24.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دعای روز ۱۹ ماه مبارک رمضان
التماس دعا 🤚
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
🔺فرزندان ابن ملجم !
🗣علی فرحزادی
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
🔻امید تقلبی را دور بریزید
✍️ آسیه طاهری
🔹تا به حال در شرایطی بودهاید که کسی دست روی شانهتان بگذارد و با صدای نرم و آرامی بگوید: «فقط امیدت به خدا باشه، خودش درست میشه.» یا «دل به اميد زنده است.»
من بارها این اتفاق کلیشهای را تجربه کردهام و بارها آن را دیده و خواندهام. هر بار هم بیآنکه این چهار، پنج کلمه را بالا و پایین کنم، از این صحنه میگذرم و دنبال راه چاره هستم تا از مشکلی که تویش دستوپا میزنم، بیرون بیایم.
به آخرش کار ندارم که دست به دامان خدا میشوم و او هم گره از کارم باز میکند. اما این را پذیرفتهام که از تو حرکت و از خدا برکت. همین یک جمله را کِش دادهام تا همهی زندگیام را در خودش جا بدهد. چرا که معتقدم امید تقلبی بزرگترین دشمن آدمهاست.
ارنست بلوخ در کتاب اصل امید آورده که: «امید تقلبی یکی از بزرگترین بدخواهان و حتی نابودکنندگان بشریت است و امید اصیل متعهدترین خیرخواه آدمی است.»
🔸امید، مولد احساسات و موتور متحرک و مبنای بسیاری از اتفاقات بزرگ در زندگی است؛ پادزهری است که زندگی را برخلاف تمام سختیهایش قابل تحمل میکند.
👈 هیچ کدام از ما نمیتواند قدرت و رشد دهندگی امید را نادیده بگیرد، زیرا تنها چیزی است که در تاریکی مثل یک نقطهی نور در ذهن هرکسی میدرخشد و توان تازهای برای ادامهی حیات به او میدهد. اما امید دقیقا چه چیزی نیست؟
👈امید این باور نیست که هر چیزی خودبهخود روبهراه بوده، هست و خواهد شد. بلکه احساسی است که میگوید شاید جایی دری وجود داشته باشد و راهی برای خروج از مشکلات؛ حتی پیش از آنکه راه را بیابیم یا دنبال کنیم.
🔹ربکا سولنیت در کتاب امید در تاریکی میگوید: «امید به معنی انکار واقعیت نیست! بلکه به معنای مواجه شدن با تمامی موانع و مصمم بودن برای رفع آنهاست» این کلمهی چهار حرفی رابطهی مستقیم با احساس ما دربارهی امکانپذیری یا عدم امکانپذیری امور دارد.
✅ هر چقدر آن چیز به نظر ما ممکنتر باشد، میزان امیدمان بالاتر میرود و هر اندازه میزان درک ما از این امکانات بیشتر و مشخصتر باشد امیدمان قویتر میشود.
⛔ در مقابل هرچقدر بیشتر حس کنیم که چیزی غیرممکن است و نمیتوانیم به آن برسیم، مأیوستر میشویم. مثل دو دستهی خوشبینها و بدبینها.
همانطور که خوشبینها گمان میکنند همهچیز بدون مداخلهی آنها روبهراه خواهد شد، بدبینها نیز فکر میکنند هیچ راه اصلاحی وجود نخواهد داشت.
👈 هر دو گروه بیعملی خود را توجیه میکنند و میکوشند که شما را وحشتزده، ازخود بیگانه و منزوی کنند.
🔸حالا شرایط جامعهای را تصور کنید که شبانهروز از تمام رسانهها این پیام را دریافت میکند:
«شما در کشوری زندگی میکنید که که هیچ رشد و پیشرفتی را نخواهد دید، برخلاف تمام دنیا که با سرعت نور در حال حرکت به سوی رشد و ترقی است.»
از مسائل پیشپاافتاده مثل سرعت اینترنت بگیرید تا مسائل کلان اقتصادی و سیاسی. آیا مردمانشان با مخابرهی روزانهی این حجم عقبماندگی و ناامیدی محض، میتوانند قدمی بردارند و رشدی بیافرینند؟
✅ شاید زمانش رسیده باشد که معنای درست امید را به یکدیگر یادآوری کنیم و اجازه ندهیم حرکت را از ما بگیرند. چرا که اگر یکدیگر را دوست داریم باید برای هم امیدآفرینی کنیم.
