🍲🍜🍚🍛🍗🍤🍔🍳🍵
#بدغذایی_کودک
🔻ده فرمان به والدین درباره بدغذایی کودک:
اگر فرزندتان بد غذاست، برای درمان او می توانید از توصیه های زیر کمک بگیرید:
🍵 1. در مورد محتویات غذاها برایش حرف بزنید؛ منظور ویتامین ها و خواص آنها نیست! بلکه موادی که او دوست دارد و در غذا ریخته شده را به او نشان دهید.
🍵 2. غذاها را به اشکال و طعم های مختلف درست کنید؛ فرزندتان از خوردن سیب زمینی به شکل پوره بیزار است؟ آن را به روش دیگری طبخ کنید با ادویه جات جدید و شکل تازه.
🍵 3.ظاهر غذا را باب میل کودکان کنید؛ بشقاب غذا را آنگونه که دوست دارد، تزیین کنید.
🍵 4.به زمان گرسنگی او توجه کنید؛ فرزندتان بهتر از شما می داند گرسنه است یا نه.
🍵 5. دوباره به او غذا بدهید؛ «نمی خواهم، دوست ندارم»...5بار یک غذا را امتحان کنید و بعد قضاوت کنید.
🍵 6. فرزندتان را در آشپزی دخالت دهید؛ مثلا هویج ها را بدهید تا بشوید، یا تخم مرغ ها را بشکند. کودکان آنچه خودشان پخته اند، با رغبت بیشتری می خورند.
🍵 7. دور هم غذا بخورید؛ غذا خوردن فقط برای سیر شدن و جذب کالری نیست. غذا خوردن سر میز غذا همراه با #خانواده اهمیت بیشتری دارد. جز در شرایط استثنایی، به کودک جداگانه غذا ندهید.
🍵 8. برای او الگو باشید؛ تحقیقات نشان داده وقتی مادر یا پدری قبل از دادن غذا به فرزندشان از همان غذا می خورند، 80 درصد کودکان رغبت بیشتری به خوردن نشان میدهند. اگر خود شما از خوردن سبزی ها، خودداری می کنید، مسلماً فرزندتان میلی به خوردن از خود نشان نمی دهد.
🍵 9. برای فرزندتان چند پیشنهاد داشته باشید؛ منظور این است که مثلا بپرسید هویج می خورد یا نخود فرنگی، ترجیح می دهد غذایی با گوشت قرمز بخورد یا گوشت مرغ؟ دوست دارد غذایش کبابی باشد یا سرخ شده، نه اینکه منوی باز در اختیار او قرار دهید.
🍵 10. به او توجه کنید: ما انسان ها به مرور یاد می گیریم نه تنها برای فرو نشاندن گرسنگی، بلکه برای کنترل احساساتمان غذا بخوریم. این عادت بد را از همان بچگی در فرزندتان پرورش ندهید، مثلا چون بهانه گیر است، دستش بستنی ندهید. اگر از شما دلگیر شده، برایش آبنبات نخرید. اگر به او بگویید هویج ات را بخور تا برایت شیرینی بخرم، فکر می کند هر بار به عنوان هدیه باید ماده غذایی شیری دریافت کند. این کار اشتباه است. نباید #هیجان و #احساس را با #گرسنگی که یک نیاز غذایی است آمیخت.
#تغذیه_کودک
🍃🌺🍃
🎀 کانال مادرانه:
@madaranee
۱۴ اسفند ۱۳۹۶
۱۴ اسفند ۱۳۹۶
🌸 راه حلهای پیشنهادی برای جلوگیری از #ناسزاگویی در کودکان👇
در این بخش برای کودکانی که #فحش می دهند، روشهای درمانی را مورد بحث قرار می دهیم:
🔹والدین باید به طور کلی ناسزاگویی را ترک کنند، همچنین به کودک توضیح دهند که رفتار قبلی آن ها صحیح نبوده است.
🔹کنترل محیط و تعاملات کودک بسیار حائز اهمیت است، باید با دور کردن کودک از محیط های ناسالم، دوستان و رفت و آمدهای مناسبی را نیز جایگزین کرد. مناسب تر است که والدین به طور ویژه از ۲ سالگی یعنی زمانی که کودک تقلید کلامی رو به پیشرفتی را نشان می دهد به این نکته توجه داشته باشند.
🔹والدین با دقت بیشتری کارتون ها، فیلم ها و بازی های رایانه ای را برای کودکانشان انتخاب کنند.
