هُل دادن
بعضی از آدم ها اگر عمر نوح و ثروت جناب مستطاب قارون را داشته باشند؛ نیاز به هُل دارند تا حرکت کنند.
باطری رشد و سرعت در موفقیت انبوه انسان ها با همین دو حرف هُ ل «هُل» به نخبه، اندیشمند، فرهیخته، دکتر، عالم، محقق، مهندس، دکتر، معلم، کاسب، و یک شخصیت اثر گذار تبدیل می گردد یا همان معکوس معتاد، دزد، قاتل و شرور که با همان حروف هُ ل گاهی به مقام اعتیاد و زندان و چوبه دار نائل می شوند.
نماز واجب است. روزه واجب است. حج واجب است. خمس و زکات واجب است. واجب الهی همان هُل دادن پروردگار برای مقام آوری انسان در روی تشک کشتی با شیطان رجیم است که اگر نبود همین چند رکعت نماز و رمی جمره و طواف و درآوردن خرده پولی از جیب؛ این بشر دو پا قدم از قدم برنمی داشت.
استاد و معلم یا رئیس و مدیر و تا پدر و مادر و برادر و خواهر همه باید هُل بدهند. البته نرم و نازک و چست و چابک باشد.
#سید_جواد_محمدزاده
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
مشارکت 41 درصدی
معجزه بزرگ تاریخ
✍️سید جواد محمدزاده
در پسا انتخابات و گذر از این کاندیدا و آن نماینده و تعداد آراء ماخوذه در میان صندوق های درب آبی و قرمز مجلس شوری اسلامی و خبرگان رهبری؛ مهمترین سوال این است که آیا مشارکت 41 درصدی مردم نگران کننده است؟ و عدم مشارکت نزدیک به 60 درصد مردم چه معنایی دارد؟
اول
📌سیر تمدنی اسلام ناب
کشتی نوح نبی با بازه زمانی 2500 ساله در کشاکش رسالت این پیامبر صبار و با تعداد اندک انسان ها به حرکت درآمد «وَقَالَ ارْكَبُوا فِيهَا بِسْمِ اللَّهِ مَجْرَاهَا وَمُرْسَاهَاۚ» بادبانها را کشید تا سیلمان برخاست و تبر را در دست ابراهیم خلیل رساند. بت ها شکسته شد و نمرود در میان منجنیق قرار گرفت و در آتش جهل خود؛ سوخت و گلستان را به ابراهیم هبه کرد.
موسی کلیم با همان چند قُل یار خود در آنطرف نیل؛ گرفتار گوساله سامری و عدس و پیاز گشت.
صالح غیور با هفتاد مرجع رساله دار در پای کوه از میان سنگ ها؛ شتر سرخ رنگ، پرپشم که بچه ده ماهه در رحم دارد را وعده کرد اما چند روز بعد همه کافر و قاتل، شتر شدند. عیسی مسیح حواریون خود را تا عدد دوازده، رساند که عقل متوهم مردم آن زمانه او را به صلیب کشیدند.
مشارکت 41 درصدی مردم در این سیر تمدنی یا همان 25 میلیون نفر از معجزه کشتی نوح، عصای موسی، زنده کردن عیسی، ناقه صالح و هزران معجزه دیگر کمتر نیست.
دوم
📌دشمن سفاک
دندان های برنده، نعره های کشنده، دستهای کثیف، چشم های خون آلود، مغزهای پوسیده و در یک کلمه دشمن خبیث اسلام ناب محمدی (ص) از همان روزهای آغازین در مکه و مدینه تا صفین و شام و دشت کربلا تا مدرسه فیضیه و قیام 15 خرداد، از ابن تیمیه ملعون و وهابیت و عنصر پلید داعش تا جنگ تمام عیار جهانی چهارم ( به تعبیر بنده) یا همان دفاع مقدس ایران، از منافقین و بمب و تحریم ها، تا راه انداختن تهاجم فرهنگی؛ تنها یک سکانس از دشمنی تمام نشدنی جبهه کفر و نفاق است. در این بحبوها ها با ایجاد کارناوال های بزرگ نمایی مشکلات و منهدم کردن خدمات نظام مقدس اسلامی؛ آیا حضور معنادار 41 درصدی مردم پای صندوق رای؛ یک معجزه بزرگ برای رسیدن به قله تمدن نوین اسلامی نیست.
سوم
📌امپراطوری رسانه
جهان مغلوب یک حاکمیت رسانه ای انحصاری در قالب فرهنگ لیبرالیسم تمدن غربی است که اجازه نفس کشیدن نمی دهد. چشمه های تفکر را می خشکاند. در بازی کرونا دست همه نسل جوان و کهنسال را گرفتند و با پای برهنه و جیب خالی از آگاهی به پرتگاه اینستاگرام و تلگرام و شبکه های مجازی هُل دادند و یکی یکی، شاهد سقوط انسان ها شدند. طبل و دهل اینترنشنال و بی بی سی و شبکه های فارسی زبان ماهواره ای چند دهه است که شبانه روزی با همان دروغ پردازی ها و تحریف ها و بزرگ نمایی ها در حال نواختن است و یکی از میدان های تیر آنان، انتخابات بوده است. معجزه حضور 41 درصدی مردم در نزدیکی های قله ستودنی است.
چهارم
📌خورشید جهاد تبیین
اعتراف باید کرد که عنصر تبیین با عناوین کرسی آزاد اندیشی، گفتگو، مناظره، حرف زدن در جامعه دانشگاهی و حوزوی و بدنه مردم بود اما این خورشید جان نداشت.
اگر همه مردم همانند عمار و ابوذر و سلمان و مقداد؛ عبا بر دوش می کشیدند و استاد دانشگاه کتاب بر زمین می نهاد و طلبه از منبر پایین می آمد و معلم از پای تخته کنار می رفت و راننده تاکسی و اتوبوس چشم از جاده می بست و دکتر یک نسخه شفا بخش برای پشرفت قله های رسیده از حکومت جمهوری اسلامی ایران برای همه می پیچید و پدر و مادر ها به کام فرزندان می خوراندند و همه گروه می شدیم و جهاد تبیین سر می دادیم؛41 درصد حضور مردم تصاعدی می گشت. ولی با همان قصور و تقصیرها معجزه 41 درصدی مردم از خورشید تابنده تر است.
پنجم
📌ارداه و عزم
41 درصد از انسانهایی که عزم خود را جزم کردند و با لباس عروس و کت شلوار دامادی آمدند. پیرد مرد و پیرزن با عصا، خود را به صندوق رای رساندند. برف در روستا را پارو کردند تا تعرفه رای را بیندازند. مادر بیمار ویلچری، خودش را با مشقت به شعبه رای کشاند. بچه های کم سن و سال انگشت خود را به استامپ زدند و کنار خانواده عکس یادگاری گرفتند. دختر و پسر جوان تلاش کرد تا در صف رای بایستد و رای اول خود را بدهد. پلیس و سرباز و فرمانده ایستادند. بمب ها را خنثی کردند. تمدن نوین اسلامی با انسانهای صاحب عزم و اراده و جدیت نزدیک قله شده است. و این 41 درصد همان فئه ای هستند که معجزه بزرگ انقلاب حضرت بقیه الله (عج) را نیز رقم خواهند زد.
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
💢 ماه سلوک اجتماعی
✍سید جواد محمدزاده
🔹نه سال یا همان پانزده سال (سن تکلیف) فرصت برای خلوت گزینی و دوری از جامعه کافی بود!! تا انسان در بازی های هفت سنگ و لی لی و گرگم به هوا؛ هیچ دغدغه ای نداشته باشد!
📌نماز؛ یعنی برخیز که شیپور جنگ نواخته شده است ولی جنگ تنها نمی شود، بی یار و بی سلاح نمی شود.الدعا سلاح المومن، دعا را سلاح کن و نماز را در یک سلوک اجتماعی به جماعت آغشته ساز تا عرش را فرش راه خود کنید.
💥حج؛ یعنی بازی بس است. لباس رنگارنگ را برکن و لباس احرام بر تن کنید،طواف کنید و رمی جمره، قربانی و حلق و سعی و عرفات تا سلوک اجتماعی را با همان رمز لبیک اللهم لبیک تمرین جمعی داشته باشید.
