سیدمرتضی آوینی:
رودرویی مستقیم انقلاب اسلامی و آمریکا حتمی است...چه بسا که صیرورت انقلاب خیلی زودتر از آنچه ما انتظار داریم به مراحل انتهایی تمامیت خویش نزدیک شود.
@khanjanidroos
Mahmood Karimi - Bebar Ey Baroon (128)(1).mp3
5.07M
🏴ببار ای بارون ببار..😭
#حاج_محمود_کریمی
@khanjanidroos
با کنایه؛
مصرعی می گویم
و رد می شوم!
فاطمیه...
دفن در شب...
قسمتِ سردار ما!💔
@khanjanidroos
بسم الله الرحمن الرحیم
وعَدَ اللَّهُ الَّذِینَ ءَامَنُواْ مِنکمْ وَعَمِلُواْ الصلِحتِ لَیستَخْلِفَنَّهُمْ فِی الْأَرْضِ کمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِینَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَیمَکنَنَّ لَهُمْ دِینَهُمُ الَّذِی ارْتَضَی لَهُمْ وَلَیبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً یعْبُدُونَنِی لَایشْرِکونَ بِی شَیئاً وَمَن کفَرَ بَعْدَ ذلِک فَأُوْلئِک هُمُ الْفسِقُونَ
خدا به کسانی از شما که ایمان آورده و [کارهای ] شایسته انجام داده اند، وعده داده است که قطعاً آنان را در زمین جانشین خواهد کرد، همان گونه که کسانی را که پیش از آنان بودند، جانشین کرد؛ و مسلماً دینشان را که برای آنان پسندیده است، به نفعشان مستقر خواهد کرد، و البته بعد از ترسشان (وضعیت) آنان را به آرامش مبدّل می کند، در حالی که مرا می پرستند [و] هیچ چیز را شریک من نخواهند ساخت. و کسانی که بعد از آن کفر ورزند، پس فقط آنان نافرمانبردارند.
💠 نکته ها و اشاره ها 💠
1.خدا در این آیه به مؤمنان شایسته کردار، چهار وعده داده است:
الف) آنان صاحب حکومت جهانی می شوند؛
ب) دین حق در همه جا امکانات نشر می یابد؛
ج) نگرانی های آنان به آرامش و امنیت تبدیل می شود؛
د) در نهایت توحید خالص و خداپرستی تحقق می یابد.
2.در این آیه بیان شده که گروهی از مردم قبل از مسلمانان بر زمین حکومت و خلافت کردند.»
مقصود از این گروه، یا افرادی هم چون آدم، داود و سلیمان و بنی اسرائیل هستند که قرآن به خلافت و حکومت آنان اشاره کرده است و یا گروهی از اقوام مؤمن و صالح که بر زمین یا بخشی از آن حکومت کردند.
البته مانعی ندارد که حکومت همه ی این افراد و گروه ها مقصود آیه باشد.
3.مقصود از «ارض» در این آیه یا کل جهان و حکومت جهانی است و یا بخشی از زمین؛ البته با توجه به این که حکومت های پیشینیان که در این آیه به آنها اشاره شد، شامل بخشی از زمین می شد، مانعی ندارد که مقصود از «ارض» بخشی از زمین باشد.
4.وعده ی الهی در مورد حکومت و خلافت که در این آیه داده شده است، مخصوص چه کسانی است؟ برخی از مفسران آن را مخصوص صحابه ی پیامبر صلی الله علیه و آله می دانند که در عصر رسول خدا به حکومت بخشی از زمین دست یافتند.
برخی آن را اشاره به همه ی مسلمانانی می دانند که مؤمن و شایسته کردارند و به حکومت الهی دست می یابند.
و برخی دیگر از مفسران این آیه را اشاره به حکومت جهانی امام مهدی علیه السلام می دانند.
البته مانعی ندارد که این آیه اشاره به همه ی این موارد باشد و هر کدام مصداقی از آیه باشند و مصداق کامل آن در زمان حضرت مهدی (عج) تحقق یابد که جهانی سازی مثبت انجام می گیرد.
💠 آموزه ها و پیام ها 💠
1.به آینده امیدوار باشید که آینده ی بشریت روشن و نویدبخش است.
2.سرانجام خلافت و حکومت از آنِ مؤمنان شایسته کردار است.
3.در نهایت دین اسلام بر جهان حاکم می شود و جهانی سازی مثبت تحقق می یابد.
