May 11
هدایت شده از یا منتقم
✡️ تمدن شیطان (١)
☠️ رنسانس: آغاز تمدن شیطانی غرب
1️⃣ در سال ٣٩۵م #امپراتوری_روم (که اینک به آیین مسیحیت درآمده بود) با همان الگوی تکراری #اختلاف میان مردمی که نام دینی الهی را بر خود برمیگزینند، به دو پارهی غربی و شرقی تجزیه شد. در سال ۴٧۶م #روم_غربی مورد تاخت و تاز اقوام ابتدایی و مهاجمی چون ژرمنها، مجارها و فرانکها قرار گرفت که همگی نیاکان کشورهای امروزی اروپا هستند.
2️⃣ فاصلهٔ میان سال ٣١٣م که در آن کنستانتین، امپراتور روم، با صدور #فرمان_میلان، تساهل رسمی نسبت به مسیحیت را اعلام کرد، سال ٣٣٧م که در آن در بستر مرگ به عیسی مسیح ایمان آورد، و سرانجام سال ٣٨١م که در آن امپراتور تئودوسیوس گام نهایی را برداشت و مسیحیت را دین رسمی امپراتوری خواند، با این دو تاریخ (یعنی: ٣٩۵ و ۴٧۶) از لحاظ تمدنی بسیار اندک است و نشان می دهد که #حزب_شیطان حتی تحمل استقرار رسمی دینی ولو تحریفشده را در اروپا نداشت و مقدمات حمله به آن را فراهم نموده است.
3️⃣ در نتیجهٔ این حملات شهر رم سقوط کرد و جلوههای تمدنی روم چون شهرنشینی، تجارت و دانش نیز برای مدتها به فراموشی سپرده شد. این آغازِ دورانی بود که در مقابل #قرون_قدیم (که دوران تمدنهای یونان و روم باستان را در بر میگیرد) و #قرون_جدید پس از رنسانس، دورهٔ #قرون_وسطی نام گرفت. این نوع نامگذاری متأسفانه #رنسانس را نقطهٔ محوریِ تحلیلِ تاریخ تمدن قرار داد.
4️⃣ از آنجا که عمدهٔ تاریخنگاریها و تحریفات آن مربوط به پس از این دوره میباشد، این تصور قالبی به شکلی جداناشدنی بهعنوان یکی از باورهای جدی مردم جهان در آمد. بر اساس این باور، هر آنچه که در دورهٔ قرون وسطی شکل گرفته (از جمله #حاکمیت_دین و کلیسا بهعنوان مهمترین ممیّزهٔ آن) ابتدایی، عقبمانده و منفور است و تمدن واقعیِ بشر مربوط به دوران پس از این روزهای تاریک است که از حاکمیت دین خلاص شد و بهسوی #انسانمحوری حرکت نمود!
هدایت شده از یا منتقم
✡️ تمدن شیطان (٢)
☠️ رنسانس: آغاز تمدن شیطانی غرب
1️⃣ اما #روم_شرقی از این حملات مصون ماند و آنچه پس از این در تاریخ بهنام روم مشهور است، این بخش شرقی از آن است که تا شروع #رنسانس به حیات خود ادامه داد. در بخش غربی که فئودالها و شوالیهها به حاکمیت رسیده بودند، جریان علم و دانش و تمدنسازی به شکلی ضعیف و نه مشابه آنچه در سرزمینهای اسلامی اتفاق افتاد، تنها در کلیسا پیگیری میشد. این ایفای نقش مهم در حفظ علم و دانش در آن شرایط بحرانی، بعدها به عنوان “انحصاری کردنِ دانش” اتهامی جدی متوجه کلیسا نمود.
2️⃣ ادبیات، فلسفه، منطق، ریاضیات، و نجوم، مواد درسی و علمی دیرهای راهبان مسیحی بود که اختصاص به امر آموزش داشت. در این دیرها ظاهراً برخلاف آنچه در #تمدن_اسلامی گسترش یافت، خبری از #علوم_تجربی نبود. همین امر، اندک اندک منجر به دورشدن کلیسا از مردم و فراهم شدن زمینه شکلگیری #پروتستانتیزم شد.
3️⃣ امور #کلیسا به شکل متمرکز و زیر نظر #پاپ از طریق سراسقفها که بر تمامی کلیساهای یک کشور نظارت داشتند، و جدا از حاکمیت فئودالها اداره میشد. فئودالها حق دخالت در امور کلیسا را نداشتند و این امر در طول زمان قدرت زیادی برای پاپ و کلیسا ایجاد نمود.
4️⃣ از لحاظ سیاسی و اجتماعی نیز ساکنشدن این اقوام همراه با مسیحیشدن آنان صورت گرفت. #شارلمانی پادشاه فرانکها که بزرگترین پادشاه اروپا در نیمه نخست #قرون_وسطی دانسته شده، با همراهی پاپ، مسیحیت را در اروپا گسترش داد. پس از شارلمانی از استمرار الگوی قدرت او جلوگیری شد و در شرق اروپا روسها و مجارها و در غرب آن انگلها و ساکسونها در بریتانیا، فِنها در فنلاند و دَنها در دانمارک مستقر شدند.
هدایت شده از یا منتقم
✡️ تمدن شیطان (٣)
☠️ رنسانس: آغاز تمدن شیطانی غرب
1️⃣ در جریان #جنگهای_صلیبی و تحولات پس از آن، شهرنشینی مجدداً احیا شد و سبب تضعیف فئودالیسم و قدرت فئودالها شد. اندک اندک نقشهٔ جدید اروپا برای انجام مأموریت تازه در حال شکلگیری بود.
