🌟 قبساتی از افاضات استاد صمدی آملی (حفظه الله) 🌟
♦️ جلسه ششم - عصرِ روز سوم ماه محرّم ۱۴۴۴ (ه.ق)
♦️ ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ (ه.ش)
✳️ قسمت دوم ⬇️⬇️ از دقیقه ۱۶ تا دقیقه ۳۴
🔸 در طوفان نوح نیز تقریباً تمام سطح خشکی زمین به جز نقطهی کعبه به زیر آب رفت با این تفاوت که طوفان نوح، عارضهای طبیعی نبود بلکه عذاب الهی بود که به برکت وجود حضرت خاتم انبیاء و اهل بیت ایشان به خصوص حضرت بقیة الله، سطح خشکی زمین دیگر دچار حادثهای شبیه به طوفان نوح نخواهد شد که این را از بحث انتظار میتوان اِستِمزاج کرد.
🔹 همچنین طوفان نوح بر اثر بارندگیهای شدید نبود زیرا در این صورت، کشتی حضرت نوح از آب باران پُر میشد و غرق میگردید بلکه در این حادثه، آب از زمین جوشید و تمام سطح خشکی به زیر آب رفت و کشتی بر روی آب سوار شد؛ امّا در بحث رتق و فتق، سطح خشکی زمین بر اثر بارندگیهای بسیار شدید به زیر آب میرود.
🔸 تا اینجا بیان شد هر شخصی میتواند با مطالعه عالَمِ ذرّ خود، از احوال نسل و ذرّیّهاش باخبر گردد. همچنین انسان میتواند از پدران و اجداد خود نیز مطلع شود.
🔹 در حال حاضر ما از اجدادمان و اینکه با چند واسطه به جدّ اعلایمان حضرت آدم علیه السّلام میرسیم، خبری نداریم. نهایتاً اسامی ۳ یا ۴ نفر از آنها را بدانیم در حالی که اگر حضرت آدم علیه السّلام بر اساس مکاشفه جناب شیخ اکبر محیی الدین بن عربی، متعلّق به ۴۰ هزار سال قبل باشد، از زمان ما تا زمان حضرت آدم باید حدود هزار واسطه وجود داشته باشد.
🔸 جناب شیخ اکبر محیی الدین بن عربی هنگام طواف خانه خدا در مکاشفهای، فردی را زیارت کردند که فرمود من جدّ اعلای تو و متعلّق به ۴۰ هزار سال قبل هستم که در این صورت، چیزی در حدود هزار واسطه نیاز است تا به زمان حضرت آدم علیه السّلام برسیم.
🔸#محرم_1444
🔹#جلسه_6_10_5_1401
🌟 قبساتی از افاضات استاد صمدی آملی (حفظه الله) 🌟
♦️ جلسه ششم - عصرِ روز سوم ماه محرّم ۱۴۴۴ (ه.ق)
♦️ ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ (ه.ش)
✳️ قسمت سوم ⬇️⬇️ از دقیقه ۳۴ تا ۵۳
🔸 حضرت یحیی (ع) ذرّیّهی پاکِ جناب زکریّاست که هم ولادتش پاک است و هم زندگی و شهادتش پاکیزه است و خدای متعال، هم در زمانِ ولادتش بر او سلام میفرستد و هم در حیات و شهادتش به او سلام میدهد.
🔹 حضرت یحیی (ع) ظاهراً در زمان ظالمِ جبّاری به نام بُختالنَّصر زندگی میکردند که به دستور او، سرِ مبارک حضرت از تنش جدا شد و در تشتی از طلا گذاشته شد چه این که سر مطهّر جناب ابی عبدالله (ع) را هم در تشت طلا گذاشتند و نزد عبیدالله و یزید ملعون بردند و جسارتهای بسیاری به آن شد.
🔸 عالَم ذرِّ هر کسی آن است که کتابِ وجودیِ نسلِ خود را مطالعه کند و ببیند که فرزندانِ او، چگونه فرزندانی هستند.
🔹 جناب رسول الله (ص) در دوران زندگی خود، به مصیبتِ سنگینِ مرگِ فرزندانشان دچار شدند به گونهای که برخی از آنها، در دوران کودکی و برخی هم در دوران جوانی از دنیا رفتند.
🔸 خودِ جناب رسول الله (ص) هم زمانی که هنوز متولّد نشده بودند، یتیم شدند یعنی پدر را از دست دادند و در سنین خردسالی هم، مادرشان را از دست دادند و در نتیجه، لَتیم شدند.
🔹 از دیگر مصیبتهای سنگینِ جناب رسول الله (ص)، تهمتی بود که از سوی مخالفین، به یکی از همسران ایشان زده شد. زمانی که ماریه قبطیّه، فرزندِ پسری را به نام ابراهیم، برای جناب رسول الله (ص) به دنیا آوردند، برخی از همسرانِ حضرت و عدّهای از مخالفینِ ایشان، حسادت کردند.
