حتی اینجا، همان قسمتی از مناجات شعبانیه که عرفا با حال عجیبی آن را می خوانند و غایتی می دانندش و من هیچ نمی فهمم هم سخن از نظر است، نظر مولا بر چشم های قلب ما، نظری که حتی حجاب های نور را درنوردید و حال من که میان هزاران حجاب ظلمانی ام چه قدر محتاج این نظر هستم، نظری که مرا از این حجاب ها در آورد.
إِلٰهِى هَبْ لى كَمالَ الانْقِطاعِ إِلَيْكَ، وَأَنِرْ أَبْصارَ قُلُوبِنا بِضِياءِ نَظَرِها إِلَيْكَ، حَتَّىٰ تَخْرِقَ أَبْصارُ الْقُلُوبِ حُجُبَ النُّورِ فَتَصِلَ إِلىٰ مَعْدِنِ الْعَظَمَةِ.
اصلا چه قدر تا به حال نیازم به نظر مولایم و چنین نظری را در زندگی ام دیده ام؟!
آه از دنیای نیازهای واهی ام که مانع اند...آه از دنیای حجاب های ظلمانی ام...
بعدنوشت:
این چند پست که در پس دیدن یک کلمه قرآنی همراه با تفکر بود، همراه با قصد زیست آن و مدتی متمرکز بر آن شدن، مثالی کوچک و مختصر است از حالی که ما می توانیم با قرآن و آیه ها و کلمه هایش داشته باشیم به شرط زانو زدن در برابر آن.
هشتگ جدیدی هم خوردند جهت دیدن کارکردهایی که می توانیم در قرآن خواندن بیابیم چون گاها از آنها می گویم اما لازم آمد که مثال هایش را هم موکدٱ بیاورم. البته که بهار قرآن نزدیک است، ماه عزم های نو برای خواندن قرآن های نو و زیست قرآنی انشاالله.
#سوره_حشر
#زیست_قرآنی
#قرآن_بخوانیم
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah
بیایید امروز در جشن میلاد حضرت حجت(عج) خودمان را مهمان کنیم به تفکر درباره ارتباط امام و قرآن.
امام و قرآن حقیقتی واحد هستند و هر دو صورت اسم اعظم هستند. معنایشان واحد است و در این عالم به حسب صورت متفرق شده اند در حالی که باز هم به حسب معنا واحدند، عین یکدیگرند، عدل یکدیگرند.
این مطلب یکی از معانی حدیث ثقلین است که:
«يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنِّی تَارِکٌ فِيكُمُ الثَّقَلَيْنِ أَمَا إِنْ تَمَسَّكْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا: كِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِی أَهْلَ بَيْتِی فَإِنَّهُمَا لَنْ يَفْتَرِقَا حَتَّى يَرِدَا عَلَیَّ الْحَوْض؛
ای مردم، بهراستی من در میان شما دو چیز گرانبها میگذارم که اگر به آندو تمسک کنید، هرگز گمراه نخواهید شد. آندو کتاب خدا (قرآن) و عترت و اهلبیتم هستند. همانا آندو هرگز از هم جدا نمیشوند تا اینکه کنار حوض بر من وارد شوند.»
لن یفترقا حتی یردا علی الحوض
حالا رابطه خودمان را با ثقلین نگاه کنیم. ما چه می کنیم با این دو؟ چگونه با آنها زندگی می کنیم؟ اصلأ اینها کجای زندگی ما قرار دارد؟!
اگر لازم است در رابطه مان تجدید نظری کنیم، بسم الله
اگر قرار است سیر جدیدی برای خودمان شروع کنیم، بسم الله.
اگر قرار است معرفتی حاصل کنیم، تفکری کنیم، زیستی بر این محور داشته باشیم بسم الله.
فرصت نابی است.
فرصت نابی که شیرینی تفکر به این خطوط را به قلبمان برسانیم و بعد حرکت کنیم، حرکت.
فرصت عمر کم است، اگر به نظر می رسد اصل چیز دیگری است غیر مشغولیت های اصلی ما، پس فکری به حالش کنیم.
#قرآن_بخوانیم
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah
🌷🌷تولد در تولد🌷🌷
امسال به حساب نیمه ی شعبان یک سال است که کانال مصیر پای تولید محتوای قرآنی متولد شده است.
امیدوارم توانسته باشیم در کنار هم پای سفره ی قرآن بنشینیم و نفس هایمان همه، زیست قرآنی شود.
