🔹آیت الله حائری شیرازی (رحمت الله علیه)
🔸 امام حسین علیه السلام در شب عاشورا یک جور سخن گفت و در روز عاشورا یک جور دیگر. شب عاشورا، سخن از «نمیخواهم، احتیاج ندارم، بروید، بیعتم را برداشتم» بود.
روز عاشورا میگوید: «بیائید به من کمک کنید، آیا یاور و مددکاری هست؟ هل من ناصر ینصرنی؟»
🔸 شب صحبت میکند تا مبادا خبیثی در بین طیّبها باشد، و روز سخن میگوید تا مبادا طیّبی در بین خبیثها مانده باشد.
🔸 شب غربال میکند تا فقط «صالحان» بمانند و روز غربال میکند تا فقط «اشقیاء» در مقابل او ایستاده باشند.
@haerishirazi
عالم ربانی آیت الله سید محمد محسن حسینی طهرانی قدس سره:
کسانی که می گویند: در واقعه عاشوراء آنچه که حاکم بود مسأله عشق بود، اشتباه کرده اند؛ عشق منهای تعقل جنون، عشق جدای از مبانی شرع یعنی لا ابالی گری و خودکامگی، عشق به دور از موازین و مبانی یعنی هوس و سرکشی.
عشقی در مکتب امام حسین علیه السلام ارزش دارد که براساس فهم و ادراک و تشخیص و تعقل و درایت باشد، نه بر اساس هوی و هوس و غلبه احساسات.
📕 اسرار ملکوت ج2 ص 186
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا
به حرمت
شام غریبان حسین
دواے درد همه
دردمندان باش
پناه همه بےکسان باش
گره از مشکلات
همه بازکن
ای مهربان
دستی که به سوی تو
بلند شدخالے برنگردان
آمین
عزاداری هاتون قبول ان شاء الله
شبتون حسینی
در پناه خداوند باشید
#جرعه_ای_از_تفسیر
داستان کهیعص در قرآن و ارتباط آن با امام حسین علیه السلام و حضرت زکريا
در روایتی از حضرت حجت – عجل الله تعالی فرجه – در پرسش از تاویل حروف کهیعص آمده است : این حروف از اخبار غیبی و پنهان است که خداوند بنده اش حضرت زکریا را از آن آگاه کرد و سپس آن را برای حضرت محمد –صلی الله علیه و آله- بیان کرد و آن مطلب از این قرار است :حضرت زکریا –علیه السلام- از خداوند در خواست کرد که اسامی خمسه طیبه و پنج تن آل عبا –علیهم السلام- را به او بیاموزد . خداوند جبرییل را فرستاد تا این نام های مقدس را به او آموزش دهد . حضرت زکریا با شنیدن نام های مبارک محمد و علی و فاطمه و حسن -علیهم السلام- شاد و مسرور گردید و غمش بر طرف شد اما با شنیدن نام حسین –علیه السلام- غصه دار و گریان گردید . روزی از خداوند علت این امر را پرسید و خداوند در پاسخ به او فرمود : کهیعص ، کاف نام کربلا و هاء ،هلاکت و قتل عترت –علیهم السلام – ( در حادثه کربلا )و یاء، نام یزید ملعون است که به امام حسین –علیه السلام- ظلم و ستم کرد و عین، عطش آن حضرت و صاد ، صبر او است . هنگامی که زکریا این موضوع را شنید:
سه روز از عبادتگاهش خارج نشد و اجازه ورود به کسی نداد و مشغول گریه و افغان شد و به خداوند عرض نمود : خدایا ! من سوگوار فرزند بهترین آفریده توام ، آیا چنین مصیبتی بر او وارد می شود ؟ خدایا ! آیا علی و فاطمه –علیهما السلام – لباس این عزا و مصیبت را بر تن می کنند ؟ خدایا ! آیا چنین غصه و داغی بر آستانه آنها فرود می آید ؟ سپس عرضه داشت : خدایا ! فرزندی که در بزرگسالی مایه روشنی چشمم باشد روزی ام ساز و او را وارث و وصی من قرار ده و جایگاه و موقعیت او را در نزد من مانند حسین –علیه السلام- قرار ده . هنگامی که چنین فرزندی به من ارزانی داشتی مرا شیفته و دلباخته او کن و سپس مرا داغدار و سوگوار او ساز همان طوری که محمد –صلی الله علیه و آله- را داغدار و سوگوار فرزندش می گردانی . پس خداوند حضرت یحیی –علیه السلام- را به او عطا فرمود و او در سوگ فرزندش نشست و مدت حمل یحیی –علی نبینا و آله و علیه الصلاه و السلام- مانند امام حسین –علیه السلام- شش ماه بود .
