واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ اهمیت توجه به مناطق روستایی برای جلوگیری از کاهش تولید غذا (1از2) 🔹بدون وجود یک راهبرد کلان #توس
⭕️ اهمیت توجه به مناطق روستایی برای جلوگیری از کاهش تولید غذا (2از2)
🔹اکثر کشورهای جهان بهویژه کشورهای پیشرفته در حال حرکت به سمت ایجاد جامعه دانشبنیان، جامعه یادگیرنده و جامعه اطلاعاتی هستند. جامعه دانشبنیان و جامعه یادگیرنده دوروی یک سکه هستند که از مسیر تشکیل و تکامل یک جامعه اطلاعاتی میگذرند. اقتصادهای دانشی و اطلاعاتی نیازمند نیازها و مقدماتی هستند که اگر از آنها غفلت شود اقشار روستایی ازجمله آسیبپذیرترین گروه در آن خواهند بود. توسعه فناوریهای مناسب و اشاعه آنها در مناطق روستایی نقش بسزایی در توسعه کسبوکارها دارد. توسعه فناوریهای زیستی و فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطی باعث افزایش توانمندیهای نوآوران و کارآفرینان روستایی و شهری برای فعالیت در روستاها خواهد شد. اشتغال به این فناوریها، موجی عظیم از فرصتهای اشتغال را به مناطق روستایی سرازیر میکند.
🔹برای مثال کنترل مرزها به کمک فناوری، توسط شرکتهای دانشبنیانی که در روستاهای حاشیه ای و مرزی قرار دارند از اهمیت استراتژیک فوقالعادهای برخوردار است. کنترل مرزها تنها به کنترل قاچاق انسان و کالا محدود میشود و بررسی عبور و مرور جانوران و مطالعات اکوسیستمهای حاشیه ای و بررسی امکانات پرورش گیاهان و جانوران خاص نیز جزو چنین خدماتی است. ادغام فناوریهای سنتی موجود در مناطق روستایی کشور با فناوریهای نوین و پیشرفته راهکار مناسبی برای پیشرفت و روزآمدشدن محصولات و کالاهای ساخت روستا است. بسیاری از محصولات سنتی را میتوان با ابزارها و تجهیزات نوین تولید یا آنها را با فناوریهای جدید همراه کرد.
🔹این امر باعث بقای صنایع سنتی فعلی و در مواردی توسعه بازار روبه اضمحلال آنان خواهد شد. توسعه فناوری، رویکرد مناسبی برای ارتقای کیفیت و زندگی روستاییان است. این مفهوم که اولین بار توسط «راشمی مایر» (اندیشمند و آیندهپژوه هندی ) مطرح شد، تصریح میکند که توسعه کشورهای درحالتوسعه و ورود به عصر فرا صنعتی تنها از مسیر صنعتی شدن و الگوهای توسعه کلاسیک تجویزی غربی نمیگذرد. بسیاری از کشورهای توسعهنیافته (بهویژه در مناطق روستایی ) میتوانند با بهکارگیری مجموعهای از فناوریهای نرم و اثربخش که هزینه سرانه اندکی داشته و در دسترس هستند و باعث آلودگی محیطزیست نمیشوند، یک مسیر «توسعه اقتصادی نرم » را بپیمایند.
🔹بهطور خلاصه، سه راهبرد اساسی برای توسعه کارآفرینی روستایی وجود دارد: اول، جذب کسبوکارها از دیگر مناطق (بخصوص مناطق شهری ) به روستاها، که درمجموع و از نگاه ملی چندان مفید نیست. دوم، حفظ و توسعه کسبوکارهای موجود از طریق سیاستهای حمایتی که متاسفانه در اغلب موارد سیاستگذاران و مدیران کشور به آن توجهی نمیکنند. سوم، حمایت از ایجاد و تولد کسبوکارهای جدید از دل خود مناطق روستایی که اغلب مدنظر قرار دارد اما نیازمند برنامهریزی منسجم و درازمدت است.
