رسالتنا
#اطلاع_رسانی #جلسه_هفتگی_ربیون 🗓 پنجشنبه، ۱۹ تیرماه 💢میزگرد تبلیغ در جهان اسلام، متن یا حاشیه؟ 🔻
🔹به مناسبت میز گرد امروز پنج شنبه ۱۹ تیر ماه که با همراهی حجت الاسلام #جمال زاده مدیر ارتباطات بینالملل #آستان_قدس_رضوی برگزار میگردد گزارش لایو رسالتنا با ایشان با موضوع نقش حوزه های علمیه در مسأله #فلسطین باز نشر میگردد.
🔸علاوه بر این لازم به یادآوری است تیم #تحول_در_حوزه تشکل طلبگی #ربیون، رسالتنا در ابتدای شروع به کار در مسأله #جهان_اسلام در یک جلسه گرم و صمیمی با حجت الاسلام #منتظری #مدیر_تبلیغ #حوزه_علمیه_خراسان به گفتوگو پرداخته است.
@resalatuna
🔻 #گزارش لایو
🔸نقش #حوزههای_علمیه در مسأله #فلسطین
#حجتالاسلام_جمال_زاده
قسمت اول
نگاه #طلاب در رابطه با مسئله #فلسطین به چهار دسته تقسیم می گردد:
۱. طلابی که نگاه کاملا شیعی به موضوع دارند و تصور آنها این است که اگر آنهایی که در فلسطین اشغالی مورد ظلم واقع میشوند #شیعه هستند باید مورد حمایت قرار بگیرند و باید برای آزادی آنها از بند ظلم تلاش کرد اما اگر افرادی که در فلسطین قرار دارند شیعه نیستند اصلاً نباید به آنها توجهی کرد و باید به حال خود رها باشند که این موضوع با توجه به آموزه های دینی ما کاملاً مخدوش می باشد.
۲. عده دیگر از روحانیون هستند که کاملاً موضوع را به یک مسئله #کوچک تقلیل می دهند و میگویند یک کشوری مورد رنج و مشقت قرار گرفته است در صورتی که اگر مسئله کوچکسازی نشود و به جزئیات مورد بررسی قرار گیرد مشخصا #اولین_مسئله_جهان_اسلامی است که باید مورد توجه عموم مسلمانان قرار گیرد.
۳. دسته سوم از روحانیون افرادی هستند که نگاهشان نگاهی کاملا #مقطعی است و فقط در ایام خاص از ایشان موضعگیریهایی دیده می شود و این موضع گیری ها صرفاً به دادن #بیانیه ختم میشود و یا در صورت دیگر این افراد دقایق ابتدایی کرسیهای درس خویش را به این موضوع اختصاص میدهند.
۴.در بین حوزویان عده ای هم می باشند که فعالیت آنها صرف توجه به مذهب طرف مقابل نیست علاوه بر آن مسئله را نیز تقلیل نمی دهند و واکنش آنها واکنش های فصلی و موسمی نیز نمی باشد و حضوری #منظم و #فعالانه در رابطه با این موضوع دارند.
آنچه باید در رابطه مابین حوزویان و #جهان_اسلام برقرار باشد دسته چهارم میباشد.
@resalatuna
🔻 #گزارش لایو
🔸نقش #حوزههای_علمیه در مسأله #فلسطین
#حجتالاسلام_جمال_زاده
قسمت دوم
طبیعتاً افراد در #تربیت خود از مولفه های زیادی تاثیر می پذیرند اما برای تربیت یک #طلبه با #نگاه_جهانی صحیح مرکز مدیریت حوزه های علمیه نقش موثری می تواند ایفا کند.
متاسفانه #حوزه_علمیه_خراسان که مرکز آن در پایتخت معنوی جهان اسلام یعنی #مشهد قرار گرفته است و این در حالی است که مشهد مورد رجوع مسلمانان از کشورهای اسلامی قرار میگیرد،یک #نهاد یا #مرکز یا #معاونت به عنوان #بین_الملل وجود ندارد البته اینجا اسم محل مناقشه نمیباشد ، باید یک مرکز وجود داشته باشد که مسائل مربوط به جهان اسلام در آن مورد بحث و بررسی قرار گیرد و در نهایت به عمل در این رابطه منجر گردد.
