#معرفی_کانال
تا انتهای افق
🌐 در دو سه سال اخیر تعداد کانالهایی که توسط ایرانیان مقیم خارج نوشته میشود افزایش یافته است. از آمریکا و کانادا گرفته تا اروپا و ونزوئلا و نیوزیلند و هندوستان و افغانستان و مجارستان و...
🌐 این کانالها منابع غیررسمی بسیار خوبی برای شناخت فرهنگ و جامعه و افکار مردم در آن کشورهاست. برخیشان مثل فرنگنوشت و کیوان معروفترند و برخی کمتر شناختهشده هستند.
🔻 تا انتهای افق نام یکی از این کانالهاست که توسط دانشجویی ایرانی در شهر رن #فرانسه🇫🇷 مدیریت میشود. از پستهای کانال برمیآید که دغدغه دینی، ایراندوستی و توجه ویژه به حفظ ارزشها در فضای غرب از ویژگیهای برجسته نویسنده کانال است.
🏘 داستان تعاملاتش با دوستان همدانشگاهی، گزارش اتفاقات جالبی که در فضای کلاس در موضوعات مرتبط با اسلام و همچنین ایران میافتد و واکنشهای او و مباحثات با دانشجوهای دیگر، گزارش مشاهدات عینی او از فرانسه (کف جامعه و نیز رسانهها) با نگاه فرهنگی و اجتماعی و بعضاً سیاسی، خاطرات شخصی نویسنده برای حفظ سبک زندگی دینی در فضای متفاوت غرب و... نوشتههایی است که میتواند خواننده را به ادامه عضویت و شناخت جامعه فرانسه ترغیب کند.
🌅 دید #انقلابی و دغدغههای نویسنده را میتوان از عنوان کانال هم دریافت. تا انتهای افق برگرفته از جمله جاویدالأثر متوسلیان است که گفته بود: "آنجا انتهای افق است. من و تو بايد پرچم خودمان را آنجا بزنيم؛ در انتهای افق."
@markazedonya
🔗 پ.ن: لینک کانال تا انتهای افق:
https://eitaa.com/ninfrance
به همت عزیزان زحمتکش در مرکز اسلامی امام علی علیهالسلام #وین، #نرمافزار_اندرویدی «یاسین، قلب قرآن» تولید و در گوگل پلی عرضه شد.
https://eitaa.com/filesmd/14
💠 ترجمه سوره به زبان #آلمانی، صوت عربی همراه با ترحمه صوتی آلمانی با صدای آقا و خانم و تفسیر سوره به زبان آلمانی از ویژگیهای این نرمافزار است.
✏️ دوستان لطف کنید علاوه بر معرفی آن به دوستان آلمانی زبان یا علاقهمند به زبان آلمانی، پیشنهادات و اشکالات احتمالی را در بخش نظرات #گوگل_پلی یادداشت کرده یا به ادمین کانال مرکز اسلامی در لینک زیر👇 اطلاع دهید تا در نسخههای بعدی اعمال شود.
📎 لینک دانلود: https://t.me/iziaw/2125
🗞 توضیحات بیشتر: https://t.me/iziaw/2126
این اولین نرمافزاری اندرویدی تولید مرکز اسلامی وین است و طبق بیان مسئولین مرکز در آینده نزدیک چندین نرمافزار کاربردی دیگر به زبان آلمانی که در حال تولید هستند، عرضه خواهند شد.
@markazedonya
مرکز دنیا
فروش تابلوی الله در مهمترین میدان وین، اتریش @markazedonya
🎨 دست فروشی در میدان تاریخی اشتفان (Stephan Platz) در مرکز شهر #وین تابلوهای برجسته که هنر خودش بود را میفروخت.
🎨 همزمان با فروش، در حال نقاشی و طراحی تابلوهای جدید هم بود. جالب بود که برای توریست های #مسلمان هم یک تابلوی الله آماده کرده بود تا هنرش را به خانه های مخاطبان مسلمانش هم برساند.
@markazedonya
👈 چند روز قبل استاد #رسول_جعفریان که ریاست کتابخانه مرکزی #دانشگاه_تهران را بر عهده دارد در مصاحبهای از طرح جدید کتابخانه در ارائه متن کامل پایاننامههای دانشگاه گفت. از آنجایی که به نظرم این مسأله از ملزومات بسیار بسیار مهم در روند تحقیقاتی کشور میباشد جملاتی از آن را گلچین کرده و خدمت دوستان تقدیم میکنم:
https://eitaa.com/filesmd/15
🔻 از نظر ما #پایاننامه محصول کار دانشجو و استاد و متعلق به دانشگاه است و باید هر چه زودتر در اختیار قرار گیرد. این کاری است که الان دانشگاه تهران، از طریق کتابخانه مرکزی انجام میدهد و متقاضیان به راحتی میتوانند هر تعداد پایاننامه که میخواهند، با پرداخت مبلغی که در نظر گرفته شده، دریافت کنند.