🔸 لذا در مدینه شایعه کردند که همسرِ پیغمبر، این فرزند را از ناحیه مرد دیگری باردار شده است که این ماجرا برای پیغمبر بسیار سخت بود. البته این فرزندِ آقا هم در سنین خردسالی از دنیا رفتند.
🔹 مرگِ دخترانِ جوانِ پیغمبر هم از مصیبتهای سخت ایشان بود. یکی از دختران حضرت که با عثمان ازدواج کرده بود، در دوران نامزدی از دنیا رفت و دختر دیگر آقا هم بعد از این که به عقد عثمان در آمد و به خانه او رفت، وفات یافت و چه بسا حکمت حق متعال بر این بود که ذرّیّهی پیغمبر (ص) از ناحیه این شخص، تکثیر نشود.
🔸 شاید بتوان بیماری و وفاتِ حضرت معصومه (س) را در مسیر مدینه به توس، لطفی الهی دانست تا این دختر عزیز، به دست پلید مأمون نیفتد چرا که از جمله برنامههای مأمون برای تحکیم بنیان حکومتش این بود که اولاً امام رضا (ع) را به عنوان جانشین خود قرار دهد و ثانیاً با حضرت معصومه (س) ازدواج کند و ایشان را به همسری خود درآورد.
🔹 در بین فرزندان امام موسی کاظم (ع)، بعد از امام رضا (ع)، حضرت معصومه (س) از جایگاه بسیار رفیعی برخوردار بودند
🔸 به اِستمزاج بنده (جناب استاد) اگر امّت پیغمبر و شیعیان، لیاقت داشتند، حضرت معصومه (س) هم میتوانستند همانند حضرت مریم (س)، بدون شوهر، عیسای مسیحی را تحویل عالم تشیّع بدهند.
🔹 امّا متأسفانه شیعیان، در زمان پیغمبر و ائمه (ع) آنچنان بیلیاقتی از خود نشان دادند که در زمان امام موسی بن جعفر (ع)، ارادهی حق متعال بر این قرار گرفت که بین شیعیان و امامشان جدایی بیاندازد.
🔸 لذا امام کاظم (ع) فرمودند که حق متعال، مُخیّرم کرد بین این که مرا نزد خود ببرد و یا بساط کلّ شیعیان را جمع کند که به محضر حق متعال عرض کردم مرا ببر و شیعیان ما را باقی بگذار.
🌟 قبساتی از افاضات استاد صمدی آملی (حفظه الله) 🌟
♦️ جلسه ششم - عصرِ روز سوم ماه محرّم ۱۴۴۴ (ه.ق)
♦️ ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ (ه.ش)
✳️ قسمت چهارم ⬇️⬇️ از دقیقه ۵۳ تا آخر
🔸 تمامِ فرزندانِ جناب رسول الله (ص) در کودکی و یا جوانی از دنیا رفتند و تنها حضرت فاطمه (س) برای ایشان باقی ماندند. بر این اساس، ذرّیّهی طیّبهی جناب رسول الله (ص)، از ناحیه بی بی فاطمه زهرا (س) تکثیر یافت که اگر امیرالمومنین (ع) نبودند، حضرت فاطمه (س) هرگز نمیتوانستند ازدواج کنند.
🔹 چرا که حضرت فاطمه (س) صاحب عصمت بودند و زنِ معصوم هرگز نمیتواند با مردِ غیر معصوم ازدواج کند امّا مرد معصوم، میتواند با زنی که معصوم نیست، ازدواج کند چه این که پیغمبر اکرم (ص) و سایر انبیاء هم با زنان غیر معصوم ازدواج کردند.
🔸 لذا زنی که صاحب عصمت است، حقِّ ازدواج با مرد غیرمعصوم را ندارد زیرا در اسلام بنا بر اصلِ "اَلرِّجالُ قَوّامونَ عَلَی النِّساء" با ازدواج، مرد، مُقَوِّم زن و مسلّط بر او میشود و چون مرد غیرمعصوم، نمیتواند بر زن معصوم مسلّط شود، پس زنِ صاحب عصمت، حقّ ازدواج با مرد غیر معصوم را ندارد.
🔹 بر این اساس، اگر امیرالمومنین (ع) نبودند، حضرت فاطمه (س) هرگز نمیتوانستند ازدواج کنند و ذرّیّهی طیّبهی جناب رسول الله (ص) را تکثیر بفرمایند مگر این که از راههای دیگری همانند حضرت مریم (س)، بدون شوهر، بچّهدار میشدند امّا هرگز حقّ ازدواج با غیر معصوم را نداشتند.
🔸 بر اساس نقلهای مختلف، آمار شهدای کربلا را در حدود ۱۵۶، ۱۴۵، ۱۴۱، ۲۵۰ و یا حتّی ۵۰۰ نفر نام بردند منتها باید توجّه داشت که همه این عزیزان، در روز عاشورا به شهادت نرسیدند بلکه برخی از آنها، قبل از عاشورا و برخی هم بعد از عاشورا شهید شدند.