2️⃣ با اخذ مالیات از فئودالها و مراجعهٔ آنان به بازرگانان و #بانکدارها (که شغل مورد علاقه #یهودیان بود) اقتصاد شهرنشینی با غلبه بر اقتصاد فئودالی در دست این گروه متمرکز شد. پادشاهان در مقابل فئودالها قدرت یافتند و با برقراری حکومت مقتدر مرکزی، امر تجارت را تسهیل نمودند. افزایش قدرت سیاسی، نظامی و اقتصادی پادشاهان موجب دخالت آنان در امور کلیسا و محدود شدن قدرت #پاپ شد.
3️⃣ در این احوال که کشورهای انگلستان، فرانسه، اسپانیا، آلمان و روسیه در حال شکلگیری بود، وضعیتی متفاوت در #ایتالیا به چشم میخورد. این کشور بنا بود کانون اصلی #رنسانس باشد. لذا در حالی که شهرها و بنادر شمالی این سرزمین (که پایگاه اصلی #یهودیان بود) از طریق تجارت، ثروت بسیاری را کسب نموده و خود را نیز از سلطهٔ دستگاه پاپ و امپراتوری مقدس روم (آلمان) خارج ساخته بودند، هیچ حکومت مرکزیای در این سرزمین شکل نگرفت!
4️⃣ با جنگهای صلیبی و فتح قسطنطنیه، دانشمندان و هنرمندانِ #بیزانس به این کانون اصلی فرار کرده و در آنجا با استفاده از آموزههای دینگریز و شیطانی و دستاوردهای تمدنی اسلامی، به بنای تمدنی جدید پرداختند. این اتفاق نخست در عرصه هنر و سپس در عرصه ادبیات، فلسفه، اخلاق و دانش و بهویژه #علوم_تجربی راهبری شد.
هدایت شده از یا منتقم
✡️ تمدن شیطان (۴)
1️⃣ محور تحولات در غرب، #انسانگرایی و #فردگرایی در مقابل حاکمیت خداوند و الزامات #حاکمیت_دینی بود، که از روز نخست مأموریت انبیا بود و شیطان در مقابل آن ایستاد. در قرآن کریم این باور به #یهود نسبت داده شده، آنجا که میفرماید:
🕋 و یهود گفتند: «دست (قدرت) خدا بسته است.»...و بخاطر این سخن، از رحمت (الهی) دور شوند! بلکه هر دو دست (قدرت) او، گشاده است؛ هرگونه بخواهد، میبخشد!... و ما در میان آنها تا روز قیامت عداوت و دشمنی افکندیم. هر زمان آتش جنگی افروختند، خداوند آن را خاموش ساخت؛ و برای فساد در زمین، تلاش میکنند؛ و خداوند، مفسدان را دوست ندارد. (مائده : 64)
2️⃣ یهودیان معتقد بودند که خداوند تنها انسان را خلق کرده و پس از آفرینش، امور او را به خودش واگذار کرده است، لذا توان دخالت در زندگی انسان را -العیاذ بالله ندارد!
3️⃣ در عرصهٔ علوم نیز، #علوم_تجربی از ریشهها و مبانی عمیق فلسفی و حِکمی خود در #تمدن_اسلامی جدا شد و تنها استوار بر حسّ و تجربه به انکار تمامی راههای دیگرِ شناخت پرداخت. این ویژگی مادهگرایانه که از #شیطان و توجه او به مادهٔ خلقتش سرچشمه میگیرد نیز در قرآن کریم به یهودیان نسبت داده شده، آنجا که میفرماید:
🕋 اهل کتاب از تو میخواهند کتابی از آسمان (یکجا) بر آنها نازل کنی؛ (در حالی که این یک بهانه است؛) آنها از موسی، بزرگتر از این را خواستند، و گفتند: «خدا را آشکارا به ما نشان ده!» ...سپس گوساله (سامری) را، پس از آن همه دلایل روشن که برای آنها آمد، (به خدایی) انتخاب کردند... (نساء : 153)
4️⃣ یهودیان از موسی (ع) خواستند که خداوند را با چشم سر به آنها نشان دهد. اینان یا باور نداشتند که ورای حس و تجربه راههای دیگری نیز برای شناخت وجود دارد و یا برای گمراهنمودنِ مردم به چنین ترفندی متوسّل شده بودند. تاریخ در مراحل بعد فرض دوم را اثبات نمود. جداشدن دانش از لایههای عمیقتر خویش و حاکمیت #اثباتگرایی (Positivism) از بزرگترین خسارتهای تمدن غرب بود.
5️⃣ نکته جالب این است که در کنار مادی و دنیوی بودنِ بنمایهٔ هنر، فلسفه و علم دورهٔ #رنسانس، که ویژگی اصلی فلسفهی یهودیتِ تحریفشده است، شخصیتهای اصلی این مقطع نیز اکثراً #یهودی هستند.
هدایت شده از یا منتقم
✡️ تمدن شیطان (۵)
1️⃣ در ادامه، نظام علمی جدید با هر وسیلهٔ ممکن و حتی با توسل به #غوغاسالاری که ویژهٔ این تمدن است، به استقرار خود پرداخت و رقبای قدرتمند را از صحنه به در کرد.
2️⃣ فایرابند در کتاب خود تحت عنوان “فعالیتهای علمی گالیله در جانشینی تئوری کپرنیک بهجای تئوری بطلمیوس” موردی را نقل میکند که طی آن #گالیله نه برای "نظریه علمی" خویش، بلکه برای "غوغایی سیاسی" که پیرامون آن بهراه انداخته بود، محاکمه میشود. در حالیکه این جریان در تاریخ #رنسانس برای ما بهعنوان یکی از شواهد اِعمال #انگیزیسیون و #تفتیش_عقاید نقل میشود!!
3️⃣ از جمله اتفاقات مهم دیگر در دورهٔ رنسانس اختراع دستگاه چاپ توسط یوهان گوتنبرگ است. این اختراع تنها دو سال پس از فتح قسطنطنیه در سال ١۴۵۵م بهوقوع پیوست و از آن پس، نخستین کتاب چاپی که به نسخه “کتاب مقدس گوتنبرگ” معروف است، سرآغاز گسترش فن چاپ در سراسر اروپای غربی شد.