البته کار در ایجاد مرکز بین الملل حوزه علمیه خراسان تمام نمی شود بلکه #چالش اصلی پس از شکلگیری این مرکز #چالش_نگاه می باشد.
حوزه علمیه قم معاونت بین الملل دارد نگاه کنید که شیوه برخورد آنها به مسائل از #جهان_اسلام چگونه است؟
به مبلغی که به اروپا برای تبلیغ میرود مبلغ بین المللی گفته میشود اما به مبلغی که در افغانستان فعالیت می کند چنین چیزی گفته نمی شود در صورتی که شما اگر به کشورهای شبه قاره نگاه کنید تعداد مسلمان های موجود در این کشورها بسیار زیاد می باشد.
نوع نگاه خیلی مهم است معاونت یا مرکز بین المللی باشد اما نگاه درستی به مطلب و موضوع نداشته باشد وجود و عدم وجود آن #یکسان است.
#حوزه_علمیه_نگاه_جهانی_میطلبد
@resalatuna
🔻 #گزارش لایو
🔸نقش #حوزههای_علمیه در مسأله #فلسطین
#حجتالاسلام_جمال_زاده
قسمت سوم و انتهایی
اینجا این پیشنهاد مطرح می گردد که نهادی به عنوان مسئول پیگیری مسائل #جهان_اسلام در مرکز مدیریت #حوزه_علمیه_خراسان تاسیس بشود که می تواند کارهای زیر را انجام دهد
۱ ایجاد مرکز مطالعات #مقاومت و #فلسطین
۲ ایجاد کرسی درس مقاومت
۳ پیگیری میزان ارتباطات طلبه های #جامعه_المصطفی با طلاب موجود در فضای مشهد
۴ تلاش برای آشنایی با جریانهای فکری #مسلمانان جهان
۵ پیگیری مسئله مهم #وحدت_مسلمانان که قرائت های افراطی و تفریطی در آن وجود دارد.
همچنین یک پیشنهاد برای #علما مطرح می گردد تا دایره تاثیرگذاری آنها در مسائل جهان اسلام بیشتر گردد از آنجا که #علما_جلوداران_امت هستند حضور هرچه موثرتر ایشان در مسائل جهان اسلام مغتنم می باشد علما باید از یک موضع گیری مقطعی صرف به سمت #ارتباط_گیری_موثر حرکت نمایند عملاً سمینار هایی که با عنوان جهان اسلام طی یک یا دو روز برگزار می گردد کارایی لازم برای پرداختن علما به مسائل جهان اسلام را ندارد علما باید مستقلاً وارد فضای ارتباط گیری با #علمای_جهان_اسلام شوند و این ارتباط گیری نیز باید علی الدوام وجود داشته باشد تا از رهگذر این ارتباط دائمی بتوان #مشکلات جهان اسلام را حل و فصل نمود.
در رابطه با ایجاد ارتباط گیری موثر می توان به مکاتبه های متعدد #آیت الله_بروجردی و شیخ محمود #شلتوت اشاره کرد که منجر به ثمرات مبارکی گردید که یکی از آنها فتوای رئیس الازهر مبنی بر اینکه «عمل کردن به قول ائمه اطهار علیه السلام مجزی است» می باشد.
#حوزه_علمیه_نگاه_جهانی_میطلبد
@resalatuna
رسالتنا
#اطلاع_رسانی #جلسه_هفتگی_ربیون 🗓 پنجشنبه، ۱۹ تیرماه 💢میزگرد تبلیغ در جهان اسلام، متن یا حاشیه؟ 🔻
#گزارش_تصویری
#جلسه_هفتگی_ربیون
پنجشنبه، ۱۹ تیرماه
💢میزگرد
تبلیغ در #جهان_اسلام متن یا حاشیه؟
🔻با حضور آقایان
🔸حجت الاسلام #علمی
کارشناس تبلیغ معاونت تبلیغ حوزه علمیه خراسان
🔹حجت الاسلام #جمال_زاده
🔸 دکتر محمدرضا #قائمی_نیک
⭕️به دلیل مشکل پیش آمده برای حجت الاسلام منتظری، جناب آقای علمی به نمایندگی از ایشان در جلسه حضور پیدا کردند.
