#روش_تدریس
🌼 تدریس فعال و تعاملی
تدریس فعال و تعاملی ، سبب تقویت درک و فهم مهارتهای #تفکر در مخاطبان می گردد.
🌼 روشهای تعاملی فرصت مناسبی برای یادگیرنده ها ایجاد می کنند تا بتوانند بر تجربه های خود وسعت بخشند و در نتیجه قادر شوند تا به #درک بهتری در راستای مطالب تدریسی دست یابند.
#مربی_خلاق
😃ارزش لبخند
در تدریس ارزش لبخند را کم نگیرید.
✅ لبخند زدن و ارتباط چشمی مثبت با مخاطبان ، تفهیم مطالب به #مخاطبان را آسان تر می کند
🌻ما مربیان مهدوی برای تاثیر گذاری کلام مان بیش از بیش به ارتباط صمیمی با فراگیران نیاز داریم .☀️
#مهارتهای_مربیگری
⭐️دانش افزایی مربیان
🌟دنیای امروز آموزش، دنیای اصول، روشها و قالبهای آموزشی است . اگر مربی آموزش لازم را ندیده و از توان بالایی در این زمینه برخوردار نباشد، تدریس او حالتی خشک و خسته کننده به خود خواهد گرفت و #مخاطبان به آن علاقه چندانی از خود نشان نمی دهند . پس برای بالا بردن کیفیت آموزش خود و موفقیت بیشتر در #تدریس لازم است که:
۱ – در افزایش آگاهیها و محتوای علمی و درسی خود بکوشیم .
۲ – از روشهای نوین تدریس آگاهی کامل داشته و توان بکارگیری آنها را در خود ایجاد کنیم .
#تجربیات_کلاسداری
✅ چند تجربه
⭐️در هنگام تدریس
در هنگام تدریس از موضوع درس و بحث خارج نشویم و خلاصه و جمع بندی و نتیجه تدریس خود را در آخر کلاس بیان کنیم .این کار سبب یادگیری بیشتر مخاطبان خواهد شد .
⭐️لبخند زدن
✅وقتی به مخاطبان خود #لبخند میزنید، این حس را منتقل میکنید که آنها را دوست دارید و وجودشان برایتان شادیبخش است. لبخند زدن باعث میشود #ارتباط بهتری با مخاطبان خود داشته باشید مخصوصا مخاطبان اگر کودک و نوجوان باشند .این برخورد در یادگیری این قشر از مخاطبان تاثیر زیادی دارد.
⭐️توجه به آمار یادگیری
✅در #تدریس خود به این آمار توجه داشته باشید که ؛ ۷۵% یادگیری از طریق چشم و ۱۳% از طریق گوش و ۱۲% از طریق بقیه حواس انجام می گیرد .بنابراین با توجه به این آمار نحوه ی ارائه تدریس خود را تنظیم کنید.
#روش_تدریس
🌸روش بحث گروهی
روش«بحث گروهی»، گفتوگویی است سنجیده ومنظم درباره موضوعی خاص که مورد علاقه مشترک شرکت کنندگان در بحث است. در این روش، مخاطبان فعالانه در فعالیتهای آموزشی، شرکت میکنند و مسئولیت یادگیری را به عهده میگیرند. آنها در ضمن مباحثه، از اندیشه و نگرشهای خود با ذکر دلایل متّکی بر حقایق، مفاهیم و اصول علمی دفاع می کنند.
❓در چه موقعیتی و برای چه هدفی میتوان از روش #بحث_گروهی استفاده کرد؟
☘️ ایجاد علاقه و آگاهی مشترک در زمینه خاص
🍀 ایجاد و پرورش تفکر انتقادی
☀️ ایجاد #توانایی اظهارنظر در جمع
❄️ تقویت توانایی انتقاد پذیری
🔆 ایجاد و تقویت توانایی مدیریت و رهبری در #گروه
☀️ تقویت قدرت بیان و #استدلال
🌸 تقویت قدرت تجزیه و تحلیل و تصمیم گیری
🔅 آشنایی با روش کسب اطلاعات و حل مسایل
🔆 ایجاد رابطه مطلوب اجتماعی
#مربیان_بزرگ
⭐️علامه طباطبایی(ره)
علامه طباطبایی درباره شرط یک تربیت خوب فرمودند: تربیتی دارای اثر صالح است که مربی آن،دارای ایمان به آن چه که به متعلم می آموزد باشد.
🌟علاوه بر این، عملش با علمش مطابقت کند و اما کسی که اصلاً به گفته های خود ایمان ندارد و یا بر طبق آن عمل نمی کند،امیدخیری از تربیتش [نسبت به دیگران] نباید داشت.
(حکمت زلال - ص177)
هدایت شده از مرکز مجازی مهدویت
🍂 روز 23 ذی القعده روز زیارتی امام رضا علیه السلام است.
🍂بهتر است بگوییم روزی است که باید نقش و جایگاه امامت خاصه قدر و ارزش امام رضا علیه السلام را بدانیم.
