#با_جاسوسان/۱
اول تیرماه ۱۳۹۸ سازمان قضایی نیروهای مسلح طی اطلاعیهای اعلام کرد #جلالحاجیزوار کارمند وزارت دفاع به جرم جاسوسی اعدام شده است.
نام اصلی وی سیدسیاوش جلالحاجیزوار بود، کسی که سابقه چندین سال همکاری با سازمان هوافضای وزارت دفاع را در کارنامه داشت و در چهاردهم شهریور ۱۳۹۶ و به همراه همسرش لیلا تاجیک به اتهام جاسوسی برای سازمان اطلاعات و امنیت دولت آمریکا سیا ازسوی سازمان حفاظت اطلاعات وزارت دفاع شناسایی و بازداشت شد.
⭕️پرونده او پس از قریب به دو سال بررسی صدور حکم و تایید آن در دیوان عالی کشور پس از اجرای تشریفات قانونی در زندان رجاییشهر اجرا شد.
همچنین همسر وی که البته بعدها گفته شد همسر سابقش بوده به جرم مشارکت در جاسوسی به تحمل ۱۵ سال حبس محکوم شد.
@nofoz_shenasi
#با_جاسوسان/۲
#علی_اشتریفرد در سال ۱۳۸۷ به اتهام جاسوسی برای موساد، پیش از خروج از کشور در یکی از آژانسهای مسافرتی تهران دستگیر شد.
#اشتری کارشناس مسائل فنی الکترونیکی بود و در همین زمینه هم دست به جاسوسی زده بود.
🔺او درجریان یکی از سفرهای خارجی به عضویت موساد درآمد و همکاری خود را با آنها آغاز کرد.اشتری در مدت همکاری خود با موساد همواره با اصرار طرف مقابل برای جلبنظر مقامات نظامی کشورمان جهت واگذاری پروژههای نظامی به شرکتش مواجه بود، چراکه او بدون عبور از فیلترهای ویژه اطلاعاتی، میتوانست حوزه دسترسیهایش را افزایش دهد.
🔻سرانجام علی اشتری به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی موساد دستگیر و دهم تیرماه سال87 با حکم دادگاه انقلاب تهران، به اعدام محکوم و حکم اعدامش در ۲۷ آبان همان سال اجرا شد.
ادامه دارد...
@nofoz_shenasi
#با_جاسوسان/۳
📥تفنگدار دریایی در تور
#امیر_میرزاحکمتی، جاسوس دوتابعیتی که اوایل دهه 80 در بین تفنگداران دریایی آمریکا عضویت داشت، در سال ۱۳۹۰ در سفر به ایران به اتهام جاسوسی توسط واجا بازداشت شد. میز ایران در سازمان سیا برای مقابله با سرویس اطلاعاتی ایران زبدهترین افراد را برای نفوذ به دستگاه اطلاعاتی ایران انتخاب کرد که یکی از افراد موردنظر آنها #امیر_حکمتی بود که برای اجرای این پروژه با پوشش نظامی ارتش آمریکا وارد خاک عراق و بعد به پادگان بگرام افغانستان فرستاده شد و سپس به ایران آمد.
حجم اطلاعاتی که #حکمتی با خود به ایران آورده بود، هر سرویس اطلاعاتی را مجاب میکرد که چنین منبعی را از دست ندهد، اما سرانجام سربازان گمنام امام زمان(عج) با ردگیری و مهار فرستنده در یک عملیات پیچیده این شبکه جاسوسی را شناسایی و منهدم کردند.
دادگاه انقلاب، #امیرمیرزاحکمتی را بهدلیل همکاری با دولت متخاصم و عضویت در #سیا و همچنین تلاش برای متهمسازی ایران در تروریسم، بهعنوان محارب و مفسد فیالارض به اعدام محکوم کرد، اما این حکم به ۱۰ سال زندان تغییر و نهایتا او پس از چهار سال آزاد شد.
@nofoz_shenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #شرکتهای_دولتی 70 درصد #بودجه مملکت را می بلعند!!!
ورود #مجلس برای اصلاح این وضع و نظارت بر آن ضروری است.
#بودجه۱۴۰۰
@nofoz_shenasi
#با_جاسوسان /۴
#عبدالرسول_دریاصفهانی از آن پدیدههای عجیبوغریب است که متاسفانه سالها در بدنه اداری کشور اعماز مجموعههای دولتی و خصوصی خدمت کرده؛ کسی که با وجود داشتن تابعیت مضاعف از کشور کانادا توانسته بود تا بالاترین مراتب تیم مذاکراتی ایران و بهعنوان نماینده بانک مرکزی نفوذ کرده و به نقشآفرینی بپردازد.
او در حساسترین بخش مذاکرات یعنی کمیته مالی-بانکی حضور داشته و گفته میشود اتصال برجام به FATF و عملا ناکام کردن تلاشهای ایران برای تسهیل روابط بانکی ازجمله نتیجه اقدامات وی بوده است.