🔹روش های سختگیرانه والدین، رفتارهای پرخاشگرانه به خصوص ناسزاگویی کودک را افزایش می دهد، تغییر شیوه های تعامل با کودک از تثبیت این رفتار جلوگیری می کند.
🔹در مقابل فحاشی کودک هیچ گونه واکنشی نشان ندهید و کاملا حرکات او را نادیده بگیرید تا حس کنترل کردن دیگران در او تقویت نشود.
🔹با شنیدن حرف های زشت کودک نخندید، بلکه با او صحبت کنید و برایش توضیح دهید هر روزی که حرف های ناپسند نزند یا در مهمانی ها این رفتار را نداشته باشد پاداش خواهد گرفت.
** و در پایان، باید در پی ایجاد کردن موقعیت هایی باشید که کودک احساس نشاط و دوست داشتنی بودن را تجربه کند.
#تربیت_کودک
@madaranee
۱۴ اسفند ۱۳۹۶
#بازی
#تفکیک_رنگها
برای کودک 10 تا ۱۲ ماهه تان اسباب بازی های رنگی و یا وسایل آشپزخانه رنگی تهیه کنید و به او کمک کنید که اسباب بازیهای با رنگ مشابه را در کنار هم بگذارد.
مثلاً سیب قرمز و ماشین قرمز و توپ قرمز باید در یک طرف باشد. در این بازی به او کمک می کنید که کم کم با رنگ ها آشنا شود.
🚗🍎🚗🍎🚗🍎🚗
@madaranee
۱۴ اسفند ۱۳۹۶
🌟❤️🌟❤️🌟❤️🌟❤️🌟
#شعر_کودکانه
#خانواده
ای بچه نازنازی ، برات میگم یه رازی
خورشید خونه باباست
مامان یه ماه زیباست
خواهر جون و داداش جون
چند تا ستاره هستن
تو آسمون خونه
چه مهربون نشستن
اینها یه جمع ساده
به نام خانواده
🍃🌺🍃🌺🍃🌺
@madaranee
۱۵ اسفند ۱۳۹۶
4_526048195709501456.apk
6M
💠 #نرم_افزار فرزند نیکو
👌ویژه مادران باردار و خانمهایی که قصد بارداری دارند.
✅حتما دانلودش کنید خیلی عالیه.
#بارداری
@madaranee
🍃🌺🍃🌺🍃🌺
۱۵ اسفند ۱۳۹۶
۱۵ اسفند ۱۳۹۶
هدایت شده از یادداشتهای رضوانه
✨🌸✨🌸✨
#کماج_بیرجندی
یک نان خوشمزه و مقوی خصوصا برای بچه ها 😋
🔻 مواد لازم:
شیر: 1 لیوان
آرد سبوس دار : 2 الی 3 پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
روغن: نصف پیمانه
پودر خمیر مایه: 1 ق مرباخوری
نمک: 2 ق چایخوری
زردچوبه: 1 ق مرباخوری
تخم گشنیز: 1 ق مرباخوری
سیاه دانه: 1 ق مرباخوری
آب زعفران: مقداری
🔻طرز تهیه:
تخم مرغ + شیر + روغن + نمک + زردچوبه + سیاه دانه+ تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید، بعد آرد سبوس دار (نانوایی) و پودر خمیر مایه را اضافه کنید، آرد را تا اندازه ای که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید. حواستون باشه خمیر زیاد سفت هم نشه.
خمیر که آماده شد، کمی آرد کف ظرف بپاشید و خمیرو داخل ظرف بذارید. یک پارچه ی تمیز روی ظرف بکشید، بذارید در دمای محیط دو ساعت بمونه. هر چه محیط گرمتر باشه خمیر زودتر پف میکنه.
وقتی خمیر آماده شد، فر را از ده دقیقه قبل روشن کنید گرم بشه. سینی فر بیرون باشه.
بعد سینی فر را چرب کنید، خمیر را روی سینی پهن کنید. با چنگال روی خمیر سوراخهای کوچیک ایجاد کنید. و بذارید طبقه وسط داخل فر خاموش که البته گرم شده 20 الی 30 دقیقه بمونه. این استراحت دوم باعث میشه وسط کماج خمیر نشه و کاملا مغزش بپزه.
بعد فر را روشن کنید، به مدت 30 دقیقه با درجه 160.
📣 توجه: درجه و مدت زمان ممکنه متغیر باشه، من با توستر درست میکنم، شاید دمای فر متفاوت باشه.
بعد که کماج را از فر بیرون آوردید آب زعفران را روی نان بمالید. البته این مورد دلبخواه شماست. من بعضی وقتا زعفران نمیزنم.
