#معرفی_کتاب
#برادری_ایمانی
راهنمای کتاب/ برادری، پیوندی حقیقی نه مسئلهای تشریفاتی
امالبنین قزلسفلو
«برادری ایمانی»
مؤلف: سید محمدباقر حکیم
مترجم: امالبنین قزلسفلو
ناشر: شرکت چاپ و نشر بینالملل، چاپ اول: پاییز 1400
96 صفحه، 21500 تومان
#مذهب
انسان موجودی اجتماعی است و در زندگیِ روزمرهاش گریزی از برقراری ارتباط با افراد مختلف جامعه ندارد؛ بنابراین برای داشتن روابطی حسنه و زیستی بهتر و آرامتر، نیازمند آن است که بداند در روابط خود با دیگران چه حقوقی دارد و چه تکالیفی را باید رعایت کند. حال اگر این جامعه و این روابط، ماهیت اسلامی و بهویژه ایمانی داشته باشد، قطعاً کیفیت و شکلِ این حقوق و تکالیف نیز تمایز و اهمیت دیگری یافته و نیز رنگ الهی و شرعی به خود میگیرد. این تمایز را میتوان از عنوان این روابط نیز دریافت؛ عناوینی مانند «عقد اخوت»، «پیوند برادری دینی» و «برادری ایمانی». عناوینی که شاید از آن روز که حضرت رسول صلیاللهعلیهوآله اعلام فرمود هر مسلمانی برای خود برادری دینی برگزیند و خود با امیرالمؤمنین علی علیهالسلام دست برادری داد، نمودِ بیشتری یافت. بسیاری از مسلمانان هم هر ساله بهویژه در عید غدیر خم بنا بر سنتی دیرینه با یکدیگر دست برادری میدهند و با هم عقد اخوت میبندند. اکنون چند پرسش مطرح میشود:
· آیا این پیوند و عقد اخوت جنبۀ تشریفاتیِ صرف دارد یا حقوق و تکالیفی را نیز ایجاب میکند؟
· مرز پایبندی به این حقوق کجاست؟
· چه آسیبهایی سبب تیرگی این رابطه و پیوند میشوند؟
· چطور میتوان این پیوند را تقویت کرد؟
· آیا این حقوق تا زمان حیات فرد موضوعیت دارد یا بعد از مرگ وی نیز ادامه مییابد؟
شهید آیتالله سید محمدباقر حکیم، نویسندۀ فقید کتاب «الأخوة الإیمانیة من منظور الثقلین»، که حاصل سخنرانیهای اخلاقی ایشان با موضوع «پیوند برادی ایمانی» است، علاوه بر بررسیِ مسائل و پرسشهایی ازایندست، موضوع مهم دیگری را نیز تبیین نموده: «انگیزۀ پیوند ایمانی».
امروزه یکی از مهمترین انگیزههای مردم جهان در برقراری روابط، بهویژه در جوامع غربی، مسائل مادی است و افراد براساس سود و زیان با یکدیگر ارتباط دارند؛ بنابراین هرگاه این منافعِ شخصی تهدید شود، روابط نیز دچار گسست میشود. البته ممکن است در این جوامع نیز برخی افراد مسائل حقوق بشری و انساندوستی را مدنظر داشته باشند، اما پدیدۀ غالب، همان مسائل و منافع فردی است. درحالیکه در فرهنگ غنیِ اسلام، روابط مؤمنان باید بر انگیزههای الهی و دینی متکی باشد و بنا بر همین انگیزه است که هر مؤمنی بنا بر روایاتِ شریفه، هفتاد حق بر گردن مؤمن دیگر دارد. این موضوع یکی دیگر از وجوه تمایزِ این روابط ایمانی با سایر روابط است؛ البته به آن معنا نیست که رعایت این حقوق، حالت اطلاق داشته و مؤمنان بهطور مطلق موظف به ادای آن هستند، بلکه این حقوق دوسویه است و هر دو طرف باید آنها را مدنظر داشته باشند؛ زیرا حالت اطلاق، تنها مختص خدای عزوجل است.