🔹خمس و زکات و امر به معروف و نهی از منکر و ازدواج و نماز جمعه و هزاران گزاره دینی؛ یعنی تو دیگر حق نداری دست به اسباب بازی ها بزنی و باید سلوک کنی و راه بروی اما تنهایی نه!
با امام! با همسایه! با دوست! با همکلاسی! با مادر و پدر! با همرزم و همکار! با هم و در یک سلوک اجتماعی به قرب الهی خود را با جامعه برسانید.
📌روزه؛ یعنی بخورید و بیاشامیدولی در یک رزمایش اجتماعی در یک زمان و هم آهنگ با هم و در افطار و سحر با نوای الله اکبر...
🔹روزه یعنی؛ توبه کنید از همه سلوک های فردگرایانه و انزوا گزینی های مجردانه...
روزه یعنی؛ افطاری بدهید حتی اگر شده با یک قرص نان و یک عدد خرما تا انسان تنها به اجتماع بپیوندد...
روزه یعنی؛ گریه کنید از تنهایی های فاخرانه!.
روزه یعنی؛ دعا بخوانید و نجوا کنید که یدالله مع الجماعه...
روزه یعنی؛ شب قدر قرآن بر سر بگذارید که قرآن یعنی؛ من و تو و ما همه با هم ...
روزه یعنی؛ سکوت دهان، نخوردن و نیاشامیدن همگانی!
ماه مبارک رمضان؛ مسیر سلوک اجتماعی برای رسیدن به #تمدن نوین اسلامی است
#تمدن_نوین_اسلامی
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
37.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰تبیین و تفسیر 30 فراز زندگیساز قرآن کریم
🔸حجتالاسلام و المسلمین محمدزاده
🔻ذلِكَ الْكِتابُ لا رَيْبَ فِيهِ هُدىً لِلْمُتَّقِينَ (2)
▪️قرآن کتاب زندگی است و هدایت همه انسان ها را با انواع و اقسام رنگ ها و نژادها در پرتو ایمان و معرفت به کتاب مقدس قرآن مجید می داند.
بالاترین نعمت همان هدایت است که اگر انسان برخوردار باشد؛ رشد فردی و اجتماعی می یابد.
کتاب عظیم قرآن کریم برای ساختن فرد و جامعه و رساندن آنان در ظل امام و هدایت ولایت گونه برنامه های جامع دارد که نیاز به فهم همگانی دارد.
💢سید جواد محمدزاده
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
#زندگی_با_آیهها #طرح_قرآنی_مسطورا #فراز_اول
💠اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گرگان
https://eitaa.com/tablighat_gorgan
💠پایه دوربین
✍️سید جواد محمدزاده
ماه مبارک رمضان؛ ماه سه پایه و دو پایه دوربین است!
یا در مسجد و روبروی سخنران پایه دوربین را می کارند و گاه گاهی هم می چرخانند! یا در یک اتاق دربسته، آن پایه را محکم بر زمین میخکوب می کنند تا سخنران پلک از پلک برندارد!
این مدل #پایه_دوربینی در ضبط برنامه های سخنران محور، سال ها است که روی تاقچه های شبکه های صدا و سیمای ما خاک می خورد!
مفاهیم بلند معارف اسلامی را با همین روش #پایه_دوربینی می خواهیم به نسل جوان و خانواده به ضرب و زور هم که شده؛ بخورانیم!
البته ناگفته نماند که برخی اوقات هنر را مخلوط می کنیم و از سه پایه به دو پایه از دوربین می رسانیم!
خبر دارید که منبر لوازمی دارد؟!
سخنرانی در یک مسجد و محل و مکان به شروط مخاطب و حس و حال و کنش های لحظه ای پرورش می یابد؟!
اینکه دوربین را بر می داریم و از بای بسم الله تا تای تمت سخنران، همه را ضبط می کنم و بی کم و کاست پخش می کنیم؛ چگونه می توان همان احساس و لوازم پیچیده را بر جان مخاطب بنشانیم!
📌نسل جوان و نسل میانسال و حتی کهنسال ما نیز؛ شاید پای منبر و سخنرانی بنشیند و شش دانگ خود را وقف کند ولی در مقابل پخش همان سخنرانی در شبکه های صدا و سیما؛ نیم دانگ حوصله ندارد!
این متن کوتاه؛ یک سکانس از هزاران دغدغه فرهنگی رسانه ای است.
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
تقدیم دخترم فاطمه سادات
دیروز فاطمه خانم ما که هنوز هشت سالش تمام نشده بود با اصرار خودش، سحر بلند شد و تصمیم گرفت روزه کامل بگیرد.
در طول روز چند بار از فاطمه سادات سوال کردم اگر گرسنه شدی، روزه کله گنجشکی بگیر و کمی غذا بخور ولی اصرار من فایده ای نداشت.
اذان مغرب گفته شد و با هم افطار کردیم.
روزه را می توان گرفت اگر اراده قوی و عزم جدی داشته باشیم.
فاطمه سادات عزیزم روزه تو قبول
27.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰تبیین و تفسیر 30 فراز زندگیساز قرآن کریم
🔸حجتالاسلام و المسلمین محمدزاده
🔻إنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ الَّذِينَ هاجَرُوا وَ جاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أُولئِكَ يَرْجُونَ رَحْمَتَ اللَّهِ وَ اللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ (218)
▪️ایمان یا همان باور قلبی می تواند انسان را به مرکز رحمت الهی نزدیک کند که شرط اصلی ایمان؛ مجاهدت و تلاش فراوان است.
هجرت به معنای کوچ از شهری به شهر دیگر الزاما نیست بلکه گاهی باید رفیقی به رفیق دیگر کوچ کرد. یا از شغلی به شغلی کوچ کرد و یا از کانالی به کانالی دیگر کوچ کرد. اما ایمان لوازمی دارد که هجرت و جهاد دو رکن آن است.
📌« عدد ۵ رو به ۳۰۰۰۲۷۹۸ ارسال کنید»
💢سید جواد محمدزاده
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
#زندگی_با_آیهها #طرح_قرآنی_مسطورا #سطر_دوم
💠اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گرگان
https://eitaa.com/tablighat_gorgan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰تبیین و تفسیر 30 فراز زندگیساز قرآن کریم
🔸حجتالاسلام و المسلمین محمدزاده
🔻 و لا تَهِنُوا وَ لا تَحْزَنُوا وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ (139)
▪️ایمان همان باور قلبی بهمراه عمل است. یک کشاورز به زمان کاشت داشت برداشت محصول باور دارد. یک باغبان باور دارد که اگر در زمان موعد به میوه ها سم نزند یا هرس نکند محصول ندارد. ایمان دو ویژگی دارد: اولی آن عدم ترس است یا همان شجاعت داشتن خود و اطرافیان است. وشرط دوم سستی نکردن است. داشت عزم و اراده در رسیدن به قله شرط لازم برای ایمان است.
📌« عدد ۵ رو به ۳۰۰۰۲۷۹۸ ارسال کنید»
💢سید جواد محمدزاده
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
#زندگی_با_آیهها #طرح_قرآنی_مسطورا #سطر_چهارم
💠اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گرگان
https://eitaa.com/tablighat_gorgan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰تبیین و تفسیر 30 فراز زندگیساز قرآن کریم
🔸حجتالاسلام و المسلمین محمدزاده
🔻يا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جاءَكُمْ بُرْهانٌ مِنْ رَبِّكُمْ وَ أَنْزَلْنا إِلَيْكُمْ نُوراً مُبِيناً (174 نساء)
🔰تبیین و تفسیر 30 فراز زندگیساز قرآن کریم
🔸حجتالاسلام و المسلمین محمدزاده
🔹قرآن نور است و در دنیا انسان نیاز به نور قرآن و برهان دارد که همان قرآن کریم است. زندگی در مسیر پرتلاطم امواج به نور که نشان هدایت است دارد.