4️⃣ بررسیهای تاریخی نشان میدهد که این مورد نیز مانند بسیاری از علوم و اختراعات که به نفع #تمدن_غرب در تاریخ مصادره شد، مربوط به دورههای پیشین است. #چینیها اندکی پس از سال ١٧۵م، وقتی کاغذ را بهصورت مطلوبی درآوردند، شروع به استفاده از دستگاه چاپ با قالبهای چوبی کردند. #کرهایها یک قرن پیش از گوتنبرگ از قالبهای فلزی در چاپ استفاده کردند. در #ایران و #مصر نیز در اواخر قرن هفتم هجری (١٣م) مسلمانان در اوج برخورداری از صنعت کاغذسازی با صنعت چاپ نیز آشنا بودند. گوتنبرگ نیز تحولاتی در این صنعت بهوجود آورد و تمدن غوغاسالار غرب، سکّهی این اختراع مهم را به نام او زد!
5️⃣ چاپ سرآغاز تحولات مهمی شد که بر اساس آن میتوان این اختراع را یکی از ارکان مهم رنسانس و شکلگیری تمدن جدید دانست. از سویی نحوه عمل در چاپ و تولید محصولات مشابه ماشینی در تعداد زیاد، سرآغازی شد برای #انقلاب_صنعتی و شکلگیری خط تولید، و از سویی دیگر با چاپ کتاب در تعداد زیاد، “رسانههای توده” (که به اشتباه رسانههای جمعی خوانده میشوند) یکی پس از دیگری متولد شدند.
6️⃣ ظهور رسانههای توده از روزنامه و مجله گرفته تا رادیو و تلویزیون و #صنعت_فیلم، یکی از مهمترین عواملی بود که در دورههای بعد شکلگیری “فرهنگ توده” و “جامعه توده” را سبب شد که همه سر در ریشه واحدی داشتند. این تمدن از روز نخست سرنوشت خود را با #رسانهها گره زد و فناوریهای ارتباطی از همان روز به خدمت اشاعهٔ تمدن غرب درآمدند.
هدایت شده از یا منتقم
✡️ تمدن شیطان (۶)
1️⃣ #جنگهای_صلیبی اطلاعات جغرافیایی مسلمانان را در اختیار اروپاییان قرار داد. در زمان اوجگیری قدرت امپراتوری عثمانی که امکان تجارت بینالملل را از طریق خشکی محدود میکرد، و در راستای تهیه مقدمات #رنسانس و ایجاد تمدن جدید، سفرهای دریایی اروپاییان آغاز شد. کانون این سفرها ایتالیا، اسپانیا و پرتغال بود، درست همان سرزمینهایی که بیشترین ارتباط را با مسلمانان داشتند و در عین حال مرکز قدرت #یهودیان بهشمار میآمدند.
2️⃣ در ایتالیا #مارکوپولو از ونیز به غرب آسیا آمد و با عبور از ایران به چین رفت. وی سپس از طریق اقیانوس هند دوباره به ونیز بازگشت. پنج قرن پیش از وی یک سیّاح مسلمان بهنام #سلیمان_تاجر از چین دیدن کرده و مشاهدات خود را به نگارش درآورده بود.
3️⃣ در پرتغال #بارتولومو_دیاز در سال ١۴٨٧م دماغه امیدنیک را در جنوبیترین نقطه آفریقا دور زد و وارد اقیانوس هند شد. این در حالی بود که در حدود سال ۴٠٠ قمری یک دریانورد مسلمان به سواحل آفریقای جنوبی رسیده بود. پس از دیاز، #واسکوداگاما دریانورد مشهور پرتغالی در سال ١۴٩٧ سراسر اقیانوس هند را گشت و راههای هند، اندونزی و خلیج فارس را یافت. در سفر او کلیه راهنماها، نقشهخوانها و مترجمان، #یهودی بودند.
4️⃣ اما دریانوردان اسپانیایی بهجای دور زدن آفریقا و حرکت به سمت شرق، متوجه غرب شدند. توجیه ظاهری این اقدام، دور زدن زمین و رسیدن به هندوستان بود. این در حالی بود که حائل بودن سواحل چین و ژاپن میان سرزمین آنان و هندوستان برای ایشان امر ناآشنایی نبود. نخستین دریانوردی که وارد قاره آمریکا شد و بهاصطلاح اروپاییان آنجا را کشف! کرد #کریستف_کلمب بود. وی ظاهراً یک #میسیونر مسیحی بود که توانست شاه اسپانیا و ملکه ایزابلا را تشویق کند تا هزینه سفر اکتشافی او را برای رسیدن به هند از سمت غرب تأمین کند.
5️⃣ اما واقعیت در مورد این شخصیت چیز دیگری است. پژوهشگران موارد بسیاری را برشمردند که اثبات میکند او یک #یهودیِ به ظاهر كُنوِرسو (تغییر کیش داده) و از نسل #یهودیان_کاتالان بود. وی که نام اصلیاش «جان کولُن» بود. او که عهد عتیق را حفظ بود با حمایت یهودیانِ #مارانو [یهودیان مخفی] که یهودیانِ بهظاهر مسیحیِ اسپانیا بودند، عازم این سفر شد.
6️⃣ این #یهودیان نخستین ساکنان آمریکای پس از اشغال بودند. وی علیرغم پنهان نمودن جنبههای مهمی از اهداف این سفر، بهدست آوردن طلای کافی برای برپایی مجدد #معبد_سلیمان را بهعنوان هدف خود از این اقدام بیان کرده است.
