🔶 مواد خوراکی سرشار از اسید فولیک را بشناسیم
▪️فولات یا اسید فولیک به طورطبیعی در بسیاری از مواد خوراکی غنی شده یافت می شوند. در ادامه به برخی مواد خوراکی حاوی مقادیر بالا اسید فولیک اشاره شده است:
🔺مارچوبه
▪️مارچوبه حاوی ویتامین ها و مواد معدنی متعددی از جمله فولات است. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان ها بوده و دارای خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی هم است. مارچوبه منبع عالی فیبر سالم برای قلب است.
🔺حبوبات
▪️حبوبات شامل لوبیا، عدس و نخود منبع عالی فولات یا اسید فولیک هستند. حبوبات منبع غنی فیبر، پروتئین و آنتی اکسیدان ها و همچنین ریزمغذی های مهمی نظیر منیزیم، پتاسیم و آهن است.
🔺تخم مرغ
▪️به منظور افزایش میزان مصرف برخی مواد مغذی ضروری، اسید فولیک را در رژیم غذایی تان بگنجانید. تخم مرغ سرشار از سلنیوم، پروتئین، ریبوفلاوین و ویتامین B۱۲ است. مصرف چند وعده تخم مرغ در هفته، راه ساده ای برای افزایش مصرف اسیدفولیک است. همچنین تخم مرغ حاوی دو آنتی اکسیدان موسوم به لوتئین و زاکسنتین است که به کاهش ریسک اختلالات چشمی کمک می کند.
🔺سبزیجات پربرگ سبز تیره
▪️سبزیجاتی نظیر اسفناج و کلم کم کالری و سرشار از بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی اساسی نظیر اسیدفولیک هستند. سبزیجات برگدار همچنین مملو از فیبر و ویتامین های K و A هستند. آنها به کاهش التهاب، کاهش ریسک سرطان و همچنین تقویت فرایند کاهش وزن کمک می کنند.
@pezeshkbartar
🔹به گفته متخصصان، اصولا میزان آبی که بچهها در روز نیاز دارند، به شرح ذیل است:
💦💦💦💦💦💦
▫️ نوپاها: بین 2 تا 4 فنجان آب
▫️کودکان چهار تا هشت سال: 5 فنجان آب
▫️ کودکان نه تا سیزده سال: بین 7 تا 8 فنجان آب
▫️ کودکان چهارده سال به بالا: بین 8 تا 11 فنجان آب
@pezeshkbartar
نشانه های #سرگیجه مرتبط با گوش:
● شدید و حملهای باشد
● شدت و ضعف داشته و دائمی نباشد
● همراه با صدای گوش یا سنگینی گوش باشد
☘ @pezeshkbartar
کلم بروکلی دشمن #سرطان_پروستات‼️
زيرا حاوي موادي است که ممکن است از رشد سرطان پیشگیری کنند. موادي كه برای سلول های سرطانی مضر بوده اما آسیبی به سلول های سالم بدن نمي زند
☘️ @pezeshkbartar
📌 #مضررات_شلوار_تنگ
👈مخصوصا وقتی قرار است در حالت نشسته باشید...
❌1. مختل شدن جریان خون در ناحیه تناسلی، تحت فشار قرارگرفتن اعصاب این ناحیه و اختلال در تهویه این قسمت؛ که منجر به آسیب به فرآیند تولید اسپرم در مردان و عفونت های قارچی و عفونت های دستگاه ادراری در زنان می شود
❌2. تقویت تجمع سلولیت به دلیل کاهش جریان خون در پاها و ناحیه ران
❌3. ایجاد لکه های قهوه ای رنگ(قارچ پوستی) در کشاله ران
❌4. نبود راه مناسب برای تبخیر عرق و درنتیجه ایجاد عرق بدبو
❌5. محدود کردن تحرک مفصل (این وضعیت زمانی تشدید می شود که گروهی تلفن همراه را در جیب جلوی این شلوار تنگ قرار می دهند)
❌6. ایجاد سوزش و گزگز در پاها
❌7. مختل شدن عملکرد دستگاه گوارش و ایجاد مشکلاتی چون یبوست
❌8. درد شکم، سوزش سردل و ریفلاکس معده
┄═•❁🍃🌸🍃❁•═┄
@pezeshkbartar
#دیستروفی #میوتونیک:
این نوع عارضه در اثر کشیدگی وگرفتگی طولانی عضله یا همان میوتونیا در افراد مختلف بروز می کند. #میوتونیا مشخصه ی بارز آن است. این عارضه از شایع ترین نوع دیستروفی ها بشمار می آید. دیستروفی میوتونیک می تواند بر روی اندام های زیر تاثیر گذار باشد:
•عضلات صورت
•سیستم اعصاب مرکزی
•قلب
•چشم ها
•غده ی فوق کلیه
• تیروئید
•لوله یا مسیرهای گوارشی
علائمی که در اکثر موارد نخست پس از ابتلا در صورت و گردن مبتلایان ظاهر می شود.
