✳️بت کلیا-جای حیوانات در منازل نیست بلکه در طبیعت است.
▪️روشنگر به نقل از رادیو آشوری ارومیه/عضو هیات رئیسه فراکسیون محیط زیست مجلس با تاکید بر اینکه سرمایه های کشور نباید صرف واردات حیوانات غیربومی شود بر ضرورت تدوین لایحه ادغام محیط زیست در وزارت جهاد کشاورزی تاکید کردیوناتن بت کلیا در مورد واردات حیوانات از روسیه و اوکراین، گفت: گرایش افراد از نگهداری از حیوانات خانگی به سمت حیوانات غیربومی معضلی جدی است و نشانه این است افراد هنوز به اهمیت محیط زیست و به رسمیت شناختن حقوق حیوانات پی نبرده اند.
▪️ نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه نگهداری از حیات وحش در منازل به پز اجتماعی تبدیل شده است، تصریح کرد: نگهداری حیوان پدیده ای نوظهور نیست و از دیرباز رواج داشته است اما نگهداری حیوانات در آپارتمان ها آن هم حیوانات وحشی و عجیب و غریب تامل برانگیز است.
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
‼️نامه ای با طعم تعصب کور! ♨️حال و روز کنونی عناصر مجذوباننور
‼️نامه ای با طعم تعصب کور!
♨️حال و روز کنونی عناصر مجذوباننور
✍🏻حدود یک سال از نخستین تحرکات عناصرافراطی فرقه گنابادی, موسوم به گروهک مجذوباننور میگذرد. درست در چنین روزهایی بود که چند تن از اعضای این طیف با تبلیغ گسترده در شبکههای اجتماعی(بهویژه توئیتر) همسو با جریانهای برانداز و معاند در پوششهای اعتراضی، اغتشاشات دیماه 1396 را رقم زدند تا نقطه آغازی باشد بر سناریویی تلخ که به نتیجهای فاجعهبار انجامید؛ حادثه «گلستان هفتم» در شامگاه 30 بهمن ماه 1396 از همین تحرکات اولیه رقم خورد. اغتشاشات دیماه به تحصن دهروزه اوین انجامید و آن به لشکرکشی خیابانی مقابل منزل قطب در بهمنماه و در نهایت، تجمع مقابل کلانتری 102 پاسداران تهران و حادثه گلستان هفتم.
🔸امروز با گذشت یک سال از نقطه آغازین این ماجرا و دستگیری و محاکمه مجرمین، بررسی اخبار منتشرشده درباره آنها، از حقیقت جالبی حکایت دارد که ازقضا، تعبیر همان جمله معروف خودِ مجذوبانیهاست که روزی نوشته بودند: «حکایت همچنان باقی است».
♨️تحرکات و رفتارهای حدود هشت تن از عناصر شاخص گروهک مزبور که هماکنون دروان محکومیت خود را در ندامتگاه سپری میکنند، مصداق بارز جمله فوقالذکر است. این عده که در روزهای نخست ورود به زندان با راه انداختن آشوب، موجبات تشویش و از میان رفتن نظم فضای ندامتکاه را فراهم آوردند، اینک با گذشت چندین ماه، در رویهای شدیدتر از قبل، نامه ای منتشر کرده و در آن مدعی شدهاند: «حاکمیت ایران، صدای فروپاشیاش را نمیشنود» و باز هم بر همان پروژه ابداعی خود مبنی بر «مرگ شهری» (با ادعای نقض حقوق شهروندان در ایران) تأکید کردهاند تا بار دیگر، جنبههای تعصب فکری خویش را عیان سازند.
📝 آنها مدعی شدهاند: «حاکمیت مانند کبک سر در برف فرو برده است و توهّم ثبات و برقراری، توان شنیدن هشدارهای زمانه و صدای فروپاشیاش را از وی دریغ میدارد.» اما بهراستی، چه کسانی سر در برف فروبردهاند و حتی با گذشت یک سال، مروری بر داشتهها و کشتههای خویش نکردهاند، از نتایج اعمال و افراطگریهای خود –بر جامعه و فرقه- غافل شدهاند یا خواستهاند غافل باشند و همچنان بر تعصبات خویش اصرار میورزند.
👈🏻انتشار این نامه نشان داد، افراط و افراطگرایی، بیماری است با ریشههای عمیق در جان و روح که بنیان اندیشه را به مرز اضمحلال میکشاند.
👈🏻کاش منتشرکنندگان این نامه، قدری به تغییر منش و رویه قاطبه دراویش گنابادی پس از واقعه گلستان هفتم نظر کرده و اندکی بر روشهای طریقتی و دستورهای فقری توصیهشده از سوی بزرگان فرقه نیز هم.
📚بخش تحلیلی روشنگر
🔹 "لوریس چکناوریان" و "وارطان ساهاکیان" از هنرمندان شناخته شده موسیقی، امشب با حضور در تلویزیون دربارهی تمهای محلی در آهنگسازی گفتوگو میکنند.
به گزارش روابط عمومی شبکه چهار، "شب موسیقی" با اجرای رضا مهدوی امشب (دوم دی ماه) با حضور دو چهره پیشکسوت موسیقیایی ایران و ارمنستان به روی آنتن میرود.