ادامه ...
https://www.alef.ir/news/4001011072.html
مطالعۀ کتابهای مرحوم آیتالله مصباح یزدی که توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شدهاست، در کتابخانۀ دیجیتال نور:
1⃣ بحثی ساده و کوتاه پيرامون: حکومت اسلامی و ولايت فقيه
https://noorlib.ir/book/info/22640
2⃣ فلسفه اخلاق
https://noorlib.ir/book/info/22504
3⃣ آموزش فلسفه
https://noorlib.ir/book/info/63786
4⃣ جامعه و تاریخ از دیدگاه قرآن
https://noorlib.ir/book/info/64668
5⃣ آموزش عقاید
https://noorlib.ir/book/info/64334
#معرفی_کتاب
#جامعه_و_تاریخ_از_نگاه_قرآن
📚 از آنجا كه بحث جامعه و تاریخ به لحاظ منطقی بر سایر مباحث اجتماعی تقدم دارد، آیتالله مصباح یزدی در ادامه سلسله دروس تفسیر موضوعی، به مناسبت طرح مباحث اجتماعی از دیدگاه قرآن به این بحث مهم پرداختهاند. حاصل این بحث به همت آقای مصطفی ملكیان تحقیق و تنظیم شدهاست. شرکت چاپ و نشر بین الملل وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی این کتاب را برای پنجمین بار در سال 1388 به چاپ رساندهاست.
كتاب مشتمل بر دوازده بخش است كه سه بخش اول آن به مباحث فلسفه علوم اجتماعی، نظیر بحث از مفهوم جامعه، اصالت فرد یا جامعه، و قانونمندی جامعه اختصاص یافته است. مباحث بعدی به ترتیب در زمینه تأثیر جامعه بر فرد، تأثیر فرد بر جامعه، نقش تفاوت ها در زندگی اجتماعی، نهادهای جامعه، دگرگونی های اجتماعی، تعادل و بحران و انقلاب، رهبری، جامعه آرمانی، و سنت های الهی در تدبیر جوامع است.
#معرفی_کتاب
#فلسفه_اخلاق
📚این کتاب بازنویس و تکمیل مباحثی است که در مجموعه دروس فلسفه اخلاق علامه مصباح یزدی آمده بود و مباحث زیر را در بر میگیرد:
تعریف اخلاق، علم اخلاق و فلسفة اخلاق؛ جایگاه، اهمیت، پیشینه و ضرورت فلسفة اخلاق، تحلیل مفاهیم اخلاقی، منشأ پیدایش مفاهیم اخلاقی، اقسام وجوب، مفهوم باید اخلاقی و تفاوت آن با بایدهای غیرارزشی؛ بررسی دیدگاهها درباره خوب و بد اخلاقی، بررسی دیدگاهها دربارة حقیقت جملات اخلاقی، مفهوم ارزش و عناصر ارزش اخلاقی، بررسی دیدگاه ها دربارة معیار ارزش اخلاقی، مسؤولیت اخلاقی، نقد و بررسی جبرگرایی، انواع مسؤولیت؛ نسبیتگرایی اخلاقی، مکاتب نسبیتگرا، نقد دلایل نسبیتگرایی اخلاقی؛ مکاتب مطلقگرای اخلاقی، دیدگاهها دربارة رابطه دین واخلاق، نیازمندیهای دین به اخلاق؛ وابستگیهای اخلاق به دین.
این كتاب برای اولین بار در سال 1381 توسط شركت چاپ و نشر بینالملل انتشار یافته و پس از آن نیز بارها تجدید چاپ شده است. همچنین، این کتاب در سال 1389 در مجموعه آثار آیتالله مصباح یزدی با عنوان «مشکات» نیز به چاپ رسیدهاست.
این کتاب به زبان مالایو نیز ترجمه شدهاست.