شامل:عضلات صورت دچار تحلیل و افتادگی می شوند،بطوریکه سبب ایجاد چهره ای لاغر و نحیف در فرد مبتلا می گردد.به دلیل ضعف عضلات گردن در اثر وجود این عارضه،فرد به سختی می تواند گردن خود را راست کند.
دشواری در بلعیدن،دشواری در پلک زدن،افتادگی اندام به ویژه پلکبالایی چشم در اثر #ضعف عضله ی پلک ، طاسی زودرس و #ریزش_مو در ناحیه ی جلوی پیشانی و پیشروی آن،ضعف در بینایی،ایجاد #آب_مروارید در چشم ها،از دست دادن وزن،افزایس تعریق.
این نوعی از دیستروفی در مردان سبب ضعف قوای #جنسی و تحلیل و کوچک شدن #بیضه ها و در زنان بی نظمی دوره ی قاعدگی و سبب نا باروری می شود.
علائم دیستروفی میوتونیک در سنین ۲۰ تا ۳۰ سالگی بسیار شایع است.با این وجود که چنین عارضه ای می تواند در کیفیت شیوه ی زندگی نقشی ایفا کند،اما در طول عمر تاثیر چندانی ندارد.
افراد مبتلا به این عارضه می توانند تا سنین پیری نیز زنده بمانند.
@pezeshkbartar
دیستروفی فاسیو اسکاپلو هومرال( FSHD )
این عارضه که با نام دیستروفی ماهیچه ای چهره ای کتفی بازویی نیز شناخته می شود یک بیماری ژنتیکی بوده و فراوانی آن ۱ در ۲۰۰۰۰ نفر می باشد . این نوع از دیستروفی عضلانی می تواند بر عضلات صورت،شانه ها،بازوها و بخش فوقانی بدن تاثیر بگذارد و آن ها را دچار ضعف کند.
علائم (FSHD) عبارت اند از:
•دشواری در هنگام بلعیدن غذا یا جویدن آن
•سوگیری یک طرفه ی شانه
•ظاهری کج و یکطرفی به دهان می دهد.
•ظاهری بال مانند به تیغه ی شانه می دهد. ( بیرون زدگی کتف،بالا و به جلو رفتن شانه)
•درصد اندکی از مبتلایان به این عارضه دچار کم شنوایی و مشکلات تنفسی می شوند.
عارضه ی (FSHD) روند کندی در بدن دارد و به آرامی بدن را مبتلا می سازد.بیشتر افراد با این شرایط می توانند به طور معمول عمر کنند.
دیستروفی عضلانی لیمب-گیردل
این عارضه سبب تضعیف عضلات می شود که به دنبال آن تحلیل عضلانی اتفاق می افتد.که در نهایت منجر به کاهش حجم عضلات می شود. ابتلا به این نوع دیستروفی از بخش هایی از بدن مانند شانه و ران شروع می شود،همچنین در عضلات نواحی پا و گردن بروز می کند.
شما احساس می کنید که به سختی از صندلی بلند می شوید،راه می روید یا از پله ها پایین می آیید همچنین در صورت ابتلا به این عارضه اشیا را با دشواری جا به جا خواهید کرد.همینطور به هنگام راه رفتن مرتب به زمین می افتید یا تعادلتان را از دست می دهید.
این عارضه در دو جنس اتفاق می افتد.معمولا اکثر مبتلایان به دیستروفی لیمب-گیردل تا سنین ۲۰ سالگی در راه رفتن ناتوان خواهند شد.اگر چه با این وجود در این افراد امید به زندگی مانند بقیه افراد معمولی است.
@pezeshkbartar
چطوری ترک پاشنه و زبری پا رو ازبین ببریم⁉️
👌موز له شده رو با پودر بچه ترکیب کنید و روی پا و پاشنه پا بذارید و بعد از ۱ ساعت شست و شو بدید تا از دیدن تاثیرش حیرت کنید.
@pezeshkbartar