🎓 در مورد بقیه دانشگاهها بررسی نسبتاً مفصلی در این زمینه انجام دادیم. فقط در یکی دو دانشگاه تنها اجازه میدهند در خود کتابخانه دانشگاه، متن کامل پایاننامه، تنها از روی مانیتور مطالعه شود. بیشتر دانشگاهها مقدار 10 تا 30 صفحه از متن را در اختیار میگذارند. این روش اغلب بیفایده و خیلی تنگنظرانه است.
🔻 به نظر ما و بسیاری از دوستان ما، ارائه متن پایاننامهها نه تنها موجب سرقت علمی از محتوای آنها نمیشود بلکه بر عکس زمانی که پایاننامهها در کنج کتابخانهها خاک بخورد و مخفی باشد، اگر سرقتی از محتوای آنها صورت گیرد، کسی متوجه نمیشود، اما وقتی همه پایاننامهها در اختیار همه باشد، حتی اگر سرقتی صورت گیرد، به سرعت برملا شده و آبروی اشخاصی که این اقدام زشت را مرتکب شده اند می رود.
🌐 در بیشتر دانشگاه های دنیا، متن کامل را در قبال پول یا مجانی در اختیار میگذارند. در #ترکیه، یک تشکیلات اصلی برای ارائه پایاننامهها ایجاد شده و به راحتی دراختیار میگذارد. تعداد قابل توجهی از #دانشگاههای_اروپا، پرتالی کنسرسیومی دارند که شمار زیادی پایاننامه در آنجا گذاشته و مجانی در اختیار میگذارند. برخی هم آنها را در پایگاههای مانند پراکوئیست گذاشتهاند. در این پایگاه نزدیک به چهار میلیون پایاننامه هست. در #آمریکا نیز همینطور است.
📈 سرعت پیشرفت علم زیاد است و بیشتر علم هم در دانشگاهها و از طریق همین پایاننامهها و البته طرحهای علمی تولید میشود. در دانشگاه تهران، هر هفته، نزدیک به ۲۰۰ پایاننامه دفاع میشود. تصویر کنید چه حجمی از دانش میتواند در اینها باشد. اگر ما فرض را بر این بگذاریم که استاد و دانشجو خوب کار کردهاند، تولید ۲۰۰ پایاننامه فقط در دانشگاه تهران، میتواند حجم قابل توجهی از تولید علم باشد.
👈متن کامل مصاحبه: https://goo.gl/1ShL22
@markazedonya
مرکز دنیا
مرد یا زن؟ مسأله این است!😑 @markazedonya
⚫️ اولین برخورد مستقیم من با مظاهر انحطاط اخلاقی #فرهنگ_غرب در هواپیمای Autrian مسیر تهران ـ وین بود. مجله ای که جلوی صندلی بود را ورق میزدم و به این تصویر رسیدم.👆👆
⁉️ نوع آرایش زنانه این مرد و ظاهرش برایم عجیب بود. متن نوشته شده هم به زبان #آلمانی بود که سر در نمیآوردم. بعداً فهمیدم که #خواننده است و برای خود دو هویت جنسیتی قائل است. به نظر مرد میرسد ولی چند سالیست با لباسهای زنانه ظاهر میشود و آرایش زنانه میکند!! از محبوبترین خوانندههای #اتریش است که در سال 2014 برنده مسابقات #یوروویژن (مهمترین رقابت موسیقی پاپ در قارهٔ اروپا) شده است.
@markazedonya
🔻 تحویل سال چیست؟ عمر یعنی چه؟ علم چیست؟
🌷 با عرض سلام و تبریک سال نو و آرزوی سالی سرشار از خیر و برکت و رحمت برای دوستان عزیز، کلامی متفاوت در مورد حلول سال نو را از استاد گرانقدر، حضرت آیتالله جوادی آملی تقدیم میکنم(*).🌱
https://eitaa.com/filesmd/16
🌞 سابق بر اين بود که آفتاب از جايي که حرکت کرده است دوباره به همان برميگردد، الآن به اين نتيجه رسيدند که زمين از همان جايي که حرکت کرد يک دور به دور خورشيد گَشت. اين زمين است که ٣۶۵ روز تلاش و کوشش کرد که يک دور به دور آفتاب بگردد. زمين هر شبانهروز يک بار به خودش ميگردد، در ٣۶۵ روز به دور شمس ميگردد؛ اگر به دور خودش گَشت که ميشود شب و روز و اگر به دور شمس گَشت که ميشود سال.
💫 حالا زمين [...] مثلاً پنجاه بار به دور آفتاب گشته، شده پنجاه سال؛ اين شخص به چه دليل پنجاه سال هست؟ اينکه حرکتي نکرده است! [...] او چه ارتباطي با آن دارد؟! او اگر پنجاه مطلب را فهميد پنجاه سالش است. زمين به دور آفتاب ميگردد اين آقا سنّ او زياد ميشود؟! [...] عمر هر کسي به فهم اوست.
