فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین محرم بدون سردار.
ای اهل حرم ...
بنام خدا
🏴 انالله و اناالیه راجعون
خبر در گذشت مدیر توان و دلسوز ، رزمنده و جانباز دفاع مقدس شادروان مرحوم محمد حسین داراب معاون سیاسی امنیتی فرمانداری شهرضا موجب تأسف و تاثر شدید گردید.
این ضایعه دردناک را به همه شهروندان و مسؤلین شهرستان و همکاران ایشان خاصه فرماندار محترم و به خانواده داغدار، مادر و همسر و فرزند و دوستان و آشنایان آن مرحوم تسلیت و تعزیت عرض نموده و امید واثق داریم روحش قرین رحمت الهی و محشور با اهلبیت(ع) و شهدا باشد.
جامعه روحانیت شهرضا
#لبیک_یاحسین
🔶پاسخ به یک سوال
#چرا عزاداری امام حسین(ع) از روز اول محرم شروع میشود؟
1️⃣ امام رضا(ع) میفرماید: «از اول دهۀ محرم، حزن و اندوه در چهرۀ پدرم دیده میشد و حالت عزادار به خود میگرفت و روز دهم، روز مصیبت و گریۀ او بود» (امالی صدوق/۱۲۸)
2️⃣ عزاداران با ده شب عزاداری، در واقع خود را برای حضور در غم بزرگ عاشورا آماده میکنند. اگر عزاداری از روز عاشورا شروع میشد ذکر مصیبتها خیلی دردناکتر و غیرقابل تحملتر میشد.
3️⃣ یک دهه عزاداری قبل از عاشورا میتواند موجب کسب توجه و سوز دل در روز عاشورا باشد. کسانی که دل غافلی دارند یا در اثر توجه به تعلقات دنیا احساس محبتشان به امام حسین(علیه السلام) کم شده، ده روز فرصت دارند تا در محافل عزاداری با شنیدن مواعظ و معارف دینی آمادگی لازم را کسب کنند تا مبادا در روز مصیبت بزرگ عاشورا بیاحساس و بیتوجه باشند.
🖤🖤🖤🖤
⭕️ مشخصات موشک بالستیک شهید سلیمانی و موشک کروز دریایی شهید ابومهدی
مشخصات موشک بالستیک حاج قاسم:
وزن: بیش از 7 تن / طول: 11 متر / وزن سر جنگی: 500 کیلوگرم / برد عملیاتی: 1400 کیلومتر / سرعت: 12 برابر سرعت صوت
◾️دو ویژگی برجسته موشک شهیدسلیمانی
1️⃣سرعت عملیات آماده سازی که فقط در مدت چند دقیقه قابل شلیک خواهد بود.
2️⃣ از نظر تاکتیکی وپلتفرم هیچ سامانه بالستیک مشابه با سامانه موشک شهید حاج قاسم در جهان وجود ندارد، چرا که موشک های با این برد، همگی عمود پرتاب بوده و وزن بیشتری دارند
◾️قابلیتها و ویژگیهای موشک کروز دریایی شهیدابومهدی
1️⃣توانایی انهدام یا غیر عملیاتی نمودن شناورهای با تناژ 3000 تن و بالاتر، شامل رزم ناو، ناوشکن و ناوچه.
2️⃣آماده سازی و واکنش سریع(تاکتیک پذیری) ، ارتفاع پروازی پایین ، دقت بالای ناوبری و اصابت به هدف و قدرت تخریب زیاد.
3️⃣مدیریت انتخاب هدف در میدان عملیاتی
4️⃣قابلیت عبور از عوارض و نقاط میانی در طول در طول مسیر پروازی
5️⃣قابلیت حمله به یک هدف در صورت همزمان توسط چند موشک از مسیرهای مختلف میباشد.
◾️حالا جمهوری اسلامی با ساخت موشک کروز دریایی ابومهدی جزو معدود کشورهای منطقه میباشد که قدرت دفاعی و بازدارندگی در شعاع عملیاتی برد 1000 کیلومتر در سواحل دریایی را دارا میباشد.