هدایت شده از یا منتقم
✡️ تمدن شیطان (٧)
1️⃣ هدف مهم #کریستف_کلمب ایجاد پایگاهی مرکزی برای تأسیس یک کشور بر پایه اعتقادات شیطانی و #یهودی بود. از همینرو بود که با توجه به ناتوانی #حزب_شیطان در #تمدنسازی، در مواجهه با ساکنان بومی این سرزمین دست به کشتار وسیع و بیرحمانه سرخپوستان، ضمن غارت منابع طلای آنان و محو دو تمدن "ازتک" و "اینکا" زد تا عرصه را برای همحزبیهای خود آماه کند.
2️⃣ شعار "یک بومی خوب، یک بومی مرده است" نخستینبار توسط کلمب مطرح شد. این شعار بعدها توسط اسلاف او تبدیل به شعار "یک فلسطینی خوب، یک فلسطینی مرده است" شد. تعداد #سرخپوستان کشته شده در جریان تهاجم و اشغال اروپاییان را در مدتی کمتر از یک قرن، از ۶٠ تا ٩۵ میلیون نفر برآورد کردهاند. در پی این کشتار و کاهش شدید نیروی انسانی برای ساخت #تمدن_غرب، ١٣ میلیون برده از آفریقا به آمریکا کشانده شدند که این نیز به نوبه خود تجارتی پرسود برای #بردهداران_یهودی محسوب میشد.
3️⃣ در اندک زمانی، یهودیان، مسیحیانِ یهودی، پیوریتنها و فراماسونها سراسر آمریکا را به اشغال خود درآورده و این کشور را بر مبنای نقشههای خود طراحی و ایجاد نمودند. اینچنین بود که آمریکا از اساس #یهودی زاده شد. فرض مسیحی بودنِ حکومت آمریکا در این دوره و قدرتداشتنِ یک #لابی از اقلیت یهودی بر این اساس کاملاً باطل است.
4️⃣ بهطور کلی سفرهای دریایی اروپاییان در این دوره از یکسو منجر به شکلگیری آمریکا شد و از سوی دیگر جریان استعمار و اشغال سرزمینهای ثروتمند جهان را بهویژه در آسیا در پی داشت، بهدنبال این اشغال، یهودیانِ بهظاهر مسیحی در قالبِ مأموریتهای تبشیری و بهعنوان #میسیونر، فوج فوج راهی سرزمینهای مستعمره شدند. این جریان نیز یکی دیگر از سوءاستفادههای حزب شیطان از مسیحیت بود.
هدایت شده از یا منتقم
✡️ تمدن شیطان (٨)
1️⃣ گفتیم که استقلال #کلیسا و قدرت #پاپ در جوامع فئودالی اروپا در قرون وسطی، مانعی بزرگ بر سر راه طراحان #رنسانس محسوب میشد. از آنجا که در جوامع دینی نمیتوان با صراحت، دینِ مستقر را براندازی نمود، همیشه بهترین راه، ایجاد #انحراف در آن دین بوده است. در مورد مسیحیت در آستانهٔ رنسانس چنین اتفاقی افتاد.
2️⃣ پس از آنکه #حزب_شیطان در قالب #یهودیت یک بار پیش از این با ایجاد #مسیحیت_پولسی، این دین الهی را به انحراف کشانده بود، اینک زمان آن رسیده بود که برای هرچه نزدیکتر کردنِ آن با یهودیتی که خود نیز پیش از این #تحریف شده بود، اقدامی اساسی صورت گیرد.
3️⃣ پس از آن که اروپا در طی چند دهه شاهد گسترش اعتراضات علیه پاپ و دستگاه کلیسا شد، سرانجام کشیشی آلمانی به نام #مارتین_لوتر مخالفت وسیعی را علیه کاتولیسیسم سازماندهی کرد و موفق شد تا نهضتی را بر مبنای جدایی و انشعاب در دین مسیحیت (که بهسبب ماهیت اعتراضآمیز آن #پروتستانتیزم خوانده شد) رهبری کند. پاپ اگرچه لوتر را تکفیر کرد، اما فرمان او به امپراتور برای مقابله با لوتر، در سال ١۵٢٠م در آتش افکنده شد، و اینچنین از پاپ و کلیسا تقدّسزدایی شد. کتاب معروف لوتر با عنوان "عیسی مسیح یک یهودی زاده شد" در سال ١۵٢٣ انتشار یافت.
4️⃣ لوتر که به #زبان_عبری آشنایی کامل داشت، در کتاب و عقاید خویش بهشدت مقیّد به دفاع از #یهودیت و ترویج اعتقادات آنان بود. او اعلام داشت:
👈 #یهودیان حامل برترین خونها در رگهای خود هستند. روحالقدس بهواسطه آنها کتاب مقدس را به اقصی نقاط دنیا برد. آنها فرزندان خدایند. ما در مقایسه با آنها بیگانهایم. همانطور که در داستان "زن کنعانی" آورده شده است، ما همچون سگانی هستیم که از خرده نانهای بر زمین ریختهی اربابان خود ارتزاق میکنیم.
هدایت شده از یا منتقم
✡️ تمدن شیطان (٩)
1️⃣ عقاید #مارتین_لوتر با استقبال گستردهٔ #یهودیان مواجه شد و به حمایت وی پرداختند. گفته شده است لوتر با این بیانات قصد داشت تا یهودیان را به سمت مسیحیت و #پروتستانتیزم متمایل کند، و چون در ادامه پایبندی یهودیان را به آیین خویش دید، در پایان عمر تبدیل به یک #ضدیهود شد! و یهودیان نیز دست از پشتیبانی وی برداشتند.
2️⃣ اما گذر زمان و تاریخ نشان میدهد که در جریان نهضتِ این کشیشِ یهودی،
🔸اولاً مأموریت اصلی برای تقدّسزدایی و شکستن قدرت پاپ بهطور کامل انجام شد،
🔸ثانیاً فرایند ایجاد اختلاف و انشعاب نیز در مسیحیت با استقرار پروتستانتیزم و ادامهٔ دشمنی با کاتولیسیسم به مرحله اجرا در آمد،
🔸ثالثاً پیوندی ناگسستنی میان یهودیان و این جریانِ بهظاهر مسیحی در تاریخ ایجاد شد که هنوز هم ادامه دارد. امروزه آنچه در مقابل شکلگیری #تمدن_اسلامی به آخرین تلاشها دست میزند، حاصل این پیوند شوم و شیطانی است که از هیچ دین و آیینی نشأت نگرفته است.