منابع:
ILO.org
FAO.org/1660e02
http://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.845.6813&rep=rep1&type=pdf
#یادداشت
#حفظ_روستا
#کارآفرینی_واقعی
✅ کانال واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف 👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
⭕️ نرخ شکست کسب و کارهای نوپا به تفکیک صنعت/کشاورزی یکی از شکست ناپذیرها
🔹 در سال ۲۰۱۶ در مقالهای که در نشریه «هاروارد بیزینس ریویو» با اشاره به چندین پژوهش و مقاله پیشبینی میکنند در سالهای آتی تعداد زیادی شکست کسب و کارهای نوپا رخ خواهد داد یا برتری خود در صنعتی که در آن فعالیت میکنند را از دست خواهند داد.
🔹 یکی از شایعترین علل شکست استارتآپها در جهان این است که کارآفرینان در مورد چگونگی به دست آوردن مشتریان بیش از حد خوشبین هستند. آنها با این فرض که یک وب سایت جالب، محصول یا خدمات خوب ساختهاند، فکر میکنند میتوانند مشتریان را سمت خود بکشانند. ممکن است برای چند مشتری اول این اتفاق بیافتد، اما پس از آن، هزینه جذب مشتری بسیار زیاد خواهد بود و باید این مشکل را برطرف نمود.
🔹 از دیگر مسائلی که زمینهساز شکست کسب و کارهای نوپا میشود، ضعف تیم مدیریت است.
🔹 طبق نمودار، صنعت کشاورزی با ۴۴ درصد یکی از سه صنعت با کمترین نرخ شکست و صنعت فناوری اطلاعات با ۶۳ درصد بیشترین نرخ شکست را در بین صنایع مورد بررسی به خود اختصاص دادهاند.
#کارآفرینی_واقعی
#اشتغال_کشاورزی
#صنعت_کشاورزی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحبتهای استاد #رائفی_پور در خصوص علت حضور نیافتن جناب آقای #دکتر_سعدوندی عزیز در نشست بررسی سیاست ارز ۴۲۰۰ تومانی؛
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا برخی نهادهای دولتی از بیپولی مینالند و برخی نمیدانند بودجه خود را چگونه خرج کنند که برای سال آینده کم نشود؟!
🔹دلیل همچین مشکلاتی، بسته بودن جریان داده در کشور ماست. دانستن اطلاعاتی که حق ماست را «داده باز» میگویند. یعنی در این حوزهها بدانیم چه خبر است و بر مبنای این دانستن، مطالبه کنیم./شفافیت برای ایران
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️حمایت دولتی در آمریکا از توسعه چرای دام در مراتع برای ارتقای کیفیت خاک (1 از 2)
🔹به نقل از پایگاه خبری menafn، دیلان هافمن مدیر موسسه SXTC که مدیریت پارک ملی یلواستون را نیز بر عهده دارد معتقد است؛ باید برای استفاده از مراتع به روشهای قرون گذشته بازگشت زیرا حفظ پایداری خاک و مراتع در این روشها بسیار مناسب است و تعادل اکوسیستم حفظ خواهد شد.
🔹این صحبتها در خصوص ناحیه ایندلند مونتانا است که در شمال این ایالت قرار داشته و یکی از چهار چراگاه بزرگ آمریکا به شمار میرود که مساحت آن حدود ۳۵ هزار جریب است. در این چراگاه پروژه بهبود سلامت خاک و مقابله با تخریب منابع خاک و آب در حال اجرا است. هافمن به ایده استفاده از برنامه های چرای دام در علفزار بسیار علاقهمند است و معتقد است که برنامه های موسسه WSE که یک موسسه غیرانتفاعی برای حفاظت از مراتع و علفزارهای طبیعی، اکوسیستم ها، فضاهای باز و سکونتگاه های طبیعی است، برای حفاظت پایدار و اقتصاد روستایی بسیار مفید خواهد بود. این پروژه در همین سال توسط WSE، زانترا و موسسه ی انرژی بومی راه اندازی شده است.
