ظهور و آمادگی اجتماعی
🔰یکی از عوامل مؤثر در تحقق ظهور، فراهم کردن شرایط #ظهور است و یکی از مصادیق مهم شرایط، پذیرش جامعه؛ زیرا برپایی حکومت حضرت در سطح جهانی شکل میگیرد.
✨طبق آیات #قرآن تا زمانی که یک قوم، اهل تغییر نباشند، خداوند تغییرات مثبت برای آنها به وجود نخواهد آورد.¹
رهبر انقلاب در اینباره میفرمایند: هم پیشرفت انقلابی و هم پسرفت به معنای ارتجاع، بستگی به اراده انسانها دارد. انسانها اگر چنانچه درست حرکت بکنند، درست پیش خواهند رفت، اگر غلط حرکت کنند، پسرفت خواهند داشت.²
⬅️بنابراین تا زمانی که آحاد جامعه تصمیم به #تغییر شرایط در جهت مثبت و تبعیت از امام معصوم نگیرند، اتفاق مثبتی به وقوع نخواهد پیوست و خداوند، آنان را از نعمتها و به طور خاص ظهور امام محروم خواهد کرد و انقلاب اسلامی، یکی از مصادیق آشکار اصلاح جامعه در جهت تمدن نوین اسلامی و تشکیل حکومت الهی در سطح جهانی است.
۱. سوره رعد آیه۱۱، سوره انفال آیه ۵۳
۲. سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سی و یکمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) ۱۳۹۹/۳/۱۴
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شباهت خشونت بین فرقه تروریستی داعش با فرقه دراویش گنابادی
🔸به بهانه سالگردفاجعه تاسف بار(گلستان هفتم) خیابان پاسداران تهران که منجر به شهادت مظلومانه سه مامور ناجا و یک بسیجی گردید
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🌀بافتارزدایی در معنویتهای نوپدید
🔺التقاط و تحریف ادیان سنتی
✍️غالبا #معنویتهای_نوپدید، پراکنده گزینی میکنند و عناصری از حکمتهای شرقی، عرفانها، #علوم_غریبه و منابع معنوی دیگر سنتی اخذ میکنند و ساختمان تعلیمی خود را بر آن بنا مینهند. این التقاط مستلزم #بافتارزدایی است که به معنای بیرون کشیدن عناصر گوناگن #ادیان از بافت اصلی خود و استفاده در بافتاری کاملا متفاوت است.
🔰هر عنصر دینی در متن آن #دین و در ارتباط با عناصر دیگر، معنادار میشود. طی فرایند بافتارزدایی هدف و غایت یک عنصر، کارکرد و ارزش آن حتی لازمههای معنایی اش دچار دگرگیسی میشود. مثلا #تناسخ، از عناصر همه شاخههای دینی در #هند، توسط معنویتهای نوپدید، بافتارزدایی میشود. بدین معنا که در بافت پست مدرن این معنویتها استفاده میگردد. این با تناسخ سنتی در ادیان هندی(سمساره) کاملا تفاوت دارد. چراکه #تناسخ در متن اصلی اش (ادیان هندو) امری اساساً منفی و گرفتاری بزرگی است که باید از آن رها شد، در حالی که در معنویتهای نوپدید، مثبت بوده و بیانگر میل انسان مدرن به بقا در همین زندگی مادی و کسب لذات بیشتر است.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🔸خودشکوفایی فرد انسانی، غایت عرفان مدرن
🔹یکی شدن کثرت در وحدت حق تعالی در عرفان مدرن، جایی ندارد
⭕️ اگر غایت اصلی عرفان سنتی، فنا از خود و کثرت هی جهانی رسیدن به وحدانیت حقیقی نهفته در ورای کثرتها بود، غایت #عرفان_مدرن، خوشکوفایی کمالهای ذانی نهفته در انسان است. در #عرفان_مدرن، دیگر خبری از #فقر مطلق خود انسانی و غنای مطلق موجودی عینی و وحدانی به نام خدا نیست و جایی برای مضمحل شدن کثرت در وحدت حق تعالی وجود ندارد، بلکه اصولا این انسان و نفس انسانی است که غایت غایات است. غایت عرفان سنتی(مقام فنا) بیرون از محتوای آن نیست اما در عرفان مدرن، عرفان، غایتی ورای خود مییابد. حالت عرفانی که در آن، فرد خود را متحد با یک حقیقت وحدانی می یابد، تنها همچون یک خواب تلقی میشود که مادامی که خواب است آن را واقعی و عینی می پندارد اما وقتی از خواب برمی خیزد، به توهمی و خیالی بودن آن پیمیبرد. بنابراین نمیتوان این حالت صرفا روانشناختی و احساسی را غایت و مقصد قرار داد.
