🍂🍂🍂🍂عشق به الله،,,,,,,,
❤️❤️❤️❤️❤️عشق به بندگان خدارا,,,,,,
⚜⚜⚜⚜⚜ بهمراه خواهد داشت.
@khanjanidroos
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
❤️🌱❤️🌱❤️🌱❤️
محبتهايی كه انسان از ديگران مي بيند، محبتهای خداست.
اگر مادري به فرزند خودش محبت مي كند، در واقع محبت خداست كه در وجود مادر است...
مادر چه كار مي تواند بکند؟ پدر با ما چه كار دارد؟ قبلاً كه با ما كاري نداشتند. بعد هم جايي ما را رها مي كنند؛ «يَوْمَ يَفِرُّ المَْرْءُ مِنْ أَخِيهِ * وَ أُمِّهِ وَ أَبِيهِ * وَ صَحِبَتِهِ وَ بَنِيهِ». اين وسط اگر توجهي به ما مي كنند محبت خداست؛ چه رحمت عام يا خاص. اگر معلمي معارف الهيه را تعليم مي كند او با ديگران چه كار دارد؟! اين محبت خاص خداست. حواله خداست. اگر مادري محبت مي كند حواله خداست.
اين كه در دستورات فقهي داريم که صله رحم واجب است يا قطع رحم حرام است، و گناه كبيره شمرده شده است، ريشه در همين مطلب دارد. لذا فرمود چون رحم، رشته اي از رحمت حضرت حق است که بين انسان و اقوامش قرار گرفته؛ لذا قطع آن هم قطع با خداست.
@khanjanidroos
🗝کلیدهای زندگی؛
(جرعه ای از کتاب « #مفاتیح_الحیات » نوشتۀ عالم بزرگوار آیت الله جوادی آملی)
🌺اهمیت صله رحم🌺
🔹خدای سبحان میفرماید: و یاد کن هنگامی را که از بنیاسرائیل پیمان گرفتیم که جز خدا را نپرستید و به پدر و مادر و خویشاوندان و... نیکی کنید.
🔹پیامبر اکرم (ص) فرمود: آیا شما را به برترین انسانهای دنیا و آخرت از نظر اخلاق راهنمایی نکنم؟ گفتند: آری. فرمود: کسی است که با قطعکننده پیوند با وی، بپیوندد.
🔹در روایتی دیگر درباره اهمیت آن از امام رضا (ع) نقل شده که خدا سه چیز را قرین سه چیز ساخت: به نماز و زکات فرمان داد، پس هر کس زکات نپردازد نمازش پذیرفته نیست به شکر خدا و والدین امر کرد، پس هر کس شکر والدین را به جا نیاورد شکر خدا نکرده است و به تقوای الهی و صله رحم فرمان داد، پس هر کس صله رحم نکند تقوای الهی را رعایت نکرده است.
🔹رسول خدا (ص) فرمود: همه امتم را از حاضر و غایب و به آنان که تا روز قیامت در صلب مردان و رحم زنان هستند سفارش میکنم به صله رحم، اگرچه یک سال راه [میان آنان فاصله] باشد و این از دین اسلام است.
@khanjanidroos
🌱⚜🌱⚜🌱⚜🌱⚜🌱
⚜🌱⚜🌱⚜🌱
🌱⚜🌱
در زندگی لحظه هایی هست که انسان می تواند درآن لحظه ها راه های طولانی ودرازی راطی کند!!!
وموقعیت هایی پیش می آید که انسان می تواند بارهای سنگین اش را به مقصد برساند!!!
خنک آنها که این لحظه هارا می شناسند،،،
واین فرصت ها را درک می کنند،،،،
واز آنها بهرهبرداری می کنند!!!!
@khanjanidroos
🌿🌿🌿🌿🌿🌿
واو که رب،ورحیم به خلق است،این لحظه ها راپیش می آورد،،،،
واین زمینه ها رافراهم میکند،،،،
تا حرکت ورشدماراسریع ترکند!!!