🖋روش چرای متراکم و چرای چرخشی سریع
🔹در بخشی از این پروژه که با عنوان پروژه بهبود چرا در مونتانا (Montana Improved Grazing Project) نامیده میشود، مرتع داران توافق کرده اند که از روش های مدیریت علمی مراتع با هدف بهره برداری پایدار از مراتع استفاده نمایند که شامل چرای متراکم (High intensity) و چرای چرخشی سریع (Rapid Rotational Grazing) می باشد. بدین معنی که چرای دام در مراتع موقت کوچک (حدود 25 جریب) برای دوره کوتاه انجام گیرد و سپس علف ها تا زمان رشد کامل رها شوند. هافمن تأکید می کند که تأثیر این نوع چرا شبیه اثر چرای گاومیش های مهاجر می باشد که صدها هزار سال مورداستفاده قرار گرفته است. در این روش، علوفه در چراگاه در زمان مناسب بهطور کامل مورداستفاده قرار گرفته و به آن فرصت داده می شود تا در فصل رشد بزرگ شده و برای چرا در سال بعد آماده گردد. علف ها در تکامل همزمان با دام های وحشی این قابلیت را پیدا کرده اند تا خود را با چرا و استراحت تا زمان رشد و تکثیر تطبیق دهند و این روش یک روش کاملاً طبیعی و پایدار است.
#ورود_دام_به_مرتع
#توسعه_چرای_دام
#دانش_بومی
#یادداشت
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️حمایت دولتی در آمریکا از توسعه چرای دام در مراتع برای ارتقای کیفیت خاک (1 از 2) 🔹به نقل از پایگاه
⭕️حمایت دولتی در آمریکا از توسعه چرای دام در مراتع برای ارتقای کیفیت خاک (۲ از ۲)
🖋حدود نیمی از زمین های ایالات جنوبی آمریکا برای چرا مورداستفاده قرار میگیرد
🔹این برنامه برای نخستین بار در آمریکا اجرا می شود و پتانسیل بسیار زیادی دارد. حدود ۴۱ درصد زمین های ۴۸ ایالات جنوبی تر بهعنوان چرا و تغذیه دام مورداستفاده قرار میگیرند. اگر در مقیاس جهانی نگاه کنیم، دامها و مصارف مربوط به دام ها مسئول ۱۴.۵ درصد از انتشار گازهای گلخانه ای هستند. تحقیقات جدید نشان می دهد که استفاده از چراگاه ها می تواند برای جذب کربن اتمسفر بسیار مؤثرتر از جنگل ها باشد. از همین رو، هدف این برنامه جبران خسارت های واردشده به اکوسیستم است. طی ۲۰۰ سال گذشته چرای نادرست در مراتع باعث افزایش سطح زمین های لخت شده و گیاهان یکساله علفی از بین رفته اند که بهنوبهی خود امکان نگهداری آب را کاهش داده و میزان تولید در مراتع نیز در همین راستا کاهش پیدا کرده است.
🖋برنامه Help Build و آموزش مرتعداری اقتصادی در آمریکا
🔹موسسه ی انرژی بومی برنامه ای را تحت عنوان Help Build راه اندازی کرده که طی آن آموزش هایی به مرتع داران داده می شود و اعتبار در اختیار آن ها قرار می گیرد که برای بهبود فنس کشی و ایجاد زیرساخت های آبیاری از آن استفاده کنند. به گفته ی جف برنیک - رویس موسسه ی انرژی بومی - این کار باعث می شود تعداد چراگاه ها افزایش یافته، اندازه چراگاه ها کوچک تر شده و فشار روی یک چراگاه کاهش پیدا کند، درواقع فشار چرا بهجای اینکه به یک ناحیه وارد شود در نواحی مختلفی که با چرای چرخشی مدیریت می شوند پخش می شود. بدین ترتیب چراگاه های بیشتری فرصت استراحت پیدا می کنند و امکان احیای آن ها فراهم می آید. مضافاً اینکه شروع جریان مالی در چراگاه ها باعث جذب سرمایهگذاران شده و اقتصاد روستایی تقویت می گردد.
🖋مشوقهای مالی دولت آمریکا برای توسعه مرتعداری
🔹پنج سال پس از شروع این برنامهها برنامه، میزان جذب کربن مورد اندازهگیری قرار می گیرد و بر اساس میزان کربن جذبشده در خاک به مرتعداران مبالغی پرداخت می گردد. جزء کلیدی در این برنامه، تعهد مرتعداران به اجرای برنامه در مدت ۳۰ سال میباشد. تغییر عملیات تنها به مدت یک سال میتواند تأثیرات مورد انتظار را از بین ببرد. مرتعداران باید با جانودل قبول کنند که برای سه دهه به این برنامه متعهد خواهند بود.