🔹 مثلاً جناب مسلم بن عقیل، قبل از عاشورا در کوفه شهید شدند و یا بِن عَفیف، از جمله شهدایی است که بعد از عاشورا در کوفه توسط مأمورين ابن زیاد به شهادت رسید.
🔸 یکی از افرادی که تا عصر عاشورا در لشکر امام حسین (ع) حضور داشت، تک تیراندازِ بسیار ماهری به نام ضحّاک بود. او در شب عاشورا زمانی که امام، بیعت خود را از یارانشان برداشتند، به محضر آقا رسید و عرض کرد فردا تا جایی که بتوانم، یاریتان میدهم امّا از کشته شدن میترسم و از شما میخواهم زمانی که عرصه تنگ شد، اجازه رفتن به من بدهید که آقا هم این اجازه را به او دادند.
🔹 لذا زمانی که جنگ شدّت گرفت، ضحّاک، اسبِ خود را که درون خیمهاش بسته بود، برداشت و از پشت خیمهها فرار کرد.
🔸 از آنجایی که ضحّاک، تا عصر عاشورا در متن جنگ حضور داشت، جزء ناقلانِ بسیاری از صحنههای کربلاست که خبرهای نابی هم از او نقل شده است.
🔹 جناب حسن مُثَنّی هم از جمله فرزندان امام حسن مجتبی (ع) است که در کربلا حضور داشت و با یکی از دختران امام حسین (ع) به نام فاطمه صغری ازدواج کرده بود.
🔸 بنا بر نقلی، احتمالاً جناب حسن مثنّی در اوّلین حملهی گستردهی دشمن در صبح عاشورا به شدّت مجروح شد و تا بعد از ظهر، در میان کشتهها، بیهوش بود. زمانی که به هوش آمد، عدّهای از فامیلهای مادریاش که در لشکر دشمن بودند، او را شناختند و نزد عمر سعد، وساطتِ او را کردند و بعد از حدودِ شش ماه که در کوفه به مداوای او پرداختند، او را به مدینه فرستادند.
🔹 در حال حاضر بسیاری از ساداتِ طباطبایی، از نسلِ جناب حسن مثنّی و دختر امام حسین (ع) هستند که ساداتِ بسیار خوبی هم هستند.
🔸 بنابراین اگر در کربلا ذرّیّه کشی نمیشد و نسلِ پیغمبر را قطع نمیکردند، امروزه باید فرزندان بسیاری از نسلِ جوانانِ بنی هاشم همچون حضرت قاسم و دیگر عزیزان میداشتیم که متأسفانه این امر محقّق نشد.
والحمدلله رب العالمین
🌐آیدی عضویت در کانال ایتا:👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3280666642C9b9ebd02e0
🌐آیدی عضویت در کانال ایتا:👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3280666642C9b9ebd02e0
🌐آیدی عضویت در کانال ایتا:👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3280666642C9b9ebd02e0
🌐آیدی عضویت در کانال ایتا:👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3280666642C9b9ebd02e0
7- Yousof-[www.MahdiMouood.ir].mp3
4.69M
خواننده:پویا بیاتی
نام آهنگ: یوسوف
موضوع:مهدویت
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آزمونی که قبل از ظهور از همه گرفته خواهد شد
🌺🥀🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علم افتاده ونیست علمدار حسین
🥀🥀🥀🥀
📌#تلنگر_مهدوی
🔸نوشته اند که چهل روز به هر دلیل بین #حضرت_نرجس خاتون و فرزندش #امام_زمان عليه السلام فاصله شد.
🔸حضرت نرجس خاتون دو چشمشان را از دست دادند و مكرر میگفتند که یعقوب عليه السلام از فراق یوسف چهل سال گریه کرد تا کور شد ولی این چهل روز آن قدر بر من سخت گذشت که سختی چهل ساله یعقوب را من در این چهل روز دیدم و چشمانم از دست رفت.
🔸ما خیلی خیلی از امام زمان عليه السلام دور هستیم. خیلی برکات آماده است اما ما ها با قلوبی محجوب، پیوسته فاصله هایمان بیشتر میشود و از محضر ایشان بهره نمی بریم.
🔸فرصت ها کوتاه است و ما خودمان را به امور واهی مشغول کرده ایم و از مرکز خیر دور افتاده ایم. ارتباط با حضرت یک خورده مراقبه می خواهد.یک خورده زحمت دارد.یک خورده بیداری شب می خواهد.
🔸خداوند فقط به شیعه این عنایت را کرده است. چطور انسان دلش می آید که از کنار سفره با برکت حضرت بی بهره بگذرد؟
🖋حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
13.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجرای سرود #سلام_فرمانده در مسیر راهپیمایی اربعین
#اربعین