🔺"لوریس چکناوریان" آهنگساز، رهبر ارکستر، نویسنده و نقاش #ارمنی تبار اهل ایران است. وی یکی از چهرههای شناختهشدهٔ فرهنگی ایران و ارمنستان است. او به عنوان آهنگساز تا به حال ۶ اپرا، ۵ سمفونی، کارهای در زمینه موسیقی کر، موسیقی مجلسی، موسیقی باله، پیانو و خوانندگی، و همچنین کنسرتوهایی برای پیانو، ویولن، گیتار، سلو و پیپا، در کنار موسیقیهای متن فیلم ساخته است. او بیش از ۱۰۰ اثر با لیبلهایی مانند آرسیای، فیلیپس، امی و ایاسوی منتشر کرده است.
🔺"وارطان ساهاکیان" موسیقیدان و آهنگساز ایرانی ارمنیتبار است. "ساهاکیان" از جمله هنرمندان شناخته شده موسیقی است که از ۱۴ سالگی نوازندگی پیانو را آغاز کرد. وی پس از فارغ التحصیلی از دانشکده هنرهای زیبا مدرک درجه یک هنری (معادل دکترا) را نیز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد.
🔺گفتنی است در برنامه امشب «شب موسیقی» سه قطعه به نامهای تولد مسیح، سوئیت آرارات و عاشقانه از "لوریس چکناوریان" و دو قطعه از "وارطان ساهاکیان" پخش میشود.
"شب موسیقی" یکی از برنامههای "شبهای هنر" است که به تهیهکنندگی حبیبالله ذوالفقاری، پیرامون مسائل موسیقی، یکشنبه شبها ساعت ۲۳ به طور زنده، از شبکه چهار سیما پخش میشود.
⭕️ وقتی #احکام #بهاءالله دستمایهی منافع #عبدالبهاء میشود❗️
🔺روشنگر به نقل از نقد و بررسی بهائیت/ پیامبرخواندهی بهائی در کتاب اقدس، #خانه_مسکونی را #سهم_الإرث فرزندان پسری تعیین کرده است: «وَ جَعَلنا الدارَ المَسکُونة و الألبسه المَخصُوصة لِلذُرِّیة مِن الذُکران دُونَ الإناث و الوُراث إنَّهُ لَهُو المُعطی الفَیاض؛ [1] و قرار دادیم خانهی مسکونی و لباسهای مخصوص (میّت) را برای فرزندان پسری...».
🔻 در حالی که عبدالبهاء بیهیچ دلیلی این حکم را تغییر داده و خانهی متوفی را متعلق به #پسر_ارشد دانسته است: «بیت مسکون (خانهی مسکونی) در هر صورت مال ولد بکر (پسر بزرگ) است. خواه از میّت چیز دیگری باقی ماند يا نماند، ولد بكر از ساير اموال نيز سهم خویش میبرد».[2]
⚠️ آيا ما بايد باور كنيم كه تغيير و #تحریف این حكم، ارتباطی به اين موضوع ندارد كه عبدالبهاء پسر بزرگ بهاءالله بوده و بخاطر رویگردانی سایر فرزندان از خود، به نوعی قصد #انتقام_جویی نداشته است⁉️
#ارث
@n_bahaiat
@feraghvaadyan
📚پینوشت:
📕[1]. حسینعلی نوری، اقدس، ص 23، بند 25.
📙[2]. اشراق خاوری، گنجینه حدود و احکام، ص 128.
🔴جاثلیق آرام کشیشیان رهبر دینی ارامنه حوزه سیلیسی در پیامی سال 2019 را به «سال مطبوعات» نامگذاری کرد.
🔹گروه ترجمه روشنگر به نقل از آلیک/جاثلیقیه سیلیسی از ابتدای سال 2003، به فراخور زمان و موقعیت جامعه ارامنه، هرسال را به یک نام نامگذاری میکند و در این راستا برنامهها و نشستهایی برگزار میشود، کتاب و مقالاتی منتشر میشود.
🔹حکم رهبر دینی ارامنه حوزه سیلیسی بایستی در نیمه اول ژانویه به تمامی کلیساهای تحت پوشش جاثلیقیه ابلاغ، و در صحن کلیسا قرائت شود.
🔹 جاثلیق آرام کشیشیان در نظر دارد آوریل 2019 کنفرانسی با همین عنوان در آنتیلیاس لبنان برگزار کند.
