#تجربیات_کلاسداری
✅ شیوه جذب
از یکی از مجتهدین نجف که هزاران طلبه نزد او درس خوانده اند پرسیدم: شما چگونه مجتهد شدید؟
گفت: در محلّه ما آقایی بود که شبها برای دو سه نفر طلبه، #درس شبانه داشت. من هم روزها کار میکردم و شب ها نزد ایشان میرفتم.
این عالم بزرگوار ابتدا برای ما یک #قصه میگفت و سپس درس را شروع میکرد. این گونه ما عاشق حوزه و دروس دینی شدیم.
▪️قالت فاطمه (سلام الله علیها): منْ أَصْعَدَ إِلَى اَللَّهِ خَالِصَ عِبَادَتِهِ أَهْبَطَ اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِلَيْهِ أَفْضَلَ مَصْلَحَتِهِ☘️.
در جمله گهربار فوق👆- حضرت فاطمه علیها سلام. بر روی مفهومی به نام (#اخلاص) تکیه کرده اند. کلمه ای که نه تنها می تواند وجود آدمی را از آلودگیهای شرک و کفر، تطهیر نمیاد، که می تواند تحول اساسی در نظام زندگی آدمی پدید آورد.
👈 انسان چون به همه قوانین عالم هستی اشراف ندارد و از طرفی می دانیم که در جهانی زندگی می کنیم که از قانون (تاثیر و تاثر) برخوردار است. پس باید انسان به شکلی خود را مدیریت کند، که بتواند بهترین موضع گیری ها را در راستای مصالح زندگی خویش داشته باشد.
🔅 عدم اشراف انسان به تمامی قوانین و روابط کل هستی موجب می شود که مواضع غلطی در متن زندگی اختیار نماید.
▪️مادر مهربانی چون #فاطمه_زهرا علیها سلام با رهنمود فوق، ما را با (عامل تعیین کننده) که نقش اساسی در زندگی ما دارد، آشنا می کنند و آن (اخلاص) است.
👈 اخلاص، یعنی کار و فعالیت و تلاش را فقط و فقط برای خدا انجام دادن.
🔅یعنی فقط و فقط برای خدای سبحان زندگی کردن- یعنی فقط و فقط او را راضی کردن (نه غیر او) در این صورت است که خدای مهربان، که کلید خانه خوشبختی را در دست دارد تمامی زندگی اصیل و با نشاط و با طراوت را به ما هدیه می دهد.
🔸 منتظران کوی دوست باور کرده اند، که باید با خدا بود تا خدا راه را به آنها نشان دهد.
#مربیان_بزرگ
علامه سید جعفر مرتضی عاملی می نویسد: «تاکیدهای مکرر و مداوم پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در گفتار و #رفتار، به علاوه مقام و موقعیت حضرت زهرا علیهاالسلام سبب شد تا ایشان مورد مراجعه مردم باشند و از درجه و موقعیت خاصی برخوردار گردند. چنانکه منزل ایشان پایگاه و پناهگاهی برای کسان زیادی بود که به آنجا رفت و آمد می کردند. علاوه بر زنان همسایه، دیگر بانوان مدینه نیز به آن حضرت مراجعه کرده و به منزلش رفت و آمد داشتند.»
نمونه هایی از مراجعه بانوان به منزل آن حضرت در روایات انعکاس یافته است
برگرفته از دانشنامه اسلامی
#معرفی_کتاب
مجموعه «چند کتاب خوب برای #حاج_قاسم» شامل ۹ کتاب درباره سردار سلیمانی است که ؛این کتابها حاوی اطلاعات مهمی از زندگی این سردار شهید است که برخی از مطالب آنها برای نخستین بار منتشر شده است.
این کتابها که از سوی جمعی از نویسندگان مختلف به نگارش درآمده است، حاوی یک نکات مهم و کلیدی است و آن این است که ما باید همواره به «قهرمانان وطنی» احترام بگذاریم و به دلاوریها و رشادتهای آنان ببالیم و در هر سن و جایگاهی که هستیم «رهرو خوبی» برای این قهرمانانان ملی باشیم.