4.در آینده، آرامش و امنیت در انتظار مؤمنان است.
5.نتیجه ی حکومت مؤمنان صالح، پیاده شدن توحید در جامعه است.
6.حتی در حکومت عدل الهی، افراد منحرفی پیدا می شوند.
☀️سوره نور، آیه 55☀️
#حکومت_جهانی_مستضعفان
@khanjanidroos
🌿 راه را به خدا نشان نده!
دعا عمل كسى است كه از امكانات خويش بهره مند شده و آن امكانات را به كار انداخته است و توانايى هايش را مصرف كرده است و از رب خويش طالب است. او خواستار است كه رب كمكش كند.
👈كسانى كه هنوز امكانات خودشان را در دست دارند و مصرف نكرده اند. اگر به خدا بگويند اين كار را بكن در واقع اينها مستهزءاند. مثلا غذا در دست من باشد به خدا، يا به ديگرى بگويم تو اين كار را بكن، در اينجا من مستهزءام. غذا در دست من است، ولى نمى دهم و به ديگرى مى گويم، به خدا مى گويم: «خدايا! اين گرسنه را سير كن». اگر واقعا معتقدى كه اين كار بايد بشود چرا خودت قدمى بر نمى دارى و از امكان خودت استفاده نمى كنى.
✅نكته اول: دعا دو خاصيّت دارد:
1- تو را به اندازه اى كه مضطرّ و متوجه مى شوى، به خواسته هايت مىرساند و به تو مىدهند.
2- دعا مى كنى به خاطر اين كه عبوديّت و وابستگى و تعلّقت را اثبات كرده باشى و برايت مهم نيست كه مى دهند يا نه، برآورده مى كنند يا خير. و حتّى منتظر اجابت هم نيستى كه حقيقت عبادت و بندگى دعاست...
👈👈نكته ى مهمتر اينكه او قبل از استحقاق و سؤال بخشيده؛ «يا مُبْتَدِأً بِالنِّعَمِ قَبْلَ اسْتِحْقاقِها» و در جاى ديگر فرموده: «انْتَ الَّذى تُفيِضُ سَيْبَكَ عَلى مَنْ لايَسْئَلُكَ». قبل از اينكه بدانم چشم و زبان و دست و پا مى خواهم به من عنايت فرموده... حال بعد از اينكه مى فهمم و مى خواهم و اصرار مى ورزم نمى بخشد؟ در حالى كه بخششها از او كم نمى كند؛ «كَيْفَ يَنْقُصُ مُلْكٌ انَا قَيِّمُهُ».
⚠️نكته ى ديگر اينكه توقّع را بايد كنار گذاشت و صبورى كرد، اين نيست كه هر وقت خواستى بدهند، وقتى از او مى خواهى به اين معناست كه از ضعف خودت و از عجزت به غناء و عنايت و لطف و رحمت او نزديك شده اى. پس ديگر تو حاكم نيستى. او ربّ است و حكيم. در روايت آمده دعاى موسى در حق فرعون كه از خداوند خواست او را غرق كند، مستجاب شد و به موسى گفته شد: «قَدْ اجيبَتْ دَعْوَتُكُما». در حالى كه پس از چهل سال از استجابت دعا فرعون غرق شد.
نكته ى آخر اين كه، تو كه به ضعف و عجزت واقف شدهاى و به او روى آورده اى، 👈👈راه را به او نشان مده. به او واگذار كن و تفويض نما. در داستان يوسف آمده كه مى گويد: «رَبِّ السِّجْنُ احَبُّ الَىَّ مِمَّا يَدْعُونَنى الَيْهِ» و ... «فَاسْتَجابَ لَهُ رَبُّهُ». زندان براى من بهتر است و خداوند هم اجابت كرد. بعد كه زندانى شده و گرفتار شده به جوانى كه همراه او در زندان بوده و نجات پيدا كرده و به خدمت شاه درآمده مى گويد: «اذْكُرْنِى عِنْدَ رَبِّكَ» از من نزد پادشاه ياد كن و به خاطر همين چندين سال ديگر در زندان ماند؛ «فَلَبِثَ فِى السِّجْنِ بِضْعِ سِنينَ». اگر نجات مى خواهى بگو خدايا نجاتم بده. چرا مى گويى زندان برايم بهتر است و بعد متوسّل و متوجّه ديگرى مى شوى؟! كه موسى گفت: «رَبِّ نَجِّنِى مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمينَ» و گفت:«رَبِّ انِّى لِما انْزَلْتَ الَىَّ مِنْ خَيْرٍ فَقيرٌ».