🔹حسن این برنامه برای مرتعداران وجود یک منبع درآمد جدید می باشد. بهطوریکه با افزایش میزان جذب کربن در خاک میزان درآمد آن ها نیز افزوده می گردد. بهعبارتدیگر، مرتع سالم تر با درآمد بیشتر مرتعداران همبستگی دارد و این کار نیز بهنوبهی خود امکان افزایش تراکم چرا در علفزارها را برای آن ها فراهم می کند و می توانند گوشت بیشتری تولید و منافع بیشتری را حاصل نمایند. مضافاً اینکه ارزش زمین آن ها نیز طی زمان افزایش پیدا می کند. زیرا مراتع سالم تر قیمت بالاتری هم دارند.
🔹از طرف دیگر، احیای مراتع برای ساکنان طبیعی مرتع یلواستون نیز مفید خواهد بود. در این ناحیه حیواناتی مثل گوزن، قوچ، گرگ، ماهی قزلآلای رودخانه و گونه های دیگری زندگی می کنند که می توانند از تنوع حاصلشده از احیای مراتع بهرهمند شوند. همین موضوع می تواند جوامع محلی را از بابت درآمدهای حاصل از گردشگری، فعالیت¬های فضای باز (مثل ورزش) و ... غنی کند.
منبع خبر:
🌐 https://menafn.com/1098776160/Montana-Welcomes-Back-the-Prairie-Grass
#ورود_دام_به_مرتع
#توسعه_چرای_دام
#دانش_بومی
#یادداشت
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تلاش شبانهروزی قطری ها برای فرار از ناامنی غذایی با تبدیل کویر به زمینهای زراعی در قطر
🔹کشاورزان قطری زمینهای خشک و کویری را به مزارع سبزی تبدیل کردهاند تا بتوانند محصولات مورد نیاز شهروندان این کشور را تامین کنند. عربستان سعودی و برخی از کشورهای عربی از دو سال پیش قطر را تحریم کردهاند.
🔹مسئولان قطری هدف ۷۰ درصد #خودکفایی در تامین محصولات غذایی را در افق خود نشانه رفتهاند!
#خطر_وابستگی
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شیفتگان ذغال اخته آماده باشند که این میوه فوق العاده به سمت مراکز مصرف در حرکتِ😊👌
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ مروری بر سیاستهای اشتغال زایی کشاورزی در آلمان، فرانسه و اسپانیا
🔹به طور کلی برای توسعه #اشتغال_کشاورزی در #اروپا سیاستها توسعه زمین و تجهیزات و ارائه وامهای مختلف برای ایجاد شغلهای مرتبط با کشاورزی راهحلی عمومی برای ایجاد و حفظ اشتغال در این بخش است. در #اسپانیا نیز ایجاد نواحی روستایی نوآورانه برای جلب نیروی کار جوان و ایجاد اشتغال در نواحی روستایی مدنظر قرار دارد.
🇩🇪 مروری بر سیاستهای اشتغال زایی کشاورزی آلمان
🔹اشتغال نوآورانه و #دانشبنیان در #آلمان از اهمیت خاصی برخوردار هستند. #استارت_آپ های بسیاری با زمینه کاری کشاورزی در اروپا و بهخصوص آلمان مورد حمایتهای مادی و معنوی قرار می گیرند. ازجمله می توان استارت آپ هایAgricool ، Schmiede.ONE، fieldmargin و Bloom's اشاره کرد. دولت با فراهم آوردن زمینه #سرمایهگذاری از طریق تشکیل جشنواره هایی همچون Falling Wall و START IN Agro Germany در آلمان تلاش کرده تا کسبوکارهای نوآورانه در بخش کشاورزی را رونق بخشیده و اشتغالزایی در کشاورزی را از طریق نوآوری و دانش افزایش دهد (inno8tive, 2015).