🌷🌷🌷🌷🌷
@khanjanidroos
🌷🌾🌷🌾🌷🌾🌷
برخوردها و حادثه هایی رابه وجود می آورد،،،،،
زمان ها ومکان هایی را قرارمی دهدکه درآن زمان ها ومکان هاو حادثه هاانسان راهی رازودتر طی کند،،،،
وآزادی هایی رازودتر به دست آورد،،،،
وشناخت وعشق وعمل عظیم تری رابا خودش همراه کند!!!
@khanjanidroos
داری اعصابم رو خرد میکنی!
#بخش_دوم
✅چگونگی رویارویی با رفتارهای اعصاب خرد کن در رابطه، به برداشت هر یک از ما بستگی دارد.
✅این رفتارها ممکن است بتوانند به روابطِ ایده آل، آسیب بزنند یا نتوانند.
همه چیز بستگی به چگونگی تفسیر شما از این مشکل دارد.
دوستی تعریف میکرد که پدری داشت که با صدای بسیار بلندی خر و پف میکرد به نحوی که او میتوانست صدایش را از نیم بلوک آنطرفتر بشنود. "هنگامی که از مادرم پرسیدم چطور می تواند آن را تحمل کند، گفت:" زمانی که صدای خروپف او را می شنوم، احساس امنیت میکنم و می دانم که او در منزل است و حالش خوب است. "
💠"این، واکنش میزبان است که اهمیت دارد، نه قدرت عامل بیماریزا"
مشکل خر و پف نیست؛ مشکل معنایی است که شما به آن می دهید.
✅هر فردی برداشت شخصی خود را از هر محرکی دارد.
ما با هر رفتار آزارنده ای، چه عمدی یا تصادفی، چه آگاهانه یا ناخودآگاه، با یک برداشت شخصی - نشانه ای که شریکمان دیگر به ما اهمیتی نمی دهد یا ما را در اولویت قرار نمیدهد برخورد میکنیم
✅وقتی ما چیزی را که می خواهیم به دست نمی آوریم، آن را اینگونه تفسیر می کنیم: "تو به اندازه کافی من رو دوست نداری"
✅ما فکر می کنیم،" اگر تو واقعا به من اهمیت میدادی، سعی میکردی عادتهای اعصاب خردکن ات رو متوقف کنی"
⭕️⭕️متاسفانه، بیشترِ رفتارها بسیار بی فکر انجام میشود؛ ما خیلی کارها را بدون فکر کردن انجام می دهیم.
تمرکز روی واکنش فرد دیگر در هر زمان میتواند کار ایده آلی باشد.اما واقعیت ساده این است که مردم اغلب درگیر رفتارهای اتوماتیک میشوند که عادت گونه و متمرکز بر خود هستند و بدون فکر کردن به دیگران انجام میشوند.
بررسیها نشان میدهند که مردم در ابتدای فرایند زوج یابی، رفتارهای ناراحت کننده خود را سرکوب می کنند، اما هنگامی که در یک رابطه دارای تعهد قرار میگیرند، به آنها اجازه می دهند که ظاهر شوند.
مردم به آنچه که باید به آن توجه داشته باشند، توجه دارند.
هنگامی که شما در حال زوج یابی هستید، گوش به زنگ هستید. اما هنگامی که تعهد وجود دارد، به خود حق استراحت و ریلکس بودن میدهید.
شاید بتوان رفتارهای آزاردهنده شریک زندگی را به شکل "آلرژن های اجتماعی" دید.
همانطور که با آلرژن های فیزیکی، اولین قرار گرفتن در معرض آلرژن، یک واکنش منفی کوچک ایجاد می کند، اما هر تماس بعدی باعث افزایش حساسیت و افزایش شدت واکنش می شود، به همین دلیل افرادی که در روابط طولانی مدت هستند ممکن است با محرکهای کوچک منفجر شوند!
اولین حوله مرطوب در کف حمام، کمی تحریک کننده است؛ اما صدمین مورد آن می تواند واکنش حساسیتی شدیدی را ایجاد کند.
