هدایت شده از خبرگزاری فارس
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سردار نقدی: این روزها دوباره حاجقاسم را ترور کردند
🔹اینها بدترین و زشتترین اتهام را به مردی که تمام عمر خود را وقف دفاع از ایران کرد، نسبت دادند و بعد از تذکر رهبر انقلاب به جای عذرخواهی از اتهامات خود، از پخش شدن اظهاراتشان ابراز تاسف کردند.
🔹افرادی که یک دقیقه هم به سربازی عادی نرفتهاند، به محبوبیت سردار سلیمانی حسادت میکنند. سلیمانی عمرش را فدای ملت کرد، شما حتی یک شب هم برای نگهبانی از وطن بیدار نماندهاید.
@Farsna
خطای بزرگ این است که جریان انقلاب به نام یک جریان سیاسی سند بخورد و افرادش بشوند شاخص انقلابیگری.
در اینصورت تصمیمات آن جریان به نام انقلاب فاکتور میشود و کاندیدای مطلوب آن جریان هم میشود کاندیدای انقلاب.
درصورتیکه انقلاب حقیقتی است که اصول مشخصی دارد؛ دیگران را باید به این اصول عرضه کرد و عیار انقلابی بودن آنها را سنجید نه بالعکس.
همان که امیرالمؤمنین فرمودند به اشخاص نگاه نکنید؛ حق را بشناسید و بر اساس آن، اهل حق را. «إعرف الحق تعرف اهله».
@mosabereh
نقدی بر برنامهی زندگی پس از زندگی
یکی از جذابترین موضوعات برای بشر، اطلاع از وضعیت زندگی پس از مرگ است. ضمن اینکه شنیدن تجربهی کسانی که سکرات مرگ دیدهاند، تأثیر زیادی روی انسان دارد و ایمان را تقویت میکند.
اما آفات اینجور مباحث چیست؟
وقتی باب این را باز میکنیم که ادعاهای افرادی را که راهی برای اثبات یا رد آن نداریم، اما بهخاطر اینکه اعتقادات ما را تقویت میکند میپذیریم و نشر میدهیم، و میخواهیم که جامعه هم به آن اعتماد کند، در واقع این فرصت را برای شیادان و مخالفان هم ایجاد کردهایم! مثلا اگر BBC آمد و برنامهی مشابهی ساخت و عدهای را آورد که مدعی این تجربه هستند و آنها گفتند که در تجربهشان دیدند که نماز و روزه و دستورات اسلام مانع رشد آنها شده است، چگونه میشود گفت که حرف آنها غلط است اما حرف اینها درست است؟
اسلام دین یقین است، یقینی که از راه عقل و نقل معتبر باید بهدست آورد؛ اسلام، ایمان از راههای غیر معتبر را جایز نمیداند؛ اسلام بر پایهی ظن و گمان یا خواب و شهود ساخته نمیشود، اینکه عدهای مدعی تجربهی خاصی از مرگ هستند، یک تجربهی شخصی است که برای دیگران حجت نمیشود و نباید بشود، حجتهای مشروع در دین مشخص شدهاند.
برای شناخت حقایق پس از مرگ و ربط آن با اعمال ما در این دنیا باید به آیات و روایات رجوع کنیم نه تجربهی مرگ یا خواب افراد. این تجربهها نهایتاً میتوانند بهعنوان مؤیّد اصل وجود حیات پس از مرگ استفاده شوند بدون اعتبار جزئیات.
ضمن اینکه:
۱- آیا ممکن نیست عدهای برای جلب توجه، در آنچه دیدهاند اغراق کنند یا اساساً بر اساس شنیدهها از دیگران، یک داستان بسازند؟ چگونه قابل راستی آزمایی است؟
۲- به فرض راستگویی، چه کسی تشخیص میدهد تجربه بوده یا شهود یا خواب یا چیز دیگر؟ الهی بوده یا شیطانی؟ حتی مکاشفات اهل معنا گاهی شیطانی است و فقط اهل فن میتوانند آن را تشخیص دهند.
باید عقلانیت را در جامعه رشد بدهیم تا راه نفوذ شیاطین را ببندیم؛ این برنامهها هرچند در کوتاه مدت بر افزایش ایمان مردم مؤثرند، اما میتوانند مردم را به سمت خرافات و دوری از عقلانیت و نیز پیروی از مدعیان دروغین سوق دهند.
پ.ن: این برنامهی تلویزیونی، گفتگو با کسانی است که مدعی هستند تجربهی پس از مرگ داشتهاند و زنده شدهاند.
#مرگ #اسلام #اسلام_ناب #زندگی_پس_از_زندگی #عقلانیت
@mosabereh
14000212 بیانات عنوانزدهشده رهبر انقلاب در سخنرانی تلویزیونی در نوزدهمین روز ماه مبارک رمضان.pdf
591.8K
بیانات عنوانزدهشده رهبر انقلاب در سخنرانی تلویزیونی در نوزدهمین روز ماه مبارک رمضان ۱۴۰۰/۲/۱۲
@mosabereh
نمونهای از آنچه درمورد آفات برنامه زندگی پس از زندگی بیان کردم.