🔴 ماجرای تیراندازی به چند لنج صیادی ایرانی و احضار کاردار امارات به وزارت امور خارجه چه بود؟
🔻 در پی ماجرای تیر اندازی به چند لنج صیادی ایرانی که منجر به کشته شدن دو صیاد شد، رسیدگی فوری و قاطع به این رخداد تلخ در دستور کار مراجع ذیربط قرار گرفت و پس از بررسی دقیق وضعیت میدانی، در اولین ساعات کاری روز بعد، کاردار این کشور در تهران احضار شد. مدیرکل حقوقی بین المللی وزارت امور خارجه ضمن محکوم کردن این تعرض ، مسئولیت اقدام غیرقانونی و خارج از رویه جاری بین گاردهای ساحلی دو کشور را متوجه دولت امارات عربی متحده دانست و ضمن تاکید بر ضرورت آزاد کردن بازداشت شدگان و رفع توقیف از لنج صیادی و تحویل اجساد، خواستار جبران خسارات وارده و اتخاذ اقدامات مقتضی برای جلوگیری از بروز چنین حوادثی در آینده شد.
🔹کاردار در جریان احضار ضمن ابراز تاسف از وقوع این اتفاق، تاکید کرد مراتب را بلافاصله به ابوظبی منعکس خواهد کرد.
🔹در کمتر از بیست و چهار ساعت، ملاقات دومی نیز بین کاردار امارات با مدیرکل حقوقی بین المللی وزارت امور خارجه برای پیگیری نتایج برگزار شد.
🔹متعاقب این اقدامات، دولت امارات روز گذشته با ارسال یک یادداشت رسمی تاسف عمیق خود را از بروز حادثه مزبور ابراز و آمادگی خود را برای جبران تمامی خسارت وارده اعلام کرد.
🔹با هماهنگی گارد مرزی دو کشور لنج و سرنشینان آزاد شدند و مراحل قانونی تحویل اجساد کشته شدگان با سرعت در حال انجام است.
✅ ضمنا در همان روز ۲۷ مرداد یک فروند کشتی اماراتی بخاطر تردد غیرقانونی در آبهای کشورمان توسط نیروهای گارد مرزی جمهوری اسلامی ایران توقیف شد و خدمه آن بازداشت شدند. مراحل قانونی رسیدگی به وضعیت این کشتی ادامه دارد!
✍ مهدی محمدی :
رویدادهای فعلی در مواجهه ایران و امریکا پیچیده است و در داوری درباره آن نباید شتابزده، تبلیغاتی یا سیاست زده برخورد کرد. در این میان چند اصل هست که صحنه را روشن می کند:
۱- هدف نهایی ترامپ خلق نتیجه برای سیاست فشار حداکثری است. هر تصمیمی که یک ‘نتیجه’ به ترامپ هدیه کند، بسیار خطرناک خواهد بود.
۲- چیز زیادی برای ترسیدن یا نگران شدن وجود ندارد. مسیر شورای امنیت بن بست است، بن بست هم که نباشد، قادر به تولید فشار مهمی بر ایران نیست. نباید وقتی چیز چندانی برای ترسیدن وجود ندارد، صحنه را بیش از حد خطرناک جلوه داد.
۳- درست است که امریکا برای تمدید تحریم های تسلیحاتی و فعال کردن اسنپ بک دچار دشواری شده، اما باید عمیقا توجه کرد امریکا زمانی که همه تحریم ها را علیه ایران برگرداند دچار چنین انزوایی نشد و برجام در تحقق اصلی ترین هدف خود که برداشتن تحریم ها بود شکست خورد. اکنون هم که جامعه جهانی مقاومت می کند به دلیل ترس از خطر نابودی کامل برجام است که از قضا نشان دهنده مطلوبیت شدید برجام برای طرف های مقابل است و اینکه از حیث راهبردی تنها زمانی می توان روی محاسبات طرف های مقابل اثر واقعی گذاشت که ‘تهدید معتبر از بین رفتن برجام’ ایجاد شود. این کاری است که ایران باید همان شب خروج ترامپ از برجام انجام می داد.
بنام خدا
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
ماه محرم و ایام سوگواری سالار شهیدان فرصت مغتنمی برای بازشناسی و تبیین ابعاد مختلف قیام حسینی است.
از جمله موضوعاتی که لازم است بیشتر به آن پرداخته و توجه شود ، اهداف، انگیزه ها و دستاوردهای این قیام با عظمت می باشد.