اگر شریک زندگی شما عادتی داشته باشد که از آن آگاه نیست، اما اعصاب شما را خرد میکند-مثلا درب حمام را باز میگذارد، خرده نان را در ظرف کره میریزد، با لباس زیر در اطراف راه میرود - آن را با روش عاشقانه ای مطرح کنید. شاید هرگز به ذهن شریک زندگیتان خطور نکرده، که این عادت اذیتتان میکند.
گاهی رفتارهای آزار دهنده ای که در مورد آنها صحبت کرده اید، همچنان ادامه می یابد.
اگر به نظر میرسد که شریک زندگی شما نمی تواند این جنبه از خود را تغییر دهد، وقت آن است که وضعیت را بررسی کنید.
سعی کنید به خود یادآوری کنید که چه چیزی دارید و چه چیزی از دست خواهید داد.
مردی که همسرش صدای خنده زیر گوشخراشی داشت " همیشه می ترسید که همسرش با خنده مضحک خود، که مانند کشیدن ناخن بر روی یک تخته سیاه بود، آزارش بدهد ." اگرچه این زن و شوهر موارد مشترک زیادی داشتند، اما ارتباط آنها به علت این عادت اعصاب خرد کن، به آرامی فرسایشی شد.
با این وجود، پس از ۱۵ سال از ازدواج، همسر این فرد سرطان گرفت و درگذشت. وی می گوید: "اکنون آرزو دارد که فقط یک بار دیگر صدای آن خنده را بشنود"
#ادامه دارد
@khanjanidroos
یکی از علاقههای امام علی ع در دنیا پذیرایی از مهمان بوده است: حُبِّبَ إِلَیَّ مِنْ دُنْیَاکُمْ ثَلَاثٌ إِطْعَامُ الضَّیْفِ وَ الصَّوْمُ بِالصَّیْفِ وَ الضَّرْبُ بِالسَّیْفِ ، از دنیای شما سه چیز محبوب من است: اطعام مهمان، روزه در تابستان، شمشیر زدن (در راه خدا). اما حد و اندازه تلاش میزبان در تکریم مهمان و پذیرایی او چه اندازه باید باشد؟ آیا جایز است بیش از توان، خود و خانوادهاش را به زحمت بیاندازد و مانند برخی مردم برای حفظ آبروی خود پیش مهمانان، خود را با انواع مشکلات مانند قرض گرفتن فرش و مبل از همسایه و سفارش غذاهای گران و متنوع از رستوران به زحمت اندازد؟ پیامبر اکرم ص، پاسخ این پرسش را چنین میدهند: هیچکس نباید بیش از توانش، خود را برای مهمان به زحمت اندازد.بنابراین، حد و اندازة تلاش برای پذیرایی کافی از مهمان، توان و استطاعت میزبان است. دین اسلام، هیچگاه مومنان را به امری خارج از توانشان مکلف نمی کند، چه در عبادات و امور فردی و چه در معاشرت و امور اجتماعی.
@khanjanidroos
⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜
حکمت 479
شَرُّ الاِْخْوَانِ مَنْ تُكُلِّفَ لَهُ.
🍃امام علی عليه السلام فرمود: بدترين برادران (دوستان) كسى است كه براى پذيرايى از او (ناچار باشى) خود را به زحمت افكنى.