🇫🇷مروری بر سیاستهای اشتغال زایی کشاورزی فرانسه
🔹 در طی دو دهه اخیر نیروی کار شاغل در بخش کشاورزی فرانسه نزول کرده است و لذا دولت تلاش کرده تا اشتغالزایی در این بخش را افزایش دهد. یکی از سیاستهای دولتی برای حفظ اشتغال در این بخش #حمایت_مستقیم از کارگران بوده است و در این راستا از سیاست تنبیهی برای شرکتهایی که بنا به دلایل غیرموجه اقدام به تعدیل نیروی کار کشاورز نمایند استفاده میکند. در همین راستا شرکتهای کشاورزی موظف شده اند تا گزارشهای شفاف و دقیقی از فعالیتها و اشتغالزایی در بخش تخصصی خود ارائه نمایند ( Reuters, 2016). از طرف دیگر فرانسه سعی کرده تا در برابر بحرانهای مالی پشتیبان کشاورزان و شرکتهای تولیدی و خدماتی کشاورزی باشد. تأمین بیمه های شغلی ویژه برای افراد مشغول در بخش کشاورزی یکی از اقدامات ویژه برای چنین حمایتهایی میباشد که با عنوان بیمه های اجتماعی مشاغل شناخته می شوند.
🇪🇸 مروری بر سیاستهای اشتغال زایی کشاورزی اسپانیا
🔹درحالیکه کشاورزی و کار در #مزرعه در زمان وفور اقتصادی برای بسیاری از جوانان اسپانیایی کاری توهینآمیز تلقی میشد، تداوم بحران عمیق این کشور اروپایی موجب شده است بسیاری از آنان در جستجوی کار و زندگی به بخش کشاورزی روی بیاورند. دفتر جوانان کشاورز مرکز هماهنگی سازمانهای کشاورزی و دامداری اسپانیا اعلام کرد که کمبود فرصتهای شغلی از یکسو و افزایش تقاضا برای مواد غذایی از سوی دیگر، منجر به افزایش 79 درصدی تقاضای کار در بخش کشاورزی از سوی جوانان اسپانیایی در یک سال اخیر شده است. این افزایش تقاضا در شرایطی رخ داده که بحران ششساله اخیر موجب بیکاری بیش از شش میلیون و 200 هزار نفر در اسپانیا شده است که بنا به گزارشهای رسمی، بیش از 57 درصد آنان را جوانان تشکیل میدهند.
🔹متوقف شدن فعالیتهای بخش ساختوساز، رکود در بخشهای صنعتی و تجاری، تعطیلی و ورشکسته شدن بسیاری از شرکتها، عدم پرداخت وام از سوی بانکها، اخراج کارکنان ادارات و نهادهای عمومی و دولتی با هدف کاهش هزینهها و تأمین کسری بودجه و از همه مهمتر، گزارشهای کارشناسی که حکایت از آن دارد اسپانیا ظرف سه تا پنج سال آینده نخواهد توانست فرصتهای شغلی مؤثری ایجاد کند، همگی دستبهدست هم داده است تا جوانان این کشور بحرانزده اروپایی برای تداوم زندگی، یا تن به مهاجرت دهند و راهی کشورهای دیگر شوند یا به کشاورزی رویآورند.
🔹گزارش دفتر جوانان کشاورز از افزایش 79 درصدی تقاضای کار در بخش کشاورزی و دامداری اسپانیا نیز انعکاس دیگری از شرایط بحرانی اشتغال جوانان اسپانیایی است، اگرچه این امیدواری را در میان مردم ایجاد کرده است تا شاید با بازگشت آنها به بخش کشاورزی، بسیاری از روستاهای اسپانیا که در سالهای پیش از بحران به دلیل مهاجرت ساکنانش به شهرها خالی و متروکه شده بود، رنگ حیات و زندگی به خود گیرد.
🔹یکی از نوآوریهای دولت در همین راستا ایجاد #مناطق_روستایی_نوآورانه می باشد. این مناطق درواقع روستاهایی منتخب میباشند که جوانان با تخصصهای مختلف با هدف رفع نیازهای کشاورزی در این مناطق اتحادیه هایی را تشکیل داده و مزارع کوچکی را بهوسیلهی ایده های مدیریتی و تکنولوژیهای جدید هدایت میکنند. هدف از ایجاد این مناطق نوآورانه روستایی:
1️⃣ ایجاد تعادل بین اشتغال در بازار عرضه و تقاضا
2️⃣ افزایش علاقهمندی جوانان و کارآفرینان به کشاورزی
3️⃣ ایجاد جریان درآمدی در روستاها برای جلوگیری از شارش جمعیت
4️⃣ رونقبخش کشاورزی پس از بحران اقتصادی
5️⃣ اعمال فناوریهای نوین
در بخش کشاورزی میباشد.
