"این تحریمها نبود که برنامه هستهای ایران را متوقف کرد بلکه انتخاب ریاست جمهوری حسن روحانی بود که ایران را پای میز مذاکره آورد."
👈کتاب خاطرات وندی شرمن رهبر تیم آمریکایی در مذاکرات ۱+۵
#نزنیم میزنند
#انتقام
👈لطفا مطالب بصیرتی راه امین را همراه با لینک زیر👇در دیگر گروه ها انتقال دهید❀┅┅┅┅┄👇
▫بصیرتی راه امین▫
http://sapp.ir/raheamin▫
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/raheamin▫
آمار کرونا - یکشنبه ۹ آذر
مبتلایان جدید: ۱۲۹۵۰ نفر
قربانیان جدید: ۳۸۹ نفر
@farsnaonline
آمار کرونا - یکشنبه ۹ آذر
مبتلایان جدید: ۱۲۹۵۰ نفر
قربانیان جدید: ۳۸۹ نفر
@farsnaonline
❤️استان فارس❤️
💢شمار قربانیان کرونا در فارس به ۲۴۶۸ نفر رسید
🔹به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، شمار قربانیان کرونا در فارس از ابتدای شیوع تاکنون، به دو هزار و ۴۶۸ نفر رسیده است.
🔹علی اکبری افزود: متاسفانه ۴۱ نفر در روز گذشته به دلیل ابتلا به کروناویروس جان خود را از دست دادند که با این موارد جدید، تاکنون آمار موارد فوتی به دلیل ابتلا به کرونا ویروس در فارس به دو هزار و ۴۶۸ نفر رسیده است.
🔹او اظهار کرد: در استان فارس از ابتدای شیوع کروناویروس تا کنون، ۴۹۲ هزار و ۳۵۷ نمونه آزمایشگاهی از افراد بیمار و علامت دار تهیه شده است که از این تعداد، ۱۴۵ هزار و ۶۴۰ مورد مثبت شناسایی شده است.
🔹اکبری همچنین آمار بهبودیافتگان بیمارستانی و ایزوله خانگی استان را ۱۳۲ هزار و ۵۲۹ نفر اعلام کرد.
🔹این مقام مسوول در دانشگاه ادامه داد: هم اکنون هزار و ۹۸۳ بیمار مشکوک و علامت دار در بیمارستان های استان بستری هستند، همچنین از این تعداد، ۳۴۸ بیمار مبتلا به کووید۱۹ نیز به دلیل وخامت وضعیت جسمی در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان های سطح استان بستری هستند.
🔹معاون درمان دانشگاه با اشاره به روند رو به کاهش موارد بستری مبتلایان به کروناویروس در بیمارستان های استان، ابراز امیدواری کرد تا با اجرای محدودیت های کرونایی و مشارکت مردم نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی مانند استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و پرهیز از ترددهای غیرضرور، این بیماری را در استان کنترل کنیم.
@farsnaonline
🔎ریشهیابی آموزههای جنبشهای دینی نوپدید در ادیان هند(2)
📌کثرتگرایی دینی
✍️یکی از مهمترین آموزههای جنبشهای نوپدید دینی، بهویژه سَتهیه سایبابا و رامه کریشنه، تبیین نوعی کثرتگرایی دینی یا «#پلورالیسم» است. سوامی ویوکاننده، برجستهترین شاگرد رامه کریشنه در کتاب «بنیادهای آیین هندو» مینویسد: «برای هندو حرکت از اشتباه و خطا به سوی درستی و راستی نیست، بلکه سیر از مراتب پایین حقیقت به بالاتر آن است.