بر همین اساس بنا داریم در این گفتار در چند بخش به بررسی و بیان بعد سیاسی قیام حسین ابن علی (ع) به پردازیم.
پژوهشی در بعد سیاسی حماسه عاشورا قسمت اول:
واقعه عاشورا از عالی ترین حماسه های جاویدان است که در کم ترین زمان و با فداکاری افراد معدودی رخ داد و همیشه به عنوان «انقلاب بزرگ» بر تارک تاریخ بشریّت می درخشد.
اندیشمندان مسلمان این حادثه عظیم را از ابعاد گوناگون فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی، عبادی، عرفانی، تاریخی و... مورد تحلیل و بررسی قرار داده اند و هر یک در خور شأن و مقام خود، آموزه هایی را برای پویندگان راه حسینی به ارمغان آورده اند. امّا آن چه بیش از همه حادثه عاشورا را پر فروغ تر و جاویدان تر می سازد، «بعد سیاسی» آن است که بسیاری از انسان ها را متحوّل و انقلابی ساخته و جلو خودکامگی بسیاری از زمامداران فاسد را گرفته است.
اگر حماسه عاشورا رخ نمی داد، بدون شک هیچ نهضت اسلامی دیگری به وقوع نمی پیوست و خودکامگی زمامداران فاسد افزون تر می شد، در نتیجه رشد جوامع اسلامی با خطرات جدّی تری روبه رو شده و مکتب «انسان ساز» اسلام تعطیل می شد، اما تأثیر حماسه حسینی در بیداری سیاسی و شور انقلابی مردم بسیار عمیق بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول محرم. استاد کفیل
جوانان حسینی...یاوران مهدوی(قسمت اول)
دین اسلام بر اهمیت جایگاه جوانان بسیار تأکید دارد و در کلام پیامبر(ص)وائمه ی معصومین علیهم السلام سفارش اکید بر رفتار خوشبینانه وبا عطوفت نسبت به آنان وارد شده است.
نبی اکرم(ص)می فرمایند:به شما توصیه میکنم نسبت به جوانان نظر خوب و مساعد داشته باشید زیرا آنان دارای دلهای نازک تر وانعطاف پذیرتر هستند.
و دلیل این سفارشات ثمراتی است که عطوفت ومهربانی وجذب جوانان دارد...
در سیر تاریخی نهضت بزرگ اسلام وپیشبرد آن جوانان ونوجوانان نقش بسیار مهمی ایفا کردند.
نخستین کسی که به ندای اسلام لبیک گفت نوجوانی ده یا سیزده ساله بود که افتخار عنوان اولین مسلمان را در تاریخ ثبت کرد و آن شخصیت وجود نازنین حضرت علی ابن ابیطالب (ع) بود...
علاوه بر جانفشانی های جوانان در ایام و سالهای حضور پیامبر(ص) واهل بیت علیهم السلام،معرفت اصحاب ویاران سالار شهیدان حسین ابن علی (ع)است که بزرگترین
نقش آفرینی از آن جوانان عاشورایی است که با لبیک بر ندای امام زمان خویش به دفاع از اسلام پرداختند.
شاهد این کلام ،سخن رسول خداست که امام حسین (ع) بر یارانش قرائت نمود: همانا جدم رسول خدا فرمودند: فرزند من حسین در زمین کربلاغریب وتنها وعطشان وبی کس کشته میشود،کسی که اورا یاری کند،مرا یاری نموده وفرزندش مهدی(عج)را یاری کرده است.
پس به حق می توان گفت: آنانکه حسین ابن علی (ع)رایاری رساندند،یاران حضرت مهدی (عج)نیز خواهند بودو آنانکه یاری گر مهدی موعود هستند وعَلَمی را که روز عاشورا بر زمین افتاد را برافراشته وبه سر منزل مقصودخواهند رساند...
ادامه دارد...
🔻تقدیر رهبر انقلاب از شعر افشین اعلا علیه توافق حاکمان عرب با رژیم صهیونیستی
🔹️افشین اعلا از شاعران شناخته شده کشورمان چند روز گذشته پس از امضا توافقنامه حاکمان امارات و رژیم صهیونیستی شعری خطاب به حاکمان عرب سرود که امروز از سوی رهبر معظم انقلاب مورد تقدیر قرار گرفت.