#زندگی_با_آیهها #طرح_قرآنی_مسطورا #فراز_ششم
📌« عدد ۵ رو به ۳۰۰۰۲۷۹۸ ارسال کنید»
💢سید جواد محمدزاده
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
💠اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گرگان
https://eitaa.com/tablighat_gorgan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰تبیین و تفسیر 30 فراز زندگیساز قرآن کریم
🔸حجتالاسلام و المسلمین محمدزاده
🔻ذلِكُمُ اللَّهُ رَبُّكُمْ لا إِلهَ إِلاَّ هُوَ خالِقُ كُلِّ شَيْءٍ فَاعْبُدُوهُ وَ هُوَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ وَكِيلٌ (102 انعام)
۱- خدایى را که قرآن معرفى مىکند، با خدایى که دیگران عقیده دارند
مقایسه کنید. «ذلکم اللَّه»
2- در عقیدهى اسلامى، آفریدگار و پروردگار یکى است. «ربّکم... خالق کلّ شىء»
(امّا مشرکین، خالق را اللَّه مىدانند، ولى عقیده به چندین ربّ دارند).
3- خالقیّت مطلقهى خدا، دلیل توحید است. «لا اله الاّ هو خالق کلّ شىء»
4 - هم آفرینش به دست خداست، هم بقا و ثبات هر چیز به اراده اوست.
📌« عدد ۵ رو به ۳۰۰۰۲۷۹۸ ارسال کنید»
💢سید جواد محمدزاده
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
💠اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گرگان
https://eitaa.com/tablighat_gorgan
سال نو
خروش آتشفشان رحمت الهی در ماه مبارک رمضان؛
ریزش محبت از دل انسان ها؛
شکستن یخبندان قهر و کینه ها؛
خوشحالی بچه ها از لباس نو؛
لطیف و شاعرانه شدن پیامک ها؛
دورهمی باجناق ها؛
سفره بزرگ در خانه پدر و مادرها؛
طراوت درختان و شکوفه ها؛
مبارک
سال نو مبارک 🌹
✍سید جواد محمدزاده
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰تبیین و تفسیر 30 فراز زندگیساز قرآن کریم
🔸حجتالاسلام و المسلمین محمدزاده
🔻 إنَّ الَّذِينَ تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ عِبادٌ أَمْثالُكُمْ فَادْعُوهُمْ فَلْيَسْتَجِيبُوا لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صادِقِينَ (194)
▪️این آیه دست انسان را به عالم توحید گره می زند و اندیشه اینکه انسان می تواند حوائج خود را بدست همنوعان خود با نگاه یک بت و مستقلا برطرف کند، مهر بطلان می زند.
بنابراین معنى ندارد که انسان در مقابل چیزى که مثل خود او محکوم قوانین طبیعت است، به سجده بیفتد و دست نیاز به سوى او دراز کند و مقدرات و سرنوشتش را در دست او بداند.
📌« عدد ۵ رو به ۳۰۰۰۲۷۹۸ ارسال کنید»
💠اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گرگان
https://eitaa.com/tablighat_gorgan
#زندگی_با_آیهها #طرح_قرآنی_مسطورا #فراز_نهم
———————————————
کانال #سید_جواد_محمدزاده
✅https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
🗓 بانوی ایستاده
◾️به بهانه وفات حضرت خدیجه(س)
✍سید جواد محمدزاده
🔸بانویی که ایستاد؛ پای عشق محمد
لیلی و مجنون ، شیرین و فرهاد ؛ عشق را سرمشق از خدیجه گرفته بودند .
می دانستند اگر بخواهند شهره عالم شوند به عشق ؛ باید بایستند همانند خدیجه که پای عشق محمد ایستاد .
زخم زبان ها ، اذیت ها ، خاک روبه ها ، جعل خبرهای دروغین ، فتوشاپ سازی از محمد، سنگ پراکنی ها ، جنون و ساحر خواندن همسر ؛ هیچکدام نتوانست پر مگسی از عشق به محمد را در دل خدیجه بکاهد .و او پای این عشق خود ایستاد .
🔸بانویی که ایستاد ؛ پای تربیت فرزند
هیچ تکنولوژی وفضاپیمایی نتوانسته است رباط تربیت ساز یک انسان را خلق کند .
غزالی درست می گفت :تربیت پس از پیامبری ، شریف ترین کار آدمی است . افلاطون خوب فهمیده بود : فنی عالی تر و مقدس تر از تربیت نیست و کانت از صمیم دل می گفت : بزرگترین و دشوارترین مسئله آدمی تربیت است. همان عنصری که تمدن غربی قرن هاست فاتحه آن را خوانده است و تربیت نسل را به هری پاترها، مرد عنکبوتی ها ، بت من ها سپرده است .
تربیت ریشه در هزاران نسل پیشین انسانی دارد و سایه تاثیر آن بر تمام نسل های پسینی نیز ادامه خواهد داشت . بانویی که ایستاد ؛ فاطمه را بپروراند و نسل سراسر خیر امامت و ولایت را تا قیامت مهره چینی کند خدیجه بود .
🔸بانویی که ایستاد ؛ پای محاصره اقتصادی
جبهه زورگویان و مستکبران که تمامی ندارد ، تا انسان هست ، اسلام هست ، گردن فرازی و عربده کشی اینان هم هست ؛ از بدو تا ختم .
قطعنامه نوشتند ، خون ریختند ، پیراهن چاک دادند ، خنجر در قلب فرو کردند ، خانه ویران ساختند ، تحریم کردند ( آب ، غذا ، دارو ، مایحتاج اولیه )
ولی بانویی که قد خم نکرد و شعب ابی طالب را سعی صفا و مروه کرد تا لقمه نانی در دهان مبارزان بنهد خدیجه بود.
با همان پای پر آبله ، صورت برافروخته از آفتاب سوزان ، مقاوم و ایستاده .
🔸بانویی که ایستاد ؛ پای بخشش
کسی چه می دانست بخشش چیست ؟ ایثار چیست ؟
مال را خوب می شناخت . بازار ناصر خسرو را همه بلد بودند.
قیمت سکه و دلار و ارز را به روز ، ثانیه می دانستند ! با احتکار و اختلاس هم خانه بودند !
گونی پشت گونی ، انبار پشت انبار ، خانه و ویلا پشت هم ، حرمسرا و شهوترانی بی نهایت ! همه نشسته بودند در کمین زر و زیور ؛
که بانویی ایستاد ؛ هشتاد هزار شتر ، چهارصد غلام و کارگر ، بارگاهی از حریر و پارچه ، حساب ها پر از طلا و درهم و دینار ؛همه را یکجا تقدیم اسلام محمد کرد ، تقدیم ضعفاء ، مستمندان ، یتیمان .
🔸بانویی که ایستاد ؛ پای مقام زن
گردباد جهالت چنان می وزید که پدر ، دست دخترک نازک و نحیف خود را به میان گور می نهاد !
زنده زنده !بدون هیچ قطره اشکی !
در قساوت تمام ،خاک بر جان فرزند خود می ریخت !
درآن هیاهو که سینمای هالیوود در حال نمایش زنان برهنه با جامی در درست به دنیا بود ؛
بانویی ایستاد ؛ قامت بر افراشت ؛ پله پله مسیر معنویت و رشد را طی کرد تا به مقام «طاهره » دست یافت و اسکار سیده قریش را به نام خود حکاکی کرد .
🔸بانویی که ایستاد ؛ پای مکتب
ضد فمنیسم
این مکتب نامیمون جنبش برابری خواهانه زنان کجا هستند ؟
کانت کجاست که می گفت : زن در تمامی زمینه ها و قدرتهای عقلی ضعفیف است ؟
ژان ژاک روسو کجاست که می گفت : زن تنها برای مسائل جنسی و تولید مثل آفریده شده است ؟
فروید کجاست که می گفت : زن جنس ناقصی است که نمی تواند به پایه مرد برسد ؟
کجا هستند ! تا ببینند بانویی که یک تنه ایستاده است ، در برابر تیرهای سهمگین این تهمت ها و التقاط ها ، بی سوادی ها ، ناجوانمردی ها ؛ تا بگوید من ، یعنی خدیجه: در همان عصر جاهلیت یک دستگاه عظیم تجارت خانه راه انداختم و اول شخص جهان محمد مصطفی مرا نه منع کرد ، نه سد شد ، نه ظلم کرد ، نه راه بست ؛ بلکه یار شد برای ساختن جامعه ، ساختن انسان ها ، مردان و زنانی با هوشی مومنانه و صادقانه .
@https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
💢ماه؛ تمدن سازی
یادداشت اول«ماه مبارک رمضان»
✍️سید جواد محمدزاده
ماه مبارک رمضان با گزاره های مختلف خود،مسیر خودسازی فردی و جامعه پردازی و ساختن #تمدن_نوین_ اسلامی را هموار می سازد.
1-اراده
انسان در پیچ و خم زندگی با کمبود ویتامین و فقر #اراده مواجه می شود. سی روز روزه با لوازم آن یک ماراتن نفس گیر برای تقویت عضلات #اراده است. نخوردن و یا نیاشامیدن و یا پرهیز از حلال ترین حلال ها؛ به ظاهر ساده است ولی رعایت سه دهه آن، هر مرد و زن را به قله اراده می رساند و اگر این گزاره به یک فرهنگ جمعی در همه مغازه ها، پاساژها، مطب ها، ناوگان حمل و نقل ریلی و هواپیمایی و حتی در جنگل ها تبدیل شود؛ یعنی عزم جمعی رخ داده است. «فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ»که همان پی ریزی #تمدن_نوین_اسلامی است.
2-صبر و استقامت
روزه یا همان سختی و تحمل و لب نزدن به آب، نخوردن صبحانه و ناهار و میان وعده، دست شستن از لذیذترین غذاها!
از اذان تا اذان! حتی یک لقمه یا یک جرعه از آب را تا الله اکبر اذان نمی توان بر کام نشاند.
ماه مبارک رمضان انسان را از صبر فردی به یک #صبر _اجتماعی می رساند.«إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ» که اگر به هر دلیلی روزه ندارید، روزه خواری در میان اجتماع یک خلاف بیّن است.
3-هم آهنگی
ترکی صحبت کنید یا لری حرف بزنید. فارسی و ترکمنی یا کرد و بلوچی و گیلکی و عربی سخن برانید! بالاشهر نشین باشید یا پایین شهر نشین باشید!
پنت هاوس داشته باشید یا در خانه مستاجری با با نموری زندگی کنید! استاد دانشگاه یا رفتگر! پزشک یا چوپان! باشید.
ماه مبارک رمضان نُت زندگی همه انسان ها را با آهنگ اذان #الله اکبر صبح و مغرب کُوک می کند. کسی حق ندارد بعد از اذان صبح؛ لقمه ای در دهان قرار دهد و قبل از اذان مغرب آبی بنوشد. #تمدن_اسلامی یعنی تمرین هم آهنگی فردی و اجتماعی برای یک نفر که آن #توحید و رب العالمین است«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ»
4-اطاعت پذیری
سنگ روی سنگ بند نمی شود اگر فرزندی از پدر، حرف نشنود! یا سربازی گوش به فرمان امر فرمانده نباشد! یا شاگردی تن به لوازم کلاس استاد ندهد!
ماه مبارک رمضان برای ذوب کردن انسان ها در کوره #اطاعت_پذیری با روزه آمده است«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَأُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ ۖ» #تمدن_اسلامی بر محور امام می چرخد که لازمه آن #اطاعت است و روزه تمرین اطاعت فردی و اجتماعی است.
5-افطاری و اخلاق اجتماعی
مهترین عامل موفقیت یک #تمدن به این است که بتواند بیشترین تعداد افراد و جوامع را با خود همراه سازد.که لازمه این ویژگی توان نفوذ در دل ها است. چون از طرق عقلانی برای همه میسر نمی افتد و توده مردم از طریق اخلاق مجذوب و متحول می شوند «إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاقِ» در ماه مبارک رمضان؛ سنت #افطاری از میان روزمرگی انسان ها می جوشد و سیل انفاق راه می افتد«الَّذِينَ يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ بِاللَّيْلِ وَالنَّهَارِ سِرًّا وَعَلَانِيَةً فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ»
6-خانواده و سبک زندگی اسلامی
غول مدرنیته با ضرب آهنگ تکنولوژی بی قواره خود، چنان بر دست و پای خانواده کوبیده است که پدر را به سه شیف کاری و مادر را به غذاهای مایکروفری و پسر و دختر خانواده را به فضای مجازی سنجاق کرده است!
وامصیبتا از این همه سوغات #تمدن_غربی که برای ما آورده است!
ماه مبارک رمضان با همان اذان افطار خود تمام #خانواده را گرد یک سفره بالاجبار می نشاند و سی روز را با هم و یک زمان به خوردن و نخوردن عادت می دهد. #تمدن_اسلامی با #خانواده قد می کشد و رشد می کند«وَالَّذِینَ یقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیاتِنَا قُرَّةَ أَعْینٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا»
#ماه_مبارک_رمضان
#تمدن_نوین_اسلامی
#خودسازی_جامعه_سازی_تمدن
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
💢رنسانس #امام_حسن_مجتبی (ع)
🔹شنیده اید که #امام_حسن_مجتبی علیه السلام؛ دوبار تمامی دارایی خویش را در راه خدا دادند؟؛«خَرَجَ الْحَسَنُ بْنُ عَلِی(ع) مِنْ مالِهِ مرَّتَینِ» و این بخشش در زندگی این امام از همه قطعات آن درخشنده تر است!
🔸روی دوم سِکّه
معاویه بن ابیسفیان با راه انداختن کارناوال #اتهامات و #جعلیات و #واژه_سازی علیه امام حسن مجتبی علیه السلام؛ دوران رنسانس تغییر حکومت الهی را به #سلطنت فراهم کرد.
اتهام ثروت اندوزی به امام حسن مجتبی علیه السلام یکی از ابر پروژه های طراحی شده دستگاه تزویر؛ معاویه بن ابی سفیان بود که با تدبیر امام و یاران مجاهد او به کریم اهل بیت علیه السلام تغییر ماهیت داد.
{فَاَمَّا الزَّبَدُ فَیَذهَبُ جُفآء؛ این کف روی آب میرود پی کارش نابود میشود. وَ اَمّا مایَنفَعُ النّاسَ فَیمکُثُ فِی الاَرض؛(۱) آن چیزی که نافع است، آن چیزی که حیات مردم به آن است، یعنی آن آب روان، آب زلال، آن میماند. حقیقت اینجوری است، حقیقت پیروز خواهد شد}
✍️سید جواد محمدزاده
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
#امام_حسن_مجتبی
#کریم_اهل_بیت
#مبارزه
#انفاق
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
💢ماه؛ تمدن سازی
✍️سید جواد محمدزاده
ماه مبارک رمضان با گزاره های مختلف خود،مسیر خودسازی فردی و جامعه پردازی و ساختن #تمدن_نوین_ اسلامی را هموار می سازد.
1-اراده
انسان در پیچ و خم زندگی با کمبود ویتامین و فقر آهن #اراده مواجه می شود. سی روز روزه با لوازم آن یک ماراتن نفس گیر برای تقویت عضلات #اراده است. نخوردن و یا نیاشامیدن و یا پرهیز از حلال ترین حلال ها؛ به ظاهر ساده است ولی رعایت سه دهه آن، هر مرد و زن را به قله اراده می رساند و اگر این گزاره به یک فرهنگ جمعی در همه مغازه ها، پاساژها، مطب ها، ناوگان حمل و نقل ریلی و هواپیمایی و حتی در جنگل ها تبدیل شود؛ یعنی عزم جمعی رخ داده است. «فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ»که همان پی ریزی #تمدن_نوین_اسلامی است.
2-صبر و استقامت
روزه یا همان سختی و تحمل و لب نزدن به آب، نخوردن صبحانه و ناهار و میان وعده، دست شستن از لذیذترین غذاها!
از اذان تا اذان! حتی یک لقمه یا یک جرعه از آب را تا الله اکبر اذان نمی توان بر کام نشاند.
ماه مبارک رمضان انسان را از صبر فردی به یک #صبر _اجتماعی می رساند.«إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ» که اگر به هر دلیلی روزه ندارید، روزه خواری در میان اجتماع یک خلاف بیّن است.