📚 وجود مبارک امام صادق(سلام الله عليه) به مفضّل فرمود که چهارتا کتاب بنويس که بعد از مرگ تو بچههاي تو کتاب تو را ارث ببرند، نه اينکه کتابي را که خريدي و در اتاق گذاشتي را ارث ببرند «فَإِنْ مِتَ فَوَرِّثْ كُتُبَكَ بَنِيك»(**)، نه اينکه کتاب بخري و در کتابخانه بگذاري تا بچهها ارث ببرند.
👤 ما تا نفس ميکشيم درس است! تا نفس ميکشيم کتاب است، تا نفس ميکشيم علم است. علم هم فراوان است؛ چه علوم حوزوي، چه علوم دانشگاهي، علمي که به هر حال مشکل جامعه را حل بکند، علمي که آدم بداند درباره چه چيزي دارد بحث ميکند و از آن چه بهرهبرداري ميکند. کشکول علم نيست، اطّلاعات علم نيست؛ آنجايي که برهان است و دليل است و کارآيي دارد و کارآمدي دارد و مشکل جامعه را حل ميکند، علم است.
✏️ پ.ن:
(*) در انتهای درس خارج فقه، ٢۵ اسفند ١٣٩۵
(**) بحار الأنوار، علامه مجلسی، ج٢، ص١۵٠، چاپ موسسه الوفاء بیروت
🔻 فایل صوتی کلام استاد ضمیمه شده است👇.
@markazedonya
مرکز دنیا
هتل کوبورگ، وین @markazedonya
🏛 این همان #هتل_کوبورگ معروف مذاکرات هستهای است. هتلی متعلق به خاندان سلطنتی در منطقه اعیاننشینی در منطقه یک شهر #وین در انتهای کوچه کوچک حداکثر صدمتری به نام #تئودور_هرتسل!!
✡️ تئودور هرتسل #یهودی الأصل بود که در شهر بوداپست مجارستان به دنیا آمد و در وین درس خواند و زندگی کرد و همانجا مُرد و بنا به وصیتش مبنی بر خاک شدن در سرزمین پدری، جسدش به اورشلیم منتقل شد و در تپه هرتسل اورشلیم دفن شد.
⁉️ آیا ارتباطی بین هرتسل مؤسس #صهیونیسم با این هتل اشرافی سلطنتی هست یا نه، نمیدانم. فقط تقارن این دو در کنار هم برایم جالب بود.
🆔 @markazedonya
✔️ یک نکته مهم در #ترجمه آثار غربیون در مورد اسلام:
♦️ وقتی آثار #مستشرقین را ترجمه میکنید حتما باید این ترجمه همراه باشد با پانوشت، تعلیقات و ارزیابی. همان مقاله یا کتاب را یک مترجم با تمایلات سکولار هم میتواند ترجمه کند، حتی بهتر از ما و شما.
👌 نه اینکه بگویبم اسلامشناسان غربی همگی مغرض هستند، بلکه آثارِ منصفترین مستشرقین درباره #اسلام و #مسلمانان و معصومین هم کامل و بدون ایراد نیستند. هر چه هم که دید کلی برخیشان مثبت باشد بالآخره آنها دارند در فضای علمی غرب زندگی میکنند و تحت تأثیر القائات همکارانشان قرار میگیرند.
✍ باید همراه با امانتداری در انتقال نظر نویسنده، در پاورقی و تعلیقات نکات مثبت را برجسته کرده و اشکالات آن را -که بعضاً زهرآلود هم هستند- گرفت و خنثی کرد.
@markazedonya
💰 چندی پیش کانال فرنگنوشت مطلبی منتشر کرد که در کنار #آبشار_نیاگارا در مرز #آمریکا و #کانادا فروشگاهی با عنوان Made in America (ساخت آمریکا) وجود دارد که تمام محصولات آن تولید آمریکا است و خود یکی از جاذبههای گردشگری آن منطقه است و میلیونها بازدیدکنندهی آبشار را جذب خود میکند.
♦️ بر روی تمام محصولات این #فروشگاه برچسب Made in America درج شده و داشتن همین برچسب بسیاری از گردشگران را مجاب میکند که سوغاتشان را از آنجا تهیه کنند.
https://t.me/Farang_nevesht/249
🔸 به نظرم میتوان شبیه این کار را در کشور خودمان🇮🇷 هم انجام داد. هم فروشگاهی برای خریداران داخلی در شهرهای مختلف، و هم خاص گردشگران خارجی در برخی مناطق خاص چون تخت جمشید، باغ حافظیه، میدان امام اصفهان، فرودگاه امام خمینی (ره) و...
🆔 @markazedonya
🔗 پ.ن: متن کامل در: https://t.me/Farang_nevesht/246
#حمایت_از_کالای_ایرانی