8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستای پنیری خفن بدون گوشت 🍝🥫
پاستا پنه : ۳۰۰ گرم
شیر : ۲۰۰ میلی لیتر
گوجه متوسط : ۴ عدد
رب گوجه : ۲ قاشق
سیر : ۲ حبه
روغن زیتون : مقداری
نمک و فلفل سیاه
پاپریکا
پنیر : به اندازه دلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست برگر خونگی 😁👌
#تزیین_پنیر
#افطاری
..گلبرگ های گل محمدی خشک رو جدا میکنم و به فرم دلخواه روی برشهای پنیر میچینم.گلبرگهای خشک بر اثر رطوبتِ پنیر، نرم میشن و روی کار به راحتی میچسبند...سبزیجات هم به عنوان برگ ,میتونین از چند ساعت قبل، پنیرهای گُل گُلی رو آماده و موقع افطار، سرو کنید.
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71
#نان_شویدترکی
#صبحانه
#افطاری
@shirini71
نان_شوید_ترکی
یک نون خوشمزه با عطر وبوی شوید مناسب صبحانه👌توی ماه مبارک رمضان میتونید برای افطار درست کنید وبا پنیر نوش جان کنید ولذتشو ببرید .
مواد لازم 👇👇👇👇
تخم مرغ ۱عدد(زرده جهت رومال)
روغن مایع نصف لیوان
کره آب شده نصف لیوان
شیر ۱لیوان
خمیر مایه فوری ۱ق غ
بیکینگ پودر ۱ق م
نمک ۱ق م
آرد (بهتره سبوس دار باشه) ۳الی ۴لیوان
شوید تازه ریز خرد شده ۱۵۰گرم
طرز تهیه:
زرده را از سفیده جدا کرده ،سفیده را با بقیه مواد مخلوط کرده وخوب ورز دهید
خمیر کمی چرب خواهد بود که طبیعیه.
بعد از ورز دادن روی خمیر رو پوشانده ودر یک جای گرم به مدت ۴۰ دقیقه بزارید استراحت کنه و ور بیاد .بعد از ور اومدن پف خمیر را با دست گرفته وشوید خرد شده رو اضافه کنید وخوب مخلوط کنید وخمیر رو به شکل دلخواه درآورده و رومال کنید ( مواد رومال: زرده رو با کمی زعفران مخلوط کنید) وروی کاغذ روغنی گذاشته سیاه دانه بپاشید وداخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه سانتی گراد بزارید تا زمانی که سطح نان طلایی شه.همیشه موقع پخت نان یک ظرف کوچک حاوی آب جوش هم بزارید تو فر تا نونتون خشک نشه .
@mivhe71
#محلبی_کاراملی_باآردبرنج
#دسر
#افطاری
⏺️موادلازم
.
✔️شیر 1 لیتر ✔️شکر 1 پ✔️ آرد برنج 7 ق غ✔️ وانیل کمی ✔️خامه صبحانه آب شده 1,4 پ✔️ زرده تخم مرغ 1 عدد ✔️بیسکویت برای تزئین
⏺️طرزتهیه
شکر رو در قابلمه ریخته روی حرارت کم بذارید با همزن دستی مدام هم بزنید تا کاراملی شود ، در قابلمه ای دیگر آرد برنج رو با یک پیمانه شیر خوب مخلوط کنید الباقیه شیر رو روی کارامل بریزید مدام هم بزنید اینجا ممکنه یکم کاراملش سفت بشه ولی وقتی شیر داغ شود سفتیه کارامل از بین میره حالا روش مخلوط آرد برنج و شیر رو هم اضافه کنید و تند تند مخلوط کنید ، در ظرفی دیگر وانیل و زرده تخم مرغ و خامه صبحانه آب شده رو با هم مخلوط کنید حالا به کارامل اضافه کنید در سه دقیقه تند تند هم بزنید و گاز رو خاموش کنید محلبی رو در کاپ ها بریزید و با بیسکویت خرد شده تزئین کنید .
@mivhe71