به همین مناسبت و در نزدیکی بهار قرآن، رمضان عزیز مشتاقانه پذیرای نظرات و انتقادات و پیشنهادات تان از آنچه گذشته در کانال و آنچه دوست دارید باشد، هستم.
هدیه ی تولد کانال مصیر را شما بدهید با نظراتتان☺️
و اگر هدیه ای هم دوست دارید بگویید به شرط توان، امروز در خدمتم.
این هم جشن😉
آیدی من:
@ahs312
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah
سلام و ادب
برای آیات مراقبه و محاسبه، پایانی نیست. نه پایان محتوایی و نه پایان مصداقی در زندگی مان اما میخواهیم اینجا شرح این آیات را به پایان برسانیم و برویم سراغ آیات فوق العاده ی انتهای سوره حشر. البته که برمی گردیم و از ارتباط این آیات با آیات بعد و هم چنین این آیات در نظام سوره حشر می گوییم و البته تر که راه زندگی کردن این آیات تازه آغاز شده است...
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah
لَوْ أَنْزَلْنَا هَٰذَا الْقُرْآنَ عَلَىٰ جَبَلٍ لَرَأَيْتَهُ خَاشِعًا مُتَصَدِّعًا مِنْ خَشْيَةِ اللَّهِ ۚ وَتِلْكَ الْأَمْثَالُ نَضْرِبُهَا لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ ﴿٢١﴾
اگر این قرآن را بر کوهی نازل می کردیم، قطعاً آن را از ترس خدا فروتن و از هم پاشیده می دیدی. و این مثل ها را برای مردم می زنیم تا بیندیشند. (۲۱)
ترسیم صحنه ی این آیه چگونه است؟
کدام قرآن است که کوهها توان حملش را ندارند؟
اصلأ کسی هست که توان حملش را داشته باشد؟
بیایید تفکر کنیم که آیه هم می گوید:
لعلهم یتفکرون
صوت زیر شرح این آیه است، لطفا بشنوید تا با هم بیشتر از آن بگوییم:
👇👇👇
#سوره_حشر
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah
رابطه خشیت و خوف
در این آیه سخن از خشیت کوه ها است نه خوف و این مطلب خودش چند نکته ی مهم دارد.
اول آن که بین خشیت و خوف فرق است؛ خشیت آن ترسی است که با تأثر قلبی همراه باشد، ولی خوف اینچنین نیست؛ لذا موحدان عالم فقط از خدا خشیت دارند و از غیر خدا خشیتی ندارند. اما از هر چیز گزنده و آسیبرسانی هم خائفاند، از مار میترسند، از عقرب میترسند، از اتومبیلی که به سرعت میآیند خائفاند؛ اما از هیچ چیز خشیت ندارند. خوف همان ترتیب اثر عملی است؛ مثلا از مار و عقرب فاصله میگیرند که مار اینها را نزند، سنگی که از دامنهٴ کوه دارد میریزد، از آن کوه فاصله میگیرند.
ولی خشیت آن است که انسان چیزی را مبدأ اثر بداند و از او بهراسد؛ لذا موحدان عالم فقط از خدا خشیت دارند از غیر خدا اصلاً خشیت ندارند؛ اما خوف ضرر ندارد، خشیت .است که اگر برای غیر خدا باشد، ضرر دارد
اینجا هم علت ریز ریز شدن کوه، خشیت از خداست، یعنی این خشیت که تأثر عمیق قلبی است در اعضا و جوارح اثر می گذارد و قهرا ریز ریز می شوند.
درس تفسیر سوره حشر، آیت الله جوادی
#سوره_حشر
#زیست_قرآنی
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah
این 👆 از رابطه ی خوف و خشیت.
حالا ببینیم ما چه قدر خشیت داریم و در برابر چه کسی یا چه کسانی خشیت داریم؟
این تأثرات عمیق قلبی مان چه تاثیری بر رفتار ما گذاشته است؟! مهم تر، چه تاثیری بر عقاید ما گذاشته است؟!
خوف هایمان کجاست؟ چه می کنیم با خوف هایمان؟ حرکتی برای فرار؟ استراتژی برای مقابله؟نادیده گرفتن؟!
به نظرم می رسد ما با این خوف و خشیت در زندگی مان خیلی کار داریم، بهتر است یک بازبینی بکنیم در احوالاتمان با آنها!