@onsoo_ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
مفهوم سیاست خارجی فدراسیون روسیه.pdf
1.13M
❇️ دکترین سیاست خارجی فدراسیون روسیه ۲۰۲۳
🔸 متن کامل دکترین سیاست خارجی فدراسیون روسیه ۲۰۲۳ که به امضای ولادیمیر پوتین رییسجمهور این کشور رسید.
📎https://www.iras.ir/
💟attacheintl.ir
📕 *هفته نامه علمی، تحلیلی، تخصصی دانش رسانه*
💢 شماره سی و پنجم *"دانش رسانه"* با سرفصلهای محتوایی ذیل منتشر شد:
⭕️ *سرمقاله*
▪️ روایت سایه ها و لایه ها (5)
⭕️ *علوم رسانه*
▪️ قهرمان بودن در عصر شبکه های اجتماعی
▪️ سایبر فمینیسم؛آیا فضای سایبری راهی نو پیش روی فمینسیم خواهد گذاشت؟
⭕️ *تکنيک هاي رسانه اي*
▪️ دیپلماسی رسانه ای 16
▪️ تکتیراندازهای دشمن، روی برجک دیدهبانی خودی
⭕️ *رسانه شناسي*
▪️ جدایی رحیمپور از بیبیسی؛ از ادعای کنارهگیری تا اتهام همکاری با ایران!
▪️ وضعیت بحرانی غولهای رسانهای در 2022
▪️ نقدی بر آواتار راه آب؛انسان و درخت جای خداوند!به همین سادگی!
⭕️ *توليد محتوا*
▪️ شباهتها و تفاوتهای شغلی خبرنگار و تولیدکننده محتوا
▪️ همگرایی رسانهای
⭕️ *حکمراني فضاي مجازي*
▪️ هندسه جدید قدرت جهانی از دریچه فناوری های نوین
▪️ هوش مصنوعی، در خدمت ملتها یا بسترساز تسلط جهانی سلطهجویان؟
⭕️ *گزارش کنشگری دفاتر*
▪️ آخرين توليدات محتوايي مديريت فضاي مجازي و رسانه هاي نوين
📍 کنشگران دفاتر می توانند گزارش فعالیت های رسانه ای شاخص خود را برای ما ارسال کنند تا در هفته نامه در بخش مربوطه درج گردد و مورد توجه عموم دفاتر قرار گیرد .
🟥 *فایل pdf هفته نامه را می توانید از اینجا دریافت کنید* 👇👇👇
مخفی بودن قبر علی(ع)
با شناختی که از صفات امیرالمومنین داریم، شاید جای تعجب داشته باشد که تا زمان امام صادق(ع) به دلیل شدت بغض و کینه از علی(ع) قبر او مخفی بود!!
جامعه به کجا میرسد که حتی تحمل مزار علی(ع) را هم ندارد؟
در روایتی نقل شده که آنحضرت فرمود پس از دفنشان، چهار قبر در چهار مکان حفر کند؛ مسجد کوفه، رحبه، نجف و در خانه جَعده بن هُبَیره.
فرحة الغری، ص 32.
اما براستی چرا؟
دو دلیل داشت: بغض بنی امیه و خوارج
علی(ع) به این دو گروه امان نمیداد
هرچند خوارج را از بنی امیه پایین تر میدانست، اما برخورد قاطع و سخت او با این دو گروه کاری کرد که رسما در نماز جمعه ها و منبرها علی(ع) را لعن کنند و ثواب ببرند.
چون علی(ع) در اجرای کامل دین اهل تعارف نبود. «من چشم فتنه را درآوردم که جز من کسى جرئت آنرا نداشت».
الإستنفار و الغارات، ج 1، ص 5
@onsoo_ir
ماجرای کودتای قطبزاده
🔹شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۶۱ بود که اعلامیه دادگاه انقلاب ارتش همه را غافلگیر کرد: عوامل توطئهای برای ترور امام و سران کشور دستگیر شدهاند. آنچه این خبر را مهمتر میکرد، چهره اصلی این توطئه یعنی صادق قطبزاده بود.