3️⃣ تغییر موضع ناگهانی لوتر بیشتر با این تحلیل قابل توجیه است که وی با انجام کامل مأموریت خویش، در پایان عمر، پروتستانتیزم را از اتهامِ یهودیبودن رهاند و به این مکتب جدید اجازهٔ ادامه حیات برای سالهای طولانیتری را داد. با این ترتیب #دومین_انحراف بزرگ در دین مسیحیت پس از #پولس بهدست لوتر انجام شد و این دین گامی دیگر به سمت تبدیل شدن به #حزب_شیطان برداشت.
4️⃣ با تضعیف قدرت کلیسا، پادشاهان که اینک قدرت گرفته بودند، خود را از سلطه پاپ رهانده و یکی پس از دیگری کلیسای مستقل خود را تأسیس نمودند. در انگلستان هنری هشتم کلیسای ملی انگلیس را بنیان نهاد و پیروان آن را "انگلیكَن" خواند. در فرانسه نیز کلیسای ملی این کشور "گالیک" نام گرفت. در واقع فرایند ملیگرایی و رشد احساسات ناسیونالیستی در اروپا از طریق نابودی #وحدت_مذهبی شکل گرفت، و این چیزی نبود جز همان حربهٔ قدیمی #شیطان که نخستینبار آن را در جریان فرزندان آدم آزموده بود.
هدایت شده از یا منتقم
شاید مطالعه مطالب بالا کلافه کننده باشه ولی به عنوان مقدمه برای رسیدن به نتیجه ، مورد توجه باشد...یا علی
هدایت شده از یا منتقم
همه مطالب مطالعه گردد تا شبه برای مجالس اولیه که بیان شده بود و مبحث جنگ شناختی - ادراکی بر طرف گردد...یا علی
هدایت شده از یا منتقم
☠️ برآمدن تمدن غرب (١)
✡️ تمدن شیطان – قسمت دوم
🌍 اروپا و جهان در قرون جدید
1️⃣ در قرن ١۶ در اروپا دو قدرت اصلی شکل گرفته بود: اسپانیا و امپراتوری مقدس روم. با پادشاهی شارل پنجم و خاندان هابسبورگ بر هر دو منطقه، طراحان صحنه نگران شده و به فکر چاره افتادند. کشاندن دامنهٔ نهضت #پروتستان به اسپانیا، شکست نیروی دریایی این کشور از انگلستان در ١۵٨٨م، و پیروزی قیام هلندیها علیه اسپانیا و در ١۶٠١م، در کنار ضعف ایجاد شده در این حکومت در پی اخراج مسلمانان در سال ١۴٩٢ و خالی شدن آن از قدرت فرهنگی، هنری و صنعتی، مقدمات سقوط این قدرت تهدیدکننده را در قرن ١٧ فراهم کرد.
2️⃣ نقش استقلال #هلند در این روند از آنرو مهم است که این کشور اولین دولتی بود که رسماً پروتستان شدن خود را اعلام و بسیاری از #یهودیان را بهویژه در آمستردام پذیرفت. یهودیان پس از اسپانیا و پرتغال سرانجام در این کشور پایگاه زدند. این گروه در هلند چنان سلطه اقتصادی خود را تثبیت کردند که ضمن ایفای نقش جدی در دوران استعمار، هنوز هم بسیاری از بازارهای این کشور را در اختیار دارند. مقابله امروزین هلند با #انقلاب_اسلامی، ریشه در این مهاجرت و اشغال بزرگ دارد.
3️⃣ سرانجام و با مدیریت صحنه از سوی فرانسه در زمان ریشیلیو، صدراعظم لویی سیزدهم، جنگهایی طولانی میان پروتستانها و کاتولیکها، ذیل همان عنوان قدیمی #اختلاف_مذهبی، شکل گرفت که پس از ٣٠سال منجر به تضعیف کامل امپراتوری مقدس روم و اسپانیا در سال ١۶۴٨ و بر اساس عهدنامه وستفالی شد. اینچنین بود که در قرن ١٧ و بهویژه طی حکومت ٧٠ساله لویی چهاردهم، #فرانسه به قدرت بلامنازع اروپا تبدیل شد.
4️⃣ در این قرن #انگلستان برای رهبری جهان آماده میشد. همچون همیشه، اختلاف در دو عرصه دین و سیاست، زمینهساز این اقدام بود. در عرصهٔ دینی، ابزار آن روز #شیطان، اختلاف کاتولیکها و پروتستانها بود. در این جریان #پیوریتنها بهعنوان نماینده #پروتستانتیزم در انگلستان پیروز شدند. همین گروه بودند که با مهاجرت به آمریکا پایههای #حکومت_ماسونی آن را تثبیت نمودند. #کرامول که یک پیوریتن بود، توانست با رهبری جنگهای داخلی انگلستان، چارلز اول را اعدام و خود را بهعنوان نخستین رئیسجمهور این کشور معرفی نماید. ظلم وی نسبت به مردم ایرلند، همچنان منازعات مذهبی را در دوران معاصر در این سرزمین زنده نگهداشته است. پس از مرگ وی اولین و آخرین نظام #جمهوری در انگلستان خاتمه یافت و دوباره نظام سلطنتی برقرار شد.