✅ تجدید چاپ کتاب آموزش فلسفه، تألیف مرحوم آیتالله مصباح یزدی
نوزدهمین چاپ کتاب «آموزش فلسفه» که از کتابهای مهم و ماندگار مرحوم آیتالله مصباح یزدی به شمار میرود، در ایام اولین سالگرد ارتحال ایشان روانه بازار شد.
https://www.ibna.ir/fa/tolidi/316569
چاپ و نشر بینالملل
✅ معرفی تفصیلی کتاب #سور_سوریه در خبرگزاری #ایرنا
ردپای مبارزات سردار آسمانی با جنایات داعش در «سور سوریه»
https://www.irna.ir/news/84590876
چاپ و نشر بینالملل
در چاپ مجدد این کتاب که سال گذشته انجام گرفت، متن مصاحبههای دفتر و حفظ و نشر آثار آیتالله خامنهای با حجتالاسلام و المسلمین سید حسن نصرالله (معادلۀ نصر) و سردار حاج قاسم سلیمانی به کتاب اضافه شدهاست.
#معرفی_کتاب
#فرازهایی_از_زندگانی_حضرت_فاطمه_زهرا علیهاالسلام
📚 از ابیثعلبه نیز نقل شده که گفت: رسول اکرم صلّیاللهعلیهوآله چنان بود که هر گاه از میدان جنگ یا از مسافرت بازمیگشت، نخست داخل مسجد میشد و دو رکعت نماز تحیّت به جای میآورد. سپس با فاطمه دیدار میکرد. آنگاه سراغ همسرانش را میگرفت
📌 برگرفته از ص 66 و 67 کتاب «فرازهایی از زندگانی حضرت فاطمۀ زهرا علیهاالسلام»، تألیف مؤسسۀ البلاغ، شرکت چاپ و نشر بینالملل
#گزیده_کتاب
#فرهنگ_سخنان_حضرت_فاطمه
📚 حضرت زهرا سلاماللهعلیها خطاب به امیرالمؤمنین علی علیهالسلام فرمودند:
رسول خدا صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم مرا نهی فرمود که چیزی از تو درخواست نمایم و به سفارش فرمود: چیزی از پسرعمویت درخواست مکن؛ اگر چیزی برای تو آورد بپذیر و الا تو درخواست چیزی نداشته باش.
📌 برگزفته از ص 254 کتاب فرهنگ سخنان حضرت فاطمه، تألیف محمد دشتی، شرکت چاپ و نشر بینالملل
#گزیده_کتاب
#فاطمه_بانوی_بهشتی
📚 فاطمه علیهاالسلام در دفاع از حق از هر موقعیت استفاده میفرمود و حجت را بر همه تمام میساخت. از جمله مواردی که آن حضرت بهخوبی از موقعیت استفاده نموده، هنگام عیادت زنان مهاجرین و انصار است. بر اساس روایات رسیده: عبداللهبنحسن از مادرش فاطمة بنت الحسین چنین نقل میکند:
«... وای بر آنها! خلافت را از پایگاههای مستحکم رسالت، استوانههای نبوت، مرکز فرود جبرئیل امین، و شخصیت آگاه به امر دین و دنیا، دور داشتند، بدانید این همان خسران آشکار است! چه ایرادی بر ابوالحسن داشتند؟! ایرادشان - به خدا سوگند- از او، از برندگی شمشیرش بود که در راه تغییر منکرات بکار میرقت، از شدت ایستادگیاش در راه اطاعت حق بود، از شدت مجازات خلافکاران، و از شدت خشم و غضبش در راه خدا بود ...»
برگرفته از ص 370 و 371 کتاب «فاطمه، بانوی بهشتی»، تألیف مرحوم محمدجعفر امامی، شرکت چاپ و نشر بینالملل
#گزیده_کتاب
#فرهنگ_جامع_سخنان_حضرت_فاطمه سلاماللهعلیها
✅ فضیلت پیروی از پیامبر و علی صلواتاللهعلیهما (1)
📚 امام عسکری علیهالسلام فرمود:
فاطمه سلاماللهعلیها فرمود: پدران این امت، محمد صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم و علی علیهالسلام هستند، که اگر از ایشان پیروی کنند، کژی آنان را راست نماید، و از عذاب پیوسته (اخروی) نجاتشان بخشند، و اگر با ایشان همراهی کنند، نعمت ابدی را حلالشان میگردانند.