حضرت آیتالله #مصباح_یزدی (رحمت الله علیه): هویت ما با #مهدویت شكل میگیرد
در دیدار با جمعی از دست اندركاران مركز تخصصی مهدویت ( 22 خرداد 1391)
#مهارتهای_مربیگری
⬅️⬅️ درس، یک عمل عبادی است. لازمهاش این است که این کار، #مقدس به حساب بیاید.
از فرمایشات مقام معظم رهبری( ۱۳۶۴/۰۹/۲۶ )
#معرفی_کتاب
📚کتاب حضرت زهرا (س) و امام مهدی (ع)
نویسنده در این کتاب با استفاده از روایات معتبر به بیان پارهای از شباهتها ی موجود بین حضرت زهرا(س) و امام مهدی ( ع) پرداخته و پیوند عمیق بین دو معصوم(ع) را مورد بررسی قرار داده است.
این کتاب شامل سرفصلهای زیر میباشد:
حضرت مهدی فرزند حضرت #فاطمه؛ #مهدی در بیان حضرت زهرا؛ مهدی در لوح و صحیفه فاطمه؛ یاد مهدی تسلای زهرا؛ فاطمه الگوی مهدی؛ فاطمه و مهدی در سوره قدر؛ شباهتهای حضرت زهرا (علیهاالسّلام) و حضرت مهدی (علیه السّلام).
⬅️ ناشر: بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود
⬅️ نویسنده: علی مصلحی
مربیان مهدوی :https://t.me/morabyanmahdavi
#تجربیات_کلاسداری
✅ کلاس #تدریس تو، شرر به جان می زند؟
از خصوصیات درسی حضرت امام که بر جاذبیت درسشان نیز می افزود تذکرات #اخلاقی ایشان بود . گاه این تذکرات را به مناسبت هایی در موقع شروع درس و یا در ایامی که منجر به تعطیلات می شد، می فرمودند ... . گاه این تذکرات آنچنان نافذ و مؤثر بود که بعضی ها در درس امام به گریه می افتادند و بعضیها هم از حال می رفتند
برگرفته از سایت حوزه نت
مربیان مهدوی:https://t.me/morabyanmahdavi
#مهارتهای_مربیگری
حضرت فاطمه زهرا (س) بزرگترین مربی عالم
بازی با کودکان، روش مؤثر در تربیت
بازی، شیوه ای است که تأثیرات مثبت و گوناگونی را بر روحیه فرزند به جای می گذارد، خلاقیت او را شکوفا و عواطف کودکانه او را از محبت سیراب می سازد.
حضرت فاطمه علیهاالسلام از همان دوران کودکی با فرزندانش هم بازی می شد و به این نکته نیز توجه داشت که در بازی، نوع الفاظ و حرکات مادر سرمشق #کودک قرار می گیرد، بنابراین باید از کلمات و جملات مناسبی استفاده کرد. افزون بر این باید در قالب بازی و شوخی، شخصیت کودک را تقویت ساخت و او را به داشتن نیکی ها و ارزش های اکتسابی تشویق و راهنمایی کرد.
برگرفته از سایت : حوزه نت
مربیان مهدوی: https://t.me/morabyanmahdavi
هدایت شده از مرکز مجازی مهدویت
#وظایف_منتظران
🔰نیاز شدید به امام زمان (علیه السلام)
⚡️حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) انتخابهایی داشت که امروز در این عرصه میتوانیم این انتخابها را به کار ببریم، حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) انتخاب سخن بر سکوت داشت، حضرت انتخاب امام نور بر امام نار داشت، ما نیز باید حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) را الگویی برای خود قرار دهیم.
