشمن و کار دشمن و نقشهی دشمن و عدم تبعیّت از او، که البتّه باید دشمن را شناخت، نقشهی او را فهمید و از تبعیّت دشمن سر باز زد، عرض کردیم که قرآن این عدم تبعیّت را «جهاد کبیر» نام نهاده است؛
🔹شاخص پنجم، تقوای دینی و سیاسی که این بسیار مهم است.
🔸این پنج شاخص اگر در کسی وجود داشته باشد، قطعاً انقلابی است؛ حالا درجات انقلابی بودن، همانطور که عرض کردیم، مختلف است.
▫️بیانات امام خامنه ای در سالگرد رحلت امام خمینی (ره) ۱۳۹۵/۰۳/۱۴
#یکشنبه_های_ولایی
#شاخص_انقلابی_بودن
#انتخابات_مجلس_انقلابی
📌 @m_matna
🌐 Www.matna.org
❇️ کتاب «بررسی بیانات مقام معظم رهبری پیرامون الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت؛ تقریر ، تحلیل، تکمیل»
کتابی برای جلوگیری از « تاویل نخبگانی» مطالبه رهبری و تغییر در «مدیریت تحقیقات» مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت است.
🔸این کتاب به قلم حجت الاسلام «مسعود صدوق» به همت «حسینیه اندیشه قم»، همزمان با برگزاری هفتمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، عرضه شد.
▫️بخشی از سخنان امام خامنه ای در این کتاب:
🔹 اولا کلمه «پیشرفت» را ما با دقت انتخاب کردیم؛ تعمدا نخواستیم کلمه «توسعه» را به کار ببریم. علت این است که کلمه توسعه، یک بار ارزشی و معنایی دارد؛ التزاماتی با خودش همراه دارد که احیانا ما با آن التزامات همراه نیستیم، موافق نیستیم.
ما نمی خواهیم یک اصطلاح جاافتاده متعارف جهانی را که معنای خاصی را از آن می فهمند، بیاوریم داخل مجموعه کار خودمان بکنیم.
#سه_شنبه_ها_با_منابع_تمدنی
#الگوی_اسلامی_ایرانی_پیشرفت
📌 @m_matna
🌐 www.matna.org/معرفی-منابع-و-اندیشه-های-تمدنی
بررسی بیانات مقام معظم رهبری پیرامون الگوی پیشرفت.pdf
2.54M
فایل کتاب «بررسی بیانات مقام معظم رهبری پیرامون الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت؛ تقریر، تحلیل، تکمیل»
امام خامنه ای:
🔹در صدر اسلام، رسول مکرّم اسلام(ص) و صحابه و نیز جانشینان بزرگوار ایشان توانستند با اتکای به خدا، یک تمدن عظیم تاریخی را پایهگذاری کنند. آنها هم در برابر قدرتهای بزرگ زمان خود، علی الظاهر کوچک بودند؛ اما ایمان به آنها قدرت بخشید و توانستند برای چندین قرن، عظمتی را در تاریخ ایجاد کنند.
🔸ما چرا نتوانیم؟ «ولا تهنوا و لاتحزنوا و انتم الاعلون ان کنتم مؤمنین»(1). شرطش ایمان است.
▫️بیانات در دیدار جمعی از ائمهی جمعهی کشورهای نامیبیا، موزامبیک، آفریقای جنوبی و لسوتو ۱۳۶۸/۱۲/۰۳
#ایمان_شرط_برپایی_تمدن
#یکشنبه_های_ولایی
📌 @m_matna
🌐 Www.matna.org
📢📢📢 مرکز تربیت مربی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان شهر تهران با همکاری مدرسه تاریخی دارالفنون برگزار می کند: 📢📢📢
*💢 دوره “آشنایی با رویکردهای تربیتی عصر انقلاب اسلامی”💢*
عناوین و سرفصل های دوره
*🛑تربیت حماسی-حجت الاسلام حاج علی اکبری*
*🛑تربیت جهادی-حجت الاسلام قاسمیان*
*🛑تربیت هویتی- حجت الاسلام ذوعلم*
*🛑تربیت تشکیلاتی-حاج حسین یکتا*
*🛑تربیت نامرئی- دکتر محمد نیرو*
⭕️مزایای دوره
*• اعطای گواهینامه رسمی* توسط اتحادیه انجمن های اسلامی شهر تهران و مدرسه تاریخی دارالفنون
*• افراد برتر دوره* به عنوان مربی در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان سراسر کشور دعوت به همکاری می شوند.
*• تخفیف ویژه برای فرهنگیان، طلاب، دانشجویان، بسیجیان و مربیان انجمن های اسلامی دانش آموزان سراسر کشور*
*⭕️زمان دوره*
پنجشنبه 12 دی ماه 98 از ساعت 8 الی 17:30
*⭕️مکان دوره*
خیابان ناصر خسرو ، مدرسه تاریخی دارالفنون
*⭕️مهلت ثبت نام*
10 دی ماه 98
*⭕️هزینه دوره*
125000 تومان
*❗️تخفیفات:*
*مربیان و سرگروههای* اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان – 80 درصد تخفیف
*فارغ التحصیلان* اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان – 30 درصد تخفیف
*بسیجیان ، فرهنگیان ، طلاب و دانشجویان* – 20 درصد تخفیف
‼️ثبت نام از طریق سایت
*Naslepanjom.ir*
‼️و یا تماس با شماره تلفن
*02126313977*
🔅سلام خدمت همراهان عزیز در کانال متنا
🔸در نظر داریم ان شاء الله نشستی تخصصی با موضوع تمدن اسلامی با حضور دکتر مهدی نصیری صاحب نظر در حوزه علوم انسانی برگزار نماییم.
به همین جهت بعضی گفتگوها و مناظره های ایشان با سایر اساتید را در چند قسمت جهت مطالعه در کانال قرار می دهیم.
عزیزانی که علاقمند به حضور در این جلسه هستند به آیدی @amirmam اطلاع بدهند.
📅 تاریخ برگزاری نشست: یکشنبه 8/10/98
⏰ زمان: ساعت 15
🕍 مکان: مدرسه تمدن نوین اسلامی (متنا)
سایر جزئیات این نشست متعاقبا اعلام می گردد.
با تشکر
🔸 با توجه به نشست هفته آینده متنا با حضور دکتر مهدی نصیری مطالبی جهت مطالعه همراهان عزیز و آشنایی با دیدگاه های ایشان خدمت شما ارائه می گردد.
🔸مناظره مکتوبی در فضای مجازی در حوزه مسائل تمدنی بین آقایان دکتر مهدی نصیری و حجت الاسلام و المسلمین رضا غلامی صورت گرفته است که فایل آن در چند بخش برای مطالعه بازنشر داده می شود.
📌 @m_matna
🌐 www.matna.org