base.apk
5.28M
#نرم_افزار #زیباترازشقایق
🔷️خاطرات شهدا مناسب #مخاطبان_خانم
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
base.apk
4.38M
#نرم_افزار #فرارازگناه
🔷️خاطرات شهدا با موضوع #مبارزه_با_نفس و #ترک_گناه
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فرمانده! ۲۵ قدم به راست، ۴۰ قدم به جلو❗️
وقتی حضرت زهرا(س) راه برون رفت از میدان مین و محاصره دشمن را به شهید برنسی نشان میدهد.
⛔️فرماندهان جنگ نظامی در عین تلاشهای خودشون، نگاهشون به آسمان بود، نه به قدرتهای پوشالی...
#شهید_عبدالحسین_برونسی
#حجت_الاسلام_عالی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
این کتاب روایت یکی از عاشقان #امیرالمومنین و یکی از شاگردان مکتب #امام_روح_الله است که علی رغم این که یک بار هم فرمانده #شهید_ابراهیم_هادی را ندیده بود اما او را الگوی خود قرار داد.🌺🍃
#شهید_عابدی آن چنان از نظر سیما و چهره به ابراهیم هادی شباهت داشته که وقتی وارد مجلس ختم این شهید می شود او را با ابراهیم اشتباه می گیرد.
دوستان ابراهیم هادی تایید می کنند که داود اخلاقا و رفتارا نیز همانند معشوق شهیدش بوده است.صدای بسیار رسایی هم داشت و بسیار زیبا روضه می خواند. بچه ها به داود غزالی هم می گفتند. وی توانست در اوایل جنگ تحمیلی، هیئت رزمندگان با عنوان «محبان المرتضی» را در کشور راه اندازی کند.🌺🍃
با توجه به علاقه شهید عابدی به #امام_علی(ع) روز یکشنبه را که متعلق به آن حضرت است، به صورت هفتگی با دوستانش قرار گذاشته بودند هر جا هستند این روز را دور هم جمع شوند و از این روست که این کتاب هم به عنوان « #قرار_یکشنبه_ها » نام گذاری شده است.🌺🍃
سرانجام نیز در اسفند ماه سال 63 در #عملیات_بدر شربت #شهادت را نوشید و رهسپار دیدار حضرت حق شد.🌺🍃
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
روز پدر مبارک.mp3
10.56M
📻🎙 #رادیو_پلاک
✅ویژه برنامه میلاد #امام_علی_ع
"روز پدر مبارک..."
#فقط_حیدر_امیر_المومنین_است ...
تقدیم میشود به ارواح همه #پدران_آسمانی
""ستاد مرکزی راهیان نور کشور""
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
جنگ بهانه نشد که #عید_نوروز از یاد برود!
لحظه آغاز سال نو، بعضيها كه در خط بودند با #شليك گلولهاي به سمت دشمن ابراز احساسات ميكردند.
مراسم نوروز در #جبهه به هر نحو ممكن اجرا ميشد. تهيه #شيريني و كمپوت و ميوه از شهر و آوردن آن به خط اول و خواندن شعر و شوخي و وقت خوش كردن با يكديگر، گستردن سفره عيد و نوكردن زيرانداز و لو در تبديل گوني به پتو، برگزاري مراسم عيد حتي در ساختمان نيمه مخروبه در شهري خالي از سكنه و بدون برق و آب و تزئين در و ديوار و تهيه #تنگ_ماهي و انداختن #قورباغه درون آب! و دست به قبضه سلاح نبردن مگر از روي ناچاري و به ناگزير و چيدن گل و گياه صحرايي و آوردن باغ و بهار به سنگر و سوله و ريختن اشك در #فراق_ياران از ديگر آداب عيد نوروز در ميان #رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس بود.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#هفت_سین_جبهه
سنت "هفت سین" چیدن در سفره شب عید را بعضی حفظ کرده بودند منتها با صبغه جنگی آن. مثل هفت سین گردان تخریب لشکر 27 که عبارت بود از:
1- #مین_سوسکی
2- #مین_سبدی
3- #سیم_تله
4- #سیم_چین
5- #سیم_خاردار
6- #سرنیزه
7- #سی_چهارC4
سوزن اسلحه، سیمینوف، سمبه و سنگر را هم به عنوان مواردی از هفت سین ذکر کرده اند که در واحدهای دیگر معمول بوده است.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
بهار.mp3
4.48M
📻🎙 #رادیو_پلاک
✅ "بهار دلها"
سال نو مبارک
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#سوالات_رایج
#پاسخ_به_شبهات
☝️چرا برای کسانی که به جبهه رفته اند امتیاز ویژه ای قائلند در حالی که امام علی (ع) به رزمندگان می فرمود نباید توقع بیشتری از بیت المال داشته باشند؟
عدالت اجتماعی یعنی رساندن حق به هر صاحب و شایسته حقی. عدالت برقراری موازنه است و توازن مستلزم اختلافات و لحاظ مراتب مختلف است، عدالت در مورد زن و مرد موجب تفاوت احکام مربوط به هر یک گردیده است، چون طبیعت آنها با هم فرق دراد، عدالت به معنی مساوات نیست، «مساوات لازمه عدالت است، اما نه در همه جا...» عدالت به معنای تساوی کامل بدون در نظر گرفتن شرائط و قابلیت ها عین ظلم است.