🍀 این کماج مزه ی نان محلی میده و یک #میان_وعده عالی و مقویه که اگه با کره یا دوغ صرف بشه خیلی میچسبه.😋
🔻 نکته:
✨ اگه تخم گشنیز دوست ندارید میتونید نریزید داخل کماج.
من گاهی اوقات مثل امروز، رازیانه (بادیون) هم به موادش اضافه کردم. زیره هم میتونید بزنید تو موادتون.
✨ اگه فر ندارید میتونید این کماج را در قابلمه روی گاز آماده کنید، کافیه یه شعله پخش کن زیر قابلمه بذارید و شعله رو خیلی کم کنید. در قابلمه را هم با دم کنی بذارید. یک و نیم الی دو ساعت زمان میبره تا بپزه.
من تو ماهیتابه رژیمی که دو تا در داره درست میکنم، کف ماهیتابه رو کمی چرب میکنم و خمیرو توش پهن میکنم و با چنگال روشو سوراخ سوراخ میکنم. بعد ماهیتابه رو میذارم روی شعله پخش کن و شعله گاز رو خیلی کم میکنم. وقتی نان پخت و زیرش برشته شد، ماهیتابه رو برمیگردونم تا روی نان هم کمی طلایی بشه.
#تغذیه
@rezvane
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
۱۵ اسفند ۱۳۹۶
۱۵ اسفند ۱۳۹۶
۱۵ اسفند ۱۳۹۶
🌺🔹🌺🔹🌺🔹🌺🔹🌺
😨 ترس در کودکان:
🔸 چون از سن بالای سه سال کودکان به خطرها آشنا می شوند و یا توسط فیلم ها و قصه هایی که می شنوند با دزد ، مرگ ، گم شدن ، حمله حیوانات و امثال این آشنا می شوند ، ترس به سراغشان می آید ، که در این رابطه لازم است با حضور ، آغوش و امنیتی که به کودک می دهید ترسش را کنترل کنید . یک کار خیلی لازم این است که اجازه بدهید به اتاق شما بیاید و پیش شما بخوابد.
🔸سعی تان برای قانع کردن کودک غلط است. نترس نترس خودش ترس می آورد، بدنبال بیرون کشیدن ترس از کودکتان نباشید هرقدر به این مسئله تمرکز کنید ترس را پایدار تر می کنید.
🔸بجای پرداختن به ترس ، شجاع شدن ، مقاوم شدن ، تحمل کردن ، سختی کشیدن ، تنها شدن ( در یکی دو لحظه ) را در بازی ها برایش برنامه ریزی کنید و خودتان در متن بازی ها باشید. بهترین کار برای بردن ترس از این کودک امنیت بخشی از حضور والدین و نشان دادن تصمیم و توجه تان به حراست از وی است.
🔸 بجای تذکر دادن که حشره ترسی ندارد و تو نباید بترسی ، در مسیر از بین بردن ترسش اقدام کنید حشرات را در ظرف محصوری بیاندازید و کمک کنید دختر در دست شما آنها را از نزدیک ببیند و خودتان در حالی که دختر در حال مشاهده است ، حشره را روی دستتان بگذارید و اجازه بدهید روی بدن شما حرکت کند و پس از مدتی او نسبت به این ترس مقاوم خواهد شد.
🔸از هرگونه مواجهه ناگهانی و اجباری او توأم با فشار و اصرار نسبت به حشرات پرهیز کنید. کار دیگر این است که کودکان هم سن و سال وی همین مواجهه شما با حشرات را در دست و بدن خود در جلوی نگاه دخترتان انجام دهند.
🔷کافیست چندکار بکنید:
1 - پدر و بویژه مادرش با ارتباط و انس نزدیکتر و همراهی بیشتر امنیت خاطر برایش فراهم کنند.
2 - برای رفت و آمد به اتاق والدین در هر زمانی که خواست منعی نداشته باشد( اصرار به جداکردن نداشته باشند)
3 - در حالیکه کودک در کنار والدین شاهد است ، پدر سوسکی را در معرض تماشا و برخورد خودش قرار دهد.
4- از خاموش کردن برقهای منزل قبل از خواب کودک اجتناب کنند.
5 - اگر درخواست کمکی داشت و یا بررسی فضای دستشویی قبل از انجام تخلی ، همکاری کنند.
6 - بازی هایی را فراهم کنند که نیاز به جسارت و شجاعت در آن است.
#دکتر_حبشی
#ترس_کودک
@madaranee
۱۵ اسفند ۱۳۹۶
۱۵ اسفند ۱۳۹۶