📌برگرفته از کتاب «فرهنگ جامع سخنان حضرت فاطمه سلاماللهعلیها»، تآلیف گروه حدیث پژوهشکدۀ باقرالعلوم علیهالسلام، ترجمۀ علی مؤیدی، ص 435، شرکت چاپ و نشر بینالملل
#معرفی_کتاب
#سیاست_ورزی_مؤمنانه
📚 کتاب «سیاستورزی مؤمنانه»، به قلم محمدحسن روزیطلب، توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شد. این کتاب با تفصیل زیادی به تبیین مواضع سیاسی مرحوم ِآیتالله مصباح یزدی در سالهای 84 تا 92 میپردازد. تمام رویدادهای سیاسی مهم این سالها که با واکنش مرحوم مصباح همراه بوده، در این کتاب بررسی شدهاست.
مؤلف تلاش کرده در این رویدادها مواضع افراد مختلف را نیز بیاورد و برای این کار پژوهشهای زیادی انجام دادهاست. بنابراین کتاب مملو است از نقلقولهای مختلف رجال دینی و سیاسی. در نمایش این رویارویی سیاسی، مؤلف میخواهد رفتار مرحوم آیتالله مصباح را نمایان کند و به تبع آن به بسیاری از سؤالات و اشکالاتی که پیرامون ایشان مطرح شده، پاسخ بگوید.
روزیطلب در پیشگفتار کتاب گفتهاست: «مسئولیت اصلی در نگارش این کتاب بر عهده یکی از پژوهشگران جوان و متخصص حوزه تاریخ انقلاب اسلامی بوده که به دلایل شخصی تمایل نداشت نام او بر جلد این کتاب ارزشمند درج گردد.»
اهمیت کتاب «سیاستورزی مؤمنانه»، بجز تبیین اندیشههای سیاسی مرحوم مصباح، در مرور یک دوره پر فراز و نشیب از تاریخ انقلاب اسلامی است.
کتاب «سیاستورزی مؤمنانه»، تألیف محمدحسن روزیطلب، در 896 صفحه، با شمارگان 1000 نسخه و قیمت 180 هزار تومان، توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل روانه بازار شدهاست.
https://www.ibna.ir/fa/tolidi/317000
چاپ و نشر بینالملل
#گزیده_کتاب
#برادری_ایمانی
📚 جایگاه این ارتباط (برادری مؤمنان با یکدیگر) در محضر خداوند سبحان به اندازه بزرگداشت دین خداست. هر کس بخواهد دین خدا را محترم بدارد باید ارتباط و پیوند برادری ایمانی را محترم شمارد زیرا این پیوند با اصل دین ارتباط دارد.
چاپ و نشر بینالملل
#معرفی_کتاب #عرفان_و_سیاست (تبیین جایگاه سیاست و انقلاب اسلامی در مکتب عرفانی علامه طهرانی) 📚 ک
#معرفی_کتاب
#عرفان_و_سیاست
📚 «به یاد دارم در سالهای اول طلبگی، حقیر همین سؤال را از خدمت حضرت آیتالله حاج سید محمدصادق طهرانی (فرزند علامه طهرانی) پرسیدم؛ عرض کردم که کسی جایی گفته اگر مثلاً بزرگان اهل معنا فتوایی دادند، انسان باید حتماً این مسئله را بپذیرد. دیگر جای بحث علمی نیست. ایشان فرمودند اگر شخصی مقلد است، بله؛ باید به وظیفۀ تقلیدش عمل کند؛ اما شما که طلبه هستید و قرار است مجتهد بشوید، ابداً جایی برای تبعیت وجود ندارد و از همین الان این فکر را از ذهنتان بیرون بکنید که بخواهید در مسائل علمی از اولیای خدا، از مرحوم علامۀ طهرانی و دیگران تبعیت بکنید. بعد برای اینکه بنده را تشویق کنند، فرمودند که بنده در مسائل فقهی مختلفی با مرحوم علامۀ والد اختلاف نظر داشتم. نمونههای مختلفی از فقه و اصول را ذکر کردند و فرمودند در تکتک این مباحث، با ایشان مدتها بحث کردم و اینها مواردی است که نه من قانع شدم، و نه ایشان قانع شدند؛ و مرحوم علامه تشویق میکردند و میگفتند باید کسی که کار فقهی و اجتهادی انجام میدهد به نظر اجتهادی خود متکی باشد و به همان عمل کند.»