🔹کسی که در کارنامهاش عضویت در شورای انقلاب، اولین رئیس صدا و سیما و وزیر امورخارجه پس از تسخیر لانه جاسوسی را داشت. او همچنین پیش از انقلاب از مبارزین خارج کشور و از چهرههای نزدیک به امام موسیصدر بود.قطبزاده، بنیصدر و یزدی؛ در دوران شاه، سه چهرهی فعال مبارز خارج از کشور بودند که پس از انقلاب هرکدامشان برای خود، ادعایی داشتند. قطبزاده مثل بنیصدر احساس میکرد سطحش از خیلیهای دیگر بالاتر است و بدش نمیآمد اولین رئیسجمهور ایران باشد، اما در انتخابات شکست خورد و پس از آرای باطله و داریوش فروهر و صادق طباطبایی و کاظم سامی، نفر هشتم شد. او که از این به بعد کاملا از گردونهی قدرت حذف و منزوی شده بود، احساس میکرد انقلاب و امام از مسیر درست منحرف شدهاند. از اینجا بود که تدریجا به فکر یک اقدام جدی علیه جمهوری اسلامی افتاد. کودتایی که در جریان آن بتواند خودش بر سر کار بیاید.
🔹در همین افکار و ارتباطگیریها بود که واحد اطلاعات سپاه که او را تحت رصد داشت متوجه شد او قصد ارزیابی یک اقدام نظامی در جماران و بیت امام را دارد. با هماهنگی اطلاعات سپاه و دادگاه انقلاب ارتش، یکی از ارتشیهای قدیمی که سابقهی همکاری با دادگاه انقلاب ارتش برای کشف گروههای برانداز و کودتاچی را داشت با قطبزاده مرتبط شد تا بتواند سر از سِرّ او درباره جماران دربیاورد.
🔹این روند طی شد و مشخص شد بر اساس طرح قطبزاده، قرار بود ابتدا بیت امام و نهادهای اصلی کشور بمباران یا منفجر شوند، سپس قطب زاده اعلام کند این اتفاق توسط حزب توده رقم خورده و او و جمعی از ارتشیها آنها را دستگیر کنند و خود به عنوان ناجیان انقلاب (که دیگر نه امام و نه اغلب افراد اصلیاش زنده هستند) کار را در دست بگیرند. قطبزاده نهایتا آخرین روزهای شهریور ۶١ اعدام شد.
💬دکتر زادبر
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ هشدار فوکویاما
🔹 فوکویاما طی یادداشتی در فارن افرز معتقده آمریکا باید از نفوذ روسیه در کشورهای اقماری شوروی پیشگیری کنه.
🔹در حال حاضر تحولات گرجستان سمت اقتدارگرایی و حمایت از روسیه جریان دارد.
🔹طی دودهه اخیر آمریکا تلاش کرده تا گرجستان را به عنوان الگویی از تحقق دموکراسی و همراه کردن سایر اقمار شوروی استفاده نماید.
🔸 به نظر میرسه جنگ اوکراین و رقابت با چین منجر به عدم نقش آفرینی سابق آمریکا در قبال سایر تحولات منطقه گردیده است.
#فارن_افرز
📎https://www.foreignaffairs.com/georgia/russia-united-states-winning-georgia
💟attacheintl.ir
🗒جای زشت و زیبا تغییر کرده!
✍️مریم اردویی
▪️امروزه در دنیای شبهمدرنی که با آن روبرو هستیم کمتر سلبریتیای وجود دارد که به «عملهای زیبایی» روی نیاورده باشد.
عملهایی که نشان از تغییر جدی در معیارهای زیباییشناختی دارد و بهعلت گسترش فضای مجازی و دسترسی افراد به محتوای رسانه، عملکرد این افراد در این زمینه به نوعی الگو برای افراد جامعه تبدیل شده است.
👈 زیباییهایی که بیشتر بر برجستهسازی «جذابیتهای جنسی» تمرکز دارد.
همین فهم از زیبایی در مواردی سبب «کشفحجاب» در بین برخی بازیگران شده و با عنوان آراسته بودن، حجاب اسلامی نفی و یا در قالب ناهنجاریهای پوشش بروز پیدا کرده است.
▫️برای دستیابی به درک عمیقتر نسبت به این تغییر «معیار زیبایی» باید نگاهی به هنر مدرن و فلسفهی آن بیندازیم. چراکه معمولا دنیای هنر، دنیایی است که انسان فهم خود را از زیبایی به تصویر میکشد.
👈 از همینرو درک زیبایی در فلسفهی مدرن را باید در آثار هنرمندان آن جستجو کرد.
1⃣ مجسمهی حضرت داوود میکلآنژ از جملهی این آثار است. این مجسمه بیش از آنکه بازتابدهندهی شخصیت دینی یک پیامبر باشد، بر زیبایی اندام و حتی ذائقهی جنسی مخاطب تمرکز کرده است و فکر و ذهن مخاطب را در اولین نگاه متوجه غرائض شهوانی و جنسی میکند.