↩️برای #هندو همه ادیان از انواع پایین فیتشگرا تا کاملترین آنها، تنها تلاشهای مختلف انسان برای دست یافتن به حقیقت غایی تلقی میشود.» این دیدگاه کثرتگرایانه بر مبنای یکی از آموزههای باستانی هندی است که در آن همه #ادیان و مذاهب و فرقهها راههایی مختلف به سوی حقیقتی واحد هستند و تنها #حقیقت را با رویکردهای مختلف مطابق تجلیهای مختلف حقیقت یکسان بیان میکنند. این نظریه به طور خاص در آیین جَینه تحت نظریه عدم مطلقباوری یا انکانتواده عنوان شده. در متون باستانی هندو مانند «ریگوده» نیز آمده: «حقیقت واحد است، ولی حکیمان آن را با نامهای متفاوت بیان کردهاند.»در بهگودگیتا هم این آموزه چنین مطرح شده: «همه به صورتی راه مرا دنبال میکنند و آنان را به نسبتی که به من تسلیم شوند، پاداش میدهم.»(1)
💢پلورالیسم برآمده از این آموزهها و مطمحنظر جنبشهای دینی نوپدید، با اشاعه نوعی رویکرد سهلممتنع در باب مبانی اعتقادی، ارزش و جایگاه ادیان آسمانی را متحمل تنزل تدریجی کرده و سِره را با ناسره، ممزوج. کثرتگرایی در جنبشهای دینی نوپدید، به واقع برونرفتی برای لاپوشانی فقدان پشتوانههای مستحکم تاریخی و بنیادین و راهی برای جذب اعضای تازه است.
📚پینوشت:
1. وکیلی، هادی، شاکرنژاد، احمد، مجموعه مقالات همایش ملی معنویتهای نوظهور؛ شاخصهها و نقدها، قم: «پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی»، ج اول، 1398، ص129.
@Feraghvaadyan
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
🔸آمادهباش نیروهای آمریکایی در پی ترور شهید فخریزاده
🔹شبکه خبری المیادین اعلام کرد نیروهای آمریکایی مستقر در منطقه پس از ترور دانشمند ایرانی در حالت آمادهباش قرار گرفتهاند.
🔹خبرنگار المیادین گزارش کرد: پنتاگون پس از حادثه ترور تدابیر پیشگیرانه اتخاذ کرده و نیروهای خود را به حالت آمادهباش درآورده است.
🆔 @YjcNewsChannel
🚨قالیباف در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت:
🔹«به برکت خون شهید فخریزاده قفلهایی که به صنعت هستهای زده شده بود باز خواهد شد و زمینۀ عبور از تحریمها فراهم میشود.»
BASIJNEWS.IR
👈لطفا مطالب بصیرتی راه امین را همراه با لینک زیر👇در دیگر گروه ها انتقال دهید❀┅┅┅┅┄👇
▫بصیرتی راه امین▫
http://sapp.ir/raheamin▫
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/raheamin▫
🔻آرزوی من این است که دولتمردان فهمیده باشند حتی نباید حرف از مذاکره بزنند
فاطمه کاشانی همسر شهید احمدی روشن:
🔹انتظارش وجود داشت اما فرق بین انتظار و رویارویی با یک واقعیت خیلی زیاد است
🔹بسیار خوشحالم برای آن شهید و بسیار ناراحت برای خودمان
🔹تنها چیزی که میتوانم بگویم این است که امیدوارم دولتمردان ما از این ترور درس را برای همیشه گرفته باشند زیرا حتی حرف از مذاکره زدن خنجر زدن به دل مردم است
🔹فقط این را آرزو دارم که دیگر حتی حرف مذاکره را نزنند و احیانا تلاش نکنند چهره بایدن را برای مردم لطیف و قابل مذاکره بدانند
BASIJNEWS.IR
👈لطفا مطالب بصیرتی راه امین را همراه با لینک زیر👇در دیگر گروه ها انتقال دهید❀┅┅┅┅┄👇
▫بصیرتی راه امین▫
http://sapp.ir/raheamin▫
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/raheamin▫
🔻جزئیات طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریمها
🔹رئیس مجلس: طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریمها، امکانات صنعت هستهای کشور را تقویت کرده و جلوی یاوه گوییها و اقدامات تروریستی دشمنان گرفته شود.