🍂در روایت است که زیارت امام رضا علیه السلام خیلی ارزش و اعتبار دارد و زمینه رویش و رشد و شکوفایی شیعیان در رسیدن به قله های اخلاص و فلاح و رستگاری است. چرا؟
👈 زیرا امام در زمان مامون ملعون خلیفه عباسی (که نقشه قتل همه شیعیان را در سر داشت) با پذیرش ولایت عهدی،جان خود را برای نجات شیعیان قربانی کردند و سیاست های آلوده خلیفه عباسی را نقش بر آب کردند.
زیرا امام با پذیرش ولایت عهدی فرهنگ تشیع را به تمام متفکرین و صاحبان ادیان و فرق آن روز، معرفی کردند و به ما آموخت که چگونه در هر موقعیتی زندگی مبتنی بر فرهنگ تشیع را دنبال کنیم.
👈 زیرا با ورود امام به ایران، امام زادگان زیادی از تبار اهل بیت علیهم السلام وارد ایران شده و برای ایرانیان فرهنگ تشیع را تبیین کردند.
✳️ پس امام رضا علیه السلام بر دوش همه شیعیان، خاصه ایرانیان حق دارد و ایرانیان ان شاءالله پرچمدار قیام مهدوی در آخرالزمان خواهند بود تا فرهنگ مهدوی و علوی علیهم السلام را در جهان تحت لوای دولت کریمه مهدوی نشر دهند.
🍃روز زیارتی حضرت رضا علیه السلام (که به یک روایت شاید روز شهادت آن عزیز باشد) را از دور و نزدیک گرامی داریم و با ادای یک زیارت مختصر و کوتاه قدر و منزلت و جایگاه امام را در فرهنگ امامت پاسداری می نمائیم.
مرکز مجازی مهدویت:
Eitaa.com/mahdi313com
#مهارتهای_مربیگری
⬅️ کنترل کلاس
⬅️ در كنترل كلاس؛ #مربی چگونگي رفتار مخاطبان دركلاس را در همان جلسه اول و برخورد اول تعيين مي كند ، به بيان ديگرجلسه اول و برخورد اول مربی با مخاطبان است كه تعيين مي كند در آينده فراگیران چگونه رفتار كنند و كلاس چه وضعي داشته باشد!
پس مربی در همان جلسه اول انتظارات و قوانيني كه مي خواهد فراگیران رعايت كنند را براي آنان بيان می كند و در رفتار هايش نشان میدهد كه اين خواسته ها فقط شعار نبوده و مصرانه رعايت آن نكات را خواستار است ، قطعا #مخاطبان، خود را ملزم به رعايت آن قوانین خواهند کرد و زمان تدریس با روند بهتری پیش خواهد رفت .
#معرفی_کتاب
📚به سوی خوبی ها(برداشتی از دعای چهل وسوم صحیفه ی سجادیه)
خوانش این کتاب به #مربیانی توصیه می شود که با کودکان و نوجوانان کار می کنند .
شما می توانید این کتاب را که با زبانی بسیار ساده و کودکانه نگاشته شده و در خود توصیه های اخلاقی بسیار زیبایی دارد را در کلاس بخوانید و یا موضوعاتی از دعا را تدریس کنید.
✒️نویسنده: غلامرضا حیدری ابهری
هدایت شده از مرکز مجازی مهدویت
🔰امامت و مهدویت در کلام امام جواد علیه السلام
✅گزیده ای از کتاب
💫امام جواد علیه السلام می فرماید:
🔹«آنهایی که در برابر قضا و قدر الهی در عصر غیبت صبر و تسلیم داشته باشند، نجات می یابند.»
🔸یکی از مقامات رفیع بندگی «تسلیم» در برابر امام زمان علیه السلام است...
🔹یکی از وظایف شیعیان در عصر غیبت نیز «تسلیم» است...
امام زمان علیه السلام هم خواستار «تسلیم» بوده و هستند ایشان می فرمایند:
🔸از خدا بترسید و تسلیم ما باشید و امور را به ما واگذارید. بر ماست که شما را از سرچشمه ی سیراب آوریم، چنان که شما را به سرچشمه بردیم، و از راست منحرف نشوید و به نادرستی نگرائید براساس سنت آشکار الهی، با محبت و دوستی، راه و مقصدتان را به سوی ما قرار دهید.
🔹چنانچه شخصی از دایره تسلیم در عصر غیبت خارج شود، ...
🔸(ص63-64 / امامت و مهدویت در کلام امام جواد علیه السلام)
▪️مرکز مجازی مهدویت
Eitaa.com/mahdi313com
#مربیان_بزرگ
مطالعه همیشگی امام خمینی (رحمه الله)
آیت الله سبحانی می گوید: «زمانی که سن امام داشت از پنجاه سال تجاوز می کرد، گاهی شش ساعت پی در پی #مطالعه می کردند. در سال 1370 ه . ق برابر با 1330 شمسی، سه ماه تابستان را در محلات گذرانیدند. در این مدت، پس از صرف صبحانه، از ساعت شش تا دوازده مشغول #مطالعه می شدند و هرگاه نوعی خستگی و یک نواختی در کار خود احساس می کردند، خود را با نگارش اندیشه هایشان سرگرم می کردند.