💠"تشکل طلبگی ربیون"
💠کارگروه تحول در حوزه
🌐 @rebbiion
🌐 @resalatuna
رسالتنا
🔻مصاحبه #رسالتنا با حجة الاسلام و المسلمین #سیبویه مدیریت محترم مدرسه #ولایت، این مصاحبه با توجه به
🔻مصاحبه #رسالتنا با حجة الاسلام و المسلمین #سیبویه
مدیریت محترم مدرسه #ولایت
🔴 #حوزه_علمیه و #بین_الملل
🔸یکی از ویژگی های دین مبین #اسلام که در طول تاریخ و در سیره پیامبران و اوصیاء ایشان کاملا مشهود است نگاه #ظلم_ستیزی است و توجه به اینکه انسان هیچ گاه در دفاع از مظلوم کوتاهی نکند و همیشه خواستار #عدالت اجتماعی در تمام جوامع بشری باشد.
🔹آیات شریفه قرآن، رسالت پیامبران را در برپایی «قسط» و عدل معرفی می کند
لقد أَرسَلنا رُسُلَنا بِالبَیِّناتِ وَأَنزَلنا مَعَهُمُ الکِتابَ وَالمیزانَ لِیَقومَ النّاسُ بِالقِسطِ ....
همچنین خصوصیت شاخصی که #ظهور و دوران حکومت امام زمان عج را معرفی میکند اقامه قسط و عدل جهانی است که لازمه آن ظلم ستیزی می باشد. وقتی #قسط و #عدل در مصادیق رفتارهای دینی و اسلامی برقرار شود ، جایی برای تبعیض های نژادی و جنسی و... نخواهد بود. این از ویژگی هایی است که اگر انسان اینگونه باشد، مورد پذیرش همه #ادیان، جنسیت ها، و ملیت های مختلف قرارخواهد گرفت .
🔹تاکید مرحوم امام و مقام معظم رهبری هم دائما بر اساس نگاه و تفکر ظلم ستیزی بوده و هست ، و آنچه که تمایز #انقلاب جمهوری اسلامی را به همه دنیا نشان داده و باعث تحولات بزرگ جهانی و تغییر نگاه مردم مظلوم و ستمدیده کشورهای مختلف به اسلام و #جمهوری_اسلامی شده همین ویژگی است.
🔹حوزه های علمیه ، مراکز تبلیغی و فرهنگی باید همواره به عدالتخواهی به عنوان یک اصل برای اشاعه و اقامه دین در همه عرصه ها و جوامع بشری بنگرند، بعد از انقلاب باشکوه اسلامی و در طول این چهل سال از دستاورد های #عدالت_محوری در حوزه های علمیه کمتر استفاده شده و به سایر مسائل دینی پرداخته ایم، در جاییکه سیره همه #معصومین و بزرگان دین توجه به #مظلومین و #مستضعفین بوده و ارائه خدمات اجتماعی را منحصر در ملیت، #آئین و جنسیت نمی دانند .
🔹در طول تاریخ دائما تفکر و برنامه حوزه های علمیه در مسیر رشد و تعالی بوده اما هنوز در این زمینه #تفکری با نگاه بین الملل و #عدالت_جهانی به وضوح دیده نمی شود، یکی از #دغدغه هایی که این حقیر از چندین سال قبل داشتم #ایجاد یک #معاونت_بین_الملل بوده که بتواند تفکر ناب اسلام را به آحاد مردم جهان منتقل کند و پاسخگوی #نیاز ملیت های مختلف باشد، چرا که معتقدم حوزه علمیه باید در موضوع بین الملل دارای برنامه ویژه یعنی فراتر از انچه هست باشد.