🔹️متن پیام حضرت آیت الله خامنه ای به این شرح است: شعری که خطاب به حاکمان عرب سرودید، بسیار بجا و به موقع بود. دست شما درد نکند.
شیری که برازنده فخر است و مباهات
سید حسن است آیا یا شیخ امارات؟
این داده چو قواده به عشرتکده، رونق
آن گشته ولی قائد احرار به شامات
آن پخته سخن گوید با تکیه به قرآن
این خام ولی چون شتران، حامل تورات
آن لرزه درافکنده به ارکان تل آویو
این با تن لرزان شده پنهان به عمارات
ای شیخ! کنی تکیه به قومی که خداوند
از دوستیاش کرده تو را نهی به آیات؟
این نهی، ندیدی و نخواندی تو به قرآن؟
یا خواندهای از وحی، فقط لفظ و عبارات؟
هش دار و بپرهیز، از این غده ی بدخیم
جز ننگ چه بخشید مناخیم به سادات؟
📛وعده شیطان
✍محمدی:
🔶 ترامپ به امارات وعده اف۳۵ در صورت توافق با اسرائیل داده است. به الکاظمی هم وعده داده که تا سه سال آینده نیروهایش را از عراق بیرون می کند.
🔺کوتاه عرض کنم، در مورد وعده به امارات، ملاحظات امنیتی امریکا نسبت به اسرائیل، اجازه تحقق چنین وعده ای را نمی دهد، چه دموکرات ها باشند و چه جمهوری خواهان.
🔺در مورد عراق نیز، دیر یا زود امریکا به دلایل اقتصادی و امنیتی مجبور است قریب به اتفاقِ نیروهایش را از کل منطقه خارج کند.
🔸در مجموع، وعده های ترامپ، ما را یاد این آیه از سوره نساء می اندازد:
📖 يَعِدُهُمْ وَيُمَنِّيهِمْ وَمَا يَعِدُهُمُ الشَّيْطَانُ إِلَّا غُرُورًا
📖ﺷﻴﻄﺎﻥ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻭﻋﺪﻩ [ ﺩﺭﻭﻍ ] ﻣﻰ ﺩﻫﺪ ، ﻭ ﺩﺭ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎ [ ﻱ ﺳﺮﺍﺏ ﻭﺍﺭ ] ﻣﻰ ﺍﻧﺪﺍﺯﺩ ، ﻭ ﺟﺰ ﻭﻋﺪﻩ ﻓﺮﻳﺒﻨﺪﻩ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻧﻤﻰ ﺩﻫﺪ .(١٢٠)
بعد سیاسی حماسه عاشورا،قسمت دوم (تشکیل حکومت):
اولین مولّفه سیاسی قیام امام حسین(ع)، تشکیل حکومت اسلامی بود. آن حضرت به صراحت می فرمود: آل ابوسفیان لیاقت حکومت را ندارند و از جدّم رسول خدا(ص) شنیدم که فرمود: «خلافت بر خاندان ابوسفیان حرام است و اگر روزی معاویه را در بالای منبر من دیدید او را بکشید، ولی مردم مدینه او را بالای منبر دیدند و نکشتند و اینک خداوند آنان را به یزید فاسق (بدتر از معاویه) گرفتار نموده است.»(سخنان امام حسین(ع) از مدینه تا کربلا، محمد صادق نجمی،ص۱۶).
حضرت اباعبداللّه (ع) هم چنان که بر عدم شایستگی آل ابوسفیان برای خلافت پافشاری می نمود، بر لیاقت و شایستگی خود به امر حکومت و خلافت اصرار داشت.
با مطالعه تاریخ این نهضت بزرگ مشخص می شود که سیدالشهداء(ع) در هرجا مناسب می دید، شایستگی خود را برای تشکیل حکومت اعلام می نمود و مردم را به پذیرش حکومت و رهبری عادل دعوت می کرد.(فرهنگ عاشورایی، جمعی از نویسندگان، ج ۱۰، ص۹۰).
از سخنان گهر بار امام حسین (ع) در نامه هایی به مردم کوفه و بصره استفاده می شود که ایشان خود را شایسته ترین و جامع ترین فرد برای رهبری می دانست و آمادگی خود را برای تشکیل حکومت اصیل اسلامی اعلام کرد. و هر چند نتواند این حکومت را تشکیل دهد، اما با قیام خود در بلند مدت زمینه تشکیل یک حکومت اصیل اسلامی را فراهم نمود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوم محرم. استاد کفیل.