تفسیر صافی ، ملا محسن فیض کاشانی ، ج3 ، ص 273
recording-20200830-103810.mp3
1.9M
❇️ چرا باید فرزندانمون رو از بچگی با مفاهیمی مثل روضه و جهاد و شهادت آشنا کنیم؟
حاج آقا حسینی
🌷
زیارت آسمان
✍آیت الله حائری شیرازی : زندگی آپارتمان نشینی اجازه نداده انسانها سالی یک بار هم به آسمان نگاه کنند. یکی از محرومیتهایی که ایجاد کرده ، محروم شدن از نعمت بزرگ دیدار ستارگان است . اگر انسان ماهی یک شب برود در روستا تا بتواند آسمان را ببیند و زیارت کند ، مثل زیارت یک امامزاده برایش سازنده است. ندیدن آسمان ، خیلی مضر است.
یک نگاه به آسمان برای انسان کافی است که بداند این چیزهایی که برای خودش برداشته ، باعث خجالت است. آسمان را گذاشته اند برای صفر کردن تعلقات. انسان یک نگاهی به آسمان بکند، پاسخ سوالاتش را می گیرد! برای نجات انسان از تعلقات ، یک نگاه معنادار به آسمان بس است.
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
▪️اگر #تلاشهای امام سجاد "علیهالصّلاةوالسّلام" نبود، شهادت امام حسین "علیهالصّلاةوالسّلام" ضایع شده بود و آثار آن نمیماند.
▪️مطلبی که در نظرم هست عرض کنم، به مناسبت انتساب این ایام به امام چهارم "علیهالصّلاةوالسّلام" است ... آن بزرگوار، تقریباً سی و چهار سال بعد از حادثه کربلا، در محیط اسلامی آن روز زندگی کرد و این زندگی، از همه جهت یکی از زندگیهای پر از درس است که ای کاش کسانیکه از کیفیّات عالی این زندگی آگاهی دارند، آن را برای مردم، برای مسلمین و حتّی برای غیرمسلمانان تشریح میکردند، تا معلوم میشد که چگونه چهارمین امام بزرگوارِ ما، بعد از حادثه عاشورا که ضربه عظیمی بر پیکر اسلام ناب و راستین بود، توانست یک تنه بایستد و مانع از ویران شدن بنای دین شود. اگر تلاشهای امام سجاد "علیهالصّلاةوالسّلام" نبود، شهادت امام حسین "علیهالصّلاةوالسّلام" ضایع شده بود و آثار آن نمیماند. سهم امام چهارم، سهم عظیمی است. در زندگی امام چهارم، چند رشته کار وجود دارد که یکی از آنها، همین رشته اخلاق است. یعنی تربیت و تهذیب اخلاق جامعه اسلامی.
▪️امام سجاد به تعلیم و تغییر اخلاق در جامعه اسلامی کمر بست. چرا؟ چون طبق تحلیل آن امام بزرگوار، بخش مهمّی از مشکلات اساسی دنیای اسلام که به فاجعه کربلا انجامید، ناشی از انحطاط و فساد اخلاق مردم بود. اگر مردم از اخلاق اسلامی برخوردار بودند، یزید و ابنزیاد و عمر سعد و دیگران نمیتوانستند آن فاجعه را بیافرینند. اگر مردم آنطور پست نشده بودند، آنطور به خاک نچسبیده بودند، آنطور از آرمانها دور نشده بودند و رذایل بر آنها حاکم نمیبود، ممکن نبود حکومتها -ولو فاسد باشند؛ ولو بیدین و جائر باشند- بتوانند مردم را به ایجاد چنان فاجعه عظیمی؛ یعنی کشتن پسر پیغمبر و پسر فاطمه زهرا "سلاماللهعلیها" وادار کنند. مگر این شوخی است!؟ یک ملت، وقتی منشأ همه مفاسد خواهد شد که اخلاق او خراب شود. این را امام سجاد "علیهالصّلاةوالسّلام"، در چهره جامعه اسلامی تفحّص کرد، و کمر بست به اینکه این چهره را از این زشتی پاک کند و اخلاق را نیکو گرداند. لذا، دعای «مکارمالاخلاق» دعاست؛ اما درس است. «صحیفه سجادیه» دعاست؛ اما درس است.
▪️ من به شما جوانان #توصیه میکنم که بروید «صحیفه سجادیه» را بخوانید و در آن تدبّر کنید. خواندنِ بیتوجّه و بیتدبّر کافی نیست. با تدبّر خواهید دید که هر یک از دعاهای این «صحیفه سجادیه» و همین دعای «مکارمالاخلاق»، یک کتاب درس زندگی و درس اخلاق است.