🔹در حال حاضر مجموعه های حوزوی که اختصاصا در این زمینه فعالیت می کنند نیز دارای #اشکالات عدیده هستند زیرا بین الملل را به طور کامل نمی شناسند و از زاویه #داخل به #خارج نگاه میکنند و به همین علت فعالیت های بین المللی آثار زیادی نخواهد داشت، اگر شکل و برنامه ریزی به طور صحیح می بود باید #اثرات بیشتری از خود به جای میگذاشت.
🔹در مرحله اول و به عنوان مثال باید افرادی برای #تحلیل دقیق تر بین الملل انتخاب شوند تا مسائل و #مشکلات هر شهر و خاستگاه آن مشکلات را شناسایی کنند. شهر های مختلف نیاز های مختلفی دارند هماهنطور که شرایط تهران با قم با وجود فاصله کم تفاوت بسیار دارد، نباید هنگام تحلیل بین الملل همه جا را یکی بدانیم. بله مشترکاتی هم هست اما تفاوت های زیادی هم دارد. برای برنامه ریزی فرهنگی باید هم #برنامه_های_مشترک برای آن کشور و هم #برنامه_های_اختصاصی برای هر منطقه یا شهری داشته باشیم.
🔹 #مراکز_اسلامی که از سالیان قبل در کشورهای مختلف ایجاد شده، عمدتا دارای اشکالاتی است و متاسفانه مردم به سمت مراکز وابسته به #تفکرات_انحرافی متمایل میشوند
مبلغین و زبان دانان طلبه باید در ترویج دین در خارج کشور از هر گونه نگاه، اهداف و منافع شخصی فاصله بگیرند تا بتوانند اثرگذار باشند.
🔹امیدواریم به زودی شاهد تحولات اساسی در حوزه بین الملل بوده و بتوانیم #عدالت_اسلامی را خصوصا با دفاع از مظلومین در سراسر جهان برقرار و زمینه ساز ظهور حضرت ولی عصر ارواحنا فداه باشیم.
🔶 والسلام علیکم و رحمه الله
🌐 @resalatuna
رسالتنا
#ان_قلت_و_قلت 🔻 ان قلت: چه فایدهای دارد که #علما درباره #مسائل_جهان_اسلام موضعگیری کنند؟ مگر علما
#ان_قلت_و_قلت
🔻 ان قلت:
اگر #علما موضع گیری کنند و دشمنان سوء استفاده کنند چه؟ چه کسی #آبروی #حوزه را حفظ میکند؟
🔹 قلت:
علما آبروی #اسلام هستند یا اسلام آبروی علما؟!
#تکلیفی که خدا بر دوششان گذاشته است چه میشود؟ خب طوری موضع گیری کنند که دشمن #سوء_استفاده نکند.
#دین_جهانی_روحانیت_جهانی
#اقامه_دین_به_وسعت_جهان
#روحانیت_مسئول_امامت_امت_اسلامی
🌐 @resalatuna
نقش مدارس علمیه برای تربیت جهانی طلاب
📃 #یادداشت از حجتالاسلام والمسلمین محمد جواد پارسا
حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد پارسا، مدیر شعبه یکِ مدرسه علمیه حضرت مهدی(عج)
◽حجتالاسلام والمسلمین پارسا حدودا از سال ۱۳۸۲ تکلیف خود را در امر خطیر "تربیت طلاب" تشخیص داده اند و به این مساله مشغول اند؛ البته نگاه ایشان در زمینه تربیت جامعِ طلاب در عصر انقلاب اسلامی و برنامه ریزی متناسب با آن، در حوزه، کمیاب است.
🔘 از آقای پارسا که اتفاقا از قلم خوش ذوقی هم برخوردارند، درخواست کردیم تا برای رسالتنا یادداشتی بنویسند با موضوعِ "نقش مدارس علمیه برای تربیت جهانی طلاب".