@feraghvaadyan
15.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبکه خبر و گزیده ای از همایش "انقلاب اسلامی و چهار دهه همبستگی و همدلی پیروان ادیان توحیدی" در تهران
#انسجام_ملی
#ادیان_توحیدی
@adyanetohidi
@feraghvaadyan
عرفان حقیقی و کاذب:
✅همه ی عرفان های دینی را لزوماََ نمی توان عرفان حقیقی دانست؛ زیرا ممکن است یک دین دستخوش تحریف یا جعل شده باشد، تصویری غیر واقعی از منبع و منشا هستی، خدای متعال، ارائه دهد، در چنین دینی هر چند هدف نهاییِ شخصِ عارف، وصول به خداست، اما خدایی که در آن دین مطرح است، خدایی غیر حقیقی و غیر واقعی است؛ بنابراین، عرفانِ برآمده از چنین دینی، عرفانی غیر حقیقی نیز خواهد بود. به عنوان مثال، عرفان یهودی یا عرفان قبالا، هر چند برآمده از آیین یهود است، اما به دلیل تحریفی بودن یهودیت، عرفان آن نیز نمی تواند عرفان حقیقی باشد؛ بلکه عرفان کاذب دانسته می شود. همچنین عرفان مسیحی را نمی توان عرفان حقیقی دانست؛ زیرا هر چند عرفان مسیحی برآمده از دیانت مسیحی است، اما دیانت مسیحیِ موجود، دیانتی تحریفی و بلکه جعلی است. بنابراین، عرفان حقیقی، عرفانی است که از دینی حقیقی و واقعی برآمده باشد. عرفان حقیقی نه تنها هدفی حقیقی و واقعی را دنبال می کند؛ بلکه در آموزه های سیر و سلوکی خود نیز کاملاََ تابع شریعت و دین حقیقی است. عرفان حقیقی عرفانی است که تنها راه وصول به معشوق و منبع حقیقی هستی، خدای متعال، را جلب رضایت او و عمل به دستورات او می داند. بنابراین، برای طی طریق وصول به معشوق، گوش به زنگ سخنان او است؛ گوش به زنگ فهم خواسته ی معشوق است تا به همان صورتی که او می خواهد رفتار کند. و از راهی که او نمی پسندد، پرهیز نماید. زیرا معنا ندارد برای رسیدن به معشوق، به رفتارهای خلاف خواست و اراده او روی آوریم! خدای متعال نیز پیام و خواسته های خود را به صورت شفاف، دست نخورده و معصومانه، توسط آخرین فرستاده ی خود در اختیار بشر قرار داده است. و در این زمینه هیچ ابهام و نقطه کوری وجود ندارد. بنابراین، عرفان حقیقی عبارت است از عرفانی که هم غایت آن و هم روش وصول به آن غایت، برآمده از دین حقیقی و واقعی و معصوم باشد. هر نوع عرفانی که غیر از این باشد، در زمره ی عرفان های کاذب و دروغین خواهد بود.
📚منبع: درآمدی بر عرفان حقیقی و عرفان های کاذب/ احمدحسین شریفی/ ص: ۳۷ و ۳۸
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
بازگشایی کلیسای کاراپت مقدس آبادان، در آستانه سالنو
🔴 روشنگر به نقل از آلیک/ در آستانه فرا رسیدن سال ۲۰۱۹ میلادی کلیسای ارامنه کاراپت مقدس آبادان بازگشایی می شود.
🔺به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان، کلیسای ارامنه آبادان قرار است ساعت ۱۷ امروز دوشنبه ۳ دی در مراسمی بازگشایی شود.
🔻آبادان تنها نقطه ای از ایران است که در آن کلیسا و مسجد همسایه هستند.مجاورت این کلیسا با مسجد امام موسی بن جعفر(ع) جلوه ای از احترام متقابل میان پیروان ادیان مختلف الهی و از زیباترین جلوه های گفتگوی تمدن ها را به تصویر می کشد.
🔺کلیسای ارامنه آبادان در سال ۱۹۵۸ میلادی برابر با ۱۳۳۶ هجری شمسی در آبادان بنا شد و به عنوان بزرگترین تالار اجتماعات ارامنه مقیم آبادان به شمار می رفت.
🔻کلیسای کاراپت مقدس در ۹ اردبیهشت ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۸۳۵۲ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
@Feraghvaadyan
🌎دکتر فرانسس کولینز و خداباور شدنش با دیدن شگفتیهای موجود در DNA
═════════┅┄
📄خلِقَ الْإِنسَانُ مِنْ عَجَلٍ سَأُرِيكُمْ آيَاتِي فَلَا تَسْتَعْجِلُونِ (37)
(طبيعت بشر به گونه اى است كه گويا) انسان، از عجله آفريده شده، (امّا) من👈 #به_زودى آياتم را به شما نشان خواهم داد، پس شتاب مكنيد!
═════════┅┄
🔬دکتر فرانسیس کولینز کاشف رمز های DNA ، بعد از حدود 30 سال خداناباوری ، با دیدن شگفتیهای موجود در دی ان ای، به وجود خداوند اعتراف میکند و #علم را وسیلهای در خدمت #ایمان به #خدا معرفی میکند :
"I have found there is a wonderful harmony in the complementary truths of science and faith. The God of the Bible is also the God of the genome. God can be found in the cathedral or in the laboratory. By investigating God's majestic and awesome creation, science can actually be a means of worship."
"من دریافتهام که یک هماهنگی شگفت آور بین حقایق تکمیلی علوم تجربی و ایمان وجود دارد. خدای انجیل همان خدای ژنوم هاست. خداوند هم در کلیسا حضور دارد هم در لابراتوار. با بررسی عظمت خدا و آفرینش حیرتانگیز او علوم تجربی واقعاً وسیلهای برای پرستش خداوند خواهند بود."