🌐 http://bit.do/e4qwL
#یادداشت
#حفظ_روستا
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅
⭕️ آمریکا به دنبال افزایش دسترسی کشاورزان به زمینهای قابلکشت است/دسترسی به زمین، مهمترین عامل رکود و تضعیف بازار محصولات کشاورزی
🔹به گزارش وزارت کشاورزی آمریکا، قیمت زمینهای زراعی آمریکا در سال 2019 افزایش پیدا کرده است به طوری که کشاورزان و مرتعداران را به تأمین منبع پایداری برای سازگاری با این شرایط اقتصادی ملزم میدارد. با توجه به اینکه اجاره، یکی از روشهای متداول تأمین زمین برای کشاورزان و مرتعداران میباشد، لذا افزایش هزینههای تأمین زمین منجر به اعمال فشار بیشتر به کشاورزان شده و این فشار در سطوح پایینتر زنجیره تولید نیز اعمال خواهد شد.
🔹اختلافات آمریکا و چین در زمینه تجارت محصولات کشاورزی در وضعیت بحرانی قرار دارد که باعث میشود اقتصاد روستایی و کشاورزی دچار تهدید شود. ترامپ به کشاورزان قول داده تا با پرداختهای مستقیم به آنها، کشاورزان را از نتایج احتمالی این سوداگریهای سیاسی در امان نگه دارد. امسال، عواملی همچون دخالتهای سیاسی در تجارت کشاورزی، تغییرات آب و هوایی، کاهش قیمت محصولات و درآمد مزارع و افزایش بدهکاری کشاورزان، آنها را در وضعیت نامناسبی قرار داده است. اما کاهش قیمت زمین زراعی میتواند ریسک مالی کشاورزان را تا حد زیادی پایین بیاورد و نگرانیهای کشاورزان را کاهش دهد.
🔹افزایش 1.2 درصدی قیمت زمین زراعی و 2.2 درصدی مراتع در امریکا نشاندهندهی روند افزایش قیمت زمینهای کشاورزی در این کشور میباشد. لذا کارشناسان اقتصاد کشاورزی در انتظار افزایش قیمت محصولات کشاورزی آمریکا هستند. با توجه به اینکه تنها در شش ایالت امریکا کاهش قیمت زمین ثبت شده است، لذا این احتمال برای افزایش هزینه کشاورزان و درنتیجه افزایش قیمت قابل پیشبینی میباشد.
🔹تحلیلگران، مهمترین عوامل این افزایش قیمت را اختلافات آمریکا و چین در تجارت محصولات کشاورزی و همچنین سیاستهای سختگیرانهتر دولت در رابطه با مهاجران مکزیکی میدانند. با توجه به اینکه روند تغییرات تصمیمگیری در مورد رابطه تجاری آمریکا و چین میتواند پیچیده باشد و سیاستهای مهاجرتی امریکا نیز تا 2020 همچنان همین وضعیت را خواهد داشت، لذا دولت یا از طریق پرداختهای مستقیم (Direct Payments) به کشاورزان و یا تأمین زمین با قیمتتر میتواند از این افزایش قیمت ممانعت نماید.
🔹بهطورکلی #زمین یکی از مهمترین عوامل تعیین قیمت در زنجیره تولید کشاورزی به شمار میآید بهطوریکه تأمین زمین ارزانقیمت برای کشاورزان میتواند نگرانی کشاورزان از تأمین هزینههای تولید را رفع نموده و همچنین پایداری بازار را به همراه داشته باشد. امریکا تلاش میکند تا با اثرات سوء اختلافات تجاری با چین و همچنین سیاستهای ضد مهاجرتی مقابله کرده و کمترین فشار به کشاورزان وارد شود.
🌐 http://bit.do/e4qLP
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
🔴 ادعای برایان هوک در مورد عدم تحریم غذا و دارو دروغ آشکار است!