#سوره_حشر
#زیست_قرآنی
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah
رابطه خشیت و شعور
در این آیه سخن از خشیت الهی است، خشیت با شعور همراه است و نشانهٴ آن است که کوهها هم اهل شعوراند و برای اثبات شعور کوه و سلسله جبال و مانند آن، چند دلیل میتوان اقامه کرد دلیل اول همان شعور عمومی است که خدا برای هر موجودی ثابت میکند که ﴿لَهُ أَسْلَمَ مَنْ فِی السَّمَاوَاتِ﴾﴿لِلَّهِ یَسْجُدُ مَا فِی السَّماوَاتِ﴾﴿یُسَبِّحُ لِلَّهِ مَا فِی السَّماوَاتِ﴾ ﴿فَقَالَ لَهَا وَ لِلْأَرْضِ ائْتِیَا طَوْعاً أَوْ کَرْهاً﴾ این چهار پنج طایفه آیات در قرآن کریم به خوبی دلالت میکند بر سرایت شعور عمومی.
دربارهٴ خصوص کوهها، همان آیاتی که در سورهٴ مبارکهٴ «صاد» و مانند آن آمده است که خدا به کوهها دستور میدهد که با داوود همنوا باشند، نشانهٴ آن است که آنها هم درکی دارند تسبیحی دارند؛ آیه این است که ﴿إِنَّا سَخَّرْنَا الْجِبَالَ مَعَهُ یُسَبِّحْنَ بِالْعَشِیِّ وَ الْإِشْرَاقِ﴾ و همچنین در بحثهای دیگر فرمود: ﴿یَا جِبَالُ أَوِّبِی مَعَهُ﴾ اینکه فرمود ما کوهها را مسخر داوود کردیم که صبح و شام همراه او تسبیح میکنند، مثل نماز جماعتی که مأمومین به امامشان اقتدا میکنند، سلسلهٴ جبال به داوود(سلام الله علیه) اقتدا میکردند؛ ﴿إِنَّا سَخَّرْنَا الْجِبَالَ مَعَهُ یُسَبِّحْنَ بِالْعَشِیِّ وَ الْإِشْرَاقِ﴾ و همچنین ﴿یَا جِبَالُ أَوِّبِی مَعَهُ﴾؛ این «أوب» یعنی رجوع، «تعویب» آن شدت رجوع و کثرت رجوع است و اگر کسی چندین بار به خدای سبحان رجوع کند میشود «أوّاب», «أوّاب»؛ یعنی کسی که پررجوع باشد، «آب»؛ یعنی «رجع»؛ «مآب» یعنی مرجع، آن کسی که اهل رجوع مکرر است به او میگویند «أوّاب»؛ ﴿یَا جِبَالُ أَوِّبِی مَعَهُ﴾. پس نشانهٴ آن است که کوهها این شعور را دارند.
بعدنوشت:
نگاه شعوردار به کوه داشتن، یک حرف خیلی مهم است و نگاه کردن به خودمان و سطح شعورمان با مقیاس خشیت الهی هم یک حرف مهم دیگر که باید گفت تامل لازم داریم در اینجا!
#سوره_حشر
#زیست_قرآنی
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah
زراره ظاهراً از امام صادق(سلام الله علیه) سؤال میکند «الْغَشْیَةُ الَّتِی کَانَتْ تُصِیبُ رَسُولَ اللَّه(صلّی الله علیه و آله و سلّم)» آن «غشیه»، آن مدهوشی نه بیهوشی، آن حالی که به حضرت دست میداد در هنگام وحی چه بود؟ حضرت میفرمود: «ذَاکَ إِذَا لَمْ یَکُنْ بَیْنَهُ وَ بَیْنَ اللَّهِ أَحَدٌ»؛ میفرمود: آن وقتی که خدا بلاواسطه برای رسولش(صلّی الله علیه و آله و سلّم) تجلی میکرد، بدون اینکه بین خدای سبحان و بین رسول خدا، فرشتهای فاصله و واسطه باشد؛ آنگاه آن حال به پیغمبر دست میداد که نمیتوانست تحمل کند مدهوش میشد. یک درجهٴ بالای آن طوری است که اگر پیامبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم) ببیند مدهوش میشود نه بیهوش. درجات دیگری دارد که معالواسطه هست تا برسد به آن مراحل نازله.