5️⃣ قرن ١٨ آغاز شکلگیری رسمی #فراماسونری بود. در ١٧١٧م دزاگولیه و اندرسن فراماسونری جدید را در انگلیس بنا نهادند. ۵۵ نفر از نجبا و اصیلزادگان! به عضویت آن درآمدند. اینان قانون اساسی فراماسونری را نوشتند و لژ بزرگ لندن تأسیس شد که مادر همه لژهایی است که در سایر کشورهای جهان وجود دارد. اینچنین بود که انگلیس مرکز #حزب_شیطان در جهان آن روز شد.
هدایت شده از یا منتقم
☠️ برآمدن تمدن غرب (٢)
✡️ تمدن شیطان – قسمت دوم
🌍 اروپا و جهان در قرون جدید
1️⃣ امپراتوری مقدس روم به دو پاره جنوبی و شمالی شکست و در شمال آن، دولت پروس و در جنوب، امپراتوری اتریش در همسایگی #عثمانی شکل گرفت. بدینترتیب امپراتوری عثمانی از شرق و غرب در محاصره قرار گرفت.
2️⃣ در غرب، تلاشهایی از سوی #فراماسونها در سه کشور مهم انگلستان، آمریکا و فرانسه صورت گرفت که در پایان این قرن منجر به وقوع سه انقلاب مهم شد: #انقلاب_صنعتی انگلستان، #انقلاب_استقلال آمریکا، و #انقلاب_کبیر فرانسه. این سه واقعهٔ مدیریتشده، صحنهٔ جهان را در قرن ١٨ بهکلّی دگرگون ساخت.
3️⃣ در انگلیس، اختراع ماشین بخار و استفاده از ماشین بهجای انسان، سرعت تولید را بالا برد و جهان را به سرعتی غیرقابل کنترل مبتلا ساخت. از آنجا که این الگوی جدید تولید، نیاز ویژهٔ خویش را به منابع طبیعی کافی، نیروی انسانی ارزان، سرمایه مادی فراوان و بازار فروش گسترده در جهان بههمراه داشت، انقلاب صنعتی، توسعهٔ #استعمار و غارت ملتهای خارجی، و افزایش #استثمار و بهرهکشی از کارگران را در داخل سبب شد.
4️⃣ در آمریکا، جنگی میان انگلیس و مهاجرنشینان با حمایت فرانسه بهوقوع پیوست که در سال ١٧٧۶م با پیروزی مهاجرنشینان بهرهبری #جرج_واشنگتن که یک #فراماسونر بود، سبب ایجاد ایالات متحده آمریکا شد. این جنگ را انقلاب استقلال آمریکا نام نهادهاند. در این انقلاب ١٣ مهاجرنشین اعلام استقلال کردند. پس از استقلال بود که آمریکاییها پیشروی در غرب این قاره را با کشتار سرخپوستان ادامه دادند تا تعداد ایالات خود را به ۵٠ ایالت رساندند.
5️⃣ اما در فرانسه، فساد داخلی همراه با آثار جنگهای متعدد با انگلستان و نتایج انقلاب صنعتی، شورشی را در سال ١٧٨٩ دامن زد که به نام انقلاب کبیر فرانسه مشهور شد. در پی این انقلاب، نظام مشروطه سلطنتی در فرانسه برقرار شد، اما تلاشهای لویی شانزدهم برای بازگرداندن اوضاع، سبب شد تا نظام سلطنتی لغو و حکومت فرانسه به جمهوری تغییر شکل دهد.
هدایت شده از یا منتقم
☠️ برآمدن تمدن غرب (٣)
✡️ تمدن شیطان – قسمت دوم
☪️ حکومتهای اسلامی در قرن هجدهم
1️⃣ در منطقهٔ ما در این قرن سه حکومت اسلامی وجود داشت: #عثمانی، #صفوی و #گورکانی. آغاز انحطاط و تضعیف امپراتوری عثمانی را سال ١۶٩٩ و ابتدای همین قرن دانستهاند. جنگهای بیحاصل مذهبی میان عثمانی و صفویه سبب تضعیف حکومت صفوی شد تا سرانجام در سال ١٧٢٢ این دولت نیز دچار فروپاشی شد. در هند نیز بساط گورکانیان در سال ١٧٠٧ و با مرگ اورنگ زیب برچیده شد. گورکانیان که دارای روابط خوبی با صفویان و تحت تأثیر فرهنگ ایرانی بودند، با صفویان برآمدند و با صفویان نیز فرو نشستند.
2️⃣ نخستین آشنایی هندیان با اروپاییان در جریان سفر #واسکو_داگاما دریانورد پرتغالی در ١۴٩٨م صورت گرفت. دریانوردی که تمامی همراهان او را #یهودیان تشکیل میدادند. حضور پرتغالیان تا ابتدای قرن ١٧ در هند ادامه داشت. با پایان یافتن عمر گورکانیان، انگلیسیها کاملاً جای پرتغالیها را در اقیانوس هند گرفته بودند.
3️⃣ در ایران نیز پس از صفویان، تا ١٧٣۵م افغانها حکومت میکردند. در این سال نادر از قبیله افشار، از سوی شورایی مرکب از سران قبایل، فرماندهان لشکری، روحانیان، و سفیران بیگانه که در جلگه مغان گرد آمده بودند به پادشاهی انتخاب شد.
4️⃣ وی در طول دوران پادشاهی خود سه جریان مهم را به سود انگلیسیها رهبری کرد:
👈 با شکست دادن پرتغالیها، راه را برای حضور بیرقیب انگلستان در ایران و خلیج فارس هموار ساخت،
👈 با حمله به هند و تاراج آن، زمینه برای سلطه انگلیس بر این کشور فراهم کرد،
👈 و نهایتاً با #تشیع مستقر در ایران از درِ مخالفتِ شدید درآمد.
خوشبختانه با توجه به ریشهدار بودن تشیع در ایران، این اقدام به جایی نرسید تا سرانجام افشاریان در ایران به پایان راه خود رسیدند.