‼️مهندس ابراهیمی سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس در واکنش به گفته نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در خصوص عدم تحریم دارو و غذا گفت: تحریم #مبادلات_پولی به این معناست که عملا اجازه صادر یا واردکردن نهادههای دامی و دارو را نداریم.
‼️پ.ن: برایان هوک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در مصاحبهای مفصل ادعا کرده است بر اساس قوانین ایالات متحده، داروف غذا و تجهیزات کشاورزی از تحریم ها مستثنی هستند.
#ناامنی_غذایی
#خطر_وابستگی
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ سیلابها فرصتی برای نجات سفرههای آب زیرزمینی؛ گزارشی از تلاش کابویها برای رام کردن سیل و خشکسالی (بخش سوم)
🔹استحصال و جمع آوری آب باران و هدایت آن به سمت حوضچه ها و شیارهای کم عمق، راهبردی است که برای مدت طولانی در مناطق روستایی جهان دنبال شده است. در سال 2011، در پروژه تیگری اتیوپی، «آرناد استرکس» که یک هیدرولوژیست است در یک منطقه روستایی مشاهده کرد که مردم روی شیار های حاصل از فرسایش بندهای کوچکی ایجاد میکردند، در دره های باریک جنگل ها را احیا می کردند، برای کشاورزی تراس میزدند و دریاچه هایی ایجاد می کردند تا آب باران را ذخیره نمایند. چنین پروژههایی نوعاً در فهرست جهانی پروژه های شارژ مدیریت سفره ها دیده نمی شوند به خاطر اینکه این روش های ستنی با مجوزخاصی انجام نمیشوند و یا ارزیابی های اثرات محیط زیستی و یا مطالعات امکان سنجی (feasibility) روی آنها انجام نشده است.
🔹استرکس میگوید: «حتی نیاز نیست آب خالص باران به درون زمین فیلتر شده و به سفره برسد. با مهار کردن و ماندگار کردن آن روی خاک نیز میتوان محصول تولید کرد و نیاز به ابیاری را کاهش داد.» در حال حاضر در مدیریت شهری نیز از این رویکرد در ایجاد محل های سبز استفاده می شود. به علاوه باغ سقف ها (Roof gardens)، دیوارهای زیستی و سبز، پیاده روهای نفوذ پذیر و پارک های در امتداد کرانه رودخانه ها، آب طوفان ها را جذب کرده و حجم سیل را کاهش می دهد و آب را به شکل محلی برای مصارف آینده ذخیره می کنند.
🔹در یک مثال قدیمی مردم محلی در لوس گاتوس کالیفرنیا، در دهه 20 میلادی، اقدام به ساخت سد های محلی و کوچکی روی یک نهر با استفاده از کیسه های پر شده از خاک کردند که کمک خوبی به کاهش سرعت آب کرد و در نتیجه آن آب در نواحی مسطح کنار همان نهرها پخش میشد. امروز سدهای مشابهی در چندین منطقه از نواحی کالیفرنیا و جنوب این ایالات ساخته شده تا سرعت رودخانه ها را کاهش دهد و جریان ها طی مواقعی که طغیان می کنند اجازه نفوذ بیشتری به درون کانال های طبیعی پیدا می کنند.
🔹رویکرد صنعتی تر دیگری نیز مشابه این مثال وجود دارد که در آن، آب اضافی با استفاده از یک چاه یا یک چاله به درون زمین تزریق می شود. طبیعتاً این هزینه و انرژی بیشتری را به نسبت روشهای فعلی می طلبد. هر چند این می تواند برای نفوذ دادن آب به درون سفره هایی که اراضی روی آن لایهای از رس غیر جاذب آب دارد مفید تر باشد. یا در مکان هایی که فضایی برای گسترده کرده حوضچه وجود ندارد. این روش در ریو رانچو استفاده شده است.
🔹با وجود مزایای زیادی که شارژ مجدد مدیریت شده دارد، مشکلاتی نیز طبیعتاً متصور است. مهم ترین نگرانی آلودگی است. هرچند انتقال آب به درون زمین منجر به تصفیه آب می شود. اما در برخی از موارد این روشها منجر به آلودگی آبهای زیر زمینی نیز شده است. استرکس از این رو در این باره گفت: « این دقیقا به همین دلیل است که می گوییم ما نیاز به دانش کافی درباره سفره ها، هیدرولوژی، جهت حرکت جریان آب زیر زمینی و کیفیت آبی که به عمق نفوذ میکند داریم. در غیر این صورت ممکن است دچار مشکلاتی شویم».