#عبدالرضا_دریاصفهانی که سابقه عضویت در انجمن حسابداران بریتانیا را دارد، پس از انقلاب در وزارت دفاع و بهعنوان مسئول پیگیری مطالبات ایران از آمریکا به استخدام درمیآید، ولی چند سال بعد با نظر حفاظت اطلاعات این وزارتخانه، اخراج میشود.
او که پس از پایان مذاکرات هستهای از دست حسن روحانی نشان درجه3 خدمت دریافت کرد، در تیر سال ۹۵ به اتهام همکاری با سرویس جاسوسی انگلیس و دریافت ماهیانه ۷۵۰۰ پوند بهواسطه شرکتی بهنام PWC دستگیر شد.
ادامه دارد...
@nofoz_shenasi
#با_جاسوسان /۵
#خانواده_نمازی از مهرههای کلیدی #پروژه_نفوذ در ایران هستند. محمدباقر نمازی، از مسئولان دولتی در زمان پهلوی چندی پس از وقوع انقلاب اسلامی بهصورت غیرقانونی از کشور خارج میشود و در اوایل دهه ۷۰ در دوران دولت سازندگی به ایران بازمیگردد و با تأسیس برخی شرکتها و موسسات به همکاری با دولت ایران در حوزه مسائل اجتماعی میپردازد.
چندسال بعد چند تن از اعضای خانواده او ازجمله سیامک و بابک نمازی (فرزند) پری نمازی (خواهرزاده) و همسر او بیژن خواجهپور شروع به تاسیس موسساتی ازجمله مجموعه آتیه بهار کرده و نسبتبه ارائه خدمات مشاورهای در حوزه مسائل حقوقی و اقتصادی به شرکتهای خارجی فعال در ایران اقدام میکنند.
در این سالها سیامک نمازی بهواسطه برخی از این شرکتها نقش دلال را میان ایران و برخی شرکتهای خارجی ایفا میکند که اثرات آن در پروندههایی چون کرسنت وجود دارد.
سیامک نمازی علاوهبر این اطلاعات جمعآوریشده در داخل را در اختیار موسسه مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی و دانشگاه دفاع ملی آمریکا قرار میدهد. سیامک و محمدباقر نمازی سرانجام در سال ۱۳۹۴ و بهفاصله چندماه با قرارگرفتن در تور دستگاه اطلاعاتی ایران دستگیر میشوند.
ادامه دارد...
@nofoz_shenasi
#کارنامه_سیاه/۱
💠 فرد هالیدی (Fred Halliday) در سال ۱۳۵۴ (۱۹۷۵میلادی) زندانیان سیاسى در ایران را بین ۲۵هزار تا ۱۰۰هزار نفر اعلام می کند و در گزارشى می نویسد:
«کارنامه هیچ کشورى در جهان سیاه تر از کارنامه ایران در زمینه حقوق بشر نیست ... جلّادان ساواك افزون بر شوك الکتریکى و ضرب و شتم مخالفان، از انواع وحشی گرىها استفاده مى کردند؛ از جمله فروبردن بطرى هاى شکسته در نشیمنگاه، آویختن وزنه بر بیضهها، پوشاندن کلاه خودهاى ویژه، مورد تجاوز جنسى قرار دادن زندانیان، تجاوز به زنان و دختران فرد دستگیرشده در مقابل چشم وى براى گرفتن اعتراف»
📚 فرد هالیدى، دیكتاتورى و توسعه سرمایه دارى در ایران، ص۹۲
@nofoz_shenasi
#کارنامه_سیاه/۲
⭕️ ماجرای خودکار ۵ ریالی هویدا!
🔹 «امیرعباس هویدا» در دادگاه انقلاب درباره عملکرد خود گفت: “در دوران صدارت من، قیمت خودکار ثابت بود و همیشه ۵ ریال!”. از او پرسیدند:
“چطور چنین حرفی میزنی؟! تو تورم را از ۰.۳٪ در عرض سیزده سال به ۲۵٪ رساندی و قیمت غذا و مسکن ۲۵ برابر شد!”
👈 هویدا گفت: “من غذا و ملک را نگفتم، خودکار را گفتم. چون کسی درس نمیخواند و خودکار نمیخرید! با یک خودکار و موز دادن در مدرسه، کاری کردیم که کسی نپرسد روزی شش میلیون بشکه نفت کجا میرود!"
@nofoz_shenasi
⛔️ حسامالدین آشنا مشاور رئیسجمهور در واکنش به خروج آمریکا از #برجام: پاسخ ما به ترامپ نه عجولانه؛ اما دردناک خواهد بود. (اردیبهشت 1397)
💠 جناب آشنا!
لطفاً کماکان عجله نفرمایید نگران دیسک کمر شما هستیم!