@khanjanidroos
🌷🌷🌷
نظر به وجه الله
سردار عزیز و شهید ما به خوبی می دانست که مقام شهادت بالاترین مقام عرفانی است که در آن عارف سالک به وجه الهی نظر می کند. جمله "شهید نظر میکند به وجه الله" که امام خمینی (ره) متذکر آن گردیدند، بخشی از یک حدیث مفصل میباشد که امام سجاد علیه السلام، از پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله نقل نمودهاند. در این حدیث ایشان هفت خصلت ویژه برای شهید بر میشمرند که یکی از آنها، "نظر به وجه الله" میباشد. « لِلشَّهیدِ سَبْعُ خِصالٍ مِنَ اللَّه ...، وَ السّابِعَةُ انْ ینْظُرَ فِی وَجْهِ اللَّهِ وَ إِنَّها لَراحَةٌ لِکلِّ نَبِی وَ شَهیدٍ »
؛« پیامبر اعظم صلوات الله علیه و آله فرمودند: خداوند، هفت خصلت به شهید عطا فرموده: [... تا این که فرمود] و هفتم آن که: شهید به وجه خدا مینگرد و همانا آن، برای هر نبی و شهیدی، راحتی [از هر گونه ابتلایی ] است».
عالَم هستی و هر چه در آن وجود دارد، همه آیات الله، اسم الله (نشانههای خالق علیم، حکیم، قادر، جمیل، رحمان، رحیم ...) میباشند، چرا که هر چه هست، تجلی اسمای اوست. "شهید"، با توجه به این نکته و با معرفت، ایمان، عمل صالح، اخلاص، مالک ندیدن خود، مالک دیدن خدا، هدف گرفتن قرب او، شریک نگرفتن در اهداف و بالتبع بندگی، سعی در اطاعت، تلاش برای قرب، و حضور به موقع در میدان با تمام قوا و هر چه که دارد [جان و مال]، حجابهای ضخیم ظلمانی را پشت سر گذاشته است، پس وقتی حجابی نبود، "نظر میکند به وجه الله". جوهره شهادت، عشق الهی است و شهید، عاشق خدا؛ اما شگرد عشق این است که تا آنجا پیش رود که دیگر از عشق و عاشق اثری باقی نماند و تنها معشوق بماند و این، همان نیل به مقام فناست که آخرین منزل سلوک الی الله میباشد. در مباحث عرفانی، فنا ارتباط مستقیمی با تجلی الهی دارد. تجلی خدا بر قلب سالک، فنای بنده را به دنبال میآورد... شهید، سالکی است که با تقدیم جان خود، این حجاب را میزداید و به مقام کمال انسانی و فنای فی الله میرسد و بیهیچ حجاب به وجه الله نظر میکند و در این نظاره است که شهید با انبیا مقارنت مییابد.
@khanjanidroos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمودی افقی l بسیار زیبا
@khanjanidroos
یک ساله عاشق یه پسری شدم که هیچ علاقه ای بمن نداره فقط باهم درحدیه دوست حرف میزنیم ازشماخاهش میکنم راه رسیدن بهشو بمن بگید؟
✅طبیعی است که این وضعیت برای شما خوشایند نباشد و شما را دچار آشفتگی کند زیرا ماهیت عشق یکطرفه چیزی جز تجربه تنش و نگرانی نیست.
بهتر است با واقعیت نجنگید و سرنوشت خود را به چنین موضوعی گره نزنید. انتظار عشق از طرفی که مدتها است شما را می شناسد و با شما در تعامل است، انتظاری دور از واقعیت است.
توجه داشته باشید که هر چه شما تلاش کنید که خود را به وی نزدیک کنید، ممکن است فاصله او از شما بیشتر و علاقه اش کمتر شود.
@khanjanidroos
حدود شش ماهی هست که بطور جدی و با وعده ازدواج وارد رابطه دوستی با یکی از پسر های هم دانشگاهیم شدم بعد شش ماه متوجه شدم این آقا جز ضرر رسوندن به من فایده ای برایم ندارد
این آقا هم حرفش دروغ بوده وقصد ازدواج ندارد چون به من گفته یک سال صبر کن و با من باش بعدش که درسمان تموم شد میایم خواستگاریت
وعده ی سر خرمن داده است بعبارتی
الان فقط تنها مشکلم برای جدایی وابستگی احساسی بیش از حد ب این آقاست
لطفا راهنماییم کنین که چگونه بر عواطف خود غلبه کنم و رابطه را تمام کنم?