📗برگرفته از: معنویت در سبد مصرف، نوشته بهزاد حمیدیه.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
⚫️یکی از مهمترین اشتراکات عرفانهای نوظهور، تلاش رهبران و بزرگان این عرفانها در جهت دور ساختن انسانها از دینداری است. در توضیح پیرامون این ویژگی مشترک عرفانهای نوظهور باید گفت رهبران این عرفانها از همان روزهای نخستین دریافتهاند که از سویی نیاز انسان به معنویت، یکی از نیازهای اساسی وی محسوب میگردد و از سوی دیگر، دینداری افراد و پایبند بودنشان به اعتقادات مذهب مانعی در جهت ترویج عرفانهای نوظهور محسوب میگردد. از همین رو، رهبران این عرفانها در اوّلین روزهای اعلام موجودیّت خود، در صدد به وجود آوردن اماکن مقدّس و آداب و عبادتهای جدیدی برای پیروان خود بر میآمدند تا بدین ترتیب، علاوه بر بیپاسخ نگذاردن نیاز فطری انسان به معنویّت، به نوعی اقدام به دور کردن او از عقاید دینی کنند.
🔥«عرفانهای جدید هر چند مسجد، حسینیّه، معبد و کلیسا را مردود اعلام کردهاند، لکن هر کدام به طریقی، مکانی مقدّس برای عبادت پیروان خود ساختهاند.
👤اشو، مکانی به نام کمون بینالمللی اشو را در هند پایهگذاری کرد. سای بابا، کاخی به نام آشیانه صلح برین داد که در اعیاد همه ادیان، در آن مراسمی برگزار میشود و همچنین محلّ ملاقات و تشرّف سای باباست.
📙ر.ک: مظاهری سیف، حمیدرضا و شریفی دوست، حمزه و کیانی، محسن؛ پیشین، صص 33-36.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
💠عرفان در آیینه قرآن و روایات
📖 معرفی اثر پژوهشمحور حجتالاسلام #حسن_رمضانی
🔹اهمیت عرفان و نقش بیبدیل آن در رشد و تعالی فردی-اجتماعی موجب شده تا دغدغهمندان این حوزه، قلم برداشته و با شفافسازی زوایای مختلف و آگاهیبخشی در این باب بپردازند. یکی از آثار پژوهشبنیان عرضهشده در این رابطه، کتاب #عرفان_در_آیینه_قرآن_و_روایات به قلم حجتالاسلام حسن رمضانی از محققان حوزه عرفان و عضو هیئت علمی پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآنی است.
📗این اثر پژوهشی در ۳۷۴ صفحه، کوشیده منظور خود را ذیل مجموعه سرفصلهایی نسبتاً متنوع به مخاطب عرضه دارد و در این مسیر به چهارچوبهای تحقیقی نیز وفادار مانده است. هرچند از خشکی تحقیقات علمی صرف، به دور بوده و استنادات متعدد به آیات، روایات و اشعار و اقوال عارفان، انعطافبخش محتواست و بر گیرایی آن میافزاید.
🔸نظری بر سرفصلهای کتاب، حکایت از آن دارد که نویسنده با اجتناب از دیدگاههای موافق و مخالف صرف عرفان و یکی از مفاهیم متناظر با آن یعنی #تصوف، قدم در وادی میانهروی نهاده و با ارزیابی دیدگاههای موافق و مخالف، نتیجهگیری را به مخاطب واگذار کرده است.