🔹بر اساس این طرح سازمان انرژی اتمی موظف است ظرف مدت دو ماه پس از تصویب این قانون، سالانه به میزان حداقل ۱۲۰ کیلوگرم اورانیوم با غنای ۲۰ درصد در تاسیسات شهید علی محمدی فردو تولید و در داخل کشور ذخیره کند
🔹دولت موظف است بر اساس بندهای ۳۶ و ۳۷ برجام، ظرف مدت ۲ ماه از تصویب این قانون، دسترسیهای نظارتی فراتر از پروتکل الحاقی بر اساس برجام را متوقف کند
🔹پس از ۳ ماه از تصویب این قانون، اگر روابط بانکی ایران در اروپا و میزان خرید نفت توسط آنها از ایران به شرایط عادی و رضایت بخش بازنگشته باشد، دولت مکلف است اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف نماید
👈لطفا مطالب بصیرتی راه امین را همراه با لینک زیر👇در دیگر گروه ها انتقال دهید❀┅┅┅┅┄👇
▫بصیرتی راه امین▫
http://sapp.ir/raheamin▫
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/raheamin▫
⭕️ ریشۀ سیاسیِ این ترور، پالسهایی از ضعف است که از داخل کشور، به دشمنان داده میشود
🔸پالسِ مذاکره دادن، درحالیکه معلوم شده مذاکره هیچ فایدهای ندارد، یعنی اعلام ضعف
🔸 این ترورها از سال۸۸ شروع شد؛ وقتی یک جریان سیاسی، اختلاف عمیق در جامعه ایجاد کرد
👈🏼 عدم انسجام داخلی، علت اصلی ناامنی و تحریم (۱)
🔻 ما نمیتوانیم ابعاد سیاسی این ترور را در نظر نگیریم. ریشۀ سیاسیِ این ترور، پالسهایی از ضعف است که از داخل کشور، به دشمنان داده میشود.
🔻 این پالسهای ضعف، بهطور عمده، از زمان فتنۀ۸۸ شروع شد؛ وقتی یک جریان سیاسی توانست اختلاف سهمگینِ سیاسی و تفرقۀ عمیقی در جامعه ایجاد کند، آنوقت بود که دشمن دید میتواند ضربه بزند.
🔻 الان که میدانیم این مذاکره هیچ فایدهای ندارد، وقتی برخی از سیاستمداران پالسِ مذاکره میفرستند، این یعنی اعلام ضعف. وقتی این اعلام ضعف-آنهم بعد از سخنان رهبری مطرح میشود- این یعنی ما آسیبپذیر هستیم و شما میتوانید ما را بزنید، و آنها هم میزنند و تأمل نمیکنند.
🔻 اخیراً رهبری فرمودند که مذاکره برای ما فایدهای نداشته است، اما بلافاصله فردای آن روز، رئیسجمهور مملکت میگوید «ما برای مذاکره آمادهایم!» این یعنی یک اختلاف بد، که موجب اعلام ضعف کشور هست.
🔻 فرق اختلاف خوب و بد چیست؟ اختلاف خوب برای جامعه، مفید است، مثلاً اینکه اختلاف نظر داشته باشیم در شیوۀ رسیدن به اقتصاد مقاومتی و حل مشکلات یا اختلاف بر سرِ راههای تحقق مقاومت بهتر در برابر دشمن داشته باشیم. اما اختلاف بر سر تسلیمشدن یا مقاومتکردن، یک اختلاف بد و اختلاف شکننده است.
🔻 این اختلافاتی که برخی از سیاسیون ما ابراز میکنند، واقعاً نابودکنندۀ سرمایۀ کشور است. انگار آنچه ما تا کنون، از اقتدار جمع کردهایم؛ با خون شهیدان و با زحمتهایی که کشیده شده، اینها را میخواهند یکشبه به باد بدهند.
🔻 اینکه سیاسیون یک ملتی بعد از برخورد خبیثانۀ آمریکا در مذاکره، باز هم تقاضای مذاکره با آمریکا بکنند، این ملت را میشود نابود کرد؛ یعنی از نظر دشمن اینطور است. اینکه یک ملتی سخن رهبرش را که دارد عقلانی برخورد میکند، در حد رئیسجمهور و وزیر خارجه، زیر پا بگذارند، مملکت در معرض خطر قرار میگیرد.