بعد سیاسی عاشورا (۳)
«نفی سکولاریسم»: معاویه و یزید عملاً تفکر «سکولاریستی» را رواج می دادند، به عنوان نمونه وقتی که معاویه بر خلافت نشست، بلافاصله به عراق آمد و در سخنرانی خود به مردم اخطار نمود که من با شما سرنماز و روزه نمی جنگیدم، بلکه می خواستم بر شما حکومت کنم و به مقصود خود رسیدم.(شرح نهج البلاغه، ابن ابی الحدید چ، ج ۴، ص۱۶۰).
مرحوم علّامه طباطبایی (ره) در مورد این سخن معاویه، می گوید: «معاویه با این سخن اشاره می کرد که سیاست را از دیانت جدا خواهد کرد و نسبت به مقرّرات دینی ضمانتی نخواهد داشت و همه نیروی خود را در زنده نگه داشتن حکومت خود به کار خواهد بست و البته روشن استکه چنین حکومتی سلطنت و پادشاهی است نه خلافت و جانشینی پیامبر (ص).»(شیعه در اسلام،ص ۴۴).
امام حسین (ع) با قیام خونین خود نشان داد که مرز سیاست از دیانت جدا نیست ودر اسلام بین این دو هم گرایی و هماهنگی وجود دارد و هر وقت در رأس حکومت، زمامداران و حاکمانی فاسد قرار گیرند که لیاقت منصب حکومت و کشور داری را ندارند باید بر علیه آن ها شورید و از منصب حکومت عزل کرد.
بعد سیاسی عاشوراقسمت ۴
«عدالتخواهی»؛ سالار شهیدان تلاش می کرد تا تبعیض و بی عدالتی را از جامعه مسلمانان ریشه کن کند و عدالت و مساوات را در میان مردم برقرار سازد. از دیدگاه بلند آن حضرت، زمامدار مسلمانان باید در رفتار گفتار و انتخاب کارگزارانش شیوه ای عادلانه پیش گیرد و در جهت گسترش عدل و داد قدم بردارد.
سیدالشهداء(ع) بر این باور تأکید می کرد و می فرمود: «فلعمری ما الامام الّا الحاکم بالکتاب و القائم بالقسط الدائن بدین الحقّ الحابس نفسه علی ذات اللّه؛( چالغیبة، نعمانی، ص۲۰۶). به جان خودم سوگند! امام نیست مگر کسی که بر اساس کتاب خدا حکم کند؛ برای عدالت قیام کند؛ متدیّن به دین حق باشد و جان خود را در راه خدا گرو بگذارد.»
مرام عدالت گستری آن حضرت و یاران باوفایش در همه جا اعلان و مشخص شده بود.
مسلم بن عقیل ـ سفیر آن امام(ع) ـ وقتی در دار الاماره کوفه با حاکم ستمگر یزید (عبیدالله بن زیاد) روبرو شد، به این هدف والای قیام اشاره کرد و از ایجاد عدالت سخن گفت.
ابن زیاد وقتی از مسلم پرسید: برای چه به کوفه آمدی و مردم را به انقلاب دعوت می کنی؟ پاسخ داد: «فاتیناهم لنأمر بالعدل و ندعو الی حکم الکتاب؛(طبری، ج ۴، ص ۲۸۲). آمده ایم تا امر به عدالت کرده و به قانون کتاب خدا دعوت کنیم.»
بعد سیاسی عاشورا،قسمت پنجم
«ظلم ستیزی»: ستم پذیری آسیب مهمی برای دین داری مردم است که موجب می شود جبّاران و ستمگران بر جامعه حاکم شوند، امّا اگر انسان ها با عزّت زندگی کنند قطعاً خط سیر جامعه سراز ستم و بی عدالتی در نمی آورد.