5️⃣ پس از افشاریان، زندیه با #کریمخان_زند به حکومت رسیدند. مقاومت و هوشیاری کریمخان در تنظیم روابط با خارجیان، بهویژه انگلستان، جانشین او، لطفعلیخان را با توطئهای مواجه کرد که سبب قتل وی بهدست آقامحمّدخان قاجار و انقراض سلسله زندیه شد. با شروع قاجاریه، جهان وارد قرن ١٩ شد.
هدایت شده از یا منتقم
☠️ برآمدن تمدن غرب (۴)
✡️ تمدن شیطان – قسمت دوم
🌍 قرن نوزدهم: قرن تمدن غرب
1️⃣ آنچه امروز بهنام #تمدن_غرب میشناسیم، عمدتاً محصول اتفاقاتی است که در قرن نوزدهم به وقوع پیوست.
2️⃣ در فرانسه #ناپلئون_بناپارت طی یک کودتا در صحنه جهانی ظهور کرد. وی در سال ١٨٠۴ با عنوان امپراتور فرانسه تاجگذاری، و تا سال ١٨١۴ که در رأس قدرت بود، فرانسه را به قدرتمندترین کشور اروپایی تبدیل کرد. ظاهراً وی در نقش و مأموریت خود که برانداختن اشرافیت و #فئودالیسم در فرانسه بود قدری زیادهروی کرد، تا جایی که خود در حال تبدیل شدن به یک اشرافی قدرتمند بود.
3️⃣ ورود انگلستان، اتریش و پروس به عرصهٔ مخاصمه سودی نبخشید، تا سرانجام راهاندازی جنبشهای آزادیخواه و استقلالطلب، در تضعیف قدرت ناپلئون مؤثر افتاد. پروژه شکست ناپلئون توسط روسیه کامل شد. ارتش فرانسه در جنگ با روسیه در مقابل سرمای شدید این سرزمین زمینگیر شد تا سرانجام با پیروزی انگلستان بر فرانسه، ناپلئون به تاریخ پیوست و #انگلستان تبدیل به ابرقدرتی بلامنازع در جهان شد.
4️⃣ در ادامه دو موج انقلاب، متأثر از انقلاب فرانسه اروپا را فراگرفت. در پی این حوادث بلژیک به استقلال رسید، رژیم فرانسه دوباره جمهوری شد، مترنیخ صدراعظم اتریش فرار کرد، در اسپانیا، هلند، سوئد و دانمارک رژیم سلطنتی مشروطه برقرار شد، و سرانجام ایتالیا با رشد ملیگرایی از اتریش جدا شد.
5️⃣ همچنین بیسمارک صدراعظم مقتدر پروس در سال ١٨٧١ با شکست دانمارک، اتریش و فرانسه، تأسیس امپراتوری آلمان (رایش دوم) را اعلام نمود.
هدایت شده از یا منتقم
☠️ برآمدن تمدن غرب (۵)
✡️ تمدن شیطان – قسمت دوم
🌍 قرن نوزدهم: قرن تمدن غرب
1️⃣ روسها در اوایل این قرن به مأموریت خود عمل کردند و ضمن تصرف بخشهایی از عثمانی، طی قراردادهای #گلستان و #ترکمانچای قسمتهای شمالی ایران را نیز از این کشور جدا ساختند.
2️⃣ طی این قراردادها شهرهای منطقه قفقاز و ارّان (آذربایجان) بهعنوان سرزمینهای ایرانی از نقشه کشور ما حذف شد و امروزه محل تاخت و تاز و سرمایهگذاری #یهودیان قرار گرفته است. روسیه در ادامه خود را به مرزهای چین رساند و با ورود به سیبری قلمرو این کشور را تا اقیانوس آرام گسترش داد و در این منطقه همسایه غربی آمریکا شد.
3️⃣ در آمریکا و در زمان ریاستجمهوری #آبراهام_لینکلن بر سر #بردهداری که از زمان هجوم کریستف کلمب آغاز شده بود، جنگی میان ایالتهای شمالی و جنوبی در گرفت که به #جنگهای_انفصال مشهور شد.
4️⃣ سرانجام پس از چهار سال، ایالات شمالی بهرهبری لینکلن در این جنگ پیروز شدند و بردهداری لغو شد. در پی این اقدامِ خارج از برنامه، همانند آنچه سالها بعد در مورد جان اف کندی اتفاق افتاد، لینکلن از سوی #فراماسونها ترور شد.
5️⃣ اما #انگلستان بهعنوان کانون اصلی #فراماسونری در سراسر این قرن، استعمارگر بلامنازع جهان بود به نحوی که گفته بودند: آفتاب در امپراتوری بریتانیا غروب نمیکند.
هدایت شده از یا منتقم
☠️ برآمدن تمدن غرب (۶)
✡️ تمدن شیطان – قسمت دوم
🌍 قرن نوزدهم: قرن تمدن غرب
1️⃣ با کامل شدن نقشه اروپا، جریان کشورگشایی و استعمار از #مصر بهعنوان معبر اتصال دریای مدیترانه به دریای سرخ آغاز شد. اگرچه ناپلئون قصد این کار داشت، اما انگلستان با شکست فرانسه، خود به این اقدام مبادرت ورزید. مقاومت عثمانی سبب بینتیجه ماندن لشکرکشی انگلستان شد، اما پس از افتتاح #کانال_سوئز، انگلستان از راه اقتصادی این کشور را فتح کرد.
2️⃣ سلطهٔ #یهودیان بر اقتصاد جهان و اشتغال آنان در امور #بانکداری سبب شده بود تا با دادن وام به کشورها و بدهکار نمودن آنان، #نفوذ خود را در این کشورها گسترش دهند. دولت مصر نیز برای حفر این کانال (که در جهت منافع استعمارگران ساخته میشد) بهعلت بدهی سنگین به بانکهای اروپایی، ناچار شد تا سهام خود را به انگلستان بفروشد.