👈لطفا مطالب بصیرتی راه امین را همراه با لینک زیر👇در دیگر گروه ها انتقال دهید❀┅┅┅┅┄👇
▫بصیرتی راه امین▫
http://sapp.ir/raheamin▫
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/raheamin▫
🌀«یوتا»، ایالتی عجیب
👈از کمونی «مورمونیسم» تا «ستون فلزی» ناشناخته
🔺«#یوتا» را باید یکی از عجیبترین ایالات در امریکا دانست. این ایالت که تا پیش از این به خاطر کمونی فرقه جنجالی #مورمونیسم و افتضاحان سرکرده آن بر سر زبانها بود، اینک با کشف سازه فلزی ناشناخته، بار دیگر در رأس اخبار قرار گرفت. مقامات #یوتا با انتشار ویدیویی از یافتن یک سازه فلزی درخشان نصبشده در اعماق منطقه طبیعی «رد راک» خبر دادند. اینکه این تک ستون را چه کسی و چرا در این محل دورافتاده قرار داده یک معماست. نکته جالب توجه اینکه بنابر تحلیل تصاویر ماهوارهای #گوگل، این طور به نظر میرسد که مونولیت یوتا، دستکم از پاییز ۲۰۱۶ در آنجا کاشته شدهاست.
⭕️ماجرا با خبر ناپديد شدن اين شیء مرموز در روز نهم آذرماه سال جاري، پيچيدهتر شد! هنوز مشخص نيست اين #سازه چطور و توسط چه كس يا كسانی برداشته شده. با توجه به قرار داشتن #فرقه مرموز #مورمونیسم در اين ایالت که با خط مشی همسران متعدد برای سرکرده، #ازدواج با #کودکان، ازدواجهای تشکیلاتی به انتخاب سرکرده، ممنوعیت استفاده از هر گونه وسایل ارتباطجمعی، استفاده از لباس و مدلهای خاص و متحدالشکل برای #زنان و کار اجباری برای مردان، و این اواخر با دستگیری و محاکمه سرکردهاش، «#جمیزجونز» به اتهامات مختلفی چون #فسادجنسی و اقتصادی، همواره به عنوان فرقهای عجیب در میان جریانهای فرقهای تلقی شده، اینک پیدا شدن این شیء ناشناخته که یادآور فیلمهای #سینمایی علمی-تخیلی است، گمانههایی بابت خط و ربطهای احتمالی میان جریانهای فرقهای و سازه، محتمل میسازد. آیا یوتا، فرقهایتر و مرموزتر از آن چیزی است که میدانیم؟
@Feraghvaadyan
🛐ندای کدام درون؟
👈نقدی بر آموزه اصالت در معنویتهای نوپدید
📝#اصالت یکی از ایدههای محوری تفکر معاصر، نمودیافته در #معنویتهای_نوپدید است.
↙️انتقاد ایده اصالت، متوجه مرجع آن، یعنی درونیات هر فرد است. اصالت، متأثر از ایدههای دوره #رمانتیسیم و مسئله ندای درون میباشد که پیشفرض آن، نگاهی بسیار مثبت به سرشت انسانی است؛ نگاهی که بر اساس آن، سرشت آدمی سراسر پاکی و نیکی بوده و با بازگشت انسانها به چنین سرشتی، تمام مشکلات اجتماعی برطرف خواهدشد.
⚠️اشکال این نگره، آنجاست که دیدگاههایی مانند #نیچه و #فروید در کنار تصویری که از متون دینی در مورد سرشت انسان بهدست میآید، نشانگر آن هستند که سرشت انسان سراسر خوبی و نیکی نیست و در کنار نداهایی که به خوبی و نیکی دعوت میکنند، نداهایی نیز در سرشت ما وجود دارد که به سوی بدی و پلیدی فرامیخوانند؛ از اینرو ارجاع بدون قید و شرط به درونیات و ملاک قرار دادن آن برای تمام شئون زندگی بر پایه صحیحی استوار نیست.
⏪برای سپردن امور زندگی به درونیات، نیازمند ملاکی خواهیم بود برای تمییز درونیات نیک از بد. چنین نیازی، ما را به ملاکی خارج از درونیات –بیرونی- رهنمون خواهدشد؛ امری که کاملاً در تقابل با ایده #اصالت است.
📚منبع: سهرابیفر، وحید، «تأملی انتقادی در انسانشناسی معنویت جدید»،از مقالات ارائهشده به «همایش معنویتهای نوپدید؛ شاخصهها و نقدها»
@Feraghvaadyan