امام حسین (ع) فرمود: آن چه جبّاران را بر شما مسلط ساخته این استکه شما از مرگ گریزان هستید و به این زندگی ننگین نا پایدار دل بسته اید. جمعی مانند بردگان بی اراده و مقهور هستند و گروهی گرسنه و مغلوب و ستمگران به دلخواه در امور مملکت تصّرف می کنند. به دنبال این بیان، حضرت می فرماید: شگفتا که سرزمین اسلام قبضه کسانی است که یا خائن و ستم کار هستند و یا باج گیر و نابکار و یا حکمران بی رحم و بی انصاف.(تحف العقول،ص ۲۷۲_۲۷۱).
اباعبدالله (ع) پس از ممانعت «حربن یزید ریاحی» از حرکت ایشان به کوفه یا مراجعت به مدینه در خطابه ای فرمود: آیا نمی بینید که به حق عمل نمی شود و از باطل جلوگیری به عمل نمی آید؟! در حالی که مؤمن باید حق جو و طالب دیدار خداوند باشد و من مرگ را جز سعادت نمی بینم و زندگی با ستمکاران را جز ملامت و خستگی و کسالت نمی دانم.(لمعات الحسین، حسینی طهرانی، ص ۳۷).
#لبیک_یاحسین
🔶 وقایع روز سوم محرم
۱. "عمر بن سعد" یك روز پس از ورود امام علیه السلام به سرزمین كربلا یعنی روز سوّم محرم با چهار هزار سپاهی از اهل كوفه وارد كربلا شد.(۱)
۲. امام حسین علیه السلام قسمتی از زمین كربلا كه قبر مطهرش در آن واقع شده است را از اهالی نینوا و غاضریه به شصت هزار درهم خریداری كرد و با آنها شرط كرد كه مردم را برای زیارت راهنمایی نموده و زوّار او را تا سه روز میهمان كنند.(۲)
۳. در این روز "عمر بن سعد" مردی بنام "كثیر بن عبداللّه" ـ كه مرد گستاخی بود ـ را نزد امام علیه السلام فرستاد تا پیغام او را به حضرت برساند.
از امام پرسید: برای چه به اینجا آمده ای؟ حضرت در جواب فرمود:"مردم كوفه مرا دعوت كرده اند و پیمان بسته ا ند، بسوی كوفه مي روم و اگر خوش ندارید بازمي گردم... ."(۳)
پی نوشت ها:
۱. ارشاد، شیخ مفید، ج۲، ص۸۴.
۲. مستدرك الوسایل، ج۱۴، ص۶۱؛ مجمع البحرین، ج۵
۳. تاریخ طبری، ج۵، ص۴۱۰
🖤🖤🖤🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز شمار محرم:روز سوم، استاد کفیل
🔴 یک سال یعنی سه تا صد روز به اضافه یک ۶۵ روز‼️
🔻رهبر انقلاب در دیدار تصویری امروز با دولت:
✅ کاری کنید با نام نیک از شما یاد کنند:
🔹از امروز سال آخر دولت شروع میشود. این آخرین فرصت شما برای کار کردن است. اینجور نباید تصور کرد که یک سال چیزی نیست؛ نه یک سال خیلی زمان است. یک سال یعنی سه تا صد روز به اضافه یک ۶۵ روز؛ زمان کمی برای کار نیست. بههیچ وجه نباید به چشم وقت اضافی به سال آخر نگاه کرد. بعضی کارهای اساسی در دولت شما ممکن است جواب ندهد اما برای دولت بعد به یادگار بگذارید. بگذارید با نام نیک، با تشکر از شما یاد شود.
✅ انتقاد از واردات گوشی لوکس آمریکایی:
🔹 شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار صرف شده. البته بخش خصوصی این کار را میکند، منتها دولت بایستی جلوی این را بگیرد. واردات بیرویه چیز خطرناکی است. گاهی این واردات، واردات لوکس است یعنی هیچ نیازی به آن نیست.
✅ اقتصاد را معطل تحولات خارجی نکنید
🔹 اقتصاد کشور به هیچ وجه نباید به تحولات خارجی پیوند بخورد زیرا این یک خطای راهبردی است. نباید برنامه ریزی اقتصادی برای کشور، معطل لغو تحریمها یا نتیجه انتخابات فلان کشور شود. باید بنا را بر این گذاشت که تحریمها به عنوان مثال تا ده سال دیگر ادامه دارد.