🔚دکتر فرانسس کولینز
═════════┅┄
🌐 سی ان ان
http://www.cnn.com/2007/US/04/03/collins.commentary/index.html
🌐زیست و فناوری آمریکا
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1849885/
@IslamVaDanesh
@Feraghvaadyan
✝️میلاد حضرت عیسی علیه السلام مبارک
🔺بیست و پنجم دسامبر، مصادف با میلاد با سعادت پیامبر عشق و صلح، حضرت عیسی مسیح علیه السلام ، پیامبری که معتقد بود جهانیان «بیش از هر چیز از مرگ میهراسند و نمیدانند که چیزی هولناکتر از مرگ وجود دارد: زندگی تهی از عشق»، بر همه پیروان آن حضرت, مسیحیان و ارامنه و آشوریان ایران تبریک و تهنیت باد.
پیام حضرت عیسی, همچنان روح تازه ای در کالبد جهان میدمد و تکرار این پیام به هر زبان،امید را در دل حق طلبان و صلح دوستان جهان شعله ور میکند. 🔺
❇️تقدیر از مادر شهید ارمنی ژوزف شاهینیان
🔹روشنگر به نقل از آلیک/ به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، شهناز اشکیان معاون امور استانهای سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس و گاسپار امیرخانیان مسئول انجمن آموزشی فریدن با حضور در منزل شهید ژوزف شاهینیان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید از ورژوهی ماروتیان مادر این شهید بزرگوار تقدیر کردند.
🔸اشکیان در ابتدای این دیدار در خصوص نقش والای زنان ارمنی در دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: اطلاعات حضور تمام رزمندگان و کمکهای خانوادههای اقلیت مذهبی از سراسر کشور جمع آوری شده است. با توجه به اسناد جمع آوری شده، نقش ارامنه بسیار پر رنگ بود.
🔹وی ادامه داد: در نظر داریم که نقش بانوان ارامنه را در دوران دفاع مقدس جمع آوری کنیم. از این رو خاطرات مادران، همسران و خواهران شهدا، جانبازان و رزمندگان را جمع آوری میکنیم.
معاون امور استانهای سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس خاطرنشان کرد: در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بخشی به شهدای ارامنه اختصاص دارد. تندیسی از مادران شهدا را در این بخش قرار خواهیم داد.
🔸گاسپار امیرخانیان نیز در این دیدار اظهار داشت: ما علاوه بر شهید انقلاب، ۱۰۵ شهید در دفاع مقدس تقدیم کشور کردیم. نخستین شهید انقلاب ارامنه الوند ملکیان است که در تاریخ ۸ دی ماه ۵۷ به شهادت رسید. در میان ارامنه شخصی نیست که در دوران جنگ از سربازی و یا جبهه فرار کرده باشد.
🔹وی با بیان اینکه شهید ژوزف شاهینیان از دوستانش بود، گفت: او فوتبالیست خوبی بود. اگر شهید نمیشد قطعا در این حرفه بسیار موفق میشد. ژوزف ۸ ژانویه ۱۹۸۵ (۱۸ دی ۱۳۶۳) به خدمت سربازی رفت و ۲۷ سپتامبر همان سال به شهادت رسید.
@Feraghvaadyan
🔴🎄ایران مسیحیان لبنان را در جشن میلاد حضرت مسیح (ع) گردهم آورد.
🔹روشنگر به نقل از آلیک/ در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، رایزنی فرهنگی ایران در بیروت، مسیحیان را به مناسبت میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) به نمایشگاه هنرها و صنایع دستی ایرانی کشاند و جشن با شکوهی را با حضور شخصیت های سیاسی و دینی برگزار کرد.
🔺به گزارش ایرنا، در حاشیه نمایشگاه بزرگ هنرها و صنایع دستی ایرانی که از روز سه شنبه گذشته در جنوب بیروت برای 10 روز آغاز به کار کرده است شنبه شب رایزنی فرهنگی ایران، از چندین شخصیت مسیحی سیاسی و فرهنگی لبنانی که در راستای گسترش فرهنگ گفت و گو میان ادیان اسلام و مسیحیت و زبان های فارسی و عربی و محبت میان دو ملت ایران و لبنان فعالیت هایی انجام داده بودند، تقدیر کرد.
🔹در این مراسم محمدجلال فیروزنیا سفیر ایران در بیروت، محمدمهدی شریعتمدار و معن الخلیل شهردار منطقه الغبیری به شخصیت هایی چون آوادیس کیدانیان وزیر گردشگری لبنان، ژوزف الهاشم شاعر و ادیب لبنانی، سرکیس ابوزید نویسنده و روزنامه نگار، رشاد سلامه سیاستمدار لبنانی و فرزند بولس سلامه شاعر مشهور مسیحی که درباره غدیر سروده هایی داشت و چند تن دیگر قطعات هنری از صنایع دستی ایرانی را هدیه دادند.
🔺همچنین شریعمتدار از مارک بودیب نوجوان شطرنج باز مسیحی لبنانی که چندی پیش در رقابت های جهانی شطرنج اسپانیا در مراحل پایانی از مصاف با حریف اسرائیلی خودداری کرده بود، تقدیر بعمل آورده و او را نشانه ای از وجود مقاومت در میان ملت های منطقه دانست.
🔹وی در این مراسم در سخنانی گفت: توحید کلمه و کلمه توحید رمز پیام وحدت ملی، وحدت ادیان و وحدت انسان ها است. وحدت برای دفاع از مستضعفین در برابر مستکبرین که در راس آنها مساله فلسطین جای می گیرد.