3️⃣ پس از مصر، استعمار شیطانی انگلیس متوجه دیگر کشورهای قاره سیاه شد. در سودان با قیام مهدیون بهرهبری مهدی سودانی مدتی متوقف شد تا سرانجام با همکاری فرانسه این کشور را نیز اشغال نمود. اشغال مشترک سودان نشان داد که #حزب_شیطان اتحاد خود را تنها در سایهٔ مخالفت با دین خداوند بهدست میآورد و در غیر این حالت، میان آنان تنها دشمنی حاکم است.
4️⃣ پس از سودان نوبت به زیمبابوه، زامبیا، اوگاندا و کنیا بود که سرزمینهای شرق آفریقا از شمال تا جنوب را تحت سلطهٔ انگلیس قرار دهند. اما در جنوب آفریقا #هلندیها با پشتیبانی آلمانیها در مقابل انگلیس ایستادند و سرانجام آفریقای جنوبی را از آن خود ساختند. این واقعه را آغاز افول امپراتوری انگلستان دانستهاند. حکومت #آپارتاید آفریقای جنوبی نتیجهٔ حاکمیتِ این #بوئرهای_هلندی بود.
هدایت شده از یا منتقم
☠️ برآمدن تمدن غرب (٧)
✡️ تمدن شیطان – قسمت دوم
🌍 قرن نوزدهم: قرن تمدن غرب
1️⃣ اما داستان انگلستان در #هند به گونهای دیگر پیش رفت. اگرچه نادرشاه افشار این سرزمین را برای انگلیسیها آماده اشغال کرده بود، اما این کشور برای اشغال هند و مهمتر از آن برای حفظ این اشغال با مشکلاتی جدّی مواجه شد.
2️⃣ سرانجام زور و تزویر انگلیسی به کمک هم آمدند تا این سرزمین مهم را از درون دچار فروپاشی و از بیرون مورد حمله قرار دهند.
3️⃣ استقرار نظام اداری انگلیسی، رواج زبان انگلیسی و اعزام دانشجویان هندی به دانشگاههای انگلیسی از مواردی بود که هند را از درون تهی نمود و از لحاظ #فرهنگی وابسته به انگلیس قرار داد.
4️⃣ تصرف نواحی اطراف هند مانند برمه و افغانستان، سبب تضعیف هند شد، و سرانجام ضربه نهایی با ابزار قدیمی #شیطان یعنی #اختلاف بر پیکر این سرزمین اسلامی با فرهنگ و تاریخی کاملاً ایرانی، وارد آمد.
5️⃣ درگیری #مسلمانان و #هندوها از مواردی است که هنوز هم برای پیشبرد سیاستهای استعماری در هند مورد استفاده قرار میگیرد. خیانت مزدوران محلی نیز در این هنگام به کمک انگلستان آمد و کار هندوستان را تمام کرد.
هدایت شده از یا منتقم
☠️ برآمدن تمدن غرب (٨)
✡️ تمدن شیطان – قسمت دوم
🌍 قرن نوزدهم: قرن تمدن غرب
1️⃣ #چین آخرین هدف استعمار انگلیس در آسیا بود. نحوهٔ عمل در این مورد نیز بیشتر اقتصادی بود تا نظامی. رواج مصرف #تریاک انگلستان و اعتیاد در چین و مقابله دولت با آن، سبب وقوع #جنگ_تریاک شد که نتیجهٔ آن استمرار مصرف تریاک، برقراری حق #کاپیتولاسیون، و واگذاری بندر #هنگکنگ به انگلیسیها بود. هنگکنگ تا همین اواخر که زمان قرارداد آن به پایان رسید، نمایندهٔ #سرمایهداری غرب در چین بود.
2️⃣ #سنگاپور نیز با همین کارکرد برای تنظیم بازار جنوبشرق آسیا و کشورهای اسلامی آن منطقه ایجاد شد. پس از انقلاب اسلامی و بروز نگرانی از گسترش آن، امارات متحده عربی و بهویژه بندر #دبی نیز با همین سیاست، توسعهٔ خارقالعادهای یافت.
3️⃣ اما فرانسه در رقابت با انگلیس، ابتدا #الجزایر را تصرف کرد و سپس با کنارگذاشتن ایتالیا، ابتدا #تونس و سپس با توافق با آلمان، #مغرب را تحت سلطه و استعمار خود درآورد. در نهایت، فرانسه توانست بخش بزرگی از قاره آفریقا را از مرزهای سودان تا سواحل اقیانوس اطلس و از شمال این قاره تا خط استوا به زیر سلطه خود در آورد. آلمان نیز که دیرتر از دیگران به این قافله پیوسته بود، تانزانیا، نامیبیا، کامرون و توگو را از آنِ خود کرد. بلژیک نیز بهعنوان آخرین کشور اروپایی استعمارگر، کنگو را با توسل به نیرنگ به چنگ آورد. اما ایتالیا با سرافکندگی، در این مسابقه با شکست از حبشه، از استعمار باز ماند.
4️⃣ در تمام این دوران و در آرامش از مداخلات اروپایی، #آمریکا به استعمار قارهٔ خود مشغول بود. سرمایهداران و بانکداران #یهودی، با کمک به گروهها و احزاب همسو، سپاه این کشور در #استعمار_نو بودند، شیوهای که هنوز نیز ادامه دارد.
5️⃣ اما #ژاپن که با برخورداری از احساسات بیگانهستیزانه تا این مرحله دوام آورده بود، در برابر سیاستهای متفاوت آمریکا سرانجام به زانو درآمد. #عصر_میجی که ۴۵سال امپراتوری موتسوهیتو را شامل میشود، ژاپن را از کشوری سنّتی به کشوری صنعتی و #غربزده تبدیل کرد. عمق این اقدام بهحدّی بود که امروزه بهنظر میرسد این کشور در رواج ارزشهای #تمدن_غرب از خاستگاههای اصلی آن نیز جلو افتاده باشد!!