2⃣ ویل دورانت در کتاب لذات فلسفه میگوید: «هنر در خدمت به دین نشان داد که با عشق سروسری دارد. عناصر غیردینی، بدنهای موزون و پیکرهای لطیف در مقدسترین و دینیترین نقاشیهای عهد رنسانس خود را سرزده جا کردند.
مریم به صورت ونوس چاق درآمد و حضرت یحیی به شکل آدونیس خوشاندام، و بدن لخت سباستیان مقدس سرمشق نقاشان گردید. هنر و علایق جنسی از یک منبع واحد بهشدت فوران میکند».
▪️توجه به زیباییهای ظاهری انسان در دنیای مدرن، محصول فهم اومانیستی از زیبایی و هنر است.
👈 از منظر هگل سازوکار فهم زیبایی و زشتی در وجود انسان مدرن خراب شده و جای زیبایی و زشتی عوض شده است.
حتی هربرت مارکوزه در کتاب خود میگوید:
«نظام سرمایهداری کاری با انسان میکند که حسگرهای زیباییشناسیاش از کار میافتد؛ یعنی چیزهای زیبا را زیبا نمیبیند و چیزهای زشت را هم زشت نمیپندارد».
👈 تحت چنین فلسفه و نگرشی است که الگوهای زیبایی تولید و با پشتیبانی رسانهها ترویج میشوند. بازار پیکرتراشان داغ شده و عملهای زیبایی رکوردار میشوند.
▫️در جامعهای که فلسفهی زیبایی اینچنین درک میشود، زن که خود ذاتا مظهر جمال خداوندی است، از حقیقت وجودی خود جدا شده وتماموکمال در اندام و صرفا زیبایی ظاهری خلاصه میشود و تبدیل به ابژهی جنسی میگردد.
👈 شاید این نقل با فطری بودن تمایل به زیبایی، متناقض به نظر برسد اما از منظر قرآنی نیز زیبایی به دو نوع زیبایی شیطانی و الهی تقسیم میشود و متناسب با درجات ایمان، زیبا دیدن، شناخت و فهم آن برای مؤمن و غیر مؤمن متفاوت خواهد بود.
👈 بهعبارتی زیباییهایی وجود دارند که شیطان آنها را در نظر انسان زینت داده است: «زَیَّنَ لهُمُ الشیطان».
▪️در نگاه قرآنی زیبایی با عینک ایمان فهم میشود، در حالیکه در اندیشهی مدرن، زیبایی امری مبتنی بر نگاه فرد است و ایمان زیربنای آن قرار نمیگیرد. اندیشهای که وقتی در قالب مَثَل بازتاب داده میشود، زیبایی را اینگونه تفسیر میکند:
«beauty is in the eye of the beholder»
@onsoo_ir
آن سو | روایت آنسوی ماجرا
📸
شب شعر ایرانی
دیدار شعرا با رهبر انقلاب؛
🔹دیدار سالانه رهبر معظم انقلاب با شاعران که همیشه نیمه رمضان برگزار میشد، امسال هم بعد از سه سال وقفه برگزار شد، دیداری متفاوت و شیرین همچون قندشیرین پارسی. دیداری که برای شاعران مهم است و از منظر عموم هم با استقبال زیادی همراه میشود.
🔸رهبر انقلاب در این دیدار در بخشی از صحبتهایشان به اهمیت شعر اشاره کردند و فرمودند: «شعر یک رسانه است؛ یک رسانه اثرگذار است. یک دورهای بوده است که تنها رسانه تأثیرگذار در عالم ــ حالا عالم اسلام تا آنجایی که ما بلدیم، میشناسیم شعر بوده. شاعر شعر را میگفت و شعر خوب البته، به سرعت منتشر میشد و مردم آن را میشنیدند.»
🔸شعر انسانها را در خصوصیترین و شخصیترین لحظات زندگیشان، در زمان غم و شادی مخاطب قرار میدهد زیرا فقط همین فرم ادبی است که میتواند تا این حد و با چند کلمه به انسان نزدیک باشد. درنتیجه میتوان گفت که شعر به ریشههای زبان نزدیکی بسیاری دارد.
🔸اولین شعر برای ایران را فرید طهماسبی خواند، شاعری که رهبری همیشه شعرش را تحسین میکردند، او در بخشی از این شعرش گفت:
شمعی زمهر فاطمه در من شکفت و گفت
ایرانیان پاک پروانه منند
گفتم ولی گروهی از اینان ... اشاره کرد:
محتاج توبهاند ولی پاک دامانند
گفتم ولی گروهی از اینان.. اشاره کرد:
کم را فرو گذار بسان پاک دامنند.
#شعر #شعر_فارسی #ایران
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir