#داستانهایمنوپایاننامه 🤓
پرده شانزدهم: خطای ۴۰۴: کاربر در متاورس یافت نشد! 🤖
🧑🎓دانشجو با عینک مخصوصی 👓که روحی جون بهش داده بود داشت در دنیای متاورس مصاحبه هاشو می گرفت که ناگهان طوفانی 🌪 اومد و عینک از چشمش افتاد! وقتی چشمش 👀 رو باز کرد دید داخل اتاق مطالعه و روبروی لپ تاپش نشسته...
با یک آه عمیق 😲 عینک رو از روی زمین برداشت و گفت: اَه روحیجون 👻 چرا با این طوفان متاورسی، ارتباطم رو با اون دنیا قطع کردی؟! داشتم مصاحبه می گرفتم! و با چهرهای گرفته، دوباره عینک رو روی چشماش گذاشت و با امیدواری به صفحه لپتاپش خیره 👀 شد. اما این بار چیزی جز صفحه دسکتاپش 👨💻 رو نمیدید. ناامیدانه سرش رو روی میز گذاشت و زمزمه کرد: رووووحیجون، کجاااایی؟ من باید مصاحبهها رو کامل کنم!
در همین لحظه، یک نوتیفیکیشن ⚡️روی گوشیاش ظاهر شد با پیامی از روحیجون: نگران نباش دوست من. این اتفاقها تو دنیای مجازی خیلی عادیه 😂 بشین از مصاحبه هایی که گرفتی کدها رو استخراج و دادههاتو دسته بندی کن تا بقیهٔ مراحل رو بهت بگم.
#نویسندگی_خلاق #پایان_نامه
🟡 ادامه داره....
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
انتشار پست با آدرس کانال لطفا 😍
[عضویت] 👈 مهارت پژوهشگری
✂️ برشی از یک کتاب
🖇 کسانی که به اندازه تمامی عمرشان، آگاهی به دست آورده اند؛ ولی به اندازه یک لحظه هم گامی بر نداشته اند، بدانند که همین آگاهی ها، اغلال و زنجیرهاشان می شود و آنها را خُرد و خسته می کند.
🖇 این که می بینید با باری از معلومات و مطالعات و آگاهی ها، هر کدام فرعونی شده ایم و آشکار و پنهان دعواها داریم به همین خاطر است که آگاهی یک عمر را به دوش گرفته ایم ولی حرکت یک لحظه را هم نداشته ایم.
🖇 باری که بازده نداشته باشد، چه کمرها که نمی شکند! باشد که هر کدام از ما #مولّد باشیم نه #محتکر!
📨 برشی از کتاب "حرکت"؛ نوشتهٔ علی صفایی حائری، عین. صاد
#معرفی_کتاب
#برشی_از_یک_کتاب
💯 ممنون که کانال رو دنبال و مطالب رو با آدرس کانال منتشر می کنید .ヅ
@pajohesh_esfahan
┗━━ೃ⁀➷.🍉━━━┛
🟣 چطور از سؤال اصلی، سؤالات فرعیمون رو استخراج کنیم؟ 4️⃣
💯 بعد از اینکه سه راهکار خدمت تون گفتم که چطور می تونید سؤالات فرعی تون رو از سؤال اصلی استخراج کنید 👈 در این مرحله باید بدونید هر سؤالی استاندارد نیست و باید ویژگی های خاصی داشته باشه 👇
❶ مرتبط با سؤال اصلی: هر سؤال فرعی باید به طور مستقیم به سؤال اصلی تحقیق تون مرتبط باشه! نه اینکه بی ربط باشه!
❷ تخصصی بودن: سؤالات فرعی تون باید به اندازهای دقیق و تخصصی باشند که به شما این امکان رو بدهند که به همهٔ جنبههای مختلف موضوعتون بپردازید.
❸ قابل اجرا: شما باید امکان جمعآوری دادهها و پاسخگویی به سوالات فرعی تون رو داشته باشید! پس نباید هر سوالی مطرح کنید!
#سوال_اصلی #سوال_فرعی
#کارگاه_استخراج_سوالات_تحقیق
𔘓@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯 ↵•𑁍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی هر چی کانال مهارت پژوهشگری
توضیح میده، ولی بازم یاد نمیگیری! 😅😅
#طنز
𔘓@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯 ↵•𑁍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟣 به جای صرف انرژی زیاد و بیهدف، با استفاده از روشها و ترفندهای مناسب، هوشمندانه پایان نامه و مقالهتو بنویس!
#توسعه_فردی
#رمز_موفقیت
#انگیزشی
𖧌🔖"𝐉𝐎𝐈𝐍↴
➤@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯 ↵
#غلط_ننویسیم
✍️ ملا نُقَطی یا ملا لُغَتی؟
🔖اصطلاح ملا لغتی در زبان محاوره و گفتوگوهای عامیانه خیلی شنیده میشه. این اصطلاح اشتباه، در خصوص کسانی به کار میره که در رعایت نکتههای درستنویسی و املای دقیق لغات، افراط میکنن و مدام یک متن رو برای پیداکردن عیبها و نقصهاش بازخوانی میکنن. در مواجهه با چنین فردی گفته میشه:
📌 چرا مثل ملا لغتیها به کاربرد درست و املای لغات حساس هستی؟!
🔖 در صورتی که عبارت درست، ملا نُقَطی هست نه ملا لُغَتی! شباهتِ آوایی واژههای لُغَت و نُقَط، موجب بروز خطای گفتاری شده و این خطا بعدها به نوشتار هم سرایت کرده. 🙄
📌ابوالحسن نجفی در کتاب غلط ننویسیم مینویسه:
🔖 نُقَط به ضم اول، جمع نقطه است و ملا نُقطی به کسانی میگفتند که فقط از عهده خواندن متنی برمیآمدند که کلمات آن نقطهدار بود؛ بنابراین، به کاتبانی که نقطهها را از قلم میانداختند ایراد میگرفتند.
🔖 امروزه اصطلاح ملا نقطی به کنایه تبدیل شده و کنایه از کسی هست که به املای دقیقِ کلمه و ظاهر لفظ بیشتر از معنای اون اهمیت میده، البته این اصطلاح برای کسانی که بیش از اندازه به آداب ظاهری و قانونهای رسمی مقید هستن نیز به کار میره.
#تایپ_تحقیق
#درست_نویسی
ꞋꞌꞋ✎@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯
╰─────── ─
هدایت شده از مهارت پژوهشگری 👨💻
🖇 همونطور که در 👈 این پست گفتم اکثر مقالاتی که در نورمگز بارگذاری شده اند در پرتال علوم انسانی رایگان و بدون حق اشتراک قابل دریافت هستند.
🖇 در این راستا 👈 اگر دنبال مقالهی خاصی هستید می تونید از جستجوی پیشرفتهی سایت کمک بگیرید تا زودتر مقالهی مدنظرتون رو پیدا کنید. 👇
📌 جستجوی پیشرفته ی پرتال جامع علوم انسانی
#سایت_پژوهشی
#مقاله_نویسی
💯 انتشار پست فقط با آدرس کانال
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
゚➴°@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯
❄️ چند راهکار تخصصی برای افزایش تمرکز در پژوهش
🗳 ماتریس آیزنهاور رو در این 👈 پست توضیح دادهام.
#افزایش_تمرکز
╭┈┈ ┈┈ ┈┈ ┈┈ ┈
𓍯 مهارت پژوهشگری
╰┈┈ ┈┈ ┈┈ ┈┈ ┈
🟣 پنج مرحلهٔ تجزیه و تحلیل داده ها
🗳 مرحلهی ۵: خاتمه دادن به روند تحلیل
🔻در قسمت قبل این کارگاه خدمتتون گفتم که باید دادهها رو به شکلی آماده کنیم که برای تحلیل شدن مناسب باشن. به عبارتی الماس ها (دادهها) آمادهی تراش دادن شده باشن! 💎
🔺 در این مرحله با استفاده از روشهای آماری یا نرمافزارهای مختلف مثل spss یا مکس کیودا، یا روش هایی که از قبل انتخاب کرده ایم 👈 مثل تحلیل تماتیک، داده بنیاد، تحلیل محتوا یا ...، دادههامون رو تحلیل و الگوها و روابط بینشون رو پیدا میکنیم.
#روش_تجزیه_تحلیل_دادهها
#کارگاه_تحلیل_دادهها
#تحلیل_دادهها
انتشار پست با آدرس کانال لطفا 😍
[عضویت] 👈 مهارت پژوهشگری
📘 پیرو تأکید رهبر معظم انقلاب در دیدار روز ۱۲ آبان سال ۹۵ با دانشآموزان و دانشجویان، مبنی بر مطالعهٔ درس آموز اسناد لانه جاسوسی آمریکا، دانلود رایگان همهٔ این اسناد، از کتابخانهٔ مدرسهٔ فقاهت و با لینک زیر امکان پذیر هست 👇
🌐 https://pdf.lib.eshia.ir/10275/1/1
📗برای مطالعهٔ جلدهای مختلف این کتاب، وقتی جلد مورد نظر رو انتخاب کردید، باید روی گزینهٔ "برو به" کلیک کنید.