✍️نویسنده در این اثر بر آن است تا اسلامی و قرآنی بودن عرفان اسلامی را روشن سازد و بدبینیها و سوءتفاهمها را بزداید و راه را برای حقطلبان هموار کند.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🌺🌸🌼🌹💐عید سعید مبعث، آغاز راه رستگارى و طلوع تابنده مهر هدایت و عدالت، مبارک باد . . .
@RoshangarMedia ™
🔺اظهارات اوانجلیکی وزیر خارجه سابق امریکا
✡️پامپئو: اسرائیل وطن بحق قوم یهود است
✴️مایک پامپئو مدعی شد: #اسرائیل یک اشغالگر نیست. به عنوان یک مسیحی پروتستان با مطالعه #انجیل متقاعد شدهام که ۳۰۰۰ سال دیگر نیز علیرغم انکار بسیاری، این سرزمینها، وطن به حق مردم یهود هستند!
👤پامپئو با اشاره به نام اسرائیلی به کرانه باختری اشغالی گ یعنی "یهودیه و سامره" ، از حمایت از یک راهحل دو کشوری برای #فلسطین مستقل در کنار تلآویو امتناع کرد.
📌او که زمانی گفته بود خداوند #ترامپ را فرستاد تا اسرائیل را نجات دهد، این اظهارات را در آستانه انتشار کتابی تحت عنوان "هرگز ذرهای از این خاک را نمیبخشم: مبارزه برای آمریکایی که عاشقش هستم" مطرح کرد.
👈#پامپئو نقش کلیدی در به رسمیت شناختن #قدس به عنوان مرکز اسرائیل و انتقال سفارت آمریکا از #تل_آویو به این شهر ایفا کرد.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🔸پاپ فرانسیس: هیچ تمایلی برای بازنشستگی ندارم
▫️رهبر کاتولیکهای جهان در اوایل ماه جاری میلادی در سفر به آفریقا در مورد آینده پاپی خود صحبت کرد و جزئیات جدیدی در مورد استعفانامه موقتی که در اوایل دوران پاپی نوشت، ارائه داد.
✝️پاپ فرانسیس رهبر کاتولیکهای جهان اوایل فوریه ۲۰۲۳ به چندین کشور آفریقایی سفر کرد و با تعدادی از کاتولیکها در یک ماموریت صلح دیداری داشت. او در محافل خصوصی با روحانیان و غیره حضور پیدا کرد و طی این نشستها به سؤالات مختلفی در مورد #کلیسای_کاتولیک و مقام پاپی پاسخ داد.
🔺وی درباره حضورش در #واتیکان گفت، هیچ تمایلی برای بازنشستگی ندارد و مقام پاپی باید به صورت ایده آل تا زمان مرگ حفظ شود.
🔺وی به گروهی از یسوعییان در جریان سفرش به جمهوری دموکراتیک کنگو گفت: به عقیده من مقام پاپی برای کل زندگی است. دلیلی نمیبینم که اینگونه نباشد.
↩️پاپ همچنین توضیح داد: حقیقت دارد که من دو ماه پس از انتخاب به عنوان رهبر کاتولیکهای جهان نامه استعفایم را نوشتم و آن را به کاردینال "برتونه" دادم. نمیدانم این نامه الان کجاست. من این نامه را نوشتم مبادا مشکل سلامتی من را از انجام کارهای مربوط به پاپی باز دارد، کاملا هوشیار نباشم یا اگر نتوانستم استعفا کنم.
🌐رهبر کاتولیکهای جهان ادامه داد: با این حال، کاری که من انجام دادم به این معنا نیست که استعفای پاپ به "مد" یا یک چیز عادی تبدیل شود. #پاپ _بندیکت شجاعت انجام این کار را داشت چون به دلیل سلامتیاش تمایلی به ادامه کار نداشت. من، در حال حاضر، این مساله را در دستور کار خود ندارم.