3-هم آهنگی
ترکی صحبت کنید یا لری حرف بزنید. فارسی و ترکمنی یا کرد و بلوچی و گیلکی و عربی سخن برانید! بالاشهر نشین باشید یا پایین شهر نشین باشید!
پنت هاوس داشته باشید یا در خانه مستاجری با با نموری زندگی کنید! استاد دانشگاه یا رفتگر! پزشک یا چوپان! باشید.
ماه مبارک رمضان نُت زندگی همه انسان ها را با آهنگ اذان #الله اکبر صبح و مغرب کُوک می کند. کسی حق ندارد بعد از اذان صبح؛ لقمه ای در دهان قرار دهد و قبل از اذان مغرب آبی بنوشد. #تمدن_اسلامی یعنی تمرین هم آهنگی فردی و اجتماعی برای یک نفر که آن #توحید و رب العالمین است«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ»
4-اطاعت پذیری
سنگ روی سنگ بند نمی شود اگر فرزندی از پدر، حرف نشنود! یا سربازی گوش به فرمان امر فرمانده نباشد! یا شاگردی تن به لوازم کلاس استاد ندهد!
ماه مبارک رمضان برای ذوب کردن انسان ها در کوره #اطاعت_پذیری با روزه آمده است«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَأُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ ۖ» #تمدن_اسلامی بر محور امام می چرخد که لازمه آن #اطاعت است و روزه تمرین اطاعت فردی و اجتماعی است.
5-افطاری و اخلاق اجتماعی
مهترین عامل موفقیت یک #تمدن به این است که بتواند بیشترین تعداد افراد و جوامع را با خود همراه سازد.که لازمه این ویژگی توان نفوذ در دل ها است. چون از طرق عقلانی برای همه میسر نمی افتد و توده مردم از طریق اخلاق مجذوب و متحول می شوند «إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاقِ» در ماه مبارک رمضان؛ سنت #افطاری از میان روزمرگی انسان ها می جوشد و سیل انفاق راه می افتد«الَّذِينَ يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ بِاللَّيْلِ وَالنَّهَارِ سِرًّا وَعَلَانِيَةً فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ»
6-خانواده و سبک زندگی اسلامی
غول مدرنیته با ضرب آهنگ تکنولوژی بی قواره خود، چنان بر دست و پای خانواده کوبیده است که پدر را به سه شیف کاری و مادر را به غذاهای مایکروفری و پسر و دختر خانواده را به فضای مجازی سنجاق کرده است!
وامصیبتا از این همه سوغات #تمدن_غربی که برای ما آورده است!
ماه مبارک رمضان با همان اذان افطار خود تمام #خانواده را گرد یک سفره بالاجبار می نشاند و سی روز را با هم و یک زمان به خوردن و نخوردن عادت می دهد. #تمدن_اسلامی با #خانواده قد می کشد و رشد می کند«وَالَّذِینَ یقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیاتِنَا قُرَّةَ أَعْینٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا»
#ماه_مبارک_رمضان
#تمدن_نوین_اسلامی
#خودسازی_جامعه_سازی_تمدن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💢هارد یا آگاهی
🔹امیر المومنین امام علی علیه السلام در زمان حکومت خود با افزایش مقرری و حقوق به چند برابر اقدام نمود. سکه و زر و سیم را تا دینار آخر برای معاش مردم هزینه می کرد. شبانه آذوقه به منزل فقرا می رساند و یکی از دوران شکوفایی اقتصاد مردم در زمانه حکومت عدل علوی بود.
جامعه مشکلی به نام اقتصاد نداشت. مردم با جنگ با قاسطین و مارقین و ناکثین نیز مساله ای نداشتند.
💥#جهل ابر قدرت برای انهدام یک #امت است.
📌ابن ملجم مرادی یک نفر نبود بلکه نماد #جهل؛ جامعه امام علی علیه اسلام بود. دام #جهل؛ شمشیر بر فرق مبارک می نشاند!
معاویه را با صلح حسن بن علی علیه السلام خانه نشین می کند!
حسین بن علی علیه السلام را به مسلخ می کشاند!
امام کاظم علیه السلام را به سیاه چال تبعید می کند!
تکرار واژه ها و ریختن انبوه داده ها در اذهان مردم، همان ساختن هارد ذهنی است و تا #آگاهی فاصله از زمین تا آسمان است. «وَأَنْزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ»
نمونه یک #آگاهی
مرد عربى خدمت پيامبر(ص) آمد و از ایشان درخواست آموزش قرآن کرد.«علِّمنى ممّا علّمك اللّه»؛ (از آنچه خدا به تو آموخته به من بياموز).
او را به یکی از یارانش سپرد تا سوره «إِذَا زُلْزِلَتْ الاَْرْضُ» را تا آخر به او تعليم داد، آن مرد از جا برخاست و گفت: «تَكْفينى هذه الآيَةُ»؛ «همين مرا كافى است»(يعنى همين آيه آخر سوره: «فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّة خَيْراً يَرَه...» مرا كفايت مى كند. مرد عرب خداحافظى كرد و رفت. !
پيامبر اكرم(ص) فرمود: «اِنْصَرَفَ الرَّجُلُ و هُوَ فقيهٌ» ؛(او فقيه شد و بازگشت)
✍سید جواد محمدزاده
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
💢حافظه یا آگاهی
✍️ سیدجواد محمدزاده
🔹امیر المؤمنین امام علی علیه السلام در زمان حکومت خود با افزایش مقرری و حقوق به چند برابر اقدام کرد. سکه و زر و سیم را تا دینار آخر برای معاش مردم هزینه می کرد. شبانه آذوقه به منزل فقرا میرساند و یکی از دوران شکوفایی اقتصاد مردم در زمانه حکومت عدل علوی بود.
جامعه مشکلی به نام اقتصاد نداشت. مردم با جنگ با قاسطین و مارقین و ناکثین نیز مسألهای نداشتند.
💥جهل ابر قدرت برای انهدام یک امت است.
📌ابن ملجم مرادی یک نفر نبود بلکه نماد جهل؛ جامعه امام علی علیه اسلام بود. دام جهل؛ شمشیر بر فرق مبارک می نشاند!
معاویه را با صلح حسن بن علی علیه السلام خانه نشین می کند!
حسین بن علی علیه السلام را به مسلخ می کشاند!
امام کاظم علیه السلام را به سیاه چال تبعید می کند!
تکرار واژه ها و ریختن انبوه داده ها در اذهان مردم، همان ساختن هارد ذهنی است و تا آگاهی فاصله از زمین تا آسمان است. «وَأَنْزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ»
نمونه یک آگاهی
مرد عربى خدمت پيامبر(ص) آمد و از ایشان درخواست آموزش قرآن کرد.«علِّمنى ممّا علّمك اللّه»؛ (از آنچه خدا به تو آموخته به من بياموز).
او را به یکی از یارانش سپرد تا سوره «إِذَا زُلْزِلَتْ الاَْرْضُ» را تا آخر به او تعليم داد، آن مرد از جا برخاست و گفت: «تَكْفينى هذه الآيَةُ»؛ «همين مرا كافى است»(يعنى همين آيه آخر سوره: «فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّة خَيْراً يَرَه...» مرا كفايت مى كند. مرد عرب خداحافظى كرد و رفت. !
پيامبر اكرم(ص) فرمود: «اِنْصَرَفَ الرَّجُلُ و هُوَ فقيهٌ» ؛(او فقيه شد و بازگشت)
#جهل #علم
#شناخت #آگاهی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
شب قدر
شب قدر یک گنج در درون خود دارد و آن «رساندن پیغام خودتان به #خدا » است.
برسانید.
بگید.
بنویسید.
یواشکی، درگوشی یا تو آشپزخانه و کنار لپ تاپ یا روبروی تلویزیون یا موقع خوردن آب پرتقال؛ فرقی نمی کند ولی بگید که خدا منتظر شنیدن است.
(إِذْ نَادَىٰ رَبَّهُ نِدَاءً خَفِيًّا)
✍️سید جواد محمدزاده
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
عطار نیشابوری
📗الهی نامه، اسرار نامه، جواهرنامه، خسرونامه، شرح القلب، مصیبتنامه، منطق الطیر، دیوان اشعار، مختارنامه و تذکره الاولیا از آثار جناب عطار می باشد.
و با علوم مختلفی مانند قرآن، حدیث، فقه، تفسیر، طب، نجوم و کلام آشنا بود.
📌پدر او داروفروش (عطار) بود و فریدالدین نیز ابتدا به شغل پدر مشغول شد. و برای کسب علم، به هند، عراق، شام و مصر مسافرت کرد. سپس به نیشابور بازگشت و تا پایان عمر در آنجا زیست.
چهار گزاره مهم در نظام تربیتی قرن ششم و هفتم قمری که از یک شاگرد عطار باشی؛ عطار نیشابوری می سازد؛
1-اساتید
شاگرد داروفروش با هنر مینیاتوری اساتید خود؛ شکل گرفت و راه افتاد و عطار نیشابوری گشت.
2-تولید اثر
شیوه تعلیم اگر به میوه نرساند؛ ابتر است. مغول در دروازه نیشابور ایستاده بود و شمشیر می کشید ولی عطار اثر به اثر تولید می کرد.
3- علم الاضلاع
فقه، تفسیر، حدیث، طب، نجوم، قرآن؛ همه این علوم به انسان یک ضلع می دهد که نظام تعلیم و تعلم راه تک ضلعی را پیش گرفته است.
4-سفر
سفر برای جوجه کباب و آفتاب گرفتن نیست! سفر برای پخته کردن خامی انسان است که عطار در منظومه تربیتی به درستی آموخته بود؛ هند، عراق، شام، مصر
✍سید جواد محمدزاده
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
تیتر روزنامه ها بعد از عملیات ایران علیه رژیم غاصب اسرائیل را دیدم و
💥یک تیتر من هم اضافه می کنم:
« #عزت_مقتدرانه در سایه #ولایت»
☄بارقه رهایی قدس/ رونامه رسالت
☄شب خوف در تل آویو/روزنامه شرق
☄مجازات آسمانی اسرائیل/ روزنامه اعتماد
☄کهکشان راه شهیدان قدس / روزنامه قدس
☄شب تولد خاورمیانه جدید /روزنامه همشری
☄تنبیه رژیم خبیث/ روزنامه اطلاعات
☄ایران دروازه جهنم را بروی اسرائیل گشود/ روزنامه کیهان
☄پایان صبر راهبردی/مردم سالاری
زدیم خوب هم زدیم/ دفاع از ایران در قدس
☄نه گنبد آهنین نه پدافند موشکی/ روزنامه ابرار
☄شکست سنگین امنیتی اسرائیل/روزنامه همدلی
☄اسرائیل زیر آتش/ روزنامه افکار
☄برای خاک پاک میهن/روزنامه شهروند
☄وعده صادق/روزنامه آرمان
✍سید جواد محمدزاده
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
💠 مهارتهای عطار نیشابوری
✍ سیدجواد محمدزاده
📗الهی نامه، اسرار نامه، جواهرنامه، خسرونامه، شرح القلب، مصیبتنامه، منطق الطیر، دیوان اشعار، مختارنامه و تذکره الاولیا از آثار جناب عطار می باشد.
و با علوم مختلفی مانند قرآن، حدیث، فقه، تفسیر، طب، نجوم و کلام آشنا بود.
📌پدر او داروفروش (عطار) بود و فریدالدین نیز ابتدا به شغل پدر مشغول شد. و برای کسب علم، به هند، عراق، شام و مصر مسافرت کرد. سپس به نیشابور بازگشت و تا پایان عمر در آنجا زیست.
چهار گزاره مهم در نظام تربیتی قرن ششم و هفتم قمری که از یک شاگرد عطار باشی؛ عطار نیشابوری می سازد؛
1-اساتید
شاگرد داروفروش با هنر مینیاتوری اساتید خود؛ شکل گرفت و راه افتاد و عطار نیشابوری گشت.
2-تولید اثر
شیوه تعلیم اگر به میوه نرساند؛ ابتر است. مغول در دروازه نیشابور ایستاده بود و شمشیر می کشید ولی عطار اثر به اثر تولید می کرد.
3- علم الاضلاع
فقه، تفسیر، حدیث، طب، نجوم، قرآن؛ همه این علوم به انسان یک ضلع می دهد که نظام تعلیم و تعلم راه تک ضلعی را پیش گرفته است.
4-سفر
سفر برای جوجه کباب و آفتاب گرفتن نیست! سفر برای پخته کردن خامی انسان است که عطار در منظومه تربیتی به درستی آموخته بود؛ هند، عراق، شام، مصر.
#سفر #دانش
#عطار_نیشابوری
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
طوفان شن
همه پیکره عنکبوتی #تمدن_غربی یک جمله است و آن:« انسان و دنیا و لذات شهوانی و تمام»
و
#تمدن_اسلامی یک جمله است و آن:« الله و خداوند و توحید و آخرت و تمام »
«#شن_ها_مامور_خدا_ بودند»
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
🔹لوازم معلمی
✍سید جواد محمدزاده
این روزها و ماه های گذشته، بازار جذب معلم داغ داغ است و هر عطاری با دیدن دختر و پسر جویای کار؛ چندین خطبه غرّا و شوق انگیز می خواند و توصیه می کند که بروید معلم شوید و اندر احوالات تعطیلات شب عید و تابستان و آب و هوای آن دم گوش آن جوانک بیکار مثنوی می خوانند.
معلمی از برترین شغل ها و در ردیف شغل انبیای الهی است که افتخاری بالاتر از این نیست. ولی تنها نداشتن شغل می تواند ما را رهنمون به این مقام کند؟!
لوازم معلمی
📌1-عشق و علاقه
یک کارگر برای کندن یک چاه یا راننده کامیون برای راندن ماشین نیاز به علاقه دارد. نویسنده، پزشک و پرستار تا وکیل و مخترع و تولید کننده بدون علاقه نمی تواند قدم از قدم بردارد.
معلم از علاقه بیشتر به عشق نیازمند است و تنها دست و پای نیست که حرکت می کند! جان و قلب او نیز باید بجوشد از چشمه زمزم، بسوزد.همانند شمع برای شاگردان خود که بیش از علاقه به عشق نیازمند است.
📌2- تفکر و اندیشه
معلم یک بیل و کلنگ برنمی دارد که زمینی را شخم بزند تا کشاورز گندم یا جو یا کلزا در آن بکارد!
مغز و اندیشه انسان در کلاس روی میز است تا حضرت معلم به هر شکلی که دوست دارد آن را بچرخاند، باز کند و در درون آن خزعبلیات بریزد یا علوم الهی یا شبهات منظومه های کفر یا نا امیدی ها یا کرور کرور ابن سیناها و خوارزمی ها و ملاصدراها بپاشاد و اندیشه شاگرد را به عرش برساند.
📌3-سوز و گداز
معلم در کوره دلسوزی باید بسوزد، جزقاله شود، تکه تکه شود، آب شود، نیست گردد، محو شود، تا مدال معلمی بر گردن او بیاویزند.
نمی دانم در مصاحبه ها چرا از قانون نیوتن و معادله چند مجهولی و ترکیبات هیدروژن و اکسیژن می پرسند ولی درجه حرارت سوز معلم را اندازه نمی گیرند!
📌4-شاگرد پروری
نشستن و سخن گفتن و مطلب پشت مطلب، داده های مختلف، معلومات نامتناهی و شاگرد را یک هارد و فلش و رباط دیدن از معلمی بدور است. با شاگرد باید زندگی کرد و راه رفت و غذا خورد و خندید و گریه کرد و آن را پروراند.
https://eitaa.com/tablighat_gorgan
💢 حرکت نرم افزاری تمدن اسلامی امام رضا (ع)
پایه های تمدن اسلامی را پیامبر اکرم (ص) در مدینه پی ریزی کردند و با ساختن هرم انسانی و اشکال حکومتی آن، مسیر سنگلاخ ابوسفیان ها و ابولهب ها را با شق القمر خود به عرش الهی متصل ساختند.
📌امام رضا (ع) بسترهای حرکت نرم افزاری تمدن اسلامی را با هجرت به ایران افتتاح کردند.
💠بستر های حضرت امام رضا (ع) در جهت شکل گیری تمدن اسلامی:
1- #دومینوی اسلام ناب #توحیدی
در دستگاه عریض و طویل هارون و امین و مامون عباسی،آنچه گم شده بود؛ توحید و رابطه امامت بود. حدیث سلسله الذهب یک ماراتن نفس گیر برای ساختن اهرام ثلاثه توحید و امامت و معاد بود که با نگارش بیست و چهار هزار نفر در نیشابور امام آن را به جهان بشریت مخابره کرد و بنیاد تمدن اسلامی با یک جمله ژرف و عمیق بنا نهاد:«كَلِمَةُ لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ حِصْني فَمَنْ دَخَلَ حِصْني اَمِنَ مِنْ عَذابي«بشروطها و انا من شروطها»
2- #مینیاتوری جامع از اسلام
یکی از چالش برانگیزترین مسائل دین، انحراف و خرافات است.
کاریکاتوری کردن احکام و عقائد و اخلاقیات دین و دست بردن به اعوجاج و التقاط؛ طعم شیرین و جان بخش را از اسلام مبین می گیرد.
حضرت رضا (ع) کرسی تدریس و سخنرانی به راه انداخت و با مناظرات علمی و تبیین صحیح؛ غبار از کجی های دین شست. که شیخ صدوق در عیون اخبار الرضا تبیین کرده است.
3- انتشار #عقل و عقلانیت اجتماعی
جنگ مامون عباسی در میانه چکاچک جبر و مرجئه بیداد می کرد که امام کشتی عقل را به دریا انداخت و جمع علم و عمل و ایمان و عمل صالح را بر عرشه نمایان ساخت. ترجمه کتب فلسفی یونانی و حضور اندیشمندان ادیان مختلف و ظهور شخصیت های افراطی در دین؛ امام رضا ( ع) را به معرکه گشودن معدن عقل کرد. و مکتب اسلام را با نگاه عقلانی به دست مردم سپرد«لا يَتِمُّ عَقْلُ امْرِء مُسْلِم حَتّى تَكُونَ فيهِ عَشْرُ خِصال: أَلْخَيْرُ مِنْهُ مَأمُولٌ....»
4- پاسخگویی به #شبهات
سرازیر شدن مغزهای جهان در سرزمین اسلامی، نشست های متعدد علمی و چالشی، همایش های مکرر نخبگانی، کرسی های شبهه پراکنی مامون عباسی؛ با سعه صدر و منطق استدلالی و کرسی آزاد اندیشی با سایر پیروان مذاهب به سوالات و شبهات پاسخ می دادند.
5-تفکیک جریان کفر با #اسلام_ناب محمدی
در عصر علی بن موسی (ع) اسلام و کفر از مو باریکتر شده بود و این جریان هر روز گروهی را به کفر می کشاند! دنیا و زرق و برق آن ازطرفی و اصالت نگاه به اسلام با رویکرد ولیعهدی و حکومت امام بر جامعه از سوی دیگر؛ اذهانی را دچار مه گرفتی کرده بود!! که حضرت مرز این دو را پررنگ تر و شفاف ساخت.
6- مشق #حکومت داری امامت بر جامعه
امام با قبول ولایت عهدی با شروط عدم دخالت و حضور در خلافت مامون عباسی با هوشمندی از مزیت های فضاهای بوجود آمده برای گفتار و تربیت انسان های قوی بهره بردند و جامعه مردم را به یک نوع از سیاست ورزی حکیمانه هدایت کردند.
7- کرسی #آزاد اندیشی
امام برای تمدن نیاز به ارتباط با جهان داشت. مناظرات علمی که با ریشه حسادت و کینه خلفای عباسی پی ریزی شده بود و یک تهدید جدی تلقی می گشت؛ در دستان علی بن موسی به فرصت تبدیل شد و با تکلم به زبان های مختلف دنیا و ارائه منطقی مباحث علمی و دینی با صبوری و شرح صدر؛ هزاران کتاب و مقاله و فیلم و سریال را در مناظره ها با «جاثلیق (عالم بزرگ مسیحی) رأس الجالوت (پیشواى بزرگ یهودیان) و هربز اکبر و على بن محمد بن جهم به جهان بشریت مخابره کرد.
8-#علم نگری و شاگرد پروری
تمدن اسلامی با کلام رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : اُطْلُبُوا اَلْعِلْمَ وَ لَوْ بِالصِّينِ فَإِنَّ طَلَبَ اَلْعِلْمِ فَرِيضَةٌ عَلَى كُلِّ مُسْلِمٍ. کلنگ زده شد. امام رضا (ع) دانشگاه خود را بر کاخ و تاج و جبروت مامون بنا نهاد و خط علم و ایجاد مراکز فقهی و علمی را با سرعت افتتاح می کرد.ابراهیم بن عباس صولی، حسن بن جهم، صفوان بن یحیی، یونس بن عبدالرحمن، محمد بن ابیعمیر، عبدالله بن مُغَیْره، حسن بن محبوب، احمد بن ابینصر بَزَنْطی، فضل بن شاذان نیشابوری، حسن بن علی بن فَضّال، عثمان بن عیسی و فَضّالَةِ بن اَیّوب و بسیاری دیگر از پای درس استاد خود حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام برخواسته بودند.
سید جواد محمدزاده
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
☀️ حرکت نرم افزاری تمدن اسلامی با امام رضا(ع)
✍️ سیدجواد محمدزاده
پایههای تمدن اسلامی را پیامبر اکرم (ص) در مدینه پی ریزی کردند و با ساختن هرم انسانی و اشکال حکومتی آن، مسیر سنگلاخ ابوسفیان ها و ابولهب ها را با شق القمر خود به عرش الهی متصل ساختند.
امام رضا (ع) بسترهای نرم افزاری تمدن اسلامی را با هجرت به ایران افتتاح کردند.تمدن یعنی عینیت یافتن یک نظم اجتماعی و مدنی پیشرفته در ابعاد سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی که معارف و اندیشه ها خود تمدن ساز هستند.
1- دومینوی اسلام ناب توحیدی
در دستگاه عریض و طویل هارون و امین و مامون عباسی؛ آنچه گم شده بود؛ توحید و رابطه امامت بود. حدیث سلسله الذهب یک ماراتن نفس گیر برای ساختن اهرام ثلاثه توحید و امامت و معاد بود که با نگارش بیست و چهار هزار نفر آن را به جهان بشریت مخابره کردند و بنیاد تمدن اسلامی با یک جمله ژرف و عمیق بنا نهادند:«كَلِمَةُ لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ حِصْني فَمَنْ دَخَلَ حِصْني اَمِنَ مِنْ عَذابي«بشروطها و انا من شروطها»
2-دوم. ارائه تصویری جامع از اسلام
یکی از مشکلات جامعه اسلامی چه در آن مقطع و چه سایر مقاطع من جمله الآن، عدم درک صحیح جامعیت اسلام و هماهنگی میان اجزای تعالیم اسلامی است و من معتقدم مجموعه معارف رضوی، جامعیت و انسجام تعالیم مترقی اسلام را به رخ میکشد. این مطلب را باید توجه داشته باشیم که این جامعیت انگاری برای تمدن اسلامی یک نیاز ضروری است و مادام که چنین نگاهی به اسلام شکل نگیرد، نظم روشنی از بطن اسلام متولد نمیشود.
2- مینیاتوری جامع از دین اسلام
یکی از چالش برانگیزترین مسائل دین، انحراف و خرافات است.
کاریکاتوری کردن احکام و عقائد و اخلاقیات دین و دست بردن به اعوجاج و التقاط؛ طعم شیرین و جان بخش را از اسلام مبین می گیرد. مناظرات پدر و اجداد علی بن موسی با اندیشمندان
حضرت رضا (ع) کرسی تدریس و سخنرانی به راه انداخت و با مناظرات علمی و تبیین صحیح؛ غبار از کجی های دین شست. که شیخ صدوق در عیون اخبار الرضا آورده است.
متن کامل
#امام_رضا
#دهه_کرامت
#حضرت_معصومه
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
♨️ درجهی حرارت معلمی
✍️ سیدجواد محمدزاده
این روزها و ماههای گذشته، بازار جذب معلم داغ داغ است و هر عطاری با دیدن دختر و پسر جویای کار؛ چندین خطبه غرّا و شوق انگیز می خواند و توصیه می کند که بروید معلم شوید و اندر احوالات تعطیلات شب عید و تابستان و آب و هوای آن دم گوش آن جوانک بیکار مثنوی می خوانند.
معلمی از برترین شغلها و در ردیف شغل انبیای الهی است که افتخاری بالاتر از این نیست. ولی تنها نداشتن شغل می تواند ما را رهنمون به این مقام کند؟!
لوازم معلمی
1-عشق و علاقه
یک کارگر برای کندن یک چاه یا راننده کامیون برای راندن ماشین نیاز به علاقه دارد. نویسنده، پزشک و پرستار تا وکیل و مخترع و تولید کننده بدون علاقه نمی تواند قدم از قدم بردارد.
معلم از علاقه بیشتر به عشق نیازمند است و تنها دست و پای نیست که حرکت می کند! جان و قلب او نیز باید بجوشد از چشمه زمزم، بسوزدهمانند شمع برای شاگردان خود که بیش از علاقه به عشق نیازمند است.
2- تفکر و اندیشه
معلم یک بیل و کلنگ برنمی دارد که زمینی را شخم بزند تا کشاورز گندم یا جو یا کلزا در آن بکارد!
مغز و اندیشه انسان در کلاس روی میز است تا حضرت معلم به هر شکلی که دوست دارد آن را بچرخاند، باز کند و در درون آن خزعبلیات بریزد یا علوم الهی یا شبهات منظومه های کفر یا نا امیدی ها یا کرور کرور ابن سیناها و خوارزمی ها و ملاصدراها بپاشادو اندیشه شاگرد را به عرش برساند.
3-سوز و گداز
معلم در کوره دلسوزی باید بسوزد، جزقاله شود، تکه تکه شود، آب شود، نیست گردد، محو شود، تا مدال معلمی بر گردن او بیاویزند.
نمیدانم در مصاحبهها چرا از قانون نیوتن و معادله چند مجهولی و ترکیبات هیدورژن و اکسیژن میپرسند؛ ولی درجه حرارت سوز معلم را اندازه نمیگیرند!
4-شاگردپروری
نشستن و سخن گفتن و مطلب پشت مطلب، دادههای مختلف، معلومات نامتناهی و شاگرد را یک هارد و فلش و رباط دیدن از معلمی به دور است. با شاگرد باید زندگی کرد و راه رفت و غذا خورد و خندید و گریه کرد و آن را پروراند.
#تربیت
#فرهنگیان
#آموزش_و_پروش
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
از کریمان سنگ میخواهیم ما , زر میرسد
در حرم از آنچه میخواهیم بهتر میرسد
لطف و احسان کریمان را شمردن مشکل است
وقت احسان پشت آن احسان دیگر میرسد
در طلب خوب است حاجات مکرر داشتن
وقتی از این ناحیه دارد مکرر میرسد
شب به شب در میزنم,چون در زدن مال من است
دست سائلها فقط تا حلقه درمیرسد
گر به ما کم میرسد از خصلت کم بینى است
ورنه دارد ده برابر ده برابر میرسد
من فقط یک نوکرم,کار خودم را میکنم
او خودش هر وقت لازم شد به نوکر میرسد
خادمان آنقدر بى اصل و نسب هم نیستند
نسبت ما یا به فضه یا به قنبر میرسد
فقر آمد میرود ایمان, ولى پیش شما
میشود ایمان من فقرى که از در میرسد
رزق در بین الطلوعین است,بین طوس وقم
رزق از دو سفره موسى بن جعفر میرسد
هم به زیر دین قم, هم زیر دین مشهدم
گاه به دادم برادر,گاه خواهر میرسد
علی اکبر لطیفیان
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
🔹کتاب را بخورید!
نمایشگاه کتاب در مصلای تهران، فرصتی مناسب است تا محکی برای من و شما باشد تا ذائقه سنجی کنیم.
🔸کتاب را بعضی ها می خرند و می خوانند و از آن لذت می برند.
🔸چندین جلد گالینگور کتاب را برخی ها برای زیبایی و دکور در بوفه و کتابخانه منزل می خرند و می گذارند.
🔸کتاب های رنگارنگ و خوش نقش، اطلس ها، دائره المعارف ها را گاهی می خرند و از زیبایی آن سرمست می شوند.
🔸گروهی از خردمندان، کتاب را می خرند که خریده باشند.
🔸و انگشت شمار هستند که کتاب را می خرند و می خوانند.
نمایشگاه کتاب یک بازار برای عرضه محصولات نوشتاری است که همه قوانین بازار را دارد. از ویترین و راه های فروش و تخفیف و بازاریابی و مشتری مداری، و تفاوت آن با قابلمه و لباسشویی، کتاب است.
📌کتاب را باید خورد، ریز ریز کرد، لقمه لقمه کرد، سرسفره باید گذاشت تا خانواده با سس خردل میل نمایند.
وقتی کتاب خورده شود، تبدیل به ویتامین و پروتئین می گردد و وارد افکار و اندیشه می شود و حالا رفتار تغییر می کند و جامعه را متحول می سازد.
‼️کتاب خوردنی است.
🌾همه کتاب ها خوردنی نیستند.
سید جواد محمدزاده
#کتاب
#نمایشگاه_کتاب
باز نشر مطلب
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad
💢درب بسته و جذب طلبه!
این روزها حوزه های علمیه، شب و روز ندارند. بندهای پوتین را محکم بسته اند و برای جذب طلبه سعی مشکور به راه انداخته اند!
ابزارهای مدرنیته هم به کمک آمده اند. از نصب بنر، اینستاگرام، شبکه های مجازی و صدا و سیما و مدارس آموزش و پرورش گرفته تا هزار ترفند مزایا و امکانات و خوابگاه و بیمه و تضمین آینده شغلی!
📌درب بسته!
در #تمدن_اسلامی حوزه های علمیه در مرکز شهر و میانه شلوغ ترین و پر رفت و آمد ترین مکان مردم بود؛ بازار.
کنار حرم امام یا امامزاده یا نزدیک مسجد جامع شهر و یا در گذر بازار یک مدرسه علمیه ساخته می شد که درب آن باز بود و مردم برای نماز جماعت، درون حوزه می آمدند. عالم شهر نیز درس مکاسب خود را از حوزه به بازار می کشاند و کاسب ها و متدینین را پای رساله کسب می نشاند.
📌درب بسته!
این روزها درب حوزه های علمیه بسته شده است!
گاهی برخی برای وجوهات به حوزه مراجعه می کنند که این هم به برکت اپلیکیشن های بانکی نیاز به حضور و مراجعه ندارد.
مردم درس اخلاق خود را از آمدن به حوزه می گرفتند که الان درب بسته است و #حوزه علمیه مخصوص طلبه ها است همانند دانشگاه که اگر کارت ورود ارائه ندهید؛ شما را راه نمی دهند!
💠 طعم شیرین
طلبگی یک طعم شیرین دارد و آن هم چشیدنی است.
هزار مثنوی در وصف آن گفتن؛ جان نمی بخشد.
حوزه؛ دانشگاه نیست تا انتخاب واحد کند و مدرک بگیرد و دکتر و مهندس بشود!
حوزه؛ بیمارستان نیست تا درد آپانتیس بگیرد و سراسیمه خودش را به آن برساند!
حوزه؛ آموزشگاه رانندگی نیست که برای گواهینامه خودش را به آب و آتش بزند!
حوزه؛ مدرسه و کلاس نیست تا پدر و مادر مجبور باشند، بچه را مدرسه بفرستند!
🔸حوزه؛ حوزه است.
🔸حوزه؛ طعم دارد و آن هم طعم شیرین طلبگی.
✍️سید جواد محمدزاده
#طلبگی
#حوزه
https://eitaa.com/mahammmadzadeseyedjavad