📔 انتشار پست فقط با آدرس کانال
#منبع_شناسی
#معرفی_کتاب
#پیشنهاد_مطالعه
⋆ ⋆ ⋆
░⃟❥@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯
#ده_ترفند_مهم_پژوهشگری
🪐 انتخاب مکان مناسب 👈 جایی رو برای نوشتن و مطالعه انتخاب کنید که آرام و ساکت و از نور کافی برخوردار باشه. یک محیط آرام و بدون حواسپرتی به شما خیلی کمک میکنه تا روی کارتون تمرکز کنید.
𝓲𝓭 ➤@pajohesh_esfahan
🟣 چطور از سؤال اصلی، سؤالات فرعیمون رو استخراج کنیم؟ 5️⃣
💯 خاطرتون باشه در این 👈 پست گفتم که هر سؤال فرعیای به درد نمی خوره و باید یک سری ویژگی داشته باشه👇
❹ روشن و واضح: سؤالات فرعی باید به گونهای طراحی بشن که هیچ ابهامی در اونها وجود نداشته باشه.
❺ قابل اندازهگیری: اگه تحقیق شما کمّی هست، سؤالات فرعیتون باید به گونهای طراحی بشن که بتونید حتما اون ها رو اندازهگیری کنید.
❻ تعداد مناسب: تعداد سؤالات فرعیتون نه باید کم باشه و نه زیاد 👈 این تعداد به پیچیدگی موضوع و زمان و منابع در دسترس شما بستگی داره.
#سوال_اصلی #سوال_فرعی
#کارگاه_استخراج_سوالات_تحقیق
𔘓@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯 ↵•𑁍
#داستانهایمنوپایاننامه 🤓
پرده هفدهم: خداحافظ متاورس، سلام دنیای واقعی!
🧑🎓دانشجو با دیدن پیام روحیجون 👻 لبخندی از روی رضایت زد. با ذوق و شوق به سراغ آی پدش رفت و شروع کرد به بررسی فایلهای مصاحبه 🎤 که در دنیای متاورس گرفته بود!
اما هر چه بیشتر دنبال دادهها میگشت، گیجتر 😵 میشد. فایلها همه خالی بودند! انگار که طوفان متاورسی 🌪 نه تنها ارتباطش رو با دنیای هوش مصنوعی قطع کرده بود، بلکه تمام دادههای مصاحبهها رو هم پاک کرده بود. 😤
اینجا بود که دانشجو فهمید دیگه باید از فضای مجازی و متاورس دست بکشه و وارد دنیای حقیقی بشه! دنیایی که داده هاش حقیقی باشن و قابل اعتبار سنجی!
#نویسندگی_خلاق #پایان_نامه
🟡 ادامه داره....
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
انتشار پست با آدرس کانال لطفا 😍
[عضویت] 👈 مهارت پژوهشگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖 اندیشمندی که ثمره هزار سال فقه نجف را به نگارش درآورد؛ علامه الحسینی
🖇 استاد علامه دکتر سید محمدعلی الحسینی قائممقامی متولد 1319 شمسی، نویسنده، دانشمند فلسفه اسلامی، نظریهپرداز برجسته و مبدع "زبانشناسی توحیدی"، پروفسوری صاحبنام و دارای دکترای فلسفه و زبانشناسی تطبیقی در سال 1979 میلادی از دانشگاه سنتاندروز اسکاتلند است.
📎 علامه الحسینی که شاگردان پرشماری را تربیت کرده و کتب ایشان در دانشگاه و حوزه در حال تدریس است، از بدو انقلاب شکوهمند اسلامی استاد برجسته دانشگاههای تهران، تربیت مدرس، تربیت معلم، امام صادق(ع)، شهید مطهری، اراک، دانشگاه آزاد اسلامی و... بوده و سالیانی طولانی مترجم رهبر معظم انقلاب از دوران ریاست جمهوری و همچنین بعثه ایشان در موسم حج بوده است.
🖇 از جمله تلاشهای ارزشمند این چهره ماندگار و صاحب کرسی اندیشهورزی در دهه 1360 شمسی، سردبیری دو مجلهی مشهور انگلیسیزبان Echo of Islam و Mahjubah، علاوه بر تأسیس دانشگاه و شبکههای مختلف از جمله شبکه الکوثر و... می باشد.
🔖 فرزندان ایران را بشناسیم.
#شخصیت_شناسی
#علامه_الحسینی
#فرزند_ایران
🟣 انتشار پست فقط با آدرس کانال
🪧@pajohesh_esfahan
┗━━🖇🍃━━━━┛
⚠️ چند تکنیک ساده و کاربردی که بهتون کمک میکنه تا یه پژوهشگر موفق بشین.
#پژوهش
#اینفوگرافی
#رمز_موفقیت
#اطلاعات_پژوهش
ꞋꞌꞋ✎@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