📆در فوریه ۲۰۱۳ پاپ بندیکت شانزدهم نخستین پاپی شد که از سمتش استعفا کرد./منبع ایسنا
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🔺مرگ کشیشی که کوشید از مسیح تقلید کند
✍️یک کشیش ۳۹ ساله اهل #موزامبیک که تلاش کرد مانند آنچه در #انجیل متی آمده را تکرار کند و مانند عیسی مسیح ۴۰ روز روزه بگیرد، پس از انتقال به بیمارستان درگذشت. پدر فرانسیسکو باراجاه که موسس کلیسای انجیلی سنتا ترینیداد بود، پس از آن که توسط نزدیکان خود به بیمارستانی در شهر بیرا منتقل شد، به رغم تلاش پزشکان درگذشت./ bbc
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🔹اقلیتها در سایه مردمسالاری دینی
✍️اغلب کشورهای جهان به لحاظ تضمین مشارکت سیاسی-اجتماعی شهروندان خود، قوانینی عام و مشترک دارند؛ بدین معنا که در آرمانیترین شرایط به جهت تأمین #دموکراسی، تمام شهروندان جامعه از هر قوم، دین، مذهب و ملیت، میتوانند بر حسب توانمندیهای خود در حوزههای سیاسی وارد شوند. کمتر جامعهای وجود دارد که حقوقی خاص و مستقل در این حوزه برای اقلیتهای دینی-قومی در نظر گرفته باشد. بدین لحاظ میتوان قانون اساسی جمهوری اسلامی را با توجه به ضمانتهای حقوقی ویژهاش برای مشارکتهای مدنی پیروان ادیان توحیدی، منحصر بهفرد دانست.
📨اختصاص چند کرسی مستقل در #مجلس قانونگذاری به نمایندگان پیروان ادیان توحیدی و برابری کامل حقوق و تکالیف در مقام ایفای نقش در این منصب، مسئلهای نیست که بتوان ساده از کنار آن عبور کرد و به اذعان نخبگان جامعه اقلیتهای دینی، امتیازی خاص برایشان محسوب میشود که در دیگر کشورها وجود ندارد.
❇️مردمسالاری دینی، برآمده از #انقلاب اسلامی و آرای بنیانگذار #جمهوری_اسلامی_ایران، ظرفیتی مناسب برای تحقق #آزادی_مدنی آحاد ملت فراهم ساخت که دستاوردهایش، آن را امروز به مثابه الگویی نزد سایر ملل آزادیخواه مطرح ساخته است.
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
⭕️نیاز به مدل های درمانی روانشناسی در کلینیک فرقه درمانی
✍️نویسنده تغییر دین در #میسیولوژی معتقد است سالهای سال بوده روانشناسانی در دنیا در حال تحلیل عملکرد #فرقه هستند، ولی چون این منابع به فارسی ترجمه نشده است و همچنین کار علمی دانشگاهی در ایران برای مدل نویسی درمانی #روانشناسی انجام نشده است، غالب مشاوران در زمینه #فرقه به صورت تجربی به درمان می پردازند، نبود مدل درمانی علمی باعث شده در بحث کلینیک فرقه یک فعالیت منسجم و علمی انجام نشود
↙️درمانگرهای روانشناس بر اساس یک مدل درمانی به درمان فرد می پردازند، به طور مثال مشاوران خانواده با مدل زوج درمانی اکت به درمان می پردازند و مدل های دیگری با رویکرد های متفاوت وجود دارد که مشاوران بنا بر موقعیت از آنها استفاده می کنند.
🔸در روانشناسی فرقه و #روانشناسی_کانورت مدل های مختلف درمانی داریم ولی تاکنون پژوهش عمیق بر آن انجام نشده تا این مدل های شناسایی و ترجمه شوند. مدل های درمانی گاهی برای درمان برای درمانگر است و گاهی مدل ها برای مراقبت روانی نوجوانان توسط والدین و مربیان و غیره ... تدوین شده است. / حوزه نیوز
🌎#با_بازنشر_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
🔔 به روشــــنگــــر مــدیــــــا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09