🔴 سرانجام کاسبی با شعار نفت در برابر غذا
🔻«رجانیوز» نوشت:
🔹«نفت در برابر غذا» طرحی بود که حامیان دولت روحانی میگفتند اگر روحانی در سال ۹۲ پیروز نمیشد، اجرایی میشد اما حالا دولتیها میگویند علیرغم عقبنشینیهای تاریخی حتی نفت در برابر دارو هم برای آنها آرزو شده است!
🔹 نوبخت اخیراً گفتهاست: «در تحریمهای جدید حتی اجازه فروش نفت برای تهیه غذا هم برای ما امکان پذیر نیست»
🔹مرحوم رفسنجانی چند ماه قبل از فوت خود در تحلیل پیروزی روحانی در سال ۹۲ گفتهبود: «برای ما روشن بود و کم و بیش مستند بود که سیاست غربیها این بود که ما را به نفت در برابر غذا برسانند؛ کاری که در عراق کردند. تحقیر آن مهم است که مردم ایران به سازمان ملل بروند».
بعد سیاسی عاشورا، قسمت ششم
«مبارزه با علت فساد»: سید الشهداء(ع) با قیام جاویدان خود قلب فساد را نشانه رفت. آن حضرت لحظه ای با یزید پلید به مجالست و مصالحت ننشست ؛ زیرا وی غیر از معاویه بود. یزید فردی بی شخصیت، میمون باز، شراب خوار و بی کفایت بود که برای برچیدن سفره توحید از ابتدا سفره بان آن را هدف قرار داده بود و چاره ای نبود جز آن که با پیکان مبارزه از ابتدا قلب او را نشانه رود.
شهید آیت اللّه مرتضی مطهری(ره) می گوید: چنان چه دعوت کوفیان برای قیام در کار نبود و حتی اگر معاویه بیعتش را از امام حسین(ع) بر می داشت و او را به حال خود رها می کرد، امام حسین(ع) دست از یزید بر نمی داشت. (حماسه حسینی، ج ۳، ص ۱۷۸).
قسمت هفتم
«زنده کردن روح مقاومت اسلامی در جامعه»:
قیام امام حسین(ع) و یارانش احساس ضعف و وحشت مسلمانان را نسبت به بنی امیه تا حدّ زیادی از بین برد ؛ به طوری که پس از شهادت آن حضرت شاهد چندین قیام در حجاز و عراق بر علیه امویان هستیم. قیام هایی که هر یک نشان گر رشد غیرت دینی جامعه اسلامی و پیام آور عزّت مسلمانان می باشد.
ناگفته پیداست که مهم ترین کار کرد قیام سید الشهداء(ع) حفظ بقای اسلام بود. بنی امیه در زمان خلافت یزید در پی ویران کردن بنیادهای دین پیامبر(ص) یعنی، توحید، نبوت، نماز، روزه و... بودند، ولی امام (ع) با حماسه خونین خویش چهره کریه بنی امیه را فاش کرد و با از بین بردن مشروعیّت و مقبولیّت بنی امیه، بقای اصول اعتقادات و مسلّمات دین را تضمین نمود. از این رو وقتی «ابراهیم» پسر «طلحة بن عبیداللّه» در شام از امام سجاد(ع) پرسید:(اگر در جنگ جمل جدّت پیروز شد) حالا چه کسی پیروز شده است؟ امام (ع) در پاسخ او فرمود: «اذا اردت ان تعلم من غلب و دخل وقت الصّلاة فاذّن ثمّ اقم ؛( امالی صدوق، ص ۶۷۷). اگر می خواهی بدانی چه کسی پیروز شده است، هنگام فرا رسیدن وقت نماز، ابتدا اذان بگو و سپس نماز را اقامه کن.»
این سخن نشانگر آن است که هدف نهضت حسین(ع) در درجه اول حفظ اسلام و استمرار شهادت به توحید و نبوت بر مأذنه های مساجد بود، زیرا اگر این مولّفه های مهم از صفحه جامعه محو می شد، دیگر چیزی از اسلام باقی نمی ماند.
🔴 متاسفانه اهتمام لازم به شبکه ملی اطلاعات و تشکیل شورای عالی فضای مجاز ی نمیشود
🔹 رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای هیات دولت: موضوع فضای مجازی بسیار مهم است؛ ما هم اهمیت فضای مجازی را و اینکه بخشی از زندگی مردم شده است، قبول داریم اما بحث ما در مورد فضای مجازی این است که این عرصه از خارج مدیریت و هدایت میشود و ما نمیتوانیم مردم را بی پناه رها کنیم.
🔹 عوامل مسلط بین المللی در فضای مجازی به شدت فعال هستند؛ تأکید مکرر بر شبکه ملی اطلاعات و تشکیل شورای عالی و مرکز ملی فضای مجازی و شرکت روسای سه قوه در آن به همین علت است اما متأسفانه اهتمام لازم به این موضوع نمی شود.
🔹شبکه ملی اطلاعات اجزایی دارد که این اجزا از زمانبندی ها عقب هستند.
تحریم تسلیحاتی چگونه لغو شد؟
✍ محمدایمانی :
♦️رونمایی موشک های حاج قاسم و ابومهدی، تحریم های تسلیحاتی پر سر و صدا را به تمسخر گرفت.
🔹آمریکا و اروپا خیال می کردند چنان در روند اجرای برجام، ایران را ضعیف و خلع سلاح می کنند که در سر رسید لغو تحریم های تسلیحاتی، رمقی برای ایران نمانده باشد.
♦️اما جمهوری اسلامی ایران با رونمایی موشکی، رویای موهوم غرب را به کابوس تبدیل کرد. جوانان اهل فن و شجاع ما، تحریم های تسلیحاتی را به موضوعی مضحک، لغو و بیهوده بدل کردند.
🔹 همّت کردند و سلاح های پیشرفته مورد تحریم را ساختند؛ رزمندگان جبهه مقاومت را هم مسلح نمودند، بلکه هر نقطه از محور مقاومت را بیخ گوش دشمن، تبدیل به کارگاه ساخت تجهیزات پیشرفته کردند.
♦️تمسخر تحریم ها از این بالاتر؟ کاش برخی دولتمردان هم در ماجرای تحریم های اقتصادی، هفت سال معطل وعده و وعید های فرصت سوز غرب نمی ماندند و آستین همت بالا می زدند. آن وقت، التماس غرب را می دیدند.
بعد سیاسی عاشورا ۸
«عدم پذیرش ذلت»؛ شخصیت هر انسانی در گرو عزّت و سربلندی اوست. از این رو خداوند اجازه نداده که هیچ مؤمنی تن به ذلّت دهد.
امام علی(ع) در این زمینه می فرماید: «من اذلّ نفسه فی طاعة اللّه فهو اعزّ ممّن تعزُّ بمعصیة اللّه؛(کنز العمّال،ج ۲، حدیث ۴۲۰۸۴). هر کس نفس خود را در راه اطاعت خدا خوار کند، عزیزتر از کسی است که با نافرمانی خدا به عزّت برسد.»
تمام عزّت و سربلندی امام حسین (ع) در بندگی و اطاعت او از خداوند بود. او در روز عاشورا زیر باران تیر دشمن، برترین عبادت الهی، یعنی نماز را در اول وقت برگزار کرد. و شب عاشورا از ابوالفضل (ع) درخواست کرد تا از دشمن مهلت بگیرد و انگیزه خود را از این مهلت خواهی چنین بیان کرد: «... امشب را نماز بخوانیم و به درگاه خداوند دعا و استغفار کنیم. خدا می داند که من نماز خواندن برای او و تلاوت کتابش و زیاد دعا کردن و استغفار را دوست دارم.» ( بحار الانوار، ج ۴۴، ص ۳۹۱).
«قیس بن اشعث» از امام حسین(ع) خواست تا با یزید بیعت کند، حضرت فرمود: «لا واللّه لا اعطیکم بیدی اعطاء الذّلیل و لا افرّ فرار العبید؛(ناسخ التواریخ، ج ۲، ص۲۳۴). به خدا سوگند! چون افراد ذلیل با شما دست ذلّت نمی دهم و مانند بردگان فرار نمی کنم.»
صبح عاشورا که دو سپاه نابرابر در مقابل هم قرار گرفتند فرمانده هان لشکرها مشخص شدند، امام حسین (ع) با جمعی از یاران خود به سوی لشکر کوفیان رفت تا با آنان اتمام حجت کند. آن حضرت خطبه خواند و سخنرانی کرد و در بخشی از آن فرمود: «... بیدار باشید که زنازاده فرزند زنازاده مرا بین دو چیز مجبور کرد