✅ بسیار متأسفیم که این مسأله برای شما پیش آمده و یک حالت بلاتکلیفی برای شما ایجاد شده است قطعا وابستگی شما باعث شده شما دچار تعارض شوید با اینکه عقل شما تشخیص ناسالم بودن رابطه را می دهد ولی احساس شما نمی تواند ایشان را فراموش کند قطعا حتی اگر با این وضعیت ازدواج کنید در کنار تفاوت های مختلف بدبینی و نگرانی نسبت به تعهد زناشویی هم جزء مشکلات شما خواهد شد. در خواستگاری های رسمی که با تحقیقات کامل و تست های پیش از ازدواج انجام می شود دو طرف نباید خیلی در حال نامزدی بماند و به سرعت باید وارد مرحله عقد بشوند چون امکان عقب نشینی و پشیمانی وجود دارد. برای خلاص شدن از این وضعیت بهتر است راهکارهای زیر را انجام دهید:
۱- سعی کنید در بیرون هیچ آثاری از ایشان را جلوی دید خود نداشته باشید مانند عکس شماره تلفن و یادگاری های و... و آنها را محو کنید.
۲- افرادی که در وضعیت شما قرار دارند به هیچ وجه نقاط منفی و بدی ها و آسیب هایی که از طرف مقابل متحمل شدن را نمی بینند و به همین دلیل علاقه و وابستگی آنها ثابت می ماند. شما با تهیه لیستی از نقاط منفی ایشان که شامل دروغ ها و عدم پایبندی و تعهد به عشق و علاقه و مشکلاتی که الان و بعد از ازدواج با ایشان برای شما ایجاد خواهد کرد را بنویسید و هر روز مرور کنید تا نگرشتان نسبت به ایشان منطقی تر شده و احساس ناراحتی و یا به عبارتی تنفر از ایشان ایجاد شود.
۳- درباره امتیازات این جدایی و خوبی های جدا شدن از ایشان نیز با خود فکر کنید و سعی کنید با خوشحالی از اینکه با ایشان ازدواج نکرده اید مطالبی را یاد داشت کنید.
۴ - در حال حاضر به هیچ وجه اقدام به ازدواج نکنید زیرا ممکن است انگیزه انتقام جویی و یا با هدف بهتر شدن وضعیت روحیتان و نه با هدف عشق و علاقه منطقی این ازدواج صورت بگیرد. پس سعی کنید حداقل دو ماه با انجام این تکنیک ها افکار و تصاویر مربوط به ایشان را از ذهنتان پاک کنید به حدی که اصلا تصویر ذهنی ایشان را به خاطر نیاورید و بعد هم حتما با یک مشاوره برای کمک به یک ازدواج عاقلانه کمک بگیرید.
۵- سعی کنید بدون خود سرزنشی و مقایسه نقاط مثبت و خوبی های خودتان را فراموش نکنید و با نوشتن و مرور و نادیده و بی ارزش نکردن آنها به آینده خوشبین و امیدوار باشید.
۶- انجام کارهایی مانند ورزش های دست جمعی، تعاملات اجتماعی، سرگرمی و تفریح و پرهیز از تنهایی بسیار مفید هستند و شما حتما گزارش از حال قبل و بعد از این تکنیک را باید با دقت ارسال فرمایید.
۷- ساعات و لحظاتی که شما ارتباط داشته اید بسیار وسوسه برانگیز خواهند بود مانند معتادی که ترک کرده مکان و زمان های مصرف در روزهای اولیه وسوسه انگیز بوده و ممکن است رفتاری مانند عصبانی شدن و تحریک پذیری و یا رفتن به طرف مصرف زیاد باشد بنابراین شما نیز باید با تغییر موقعیت فیزیکی و سرگرم شدن به یک کاری که عمدا در این ساعات در نظر خواهید گرفت و با آرام سازی ذهنی سعی می کنید با این وسوسه ها مبارزه کنید.
۸- هنگام هجوم افکار و تصاویر ایشان در ذهن بدون پرورش و فکر کردن مکان را ترک کرده و یا توجه و تمرکزتان را به چیزی جلب می کنید مثلا با قطع کردن افکار مشغول گفتگو با یک فردی می شوید، با عجله از آن مکان را ترک می کنید، با روشن کردن تلویزیون سعی در تمرکز دیداری و شنیداری نسبت به نوع برنامه و حتی نوع لباس های مجریان و بازیگران و اسامی آنها می شوید.
۹- با افکار منفی و مأیوس کننده مبارزه کنید و پیش بینی منفی نسبت به آینده نداشته باشید.
۱۰ - شاید هفته اول به دلیل درگیر شدن با افکار اتوماتیک دچار نوعی استرس شوید ولی به مرور زمان افکاری که عادت داشتند همیشه و همه جا بدون اراده شما وارد ذهنتان شوند و حالتان را بگیرند با تکنیک های شما از اتوماتیک خارج شده و افکار جدید جایگزین می شود و در هفته های دوم و سوم افکارتان یک دست شده و تعارضی احساس نخواهید کرد.
@khanjanidroos
✍سردار سلیمانی:
اگر از من تعریف کردند و گفتند «مالک اشتر» و من باورم شد؛ سقوط میکنم، اما اگر در درون خودم ذلیل شدم خداوند مرا بزرگ میگرداند.
@khanjanidroos
⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️نماز لیله الدفن برای شهدا
‼️دستور خواندن نماز شب اول قبر
🔷مستحب است در شب اول قبر، دو رکعت نماز به کیفیت زیر برای میت خوانده شود:
💠 در ركعت اول پس از «حمد» يك مرتبه «آية الكرسى*» و در ركعت دوم پس از «حمد» ده مرتبه سوره «انّا انزلناه»، پس از سلام نماز بگوید:
«اللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ ابْعَثْ ثَوَابَها الى قَبْرِ فُلانٍ»
به جای کلمه "فلان"، نام میت گفته شود.
✅ آيه الکرسي از آیه ۲۵۵ سوره مبارکه بقره که با «الله لا اله الا هو الحی القیوم» شروع می شود و احتیاط آن است که دو آیه ۲۵۶ و ۲۵۷ یعنی تا «هم فیها خالدون» خوانده شود.
@khanjanidroos
خدای من!!
ما برای گرفتن یدالله ریسمان نبسته ایم ، دل بسته ایم
همین که هوای دلمان خوب باشد ، برایمان کافی ست
پس با تمام مهرت ، هوای این روزهای دلمان را خوب کن . . .
ای ماوای بی پناهان!
ای رفیق من لارفیق!
الهی وربی من لا غیرک
@khanjanidroos
⚫️🔳🔳🔳🔳🔳
ای بهشتِ قربِ احمد، فاطمه(س)
لیلةُالقدرِ محمد(ص)، فاطمه(س)
ای خدا مشتاقِ یا رب یا رَبَت
ای سلامِ انبیا بر زینبت
عالَمِ خاکی محیطِ غربتت
آفرینش گشته گم در تربتت
کاروانِ دل روان در کوی تو
قبلهٔ جانِ محمد(ص) روی تو
مشعلِ شبهای احیای علی(ع)
نقشِ لبخندت مسیحای علی(ع)
خانهٔ کوچک پناه عالمت
عمر خلقت یک دم از عمر کَمَت...
☑️ @khanjanidroos
🍃🍃🍃🔳🔳
🔳فاطمیه آمد و دارم هوای فاطمه (س)
خانه های شهر ما بیت العزای فاطمه (س)
🔳نوکری های مرا در اصل زهرا (س) می خرد
خادم این خانه هستم با دعای فاطمه (س)
🔳خوشبحال هرکسی که دل به مادر داده است
خوشبحال هر که باشد مبتلای فاطمه (س)
🔳مطمئن هستم نمک گیر علی(ع) مرتضاست
عاشقی که خورده از آب و غذای فاطمه (س)
🔳در نماز شب برای ما دعا کرده که هست
این دل ما بی قرار بچه های فاطمه (س)
🔳کوچه ای باریـک ؛ تنهایی و غربت ؛ خشم شب
مانده روی خاک کوچه ردّ پای فاطمه (س)
🔳شهر سرسبز پیمبر ظالمانه سرخ شد
در حقیقت شد مدینه کربلای فاطمه (س)
🔳اشکهایم را بخر امّ الحسن(ع) امّ الحسین (ع)
کربلا ما را ببر امّ الحسن (ع)امّ الحسین (ع)
╔═ ⚘════⚘ ═🔳 @khanjanidroos
╚═ ⚘════⚘ ═╝
✅ #فاطمه سلام الله علیها الگوی چه کسانی است؟
#فاطمه، الگوى كسانى است كه بيشتر از خودشان هستند و بيشتر از رفاه و عدالت و تكامل را مى خواهند؛ كه انسان، با رسيدن به تكامل و شكوفايى استعدادهايش، جهتى عالى تر مى خواهد تا رشد داشته باشد؛ وگرنه خسر و خسارت، او را مى ربايد.