@khanjanidroos
🌿🌿🌿🌿🌿
🌿🌿🌿
🌿🌿
يک رابطه سالم با ديگران احساسات صميمانه و بر اساس صداقت را میطلبد، در فرهنگ اسلامى، به كسى دوست صديق می گويند كه در تمام مراحل زندگى، احوال و حركاتش از روى صدق، راستى و درستى باشد. تکلف در ارتباط، اغلب از سر خودنمایی و همراه با نفاق و دورویی است و تنها فرسودگی جسم و جان را به دنبال دارد. در یک نگاه، انسان متکلف هیچ لذتی از رفتار رنج آور خود نمی برد و همیشه در بند نمایش خویشتن در زندگی است و مصداق ،خسر الدنیا و الاخره، زیان کار در دنیا و آخرت است، چنان که امام صادق ع فرمود: متکلف در پایان کارهای تکلف آمیز و مشقت زای خود، نتیجه ای جز ذلت خواری نمی برد و در هنگام عمل نیز غیر از رنج، سختی و بدبختی، بهره و نصیبی از آن خود نمی کند. در واقع گواراترین زندگی نصیب کسانی می شود که راحت و روان به دور از مشقت های آسیب رسان برای خود زندگی کنند، نه برای نمایش به دیگران .این سادگی در برخوردها و بی تکلف بودن از لحاظ فردی به انسان آرامش می دهد. بسیاری از اضطراب ها و افسردگی ها و ... برای این است که زندگی پر تکلفی برای خود تعریف کرده ایم.
@khanjanidroos
🍂🌱🍂🌱🍂🌱🍂🌱🍂
🌱🍂🌱🍂🌱🍂
🍂🌱🍂
در انديشه دينى ما ، حفظ ، توسعه و تعميق روابط فاميلى و ارتباط صميمانه و حمايتى خويشاوندان از آنچنان اهميتى برخوردار است كه پيامبر اسلام صلى الله عليه وآله آن را جزء دين دانسته اند!! (بحارالانوار ، ج 72 ، باب 3 ، روايت 73 )
و در جاى ديگر ، پیامبر ص هدف از رسالت خويش را پس از بندگى خداوند و شكستن بت ها و طاغوت ها، صله رحم معرفى مى كنند!! (بحارالانوار ، ج 38 ، باب 65 ، حديث 49 ) .
البته بایستی توجه داشت که این حمایت های متقابل فامیلی بی قید و شرط نیست، یعنی باید بر اساس حق باشد‼️
و گرنه طرفداری از باطل حتی آنجا که پای پدر و مادر و برادر در میان باشد هم جایز نیست .
@khanjanidroos
امـام علی علیه السلام:
سوگند به خــــــدایی كه هر
صدایی را مي شنود!
هــر كس دلی را شـــاد كند،
خداوند از آن شادی،
لطفی برای او قرار دهد كه،
به هنگام مصيبت چون آب زلالی،
بر او باريدن گرفته،
و تلخی مصيبت را بــزدايــــد ...
📚 نهج البلاغه،حکمت ۲۵۷
🌾🌾🌾🌾🌾
@Khanjanidroos
😂😂😂😂
🔸از عجایب مردها اینه که
قبل ازدواج همه زورشونو ميزنن نشون بدن پولدارن!
بعد از ازدواج دو برابر همين زور رو ميزنن نشون بدن آه در بساط ندارن😅
😂😂😂😂😂😂😂
@Khanjanidroos
🍃🎄🎄🎄🎄🎄
أَلا إِنَّ مَثَلَ آلِ مُحَمَّد، صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ، کمَثَل نُجُومِ السَّمَاءِ، إِذَا خَوَى نَجْمٌ طَلَعَ نَجْمٌ. فَکأَنَّکمْ قَدْ تَکامَلَتْ مِنَ اللهِ فِیکمُ الصَّنَائِعُ، وَ أَراکمْ مَا کنْتُمْ تَأمُلُونَ
آگاه باشید که آل محمد (ص) همانند ستارگان آسمانند که هرگاه ستاره ای از آنان غروب کند ، ستاره ای دیگر آشکار شود. گویى خدا نیکویى خود را در حق شما به کمال رسانده و آنچه را آرزو دارید، به شما نمایانده است.