🔺در این مراسم الیاس الهاشم یکی از شاعران لبنانی اشعار خود را با مضامین میلاد حضرت مسیح، شکوه انقلاب ایران و رهبر آن امام خمینی(ره)، لزوم وحدت میان ادیان و ملت ها قرائت کرد.
شیخ احمد قبلان مفتی جعفری لبنان و نایب رئیس مجلس اعلای شیعیان این کشور، در سخنانی ضمن بزرگداشت چهلمین سال انقلاب عظیم اسلامی بر لزوم گفت و گوی کشورهای منطقه از جمله عربستان سعودی و ایران برای خروج از بحران های جاری تاکید کرد.
🔹یکی از روحانیون کلیسای ارامنه، پیام مقام عالی جاثلیق آرام اول رهبر دینی ارامنه حوزه عالی سیلیسی را قرائت کرد که در آن تهران و ایران مکانی امن برای مسیحیان توصیف و تاکید شد که مسیحیان با آزادی کامل در ایران زندگی می کنند.
🔺گروه موسیقی لبنانی به سرپرستی هیاف یاسین رئیس دانشکده هنر دانشگاه آنتونی لبنان، قطعاتی سریانی و عربی به مناسبت میلاد حضرت مسیح (ع) و در مدح حضرت مریم مقدس (س) اجرا کردند و گروه موسیقی ایرانی «سارویه» نیز در کنار آنان چند قطعه موسیقی سنتی ایرانی را به اجرا درآوردند که با استقبال بی نظیر لبنانی ها و ایرانی های مقیم لبنان مواجه شد.🌲
@Feraghvaadyan
4_5787429368632444567.pdf
257.7K
💠 متن کامل مصاحبه با بانوی روشندل خانم #ناهيد_وحدت_شعار در #برائت_از_بهائیت
#رهیافتگان
@Feraghvaadyan
●➼┅═❧═┅┅───┄
﷽
🌎 #جایگاه_زن_در_اسلام✨🌹
☄ بیبیسی انگلستان
BBC - Attitudes towards women
💥نگرش(اسلام) نسبت به زنان:
➖➖➖➖➖➖➖
Islam also teaches that men and women are equal in the sight of Allah. They are individually accountable for their actions, and will be judged equally by Allah.
However, although men and women are equal, they are not the same. They have different purposes. It is part of Allah’s design and purpose for men and women to have different physical characteristics; likewise it is the duty of a man to provide for the financial needs of his family,
بر اساس آموزههای اسلام، مردان و زنان در نگاه خداوند برابر هستند. هر فردی از آنها در قبال اعمالش مسئول است و خداوند با برابری بر آنها قضاوت خواهد کرد؛ با وجود اینکه مردان و زنان برابر هستند، اما یکسان نیستند. آنها اهداف متفاوتی دارند. این امر بخشی از خلقت و هدف خداوند برای مردان و زنان است تا ویژگیهای فیزیکی متفاوتی داشته باشند. به این ترتیب، وظیفه ی مرد فراهم کردن نیازهای مادی خانوادهاش است.
Although the rights of women are different to those of men, they do have the right to choose whom they marry, to divorce, to study, to own property, to conduct business and to take part in politics.
The Prophet Muhammad stressed the importance of women and the respect that should be shown to them when he said: Paradise lies at the feet of your mother.
اگرچه حقوق زن با مرد متفاوت است، اما آنها این حق را دارند که با چه کسی ازدواج کنند، طلاق بگیرند، تحصیل کنند و مالک اموال باشند، در امور تجاری شرکت کنند و در سیاست نقش داشته باشند.
پیامبر اسلام بر زن و احترامی که باید به او گذاشته شود بسیار تأکید میکرد، تا جایی که میگفت: «بهشت زیر پای مادران است»
🌐بیبیسی انگلستان
http://www.bbc.co.uk/schools/gcsebitesize/rs/prejudice/islamrev3.shtml
═════════┅┄
✍🏻پیامبر اسلام(همچنین امام علی ع) تا جایی به #حفظ_احترام و #حقوق #زن اهمیت میدادهاند که آخرین سفارش عمرشان درباره رعایت حال زنان بودهاست؛ تا دستِ زور بر سرشان حاکم نباشد:
📄وصیت نامهٔ امام علی (ع) :
اللّه َ اللّه َ فِي النِّساءِ وفيما مَلَكَت أيمانُكُم، فَإِنَّ آخِرَ ما تَكَلَّمَ بِهِ نَبِيُّكُم عليه السلام أن قالَ: اُوصيكُم بِالضَّعيفَينِ : النِّساءِ ، و ما مَلَكَت أيمانُكُم
«...خدا را، خدا را، درباره زنان و کنیزان؛ زيرا آخرين سخنى كه پيامبرتان (ص) به زبان آورد، اين بود كه فرمود: شما را درباره ( رعايت حالِ ) دو ناتوان، سفارش ميكنم: زنان و کنیزان»
📚مرآة العقول، ج ٢٣، ص ٨٧
{الحديث السابع : صحيح}
🌐https://goo.gl/aMtRX8
🌐https://goo.gl/CkBABh
@IslamVaDanesh🔭●➼┅═❧═┅┅───┄
@Feraghvaadyan
🖊 #انجمن_حجتیه به عنوان یکی از جریان های ایستای مذهبی در خنثی سازی و سیاست گریز نمودن قشر مذهبی، خصوصاً نسل جوان، نقش موثری را ایفا نموده است .