🔻بسم الله الرحمن الرحیم
🔷آن گاه که امام راحل رضوان الله تعالی علیه در سال های آغاز نهضت، بذر قیام را در دل های سرزمینی محدود پاشید و سپس در سال 57 نهال آن به ثمر نشست، هیچ کس گمان نداشت پس از چهار دهه آن نهال نوپا به شجره ی طیبه ای تبدیل شود که اگر چه ریشه ی آن در «بلد طیب» و سرزمین محدودی به نام ایران مستحکم شده ولی شاخه هایش به آسمان دل های همه آزادی خواهان و عدالت طلبان سرکشیده و میوه هایش به اذن الهی در چهار فصل حوادث روزگار به مظلومان خواهد رسید و روحی دوباره در آن ها خواهد دمید.
آری به برکت انقلاب اسلامی، یکی از اصول اساسی اسلام ناب یعنی حق طلبی و آزادی خواهی در گستره ی هستی زمینه ی بروز و ظهور پیدا کرده است که اجرای تام آن به دست مهدی موعود(عج) صورت خواهد گرفت.
🔶حال که هواداران انقلاب اسلامی که در سایه ی این شجره ی طیبه مشق انقلابی گری می کنند و با راه بری امام جامعه که علمدار انقلاب است، زی انقلابی را فراموش نکرده اند، باید بکوشند تا این آموزه ی مهم یعنی «اندیشه ی جهانی در سر داشتن» را به دست نسیان نسپرند.
اندیشه ای که ریشه ای بس عمیق در معارف دینی ما دارد.
از دعاهایی چون اللهم اغن کل فقیر، اللهم اَشبِع کلَّ جائِع در ماه رمضان گرفته تا اغفرلی و... اِخوانی فیک من اهل الشرق و الغرب در عالیه المضامین و تا آیاتی چون «ما لکم لاتقاتلون فی سبیل الله و المستضعفین من الرجال و النساء و الولدان...»و ده ها بلکه صد ها آموزه ی دیگر، همه و همه موید همین اندیشه سترگند.
🔷در این میان نقش حوزه های علمیه که مادر انقلابند و در مهد تربیت خود « شرف الدین»، «بلاغی»، «کاشف الغطاء» و «امام» و صدها تن قبل و بعد این ها را پرورانده اند و همگی عمر خود را با همین نگاه سپری کرده اند؛ بی بدیل است.
حوزه امروز که بقاء خود را وام دار همین عالمان بزرگ می داند، این نگاه را نباید از افق دید خود فروبنشاند و صد البته این مهم باید در تربیت طلاب علوم دینی، مد نظر باشد.
امروزه بر هیچ انسان ژرف اندیش و عالی همت پوشیده نیست که بدون این نگاه، نه دین و آموزه هایش به درستی بر تارک اذهان نشیند و نه می توان برای نشر و توسعه ی معارف و جریان آن بر جان تشنگانِ حق قدمی برداشت و نه هدایت بدون این نگاه«هدی الله» است و نه اسلام« دین عندالله» خواهد بود.
🔶اگر چنین است پس جریان تربیت طلاب بر همین بستر باید پیش رود و البته مراکز حوزوی و از همه مهمتر مدارس علمیه و اساتید و مربیان و متولیان امر تربیت و هدایت فکری و عاطفی طلاب، نقشی مضاعف را بر عهده دارند.
♦️نگارنده این سطور به جد معتقد است:
🔹اولاً: داعیه داران امر تربیت طلاب از مسئولان مراکز و مدارس حوزوی گرفته تا اساتید و فضلای دغدغه مند، همگی باید به بازخوانی این مساله ی مهم یعنی داشتن نگاه ودغدغه جهانی بپردازند. که البته این مهم با مطالعه و انس منابع دینی از یک سو و نیز مرور نظریات و اندیشه های ژرف و حرکت آفرین عالمان دارای این نگاه به ویژه عالم بی مثال تاریخ شیعه، امام رضوان الله تعالی علیه و نیز رهبر عزیز انقلاب از سوی دیگر، تحقق خواهد یافت.