پیامبر(ص) فرمود: من تعجب میکنم کسی قرآن بخواند و پیر نشود، قرآن آدم را پیر میکند.
آیا همین علوم حصولیه است، همین مفاهیم است، همین «الفاظ بما لها من المعان الموضوعه» است که انسان را پیر میکند که ما مرتب با او سر و کار داریم و متأسفانه اثری در ما ندارد یا چیز دیگری در این قرآن است؟!
درس تفسیر سوره حشر، آیت الله جوادی
#سوره_حشر
#زیست_قرآنی
#قرآن_بخوانیم
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah
بیایید صحنه ی انتخاب مان در دنیا را خوب ببینیم:
اگر با قرآن پیر نشوی، طبیعت پیرت میکند!
حالا بیایید جور دیگری به موهای سفید و خطهای صورت و کاهش خلقتمان نگاه کنیم.
پیر که می شویم، مهم آن است که پای چه چیزی پیر شویم؟!
اگر روزی، انتخابات قرآن بود تازه باید برویم سراغ آن مدل خواندنی از قرآن که پیرمان کند!
پس باید تجدید نظری کنیم در مدل های که تا به حال می خواندیم و می رفتیم. صفحه صفحه، جزء به جزء، سوره سوره و...
ماه بهار قرآن، رمضان المبارک نزدیک است...باید فکری کنیم به حال سیرمان با قرآن...
انتخاب شما چیست؟
چه میکنید برای زیست انتخابتان؟
#قرآن_بخوانیم
#سوره_حشر
#زیست_قرآنی
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah
بدانیم و آگاه باشیم که ما در گرو انتخاب هایمان هستیم، انتخابهایی که زندگی شان می کنیم، یعنی فقط صرف یک تصمیم نیست بلکه همت میخواهد، سعی میخواهد، قدم برداشتن، توکل و توسل...
زندگی کردن انتخابها چیزی فراتر از لفظ است و بدانیم که اگر ما انتخاب نکنیم، برایمان انتخاب می کنند. پس اگر الان با خودتان می گویید: انتخابهایم یادم نمی آید بدانید دیگران برایتان انتخاب کرده اند، دیگرانی شاید از جنس مد و جو و...
بدانیم و پذیرا باشیم که در هر انتخابی، انتخابهای دیگر را از دست می دهیم! اگر انتخاب مان پیری پای قرآن باشد پس مهلتی برای خیلی از انتخابها از جنس های هم و غم دنیا نمی ماند!(البته این مطلب صفر و یکی هم نیست اما نیازمند حواس جمعی است.)
#قرآن_بخوانیم
#سوره_حشر
#زیست_قرآنی
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah
لَوْ أَنْزَلْنَا هَٰذَا الْقُرْآنَ عَلَىٰ جَبَلٍ لَرَأَيْتَهُ خَاشِعًا مُتَصَدِّعًا مِنْ خَشْيَةِ اللَّهِ ۚ وَتِلْكَ الْأَمْثَالُ نَضْرِبُهَا لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ ﴿٢١﴾
اگر این قرآن را بر کوهی نازل می کردیم، قطعاً آن را از ترس خدا فروتن و از هم پاشیده می دیدی. و این مثل ها را برای مردم می زنیم تا بیندیشند. (۲۱)
کدام انسان قابلیت حمل قرآن را دارد؟
چگونه می شود حامل قرآن بود؟
و اما
رابطه ی ثقلین در این میان چگونه تعریف می شود؟
ما باشیم و ثقلین...
ما هستیم و ثقلین...
چه قدر معرفت داریم به ثقلین؟!
صوت زیر را در پاسخ به این سوالات و ادامه شرح آیه ۲۱ سوره حشر بشنوید:
👇👇👇
#سوره_حشر
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah
مسجد مدرسه عالی مطهری است...جایی که مدتها نقطه ی امن و آرامم بود...
https://eitaa.com/masirelaallah
و اما باز هم اتصال به دنیای انتخاب!
از یک سو خدا میفرماید: ﴿ءَ أَنتُمْ أَشَدُّ خَلْقاً أَمِ السَّماءُ بَنَاهَا﴾ و اینجا منظور انسانی است که بار امانت حمل نمیکند؛ این انسان کوچک، همان است که «مثل الذین حملوا القرآن ثم لم یحملوها»، «مثل الذین حملوا الإنجیل ثم لم یحملوها»، همان است که ﴿مَثَلُ الَّذِینَ حُمِّلُوا التَّوْرَاةَ ثُمَّ لَمْ یَحْمِلُوهَا﴾. اگر کسی زیر بار وحی نرود، مَثَل او ﴿کَمَثَلِ الْحِمَارِ یَحْمِلُ أَسْفَاراً﴾است؛حمار هرگز از آسمانها بالاتر نیست، خلقت حمار هرگز از سلسله جبال و زمین بالاتر نیست. اینکه وحی بر او نازل شد و او ﴿نَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ﴾پشت سرش انداخت وحی را؛این انسان منهای عقل هرگز از آسمانها بالاتر نیست؛ اما آن انسانی که وحی را میپذیرد و میفهمد و عمل میکند این یقیناً از آسمانها بالاتر است. این انسان مخاطب حمل امانت الهی است، آیه عرض امانت برای اوست.
پس گویی وحی، پذیرش وحی و عمل مبتنی بر وحی است که جایگاه وجودی انسان را تعیین میکند و این گونه است که در راستای وحی بودن اهمیتش معلوم میشود. اهمیتی که می توانی برتر از آسمانها شوی یا همانند الاغی باشی...
#سوره_حشر
#زیست_قرآنی
#قرآن_بخوانیم
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah
سلام و ادب
حواستان هست که دمی مانده به ماه نزول قرآن، به آیه ای رسیدیم که مستقیماً از قرآن می گوید و در کشف کلمات آن توسط تفسیر هستیم تا به قرآن نزدیک تر شویم.
#قرآن_بخوانیم هم در راستای شرح این ماجراست...شرح یافتن مسیری میان ما و قرآن از دل قرآن.
در نتیجه بیایید قدری با تامل تر این مطالب را مرور کنیم و وارد ماه مبارک رمضان شویم با عزم هایی راسخ برای ارتباط با قرآن.
دوستانتان را هم دعوت کنید تا با هم پای این آیه ها به قرب قرآن برسیم انشاالله که برای ماه مبارک رمضان شروعی تازه خواهیم داشت به لطف خدا...
مشتاقم به همراهی تان
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah
May 11
لَوْ أَنْزَلْنَا هَٰذَا الْقُرْآنَ عَلَىٰ جَبَلٍ لَرَأَيْتَهُ خَاشِعًا مُتَصَدِّعًا مِنْ خَشْيَةِ اللَّهِ ۚ وَتِلْكَ الْأَمْثَالُ نَضْرِبُهَا لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ ﴿٢١﴾
اگر این قرآن را بر کوهی نازل می کردیم، قطعاً آن را از ترس خدا فروتن و از هم پاشیده می دیدی. و این مثل ها را برای مردم می زنیم تا بیندیشند. (۲۱)
آیا باید از این آیه بترسیم؟
غرض از مثال زدن در آیه چیست؟
مسیر رسیدن چگونه است؟
اصلا هدف کجاست؟ برایش چه لازم داریم؟ آیا ما داریم؟ یا اگر نداریم، احساس نیاز می کنیم بهش و دنبالش می رویم؟!
صوت زیر را در پاسخ به این سوالات و جمع بندی جذاب آیه ۲۱ سوره حشر بشنوید:
👇👇👇
#سوره_حشر
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah
آخرین تلاشهای مادرانه برای تولید محتوای سوره مبارکه حشر...
https://eitaa.com/masirelaallah
آن که تجلی حق در قرآن را حمل میکند، هم اوست که عدل و همتای قرآن است، رسول الله و آل الله...
اما راه برای هر انسانی هم رفتنی قرار داده شده، راه انسان کامل شدن و حمل تجلی حق.
اتفاقاً جذابیت این سوره در نسبت بین این دو گزاره است. یک گزاره قطعی از انسان کاملی که خودش هم تجلی حق شده و در نتیجه او هم خود قرآن است و او هم اگر بر کوه نازل شود، کوه متلاشی خواهد شد چنان چه معصوم فرمودند: «لَوْ أَحَبَّنِی جَبَلٌ لَتَهَافَتَ» اگر کوه بخواهد محبت مرا تحمل کند ریزریز میشود.
از سوی دیگر مسیر معرفت نفس و هدایتی که قرآن برای بعضی از مومنین آورده و می گوید بروید، اصلا این مسیر رفتنی است و می خواهد به آنجا برساند که آنها هم تجلی حق را حمل کنند. همین است که خیلی سنگین است، بار امانت است، ثقیل است، ثقلین است...