📌 صفحۀ 82 و 83 کتاب
#گزیده_کتاب
#فرهنگ_جامع_سخنان_امام_حسین
📚 ابوالبختری از امامصادق علیهالسلام و [ایشان هم] از امامباقر علیهالسلام نقل میکند که فرمود: «امامحسین علیهالسلام هر شب جمعه، قبر (برادر خود) امامحسن علیهالسلام را زیارت میکرد.»
📌 برگرفته از کتاب «فرهنگ جامع سخنان امامحسین علیهالسلام»، تآلیف گروه حدیث پژوهشکدۀ باقرالعلوم علیهالسلام، ترجمۀ علی مؤیدی، ص ۷۰۸، شرکت چاپ و نشر بینالملل
چاپ و نشر بینالملل
#گزیده_کتاب
#برادری_ایمانی
📚 بنابراین وقتی در قلب تو نسبت به برادرت کدورتی وجود دارد، انتظار نداشته باش که در قلب او نسبت به تو یکرنگی وجود داشته باشد. به جز قلبهای خاصی که خداوند متعال نسبت برای رسالت خود برگزیده و به آنها اجازه دادهاست که حتی نسبت به کسانی که کدورتی از آنان به دل دارند، طاهر، پاک، مهربان، با محبت و یکرنگ باشد. همچنین نمیتوانی نسبت به شخصی بدبین باشی و از او توقع خلوص داشته باشی. سپس امام هادی علیهالسلام این معیار کلی را معرفی میکند: احساس دیگری دربارۀ تو، مانند احساس تو نسبت به آنان است.
📌 برگرفته از ص 73 کتاب برادری ایمانی، تألیف شهید آیتالله حکیم، ترجمۀ امالبنین قزلسفلو، شرکت چاپ و نشر بینالملل
#گزیده_کتاب
#وحی_و_معجزه_از_دیدگاه_مولوی
📚 نکتۀ مورد اهتمام مولانا همین است که ما در سادهترین استنتاج بهراحتی میتوانیم ببینیم که مورد توجه حق واقع شدن نیازمند فراهمسازی مقدماتی چند از جمله درخواست از خدا است؛
چنانکه در جریان به آتش انداختن ابراهیم، جبرئیل به خدا التماس کرد که خدایا به روی زمین، کسی غیر از ابراهیم تو را پرستش نمیکند، اینک که مشرکان درصدند او را در آتش اندازند، مانع از کار آنان شو!
خدا فرمود: ای جبرئیل، سا کت باش! بندهای مانند تو میترسد که وقت بگذرد؟ من هروقت بخواهم، میتوانم او را نجات بخشم، فقط چون مرا بخواند جوابش گویم:
در پناه لطف حق باید گریخت
کو هزاران لطف بر ارواح ریخت
تا پناه یابی آنگه چون پناه
آب و آتش مر تو را گردد سپاه
📌برگرفته از ص 216 کتاب «وحی و معجزه از دیدگاه مولوی» تألیف دکتر کاظم بازافکن، شرکت چاپ و نشر بینالملل
متأسفانه صفحۀ قبلی فروشگاه کتاب بینالملل توسط اینستاگرام مسدود شد.
دوستان ما صفحۀ جدیدی ایجاد کردهاند و انشاءالله با قوت به فعالیت خود در جهت ترویج کتاب و فروش محصولات ادامه خواهند داد.