🔹ثانیاً: این نگاه را در تربیت طلاب در عرصه های مختلف از آموزش فقه و عقاید تا تهذیب و اخلاق و عرفان، مورد غفلت قرار ندهند.
🔷طلبه ی امروز اگر جهانی بیاندیشد کمترین اثر آن سر در لاک نبردن و نیز سعه ی وجوی خود اوست که آثارش تا دورسوهای زوایای تربیت خود او نمایان خواهد شد.
شاید کمتر به باور بیاید که این نگاه بیش از هر چیز دیگری، درمان گر بسیاری از معضلات فکری، روحی، اخلاقی و رفتاری طلبه امروز خواهد بود که توضیح آن مجالی دیگر می طلبد.
🔶علاوه بر این ها مگر نه این است که گام های در مسیر رسیدن به تمدن فراگیر اسلامی بدونِ این نگاه در گِل خواهد ماند وبا این نگاه به گُل خواهد نشست.
و آیا چه کسانی بجز طلاب علوم دینی و فرهیختگان علوم انسانی و صاحب نظران امر هدایت بشری می توانند در این مسیر گام بردارند؟!
پس در این صورت باید پذیرفت که اگر در مدارس علمیه و محافل علمی این نگاه دنبال نشود، بی خود، شعار انتظار سر می دهیم.
👇👇👇
♦️طرح عملیاتی برای این دغدغه و نگاه، خود نیازمند برگزاری محافل هدفمند علمی است؛ لکن در پایان برای این منظور به چند راهکار اشاره می شود؛ از این ها باید با عنوان «ملزومات در امر تربیت طلاب با نگاه جهانی به ویژه جهان اسلام» یاد کرد:
🔹1- انس طلاب با سیره ی تمدن ساز اهل بیت(ع) که توضیح این بند، خود، نیازمند مقاله ای مجزا ست.
🔹2- مطالعه، مرور، تدبر، مباحثه ده ها بار قرآن کریم با هدف یافتن اصل، ریزه کاری ها، نقش، لوازم و موانع این نگاه.
🔹3- مطالعه تاریخ اسلام و مسلمین و تمدن های اسلامی و بررسی فراز و فرود ها، پیروزی ها و شکست های آنان.
🔹4- مطالعه اندیشه امام و تحلیل و سند نویسی از قرآن و حدیث برای آن همه حرف های ناب.
🔹5- مطالعه حال و روز دنیای اسلام و اطلاع از اخبار پرفایده و اثر گذار و رصد دسیسه ها و دانستن دشمنی ها و نقشه های موزیانه استعمار.
🔹6- برگزاری محافل و نشست های پرفایده و به دور از رنگ و لعاب های نمایشی و آماری با جهاندیدگانِ از نزدیک در دنیای اسلام و بلکه غیر اسلام و شنیدن آن چه آنان از نزدیک دیده اند و تجربه کرده اند و با آن سال ها در دیاری زندگی کرده اند که این امر واقعیات را بهتر به هر طلبه ی حق طلبی می نمایاند.
حتما در این باره، هم از جهت طرح و هم اقدام، حرف های بسیاری هست که باید به دنبال آن بود.
🔰نکته ی آخری که لازم است یادآوری شود آنست که آن نگاه جهانی و داشتن دغدغه ای بلند، همگانی و فراگیر نباید طلبه ی امروز را از پیرامون خود غافل کند و واقعیات اطراف خود را در نزدیک ترین نقاط فراموش نماید.
☑️درست و به جا گفته اند که«جهانی بیاندیش و منطقه ای عمل کن»! آنان که در پیرامون خود اثری ندارند و در میان اهل و عشیره و محله و شهر و کشور خود نتوانسته اند ثمر دهند، بی شک در عرصه ای فراتر هم موفق نخواهند بود! پس باید مواظب بود در این باره هم مثل بسیاری از موضوعات دیگر شعار زده نشویم و با حرف ها و مقالاتی از این دست و برگزاری نشست هایی دراین باره دلخوش نباشیم.