‼️پ.ن: ترجمهای گزارش مفصلی در خصوص آخرین دستاوردهای متخصصان آب در سراسر جهان تقدیم حضورتان شد. لازم به یادآوری است باتوجه به حجم دانش رسوب کرده در این حوزه و همچنین انبوهی از ظرفیت های داخلی، نه تنها حل مشکلات آبی به هیچ وجه دور از ذهن نیست بلکه می طلبد تلاش و برنامه ریزی بیشتری در حوزه افزایش تولید کشاورزی صورت پذیرد.
#شارژ_مجدد_سفره_ها
#آبخوانداری
#بحران_مدیریت_آب
#وزارت_نیرو
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴|🎥 #عیسی_کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در حملهای تند به نمایندگان گیلان، مازندران و گلستان: «برای پسماند سه استان شمالی گیلان، مازندران و گلستان دولت 1.3 میلیارد دلار تصویب کرد و به مجلس فرستادیم ولی نمایندگان محترم شما که می آیند و "هارت و پورت" می کنند کوچک ترین قدمی برنداشتند و یک نفرشان یک کلمه صحبت نکرد... فقط یک نماینده از استان فارس کمی دفاع کرد و در نهایت این بودجه به یک بخش دیگر اختصاص داده شد!»
‼️پ.ن: منتظر پاسخ نمایندگان محترم مجلس به این ادعای آقای کلانتری هستیم.
#مدیریت_پسماند
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آموزش ساخت آکواریوم در منزل 👌
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سد #ایلیسو #ترکیه چه تاثیری بر آب و هوای ایران و عراق دارد
"عطاءالله عبدی" استاد جغرافیای سیاسی:
🔹عدهای باید بدانند که پشت اتاق شیشهای نشستن و سنگ انداختن به خانه دیگران هزینه دارد.
🔹کردها از تصمیمات ترکیه در این زمینه ناراضی اند.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آغاز آزمونهای میدانی ابرتراکتور خودران چین
🔹ابرتراکتور خودران چین، آزمونهای میدانی را در مزرعههایی در استان هنان آغاز کرد. تراکتورها مسیرهای خودشان را برنامهریزی کرده و قادرند در هنگام طی مسیر، از موانع درون مزرعه عبور کنند. در اکتبر ۲۰۱۸ بود که خط مونتاژ تراکتورهای خودران در شهر لویانگ محصولات خود را به نمایش گذاشت. کارشناسان معتقدند که این ابرتراکتور اولین تراکتورهای برقی بدون کابین راننده در چین خواهند بود.
🌐 http://www.xinhuanet.com/english/2019-08/04/c_138283077.htm
#صنعت_در_خدمت_کشاورزی
#صنعت_کشاورزی
#اشتغال_کشاورزی
‼️پ.ن:اشتباه نکنید! چین با جمعیت ۱ میلیارد و ۲۰۰ و اندی میلیون نفر تلاش میکند مشاغل سریکاری و کارگری را حذف نموده و با استفاده از توان نیروی انسانی، خط تولید صنایع پیشرفتهای همچون تراکتور خودران را توسعه دهد تا ضمن افزایش بهرهوری در بخش #کشاورزی از توان نیروی انسانی برای خلق ثروت بیشتر بهره ببرد!
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️لاریجانی گرفتن مجوز از سران قوا برای انتقال شرکت بازرگانی دولتی را رد کرد 🔹«حاتمیان » عضو کمیسیون
⭕️دولت با «مصوبه خیالی» از سران قوا تصمیم خود را عملیاتی کرد
🔹اگر روایت نمایندگان از گفتههای لاریجانی درست باشد، دولت با نسبت دادن یک مصوبه خیالی به یک مرجع عالی یعنی شورای هماهنگی سران قوا، تصمیم قبلی خود مبنی بر انتقال شرکت بازرگانی دولتی به وزارت صمت را عملیاتی کرده است.
#لغو_قانون_تمرکز
#ذبح_تولید_ملی
✅ @masaf_foods