امامان معصوم دوازده ستاره هدایت الهی اند که درخشان ترین اند و می توانند راهنمای انسان های سرگشته به سوی حقیقت هستی باشند. چرا که آنها حاملان اسرار الهی اند و علومی که برای هدایت انسان ها لازم است، از طریق پیامبر به آنها رسیده، هم موضع سره ، و لجا امره ، و عیبه علمه و موئل حکمه و کهوف کتبه و جبال دینه ، بهم اقام انحناء ظهره و اذهب ارتعاد فرائضه ... همین ویژگی هاست که آنها شایسته رهبری مردم بعد از پیامبر کرده است. آنها یکی پس از دیگری مسئول هدایت انسان ها می شوند تا اینکه به وسیله آخرین آنها حق و جلوه های آن به تمام معنا ظهور می کند، یعطف الهوی علی الهدی اذا عطفوا الهدی علی الهوی، و یعطف الرای علی القرآن اذا عطفوا القرآن علی الرای ، (مهدى) خواهش نفسانى را به هدایت آسمانى بازگرداند، و آن هنگامى است که مردم رستگارى را تابع خواهش نفسانى ساخته اند، و راى آنان را پیرو قرآن کند، و آن هنگامى است که قرآن را تابع راى خود کرده اند.
@Khanjanidroos
💠💠💠💠💠
✅آيا حقيقت دارد که پس از مرگ امام مهدي عج چهل روز بعد قيامت برپا مي گردد؟
پاسخ:
✅بعد از ظهور امام زمان(ع) فوراً قيامت بر پا نمى شود بلکه حضرت مدتى را در روى زمين سلطنت و حکومت مى کند. البته روايات در رابطه با مدت حکومت مختلف است از پنج سال تا 309 سال ذکر شده است. اين اختلاف شايد اشاره به دوران هاى مختلف حکومت آن حضرت باشد.
علامه مجلسى مى گويد: بعضى از روايات بر جميع مدت حکومت و بعضى بر زمان استقرار دولت، دلالت دارد.
يکى از اعتقادات شيعه، مسئلة رجعت است. رجعت در زمان ظهور و پس از ظهور امام زمان(ع) به وقوع مى پيوندد. عقيدة شيعه اماميه آن است که خداوند متعال در موقع ظهور امام زمان(ع) مردمى از شيعيان آن حضرت را که قبلاً مرده بودند به دنيا بر مى گرداند تا به ثواب يارى او و مساعدت وى و مشاهده دولت آن حضرت فائز گردند. هم چنين برخي از دشمنان آن حضرت را زنده مى گرداند تا از آن ها انتقام گيرد.
بر اين اساس در دعاى عهد نيز مى خوانيم: اگر قبل از ظهور حضرت مرگم فرا رسيد، مرا از قبر بيرون آور تا در رکاب حضرت باشم.
ازبرخي روايات استفاده مى شود که بعضى از امامان (ع) مانند امام حسين(ع) به دنيا بر مى گردند. امام صادق(ع) مى فرمايد: «نخستين کسى که قبرش مى شکافد و زنده مى شود و به دنيا بر مى گردد حسين بن علي(ع) است و اين رجعت عمومى نيست بلکه افراد خاصى به دنيا بر مى گردند که يا مؤمن خالص و يا مشرک محض باشند».
عياشى در تفسير خود از جابر بن يزيد جعفى روايت نموده که گفت شنيدم حضرت باقر(ع) مى فرمود: به خدا قسم مردى از ما اهل بيت بعد از مرگش سيصد و نه سال سلطنت مى کند. عرض کردم: اين در چه زمانى خواهد بود؟
فرمود: بعد از مرگ قائم است. عرض کردم: حضرت قائم در عالم خود چقدر باقى مى ماند؟ فرمود: نوزده سال از موقع قيام تا هنگام مرگش. عرض کردم: آيا بعد از مرگ قائم هرج و مرج مى شود؟
فرمود: آرى پنجاه سال. آن گاه امام منتصر به دنيا باز مى گردد براى خون خواهى خود و يارانش. وى بى دين ها را به قتل مى رساند و به اسارت مى برد. پس از ايشان امام سفاح به دنيا بر مى گردد پس تمام دشمنان ستمگر ما را مى کشد و تمام زمين را مالک مى شود و خداوند کار او را اصلاح مى گرداند و سيصد و نه سال سلطنت مى کند آن گاه امام فرمود: اى جابر مى دانى امام منتصر و سفاح کيست؟ منتصر حسين(ع) و سفاح، اميرالمؤمنين(ع) است.