👈 حضرت فاطمه (سلاماللهعلیها) در کارهای خویش، نیاز شدید به امام زمان خویش داشت، اما متأسفانه ما، زندگی خود را بدون امام زمان ارواحنافداه پیش میبریم و حتی برخی افراد میگویند که چه نیازی به امام زمان دارند، در حالی که اولین مسأله، فهم این موضوع است که ما نیاز شدید به امام زمان ارواحنافداه داریم.
👌 اولین وظیفه منتظران، به دست آوردن معرفت نسبت به امام عصر ارواحنافداه و نقش آن حضرت در زندگی ماست، ما باید به پاسخ این سوالات برسیم که نقش امام عصر ارواحنافداه در زندگی ما و همچنین رابطه آن حضرت با ما در هستی چیست❓
این که ما نیاز شدید به آن حضرت داریم و بدون آن حضرت، زندگی طیبه نصیب ما نمیشود.
◀️ ما میتوانیم در غفلت حجت خدا زندگی خود را سپری کنیم، اما چیزی عاید ما نمیشود و با حسرت و دست خالی از این دنیا خواهیم رفت
فریاد حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) این است که امام زمان خود را بشناس و دست خود را از دست ولی زمان خارج نکن تا به گرفتاری و بدبختی دچار نشوی.
🔻مرکز مجازی مهدویت:
http://eitaa.com/mahdi313com
هدایت شده از مرکز مجازی مهدویت
⭕️ویژه نامه ایام فاطمیه:
مطالعه از لینک زیر👇:
http://www.mahdi313.com/?pg=articles&catid=146
مرکز مجازی مهدویت:
@mahdi313com
#روش_تدریس
روش تدریس از محدوده ی علوم «روش شناختی» است که بیشتر جنبه ی کاربردی دارد و براساس خلاقیت و نوآوری فرادهنده شکل می گیرد و به عبارت دیگر؛ #روش_تدریس مجموعه فعالیت هایی است که با توجه به امکانات موجود تعریف شده است تا مساعدترین زمینه را برای آموزش موثر فراهم آورد.
تدريس در برگیرنده مفاهيم مختلفی چون:
1. نگرشها
2.گرايشها
3. باورها
عادتها و شيوه هاي رفتارو به طور كلي انواع تغييراتي راكه مي خواهيم در مخاطب ايجاد كنيم، می باشد.از مراحل مهم تدریس، انتخاب روش تدريس است.در واقع به مجموعه تدابير منظمي که از سوی مربی براي رسيدن به هدف تدریس، با توجه به شرايط و امکانات اتخاذ مي شود «روش تدريس» می گويند.
روش تدریس را می توان به دو گروه عمده تقسیم کرد:
الف : روش تدریس #فعال
ب: روش تدریس #غیر_فعال
روش تدریس فعال :
روش فعال، روشي است كه در آن فراگیردر جريان ياددهي – يادگيري نقش فعالي بر عهده دارند .
در این رویکرد فراگیر خود مستقیماً در یادگیری مشارکت داشته و برای رسیدن به هدف تلاش می کند.
روش تدریس غیر فعال :
در این رویکرد آموزشی، مربی محور و ارائه دهنده اطلاعات است و فراگیران صرفاً شنونده و حفظ کننده اطلاعات هستند.
در روش تدریس غیر فعال فراگیران غیر فعال می باشند.
معایب روش تدریس غیرفعال:
#مربی فعال است و مطالب را به طور کامل ارائه می دهد.
معلم راه حل ها و پاسخ را ارائه می دهد.
منبع یادگیری فقط کتاب است.
ملاک یادگیری کسب نمره است.
تکالیف بدون هدف و خسته کننده است.
ارزشیابی از یادگیری بیشتر در محدوده دانستنی ها است.
فراگیران از فعالیت های خود و دیگران ارزشیابی نمی کنند.
ملاک یادگیری در ارزشیابی بیشتر در مقایسه با دیگر فراگیران است.
فراگیران مفهوم آموزی می کنند.
ارزشیابی پایانی بیشتر ملاک عمل است.