#آشنا
#انجمن_حجتیه
@nofoz_shenasi
🏴 #آیتالله_محمدیزدی دار فانی را وداع گفت.
⚫️ #آیتالله_محمدیزدی در سال ۱۳۱۰ ش در یک خانواده علمی و مذهبی در اصفهان به دنیا آمد.
🔹وی در جوانی پس از گذراندن دروس سطح به قم آمد و از محضر آیات عظام چون بروجردی، اراکی و امام خمینی (رحمت الله علیه) بهره برد.
🔹سخنرانیها و افشاگریهای فراوان در شهرهای مختلف از جمله فعالیتهای ایشان قبل از انقلاب اسلامی ایران بود که منجر به تبعید و زندانی شدن وی شد.
🔹 #آیتالله_محمدیزدی پس از انقلاب مسئولیتهای فراوانی در عرصههای مختلف بر عهده داشت که میتوان به نمایندگی مجلس شورای اسلامی، عضویت در شورای نگهبان، ریاست قوه قضائیه، نمایندگی مجلس خبرگان رهبری و ریاست شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اشاره کرد.
🔹 از ایشان آثاری در زمینههای مختلف از جمله فقه، اصول، علوم قرآن، تفسیر و عقاید به چاپ رسیده است.
🌹 #روحش_شاد_و_یادش_گرامیباد
🆔 @nofoz_sheanasi
‼️سوال بسیار مهم‼️
جناب اقای روحانی، بارها به اتکای آرایی که به او داده شده، سعی در تلقین این موضوع داشته اند، که آراء مردمی، و رای به ایشان، رای به ادبیات #مذاکره بوده است!
و بارها اعلام کرده اند که میبایست با برگزاری رفراندوم این نظر تثبیت شود.
حال آیا واقعا این موضوع صحت دارد؟!
برای جواب این سوال، به سوال مشابهی که از #مقام_معظم_رهبری، در زمان اقای #خاتمی پرسیده شده، دقت بفرمایید.
⏺در تحليلى كلّى، انتخاب جناب آقاى خاتمى، رأى به اصلاح بود و فرصتى طلايى براى تقويت نظام فراهم آورد و انقلاب اسلامى را براى سالها بيمه كرد. در اين شرايط: ...علّت اينكه منصوبين جنابعالى در ... از جناح مخالف اين روند انتخاب مىشوند، چيست؟
(پاسخ مقام معظم رهبری👇👇):
آن جملهاى كه اين برادر يا خواهرمان در مورد «رأى به اصلاح» نوشتند، تحليل ايشان است؛ تحليل من از قضيه اين نيست. بالاخره بيست ميليون نفر، با انگيزههايى به رئيس جمهور رأى دادند. شما از كجا مىدانيد كه همه اين بيست ميليون نفر، رأى به اصلاح دادند؟ انگيزههاى گوناگونى داشتند؛ به اين انگيزههاى گوناگون، رأى دادند. آنچه كه مسلّم است، اين است كه اين رئيس جمهور، منتخب بيست ميليون جمعيت است؛ اين چيز باارزشى است. اما اينكه شما از اين بيست ميليون نفر رفراندم كرده باشيد و به شما گفته باشند ما رأى به اصلاح داديم، نه؛ من نمىتوانم اين را باور كنم و بپذيرم.
البته همه اصلاح را مىخواهند؛ هيچ كس نيست كه اصلاح را نخواهد؛ هيچكس هم نيست كه معتقد باشد در دوره قبل از اين دولت، همه چيز در حدّ اعلاى صلاح بود. نخير؛ مسلّماً اشكالات زيادى بوده است. وقتى شما يك رئيس جمهور را انتخاب مىكنيد، انتخاب مىكنيد تا آن اشكالات را برطرف كند. در اين هم شكّى نيست؛ همه همينطور فكر مىكنند و مايلند. اگر در دورهى آينده هم انتخاباتى صورت بگيرد، مسلّم باز همين خواهد بود؛ يك عدّه هستند كه چيزهايى را قبول دارند، يك عدّه هم چيزهايى را قبول ندارند. اينكه منصوبين من در آن دستگاههاى گوناگون، مخالف اين روند هستند، نه؛ من اين را قبول ندارم. نخير؛ آنها هم طرفدار اصلاحند. همانهايى كه اينجا اسم آوردند - و من البته اسم نمىآورم - افرادى هستند كه اصلاح را دوست دارند؛ بسيار از آنها دولت را دوست دارند؛ خود آقاى خاتمى را دوست دارند و با ايشان همكارى مىكنند. به نظر من، اينطور قضاوتها، قدرى رجمِ به غيب است و صلاح نيست.
بیانات در جلسه پرسش و پاسخ دانشگاه تربیت مدرّس
۱۳۷۷/۰۶/۱۲
@nofoz_shenasi