@mosabereh
14000217 بیانات عنوانزدهشده رهبر انقلاب در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت روز جهانی قدس.pdf
460.6K
بیانات عنوانزدهشده رهبر انقلاب در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۰/۲/۱۷
@mosabereh
نقدی بر:
اعلام متفاوت روز عید فطر از طرف برخی مراجع
و برگزاری نمازهای عید فطر بهصورت جماعت در مساجد.
حتماً قضیهی نماز عید فطر #امام_رضا (علیهالسلام) را شنیدهاید که چه حرکت عظیم اجتماعیای ایجاد کردند و همهی مردم مرو را به سمت صحرا به راه انداختند، تا جایی که مأمون که به اصرار خودش حضرت را به نماز راضی کرده بود، به ناچار حضرت را از میانهی راه برگرداند. این سیره، حقیقت نماز عید فطر را برای ما مشخص میکند که این نماز برای جلوه دادن عظمت جامعهی اسلامی به امامت امام است. مستحبات و مقدمات نماز عید و استحبات برگزاری در فضای باز، مؤید این معناست؛ چون اسلام دین اجتماعی است.
در قنوت نماز عید فطر میگوییم عید فطر را برای مسلمین عید قرار دادی و برای محمد (ص) [و قاعدتا جانشینان ایشان] ذخیره و شرف و کرامت و فزونى مقام:
اَسْئَلُکَ بِحَقِّ هذَا الْیَومِ الَّذى جَعَلْتَهُ لِلْمُسْلِمینَ عیداً وَلِمُحَمَّدٍ صلّیاللهعلیهوآله ذُخْراً وَشَرَفاً وَ کرامتاً وَمَزِیْداً
آیا اعلام یک روز عید متفاوت از نظر امام جامعه، با این سازگار است؟
هم اعلام عید فطر و هم برگزاری نماز عید فطر از #شئون_امام_جامعه است.
و جایز نیست هر کس در گوشهای برای خودش یک نماز جماعت عید فطر راه بیندازد! (همچنانکه نماز جمعه جایز نیست)
#استفتا از رهبر انقلاب:
۲۵۱. در گذشته معمول بودکه هر امام جماعتی نماز عيد فطر را در مسجد خودش اقامه می کرد، آيا در حال حاضر اقامه نماز عيد فطر و قربان توسط ائمه جماعات جايز است؟
ج) جايز است نمايندگان ولی فقيه که از طرف وی مجاز در اقامه نماز عيد هستند و همچنين ائمه جمعه منصوب از طرف او نماز عيد را در عصر حاضر بهصورت جماعت اقامه نمايند، ولی احوط اين است که غير آنان آن را فرادی بخوانند و به جماعت خواندن آن به قصد رجاء نه به قصد ورود، اشکال ندارد. بله، اگر مصلحت اقتضا کند که يک نماز عيد در شهر برگزار شود، بهتر است که غير از امام جمعه منصوب از طرف ولی فقيه، کسی متصدی اقامه آن نشود.
#اسلام #اسلام_ناب #رهبر #انقلاب
@mosabereh
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸چرا روزۀ عید فطر حرام است؟ | حرمت روزه، یک مانور است!🔸
در روز اول شوال، روزه حرام است. این یک مانور است. می دانید چرا؟ چون میخواهد بگوید: «خوردنشان به امر من است؛ نخوردنشان هم به امر من است».
اگر روزۀ اول شوال را حرام نمیکردند، عدۀ زیادی روز اول شوال را روزه میگرفتند و میگفتند: «میخواهیم بدرقه ماه رمضان برویم»! خداوند چون میخواهد همه با هم دست بکشند، روزه را حرام کرده.
امام صادق (علیه السلام) دربارۀ روز عید فطر و تشخیص آن میفرمایند: «دست امام مسلمین است»؛ اگر امام مسلمین گفت: «عید است»، همه باید افطار کنند و نماز عید بخوانند. اگر امام مسلمین گفت: «این آخر رمضان است»، بر همه واجب است روزه بگیرند.
چرا این را برای امام مسلمین گذاشته؟ برای اینکه اینجور نشود که زن مقلد این آقاست و آقا میگوید برای من ثابت نشده که امروز آخر رمضان است؛ شوهر مقلد دیگری است؛ او گفته برای من ثابت شده امروز عید بگیریم. اگر بعضی روزه باشند و بعضی روزه نباشند، در خانه چه اتفاقی می افتد؟ روزی که باید جشن بشود، روز عیش باشد، روز سرور باشد، روز خوشحالی باشد، روز حزن میشود.
اعیاد رسمی مسلمین یعنی عید فطر و عید قربان را برای این خاطر روزهاش را حرام کردند که وحدت ایجاد بشود؛ یعنی همه «با هم» دست بکشند از روزه. خود این وحدت یک ابهتی دارد، اسلام را در نظر دشمنان با مهابت میکند.
@haerishirazi
همیشه یک بحثی مطرح میشه که کدام علما #ولایت_فقیه را قبول داشتند یا نداشتند.
از باب دیدن نظر علما خوب است، اما این جزو مسائلی است که هر کس باید خودش در مورد آن تحقیق کند و خودش به نتیجه برسد. جزو مسائل تقلیدی نیست.
#تقلید #مرجع_تقلید #اسلام_ناب
@mosabereh