در این میان است که یاد کلام امیرالمومنین علیه السلام می افتم:
آه من قلة الزاد و طول الطریق و بعد السفر و عظیم المورد؛ آه از کمی زاد و توشه و طولانی بودن راه و دوری سفر (آخرت) و عظمت مقصد.
اینجاست که باید ببینیم چه قدر کار نکرده داریم و چه قدر وقتمان تنگ است...چه می کنیم با خودمان؟! چه قدر از وقت و فکر و جانمان را به این مسیر می دهیم؟!
سوره ی حشر برای تربیت ما آمده است، برای شرح این مسیر و مقصد. وقت آن است که از خودمان بپرسیم:
آیا تربیت شده ام یا در مسیر تربیت سوره قرار گرفته ام؟
#سوره_حشر
#زیست_قرآنی
#قرآن_بخوانیم
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah
حمل قرآن، ثقیل است.
حمل عترت الله، ثقیل است.
اینها اصلا ثقلین هستند.
برای درک ثقل(سنگینی) همیشه حال مادری باردار در روزهای پایانی حمل یادم می آمد، گویی ملموس ترین حالت بود. حالتی که تازه می فهمی که هیچ سنگینی از ثقلین در زندگی ات حس نمی کنی! در حمل، ثقل، آن به آن و در هر حرکتی با توست در حالی که قرآن و عترت آن قدر از تو دور است که تو مشغول زندگی ات هستی بی آن که یادت بیاید، حملی هم بودهااااا!!! یا قرار بود باشدهااااا!!!
اما حالا حمل دیگری را هم در ذهن دارم. حمل رانندگی با وجود بچه ها! خیلی وقت ها این دست من است که به نشانه ی عذرخواهی از راننده ی کناری بالا می آید چون باید در آن واحد پاسخ گوی نیازهای بچه ها در صندلی عقب هم باشم و خب گاهی حواسم از رعایت حق تقدم های بقیه پرت میشود! من این ثقل را خوب می فهمم چرا که برای هر ترمزی که بزنم تا از سوپرمارکت یک شیر بخرم باید انتگرال روی رویه بگیرم که به پیاده و سوار کردن بچه ها می ارزد یا نه! این دست بالای من برای عذرخواهی از آنجاست که لمس کرده ام رانندگی با بچه ها ثقیل است!
پس من اصلا آن ثقلینی که رسول الله(ص) می فرمایند را حمل نمی کنم تا سنگینی شان را بفهمم، تا دستم را به نشانه عذرخواهی از خدا بالا ببرم...
خدایا! میخواهم از انتها بیایم، دستم را در انتهای ماه شعبان و ورود به رمضان بالا نگه دارم و استغفار کنم از نفهمیم ثقلین، از عدم حمل شان و حتی از قدمی برنداشتن در این مسیر... تو خودت بیا و مرا لایق حمل ثقلین کن به برکت ماه شعبان المعظم...
بعدنوشت:
شما کجاها حال حمل ثقلی را حس کرده اید؟!
#سوره_حشر
#زیست_قرآنی
#قرآن_بخوانیم
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah
به همین بهانه روایات حاملان قرآن را هم با هم بخوانیم و با تمام وجودمان طلبش کنیم بس که شیرین و دوست داشتنی است:
عنه صلى الله عليه و آله :حَمَلَةُ القرآنِ عُرَفاءُ أهلِ الجنّةِ ، و المُجاهِدونَ في سبيلِ اللّه ِ تعالى قُوّادُ أهلِ الجنّةِ ، و الرُّسُلُ ساداتُ أهلِ الجنّةِ
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :حاملان قرآن، سرشناسان اهل بهشتند، و مجاهدان در راه خداوند متعال ، سرداران اهل بهشت، و پيامبران، سروران اهل بهشت.
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند:
أشرافُ امّتى حَمَلَةُ القرآنِ وأصحابُ اللیلِ.
اشراف و بزرگان امّت من حاملان قرآن و شب زنده داران اند.
(منبع:میزان الحکمة)
دقت کنید به کلیدواژه «حملة القرآن» و آیه های سوره حشر...
از آن کلمات خواستنی است😊
از آنها که دلت میخواهد بشوی همین کلمه😊
#سوره_حشر
#قرآن_بخوانیم
#زیست_قرآنی
https://eitaa.com/masirelaallah
https://t.me/masirelaallah