در برابر اين گونه روايات دسته ديگر از رواياتي است که مي گويد بعد از امام مهدي قيامت بر پا خواهد شد.
مرحوم شيخ مفيد در اين مورد مى فرمايد: غالب روايات مى گويند: مهدى موعود چهل روز پيش از قيامت مى ميرد و در آن چهل روز هرج و مرج خواهد شد و علامت بيرون آمدن مردگان و روز رستاخيز براى حساب و پاداش اعمال آشکار خواهد شد.
با توجه به اين مطالب ، داوري در مورد مدت حکومت مهدي (ع) و زمان قيامت نمي تواند قطعي باشد، اما آنچه مسلم است اين که مدت حکومت عادلانه در زمين که آرزوي تمام انبياء و اولياي الهي بوده است ، نمي تواند کوتاه و زودگذر باشد.
🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋
@Khanjanidroos
سلام به شما مهربانان همراه
صبحتون به طراوت گلهای نیلوفر و اقاقیا
به شادمانی پرواز پرستوهای مهاجر
وجودتان مالامال از شادی وعشق وامید
صبحتون بخیر 🌸🍃
@Khanjanidroos
💞💞💞💞💞💞
گاهی برای زندگیمان یک رژیم بنویسیم:
یک رژیم برای خلاصی از شر سنگینی روزگار که گاهی بر سینه ما سنگینی میکند.
رژیمی که مختص چاقی یا لاغری نیست
گاهی باید یک رژیم خوب برای روح و روانمان بگیریم؛
مثل:
رژیم کمتر حرص خوردن!
رژیم کمتر غصه خوردن!
رژیم بی اندازه مهربان بودن!
رژیم بی ریا کمک کردن!
رژیم بی توقع دوست داشتن!
رژیم دوری از افکار منفی!
رژیم دوری از رفتارهای منفی!
بیایید رژیم آرامش بگیریم...
توصیه میکنم یک ماه رعایت کنید،
سه کیلو از بیماریهایتان کم میشود..!
@Khanjanidroos
🔴 #دوست_داشتنِ_این_شکلی
✅بعضی وقتها حرفهایی می زد که همان میشد #مبنای زندگیمان یکبار رو به من کرد و گفت: "من تو رو برای #خودت دوست دارم، نه برای خودم تو هم بهتره من رو به خاطر #خودم دوست داشته باشی نه به خاطر خودت."
💠 همین جمله باعث شده بود در مواقع خاص، خودم را جای #ایشان بگذارم و بعد تصمیم بگیرم؛ و طبیعی بود که با این نگاه، زندگیمان دارای تحکیم، #محبت و مودت بیشتری میشد.
#شهید_رجایی
📙 سیره شهید رجایی، ص۵۸
🍃❤️ ❤️❤️❤️❤️
@Khanjanidroos
🔴 #نصف_پاداش_شهید
✅ مردى، نزد پيامبر (ص) آمد و گفت: #زنى دارم که هرگاه وارد (خانه) مىشوم، به #استقبالم مىآيد و هرگاه (از خانه) خارج مىشوم، بدرقهام مىکند، و هرگاه مرا #اندوهگين مىبيند، مىگويد: چرا اندوهگينى؟ اگر غمِ روزیات را مىخورى، غير تو (خداوند) آن را برايت #ضمانت کرده است، و اگر غم #آخرتت را دارى، پس خداوند بر اندوهت بيفزايد.
✅پيامبر خدا فرمود: خداوند، #کارگرانى دارد و اين زن، يکى از کارگران اوست. براى او نصف پاداش #شهيد در نظر گرفته شده است.
📙 وسائل الشیعه، ج ۱۴، ص ۱۷
🍃❤️ @Khanjanidroos