نشانی صفحۀ جدید فروشگاه:
https://www.instagram.com/beynolmelal.book/
📌 برای خرید کتابهای شرکت چاپ و نشر بینالملل میتوانید به این صفحه مراجعه فرمایید.
چاپ و نشر بینالملل
#معرفی_کتاب #سیاست_ورزی_مؤمنانه 📚 کتاب «سیاستورزی مؤمنانه»، به قلم محمدحسن روزیطلب، توسط شرکت چاپ
#گزیده_کتاب
#سیاست_ورزی_مؤمنانه
📚 لیکن آیتالله مصباح یزدی به این شبهه نیز پاسخ داد و اظهار داشت حمایت پیشین از احمدینژاد و انتقاد فعلی از وی هر دو مبتنی بر اصول بود. آیتالله مصباح در پاسخ به این سوال که عدهای مطرح میکنند همانطور که سران و ساکتین فتنه باید عذرخواهی کنند، شما هم بابت حمایت از احمدینژاد باید عذرخواهی کنید، اظهار داشت:
«... ما معتقدیم آدمی قابل تغییر است، یک وقتی در مسیر خوبی حرکت میکند باید تأییدش کرد، یک وقت منحرف میشود باید به او تذکر داد، نصیحتش کرد. اگر لجبازی کرد باید با او مخالفت کرد. اگر انسان از کسی در یک زمانی حمایت کرد، معنایش این نیست که همیشه باید از او حمایت کند ... اگر از فردی در یک زمانی انحرافی دیدیم این معنایش این نیست که از اول منحرف بوده یا اینکه در آن زمانی که انحرافی در او ظهور نداشته، کسانی که حمایت کردند، اینها اشتباه کردند. پس قیاس این دو مطلب به هیچ وجه قیاس صحیحی نیست و از قیاسات شیطانی است.»
📌 برگرفته از ص 676 و 677 کتاب «سیاستورزی مؤمنانه»، تألیف محمدحسن روزیطلب، شرکت چاپ و نشر بینالملل
چاپ و نشر بینالملل
به روایت نویسنده/ گرههای کور کلاف سوریه
محمدقائم خانی
«سور سوریه»
مؤلف: محمدقائم خانی
ناشر: شرکت چاپ و نشر بینالملل، 1399
192 صفحه، 30000 تومان
#سیاست
امروزه صحبت از «موفقیت» نقل هر محفلی است و بازار حرفهای عجیب و غریب دربارۀ راههای موفق شدن، داغ داغ است. اگر نگوییم در تمام دنیا، لااقل در تلقی ما ایرانیان، همۀ این حرف و حدیثها، جستوجوی راهی است میانبر که بیزحمت و دردسر، برسیم به بهشتی که آرزویش را داریم، آن هم زودِ زود، به قدر چشمبرهمزدنی، یا حداکثر برخاستن و بنشستنی. حالا البته قرار نیست به همۀ این حرفها و راهکارها و قواعد و دستورات، گفته شود «زکّی» و مؤدبانهترش «زهی تصور باطل، زهی خیال محال»؛ اما خب، موضع بهتری هم نمیشود گرفت. بهتر است در برابر چنین سخنانی سکوت پیشه گیریم چون چیز چندان متفاوتی نمیشود حوالۀ این تبلیغات خوشرنگولعاب کرد. موفقیت در دنیای امروز، که جنگلی است به وسعت زمین، و انسانها درندهترین موجودات آن هستند، همان پیروزی قدیمی است در جنگ، و راهکارها و اصول و دستوراتش هم همان است. البته اکنون به جای زره، کت و شلوار میپوشند یا عوضِ تیر و خدنگ، مینیژوب تن میکنند و توی اتاق مبله بر سر قیمت هرچیزی میلاسند. تنها دکور صحنه و لباسها تغییر کرده، اما جنگجویان همان خونریزهای قدیمیاند. اما گاهی، این پرده میرود کنار، و صحنه برمیگردد به شمایل قبلش، و جنگ دوباره با همان شکل کهنش به دیدار ما میآید. دوباره درندگان پیِ قربانی میگردند و برای پیروزی خون میریزند. این اتفاق در خاورمیانه مدام تکرار میشود و زمانی نیست که خاکش از خون سیرآب نشود.