تمامى دعا و تمامى آرزوى من، اين است كه تو را #فاطمه ى رسول و همسر على و مادر زينب، به چشم عنايت بپذيرد.
تمام خواسته ى من، اين است كه شما همه، نور چشم اولياء خدا و سرور قلب آنها باشيد؛ نه سنگى در راه خدا و خارى بر دامان رسول و استخوانى در گلوى على و ضربه اى بر گونه ى #فاطمه.
عزيزم! ...
آنطور زندگى كن كه «مرگ»، مزاحم «زندگى» تو نباشد!
و آنگونه بمير، كه زندگى ساز باشى!
شايد بتوانى، در كنار #فاطمه باشى!
الهى ثَبِّتنا عَلى دينِكَ وَ اسْتَعْمِلْنا بِطاعَتِكَ وَ لَيِّن قُلُوبَنا لِوَلىِّ امْرِكَ وَ عافِنا مما امْتَحَنْتَ بِهِ خَلْقَكَ
@khanjanidroos
⚜️ همسرداری حضرت زهرا سلام الله علیها ⚜️
✅ رهبرانقلاب:
یک وقت انسان فکر میکند که شوهرداری، یعنی انسان در آشپزخانه غذا را بپزد، اتاق را تر و تمیز و پتو را پهن کند و مثل قدیمیها تشکچه بگذارد که آقا از اداره یا از دکان بیاید!
شوهرداری که فقط این نیست.
شما ببینید شوهرداری فاطمهی زهرا سلاماللَّهعلیها چگونه بود. در طول ده سالی که پیامبر در مدینه حضور داشت، حدود نُه سالش حضرت زهرا و حضرت امیرالمؤمنین علیهماالسّلام با همدیگر زن و شوهر بودند.
در این نُه سال، جنگهای کوچک و بزرگی ذکر کردهاند - حدود شصت جنگ اتّفاق افتاده - که در اغلب آنها هم امیرالمؤمنین علیهالسّلام بوده است.
حالا شما ببینید، او خانمی است که در خانه نشسته و شوهرش مرتّب در جبهه است و اگر در جبهه نباشد، جبهه لنگ میماند - این قدر جبهه وابستهی به اوست - از لحاظ زندگی هم وضع روبهراهی ندارند؛ همان چیزهایی که شنیدهایم: «و یطعمون الطّعام علی حبّه مسکیناً و یتیماً و اسیراً انّما نطعمکم لوجه اللَّه»
یعنی حقیقتاً زندگی فقیرانهی محض داشتند؛ در حالی که دختر رهبری هم هست، دختر پیامبر هم هست، یک نوع احساس مسؤولیت هم میکند.
ببینید انسان چقدر روحیه قوی میخواهد داشته باشد تا بتواند این شوهر را تجهیز کند؛ دل او را از وسوسه اهل و عیال و گرفتاریهای زندگی خالی کند؛ به او دلگرمی دهد؛ بچهها را به آن خوبی که او تربیت کرده، تربیت کند.۱۳۷۷/۰۲/۰۷
@khanjanidroos
استاد قرائتی :
حضرت زهرا سلام الله علیها معلمی صبور:
یک زنی بود کند ذهن، از حضرت زهرا(س) سؤالی کرد و حضرت جواب دادند.
گفت: نفهمیدم. یکبار دیگر حضرت جواب دادند.
باز گفت: نمیفهمم! حضرت تا ده بار دیگر جواب دادند.
زن خجل شد.
حضرت فرمود:
خجالت نکش، من هر بار که گفتم اجری برایم نوشته میشود. غصه نخور.
این هم فاطمه زهرا(س) و آموزش زنهای استثنایی. کار سختی است اما اجرش زیاد است.
درسهایی از قرآن
•┈┈••☀️•💟🌺💟•☀️••┈┈•
🌿
🌷🌿@khanjanidroos
🌿🌸🌿
🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