انجمن حجتیه پس از رکود چند ساله، از سال 1376 فعال شده ،تشکیلات خود را دنبال نموده و عناصر وابسته به این فرقه در تهران و شهرستان ها با پوشش هیأت های مذهبی و جلسات تفسیر قرآن مشغول فعالیت شده و توانسته اند افرادی از قشر جوان را جذب نمایند .
@ferghenews
@feraghvaadyan
✳️دیدار رهبر انقلاب با خانواده شهید آشوری مایه برکت است. ♦️روشنگر به نقل از رادیو آشوری/ پیشوای مذهبی و اسقف اعظم کلیسای شرق آشوری در نشست شنبههای انقلاب حضور رهبر معظم انقلاب در منزل یکی از خانوادههای شهدای آشوری دفاع مقدس را افتخار دیگری برای جامعه آشوریان دانست و افزود: حضور رهبر انقلاب بهعنوان رهبر دینی و سیاسی کشورمان در منزل یکی از شهدای آشوری مهر افتخاری بر جامعه آشوری ایران است. ما این رویداد را مایه برکت برای آن خانواده محترم میدانیم.
♦️مارنرسای بنیامین تأسیس انجمنهای آشوری در استانهای ارومیه، اهواز و البرز و نیز همکاری جمهوری اسلامی ایران در تدارک تعطیلی کارمندان و دانشآموزان آشوری برای ایام ویژه آشوریان را از دیگر دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران برای اقلیتهای مذهبی آشوری معرفی کرد
@Feraghvaadyan
🔹برگزاری یادواره درگذشت زرتشت
انجمن زرتشتیان تهران، امسال نیز چون سالهای پیش با همکاری و همیاری همکیشان، یادواره درگذشت اشوزرتشت را روز خور ایزد و دیماه در گاهشمار زرتشتی برابر با چهارشنبه پنجم دیماه 1397 خورشیدی برگزار می کند.
🔹پیرو آگاهیرسانی انجمن زرتشتیان تهران، آیین آفرینگانخوانی و سخنرانی دینی در تالار ایرج و آیین دینی در آرامگاه قصر فیروزه برکزار خواهدشد.
✳️ نماینده مسیحیان: مدعیان به زندگی مسالمت آمیز اقوام و ادیان ایرانی توجه کنند
📣روشنگر به نقل از ایرنا/ نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس شورای اسلامی گفت: مدعیان دروغین حقوق بشر چشم هایشان را باز کنند و پنبه ها را از گوش هایشان در بیاورند تا زندگی مسالمت آمیز اقوام و ادیان توحیدی در ایران را ببینند.
@Feraghvaadyan
⚠️ #انزوای_علمای_اسلام، #پیشگویی یا آرزوی #عبدالبهاء ⁉️
✅ روشنگر به نقل از نقد و بررسی بهائیت/ علمای اسلامی به عنوان حافظان و نگاهبانان حدود #دین، همچون سدّی محکم در مقابل فتنههای عوامل #استکبار و فاسد بوده و لذا، به مقابلهی فکری با فرقههای ساختگی #بابیت و #بهائیت پرداختهاند.
🔻 از اینرو عبدالبهاء، بخاطر کینهی خود از علمای اسلامی، که مانع گسترش #عقاید_انحرافی #بهائیت به شمار میآیند، به پیروان خود بشارت داد که به زودی، دستگاه #اجتهاد و پیروی مردم از #علما برچیده خواهد شد.
🔺 چنان که به نقل از او میخوانیم: «مِن بعد دستگاه اجتهاد و حکمرانی علماء و مرافعه در نزد #مجتهدین و تمسک عوام به ایشان و صف جماعت و ریاست علمای دین پیچیده خواهد شد».[1]
♻️ اما به راستی چگونه میتوان این پیشوای بهائی را مصون از هرگونه اشتباه و خطا پنداشت [2]؛ در حالی که پس از گذشت یک قرن از این ادعا، نه تنها علمای اسلامی منزوی نگشتند، بلکه همواره با فتواهای به موقع و هوشمندانهی خود، حافظ #عقاید حقه و کیان #مملکت_اسلامی میباشند❗️
✅ علمایی که تبلیغات مداوم و مسموم نظامها و فرقههای معاند نتوانست از نفوذ کلام ایشان در میان مردم بکاهد؛ چرا که به فرمودهی پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله): «العُلَماءُ وَرَثَةُ الأنبياءِ... [3]؛ علماء وارثان پیامبراناند» و #دین_داری بدون توجه به #پیامبران و جانشینان ایشان میسر نیست.
♦️ در این صورت میتوان گفت که این پیشوای بهائی، آرزوی خود را در قالب پیشگویی بیان کرده است.
@n_bahaiat
@Feraghvaadyan
📚پینوشت:
📙[1]. عبدالحمید اشراق خاوری، مائده آسمانی، ج 5، ص 193.
📕[2]. ر.ک: عباس افندی، مفاوضات؛ به نقل از: مهدی هادیان، مسأله مشروعیت، ص 130-129.
📗[3]. محمد محمدی ریشهری، میزان الحکمه، ج 8، ص 18.
⭕️محدودیت جشن کریسمس در چین
↙️دولت چین محدودیتهایی را برای برگزاری جشنهای امسال کریسمس در چهار شهر و یک استان اعمال کرده است. همچنین به مدارس چین دستور داده شده تا برگزاری مراسم جشن کریسمس را محدودتر و کم رنگتر کنند.
🔻 جشنهای سال نو میلادی در چین بدل به یک جشنواره خرید سراسری شده است. فارغ از مراکز خرید شهرهای پکن و شانگهای، در شهری کمتر شناخته شدهای همچون نانیانگ نیز نه تنها جشنواره خرید برپاست بلکه از چند روز مانده به شب کریسمس، مغازههای فروشنده وسایل تزئین درختهای کاج جشن نوئل به معنای واقعی خالی شدهاند.
📣روشنگر به تنقل از یورونیوز/ چنین رخدادی گویا زنگهای خطر را برای حزب کمونیست چین به صدا درآورده است. حزبی که با وجود حاکمیت بلامنازع خود بر تمامی امور کشور یک میلیارد و چهارصد میلیون نفری حالا با چالش غلبه الگوهای فرهنگی و مذهبی غربی مواجه شده است.
🔸بر همین اساس، دولت چین محدودیتهایی را برای برگزاری جشنهای امسال کریسمس در چهار شهر و یک استان اعمال کرده است. همچنین به مدارس چین دستور داده شده تا برگزاری مراسم جشن کریسمس را محدودتر و کم رنگتر کنند.
🔸چنین رویکردی در سالهای ۲۰۱۴ و ۲۰۱۷ نیز اعمال شده بود. با این حال برخی معتقدند که این محدودیتها از طریق سیستم مرکزی حزب کمونیست اعمال نمیشود و تنها بر اساس علائق برخی مقامهای محلی به ترویج ناسیونالیسم فرهنگی چینی صورت میگیرد.
🔸به عنوان نمونه طی روزهای گذشته در استان هونان و شهر لانگ فانگ مقامهای محلی به طور رسمی برگزاری جشنهای خیابانی کریسمس را ممنوع و با به راه انداختن گشتهای خیابانی با برگزاری مراسم جشن سال نو میلادی مقابله کردهاند.
🔸همچنین پلیس در مرکز استان یونان استفاده از سمبلهای کریسمس در دکوراسیون مغازهها را ممنوع کرده است.
🔸«گو ینگ جی»، استاد مطالعات چین در دانشگاه سیدنی معتقد است که رویکرد محافظه کارانه فرهنگی در چین قطعن توسط حزب و دولت مرکزی این کشور حمایت میشود.
🔸به گفته او برای معالمان و مقامات فرهنگی تحت تابعیت حزب کمونیست، اصلا دشوار نیست که برای دانش آموزان و دانشجویان مدام تکرار کنند که برگزاری جشنهای کریسمس نوعی فرهنگی انحرافی و تبلیغ فرهنگ غربی محسوب میشود.
@Feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان سیدحسن نصرالله درباره حضرت مسیح علیه السلام خطاب به اوینجلیست ها یا مسیحیان صهیونیست بمناسبت سالروز كريسمس (ولادت حضرت مسیح)
@Feraghvaadyan
💢زهد سیاسی فرقه گنابادی
✍🏻يكي از مهمترين مواد استحاله ماهوي جريان تصوف و درويشيگري برآمده از آن را بايد در پارادوكسي به نا م «سلطنت فقر» مشاهده كرد؛ دراين دوگانگي آشكار، گرايشهاي ترك دنيوي اوليه حاكم بر انديشههاي صوفيانه و درويشمسلكي، در ردونيد تدريجي رنگ باخت و رويكرد «ستيز» با دنيا به «سازش» مبدل گشت تا از پس از تحول ماهوي، معناي درويشيگري و رفتار دراويش نيز تغيير يابد.
🔸تصوف در گذر زمان، ضمن تغيير و تحولات اجتماعي-سياسي، در روندي تدريجي با حكومت و حاكميت، قرابت پيدا كرد و از رهگذر همين درآميختگي، منش و مرام درويشي نيز تعاريقف تازهاي يافت كه با قرائتهاي پيشين، تفاوت داشت. اين استحاله را ميتوان در سلسله هاي متأخر دراويش و شاخه هاي معاصر آن همچون نعمتاللهي گنابادي و ذهبيه به وفور مشاهده كرد. هرچند شايد بتوان شاخه «صفيعلي شاهي» را به منزله باني و آغازگر اين روند ارزيابي كرد كه با تأسيس «انجمن اخوت» براي نخستين بار، پاي سياست و بازيهاي سياسي را به محافل درويشيگري و تصوف باز كرد.
🔹اين رويكرد در اقطاب سلسله نعمتاللهي، آب و رنگي بيشتر گرفت؛ در دوره قاجار سياست فرقه گنابادی، تنها در استحكام رشته دوستي با دربار نبـود بلكـه بـا اسـتعمارگران روس و انگليس نيز همكاري داشت. در كتاب «سيري در تصوف» آمدهاست: دو تن از رؤساي فرقه نعمتاللهيه(مستعليشاه و رحمـت عليشـاه) به تبریز رفته و به اتفـاق سفراي انگليس و روس و ميرزا آغاسی و ميرزا نصـرا... اردبيلي(دو تن از سرشناسان نعمتاللهي)، در حاليكه مخارج سفر ر ا هم وزيرمختار انگليس تقبل كرده بود، شاه را به تهران آوردند و پـس از جلـوس شـاه، شبي را درآنجا به دعا مشغول شدند.(1)
🔹در جريان مشروطيت، وقتي از «حاج ملاسلطان گنابادی»(قطب وقت فرقه) درباره اين رخداد سؤال شد، در پاسخ گفت: «ما يك نفر زارع دهاتي درويشيم و نميدانيم مشروطيت با استبداد چه معنـي دارد. مابا اين چيزها كاري نداريم و مطيع امر دولت هستيم، خواه مشروطه باشد خواه مستبد.»(2)
🔸با اين سخن، به ظاهر خود را از مسائل سياسي، كنار كشيدند، درحاليكه در معنا چیزی جز كمك به دربار نبود و در ذات خـود، امـري سياسي محسوب میشد. در راستاي همین تفكر عدم مداخله در سياست بود كه در دوره پهلوی اول، قطـب وقت فرقه(«صالح عليشاه»)، قاليچهاي به او تقديم ميكند و رضاخان هـم در عوض، 300 تومان به عنوان هديه برای وی ميفرستد.
🔹به دنبال همین رویه، «سلطان حسین تابنده»(قطب چهارم)، آشكارا نظريه جدايي دين از سياست را اعلام و اینچنین به روحانيان توصيه ميكنـد در امور سياسي دخالت نكنند: «سلاطين در اين جنبه [ارشاد و موعظه] از روحانيت، استمداد بجويند. در مقابـل، روحانيت موظف به اطاعت از سلاطينانـد و رضـاخان، شخصـي قـويالاراده و نابغه است كه توانسته وضعيت كشور را دگرگون سـازد.» (3)
👈🏻وی این رویه را همچنان حفظ کرد، بهطوریکه وقتی در سال 1348، محمدرضا پهلوی براي افتتـاح شهر نوساز بيدخت به این مکان رفت، در اسـتقبال از شاه ابراز داشت: «پادشاهان مظـهـر شاهي حق، عارفان مرآت آگاهي حق» «باورم از بخت ندارم كه تو مهمان مني، خيمه سلطنت آنگاه فضاي درويش».
🔹اين نگرش در ديگر اقطاب نيز جاري و ساري باقي ماند، سوابق سیاسی آخرین قطب «نورعلی تابنده» مانند عضویت وی در گروهک «جبههملی»(پیش از رسیدن به قطبیت) و حمایت از یکی از کاندیدای ریاستجمهوری در انتخابات سال 88، نتيجه همين منش است
👈🏻و از همه اينها مهمتر، رفتارهاي آلترناتيو از پس رداي «درويشي مدرن» است كه اينروزها در ميان قشري نوبرخاسته از دل اين فرقه، آسيبها و تهديدهايي را در عرصههاي مختلف –از اعتقادي تا امنيتي- عارض جامعه ساخته.
🔸اينچنين است كه بخش عمدهاي از دراويش، از گرايشهاي دنياستيزانه و آيين «فتوت» اوليه، روي برتافته، خرقه هاي پشمينه درافكنده و به رداي سياست متمايل شدهاند. هرچند در توجيحات سفسطهگونه بخواهند ميان سياست و مدنيت يا سياستگرايي و دفاع، ديواري از تمايز بسازند.
پينوشت:
1.مدرسيچهاردهی، نورالدین، سيري در تصوف، تهران: اشراقی، صفار، ص 104.
2.تابنده، سلطانحسین، نابغه علم و عرفان، تهران: حقیقت، 1384، صص 120-122.
3.تابنده، سلطانحسین، تجلـي حقيقـت، تهران: حقیقت، چ 4، 1372، صص 300-299.
📚بخش تحليلي روشنگر
@Feraghvaadyan
⚜پاپ فرانسیس در روز کریسمس پیام خود "برای شهر و برای جهان" را از بالکن کلیسای سن پیتر قرائت کرد.
وی در این پیام گفت:
تولد عیسی مسیح راهنمای بشر به سوی یک شیوه تازه "نه با بلیعدن و احتکار کردن، بلکه با تقسیم کردن و بخشش است."
او افزود: "بیایید از خود بپرسیم: آیا واقعا به این همه اشیای مادی و دستورالعمل های پیچیده برای زندگی نیاز دارم؟ آیا می توانم بدون این همه اشیای اضافه سر کنم و یک زندگی ساده تر در پیش گیرم؟"
این ششمین بار است که پاپ فرانسیس ۸۲ ساله این مراسم را به عنوان رهبر کلیسای کاتولیک هدایت می کند⚜
https://www.instagram.com/p/Br0N9cUnEJJ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=em0z8nwr5uhk
@Feraghvaadyan