کتاب «سور سوریه» میخواهد از وضعیت کشوری بگوید که حالا ده سالی از آغاز نبردی بزرگ در آن میگذرد. نبردی که در ابتدا صورتی از شورشهای مردمی داشت، اما خیلی زود چهرۀ دیوآسای جنگ داخلی به خود گرفت و تمام پهنۀ کشور را به جهنمی بزرگ تبدیل کرد. سؤال مهمی که نویسنده میخواهد در این کتاب به آن پاسخ دهد، این است که «پیروز این جنگ کیست؟» منتها به این راحتیها قابل ردیابی نیست. مردم سوریه؟ ارتش سوریه؟ در همان میدان حتی، آیا ارتش پیروز نهایی است؟ پس اوضاع عجیب و غریب ادلب را چهطور باید فهمید؟ و اگر ارتش پیروز شده، دقیقاً بر چه کسی، نهادی یا گروهی غلبه کرده؟ یا شاید باید پرسید بر چه کسانی یا گروههایی؟ همپیمانانش کجای این پیروزی هستند؟ در صحنه و میدان کجا بودهاند؟ و در رسانه چطور بازنمایی شدهاست؟ برندۀ جنگ رسانهای کیست؟ کدام کشور؟ نویسنده سعی کرده پیروزی را در ابعاد مختلفش و با صورتهای متفاوتش دنبال کند. در جنگهای میدانی، سیاسی، رسانهای، اقتصادی، و حالا باید گفت فرهنگی نیز، پیروزی با چه کسی یا گروهی بوده است؟ نویسنده هرچه پیشتر میرود، تعیین برنده و بازنده را سختتر مییابد. نکند بزرگترین پیروزی را کسی به دست آورده که در ظاهر، کمترین سهم به او رسیده باشد! با توضیح هر بخش بیشتر معلوم میشود که تعیین برنده و بازنده در دنیای امروز، خیلی پیچیدهتر از قبل است. اصلاً نمیشود به راحتی حکم کرد که فلانی یا فلان گروه یا بهمان کشور برد یا باخت. یعنی چه این حرف؟ سر کاری است مگر؟
با جلو رفتن کتاب معلوم میشود که پیروزهای امروز، بستگی به حضور چندجانبه در لایههای مختلف نبرد دارد. در هر لایه هم بیش از دو طرف درگیری وجود دارد، و جنگ به نبردهای چندجانبه تبدیل شدهاست. پیچیدگی آنجاست که برخی از جنگندهها (یا به تعبیر امروزیها بازیگران) در چند لایه به صورت همزمان در حال نبرد (و بازی) هستند. آن وقت تفکیک حیثیتهای مختلف جنگ از هم، دشوار (یا تقریباً ناممکن) میشود. معلوم نیست چقدر از جنگ، صورت اقتصادی دارد و کجا، به گلولههای سخت تبدیل شده و کجا، به شکل تکفیر در قامت امامت جماعت مساجد، اذهان و قلوب را نشانه رفتهاست. نیروهای درگیر در هر سطح کداماند و عقبۀ هر جبهه تا کجا پس رفته و گستردگی نبرد تا کجا ادامه پیدا کرده؟ اصلاً مگر میشود جنگ سوریه را از شورشهای کشورهای عربی جدا کرد؟ و از تحریم ایران؟ و از استعمار خاورمیانه؟ ولی این خطر هم وجود دارد که با گسترده شدن بیش از حد مسأله، اصلِ آن منحل شود. که اگر میشد، پس این همه کشته و آواره و یتیم در کشور سوریه از کجا پیدایشان شده؟ ولی اگر صورت مسأله واقعاً در این همه حوزۀ نبرد گسترده شده، رزمجویان (و بازیگران) میدانند که بر چه سطحی از صحنۀ نبرد مسلطند؟ چطور تصمیم میگیرند؟ و از کجا میفهمند که پیروز شدهاند یا منکوب؟ تا کجا ادامه میدهند و کجا پس میکشند؟ و اگر نمیفهمند این چیزها را، مسیرشان را چطور پیدا میکنند؟
ادامه...