🔺والسلام علی عباد الله الصالحین
#امامت_امت_اسلامی
#حوزه_علمیه_نگاه_جهانی_میطلبد
🌐 @resalatuna
رسالتنا
#ان_قلت_و_قلت 🔻 ان قلت: اگر #علما موضع گیری کنند و دشمنان سوء استفاده کنند چه؟ چه کسی #آبروی #حوزه
#ان_قلت_و_قلت
🔻 ان قلت:
استاد ما میترسند که گمان به #خود_نمایی و #شهرت طلبی ایشان بشود، به همین خاطر ورود به این مباحث نمیکنند.
🔹 قلت:
شاید هم میترسند جایگاه و شهرتشان به #خطر بیفتد!
مگر ندیدید هرکس که در این مسائل ورود میکند عده ای او را #مسخره میکنند و جایگاه #علمی اش را زیر سوال میبرند؟
#دین_جهانی_روحانیت_جهانی
#اقامه_دین_به_وسعت_جهان
#روحانیت_مسئول_امامت_امت_اسلامی
🌐 @resalatuna
گزارش جلسه #رسالتنا با فعالین #جهان_اسلام
چرا به #سند_چشم_انداز حوزه در مساله جهان اسلام عمل نمی شود؟
🔷رسالتنا در هفته گذشته میزبان بعضی از فعالان جهان اسلام بود. #محمد_مهدی_خالقی #مستند_ساز عرصه بین_الملل ، #حسین_کمیلی #فعال_فرهنگی حوزه بین الملل و حجت الاسلام جمال زاده #مسئول اداره ارتباطات مرکز امور بین الملل آستان قدس رضوی.
🔶در این دیدار ابتدا گزارشی از عملکرد رسالتنا در مساله #حوزه_و_جهان_اسلام مطرح شد و تحلیلی از وضعیت فعلی حوزه در مساله جهان اسلام به سمع و نظر دوستان رسید.
🔻حجت الاسلام جمال زاده با طرح این دغدغه که هنوز حوزه علمیه آن چنان که باید به #ضرورت کار در حوزه #بین_الملل نرسیده است بر لزوم پرداختن هرچه بیشتر به این موضوع براساس #سند_چشم_انداز حوزه تاکید کردند. ایشان با اشاره به قسمت های متعدد این سند ، ضرورت ارتباط حوزه علمیه با #مراکز علمی کشورهای همسایه و زمینه سازی برای احیای #تمدن_اسلامی را خاطر نشان کردند.
ادامه 👇👇👇
رسالتنا
گزارش جلسه #رسالتنا با فعالین #جهان_اسلام چرا به #سند_چشم_انداز حوزه در مساله جهان اسلام عمل نمی شود
هم چنین ایشان به ظرفیت های فراوان استان #خراسان و شهر #مشهد پرداختند و فرمودند که وجود این ظرفیت ها #مسئولیت حوزه علمیه را برای ورود به مسائل جهان اسلام دوچندان میکند و اگر حوزه علمیه نتواند از این #فرصت ها برای ترویج اندیشه #اسلام_ناب استفاده کند ممکن است همین فرصت ها تبدیل به #تهدیدها و #چالش_هایی شوند.
🔻آقای خالقی میهمان دیگر این دیدار با اشاره به اینکه باید #رصد دقیقی نسبت به ظرفیت های موجود حوزه نسبت به جهان اسلام صورت بگیرد، پیشنهاد #تشکیل کمیته ای برای جمع آوری #تاریخ_شفاهی خاطرات علما و فعالین طلاب در جهان اسلام را دادند.
🔻آقای کمیلی نیز با بیان برضرورت #گفتمان سازی در مساله جهان اسلام بین #نخبگان و بدنه طلاب به لزوم تحقیق عمیق درباره این سوال که چرا امروز حوزه نسبت به مسائل جهان اسلام نقش فعالی ندارد تاکید کردند.
#امامت_امت_اسلامی
#حوزه_علمیه_نگاه_جهانی_میطلبد
🌐 @resalatuna