رهبر انقلاب اسلامی
۷۲/۴/۲۳
به مناسبت شهادت امام سجاد "علیهالسلام"
💠مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
ویژه نامه شهادت امام زین العابدین(ع).pdf
3.31M
◾️ #ویژه_نامه شهادت امام زین العابدین(ع)
⚫️موضوع: شیوه مواجعه با حوادث و بلایا در سخن و سیره امام سجاد(ع)
#هر_روز_با_یک_منبر
#ره_توشه
#محرم
🆔
🔰 *حق فرزند تو این است...*
🔻امام سجاد (ع) میفرمایند: حَقُّ وَلَدِكَ ... أَنَّكَ مَسْؤُولٌ عَمّا وُلّيتَهُ مِنْ حُسْنِ الْأَدَبِ وَالدِّلالَةِ عَلى رَبِّهِ وَ الْمَعُوَنَةِ عَلى طاعَتِهِ فيكَ وَ فى نَفْسِهِ ...
حق فرزندت این است.... در سرپرستى وى مسؤليت دارى كه ادب او را نيكو كنى و به سوى پروردگارش رهنمون سازى و در فرمانبردارى از او، نسبت به وظايف تو و خودش، يارى اش دهى. (تحفالعقول صفحه 263)
🔰ادب و اخلاق به صورت بالقوه درون فرزند وجود دارد. پدر و مادر باید موانع را برطرف کنند و کودک را به سوی خداوند راهنمایی کنند، تا گلهاى معطر خوبىها از شاخسار وجود او آشکار شود. همچنین پدر و مادر باید لوازم اطاعت از خداوند را برای فرزند فراهم آورند تا طاعت کردنِ خدا برای او ملکه شود.
آیت الله سبحانی- شرح رساله حقوق امام سجاد (علیه السلام)
#کلام_بزرگان
#تربیت_فرزند
❌ جلوی اجرای #سند۲۰۳۰ را بگیرید
🔻 رهبر انقلاب: به این فکر کنیم چرا انقدر طواغیت عالم و فراعنه عالم اصرار دارند که در آموزش و پرورش کشورها گاهی اوقات با سر و صدا مثل سند ۲۰۳۰، نفوذ کنند؟ اصرار آنها به نفوذ به خاطر تاثیر آموزش و پرورش است.
دشمن قصد دارد کاری را که بوسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راههایی مانند سند ۲۰۳۰ و ساختن انسانهایی تربیت کند که مثل او فکر و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملتها فراهم شود.
الان هم شنیدهام #سند۲۰۳۰ در گوشه و کنار بوسیله آدمهای ناباب یا غافل دارد اجرا میشود؛ این را باید به طور جدی دنبال کنید. ۹۹/۶/۱۱
✅چرا برکت از زندگی می رود ؟
✍استاد فاطمی نیا: مشاجره ها و نزاع ها، نور باطن را خاموش میکند. بسیاری از بی حالی ها و عدم نشاط ها به جهت مشاجرات است. کم منزلی داریم که درآن پرخاش و تندی نباشد! روزی چندتا پرخاش باشد، برکات را از منزل میبرد.
حتی اگر حق هم با تو بود ، در امور جزیی وشخصی مشاجره نکن ، چون کدورت می آورد.مرحوم علامه جعفری از صاحب دلی نقل کرد: در موضوعی که گمان میکردم حق با من است ،داشتم با همسرم مشاجره میکردم؛ ناگهان صورت باطنی غضبم را نشانم دادند ! بسیار کریه وزشت بود! آن صورت نزدیکم آمد و گفت : کثیف! ساکت شو! همین که متنبه شدم فورا "دست همسرم را بوسیدم و عذرخواهی" کردم.
☘⚘☘⚘☘⚘☘⚘☘
جزوه روان شناسی رشد دینی.pdf
441K
جزوه روانشناسی رشد دینی
#روانشناسی
02) سخنرانی، حجة الاسلام استاد میرباقری.mp3
37.94M
سخنرانی: حجة الاسلام استاد میرباقری
شب دوازدهم محرم ۱۴۴۲
هِیْئَت ثٰارَالْلّٰه قُمْ
03) روضه1، حجة الاسلام استاد میرباقری.mp3
9.49M
روضه۱: حجة الاسلام استاد میرباقری
شب دوازدهم محرم ۱۴۴۲
هِیْئَت ثٰارَالْلّٰه قُمْ
فکر نمی کردیم یک روزی حسرت چای ارباب به دلمون بمونه😔 یا حسین
#محرم
#هرخانه_یک_حسینیه
#ما_ملت_امام_حسینیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ یک تصمیم مهم برای #محبت_ورزی به همسر و فرزندان
🌹 #تلنگر بسیار زیبا و دلنشین
🌸 استاد محسن پوراحمد خمینی
📣 #حتما ببینند و نشر دهید
#محرم #صفر #امام_حسین
https://eitaa.com/joinchat/2229469243C33062540d2