https://www.alef.ir/news/4001029001.html
#گزیده_کتاب
📌 برگرفته از ص ۳۰ کتاب #قمقام_زخار_و_صمصام_بتار
، تألیف فرهاد میرزا قاجار، تصحیح غلامحسین انصاری، شرکت چاپ و نشر بینالملل
به لطف خداوند در این کانال تا کنون چندین کتاب از محصولات شرکت چاپ و نشر بینالملل (خصوصاً کتابهای تازهچاپ) معرفی شد. با توجه به برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب، در پیوند زیر، عکس روی جلد سایر کتابهای انتشارات را قرار دادیم.
در این پیوند، عکس جلد کتابهایی که تا اوایل امسال منتشر شدهاست، در دسترس است و کتابهایی که بهتازگی منتشر شده، انشاءالله در فرستۀ دیگری فهرست خواهد شد.
https://b2n.ir/h66035
چاپ و نشر بینالملل
#گزیده_کتاب #فرهنگ_جامع_سخنان_حضرت_فاطمه سلاماللهعلیها ✅ فضیلت پیروی از پیامبر و علی صلواتال
حدیثی از حضرت صدیقۀ کبری سلامالله علیها
#گزیده_کتاب
#فرهنگ_جامع_سخنان_حضرت_فاطمه سلاماللهعلیها
✅ فضیلت پیروی از پیامبر و علی صلواتاللهعلیهما (2)
📚 امام عسکری علیهالسلام از فاطمۀ زهرا سلاماللهعلیها نقل میکند که به بعضی از زنان فرمود:
با ناخرسندی پدر و مادر نسبی خود، پدر و مادر دینی خود محمد و علی را خرسند کن [اگر پدر و مادر امر بر نافرمانی خدا کردند، امرشان را اطاعت نکن، هرچند ناخرسند شوند]، و با ناخرسندی پدر و مادر دینی خود، پدر و مادر نسبی خود را خرسند مساز، زیرا اگر پدر و مادر نسبی تو ناراحت شوند، محمد و علی با ثواب یک میلیونم یک ساعت از طاعات خود، ایشان را راضی میکنند، ولی اگر پدر و مادر دینی تو (محمد و علی) ناخرسند شوند، پدر و مادر نسبی تو نمیتوانند ایشان را راضی کنند، زیرا ثواب طاعات همۀ اهل دنیا جبران ناراحتی ایشان را نمیکند.
📌برگرفته از کتاب «فرهنگ جامع سخنان حضرت فاطمه سلاماللهعلیها»، تآلیف گروه حدیث پژوهشکدۀ باقرالعلوم علیهالسلام، ترجمۀ علی مؤیدی، ص 435، شرکت چاپ و نشر بینالملل
چاپ و نشر بینالملل
به لطف خداوند در این کانال تا کنون چندین کتاب از محصولات شرکت چاپ و نشر بینالملل (خصوصاً کتابهای ت
✅ فهرستی کتابهایی که به تازگی توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شدهاست:
سیمرغ سی مرغ
رستۀ سنگاندازان
سیاستورزی مؤمنانه
برادری ایمانی
محمد صلّیاللهعلیهوآله بر قلههای فضائل
من خواب دیدهام
سب و لعن از منظر شیعۀ امامیه و وهابیت
برنامۀ راهبردی تحول در نظام آموزشی حوزه
عرفان و سیاست؛ تبیین جایگاه سیاست و انقلاب اسلامی در مکتب
عرفانی علامه طهرانی
حقوق بشر آمریکایی از منظر اندیشۀ امام خمینی
وحی و معجزه از دیدگاه مولوی
مسائل و مشکلات تربیتی
ماوراء مرز
خمس
بانوی آندلس
آموزههای تربیتی آیات قرآن کریم