اولاً توجه حضرت امیر (ع) به همه مردم نه خصوص رزمندگان در عدم توقع بیشتر از بیت المال بود و این ناظر به عدم زیاده خواهی و هواهای نفسانی است، نه حق طبیعی مجاهدان و نیازمندان که مطابق شایستگی و نیاز به آنها تعلق می گیرد.
به فرموده قرآن:
«لا یستوی القاعدون من المؤمنین غیر اولی... ؛ و المجاهدون فی سبیل الله باموالهم و أنفسهم فضل الله علی المجاهدین بأموالهم و أنفسهم علی القاعدین درجه و کلاً وعَدَ الله الحُسنی و فضّل الله المجاهدین علی القاعدین اجراً عظیماً ؛ خداوند مجاهدان با جال و مال را بر آنها که در خانه نشستند بدون عذر، برتری داد و هرگز این دو با هم مساوی نیستند...».
امیرالمؤمنین به مالک اشتر می فرماید: هرگز نیکوکار و بدکار در نظرت یکسان نباشد، زیرا نیکوکاران در نیکوکاری بی رغبت و بدکاران در بدکاری تشویق می گردند هر کدام را بر اساس کردارشان پاداش ده.( نهج البلاغه، نامه 53 )
سیره حکومتی پیامبر (ص) و امیرالمؤمنین (ع) این بود که نه تنها بین رزمنده و غیر رزمنده تفاوت قائل بودند بلکه حقوق کسی که با اسب به جنگ می آمد با کسی که پیاده آمده بود متفاوت بود. ( یادداشت های استاد مطهری، ج 6، ص 218، نشر صدرا )
در جمهوری اسلامی نیز دادن امتیاز به دیگران و تشویق آنها عین عدالت و در دراز مدت به نفع امینت و مصالح و تمامیت ارضی کشور است.
ثانیاً امیرالمؤمنین به مالک اشتر فرمان می دهد به رسیدگی و توجه به خانواده شهدا و مجروحین تا اثر فقدان او در اهل بیتش ظاهر نگردد. ( نهج البلاغه، نامه 53.)
ثالثاً شراط و اوضاع زمان فعلی با زمان امام علی (ع) تغییرات عمده ای داشته است، در آن زمان رزمندگانی که در جنگ شرکت داشتند از غنائم بهره مند می شدند، اما امروز غنائم از قبیل هواپیما، تانک، توپ، منابع عظیم معدنی و... است که به رزمندگان داده نمی شود و در مقابل امتیازات ناچیزی برای آنان و کمک به حل مشکلات مادی و معنوی آنان می باشد.
رابعاً همه ملل و دول دنیا برای مدافعان و فداکاران و رزمندگان در راه منافع امنیت ملی خود احترام قائل بوده و با اختصاص مزایای ویژه در اعطای مسئولیت ها آن ها را مقدم می دارند مثلاً در آمریکا و چین که اعتقادی به شهید و شهادت وجود ندارد، خدمات بزرگی همراه با تکریم و احترام نسبت به سربازان جنگ انجام می گیرد که بعضاً برای ما غیر قابل تصور است.
علاوه بر همه اینها تکریم رزمندگان باعث زنده ماندن روحیه ایثار و دفاع از ارزش ها و تمامیت ارضی شده و در مواقع بحران و جنگ افراد جامعه داوطلبانه بدون دغدغه آینده خود و خانواده به میدان جنگ می شتابند.
در حدیث قدسی است که خداوند می فرماید: من جانشین شهید در خانواده اش هستم هر که آنان را شاد کند مرا شاد نموده و هر که آنان را اندوهگین سازد خدا را اندوهگین نموده است.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#بسم_الله_النور
باتوجه به اینکه یکی از اهداف اصلی #روایتگری تاثیر در #مخاطب می باشد و یکی از راه های تاثیرگذاری برانگیختن حس #زیبایی_گرایی در مخاطب است ، در ادامه چند نمونه از #اشعار متناسب شروع روایتگری ، بعنوان یکی از ابزار برانگیختن حس زیبایی گرایی و تاثیر گذاری در مخاطب اشاره می گردد :
شهادت لاله را روئیدنی کرد
شهادت جامه را بوئیدنی کرد
ببوس ای یاورم سنگ مزارم
شهادت سنگ را بوسیدنی کرد
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
من بال و پر شهید را می بوسم
از پا به سر شهید را می بوسم
دستم نرسد اگر به دامان شهید
دست پدر شهید را می بوسم
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
لب تشنه ی جام وصل یاران بودند
سیراب زلال نور قرآن بودند
دقتی که به سوی آسمان می رفتند
لب تشنه و سیراب و شتابان بودند
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani